PÁTEK, PÁTEK, PÁTEK..:)))) a jako bonus svítí slunečko:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2007 07:40

Tak pusinky moje, jak pak jsem se vyhajaly na posl. pracovní den?

14.9.2007 07:42

kukinatost napsal(a):

Já se musím pocvlubit a hlavně musím pochválit Kerušku..mé milvoané koňské zvyřatko, bylo včera jak bubin, akorát si tak 3x vyloženě od radosti vyhodil...mučila sjem ho an kopečcích, ze startu, že krokem nebo klusem nepůjde, furt chtěl cválat, ale pak už šlapal na zahozené otěži úplně sám..no naprostý bubin..a holky, má se přijet dneska předvést nějaká další holčina na ježdění..tak držte palce, mi i jí..:)

14.9.2007 07:43

kukinatost napsal(a):
Já se musím pocvlubit a hlavně musím pochválit Kerušku..mé milvoané koňské zvyřatko, bylo včera jak bubin, akorát si tak 3x vyloženě od radosti vyhodil...mučila sjem ho an kopečcích, ze startu, že krokem nebo klusem nepůjde, furt chtěl cválat, ale pak už šlapal na zahozené otěži úplně sám..no naprostý bubin..a holky, má se přijet dneska předvést nějaká další holčina na ježdění..tak držte palce, mi i jí..:)

a ještě sjem se chtěla pochlubit, že jsem si včera smskovala s Lenčou, heč:)
a vypadá to na akční pracovní den..a ještě sjem se nechala ukecat, že kámošce dneska budu tu kobylu taky předvádět, kupci přijedou dneska a v neděli..

14.9.2007 07:44

kukinatost napsal(a):
a ještě sjem se chtěla pochlubit, že jsem si včera smskovala s Lenčou, heč:)
a vypadá to na akční pracovní den..a ještě sjem se nechala ukecat, že kámošce dneska budu tu kobylu taky předvádět, kupci přijedou dneska a v neděli..

baby, kaj jste, Lenica, tak 7:20?!:)))

14.9.2007 07:46

kukinatost napsal(a):
baby, kaj jste, Lenica, tak 7:20?!:)))

Hezké rááánko všem. Hlásím severní Čechy slunečno - jen zima jako k....a

14.9.2007 07:49

kukinatost napsal(a):

Hoj Lucius, jsme se dneska vyloženě sešly s tím zakládáním..no o zimě mi ani nemlvu, byly 4 stupně, když jsem si to prasila za ořama,...:)
sotva jsem otevřela dvěře od baráku, už řehtali jak ujetí a jindy, aby je člověk vykopával ze slámy...:)

14.9.2007 07:57

kukinatost napsal(a):
Hoj Lucius, jsme se dneska vyloženě sešly s tím zakládáním..no o zimě mi ani nemlvu, byly 4 stupně, když jsem si to prasila za ořama,...:)
sotva jsem otevřela dvěře od baráku, už řehtali jak ujetí a jindy, aby je člověk vykopával ze slámy...:)

Helééééééééééééé, babky, hoj. Se přiznám, je mi dnes na nic...Vidíš Janula, tys mě varovala a já hlava dubová valím jedno pivo za druhým ....Bléééééééééé. No nic, musím přežít. Jani, hoď sem fotku toho koníka, co máš prodat. Joo a Katce schválili jména pro hříboše. Tak od United je Uni Ray a z Nadiny je Naruto. Celkem dobrý, ne ?

14.9.2007 07:58

kukinatost napsal(a):

Konečně mám jedno dopoledne volné - říkám si, že ho strávím s vámi na fauně a téma nezaložené - hned jsem do toho šla, ale byla jsi rychlejší
Vstávala jsem v 7,15 a měli jsme 6 stupňů na sluníčku ... Ještě že máme doma teplo a dřív než v poledne ven nemusím. Jízdárna pěkně vyschla a dnes mě čeká první skákání na mém bujarém oři asi poooooo skoro dvou letech. Mnooooooooo, to bude ale zábava

14.9.2007 07:59

kukinatost napsal(a):

Zdar JAnico, tak to je super, že u vás je dobře a miláček ti dělá radost, já jsem ze včera taková rozpoložená, šla jsme se Sabulkou na jízdárnu, jen tak si potrénovat, nechtěl chodit, vubec do klusu jsem ho musela pobízet , cválat se mu taky nechtělo...mám obavu že ho bolí zádička v to uterý děsně smokli a on je trochu ciťa na záda, sice jsem vyvýchovala i zadekovala,ale prd na plat vypadáto že ho bolí zase se mi více prohýbá pod kartáčem, dostane tři dny volno od sedla a jen na lonž...nechci mu zadělat od mala na problém...zvažuju veta nebo se asi pujdu poradit aspon na equichannel...snad se to spraví!

14.9.2007 08:02

luciusl napsal(a):
Konečně mám jedno dopoledne volné - říkám si, že ho strávím s vámi na fauně a téma nezaložené - hned jsem do toho šla, ale byla jsi rychlejší
Vstávala jsem v 7,15 a měli jsme 6 stupňů na sluníčku ... Ještě že máme doma teplo a dřív než v poledne ven nemusím. Jízdárna pěkně vyschla a dnes mě čeká první skákání na mém bujarém oři asi poooooo skoro dvou letech. Mnooooooooo, to bude ale zábava

no, držím palce, já sjem včera venčila 3 dny nastátého Kerkatce a byl fakt v pohodě...:)tak třeba i ten tvůj černý drak bude radostně hopkat:)
Lenica, Lenica...:) Já vím, proč přes týden na kluky seru...já moc s babama ven nechodím, mám tu bandu a jsou v ní spíše kluci, a právě ve středu mě táhli na pivo - take kiky:)
Jinak fotku zkusím poslat, ale neslibuju, do toho compu to prostě nesjem schopna stáhnout..když tak vám je pošlu na mail:)

14.9.2007 08:08

klawdie napsal(a):
Zdar JAnico, tak to je super, že u vás je dobře a miláček ti dělá radost, já jsem ze včera taková rozpoložená, šla jsme se Sabulkou na jízdárnu, jen tak si potrénovat, nechtěl chodit, vubec do klusu jsem ho musela pobízet , cválat se mu taky nechtělo...mám obavu že ho bolí zádička v to uterý děsně smokli a on je trochu ciťa na záda, sice jsem vyvýchovala i zadekovala,ale prd na plat vypadáto že ho bolí zase se mi více prohýbá pod kartáčem, dostane tři dny volno od sedla a jen na lonž...nechci mu zadělat od mala na problém...zvažuju veta nebo se asi pujdu poradit aspon na equichannel...snad se to spraví!

No Kláruško, to mě mrzí, ale se zádama si opravdu není radno zahrávat..abys pak nemusela shánět nějakého chiropraktika nebo tak něco..možná bych ho radši nechala prohlídnout..Jinak pamatuješ na mé obavy z Kerkových zad? A na equichannelu jsem se dívala a hledala, projela všecny témata a nic...fakt nevím, co ti poradit...ale určo to není samo sebou...tak to zkusím s tou Karinou..

