Pro pracantky pokoukáníčko na pondělí..:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2007 19:55

Tak holky, jak víte, byla u mě Leňule a jstli sjte všechny aspoň tak z poloviny fajné jk on, tak musíme dát spicha..:) tož jsme něco vyfotily, tak posílám..
tady Leňa nesnáší ty napózované fotky - tak sjem jí říkala, ať pase:))

16.9.2007 20:14

kukinatost napsal(a):
Tak holky, jak víte, byla u mě Leňule a jstli sjte všechny aspoň tak z poloviny fajné jk on, tak musíme dát spicha..:) tož jsme něco vyfotily, tak posílám..

a mě tež fotila u všeho, abych měla momentky..:)

16.9.2007 20:19

kukinatost napsal(a):

no, pak jsme i nasedly...:)lenica je druhý člověk, kterého jsem nechala sednout an Kerku, byl vcelku hodný, akorát tak nervy, že během hodiny tak 14x sral...tak jsme to pak zpátky čenžly...:))

16.9.2007 20:25

kukinatost napsal(a):
no, pak jsme i nasedly...:)lenica je druhý člověk, kterého jsem nechala sednout an Kerku, byl vcelku hodný, akorát tak nervy, že během hodiny tak 14x sral...tak jsme to pak zpátky čenžly...:))

Já na mojí rezatici...:))

16.9.2007 20:27

kukinatost napsal(a):

a stavily jsme se k mojí dodavatelce jezdeckých potřeba ta nás blejskla i společně..:)

16.9.2007 20:35

kukinatost napsal(a):

tohle je snad nejhezčí fotka, kterou jsem vyrobila..:)

16.9.2007 20:39

kukinatost napsal(a):

a tady já vysmátá jak rybíz..:)

16.9.2007 20:40

kukinatost napsal(a):
tohle je snad nejhezčí fotka, kterou jsem vyrobila..:)

Teda Jani,tak to ste si udělaly bomba víkend se těšim jak si počtu až zítra přijdou holky :-)

16.9.2007 20:41

kukinatost napsal(a):
a tady já vysmátá jak rybíz..:)

a tady je Keroušek sladký..:)

16.9.2007 20:45

kukinatost napsal(a):
a tady je Keroušek sladký..:)

Kláruli, byla jsem hrozně ráda, že Leňule přijela, to je tak luxusně fajná baba, doufám, že ty společné akce budeme pořádat častěji..:))

16.9.2007 20:48

kukinatost napsal(a):
Kláruli, byla jsem hrozně ráda, že Leňule přijela, to je tak luxusně fajná baba, doufám, že ty společné akce budeme pořádat častěji..:))

tak a tady ještě Leňule na rezatici Gasinaté:))

16.9.2007 20:51

kukinatost napsal(a):

a odkud že je Léňa? nějak mi to vypadlo.Vím že ty jsi někde od Ostravy ne??

16.9.2007 20:53

kukinatost napsal(a):

Tak tady jedna fotečka z dnešního tréninku..haňule nefotila, páč tam měla dědu, který ji kontroloval, jestli mě dostatečně sleduje..na konci jsme dostali pochvalu, že ten knec byl fakt good..akorát Kerka potřebuje tak 40 minut na kolbišti na opracování, aby pracoval, jak má...tak snad bude příště více fotek:)

16.9.2007 20:54

kukinatost napsal(a):

16.9.2007 20:55

kukinatost napsal(a):
Tak tady jedna fotečka z dnešního tréninku..haňule nefotila, páč tam měla dědu, který ji kontroloval, jestli mě dostatečně sleduje..na konci jsme dostali pochvalu, že ten knec byl fakt good..akorát Kerka potřebuje tak 40 minut na kolbišti na opracování, aby pracoval, jak má...tak snad bude příště více fotek:)

JJ, já jsme od Ovy a Leňula od Jablunkova..:)
a dneska s Kerkou venku...

16.9.2007 20:57

kukinatost napsal(a):

No tak to má k tomu kousek ne.To je odbře že ste daly slezinu :-) jo naživo je naživo.hele mám tu ještě nějakou práci,tak musim jít ale zítra to tu určo ještě shlídnu až příde i zbytek pracantek :-) Tak přeju předběžnou brou noc :-)

16.9.2007 20:57

kukinatost napsal(a):

a eště:)

16.9.2007 21:00

kukinatost napsal(a):
a eště:)

Tak Klári se hezky vyspi, zítra zase do práce...:((

16.9.2007 21:03

kukinatost napsal(a):

No, když už, tak už..:)

16.9.2007 21:10

kukinatost napsal(a):
No, když už, tak už..:)

A tady nějaká z okolí...:)

16.9.2007 21:15

kukinatost napsal(a):
A tady nějaká z okolí...:)

posilam taky ja a galča na horach

16.9.2007 22:16

kukinatost napsal(a):

Jedním slovem -SUPER! Díky za fotečky na mailík... Zbytek zítra,půjdu na kutě...
Foto z loňska-Krupka

16.9.2007 23:20

kukinatost napsal(a):

Super fotečky, děkuji i za mailíka.... taky něco maličko přihodím teď, nevím, jestli pondělí stihnu na net...
Takže pro pobavení dokumentace, jak lezu Klafušce do zelí

16.9.2007 23:21

cheyenne napsal(a):
Super fotečky, děkuji i za mailíka.... taky něco maličko přihodím teď, nevím, jestli pondělí stihnu na net...
Takže pro pobavení dokumentace, jak lezu Klafušce do zelí

A ohýbání

16.9.2007 23:23

cheyenne napsal(a):
A ohýbání

A dneska jsme byli s Péťou (Rocky) na veřejňáčku, byli tam super poníčci, fotky Péti s Grace jsem jí poslala na mailíka, tak je z ní vytáhněte, pár se mi jich zadařilo...
Tady pro srovnání velikosti prcků jedna fotka s Lukášem

16.9.2007 23:23

cheyenne napsal(a):
A dneska jsme byli s Péťou (Rocky) na veřejňáčku, byli tam super poníčci, fotky Péti s Grace jsem jí poslala na mailíka, tak je z ní vytáhněte, pár se mi jich zadařilo...
Tady pro srovnání velikosti prcků jedna fotka s Lukášem

A tady už v akci...

16.9.2007 23:24

cheyenne napsal(a):
A tady už v akci...

V devadesátce..... holčinám i koníčkům patří můj obdiv....

16.9.2007 23:25

cheyenne napsal(a):
V devadesátce..... holčinám i koníčkům patří můj obdiv....

16.9.2007 23:26

cheyenne napsal(a):

A tady sice nepovedená fotka, ale Sábův brácha , tatík je Sába Kubišta

16.9.2007 23:27

cheyenne napsal(a):
A tady sice nepovedená fotka, ale Sábův brácha , tatík je Sába Kubišta

Tohle nevím, kdo je

16.9.2007 23:27

cheyenne napsal(a):
Tohle nevím, kdo je

A jedno vysoce zdařilé umělecké foto skoku

16.9.2007 23:29

cheyenne napsal(a):
A jedno vysoce zdařilé umělecké foto skoku

A neodpustím si fotku Péti na Grace s trenérem - instrukce

16.9.2007 23:31

cheyenne napsal(a):
A neodpustím si fotku Péti na Grace s trenérem - instrukce

A úplně úplně poslední fotečka - bývalý jezdec Grace, ten styl jsem vám musela vyfotit .
Takže večerním čtenářům dobrou noc, těm raním dobré ráno a hodně sil do pracovního týdne

17.9.2007 07:34

cheyenne napsal(a):
A úplně úplně poslední fotečka - bývalý jezdec Grace, ten styl jsem vám musela vyfotit .
Takže večerním čtenářům dobrou noc, těm raním dobré ráno a hodně sil do pracovního týdne

Hezkééééééééééé ránkooooooooooooooooooooooo
Holky, to jste se ale měly hezky, až vám skoro závidím

17.9.2007 07:37

luciusl napsal(a):
Hezkééééééééééé ránkooooooooooooooooooooooo
Holky, to jste se ale měly hezky, až vám skoro závidím

skok ve volnosti

17.9.2007 07:39

luciusl napsal(a):
skok ve volnosti

když nezlobilo sluníčko tak se nevešla hlava ...

