Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2007 11:14

TAk vyhlasuji výberové rízení na výber jména pro naseho malého hrebecka...melo by být na B...

15.9.2007 13:44

petas napsal(a):
TAk vyhlasuji výberové rízení na výber jména pro naseho malého hrebecka...melo by být na B...

Tak třeba Bardon nebo Barion

15.9.2007 14:07

karwen napsal(a):
Tak třeba Bardon nebo Barion

Bogar, Beroni, Besip, Bazir, Burrito, Blue moon, Blistr. Beflace, Cokoli, nejlepší jsou slepeniny písmenek...kolikrát vyjde moc zajímavé jméno. Buggati, Brag, Budulínek, Barnabáš, Babel, Bastien, Best dream, atd...je toho moc

16.9.2007 19:46

sabina napsal(a):
Bogar, Beroni, Besip, Bazir, Burrito, Blue moon, Blistr. Beflace, Cokoli, nejlepší jsou slepeniny písmenek...kolikrát vyjde moc zajímavé jméno. Buggati, Brag, Budulínek, Barnabáš, Babel, Bastien, Best dream, atd...je toho moc

Bad boy, Boston, Bali, BayBay, Balou, BonPari..

17.9.2007 08:13

petas napsal(a):

A jak se jmenuje maminka a tatínek???

buggyna

17.9.2007 16:08
buggyna

petas napsal(a):

Big beat, Bon-bónek, Bellamont, Banderas, Big Boss Buksie, Baribar

17.9.2007 16:14

buggyna napsal(a):
Big beat, Bon-bónek, Bellamont, Banderas, Big Boss Buksie, Baribar

Bubas/Bubásek , Bej

18.9.2007 13:39

petas napsal(a):

Taky pořebuji jméno pro hříbátko, zatím se neví co to bude, matka Kasandra, otec Cascavello. Takže na K nebo C .... Info a foto maminy na http://dominicca.estranky.cz

18.9.2007 14:12

dominicca napsal(a):
Taky pořebuji jméno pro hříbátko, zatím se neví co to bude, matka Kasandra, otec Cascavello. Takže na K nebo C .... Info a foto maminy na http://dominicca.estranky.cz

Napadá mě třeba Korina, nebo Calmon

18.9.2007 14:32

karwen napsal(a):
Napadá mě třeba Korina, nebo Calmon

tak já bych šla třeba do Caramba nebo taky Karambol:), Caramelo, Cocochino, Caracas, Callipo, Cornetto, Cikcak, Cinkilink, Cent, Celestino, Cytron, Citrus, CascadaCikada...a vede teda pro mě ta nebo ten Caramba...

18.9.2007 14:36

kukinatost napsal(a):
tak já bych šla třeba do Caramba nebo taky Karambol:), Caramelo, Cocochino, Caracas, Callipo, Cornetto, Cikcak, Cinkilink, Cent, Celestino, Cytron, Citrus, CascadaCikada...a vede teda pro mě ta nebo ten Caramba...

Casic, Casan

18.9.2007 15:13

klawdie napsal(a):
Casic, Casan

Bandi jako bandita (bandyta)

18.9.2007 16:45

kukinatost napsal(a):

Díky za inspiraci, u mě zatím vede pro klisničku Cascada, pro hřebečka Kesint, Cassidy, Callipo, Caramelo. Ty jsou dobré , potřebuji nějáké pro budoucího sporťáka do parkurů a drezur (matka L parkur, drezura, otec TT parkur)

18.9.2007 16:52

dominicca napsal(a):
Díky za inspiraci, u mě zatím vede pro klisničku Cascada, pro hřebečka Kesint, Cassidy, Callipo, Caramelo. Ty jsou dobré , potřebuji nějáké pro budoucího sporťáka do parkurů a drezur (matka L parkur, drezura, otec TT parkur)

pro dominicca : Kluk cavalo,holka sandra

18.9.2007 20:52

ponyka napsal(a):
pro dominicca : Kluk cavalo,holka sandra

a co takhle jméno pro hřebečka Barbaro,Bárny,Benji,

sabora

18.9.2007 21:07
sabora

petas napsal(a):

můj první kůň-Bart, můj První syn -Bart
jinak Bořek, Boston, Beton,Balbaca,

Přidejte reakci

Přidat smajlík