14.9.2007 08:08

klawdie napsal(a):

Máme to trápení s těma našima chlupatcema, co ???? Když už začnou chodit tak abychom byly spokojené, tak se něco vysere se zdravím, a když je zdraví, tak zase zlobí ... a stále dokola - nevím jak vy, ale u mě je to přesně tak !!! Když vyléčím zánět, udělá se absces v kopytech, když vyléčím to, zláme si žebra, když i to, vyvrkne si nohu a když i to, nechá se skopat tak že týden pořádně nechodí ... A v kratičkých meziobdobích ho znovu a znovu přiježďuju a dostávám do kondice a bojuju v jeho sedle o přežití a pak bum - zas něco. Asi je lepší se tomu raději smát než plakat

14.9.2007 08:10

kukinatost napsal(a):
No Kláruško, to mě mrzí, ale se zádama si opravdu není radno zahrávat..abys pak nemusela shánět nějakého chiropraktika nebo tak něco..možná bych ho radši nechala prohlídnout..Jinak pamatuješ na mé obavy z Kerkových zad? A na equichannelu jsem se dívala a hledala, projela všecny témata a nic...fakt nevím, co ti poradit...ale určo to není samo sebou...tak to zkusím s tou Karinou..

A nebo je to třeba jen chvilková únava - bolest, nachlazení a po pár dnech to přejde... Určo pro něj uděláš první poslední a bude v pořádku

14.9.2007 08:11

luciusl napsal(a):
Máme to trápení s těma našima chlupatcema, co ???? Když už začnou chodit tak abychom byly spokojené, tak se něco vysere se zdravím, a když je zdraví, tak zase zlobí ... a stále dokola - nevím jak vy, ale u mě je to přesně tak !!! Když vyléčím zánět, udělá se absces v kopytech, když vyléčím to, zláme si žebra, když i to, vyvrkne si nohu a když i to, nechá se skopat tak že týden pořádně nechodí ... A v kratičkých meziobdobích ho znovu a znovu přiježďuju a dostávám do kondice a bojuju v jeho sedle o přežití a pak bum - zas něco. Asi je lepší se tomu raději smát než plakat

baby tu maturuju, snad se to povedlo, to je Karin..

14.9.2007 08:16

kukinatost napsal(a):

Mooooooooooooooooooooooooooc hezká

14.9.2007 08:16

kukinatost napsal(a):

Přeji krásné dobré ráno holky..já musím říct že jsem se nijak zvlášť nevyspala.Měli jsme takovou menší rozlučku s kámošem,kterej odjíždí pryč.a do toho jsem ještě potkala kolegy z práce..jéééémě je zle ,dorazila jsem krátce po třetí raníí

14.9.2007 08:18

rocky napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno holky..já musím říct že jsem se nijak zvlášť nevyspala.Měli jsme takovou menší rozlučku s kámošem,kterej odjíždí pryč.a do toho jsem ještě potkala kolegy z práce..jéééémě je zle ,dorazila jsem krátce po třetí raníí

Kurňa baby, tak řádit při čtvrtku...:)))

14.9.2007 08:18

klawdie napsal(a):

Já to taky vím, že nemám chodit na pivo přes týden. Vždycky se zařeknu, že nikdy víc. No a pak přijde slina a SMS a už to je Klárko, ty máš nové fotky? tak šupej

14.9.2007 08:20

kukinatost napsal(a):

Jé ta je krásná...no třeba se mu jen nechtělo dělat, každopádně stojí ve stáji kde trochu táhne, protože přes léto se sundává okno,takže to připisuji kombinaci uterního deště a průvanu,nebudu to hrotit dám mu oddech od sedla, dnes ho vezmu na procházku, on bude moc rád to má ze všeho nejradši, kyž si koelm mě může pobíhat na dlohé lonži a ukusovat travičku...jinak snad se Evičce bude chtít a nerozmyslí si to a až budem zas ready tak jsem ji poprosila o pár soukromých lekci drezurky a taky aby mě trochu porovnala v sedle, holky je to tragédie, hrba na zádech nohy lítaj všema směrama...prostě potřebuju drezurku já i kůn!Lukáš se ted věnuje více Pete pač trenují na ty VTčka,ale musím říct že mě včera rozsekal co ji postavil-kolmák 130cm, výš už to naštěstí nešlo!Mazec čuměla jsem jak péro!3koda že nebyl fotak, ale Evička měla lekci s jednou malou slečnou na Jerrym, moc jsem ji to nezáviděla...tyhle uplní začátečníci to není nic pro mě!

14.9.2007 08:22

lanika napsal(a):
Já to taky vím, že nemám chodit na pivo přes týden. Vždycky se zařeknu, že nikdy víc. No a pak přijde slina a SMS a už to je Klárko, ty máš nové fotky? tak šupej

Něco pro zasmání :-)

Policajt zastaví blondýnu na ulici a říká:
# > # "Slečno, Váš pes nemá košík."
# > # "Ale my nejdeme nakupovat."
# > # "Promiňte, to jsem nevěděl."
# > #
# > #
# > #
# > # Stojí ženská na mostě a dívá se do řeky. Její kulaté # pozadí
# > uchvátí kolemjdoucího muže natolik, že neváhá, zvedne jí # sukni a
# > dělá to, na co ostatní jen mysleli. Paní se vyjeveně # otočí a
# > supícímu muži říká:
# > # "Člověče, co děláte?" "Zámečníka v Zetoru"
# > #
# > #
# > #
# > # Rozzuřeny mužský hlas telefonuje do hydrometeorologického # ústavu:
# > "Vy debilni hovada, už dva dny vynáším ze sklepa # v kýblech to vaše
# > polojasno!"
# >

14.9.2007 08:22

lanika napsal(a):

jo Jani, ta kobylka je moc hezká. A co že ji budeš předvádět ty? Umíš lépe prodat? :-) Jinak holky se tentokrát pochlubím já. Lucius přijede za 2 týdny na víkend k nám Se to ale mám, že?

14.9.2007 08:23

lanika napsal(a):

Nemá Leni nemám ale nafotím neboj....projíždím svůj seznam fotek a snažím se vybírat nějaký který jsem tu neměla milionkrát! Jooooo sestřičko, dobře ti tak nemáš kalit však já jsem kvuli tobě taky nemohla ráno vstat

14.9.2007 08:23

lanika napsal(a):

Klári, plně tě chápu, že jsme si něco užila s těma lidma na lonži, nohy všude, lokty všude, držet se otěží...to byla katastrofa...
No, já byhc taky potřebovala podrezuřit jako sůl...pokud neberu ty oddíly, tak jsem v podstatě samouk...a teď jsem nemohla chodit trénovat, páč byl problém s povrchem...

14.9.2007 08:25

kukinatost napsal(a):
Klári, plně tě chápu, že jsme si něco užila s těma lidma na lonži, nohy všude, lokty všude, držet se otěží...to byla katastrofa...
No, já byhc taky potřebovala podrezuřit jako sůl...pokud neberu ty oddíly, tak jsem v podstatě samouk...a teď jsem nemohla chodit trénovat, páč byl problém s povrchem...

Kámoška si odjede na hory a prodává kobylu, by mě trefilo...kéž by ji ti dneska vzali..aspoň bych už nemusela v neděli...
Jinak teda ty se máš Lenica, a odkud je Luciusl?

14.9.2007 08:25

lanika napsal(a):
jo Jani, ta kobylka je moc hezká. A co že ji budeš předvádět ty? Umíš lépe prodat? :-) Jinak holky se tentokrát pochlubím já. Lucius přijede za 2 týdny na víkend k nám Se to ale mám, že?

Tak doufám, že bude nějaká pořádná pařba :-)
Leni, můžeme spát u Tebe ? Nebo mám objednat penzion ?

14.9.2007 08:29

kukinatost napsal(a):
Kámoška si odjede na hory a prodává kobylu, by mě trefilo...kéž by ji ti dneska vzali..aspoň bych už nemusela v neděli...
Jinak teda ty se máš Lenica, a odkud je Luciusl?

Luci, klidně u mě spi Vždyt já budu jen a jen ráda. A Andrea bude u jarka nebo jak? No, to je vlastně jedno, vlezem se tam všichni :-) Jinak Lulu pulu je kousek u Teplic Ale my se známe z dřívějška. Bydlela tady 4 roky.