17.9.2007 07:42

kukinatost napsal(a):

zdravííím....přeju prima den...Mám tenhle týden odpolko,tak se tady můžu po ránu "vyskytovat"...
Já to nádherný víkendový počasí musela strávit v práci,tak Vám móóc závidím
Rocky šup sem s fotečkama,ať víme jak se Vám s Grace dařilo

17.9.2007 07:43

kukinatost napsal(a):

Bré ránko, holky, dneska sjem málem nevstala...jsem si říkala, jak si za weekend něco nenaspím navíc a doma jsem byla vždycky tak ve 2 -3 a vstávala v 7..
A dneska mají oba koňuchové pauzu od ježdění, ale Gasii čeká práce ze země...

17.9.2007 07:54

kukinatost napsal(a):
Bré ránko, holky, dneska sjem málem nevstala...jsem si říkala, jak si za weekend něco nenaspím navíc a doma jsem byla vždycky tak ve 2 -3 a vstávala v 7..
A dneska mají oba koňuchové pauzu od ježdění, ale Gasii čeká práce ze země...

AHojda holkýýý,
fotky jsou úžasný...teda to sedlo kobuši moc sluší... Prostě se to vydařilo, počasí bylo při nás. Mohlo by takhle být až do jara... zimu bychom mohli přeskočit, že?
Já jsem byla včera na tréningu a zse mám sebevědomí na bodu mrazu... v tom drezůráku je to naprosto něco jiného než ve skočce nebo všestranném. Heh, ke konci už to bylo lepší ale stejně mi Leoša nešlapala tak, jak by měla. V kroku a klusu hlavinku krásně nesla ale ve clavu jí rvala furt nahoru...fotky kochopitelně nemám, jelikož semnou měla trenérka plné ruce práce a já jsem si na foťák ani nevzpomněla...

17.9.2007 07:59

tajemma danny napsal(a):
AHojda holkýýý,
fotky jsou úžasný...teda to sedlo kobuši moc sluší... Prostě se to vydařilo, počasí bylo při nás. Mohlo by takhle být až do jara... zimu bychom mohli přeskočit, že?
Já jsem byla včera na tréningu a zse mám sebevědomí na bodu mrazu... v tom drezůráku je to naprosto něco jiného než ve skočce nebo všestranném. Heh, ke konci už to bylo lepší ale stejně mi Leoša nešlapala tak, jak by měla. V kroku a klusu hlavinku krásně nesla ale ve clavu jí rvala furt nahoru...fotky kochopitelně nemám, jelikož semnou měla trenérka plné ruce práce a já jsem si na foťák ani nevzpomněla...

Po hodně dlouhé době se mi také konečně někdo trenérsky v pátek věnoval a bylo to dost děsné Připadalo mi, že na tom koni lítám jako nudle v bandě. Vlastně jsem si připadala jako totál začátečník a ještě dnes mě bolí úplně všechno ....

17.9.2007 08:01

luciusl napsal(a):
Po hodně dlouhé době se mi také konečně někdo trenérsky v pátek věnoval a bylo to dost děsné Připadalo mi, že na tom koni lítám jako nudle v bandě. Vlastně jsem si připadala jako totál začátečník a ještě dnes mě bolí úplně všechno ....

A skákání bylo naprosto žalostné - vůbec jsme se neshodli. Na ničem

17.9.2007 08:01

tajemma danny napsal(a):
AHojda holkýýý,

Holky ahojda všem. Tak vidím, že dnes bude ifauna zaplácaná fotkama, taky jsem něco pofotila :-) No a určitě to dnes tady každý všem ukáže a pak zas dalších 14 dní budem bečet, že nemáme žádné nové fotky Janula čuuuuuuuuus Fajnou prezentaci si udělala :-) A kdepak máš nalézací foto ? Holky, řeknu vám, babica je to fajná, fakt, klidně se sní slezte, litovat nebudete Janula je živel A tak nějak čím dál víc se těším i na vás....Peti, šupky sem s fotečkami. A Luli? Co ten Rozlet pod sedlem, skákali jste? Vyprávěj, přeháněj.

17.9.2007 08:02

kukinatost napsal(a):

Holky o víkendu byla u nás na krámku známá a koukejte,co přinesla s sebou...Ta černá je klasika zakrslíček z prodejny!

17.9.2007 08:03

molly napsal(a):
Holky o víkendu byla u nás na krámku známá a koukejte,co přinesla s sebou...Ta černá je klasika zakrslíček z prodejny!

17.9.2007 08:07

lanika napsal(a):
Holky ahojda všem. Tak vidím, že dnes bude ifauna zaplácaná fotkama, taky jsem něco pofotila :-) No a určitě to dnes tady každý všem ukáže a pak zas dalších 14 dní budem bečet, že nemáme žádné nové fotky Janula čuuuuuuuuus Fajnou prezentaci si udělala :-) A kdepak máš nalézací foto ? Holky, řeknu vám, babica je to fajná, fakt, klidně se sní slezte, litovat nebudete Janula je živel A tak nějak čím dál víc se těším i na vás....Peti, šupky sem s fotečkami. A Luli? Co ten Rozlet pod sedlem, skákali jste? Vyprávěj, přeháněj.

Lenica, tak jsme se vychválily navzájem, tož není boha, abysme ty baby nedonutily ke srazu...:)))a myslím, že Olomouc nebo třeba u nás je to ideální - hospůdku máme úžasnou, že?:))
Jinak já sjem byla z toho nedělního tréninku ze startu úplně smutná, mi nic nešlo, Kerouš se durdil a až po 40 minutách se začal nosit, jak měl, leč to mě Hanča bedlivě pozorovala, že na nějaké focení nebylo ani pomyšlení, ale poslední 3 skoky na každou ruku přes slušný křížek se nám hrozně povedly, mám problém s doskokem na nohu, kterou chci...pak nevím, na kterou starnu točit...a normálně i zaskakování na správnou nohu do cvalu sjem dělali třeba 3x po sobě..no ty skoro 2 měsíce flákání v terénu jsou znát.,...ale ke konci jsme už krásně v tempu - (Lenica, to sice nechápu - Kerka v tempu), ale trenérka byla z těch posl. 3 skoků fakt nadšená..:)

17.9.2007 08:08

molly napsal(a):

Moly, co to je za macana? Hele, to mi připomělo kámošku, která je blázen do veškerého zvířectva a plemeníky si nechává dovézt vlakem, jako králici, slepice, kachny a podobně Ale jednoho taky měla nádherného. Vypadal podobně, akorát byl šedý , skoro až stříbrný

17.9.2007 08:09

molly napsal(a):

Ješiš Zuzko?
Co to je za plyšáka? Ten je boží?

17.9.2007 08:10

lanika napsal(a):
Moly, co to je za macana? Hele, to mi připomělo kámošku, která je blázen do veškerého zvířectva a plemeníky si nechává dovézt vlakem, jako králici, slepice, kachny a podobně Ale jednoho taky měla nádherného. Vypadal podobně, akorát byl šedý , skoro až stříbrný

Angoráček ,na vlnu...Bude stříhat a česat...Pořídila si celkem 4kusy A tohle je půlroční samička!!!

17.9.2007 08:11

tajemma danny napsal(a):
Ješiš Zuzko?
Co to je za plyšáka? Ten je boží?

