Dobré odpoledne pracantům :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2007 13:48

Tak jste se dneska tak rozjely, že mám i já šanci založit jedno téma . Snad se s někým nesejdem

18.9.2007 13:49

cheyenne napsal(a):
Tak jste se dneska tak rozjely, že mám i já šanci založit jedno téma . Snad se s někým nesejdem

Péťo, Lukáš s tím souhlasí, určitě by bylo dobrý, kdyby si mohli s Tondou pokecat v klídku při tréninku... Asi nebude jednoduchý mu to vysvětlit, má pořád svojí pravdu, ale když to uvidí doma, tak by to mohl pochopit.... na Lukáše dá...

18.9.2007 13:52

cheyenne napsal(a):
Péťo, Lukáš s tím souhlasí, určitě by bylo dobrý, kdyby si mohli s Tondou pokecat v klídku při tréninku... Asi nebude jednoduchý mu to vysvětlit, má pořád svojí pravdu, ale když to uvidí doma, tak by to mohl pochopit.... na Lukáše dá...

Právě, doma je to taky o něčem jiným, já nejsem nervózní a kobyla nemá problémy doma skákat. Však on to pochopí a uzná že Merkl opravdu nebyl to nejlepší co mohlo kobylu potkat!!!

18.9.2007 13:52

cheyenne napsal(a):

Kurňa, odpoledne má přijet kovář a tady to vypadá, že začnou co nevidět padat trakaře :o(

18.9.2007 13:56

strelish napsal(a):
Kurňa, odpoledne má přijet kovář a tady to vypadá, že začnou co nevidět padat trakaře :o(

jé holky to je dobrej nápad! já vám taky přitakávám!

18.9.2007 13:58

cheyenne napsal(a):

teď jsem ganz mimo soutěž...:) Jakože to je nějaký bývalý trenér Grace?Jinak jak psala Kača, je tu už taky pěkně hnusně...
a Danny, já chci taky mail..

18.9.2007 14:00

klawdie napsal(a):
jé holky to je dobrej nápad! já vám taky přitakávám!

aha ty seš tady:)

18.9.2007 14:02

kukinatost napsal(a):
teď jsem ganz mimo soutěž...:) Jakože to je nějaký bývalý trenér Grace?Jinak jak psala Kača, je tu už taky pěkně hnusně...
a Danny, já chci taky mail..

Nene bývalý jezdec.. no jezdec

18.9.2007 14:09

rocky napsal(a):

S Grace je to složitý, páč má ambiciózního majitele a měla jezcde, kterej jí prostě nakopnul prolítnul parkurem a vyhrával.... takže je těžký srovnání, ale kobyla byla přiježděná nepřiježděná, že si myslím, že od ZL by to bylo o život, takže Lukáš s holkama chce začít od začátku a jinak, protože ta kobyla umí vyskočit, nemusí to být z tempa, jenže majitel chce, aby prostě vyhrávali..... musíme mu vysvětlit, že teď to prostě bude slabší a vyhrávat budou příští sezónu, ale klidně i Lka .
Pro dokreslení situace styl bývalého jezdce Grace...

18.9.2007 14:10

rocky napsal(a):

Evi co děláš ted odpoledne, mám dva koně na ježdění!

18.9.2007 14:11

cheyenne napsal(a):
S Grace je to složitý, páč má ambiciózního majitele a měla jezcde, kterej jí prostě nakopnul prolítnul parkurem a vyhrával.... takže je těžký srovnání, ale kobyla byla přiježděná nepřiježděná, že si myslím, že od ZL by to bylo o život, takže Lukáš s holkama chce začít od začátku a jinak, protože ta kobyla umí vyskočit, nemusí to být z tempa, jenže majitel chce, aby prostě vyhrávali..... musíme mu vysvětlit, že teď to prostě bude slabší a vyhrávat budou příští sezónu, ale klidně i Lka .
Pro dokreslení situace styl bývalého jezdce Grace...

Jedno foto mám nad skokem.... tahle kobyla mu to asi moc dlouho kousat nebude, dost se vztekala.... jenže 80ku zas vyhrál....

18.9.2007 14:14

klawdie napsal(a):
Evi co děláš ted odpoledne, mám dva koně na ježdění!

Ještě nevím, udělala jsem si polední přestávku a za chvilku musim něco málo telefonovat, za chvilku dám vědět.... musim se taky dneska stihnout stavit za babičkou

18.9.2007 14:18

cheyenne napsal(a):
Ještě nevím, udělala jsem si polední přestávku a za chvilku musim něco málo telefonovat, za chvilku dám vědět.... musim se taky dneska stihnout stavit za babičkou

Ok, no kdyby ti to vyšlo, mám dnes vyvenčit Grace a SAbulka utře nos.Dneska mi volal Buk byl hodně zklamaný že nepřijedem§mrzí me to...

18.9.2007 14:19

cheyenne napsal(a):

Ségra tak kdyby evča nemohla tak zkus třeba ještě Andy..

18.9.2007 14:24

rocky napsal(a):
Ségra tak kdyby evča nemohla tak zkus třeba ještě Andy..

S tou už jsem samozřejmě mluvila, ty chytrolínko,ale onna pracuje a jezdí ke koním až v pul patý.Já musím vyrazit ve čtyři, v pět musím mazat z Roudničky dnes mám kino!

18.9.2007 14:26

klawdie napsal(a):
S tou už jsem samozřejmě mluvila, ty chytrolínko,ale onna pracuje a jezdí ke koním až v pul patý.Já musím vyrazit ve čtyři, v pět musím mazat z Roudničky dnes mám kino!

Hm, tak to jsem marná, od tří jdu na schůzku a naprosto netuším, jak dlouho tam budu...

18.9.2007 14:28

cheyenne napsal(a):
Hm, tak to jsem marná, od tří jdu na schůzku a naprosto netuším, jak dlouho tam budu...

vy mané a já rozpolcená, tváří se to tu, že co nevidět něco začne padat z oblohy, tož nevím, nevím..jak dneska...nakonec asi autem..

18.9.2007 14:30

kukinatost napsal(a):
vy mané a já rozpolcená, tváří se to tu, že co nevidět něco začne padat z oblohy, tož nevím, nevím..jak dneska...nakonec asi autem..

No kdyby jsi to nahodou zvladla, tak dej do třičtvrtě vedět, koně byhc nachystala a ve čtyři by jsme vyjeli!

Přidejte reakci

Přidat smajlík