14.9.2007 08:35

lanika napsal(a):
Luci, klidně u mě spi Vždyt já budu jen a jen ráda. A Andrea bude u jarka nebo jak? No, to je vlastně jedno, vlezem se tam všichni :-) Jinak Lulu pulu je kousek u Teplic Ale my se známe z dřívějška. Bydlela tady 4 roky.

Jo jo, 4 roky v divokých nehostinných horách Beskydech. Byly to těžké 4 roky- hodně těžké, ale našla jsem tak úžasné a upřímné přítelkyně. A to mě tam v podstatě drželo :-)

14.9.2007 08:38

luciusl napsal(a):
Jo jo, 4 roky v divokých nehostinných horách Beskydech. Byly to těžké 4 roky- hodně těžké, ale našla jsem tak úžasné a upřímné přítelkyně. A to mě tam v podstatě drželo :-)

přítelkyně-koňařky Taky projíždím seznamy foteček. Tady oba spící...

14.9.2007 08:44

lanika napsal(a):

Opravdu povedené foto

14.9.2007 08:45

lanika napsal(a):

Mám fotky uložené po měsících, tak vám jen tak na ukázku ukážu Honzíka jak rostl Tady září 2006

14.9.2007 08:47

lanika napsal(a):
Mám fotky uložené po měsících, tak vám jen tak na ukázku ukážu Honzíka jak rostl Tady září 2006

Rozleťák namalovaný mou kamarádkou

14.9.2007 08:47

lanika napsal(a):

říjen . Takové hříbátko ještě malinkaté

14.9.2007 08:49

luciusl napsal(a):

Moje malá ponička namalovaná 10 - ti letou neteří

14.9.2007 08:50

lanika napsal(a):
říjen . Takové hříbátko ještě malinkaté

listopad tu je kořen

14.9.2007 08:53

lanika napsal(a):
listopad tu je kořen

no teda, když vezmu, jak vypadal, tak teď je to proti tomu pěkný mamutek..:))) a krasavec samozřejmě taky...tož Lulu, jsem netušila, že jsi taky byla takhle kousek...do Beskyd jezdím po kopytě..:)

14.9.2007 08:53

lanika napsal(a):
listopad tu je kořen

prosinec. Tady hotový medvídek :-)

14.9.2007 08:56

lanika napsal(a):

leden mi nějak utekl, takže únor

14.9.2007 08:58

kukinatost napsal(a):
no teda, když vezmu, jak vypadal, tak teď je to proti tomu pěkný mamutek..:))) a krasavec samozřejmě taky...tož Lulu, jsem netušila, že jsi taky byla takhle kousek...do Beskyd jezdím po kopytě..:)

Nějak mi to z těch vašich rozhovorů vyplynulo :-) Bylo tam krásně - jen to zázemí jsem neměla a tak jsem prchla zpět domů. Ale ty nezapomenutelné výlety do hor :-) Nádhera. Naštěstí teď bychlím zase v horách - sice ne takových jao Byskydy, al ehodně podobných. Takže už se mi zas tolik nestýská. Jen po Leničce

14.9.2007 08:59

lanika napsal(a):

březen...začátky na jízdárně

14.9.2007 08:59

lanika napsal(a):

Pro Klárku: Ségra včera jsem potkala bratránka Už ho pustili,seděl asi dva měsíce,teď bydlí u kámošky a pozor!!!-ON PRACUJE!!!!dělá prý 12hodin deně,ale jsou tam dobrý peníze!Mám tě moc pozdravovat!!!(Jo a seděl za sprejování)

14.9.2007 09:00

lanika napsal(a):

Holky - poraďte !!!!

co mám dát jako dárek k padesátce mýmu chlapovi ??? Jsem bezradná - co chce si koupí. S tím problém nemá. Chtěla bych něco originálního, něco .. no něco ...

14.9.2007 09:01

lanika napsal(a):
březen...začátky na jízdárně

kKvěten.....Tady už jde trošku vidět, že maká

14.9.2007 09:04

rocky napsal(a):
Pro Klárku: Ségra včera jsem potkala bratránka Už ho pustili,seděl asi dva měsíce,teď bydlí u kámošky a pozor!!!-ON PRACUJE!!!!dělá prý 12hodin deně,ale jsou tam dobrý peníze!Mám tě moc pozdravovat!!!(Jo a seděl za sprejování)

Teda Lulu, toť vcelku oříšek tohle vymyslet...to je jako dárek mému otci, no, budu ho řešit příští rok - on má 50, já 25...doteď byla výhoda zásobit ho třeba něčím pěkným do vinného sklípku, co si nechal postavit..letos dostal luxusní tenisovou raketu,a le co příští rok, toť záhada...
a v čem se chlapík pohybuje, co dělá, jaké koníčky a tak?

sadzi saj

14.9.2007 09:06
sadzi saj

luciusl napsal(a):

Teda dámy, vy po ránu jedete, než jsem to všechno přelouskala, jinak přeju dobré ranko, dorazila jsem do práce trochu pozdě to víte, zakecala se s kámoškou a teď teprve snídám.

14.9.2007 09:06

rocky napsal(a):

No a červen a zbytek už znáte.....Luci, dej mu tu fotku. Z toho bude mít opravdu radost. zajdi si do fotografa a nech si udělat nějakou pěknou....třeba akt, nebo pod plachtou, a tak. Mě se to moc líbí. A dej mu ji zarámovat. Vždyt on má všechno. A kdepak je dnes Andrejka? Zdejchla se i s fotkama

sadzi saj

14.9.2007 09:08
sadzi saj

lanika napsal(a):
No a červen a zbytek už znáte.....Luci, dej mu tu fotku. Z toho bude mít opravdu radost. zajdi si do fotografa a nech si udělat nějakou pěknou....třeba akt, nebo pod plachtou, a tak. Mě se to moc líbí. A dej mu ji zarámovat. Vždyt on má všechno. A kdepak je dnes Andrejka? Zdejchla se i s fotkama

No jaksi nahoře v davu se ztratil můj příspěvek

14.9.2007 09:10

kukinatost napsal(a):
Teda Lulu, toť vcelku oříšek tohle vymyslet...to je jako dárek mému otci, no, budu ho řešit příští rok - on má 50, já 25...doteď byla výhoda zásobit ho třeba něčím pěkným do vinného sklípku, co si nechal postavit..letos dostal luxusní tenisovou raketu,a le co příští rok, toť záhada...
a v čem se chlapík pohybuje, co dělá, jaké koníčky a tak?

Na vína je odborník - netroufnu si něco vybrat sama. Já to jen kontźumuju :-) Luxusní raketu si koupil asi před čvtrt rokem. ... ach jo. Hodně sportuje - vybavení ale má všechno kompletní a to nej. kvalitního Vína má plný sklep... Leda že bych někoho požádala o radu. Ale nevím nevím - vždycky když mám chuť na vínko a jdu si tam něco vybrat a vidím ty francouzský nápisy a ročníky tak si raději ani nic neotevřu - já odkojená medvědí krví :-) Je mi líto těch peněz co to stálo a pak to vypít u nějakého blbého seriálu něbo u žehlení ...
Ach jo... to je teda situace - kosmetiku, holení, vonění a tak - to všechno má... Možná jedině nějaký vzácný kaktus ( má jich plný skleník ), ale to bych asi musela vykrást banku a do toho nejdu - teď když mám konečně zdravého koně

14.9.2007 09:11

sadzi saj napsal(a):

jj, už jsem si všimla Jani, to bude vážně problém pro něho něco vybrat. Jinak teprve asi ztřízlivím. Je mi čím dál tím bídněji. Teda Peti , váš bratránek je šikulka

sadzi saj napsal(a):

Vítám tě a dobou chuť :-)

sadzi saj napsal(a):

No jo, fakt Andrejka je tady...:) A Danny se tež ještě neukázala....