V životě jsem si zatím takové zvířátko nemuchlala,ale musím říct-fakt bomba! Ale doma bych to nechtěla...To musí být pečování...Stačí Molča!

17.9.2007 08:13

molly napsal(a):
V životě jsem si zatím takové zvířátko nemuchlala,ale musím říct-fakt bomba! Ale doma bych to nechtěla...To musí být pečování...Stačí Molča!

To aby měl člověk strach, že to někde zašlápne ...

17.9.2007 08:14

luciusl napsal(a):

kůň je šikovnej - ale jezdec mu jen překáží ...

17.9.2007 08:16

lanika napsal(a):

Ješě pro přiblížení soboty: Už ráno v 7 hodin jsem seděla na Honzovi, abych ho stihla vyjezdit, byly jsme v kopcích 2,5 hod. Sotva jsem přilezla domů, jen jsem se umyla, sbalila a letěla za Jančou. S ní jsme byli asi 4 hodiny v sedle a umíte si mě představit, jak se mi v neděli chodilo v práci A pro sraz jsem jen a jen pro. Když se domluvíme na půl cesty, bude to vpoho, co ženské?

17.9.2007 08:16

luciusl napsal(a):

Luci,ono je to dóst velké...\"TO\" nezašlápneš Má 4 a má pro ně na zahradě svůj vlastní domek s ohromnými kotci...Nesmí to zmoknout,bo navlhnout,jinak jde kvalita \"do kytek\"....
Jsem X-krát říkala Dance,ať mi pošle nějaké fotečky Rozleta a nic...Tak ho vidím až teď díky Tobě

17.9.2007 08:20

molly napsal(a):
Luci,ono je to dóst velké...\"TO\" nezašlápneš Má 4 a má pro ně na zahradě svůj vlastní domek s ohromnými kotci...Nesmí to zmoknout,bo navlhnout,jinak jde kvalita \"do kytek\"....
Jsem X-krát říkala Dance,ať mi pošle nějaké fotečky Rozleta a nic...Tak ho vidím až teď díky Tobě

A naše nadílka buldočků

17.9.2007 08:22

lanika napsal(a):
A naše nadílka buldočků

Napapané bříška

17.9.2007 08:22

lanika napsal(a):
A naše nadílka buldočků

krásný.....

17.9.2007 08:23

molly napsal(a):

Ahojda holky tak tady zasílám pár foteček ze závodů..Šly jsme 90 a metr. V 90cm jsme udělali chybu a v metru jsme šly zákl parkur čistě, no a v rozeskakování mě zahodila do skoku..ale co chybama se člověk učí..dost jsme postrádaly podkovy na zadek a taky dost hrozně postavěnej parkur.měli tam hrozně dlouhý cválání mezi skokama..

17.9.2007 08:23

rocky napsal(a):
Ahojda holky tak tady zasílám pár foteček ze závodů..Šly jsme 90 a metr. V 90cm jsme udělali chybu a v metru jsme šly zákl parkur čistě, no a v rozeskakování mě zahodila do skoku..ale co chybama se člověk učí..dost jsme postrádaly podkovy na zadek a taky dost hrozně postavěnej parkur.měli tam hrozně dlouhý cválání mezi skokama..

porada s trenérem

17.9.2007 08:24

rocky napsal(a):
porada s trenérem

naše první voda (zvládla bezvadně)

17.9.2007 08:24

molly napsal(a):
krásný.....

A tady jsem holčinkám nafotila můj výhled z baráku, aby si představili, jak blízko to máme na kopečky a že o nich nemáme nouzi.....

17.9.2007 08:25

rocky napsal(a):
naše první voda (zvládla bezvadně)

a ještě

lanika napsal(a):
A naše nadílka buldočků

Jééé Leni, já jsem nevěděla že je možných takových barevných kombinací...jsou klášnýýý a ty mašličky jsou roztomilý... co je malý to je hezký...a když ne, tak je toho alespoň málo...

rocky napsal(a):
a ještě

a poslední bez komentáře

17.9.2007 08:27

kukinatost napsal(a):

prima jste závodily
Moc pěkné fotečky....

17.9.2007 08:33

molly napsal(a):
prima jste závodily
Moc pěkné fotečky....

Peti, super Zbíráte zkušenosti. Třeba se naučit i padat. Tak máš aspoň trening S čím měla problém? S tím plůtkem pod? Nebo byla překážka postavená blbě, že byl těžší nájezd?

17.9.2007 08:38

lanika napsal(a):
Peti, super Zbíráte zkušenosti. Třeba se naučit i padat. Tak máš aspoň trening S čím měla problém? S tím plůtkem pod? Nebo byla překážka postavená blbě, že byl těžší nájezd?

Přeju bré ránko všem, máme v kanceláři návštěvu z Prahy (šéfa ), tak asi nebudu moc mít čas psát.... ale teď šel kouřit, tak jsem vás chtěla po ránku aspoň pozdravit....
Jinak ten zapeklitej skok byl z celkem nic moc nájezdu (točilo se od oprácka) a ještě se před ním jelo kousek stínem, kde bylo trochu mokro a Grace nemá podkovy na zadku, tak se jí tam špatně cválalo.... do toho nájezd nevyšel, prostě Péťa měla zas smolíka a sešlo se toho víc . Ale poprali se tam s tím pěkně

17.9.2007 08:53

cheyenne napsal(a):
Přeju bré ránko všem, máme v kanceláři návštěvu z Prahy (šéfa ), tak asi nebudu moc mít čas psát.... ale teď šel kouřit, tak jsem vás chtěla po ránku aspoň pozdravit....
Jinak ten zapeklitej skok byl z celkem nic moc nájezdu (točilo se od oprácka) a ještě se před ním jelo kousek stínem, kde bylo trochu mokro a Grace nemá podkovy na zadku, tak se jí tam špatně cválalo.... do toho nájezd nevyšel, prostě Péťa měla zas smolíka a sešlo se toho víc . Ale poprali se tam s tím pěkně

Zas všichni makáte? To je hrůza No, ikdyž já bych už asi taky měla začít....Jo a Danny, ty mašličky jsou na rozpoznání na fotkách jak budem posílat zájemcům. U těch žíhaných nebo faunů bychom to mohli poplést. Tak máme jistotu .Bubiš můj malý

17.9.2007 08:57

lanika napsal(a):
Zas všichni makáte? To je hrůza No, ikdyž já bych už asi taky měla začít....Jo a Danny, ty mašličky jsou na rozpoznání na fotkách jak budem posílat zájemcům. U těch žíhaných nebo faunů bychom to mohli poplést. Tak máme jistotu .Bubiš můj malý

No jo, Lenica má bubiše a já mám bubina hnědého..:)))smraďošek můj hnědákatý..by mě zajímalo, jak nám to dneska s tím rezatým buldozerem půjde ze země...když jsem byla na tréninku, měla jsem chvilku i Gasii, ale chudák tank to tam nějak nemohl ufunět...:) musíme trochu nahnat kondičku, sebrat se a poohýbat..

sadzi saj

17.9.2007 09:01
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Ahoj baby, teda dámy, vy jste to při ránu rozjeli Jinak Jani děkuju za fotečky fajnový to jste si to super užili co.

Jinak Danny, naprosto stejný pocity jsem měla taky z toho drezúráku, úplně něco jiného než v univerzálu natož ve skočce, Elí z toho taky byla vedle, pač samo jsem v tom neměla tak pevný sed jako ve svém Jupiteru.

