Ihaháci po Veneur du Luc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2007 20:56

Ahoj koňský lide, pořídila jsem si valáška po Veneur du Luc z plnokrevné matky. Vyniká naprosto úžasnou povahou, klidem. Zveřejňuji foto a těším se na fota, vaše zkušenosti a další informace,iva

23.9.2007 13:32

ivaiva napsal(a):
Ahoj koňský lide, pořídila jsem si valáška po Veneur du Luc z plnokrevné matky. Vyniká naprosto úžasnou povahou, klidem. Zveřejňuji foto a těším se na fota, vaše zkušenosti a další informace,iva

Tak já se přidám fotka hřebečka Madrida z ranče Lipí,brzy už valášek, myslím že v listopadu se chystá kastrace Je moc krásnej M:Matea O:Veneur du Luc ,má nádhernou stavbu těla, je špicovej

2.10.2007 11:23

simishek napsal(a):
Tak já se přidám fotka hřebečka Madrida z ranče Lipí,brzy už valášek, myslím že v listopadu se chystá kastrace Je moc krásnej M:Matea O:Veneur du Luc ,má nádhernou stavbu těla, je špicovej

a docela jsou si podobnijak je Madrid starý?

2.10.2007 13:16

ivaiva napsal(a):

ten v levo je můj roček

2.10.2007 13:17

bobo napsal(a):
ten v levo je můj roček

další

2.10.2007 13:20

bobo napsal(a):
další

je na prodej 608926749

13.12.2008 18:48
akira

XXX.XXX.215.215

ivaiva napsal(a):

Tady je hřebec Glorion narozen roku 2005. Matka Glory a Otec Veneur du Luc.. Glorion má milou povahu a je docela poslušný.. Ale někdy si příliš hájí své území..

Přidejte reakci

Přidat smajlík