14.9.2007 09:13

luciusl napsal(a):
Vítám tě a dobou chuť :-)

Když Léňo, já si nedovedu představit, že by mě někdo fotil ... vím, je to docela dobrý nápad ... a kde by jí pak měl ? Schovanou v šuplíku mezi slipama ????? Vždyť jí ani nemůže nikam pověsit - náhodou přijdou jeho dcery a co ???? ... Minulý týden jsem zas měla zážitek ... ach jo.

14.9.2007 09:13

kukinatost napsal(a):

Kurňa, tož to je vskutku zapeklitá situace...A Lulu to je tvůj přítel....? Tak ono možná nějaké opravdu velká a luxusní fotka by nebyla špatná...ale jakože něco decentního, kvalitního, nejlépe černobílé a originální...lenica nemá šappatná nápad..
Btw vídíš, už trpíš, nemáš rozum...no,škoda že nemůžeš v tu sobotu zůstat, tež bys v neděli trpěla..:))

14.9.2007 09:14

kukinatost napsal(a):
Kurňa, tož to je vskutku zapeklitá situace...A Lulu to je tvůj přítel....? Tak ono možná nějaké opravdu velká a luxusní fotka by nebyla špatná...ale jakože něco decentního, kvalitního, nejlépe černobílé a originální...lenica nemá šappatná nápad..
Btw vídíš, už trpíš, nemáš rozum...no,škoda že nemůžeš v tu sobotu zůstat, tež bys v neděli trpěla..:))

no, tak ať se vám dcery necpou do ložnice...myslela jsem nějaký větší fomát..někam, kde chodíte jenom vy třeba..

14.9.2007 09:15

luciusl napsal(a):
Když Léňo, já si nedovedu představit, že by mě někdo fotil ... vím, je to docela dobrý nápad ... a kde by jí pak měl ? Schovanou v šuplíku mezi slipama ????? Vždyť jí ani nemůže nikam pověsit - náhodou přijdou jeho dcery a co ???? ... Minulý týden jsem zas měla zážitek ... ach jo.

Jsem se ted normálně rozesmála. Proč? By si tě pověssil na zeď Hele, Luci, víš co mám na mysli? Takové ty hnědé fotky pod záclonou nebo tak. Yprostě je to sexy a nic ti nejde vidět. Mě by se to líbilo a chtěla druhou kopii

14.9.2007 09:17

kukinatost napsal(a):
no, tak ať se vám dcery necpou do ložnice...myslela jsem nějaký větší fomát..někam, kde chodíte jenom vy třeba..

Holky - dobrý nápad. Asi do toho půjdu - jen bych narychlo potřebovala někde odložit ten batoch, co nosím na břiše :-( Fuj. Vyadám jako klíště. Tenký nohy a ruce a kulička uprostřed...
Pravda je ta, že černobílou fotkou bez obličeje - jen křivka asi nic nezkazím (až na ten průběh focení)
Objednala jsem mu knížku co trápí muže po padesátce :-) Jen jako recesi

14.9.2007 09:18

luciusl napsal(a):
Holky - dobrý nápad. Asi do toho půjdu - jen bych narychlo potřebovala někde odložit ten batoch, co nosím na břiše :-( Fuj. Vyadám jako klíště. Tenký nohy a ruce a kulička uprostřed...
Pravda je ta, že černobílou fotkou bez obličeje - jen křivka asi nic nezkazím (až na ten průběh focení)
Objednala jsem mu knížku co trápí muže po padesátce :-) Jen jako recesi

Leni, dám Ti kopii k padesátinám, jo ??? :-)
Už je ti líp ? Jak si tak tady s vámi píšu tak se mi mezi tím vyvařila voda z hrachové polívky ... ach jo :-(

14.9.2007 09:22

kukinatost napsal(a):

Do šatny : tam by snad nikdo jiný nemusel

14.9.2007 09:23

luciusl napsal(a):
Leni, dám Ti kopii k padesátinám, jo ??? :-)
Už je ti líp ? Jak si tak tady s vámi píšu tak se mi mezi tím vyvařila voda z hrachové polívky ... ach jo :-(

A mohla bych jendu tu kpii příští rok na 25? Nebo mi třeba dáš jenom půlku a až dám dalších 25, tak druhou..:)))

14.9.2007 09:27

luciusl napsal(a):

Holky, já od rána ještě nic neudělal. Fakt, ani ťuk. Pomalu mi to utíká, začínám se třepat. Však to znáte ty poalkoholové stavy. Uvařila jsem si čaj, ale taky mi nějak neleze. No a to máme na oběd buchtičky s krémem uŽ VÍM, KUDY TO POLEZE ZPĚT. Luci, co ty dcery? Co zas? jani, to je ta kobča, co z tebou byla na te tramp dovolené, že? Ta, co prodáváš. Proč ji chce dát pryč?

sadzi saj

14.9.2007 09:28
sadzi saj

luciusl napsal(a):

Teda dámy, fotečky jsou šílený, jsem si myslela, že už nosí tu hlavičku dole, ale na všech fotkách ji má nahoře Při cvalu to vím, to jsme ještě nevypilovali, ale klus už celkem no škoda mluvit

14.9.2007 09:33

sadzi saj napsal(a):
Teda dámy, fotečky jsou šílený, jsem si myslela, že už nosí tu hlavičku dole, ale na všech fotkách ji má nahoře Při cvalu to vím, to jsme ještě nevypilovali, ale klus už celkem no škoda mluvit

Andy jen posílej, posílej

14.9.2007 09:35

sadzi saj napsal(a):

no, chce jí dát pryč, protože renovuje barák, který koupila a potřebuje peníze...navíc ona koně docela točí, takže tak..
Andrejko, ale no tak, pomalu ale jistě...Kerouš si včera taky tu palu dal dolů, jenom až jsem mu vysvětlila, že ty kopečky se budou dělat pomalinku...jo a víte, co udělala..on nesnáší to pole, na kterém sělám jízdárenskou práci..on to obejde krokem párkrát, aby se uvolnil, ale jakmile naklušu a klušu třeba 3 - 4 kolečka, tak celou tu dobu už po pobídce hodí hlavu úplně hnusně nahoru a jako bonus uši nalepí k halvě, jak kdyby chtěla zabít..odbočím z pole, že se jede ven a je z něho milý a ochotný koník..a pdootýkám, že jsem nikdy po tom poli moc nejezdila..nehcápu to, nesnáší kroužení doma po poli - jízdárně..a navíc jak ty 3 dny stál, tak vyloženě čekal na terén..

14.9.2007 09:42

sadzi saj napsal(a):

Zdravím všechny přítomné i všechny do budoucna příchozí
Hlasím, že v Broumově svítí od včera sluníčko, aleje pěkná kosa, ráno bylo namrzlé okýnko na autě.
Tak jsme ve st trénovali s Roječkem s tím panem Kávou. Chodil suprově. Na otěži, nevztekal se, bomba. Jen zaprotestoval u kolmáku pod kterým bylo postavený takový placatý prkno jako strašák..... ach jo, a to se toho nebál. Přišli jsme na spoustu drobností, kterých si samo sama nevšimnu. Bylo konstatováno, že myšák je hodně asilní, rozhodí ho třeba i to když trochu trvději dosednu do sedla, že se musím naučit naslouchat mu a ovládat ho v každé situaci a v každém okamžiku.... a on že se musím naučit mě víc respaktovat. Nakonec jsme byli ale pochváleni za dobrou přiježděnost. Bobeček se fakt snažil, krásně v tempu a na otěži cválal na skoky, vyskakoval, reagoval na pobídky. Takže letos už jen asi nějaký hubertek a odpočinek.
Soucítím s poopilečními, jsem dnes taky mrtvá - včera jsme si dali s přítelem a Beníkem výlet do Ádru a pak ještě po Trutnově a dnes na Roje asi nevylezu, jak mě všechno bolí.
Na fotce já s mimim ve skalách.
Všem pěkný den!

sadzi saj

14.9.2007 09:42
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
no, chce jí dát pryč, protože renovuje barák, který koupila a potřebuje peníze...navíc ona koně docela točí, takže tak..
Andrejko, ale no tak, pomalu ale jistě...Kerouš si včera taky tu palu dal dolů, jenom až jsem mu vysvětlila, že ty kopečky se budou dělat pomalinku...jo a víte, co udělala..on nesnáší to pole, na kterém sělám jízdárenskou práci..on to obejde krokem párkrát, aby se uvolnil, ale jakmile naklušu a klušu třeba 3 - 4 kolečka, tak celou tu dobu už po pobídce hodí hlavu úplně hnusně nahoru a jako bonus uši nalepí k halvě, jak kdyby chtěla zabít..odbočím z pole, že se jede ven a je z něho milý a ochotný koník..a pdootýkám, že jsem nikdy po tom poli moc nejezdila..nehcápu to, nesnáší kroužení doma po poli - jízdárně..a navíc jak ty 3 dny stál, tak vyloženě čekal na terén..

Jo Jani, tohle s těma ušima znám, tohle dělá Elí pořád na moje pobídky do cvalu viz

14.9.2007 09:45

tecos napsal(a):
Hlasím, že v Broumově svítí od včera sluníčko, aleje pěkná kosa, ráno bylo namrzlé okýnko na autě.
Tak jsme ve st trénovali s Roječkem s tím panem Kávou. Chodil suprově. Na otěži, nevztekal se, bomba. Jen zaprotestoval u kolmáku pod kterým bylo postavený takový placatý prkno jako strašák..... ach jo, a to se toho nebál. Přišli jsme na spoustu drobností, kterých si samo sama nevšimnu. Bylo konstatováno, že myšák je hodně asilní, rozhodí ho třeba i to když trochu trvději dosednu do sedla, že se musím naučit naslouchat mu a ovládat ho v každé situaci a v každém okamžiku.... a on že se musím naučit mě víc respaktovat. Nakonec jsme byli ale pochváleni za dobrou přiježděnost. Bobeček se fakt snažil, krásně v tempu a na otěži cválal na skoky, vyskakoval, reagoval na pobídky. Takže letos už jen asi nějaký hubertek a odpočinek.
Soucítím s poopilečními, jsem dnes taky mrtvá - včera jsme si dali s přítelem a Beníkem výlet do Ádru a pak ještě po Trutnově a dnes na Roje asi nevylezu, jak mě všechno bolí.
Všem pěkný den!

Andrej, úplně ti rozumím, já to nechápu, tak rád cválá, už pobízím naprosto jemňoučce, někdy jenom hop a přiložím nohu a ten matěj hodí ušiska dozadu..
No vidíš, tecos, jak Roječek umí, když chce...:))

14.9.2007 09:46

kukinatost napsal(a):

Jo, jasně holky, všem vám dám obrázky klíšťátka a zveřejním to i na netu, ať je sranda, neeee ?????
Koníci jsou vyčůránci, co si budeme povídat. Rozle´ták ví, že hrozně moc sleduju to jeho pajdání a tak když se mu nechce dělat kulhá jako o život. slezu, pustím ho - lítá a nic. Sedne si na něj někdo jiný - nic. Sednu si já a jde to terénu - nic. Jde na jízdárnu - kulhá i v kroku. Mnooo, pěkně jsem si ho naučila. Už z toho jeho pajdání mám stihomam a připadá mi, že kulhají i jiní koně, na které si sednu

sadzi saj

14.9.2007 09:47
sadzi saj

tecos napsal(a):
Všem pěkný den!

No je to hrůza Tady na kruhu, na levou moc nechce a je na tu stranu horší, takže to tak i vypadá, předkláním se a mám volnou vnitřní otěž

14.9.2007 09:49

sadzi saj napsal(a):
Jo Jani, tohle s těma ušima znám, tohle dělá Elí pořád na moje pobídky do cvalu viz

Jééééééééééé, to mi taky pořád dělá !!! Myslela jsem, že je to rukou - to klidně i zahodím otěž a ruku mám opřenou o krk a stejně tu palici vyvrátí a šklebí se :-(

sadzi saj

14.9.2007 09:50
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
No je to hrůza Tady na kruhu, na levou moc nechce a je na tu stranu horší, takže to tak i vypadá, předkláním se a mám volnou vnitřní otěž

Tady zase koukám dolů, nejspíš, jestli dobře vysedávám, ale ta hlava

sadzi saj

14.9.2007 09:53
sadzi saj

luciusl napsal(a):
Jééééééééééé, to mi taky pořád dělá !!! Myslela jsem, že je to rukou - to klidně i zahodím otěž a ruku mám opřenou o krk a stejně tu palici vyvrátí a šklebí se :-(

Tak aspoň, že v tom nejsem sama

sadzi saj

14.9.2007 09:57
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tady zase koukám dolů, nejspíš, jestli dobře vysedávám, ale ta hlava

14.9.2007 10:04

sadzi saj napsal(a):

V ŽÁDNÉM případě v tom nejsi sama - taky pořád čumím pod sebe, taky mi kůň zvedá hlavu a šklebí se ... od toho přece sténujeme, učíme se a zdokonalujeme se. Víš co mě pak dokáže naštvat ??? Když si n a něj na jízdárně sedne jedenáctiletá holka a on jde celou dobu s hlavou dole - i si zaskočí s hlavou dole, přehodí si nohu, ustupuje plecí, dělá obraty a tak ... prostě k naštvání

14.9.2007 10:05

sadzi saj napsal(a):

Jestli můžu poradit - kobča se očividně brání otěži a přilnutí. Málo působíš vnější otěží, neboj se vnější otěž napnout směrem dolů ke koleni a vnitřní dávej intenzivně poloviční zádrže. Opět třeba tak, až jí ohneš hlavu. Často měň směr, tempo, zastavení. A samozř meň i otěže. A to i na kruhu v jednom směru - jedna napnutá i proti hubě, druhá dává zádrže. Až na kobča přijde, nemusí být ta ruka tak intenzivní. Já když si sednu na Roje, na povolených otěžích jednu mírně napnu a druhou si konečkama prstů zahraju, hned vyklene hřbet a hodí hlavičku dolů. Je to jen o pravidelnosti a opakování. Je důležité vydržet - dělej že nevidíš že se vzteká a dává hlavu nahoru. Dávej pobídky, zádrže a ona na to za chvíli přijde

14.9.2007 10:08

tecos napsal(a):
Jestli můžu poradit - kobča se očividně brání otěži a přilnutí. Málo působíš vnější otěží, neboj se vnější otěž napnout směrem dolů ke koleni a vnitřní dávej intenzivně poloviční zádrže. Opět třeba tak, až jí ohneš hlavu. Často měň směr, tempo, zastavení. A samozř meň i otěže. A to i na kruhu v jednom směru - jedna napnutá i proti hubě, druhá dává zádrže. Až na kobča přijde, nemusí být ta ruka tak intenzivní. Já když si sednu na Roje, na povolených otěžích jednu mírně napnu a druhou si konečkama prstů zahraju, hned vyklene hřbet a hodí hlavičku dolů. Je to jen o pravidelnosti a opakování. Je důležité vydržet - dělej že nevidíš že se vzteká a dává hlavu nahoru. Dávej pobídky, zádrže a ona na to za chvíli přijde

jo a ještě jsem zapomněla - na všech fotkách koukáš i ty dolů. Je hodně důležité nenechat se rozhodit, korektně sedět a korektně pobízet. Neboj se dát ruku z kohoutku. Doma Tě nikdo neuvidí a hrozně Ti to v tréninku pomůže

14.9.2007 10:09

tecos napsal(a):

Andy v klidu všichni se pořád učíme, spíš máš špatného fotografa a blejskne tě vždycky v nesprávný okamžik taky máme ale těma se nechlubím!oslík

14.9.2007 10:10

klawdie napsal(a):
Andy v klidu všichni se pořád učíme, spíš máš špatného fotografa a blejskne tě vždycky v nesprávný okamžik taky máme ale těma se nechlubím!oslík

heh stydím se děs

14.9.2007 10:11

klawdie napsal(a):
heh stydím se děs

14.9.2007 10:22

klawdie napsal(a):

Ségra Dita je v práci,tak jsem za ní byla na pokec. Nevím zda to už víš ale babička vymyslela zase akci!!!Děda má v listopadu narozky(70) tak mu chce kupovat ŽAKA. ale celkem dobrej nápad ne?jen stojí 20tis.+klec 5tis.

sadzi saj

14.9.2007 10:24
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Jj, tecos - omlouvám se, ale zapomněla jsem jméno , takhle přesně, jak píšeš ji jezdím a v kroku stačí pohyb malíčku a přežvýkne si a dá hlavu dolů, ale jak píše Klára, Blanka snad fotila jenom tu hrůzu , už i v klusu si s ní takhle hraju a dává už taky tu hlavičku dolů, ale na fotkách co mám od kamarádky bohužel takto není ani na jedné Jinak děkuji za radu a těší mě, že takto stejně někdo používá takové pomůcky, protože né vždy jsem se s tím setkala

Tady už sedím a koukám dobře

14.9.2007 10:24

rocky napsal(a):
Ségra Dita je v práci,tak jsem za ní byla na pokec. Nevím zda to už víš ale babička vymyslela zase akci!!!Děda má v listopadu narozky(70) tak mu chce kupovat ŽAKA. ale celkem dobrej nápad ne?jen stojí 20tis.+klec 5tis.

Tak já taky hodím jednu nedokonalou. že to zrovna museli vyfotit Je mi do breku

sadzi saj

14.9.2007 10:28
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jj, tecos - omlouvám se, ale zapomněla jsem jméno , takhle přesně, jak píšeš ji jezdím a v kroku stačí pohyb malíčku a přežvýkne si a dá hlavu dolů, ale jak píše Klára, Blanka snad fotila jenom tu hrůzu , už i v klusu si s ní takhle hraju a dává už taky tu hlavičku dolů, ale na fotkách co mám od kamarádky bohužel takto není ani na jedné Jinak děkuji za radu a těší mě, že takto stejně někdo používá takové pomůcky, protože né vždy jsem se s tím setkala

14.9.2007 10:33

sadzi saj napsal(a):

Andrej, jeď , jeď, jsem netrpělivá na to skákání jinak fotečky jsou fajn, konečně něco nového

14.9.2007 10:35

sadzi saj napsal(a):

Kámoška s begankou

14.9.2007 10:36

sadzi saj napsal(a):

Taky posílám jednu nepovedenou

14.9.2007 10:37

luciusl napsal(a):
Kámoška s begankou

Rostou rostou - jako z vody - to jsme našly na vyjížďce(kamarádku ukazuje největší kusy)

14.9.2007 10:39

luciusl napsal(a):
Rostou rostou - jako z vody - to jsme našly na vyjížďce(kamarádku ukazuje největší kusy)

Divná mrkev

14.9.2007 10:41

luciusl napsal(a):
Divná mrkev

Moje miminko :-)

14.9.2007 10:45

sadzi saj napsal(a):

Luci, ten tvůj Herry mii čím dál víc připomíná tu moji zrzinu. Všude kde jsem, musí být ona. i když jdem po schodech dolů tak sestoupí o schůdek jen, když já už tam mám nohu A to nemluvě o tom, že nesmím šáhnout na jiného psa, jinak ji mám automaticky v klíně a už vrčí

14.9.2007 10:47

sadzi saj napsal(a):

Jsem Adéla a není zač. Musíš si to zažít jako automatiku a dělat to pořád a pak i kobča bude vědět, že je to prostě rutina a nechceš o ní nic hroznýho. Jinak jasný, fotky udělají hodně.
Ne všichni uznávají ježdění s rukama od koně - při trénování. Jsou to ale takový ty zachránci zvířat . Když se podíváš kdekoliv na oprácko - spíš to větší skákání, jezdí tak všichni.
Můžu říct, že mě to fungovalo u všech koní co jsem dosud jezdila.
Pro Danny, jestli se tu objeví - iniciáli koníků jsou už v němec, Frank už toho chlapa našel a pokouší se ho kontaktovat. Dnes tam odjíždím. Hrozně se těším do toho Moritzburgu, je to tam každý rok super, nej německý hřebci, lahůdka

14.9.2007 10:48

lanika napsal(a):
Luci, ten tvůj Herry mii čím dál víc připomíná tu moji zrzinu. Všude kde jsem, musí být ona. i když jdem po schodech dolů tak sestoupí o schůdek jen, když já už tam mám nohu A to nemluvě o tom, že nesmím šáhnout na jiného psa, jinak ji mám automaticky v klíně a už vrčí

Jo jo, puso. On je teď ještě horší, protože je hotovej z toho, že se musí o mě najednou dělit. I když Karla má taky rád, ale já jsem já ...
včera ho chudáčka málem roztrhali dva velcí psi a ještě dnes je z toho hotovej, ani nežere, jen na mě visí, drží mě předníma tlapkama a klepe se. chudáček malej. šrámy na těle neměl, ale na duši

14.9.2007 10:48

kukinatost napsal(a):

A trochu z jiného soudku......No neupučili by ste ho?

14.9.2007 10:51

tecos napsal(a):
Jsem Adéla a není zač. Musíš si to zažít jako automatiku a dělat to pořád a pak i kobča bude vědět, že je to prostě rutina a nechceš o ní nic hroznýho. Jinak jasný, fotky udělají hodně.
Ne všichni uznávají ježdění s rukama od koně - při trénování. Jsou to ale takový ty zachránci zvířat . Když se podíváš kdekoliv na oprácko - spíš to větší skákání, jezdí tak všichni.
Můžu říct, že mě to fungovalo u všech koní co jsem dosud jezdila.
Pro Danny, jestli se tu objeví - iniciáli koníků jsou už v němec, Frank už toho chlapa našel a pokouší se ho kontaktovat. Dnes tam odjíždím. Hrozně se těším do toho Moritzburgu, je to tam každý rok super, nej německý hřebci, lahůdka

Holky, já se pomalu loučím. Bylo to hezké dopoledne plné nicnedělání :-) Už mám i uvařeno - hrachovou polívku, plátečky z vepřové panenky na houbách, brambůrky, míchaný zeleninový salátek a ke kafi malinkaté koláčky s tvarohem a mákem
To kdyby jste se nááááááhodou pohybovaly někde kolem Litvínova, klidně zazvoňte mám toho dost.
Tak pálala a hezký víkend.
L

sadzi saj

14.9.2007 11:09
sadzi saj

lanika napsal(a):

Jj, Adéla, snad budu pamatovat, taky od A

Tady jedna zatáčecí, ale teď už se mi celkem podařilo se naučit v obratech sedět a nepředklánět se jako tady, nedávno jsem za to dostala pochvalu

14.9.2007 11:10

lanika napsal(a):

Pro segru: no jo no to je celá naše babička, zase si to představuje jako hurvínek válku, ten pes by byl lepší a levnější!a aspon by se děda dostal na vzduch!Nemluvě o tom že pokud se o něj bude starat jak o toho papoucha předtím, a bude ho rvát zelený, zahyne poměrně dost pěněz!...nevím nevím...udělala bych poradu!