Jinak fajnový počasí, v sobotu trénink a dámy, za jsem měla letecký den. Učili jsme se skokové řady, takže mazec, nějak jsem to nezvládla a asi po třetí jsem na posledním skoku se pořádně nedržela nebo co jsem to tam vyváděla a letěla jsem, málem jsem si vyrazila dech, ale hlavně jsem si pěkně narazila prdel a kostrč, takže v noci to je síla, pač nemůžu ležet na zádech a jsem ráda, že se vůbec otočím, pak jsme to teda ještě skočili, ale celkově nějaká špatná hodina, pak jenom pro chuť jsme šli jednu překážku a to jsem Elí zůstala v otěží chudinka moje, podruhý už trochu lepší, ale nebylo to ono. V neděli jsme se jeli projed a byla jak praštěná a z majitelky stáje vylezlo, že ve čtvrtek zdrhla z pastviny a šla někam na jablka a v pátek přišla do stáje, takže ji musela dát s Ginem do ohrady, se z ní po.. nechápu, proč není ráda, že je s kobylama a nepase se a místo toho šmejdí a leze ven, mě švihne

17.9.2007 09:01

kukinatost napsal(a):
No jo, Lenica má bubiše a já mám bubina hnědého..:)))smraďošek můj hnědákatý..by mě zajímalo, jak nám to dneska s tím rezatým buldozerem půjde ze země...když jsem byla na tréninku, měla jsem chvilku i Gasii, ale chudák tank to tam nějak nemohl ufunět...:) musíme trochu nahnat kondičku, sebrat se a poohýbat..

Hojte ženský!TAky se tu hlásím,ale mám ted mocinky prace...musím to dohnat!Pak se tu za Vámi zastavím na pořádnej pokec,děkuji za fota jsou super, Leni krásná štěnátka a Honzíkovi to také moc sluší, nafotila jsem pro vás taky nové foto, blbli jsme v kruhovce,ale foto bude až ho dostanu ze segry!

17.9.2007 09:07

sadzi saj napsal(a):
Ahoj baby, teda dámy, vy jste to při ránu rozjeli Jinak Jani děkuju za fotečky fajnový to jste si to super užili co.

Jinak Danny, naprosto stejný pocity jsem měla taky z toho drezúráku, úplně něco jiného než v univerzálu natož ve skočce, Elí z toho taky byla vedle, pač samo jsem v tom neměla tak pevný sed jako ve svém Jupiteru.

Jinak fajnový počasí, v sobotu trénink a dámy, za jsem měla letecký den. Učili jsme se skokové řady, takže mazec, nějak jsem to nezvládla a asi po třetí jsem na posledním skoku se pořádně nedržela nebo co jsem to tam vyváděla a letěla jsem, málem jsem si vyrazila dech, ale hlavně jsem si pěkně narazila prdel a kostrč, takže v noci to je síla, pač nemůžu ležet na zádech a jsem ráda, že se vůbec otočím, pak jsme to teda ještě skočili, ale celkově nějaká špatná hodina, pak jenom pro chuť jsme šli jednu překážku a to jsem Elí zůstala v otěží chudinka moje, podruhý už trochu lepší, ale nebylo to ono. V neděli jsme se jeli projed a byla jak praštěná a z majitelky stáje vylezlo, že ve čtvrtek zdrhla z pastviny a šla někam na jablka a v pátek přišla do stáje, takže ji musela dát s Ginem do ohrady, se z ní po.. nechápu, proč není ráda, že je s kobylama a nepase se a místo toho šmejdí a leze ven, mě švihne

No, Andrejko, zřejmě má Elí výletní období..jinak nebýt té pohvaly na konic, byla sjem z thoo tréninku pěkně zhnusená, jsem si připadala jak poprvé na koni....to bylo pokynů a upozornění..chudák Haňa, na to se musela dívat...:)a když se Kerouš nežene a cválá korektně, tak mu krásně vychází odskok, protože see fakt umí srovnat, ale když letí, a to je většinou, že hrozně táhne na překážku, tak pak skáčeme hrozně z dálky.. a mám co dělat, ať mu pak u toho nepřekážím...

17.9.2007 09:10

sadzi saj napsal(a):

Jééééééééééé, copak to bylo včera za den, že jste lítaly, holky? No, ještě, že já včera nejezdila Jinak já chci poskákat dneska něco, mám zatím i foťák, takže snad nějaká ta fotečka vyleze.....Už dlouho mě nikdo nefotil, jen točil.... Jani, pošli mi fotečky i s tebou, dám si tě na stránky, víš? Se s tebou pochlubím Jo a přišla jezdit ta holčina? Byla s tebou na jízdárně? A vůbec, kdo tě fotil v pohybu ? Málo trávy tak vlezl na hrušky

17.9.2007 09:23

lanika napsal(a):
Jééééééééééé, copak to bylo včera za den, že jste lítaly, holky? No, ještě, že já včera nejezdila Jinak já chci poskákat dneska něco, mám zatím i foťák, takže snad nějaká ta fotečka vyleze.....Už dlouho mě nikdo nefotil, jen točil.... Jani, pošli mi fotečky i s tebou, dám si tě na stránky, víš? Se s tebou pochlubím Jo a přišla jezdit ta holčina? Byla s tebou na jízdárně? A vůbec, kdo tě fotil v pohybu ? Málo trávy tak vlezl na hrušky

máš to tam..:) holčina, co chodí na Gasii..:)
teď tu nebudu..

17.9.2007 10:17

kukinatost napsal(a):
máš to tam..:) holčina, co chodí na Gasii..:)
teď tu nebudu..

Holky,
šéf mi přijel po týdnu z dovči a pěkně mě vzpovídá... Tak trochu nestíhačka. Andy, bude líp uvidíš. Až si Elí zvykne na řady tak to bude dobrý. Já když jsem šla poprvé řadu tak jsem nestíhala v sedle...nahoru dolů...heh, teď jsem se s trenérkou domluvila, že budeme pilovat jízdárnu jako takovou a až se srovnám v sedle (drezůrák asi půjde dál) skočce tak půjdeme v klidu na skoky a kavalety. Leoša se musí také ještě pořádně přijezdit takže jsme na tom obě dvě já i Leuša stejně. Obě se učíme, doufejme že né samé hovadiny...Oslíček Merlínek

17.9.2007 10:36

tajemma danny napsal(a):
Holky,
šéf mi přijel po týdnu z dovči a pěkně mě vzpovídá... Tak trochu nestíhačka. Andy, bude líp uvidíš. Až si Elí zvykne na řady tak to bude dobrý. Já když jsem šla poprvé řadu tak jsem nestíhala v sedle...nahoru dolů...heh, teď jsem se s trenérkou domluvila, že budeme pilovat jízdárnu jako takovou a až se srovnám v sedle (drezůrák asi půjde dál) skočce tak půjdeme v klidu na skoky a kavalety. Leoša se musí také ještě pořádně přijezdit takže jsme na tom obě dvě já i Leuša stejně. Obě se učíme, doufejme že né samé hovadiny...Oslíček Merlínek

Ty bláho, jak já vás tak poslouchám, láká mě čím dál více zkusit dresuráka. Ovšem jen proto, abych si potvrdila, že vlastně nic neumím Danny, já jsem ted ráda, že vlastně s Honzíkem skáčeme od začátku, že se učí on i já. Nějakou dobu jsem neskákala vůbec a trochu mi trvalo, než jsem se znovu do toho dostala. Ale teď už je to vpohodě. Jen nevím, jak by předemne někdo před půlrokem postavil metr, neskákala bych Domi by ho pořád jen krmil

sadzi saj

17.9.2007 10:40
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Holky,

No snad jo, ještě máme letos jed nějaký hobbíčka, tak jsem na to zvědavá, včera byla zase, jak praštěná, fakt potřebuje systematickou práci, jak člověk někde poleví, začne potom takhle vyvádět. To nechtěla v sobotu ani cválat a několikrát mi přešla do klusu a včera venku pak chtěla lítat jako pako. Takže budeš drezurku prodávat?? No taky se to naučíš neboj, hlavně, že máte dohled

