Tak sem vkládejta fotka koní a poníků prosíím!
Tady je jedna..Hugo =o)
monca1112
napsal(a):
Tady je jedna..Hugo =o)
To je můj prcek, pojmenovala jsem ho Andy :-)
monca1112
napsal(a):
Tady je jedna..Hugo =o)
Je, vypadá skoro jako moje mrňouska
monca1112
napsal(a):
Tady je jedna..Hugo =o)
Taky přidám naše dva prcky. První Uran, kříženec prý CSP x welsh, zatím ještě dítě neobsednuté. Moc hodný, budoucí sporťák
lump
napsal(a):
Taky přidám naše dva prcky. První Uran, kříženec prý CSP x welsh, zatím ještě dítě neobsednuté. Moc hodný, budoucí sporťák
A druhá Karolínka, s velkým kámošem. Nej učitelka pro děcka, ale umí štípnout do zadku.
lump
napsal(a):
A druhá Karolínka, s velkým kámošem. Nej učitelka pro děcka, ale umí štípnout do zadku.
Tak tady je muj krasavec,je to takovej malej dablik.
sunin
napsal(a):
Tak tady je muj krasavec,je to takovej malej dablik.
A tydy jsme spolu,to byl jeste hrebecek.
sunin
napsal(a):
A tydy jsme spolu,to byl jeste hrebecek.
Deniska je to nejmilejší a nejdivočejší koník kterého znám!!!!!!!! bude jí 7 a je v 5 měsíci
monca1112
napsal(a):
ten je krásnej co je to za plemeno a kolik měří??
Je to shetland, takový ten sportovní typ, měří 107 cm a (bohužel) už je to valášek ;-)
vosa¤
napsal(a):
Deniska je to nejmilejší a nejdivočejší koník kterého znám!!!!!!!! bude jí 7 a je v 5 měsíci
Sally
ankie
napsal(a):
Taky mám jednu "dobře rostlou" shetlandku..
Pepina
V úterý bylo tak krásně, že se muselo jet ven s oběma koníkama a samozřejmě s foťákem..:)
habana1
napsal(a):
V úterý bylo tak krásně, že se muselo jet ven s oběma koníkama a samozřejmě s foťákem..:)
habana1
napsal(a):
Tak ty fotky jsou krásný!!Jak tam Žaky má zabořenou hlavu ve sněhu nebo coo??!!Taky sem davam fotky....
monca1112
napsal(a):
Tak ty fotky jsou krásný!!Jak tam Žaky má zabořenou hlavu ve sněhu nebo coo??!!Taky sem davam fotky....
habana1
napsal(a):
Čau Mončo, jak se máš? Už si nás dlouho nenavštívila..
No Žanýs je magor, vždycky má skoro celou vyjíždku hlavu ve sněhu..No dneska jsem s nima byla zase, akorát tentokrát sme byly celý od bláta, ale aspoň bylo hezky...Co dělá poňda?
habana1
napsal(a):
Čau Mončo, jak se máš? Už si nás dlouho nenavštívila..
No Žanýs je magor, vždycky má skoro celou vyjíždku hlavu ve sněhu..No dneska jsem s nima byla zase, akorát tentokrát sme byly celý od bláta, ale aspoň bylo hezky...Co dělá poňda?
Mno ja se mam docela dobre!Dneska se mnou byla Hanka u santy a bylo to jako hoodne vtipny!!Jo Hanka rikala, ze musim zas nekdy prijet, tak se chystam na to az zase prijde k nam a rekne Moniko dneska semnou jedes do Senohrab...No Santa se ma snad dobre, je s jednou huculkou v jednom boxu a zvyk si na ni tak, ze bez ni nemuze bejt, vyskocil kvuli ni z boxu a nechce sam na vyjizdku..no s tim me to pekne sere!!
monca1112
napsal(a):
Mno ja se mam docela dobre!Dneska se mnou byla Hanka u santy a bylo to jako hoodne vtipny!!Jo Hanka rikala, ze musim zas nekdy prijet, tak se chystam na to az zase prijde k nam a rekne Moniko dneska semnou jedes do Senohrab...No Santa se ma snad dobre, je s jednou huculkou v jednom boxu a zvyk si na ni tak, ze bez ni nemuze bejt, vyskocil kvuli ni z boxu a nechce sam na vyjizdku..no s tim me to pekne sere!!
Noo tak tady nam vlezl do kotce pro psa
monca1112
napsal(a):
Ahojky mončo,prosimtě napišeš mi něco o té huculce jak bez ni Santa nece chodit ven,mám pocit že jí znám.Předem moc dík (Jesli mužeš piš ne meil Cer.Katka@seznam.cz)
k a t k a
napsal(a):
Ahojky mončo,prosimtě napišeš mi něco o té huculce jak bez ni Santa nece chodit ven,mám pocit že jí znám.Předem moc dík (Jesli mužeš piš ne meil Cer.Katka@seznam.cz)
Můj poňda Sally
pizneta
napsal(a):
Můj poňda Sally
Vsichni ponclici jsou mooc pekny!!Tak vkladejte dal at je tu vic fotek!!
Taky vkladam jednu fotky, to jsem ja na Santanovi.
monca1112
napsal(a):
Vsichni ponclici jsou mooc pekny!!Tak vkladejte dal at je tu vic fotek!!
Taky vkladam jednu fotky, to jsem ja na Santanovi.
Tohle byl můj poník, již je ale prodaný. Byl to jeden z nejhezčích poníku, které jsem kdy viděla!!!