Ustájení Brno a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

cappjucek

18.9.2007 19:57
cappjucek

Dobrý den!
Sháním pro svého 1,5 roku starého hřebečka ustájení v Brně a okolí (nejdále cca 20km od Brna). Cena nerozhoduje, důležité jsou velké pastviny či výběhy, zodpovědný přístup a srdíčko na správném místě Pokud o něčem víte či sami byste byli ochotni koníka u sebe ustájit (a mě strpět u koníků min. 5x týdně, ),pište na mail. Budu ráda za každý kontakt. Navíc jsem zvyklá u koníků pracovat (a pracuji ráda- žádná práce mi není cizí- úklid ve stájích, pastvinách, seno, sláma, krmení, atd.), proto určitě i velice ráda ve stáji vypomůžu.
Děkuji!!

18.9.2007 20:23

cappjucek napsal(a):
Dobrý den!
Sháním pro svého 1,5 roku starého hřebečka ustájení v Brně a okolí (nejdále cca 20km od Brna). Cena nerozhoduje, důležité jsou velké pastviny či výběhy, zodpovědný přístup a srdíčko na správném místě Pokud o něčem víte či sami byste byli ochotni koníka u sebe ustájit (a mě strpět u koníků min. 5x týdně, ),pište na mail. Budu ráda za každý kontakt. Navíc jsem zvyklá u koníků pracovat (a pracuji ráda- žádná práce mi není cizí- úklid ve stájích, pastvinách, seno, sláma, krmení, atd.), proto určitě i velice ráda ve stáji vypomůžu.
Děkuji!!

Mužu nabídnout naš ranč: více info www.ranczalesnazhor.cz

18.9.2007 20:23

cappjucek napsal(a):
Dobrý den!
Děkuji!!

Ahoj,
nebýt smutného stěhování našeho ranče, tak by jsme vás okamžitě oba vzali. Takových lidí je minimum a to odhodlání leckde také chybí.
Bohužel, osud tomu kázal a stěhujeme se, kdyby to bylo do 20Km, což zatím, všichni smutníme, nevypadá, tak bych se ozvala.

Přeji co nejlepší ustájení a spokojenost, není nic důležitějšího....

Přidejte reakci

Přidat smajlík