17.9.2007 10:51

sadzi saj napsal(a):
No snad jo, ještě máme letos jed nějaký hobbíčka, tak jsem na to zvědavá, včera byla zase, jak praštěná, fakt potřebuje systematickou práci, jak člověk někde poleví, začne potom takhle vyvádět. To nechtěla v sobotu ani cválat a několikrát mi přešla do klusu a včera venku pak chtěla lítat jako pako. Takže budeš drezurku prodávat?? No taky se to naučíš neboj, hlavně, že máte dohled

No, kdybste viděli toho Kerryna...já když trénuju, tak musím sama, nechala sjem holčinu kroužit s Gasii krokem a klusem, ať se okouká s břevnama a tak...jenom byla kobyla před náma - idiot závodnický se hanl, že on musí být první..fakt na zliskání..a udržet ho ve cvlau, který se Hanči líbí, to je nadlidský výkon, ale zase musím uznat, že má pravdu, něco na tom tempu je...:))No, my s keroušem se taky vlastně učíme společně..navíc Haňa si an ěnho tam nemlže sednout vůbec, páč ten matěj pod ní chodi odmítá, je hrozně vynervovaný...ale fakt naprosot nádherná ukázka koně jendoho pána...s Leňou byl v pohodě, až na to sraní co půl minuty...

17.9.2007 10:55

sadzi saj napsal(a):

Andy,
ještě nevím. Ale je to fakt úplně něco jiného než skočka a připadám si jako pitomec. Jak má člověk natažené nohy, tak mi včera furt cestovala pravá noha (prostě mám tuhle stranu nějakou debilnější než tu druhou). Ach jo, holky mě štve že jsem se sebou nedělala už něco dříve když jsem chyby ještě neměla tak zafixovaný... Bééé, kdyby šel vrátit čas. Mno nic, dávám tomu tak padesát let a bude to snad trošku lepší....
Tady drbací se Leoša

17.9.2007 11:06

kukinatost napsal(a):

Hoj,byla jsem vyvenčit Molly,teď ještě freťulu...Je tam nádherně,tak a´t z toho taky něco má..A pak už se budu pomalu chystat na odpolední do práce...

17.9.2007 11:07

tajemma danny napsal(a):
Andy,
ještě nevím. Ale je to fakt úplně něco jiného než skočka a připadám si jako pitomec. Jak má člověk natažené nohy, tak mi včera furt cestovala pravá noha (prostě mám tuhle stranu nějakou debilnější než tu druhou). Ach jo, holky mě štve že jsem se sebou nedělala už něco dříve když jsem chyby ještě neměla tak zafixovaný... Bééé, kdyby šel vrátit čas. Mno nic, dávám tomu tak padesát let a bude to snad trošku lepší....
Tady drbací se Leoša

Pro Evču: Teda ta fotka na Jerrykoj je fakt bezkonkurenční :-)))) Vypadá to skvěle.Snad se někdy dočkám dne,kdy si mě vemeš do parády :-) |A slibuju že nepojedu na kole abych se náhodou zase nerozsekala
Jinak dala bych nějakou fotku,ale sem ted ve škole a máme IVt,a tady v tom počítači žádnou fotču nemám :-/ Tak aposno nějakýho naznámýho,ale krásnýho koníka

17.9.2007 11:08

tajemma danny napsal(a):
Andy,
Tady drbací se Leoša

Hele, Jani, Kdybych náhodou zase někdy přijela Vemeš mě taky na tu jízdárnu? Taky bych byla ráda, kdyby mi někdo znalý řekl něco ze země. Fakt by mi to hodně dalo....Jo a ten Kerouš, no.....Fakt se vysral co 5 in, jsme se až divili, kde se to vněm bere? A po příjezdu zpět mu hrozně kručelo v břiše. Bodejť, jak všechno vysral...No a Janči, pochval se, jak nám Gasi 2 x zdrhla To byla pěkná uvitací scénka.....

17.9.2007 11:18

kukinatost napsal(a):
No, kdybste viděli toho Kerryna...já když trénuju, tak musím sama, nechala sjem holčinu kroužit s Gasii krokem a klusem, ať se okouká s břevnama a tak...jenom byla kobyla před náma - idiot závodnický se hanl, že on musí být první..fakt na zliskání..a udržet ho ve cvlau, který se Hanči líbí, to je nadlidský výkon, ale zase musím uznat, že má pravdu, něco na tom tempu je...:))No, my s keroušem se taky vlastně učíme společně..navíc Haňa si an ěnho tam nemlže sednout vůbec, páč ten matěj pod ní chodi odmítá, je hrozně vynervovaný...ale fakt naprosot nádherná ukázka koně jendoho pána...s Leňou byl v pohodě, až na to sraní co půl minuty...

Teda holky to je počtení...vy máte super zážitky, já teda taky závody byli hezký...počasí se vydařilo, takže sice škoda že jsme nevyzli žádnou mašli,ale hlavně že jsme odjeli v pohodě, parkur byl dle mého dost na prd, ty dlouhý nájezdy byli šílený každej kun pak nabral hrozný tempo, dvě holky odnesli nohama napřed, jedna vystoupila šíleným zpusoben z poníka když ji šticnul a poslal ji přimo obličejem na stojany...ale nasrala mě akční slečna která koníka chytla vycukala mu držku a pak ho tam krotila a dostaval bičem za nic, nechápu to bylo to pěkná kráva!chudák koník nebyla to jeho chyba, no a pak holka spadla přimo na záda ale měla chránič každopádně to muselo bolet...takže to bylo akční,segřin pád byl taky poměrně hustej z dálky vypadalo že tvrdě dopadla rozkrokem na kavaletu...naštěstí to tak opravdu jen vypadlo...ale jinak jsme si jakožto realizaační team s Evčou super užili, rozložili jsme si křesílka u kolbiště dali kofolku, cígo a nakonec vybornou klobásku...s fotákama v pohotovosti....Jinak Sabulka měl ted tři dny volno abych dala oddech zádičkum a dnes pujdu vyzkoušet jestli to zabralo...

17.9.2007 11:22

molly napsal(a):
Hoj,byla jsem vyvenčit Molly,teď ještě freťulu...Je tam nádherně,tak a´t z toho taky něco má..A pak už se budu pomalu chystat na odpolední do práce...

No pozor, Leňoša má pravdu, ludra zrzatá..málo co je jak slon, tak se ještě bez dovolení venčí...nejprve když ji Lenča doma uzdila, tak potom, co dostala šupu od ohradníku zdrhla a lítala s tou krásnou novou uzdečkou mezi nohama..a já jsem měla kerouše normálně puštěného a ten se pásl, tak jí uklidnilo, že Kerka stojí..a podruhé, jak jsem z Kerky zvyklá, ž kde ho odložím, tam ho najdu, tak jsem ji jenom na moment pustila, bo se pásla, abych mohla Leňu v klidu vyfotit, bo ta torba neumí ani v klidu stát....no, tak sjem jí pustila, kobyla se pásla a najednou davaj v nogi a valila pryč...říkám, být to Kerka, tak je to v řitit..tak frčela a do 3 minut se vrátila, ale nenechá se chytit, až přišla ke Kerkovi, tak jí Leňa z něho chytla..úplně jsem měla hnusný pocit, ještěže je na něm tak závislá..

17.9.2007 11:23

klafus napsal(a):
Pro Evču: Teda ta fotka na Jerrykoj je fakt bezkonkurenční :-)))) Vypadá to skvěle.Snad se někdy dočkám dne,kdy si mě vemeš do parády :-) |A slibuju že nepojedu na kole abych se náhodou zase nerozsekala
Jinak dala bych nějakou fotku,ale sem ted ve škole a máme IVt,a tady v tom počítači žádnou fotču nemám :-/ Tak aposno nějakýho naznámýho,ale krásnýho koníka

Kláruško neboj však už se na tebe kujou pilkle, však se dočkáš.......jiank po té co jsme viděla hopsat mnohem menší poníky než Jerry 90cm,to s námi celkem hnulo...bude se makat!Jinak fotky budou až mi je segra vypalí, měj chvilku strpení kočko...

17.9.2007 11:24

kukinatost napsal(a):
No pozor, Leňoša má pravdu, ludra zrzatá..málo co je jak slon, tak se ještě bez dovolení venčí...nejprve když ji Lenča doma uzdila, tak potom, co dostala šupu od ohradníku zdrhla a lítala s tou krásnou novou uzdečkou mezi nohama..a já jsem měla kerouše normálně puštěného a ten se pásl, tak jí uklidnilo, že Kerka stojí..a podruhé, jak jsem z Kerky zvyklá, ž kde ho odložím, tam ho najdu, tak jsem ji jenom na moment pustila, bo se pásla, abych mohla Leňu v klidu vyfotit, bo ta torba neumí ani v klidu stát....no, tak sjem jí pustila, kobyla se pásla a najednou davaj v nogi a valila pryč...říkám, být to Kerka, tak je to v řitit..tak frčela a do 3 minut se vrátila, ale nenechá se chytit, až přišla ke Kerkovi, tak jí Leňa z něho chytla..úplně jsem měla hnusný pocit, ještěže je na něm tak závislá..

Jinak Leňula, ono je docela komplikovaná domluva, tož by to třeba bylo nějak zorganizovat, Haňa totiž má 2 letého chlapečka, tak je to takové complicated, ale co bych pro tebe neudělala...:)))

sadzi saj

17.9.2007 11:25
sadzi saj

molly napsal(a):

Danny neboj, to zvládneš a naučíš se to, akorát to chce čas, ale nevzdávej to. Já jsem na tom stejně, dřív jezdila bez sedla, super rovnováha a teď je vše v háji a pak padám, jak hruška, když skáčeme, protože se pořádně občas neudržím. V tom drezurním je to jako bez sedla skoro, akorát, že ještě člověk musí ty dlouhý třmeny udržet na noze, taky docela fuška, ale když se tohle člověk naučí, tak je pak o velký kus vpřed, všechno je to o dobrém, stabilním a pružném a pevném sedu. U mě je problém v tom, jak jsem v tom drncala, tak Elí to dost vyvádělo z rovnováhy, je na sed dost citlivá, takže mi pořád zrychlovala apod. a taky jsem zjistila, jak bídně na tom jsem

17.9.2007 11:28

kukinatost napsal(a):

A to jste měly vidět, jak jsme obě čučeli s pusama otevřenýma, jako že " co teď" ? zrzka zmizela za křovím na louce, já jen zahlédla ten ocas zvednutý .... A Janča jako že at letím s Keroušem za ní? Už vidím jak ji naháním, najdu a nevím jak bych Januli vysvětlila kde zrovna jsem, jakože to tam vůbec neznám Ale velká hlava přiběhla zpět, ještě, že tak Je to mamut, hromotluk, ale na to jak vypadá má hrozně příjemné chody klus vznosný, měkoučký, paráda

17.9.2007 11:29

kukinatost napsal(a):
Jinak Leňula, ono je docela komplikovaná domluva, tož by to třeba bylo nějak zorganizovat, Haňa totiž má 2 letého chlapečka, tak je to takové complicated, ale co bych pro tebe neudělala...:)))

Zdarec, jsem tu zas, delegace z Prahy už vyjela, jí si dám obídek a valíme za nima, budu tam až do večera, opruz.... čeká mě hustá sérka školení, min. do konce roku každý pondělí....
Úplně jsem zapomněla napsat, jak jsem si včerejší závody užila, jako realizační tým - zásobovač . Samo nám asi po hodině všem došli cigárka, tak jsme museli vyjet na benzínku.... a pak to jelo, limču pro závodnici, klobásku pro trenéra , no, prostě krásný počasí, židličky hned u prvního skoku (občas dost akční akce), já jsem stihla i jedno pivko a pokec se známýma....
Klafus-Klárko - doufám, že na ten trénink dojde, už jsem včera naváděla Kláru, ať ti vyřídí, že něco spácháme, zkoušela jsem na Jerryka to, co teď zkoušíme i na Hardyho, vypadal, že by to šlo a myslím, že ty bys to s ním zmákla, tak to prubnem?

17.9.2007 11:33

lanika napsal(a):
A to jste měly vidět, jak jsme obě čučeli s pusama otevřenýma, jako že " co teď" ? zrzka zmizela za křovím na louce, já jen zahlédla ten ocas zvednutý .... A Janča jako že at letím s Keroušem za ní? Už vidím jak ji naháním, najdu a nevím jak bych Januli vysvětlila kde zrovna jsem, jakože to tam vůbec neznám Ale velká hlava přiběhla zpět, ještě, že tak Je to mamut, hromotluk, ale na to jak vypadá má hrozně příjemné chody klus vznosný, měkoučký, paráda

teda vypadá to holky že jste si to pěkně užili a měli jste veselo!!!!

17.9.2007 11:35

sadzi saj napsal(a):
Danny neboj, to zvládneš a naučíš se to, akorát to chce čas, ale nevzdávej to. Já jsem na tom stejně, dřív jezdila bez sedla, super rovnováha a teď je vše v háji a pak padám, jak hruška, když skáčeme, protože se pořádně občas neudržím. V tom drezurním je to jako bez sedla skoro, akorát, že ještě člověk musí ty dlouhý třmeny udržet na noze, taky docela fuška, ale když se tohle člověk naučí, tak je pak o velký kus vpřed, všechno je to o dobrém, stabilním a pružném a pevném sedu. U mě je problém v tom, jak jsem v tom drncala, tak Elí to dost vyvádělo z rovnováhy, je na sed dost citlivá, takže mi pořád zrychlovala apod. a taky jsem zjistila, jak bídně na tom jsem

No,, sviňucha, pryč se vznášela víc než skvostně, její jediné štěstí, že se za Keroušem vrátila...si uvědomila, že takového kořena jen tak někde nepotká..:) Takže dneska makáme ze země..je tam krásně, ale o weekednu si docela mákli, takže myslím, že den volna jim jen prospěje..akorát z kobyly se musí vyrobit něco použiteného a ne tank..bych brala i kruhovku, takhle budem jenom na laně..

17.9.2007 11:36

kukinatost napsal(a):

Venku je táák nááádherně a já budu muset do práce Škoda,že nemám volný den....
Saphira před momentem venku

17.9.2007 11:36

klawdie napsal(a):
Kláruško neboj však už se na tebe kujou pilkle, však se dočkáš.......jiank po té co jsme viděla hopsat mnohem menší poníky než Jerry 90cm,to s námi celkem hnulo...bude se makat!Jinak fotky budou až mi je segra vypalí, měj chvilku strpení kočko...

No to se bojim bojim a fotči až budou,tak budou.počkám a vytrvám

17.9.2007 11:38

molly napsal(a):
Venku je táák nááádherně a já budu muset do práce Škoda,že nemám volný den....
Saphira před momentem venku

přišla se podívat i Molly,ale vypadalo to,že ani jedna není ze setkání nadšená

17.9.2007 11:39

molly napsal(a):
přišla se podívat i Molly,ale vypadalo to,že ani jedna není ze setkání nadšená

Safí a koťata

17.9.2007 11:40

sadzi saj napsal(a):

Tak mám famózní náladu, právě přijel poslíček s čočkou na kysleo, párečkem a vajíčkem, už si tady slintám .
Jani a Leni, úplně vám závidím tu vyjížďku, asi tady v Hradci taky něco spácháme, když jsme tu čtyři , třeba dorazí i Zuza, to by bylo pět .
Danny, s tím sedlem tě chápu, moje první jízdy v drezúraku byly dost drsný, přišlo mi, že v něm hrozně lítám a jsem nestabilní, nebyl čas soustředit se na koně.... ale s malou pomocí ze země jsem se nakonec usadila.... je to velká změna, ale při troše praxe se mi v tom jezdilo líp, než v univerzálu.... je fakt, že pak jsem přesedla do kvalitky a v tom jsem seděla hned vcelku slušně...

17.9.2007 12:03

molly napsal(a):
A Molča

Super fotky, Zuzi.
Já se s vámi pro dnešek loučím, zřejmě se objevím až ve středu, zítra jedu pro změnu na celý den do Prahy.... tak si užijte dnešní den, u nás svítíčko sluní jak o život, závidím vám, že můžete s koníkama ven..... tak zdar a sílu fšem

17.9.2007 12:26

cheyenne napsal(a):
Super fotky, Zuzi.
Já se s vámi pro dnešek loučím, zřejmě se objevím až ve středu, zítra jedu pro změnu na celý den do Prahy.... tak si užijte dnešní den, u nás svítíčko sluní jak o život, závidím vám, že můžete s koníkama ven..... tak zdar a sílu fšem

Holky, moc děkuji za podporu, nevzdávám to ale jsem naštvaná sama na sebe, že jsem na to prděla.
Co holky, už jste po obídku? Já jsem před chvíli přijela. Dala jsem si výbornou smaženou nivu v šunce s brambůrkama a tatarkou...mno žůžo bájo...
Jsem zvědavá, jestli budu mít někdy na složení zkoušek...to bude trapárna...už to vidím. Jinak už znám první termín Hubertky...je to 6.října jsem zrovna v Chorvatsku... ale snad bude ještě nějakej termín, doufám. Jinak jak to holky vidíte s Lysou. Já jsem se dozvěděla, že pojedeme nakupovat v pátek...ale ráda za vámi přijedu i v sobotu...mám to jen asi 66 km mno uvidíte...Kláry...nebo bych se třeba v tebou svězla a přidala bych ti na béňo...jak to vidíš?

17.9.2007 12:30

tajemma danny napsal(a):
Holky, moc děkuji za podporu, nevzdávám to ale jsem naštvaná sama na sebe, že jsem na to prděla.
Co holky, už jste po obídku? Já jsem před chvíli přijela. Dala jsem si výbornou smaženou nivu v šunce s brambůrkama a tatarkou...mno žůžo bájo...
Jsem zvědavá, jestli budu mít někdy na složení zkoušek...to bude trapárna...už to vidím. Jinak už znám první termín Hubertky...je to 6.října jsem zrovna v Chorvatsku... ale snad bude ještě nějakej termín, doufám. Jinak jak to holky vidíte s Lysou. Já jsem se dozvěděla, že pojedeme nakupovat v pátek...ale ráda za vámi přijedu i v sobotu...mám to jen asi 66 km mno uvidíte...Kláry...nebo bych se třeba v tebou svězla a přidala bych ti na béňo...jak to vidíš?

Heh Kláry, moc se omlouvám za mou neznalost zeměpisu. Myslela jsem, že jedete přes Turnov...ale to by byla big zajížďka... Ještě jednou promiň, to jsem fakt vedle jak ta jedle...

17.9.2007 12:49

tajemma danny napsal(a):
Heh Kláry, moc se omlouvám za mou neznalost zeměpisu. Myslela jsem, že jedete přes Turnov...ale to by byla big zajížďka... Ještě jednou promiň, to jsem fakt vedle jak ta jedle...

Jujda ted jsi mě zarazila právě já totiž ani nevím kde přesně ta lysá je?Jen jsem zjistila že už jsem tam byla s pejskem na výstavě
No máme v planu tam dorazit v sobotu dopoledne a pobyt ta do odpoledních hodina a pěkně si to užít!Vezu tam i sedlo, mám tam rande s kupcem, tak doufám, že bude za co utracet!

17.9.2007 12:51

tajemma danny napsal(a):

V pátek bývá nejklidněji,sobota pak mazec.Kór,když vyjde počasí ...Ale vzhledem k tomu,že v Pá jsem na školení a jen víkend v Lysé,přijeď aji o víkendu Myslím,že holky chtěly vyrazit taky v SO ,no ne?

17.9.2007 13:01

molly napsal(a):
V pátek bývá nejklidněji,sobota pak mazec.Kór,když vyjde počasí ...Ale vzhledem k tomu,že v Pá jsem na školení a jen víkend v Lysé,přijeď aji o víkendu Myslím,že holky chtěly vyrazit taky v SO ,no ne?

Už šéfuju dopravu na sobotu...protože můj šemíkovec favorit nemá tu správnou známku...a po staré silnici bych musela vyjet tak v šest ráno abych tam na tu desátou byla... mno Kláry a Zuzy každopádně se tam nějak dostanu...musím. Dejte mi na sebe telefon, já to pak budu korigovat telefonem...nebo jak to vidíte vy? Nebo třeba že bychom si dali spicha u nějakého určitého místa? Třebááá u Ultimuse Watani u boxu, ten se nedá přehlédnout...

sadzi saj

17.9.2007 13:09
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Už šéfuju dopravu na sobotu...protože můj šemíkovec favorit nemá tu správnou známku...a po staré silnici bych musela vyjet tak v šest ráno abych tam na tu desátou byla... mno Kláry a Zuzy každopádně se tam nějak dostanu...musím. Dejte mi na sebe telefon, já to pak budu korigovat telefonem...nebo jak to vidíte vy? Nebo třeba že bychom si dali spicha u nějakého určitého místa? Třebááá u Ultimuse Watani u boxu, ten se nedá přehlédnout...

Tak jsem si dámy akorát koupila bagetku a ovocný salát a ještě mě milá pani pěkně na...

Nevíte, kolik je vstup??

Jinak já Huberty letos opět vzdávám pač na to asi po psychický stránce ještě koňule nemá a nechci ji rozhodit, stačí, že budeme teď trénovat s kolegyní, kámoška si snad už konečně koupila kobylku a taky plňasku, takže to bude asi hodně zajímavý

17.9.2007 13:25

kukinatost napsal(a):

Dany ,můj phone je 603 788664,ale celý den mne najdete ve stánku Pavla Vachutky! Takže se domluvte s Klárkou,pak doražte za mnou a já si požádám o opušťák...Uvidíme kolik se tam bude motat lidu...
Jinak se loučím,pofrčím do práce na odpolko...Takže VŠEM KRÁSNÝ ZBYTEK DNE
A snad zítra...

17.9.2007 13:30

molly napsal(a):
Dany ,můj phone je 603 788664,ale celý den mne najdete ve stánku Pavla Vachutky! Takže se domluvte s Klárkou,pak doražte za mnou a já si požádám o opušťák...Uvidíme kolik se tam bude motat lidu...
Jinak se loučím,pofrčím do práce na odpolko...Takže VŠEM KRÁSNÝ ZBYTEK DNE
A snad zítra...

tady můj 776791949 pošli i svůj...já bych to taky viděla že se slezeme u Molly v tom stánku a než dostaneš propustku tak mě pomůžeš vybrat perka a SAhibkovi podbřišník, prosím prosím! Andy vstupným zatím nevínm kolik je ale zkusím to zjistit!

17.9.2007 13:37

klawdie napsal(a):
tady můj 776791949 pošli i svůj...já bych to taky viděla že se slezeme u Molly v tom stánku a než dostaneš propustku tak mě pomůžeš vybrat perka a SAhibkovi podbřišník, prosím prosím! Andy vstupným zatím nevínm kolik je ale zkusím to zjistit!

