Koupím červenou dečku pod sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2007 12:06

děkuji za nabídky. Mám jí pro známého, děkuji

21.9.2007 12:45

racina napsal(a):
děkuji za nabídky. Mám jí pro známého, děkuji

nabízím úplně novou dečku za 450

21.9.2007 12:49

enriko napsal(a):
nabízím úplně novou dečku za 450

děkujůůů, to kolem je bílá a nebo stříbrná?
A hlavně jak je tlustá? Radši bych silnější.

Uvítám další dečky

21.9.2007 12:50

racina napsal(a):
děkujůůů, to kolem je bílá a nebo stříbrná?
A hlavně jak je tlustá? Radši bych silnější.

Uvítám další dečky

je silnejsi,okolo je ruzovobila.

21.9.2007 12:53

enriko napsal(a):
je silnejsi,okolo je ruzovobila.

mohu větší foto na email? zevi@seznam.cz

21.9.2007 12:54

racina napsal(a):
mohu větší foto na email? zevi@seznam.cz

jasně, posílám...

21.9.2007 13:13

enriko napsal(a):
jasně, posílám...

posílejte dááááál :-)

24.9.2007 07:49

racina napsal(a):
posílejte dááááál :-)

24.9.2007 11:38

racina napsal(a):
na tuto kobču :-)

Jé Vito ty máš dalšího koně? Je krásnááá.

24.9.2007 11:41

zazika napsal(a):
Jé Vito ty máš dalšího koně? Je krásnááá.

ne-e to je známého kobylka u kterého mám Barču :-)

24.9.2007 11:51

racina napsal(a):

Pod jaké sedlo ji potřebuješ, mám takovou pěknou ale pod skokové sedlo je příliš krátká, velice levně pač má malou pod sedlem skoro enviditlnou vadu.

24.9.2007 11:56

racina napsal(a):

Aha. Já už myslela. Ale krásná teda je. Pozdravuj Barču. Kolik že má v kohoutku ( myslím Barču)?

24.9.2007 12:01

klawdie napsal(a):
Pod jaké sedlo ji potřebuješ, mám takovou pěknou ale pod skokové sedlo je příliš krátká, velice levně pač má malou pod sedlem skoro enviditlnou vadu.

pod univerzál a aby byla trochu tluzší, né tenká. děkujůůůůůů

24.9.2007 12:02

zazika napsal(a):
Aha. Já už myslela. Ale krásná teda je. Pozdravuj Barču. Kolik že má v kohoutku ( myslím Barču)?

je to kočka kobylka a tu barvu jsem nikdy neviděla, škoda, že to tu nejde vidět je celá měděná. Barča je prďola malá má 142cm

24.9.2007 12:03

racina napsal(a):
je to kočka kobylka a tu barvu jsem nikdy neviděla, škoda, že to tu nejde vidět je celá měděná. Barča je prďola malá má 142cm

24.9.2007 12:04

racina napsal(a):
pod univerzál a aby byla trochu tluzší, né tenká. děkujůůůůůů

Aha tak to ti nepomůžu tahle je tenká...tak hodně štestí a ať se má Barča k světu!

24.9.2007 12:04

racina napsal(a):

a tady s tatkou :-) ale teď už je valášek má 19 let

24.9.2007 12:08

klawdie napsal(a):
Aha tak to ti nepomůžu tahle je tenká...tak hodně štestí a ať se má Barča k světu!

to je škoda, děkujůůů pěkně

24.9.2007 13:57

racina napsal(a):
a tady s tatkou :-) ale teď už je valášek má 19 let

Jé to je jenom o 6 centimetrů menší než to moje torpédo. Já přemejšlela že bych se přidala k poníkářům, třeba by mi to prošlo.

24.9.2007 14:01

zazika napsal(a):
Jé to je jenom o 6 centimetrů menší než to moje torpédo. Já přemejšlela že bych se přidala k poníkářům, třeba by mi to prošlo.

jestli o 6 tak to by prošlo určitě :-)
Kobylka je opravdu moc krásná kolik ji je?

24.9.2007 14:08

racina napsal(a):
jestli o 6 tak to by prošlo určitě :-)
Kobylka je opravdu moc krásná kolik ji je?

Děkuju. Tři roky a sedm měsíců.

24.9.2007 15:01

zazika napsal(a):

ahoj vito koukám tak foták krásně fotí,jsi spokojená a co je to za koníka?myslím toho ryzáka

24.9.2007 15:07

woldemortik napsal(a):
ahoj vito koukám tak foták krásně fotí,jsi spokojená a co je to za koníka?myslím toho ryzáka

foťáček je úžasnej, ještě bych potřebovala se občas rozpůlit, abych se mohla sama vyfotit, nikdo to tak neumí :-( :-D to si fandím. I když mám foťáček měsíc tak jsem s nim naprosto spokojená.
Ty kobylce je 9 jmenuje se Ontarka a je to Buďonovský kůň nebo jak se to píše. Majitel si koupil jak jí tak tatku i když už je to valach a jsou naprosto hodní. pán je půjčuje za peníze občas, ale pod dohledem samozřejmě, takže s nima jedu já nebo někdo jiný :-) Jsou naprosto bomba koníci :-)

24.9.2007 15:08

zazika napsal(a):

takže ještě skoro mimčo :-D a je hodná? :-D

24.9.2007 15:12

racina napsal(a):
foťáček je úžasnej, ještě bych potřebovala se občas rozpůlit, abych se mohla sama vyfotit, nikdo to tak neumí :-( :-D to si fandím. I když mám foťáček měsíc tak jsem s nim naprosto spokojená.
Ty kobylce je 9 jmenuje se Ontarka a je to Buďonovský kůň nebo jak se to píše. Majitel si koupil jak jí tak tatku i když už je to valach a jsou naprosto hodní. pán je půjčuje za peníze občas, ale pod dohledem samozřejmě, takže s nima jedu já nebo někdo jiný :-) Jsou naprosto bomba koníci :-)

tady její tatka :-)

24.9.2007 16:30

racina napsal(a):
takže ještě skoro mimčo :-D a je hodná? :-D

Jestli to bylo na mě tak jo ale občas se vztekáme. Máme velký problém s kovářem A trvá, chjo.