Jinak vyštrachala jsem nějaký fotky a taky se rozhodla si tady v mém PC udělat pořádek ve fotografiich ale to bude na dlouho! pujdu pro obídek!...

14.9.2007 11:13

klawdie napsal(a):
Pro segru: no jo no to je celá naše babička, zase si to představuje jako hurvínek válku, ten pes by byl lepší a levnější!a aspon by se děda dostal na vzduch!Nemluvě o tom že pokud se o něj bude starat jak o toho papoucha předtím, a bude ho rvát zelený, zahyne poměrně dost pěněz!...nevím nevím...udělala bych poradu!

Jinak vyštrachala jsem nějaký fotky a taky se rozhodla si tady v mém PC udělat pořádek ve fotografiich ale to bude na dlouho! pujdu pro obídek!...

Tady arabisko moje!

14.9.2007 11:13

klawdie napsal(a):

Tak, já se chysám an ěnjaké papíry zas..teď jsem tu měla trochu rušno..:) a ti kupci si mě vyzvednou přímo z práce..:)
Jinak i já Adeli děkuju za inspiraci, taky si enhlídám tu vnější otěž a o předklánění nemlvuím..ale ono se to hrozně blbě, jakmile mě nikdo nevidí...no, musím na tom zamakat..:)

14.9.2007 11:21

kukinatost napsal(a):

Kurňa vy se máte tady tak vykecávat a mi od rána za zádama šéfka :-(

Venku je fakt nádherně, chjo...a tady budu trčet do 4.

sadzi saj

14.9.2007 11:36
sadzi saj

strelish napsal(a):

Jj, já do půl pátý

sadzi saj

14.9.2007 11:46
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jj, já do půl pátý

14.9.2007 11:48

strelish napsal(a):

Tecos a nemáš nějaký fígl na to, když mi kůň (teda v mém případě poňouch) skoro furt otvírá hubu? On to má jako zlozvyk bych řekla, jednak to teda dělá strašně často při jakémkoli zatáhnutí za otěže, i jemném a pak i když já se s ním nijak neperu a ruce mám v klidu a otěže ne nijak nakrátko, tak on se pere se mnou a hubu při tom dokořán. (povolit mu nemůžu, zdrhal by).

sadzi saj

14.9.2007 11:49
sadzi saj

strelish napsal(a):
Tecos a nemáš nějaký fígl na to, když mi kůň (teda v mém případě poňouch) skoro furt otvírá hubu? On to má jako zlozvyk bych řekla, jednak to teda dělá strašně často při jakémkoli zatáhnutí za otěže, i jemném a pak i když já se s ním nijak neperu a ruce mám v klidu a otěže ne nijak nakrátko, tak on se pere se mnou a hubu při tom dokořán. (povolit mu nemůžu, zdrhal by).

14.9.2007 12:08

sadzi saj napsal(a):

Už se blížíme k těm skokům, Jinak holky, já měla ten komp tak zapráskaný, že si to už vypaluju na CD a veškeré fotky mažu.

sadzi saj

14.9.2007 12:11
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Sledujte ty nohy

Mě si nevšímejte, nezapomeňte, že se učím skákat a Elí taky, takže to podle toho vypadá

sadzi saj

14.9.2007 12:13
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Sledujte ty nohy

Mě si nevšímejte, nezapomeňte, že se učím skákat a Elí taky, takže to podle toho vypadá

A další noha

14.9.2007 12:15

sadzi saj napsal(a):
A další noha

teda Andrejko, to je teda vysoká akce...:))

sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A další noha

kukinatost napsal(a):
teda Andrejko, to je teda vysoká akce...:))

do Vídně s ní

sadzi saj

14.9.2007 12:17
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Jani, občas je to šílený, jak to neumí viz tahle prdel

14.9.2007 12:17

sadzi saj napsal(a):

Lenica, my bysme snad zítra mohly mít fajné počasí...a Chotěbuz se stejně přesunul na 22.9....

14.9.2007 12:19

kukinatost napsal(a):
Lenica, my bysme snad zítra mohly mít fajné počasí...a Chotěbuz se stejně přesunul na 22.9....

Si říkala,že drezuru ne?:)) S takovýma chodama..?:)) Buď v klidu, počkej, jestli se teda někdy dočkáte kerky na jízdárně..a co teprve já...nejlépe v lehkém cvalu a ležící na krk - to předklánění mě hrozně s....

sadzi saj

14.9.2007 12:40
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
Si říkala,že drezuru ne?:)) S takovýma chodama..?:)) Buď v klidu, počkej, jestli se teda někdy dočkáte kerky na jízdárně..a co teprve já...nejlépe v lehkém cvalu a ležící na krk - to předklánění mě hrozně s....

Tady jeden doskok

14.9.2007 12:56

sadzi saj napsal(a):
Tady jeden doskok

Jani, taky si říkám. Bude asi krásně Pěkně nám to vyschne a nakonec se budem ještě i slunit A holky, mám velikou radost, zbavím se už konečně roční kupy hnoje. Dokonce si pro to i přijedou. Uf. Další kámen ze srdce spad.

14.9.2007 13:01

lanika napsal(a):
Jani, taky si říkám. Bude asi krásně Pěkně nám to vyschne a nakonec se budem ještě i slunit A holky, mám velikou radost, zbavím se už konečně roční kupy hnoje. Dokonce si pro to i přijedou. Uf. Další kámen ze srdce spad.

Nechcou přijet i k nám?

14.9.2007 13:03

strelish napsal(a):
Nechcou přijet i k nám?

Na to zapomeň Si je budu hýčkat, at jsem jejich dodavatel hnoje jenom já Pravidelně, až ta kupa mizne častěji...

sadzi saj

14.9.2007 13:07
sadzi saj

lanika napsal(a):
Na to zapomeň Si je budu hýčkat, at jsem jejich dodavatel hnoje jenom já Pravidelně, až ta kupa mizne častěji...

Jedna bezhlavá

sadzi saj

14.9.2007 13:08
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jedna bezhlavá

A hopkací

14.9.2007 13:10

sadzi saj napsal(a):
A hopkací

Andrej, jak to děláš, že nad každým skokem čučíš vpřed? Určo ti to ze země někdo určoval záchytné body v dáli, že? Počkej, to jsou fotečky focené před veřejňákem?

14.9.2007 13:11

lanika napsal(a):

U nás "doma" (tj Bruntál, Krnov) se po něm lidi můžou urvat, ale tady ho nikdo nechce. A přitom je tak krásný a kvalitní, 99% čisté bobky a to 1% seno co pošlapou a počůrají. ;-(

14.9.2007 13:12

strelish napsal(a):
U nás "doma" (tj Bruntál, Krnov) se po něm lidi můžou urvat, ale tady ho nikdo nechce. A přitom je tak krásný a kvalitní, 99% čisté bobky a to 1% seno co pošlapou a počůrají. ;-(

No, hnůj...taky teď budu mít díky bohu aspoň jeden odběr...jinak zbavit se toho..teď si přijedou a já jim to naložím, ale chvou jeden přívěs a na zimu se toho potřebuju zbavit komplet..
Jsem měla dneska kaši a řízeček..:)

14.9.2007 13:14

kukinatost napsal(a):
No, hnůj...taky teď budu mít díky bohu aspoň jeden odběr...jinak zbavit se toho..teď si přijedou a já jim to naložím, ale chvou jeden přívěs a na zimu se toho potřebuju zbavit komplet..
Jsem měla dneska kaši a řízeček..:)

Lenica, se těším...:))dneska ty smraďochy musím taky protáhnout..a držte palce, ať kobylu prodám..aspoň budu mít v neděli klid..lidi shání koně, kterého by pak chtěli použít na hippoterapii, chody ona má pěkné, čisté a povahou je takový bubin..

14.9.2007 13:15

strelish napsal(a):
Nechcou přijet i k nám?

Nazdárek holkýýý,
tak jsem konečně tady. Byla jsem ráno odvolána na výjezd tak jsem se s vámi nestihla ani přivítat. Andy, hele také mám občas problémy s Gitkou aby tu hlavu nestrkala do nebes...ale je to spíše jen ze začátku, když trošičku pohraju s prstama tak jí skloní a zůstává dole...ale je to prostě stará kobyla, která chodila dlouho v zápřeži, starémo psa se blbě odnaučují zlozvyky...a to samé je u mě...devět let vyrůstání jako kůl v plotě je problém, kterej se těžko překonává...ale snad se zlozvyky odnaučím...
Tady je jedna z fotek, které raději nikde neprezentuji...prostě začátek jízdárny...
Jo a Adél, moc Ti díky...jsi zlato

sadzi saj

14.9.2007 13:26
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Nazdárek holkýýý,
tak jsem konečně tady. Byla jsem ráno odvolána na výjezd tak jsem se s vámi nestihla ani přivítat. Andy, hele také mám občas problémy s Gitkou aby tu hlavu nestrkala do nebes...ale je to spíše jen ze začátku, když trošičku pohraju s prstama tak jí skloní a zůstává dole...ale je to prostě stará kobyla, která chodila dlouho v zápřeži, starémo psa se blbě odnaučují zlozvyky...a to samé je u mě...devět let vyrůstání jako kůl v plotě je problém, kterej se těžko překonává...ale snad se zlozvyky odnaučím...
Tady je jedna z fotek, které raději nikde neprezentuji...prostě začátek jízdárny...
Jo a Adél, moc Ti díky...jsi zlato

Jj, Leňule, nevím, jak to dělám, tak nějak automaticky, spíš při doskoku na mě trenérka volá koukej na další překážku, koukej kam jedeš apod. Jinak fotečky jsou to starý tak 14 dní před prvními Hobby, který byli 19.8.

Jinak Danny, díky, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ono všechno tohle bylo focený v uvolňovací fázi na začátku hodiny.

Tady mám šílený výraz

14.9.2007 13:35

sadzi saj napsal(a):
Jj, Leňule, nevím, jak to dělám, tak nějak automaticky, spíš při doskoku na mě trenérka volá koukej na další překážku, koukej kam jedeš apod. Jinak fotečky jsou to starý tak 14 dní před prvními Hobby, který byli 19.8.

Jinak Danny, díky, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ono všechno tohle bylo focený v uvolňovací fázi na začátku hodiny.

Tady mám šílený výraz

TAk jsem zpět...no tak to je škoda že tě nefotili na konci, nevím jak vy ale já opracovávám koníka na začatku na zahozené oteži, nesnažím se o žádné zabalení...je to dlouhá práce mě taky dlouho mladej nevydrží zabalaenej ale už se to lepší, však to po něm ani nemužu chtít, ale už vím kdy na tuty chodi zbalenej jak husarskej koník, mezi skokama, jak loupnem jeden skok tak nahodí labutáka!a dělá machry...že jo segra!jinak se předevšímted snažím o jemnou ruku....hele a strelish mladak mi taky otvíral hubu, byló hrál si s udidlem, pořád ho odchrupoval,ale až moc, trener mi radil koupit udidlo s hračkou(máme ted 2xlomenné) a na práci podpínku... a hlavně si hlídat ruku!

14.9.2007 13:35

sadzi saj napsal(a):

Tady mám šílený výraz

Neboj Andy,
každej se nějak učil a učí...chyby dělá každej...
Dneska pojedu za Leošou a vemu si jí ven do lesa...přijde mi totiž, že vůbec nedává pozor na nohy a o všechno zakopává. To i o překážky, prostě skočí ale to že to uťukává a nebo že to padá jí vůbec nezajímá...tak jí prochu proberu...a tak za 14 dní začne dril na klackách na jízdárně...kavalety nemá vůbec ráda...
Heh a já zase moc v lásce nemám jízdu bez třmenů...když pak sesednu tak se mi úplně klepou nohy...

14.9.2007 13:37

klawdie napsal(a):
TAk jsem zpět...no tak to je škoda že tě nefotili na konci, nevím jak vy ale já opracovávám koníka na začatku na zahozené oteži, nesnažím se o žádné zabalení...je to dlouhá práce mě taky dlouho mladej nevydrží zabalaenej ale už se to lepší, však to po něm ani nemužu chtít, ale už vím kdy na tuty chodi zbalenej jak husarskej koník, mezi skokama, jak loupnem jeden skok tak nahodí labutáka!a dělá machry...že jo segra!jinak se předevšímted snažím o jemnou ruku....hele a strelish mladak mi taky otvíral hubu, byló hrál si s udidlem, pořád ho odchrupoval,ale až moc, trener mi radil koupit udidlo s hračkou(máme ted 2xlomenné) a na práci podpínku... a hlavně si hlídat ruku!

Hele andrej super fotky, co na tom že není zaklaplá jsou skvěle akční, kobča má skvělou barvu, tak září...jinak musím ti moc pochválit sed, na fotkách vypadáš moc pěkně a stabilně!zavidím ty krátký nohy!já bych si ty svoje tak o10cm usekla!

sadzi saj

14.9.2007 13:41
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Neboj Andy,
Dneska pojedu za Leošou a vemu si jí ven do lesa...přijde mi totiž, že vůbec nedává pozor na nohy a o všechno zakopává. To i o překážky, prostě skočí ale to že to uťukává a nebo že to padá jí vůbec nezajímá...tak jí prochu proberu...a tak za 14 dní začne dril na klackách na jízdárně...kavalety nemá vůbec ráda...
Heh a já zase moc v lásce nemám jízdu bez třmenů...když pak sesednu tak se mi úplně klepou nohy...

Dámy, tak tady jedna zadnice

14.9.2007 13:42

tajemma danny napsal(a):
Neboj Andy,

Teda aDAnny když koukám tu poslední fotku tak nbych ti jen vyměnila sedla, maš pěkný drezurní sed!Hej hola tohle mi SAbula dělal taky začali jsme skákat a jednu hodinu snad uplně všechno schazoval, pak se vic dělalo na kavaletách takyvý ty cik cak a ejhle změna ted si dáva bacha a utukne to max jednou dvakrat, tkaž bych to videla jen na malou vzpouru Leoška se srovná!

14.9.2007 18:36

klawdie napsal(a):
Teda aDAnny když koukám tu poslední fotku tak nbych ti jen vyměnila sedla, maš pěkný drezurní sed!Hej hola tohle mi SAbula dělal taky začali jsme skákat a jednu hodinu snad uplně všechno schazoval, pak se vic dělalo na kavaletách takyvý ty cik cak a ejhle změna ted si dáva bacha a utukne to max jednou dvakrat, tkaž bych to videla jen na malou vzpouru Leoška se srovná!

já chcu trenéra...

Přidejte reakci

Přidat smajlík