Mé mobilčíslo je 604 11 82 54.. Hned si Vás uložím do stroje... JJ, a ty mi pomůžeš vybrat ten beránek a popřípadě i ty panthalony...přišla mi už výplata, tak se s tím musí něco udělat...

17.9.2007 13:43

tajemma danny napsal(a):
Mé mobilčíslo je 604 11 82 54.. Hned si Vás uložím do stroje... JJ, a ty mi pomůžeš vybrat ten beránek a popřípadě i ty panthalony...přišla mi už výplata, tak se s tím musí něco udělat...

si vás taky baby uložím, se mi to přeci jen bude určo někdy hodit, teda aspoň doufám, že se někdy hromadně srazíme...Jinak Andrejko, uvidíš, že to bude rozdíl..i když vlastně nemusíš..stačilo mi, když jsem si jenom uvolňovala a Haňule si jezdila jednu svoji kobylu..a teď s Gasii taky mazec, jak by furt lítal, no, ani ne lítal, ale většinou se snažil dostat z tempa, aby ji mohl předběhnout..takže pro mě to bylo podstatně náročnější..a navíc sjem zjistila, že mě hrozně znervozňuje, když se na mě někdo dívá...a byli se na mě dívat 4 lidi, z toho samí luxusní sportovci, jsem si připadal nejmenší na světě..fakt trapas..

17.9.2007 13:47

kukinatost napsal(a):
si vás taky baby uložím, se mi to přeci jen bude určo někdy hodit, teda aspoň doufám, že se někdy hromadně srazíme...Jinak Andrejko, uvidíš, že to bude rozdíl..i když vlastně nemusíš..stačilo mi, když jsem si jenom uvolňovala a Haňule si jezdila jednu svoji kobylu..a teď s Gasii taky mazec, jak by furt lítal, no, ani ne lítal, ale většinou se snažil dostat z tempa, aby ji mohl předběhnout..takže pro mě to bylo podstatně náročnější..a navíc sjem zjistila, že mě hrozně znervozňuje, když se na mě někdo dívá...a byli se na mě dívat 4 lidi, z toho samí luxusní sportovci, jsem si připadal nejmenší na světě..fakt trapas..

jinak já se chystám na tu akci v Jančí, je to taková poodová vyjížďka, tak tam vezmu Gasii, ať se okouká mezi koňma...dneska je tak krásně, ale oni si to volno fakt zaslouží...zvažuju procházku aspoň...ale se dvěma jít, to by bylo o hubu.,..:(

17.9.2007 14:22

kukinatost napsal(a):
jinak já se chystám na tu akci v Jančí, je to taková poodová vyjížďka, tak tam vezmu Gasii, ať se okouká mezi koňma...dneska je tak krásně, ale oni si to volno fakt zaslouží...zvažuju procházku aspoň...ale se dvěma jít, to by bylo o hubu.,..:(

no Jani, podobné pocity znám. Taky mi tak občas je, když přijdu někam, jakože potrénovat. Je to hnus pocit, ale zároveň si říkám, že jasem tam pro tu kritiku přijela. Chceš přeci odstranit své chyby a poradit, jak nejlépe na svého koňucha, ne? Tak si to tak vždycky řekni a pocity budou lepší A babizny, jako fakt vám závidím, že jedete do té Lysé .....Béééééééééééééé, chcu taky. Chcu poznat Danny, Klárku, Pétu, Klafušku, Evču, Zuzku, Andrejku....Chjo :-( Ale doufám, že jak něco zorganizujem, nějaký ten společný srazík na půl cesty, nebudete otálet. Jinak se pomalu loučím, nějak jsem zapoměla, že jdu dnes na brigádku odpisovat vodoměry Takže mizím dřív. Pá kočy

17.9.2007 14:26

lanika napsal(a):
no Jani, podobné pocity znám. Taky mi tak občas je, když přijdu někam, jakože potrénovat. Je to hnus pocit, ale zároveň si říkám, že jasem tam pro tu kritiku přijela. Chceš přeci odstranit své chyby a poradit, jak nejlépe na svého koňucha, ne? Tak si to tak vždycky řekni a pocity budou lepší A babizny, jako fakt vám závidím, že jedete do té Lysé .....Béééééééééééééé, chcu taky. Chcu poznat Danny, Klárku, Pétu, Klafušku, Evču, Zuzku, Andrejku....Chjo :-( Ale doufám, že jak něco zorganizujem, nějaký ten společný srazík na půl cesty, nebudete otálet. Jinak se pomalu loučím, nějak jsem zapoměla, že jdu dnes na brigádku odpisovat vodoměry Takže mizím dřív. Pá kočy

Lenica čus. tež za chvilku frčím, dneska mi nedojdou odpol. klienti, alke dojdou ve středu, tož frčím dneska dříve..:) a budu mučit Gasii an provazovce, už jenom vysvětlit jí, že když chci, tak se nežere bude nadlidský výkon..:)) Tož ať ti ta brigoša uteče..Jinak jo, mi rozhodně nevadí, když na mě neustále řve Haňa, no, ona neřve, ale upozorňuje (jsem za to ráda, že mi konečně je někdo ochoten něco vysvětlit a naučit), ale ty pohledy a šuškání mezi těma dalšíma..jsem byla úplně hotová, dneska jsem jak kdybych seděla 14 dní v kuse v sedle..:)

17.9.2007 14:36

kukinatost napsal(a):
Lenica čus. tež za chvilku frčím, dneska mi nedojdou odpol. klienti, alke dojdou ve středu, tož frčím dneska dříve..:) a budu mučit Gasii an provazovce, už jenom vysvětlit jí, že když chci, tak se nežere bude nadlidský výkon..:)) Tož ať ti ta brigoša uteče..Jinak jo, mi rozhodně nevadí, když na mě neustále řve Haňa, no, ona neřve, ale upozorňuje (jsem za to ráda, že mi konečně je někdo ochoten něco vysvětlit a naučit), ale ty pohledy a šuškání mezi těma dalšíma..jsem byla úplně hotová, dneska jsem jak kdybych seděla 14 dní v kuse v sedle..:)

baby, jsem se nervla, četly jste to kunické rodeo? Jenom tak jsem se mrkla, a nána se tam pochlubí, že jela závody s 2,5 letým haflingem, impact napsala, že je viděla - pelhem v hubě...tohl už není normální, proboha, furt se tu dokola o tom debatuje, jak je to pro toho koně nefér a nejen to, a ta pipina se s tím ještě pochlubí....
no pofrčím domů...mějte se slunečka, a užijte si to počasí:))

17.9.2007 14:45

kukinatost napsal(a):
baby, jsem se nervla, četly jste to kunické rodeo? Jenom tak jsem se mrkla, a nána se tam pochlubí, že jela závody s 2,5 letým haflingem, impact napsala, že je viděla - pelhem v hubě...tohl už není normální, proboha, furt se tu dokola o tom debatuje, jak je to pro toho koně nefér a nejen to, a ta pipina se s tím ještě pochlubí....

Blbost je věčná...asi tak jako jsem včera viděla dát sedlo (anglii) z malého kulatého bezkohoutkatého koně na mohutného s výrazným kohoutkem. Jeden z těch koní musí být z toho 100% otlačený. Fakt logika jak cyp.

17.9.2007 14:46

kukinatost napsal(a):

Jani, také jsem na to čučela jako pučisko...
Holky, já jedu večer ještě na jeden panelák na prezentaci...od sedmi bééé a já jsem chtěla jet za Leošou a vzít na chvíli Kalu na lano...jeden z posledních krásných dnů a já to strávím v kočárkárně v paneláku...
Jani, měj se také pěkně a pozdravuj ty dvě zlobidla doma...papa

Přidejte reakci

Přidat smajlík