24.9.2007 17:13

zazika napsal(a):
Jestli to bylo na mě tak jo ale občas se vztekáme. Máme velký problém s kovářem A trvá, chjo.

přesně tak na tebe :-) nechce držet a nebo kopytka nic moc :-(

24.9.2007 18:29

racina napsal(a):
přesně tak na tebe :-) nechce držet a nebo kopytka nic moc :-(

Kopyta naštěstí dobrý ale nedrží, teda kováři ne, mě jo ale kovář si chce držet sám. Ona má špatnou zkušenost.

24.9.2007 18:35

zazika napsal(a):
Kopyta naštěstí dobrý ale nedrží, teda kováři ne, mě jo ale kovář si chce držet sám. Ona má špatnou zkušenost.

To se časem naučí určitě, budu držet palečky do budoucna. Až zjistí, že jí to neublíží tak to bude ok. Jen je mi líto tebe, jelikož vím jaké to je držet nožky, mě vždy tak bolí záda a ještě když občas cukne, jééé :-(

24.9.2007 18:41

racina napsal(a):
To se časem naučí určitě, budu držet palečky do budoucna. Až zjistí, že jí to neublíží tak to bude ok. Jen je mi líto tebe, jelikož vím jaké to je držet nožky, mě vždy tak bolí záda a ještě když občas cukne, jééé :-(

No ona spíš vyhazuje a vzpíná se, je to dost rodeo. Navíc se nedá přivázat nesnáší to. Ale jinak je milionová, na plňase dost klidná a mazel.

24.9.2007 18:48

zazika napsal(a):
No ona spíš vyhazuje a vzpíná se, je to dost rodeo. Navíc se nedá přivázat nesnáší to. Ale jinak je milionová, na plňase dost klidná a mazel.

my sme to kobču učili tak, že jsme jí uvázali na pevno a ona tak dlouho škubala až přestala jednoho krásného dne a nebo jsme jí ze zadu popoháněli dopředu. Bylo to rozmazlená potvora, užili jsme si s ní až až :-) A už je u kamarádky prodaná, jelikož byla sestřičky a ona chtěla se učit a učit sama sebe a ještě mladou kobču, nebylo to k tomu, chtěla pořád skákat. Nechápu, já jsem zastánce ježdění do lesíka a na pole :-D

24.9.2007 19:11

racina napsal(a):
my sme to kobču učili tak, že jsme jí uvázali na pevno a ona tak dlouho škubala až přestala jednoho krásného dne a nebo jsme jí ze zadu popoháněli dopředu. Bylo to rozmazlená potvora, užili jsme si s ní až až :-) A už je u kamarádky prodaná, jelikož byla sestřičky a ona chtěla se učit a učit sama sebe a ještě mladou kobču, nebylo to k tomu, chtěla pořád skákat. Nechápu, já jsem zastánce ježdění do lesíka a na pole :-D

No to zkoušeli ti idioti (nic proti tobě věřím, že vy jste to měli pod kontrolou) co mi chtěli pomoct bez mého vědomí- to je dlouhá historie- taky. Přivázali ji na fest a kobyla šílela fakt neskutečně, ve chvíli kdy jsem přišla ležela na zemi a mlátila nohama, kdyby jsem jí neodřízla tak se oběsila nebo taky si mohla zlomit vaz při pádu, fuj vůbec na to nechci myslet. Takhle vyvázla s odřenou hlavou a šokem. Jinak já su taky na ty couračky, možná proto mám kobylu co neskočí půl metra ve volnosti.

24.9.2007 19:19

zazika napsal(a):
No to zkoušeli ti idioti (nic proti tobě věřím, že vy jste to měli pod kontrolou) co mi chtěli pomoct bez mého vědomí- to je dlouhá historie- taky. Přivázali ji na fest a kobyla šílela fakt neskutečně, ve chvíli kdy jsem přišla ležela na zemi a mlátila nohama, kdyby jsem jí neodřízla tak se oběsila nebo taky si mohla zlomit vaz při pádu, fuj vůbec na to nechci myslet. Takhle vyvázla s odřenou hlavou a šokem. Jinak já su taky na ty couračky, možná proto mám kobylu co neskočí půl metra ve volnosti.

tak to sou kreteni, to se musí pomalu a ne napevno kdyby náhodou tak jí povolitm tak to se ti ani nedivím, že je taková :-( to se asi bude těžko odnaučovavat :-(
Couračky jsou nejlepší a v lese se taky může občas něco hupnout, jako příkop, kmen atd :-D a to je taky pěkný :-)

24.9.2007 19:24

racina napsal(a):
tak to sou kreteni, to se musí pomalu a ne napevno kdyby náhodou tak jí povolitm tak to se ti ani nedivím, že je taková :-( to se asi bude těžko odnaučovavat :-(
Couračky jsou nejlepší a v lese se taky může občas něco hupnout, jako příkop, kmen atd :-D a to je taky pěkný :-)

jo to je nejlepší já miluju jízdu krajinou lesem a prostě venku. To přivazování se asi už nezlepšíale drží hezky učím ji na to že když řeknu stůj tak aby opravdu stála a zůstala stát. Prostě si vyhrajeme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík