monikafris
napsal(a):
Ahoj! Tak si dovoluji založit poprvé
" králíky"
.
Ahoj! Už jsi nevydržela čekat na stovku, co?![]()
krásná fotečka!
Mě kždycky udivuje, jak ti koně umí řádit a nevymelou se
zvířátková
lucky
napsal(a):
Ahoj! Už jsi nevydržela čekat na stovku, co?![]()
krásná fotečka!
Mě kždycky udivuje, jak ti koně umí řádit a nevymelou se
Co dělám? Nic, čekám, jestli mi šéf nějakou práci dá, když ne, tak jsem na netu, píšu si s váma, s někým na icq a tak...
zvířátková
napsal(a):
Co dělám? Nic, čekám, jestli mi šéf nějakou práci dá, když ne, tak jsem na netu, píšu si s váma, s někým na icq a tak...
Ahoj! Dobré ráno....
no, dobré...nemohla jsem se zvednout s postele, jak mě strašně bolela záda, zrovna zjišťuji, že na mě leze bacil
Děkuji za přání k narozenínám..pěkné narozky, že....
já totiž ani neslavím a slavit nechci. Zaprvé není co a zadruhé je to přesně rok, co jsem přišla o mého drahého milovaného Cliffečka a už jsem to stejně ořvala zase. Uspali mi ho přímo na narozky, takže pro mě je to den hnus.#09, ale museli jsme včera v babi, protože ještě děda bude ít narozky a jak jsme seděli venku, tak mi dost prochladla záda a dneska je to v háji
Tady moje zlatíčko Cliffeček s dalším zlatíčkem Michálkem..doufám, že se spolu někde porhánějí
lucky
napsal(a):
Ahoj! Dobré ráno....
no, dobré...nemohla jsem se zvednout s postele, jak mě strašně bolela záda, zrovna zjišťuji, že na mě leze bacil
Děkuji za přání k narozenínám..pěkné narozky, že....
já totiž ani neslavím a slavit nechci. Zaprvé není co a zadruhé je to přesně rok, co jsem přišla o mého drahého milovaného Cliffečka a už jsem to stejně ořvala zase. Uspali mi ho přímo na narozky, takže pro mě je to den hnus.#09, ale museli jsme včera v babi, protože ještě děda bude ít narozky a jak jsme seděli venku, tak mi dost prochladla záda a dneska je to v háji
Tady moje zlatíčko Cliffeček s dalším zlatíčkem Michálkem..doufám, že se spolu někde porhánějí
zvířátková
lucky
napsal(a):
Aha, tak to jsme netušily, to je mi líto, drž se, teď je jim stejně oboum dobře, tak to člověk musí brát...
blanche
napsal(a):
Ahojky,
no, snad záda trošku poleví, co ?
Tak to je smutný :(
Když to četla ... zvlhly oči i mě ...
JJ, snad se spolu někde prohánějí
Kolikáté to vlastně slavíš ?
Jako dárek posílám chlaďásky
zvířátková
napsal(a):
Aha, tak to jsme netušily, to je mi líto, drž se, teď je jim stejně oboum dobře, tak to člověk musí brát...
No jo, já vím, ale stejně mě to vždycky bude trápit a vím, že i když měl krásný vek, tak prostě to víš, můj osudový pes. Je to rok a strašně moc mi chybí pořád. V mnohém mi ho Darés připomíná..Cliff ho hodně naučil a taky je dost temperamentní jako on, chytrý a akční. Ale to víš, nikdo nebude jako Cliff. Byl jedinečný, vyjímečný a hlavně byl srdcem i duší můj. Potožil by za mě život. Darés jaksi miluje všechny, ale Cliff byl vysloveně fixovaný na mě a byli jsme nějak si souzeni.
Tady Cliffeček ve 13,5letech
zvířátková
blanche
napsal(a):
Kolikáté to vlastně slavíš ?
Jako dárek posílám chlaďásky
No mě to povídej, člověka Lucky dojme, i když jí ani zvířectvo ani neznáme.
zvířátková
blanche
napsal(a):
JJ, kryž to slyším, tak bych řvala sama :(
Je to smutný, co ?
NO, ale je to tak ... bohužel ...
No, něco veselejšího, co ?
Nj, musí to tak člověk brát, bez zvířat si to neumíme představit, tak taky musíme vzít realitu, že ta zvířátka přežijeme...
Veselejšího? Co?
No já se teď dozvěděla, že můžu jít ve tři domů, šéf jel domů, chytil taky nějaké baclíky a samozřejmě na to umírá
. Horší představa je ale zítřek, kdy to budeme muset dohnat, to tu snad budu až do večera.... Tak mám před sebou ještě víc jak půlku šichty nic nedělání, takže se čiňte a bavte mě
.
zvířátková
napsal(a):
Nj, musí to tak člověk brát, bez zvířat si to neumíme představit, tak taky musíme vzít realitu, že ta zvířátka přežijeme...
Veselejšího? Co?
No já se teď dozvěděla, že můžu jít ve tři domů, šéf jel domů, chytil taky nějaké baclíky a samozřejmě na to umírá
. Horší představa je ale zítřek, kdy to budeme muset dohnat, to tu snad budu až do večera.... Tak mám před sebou ještě víc jak půlku šichty nic nedělání, takže se čiňte a bavte mě
.
Tak to máš veselo!
...dneska volno dřív!
No, jinak věk..holky, ani se neptejte! Do důchodu blízko![]()
![]()
...29
..blééééé. Za chvíli bude třicítka a pak už jsem stejně na odstřel
. Jediné štěstí mám v tom, že mi nějak pořád lidi hádají maximálně 18..fakt nevím proč. Prostě tak blbě vypadám
lucky
napsal(a):
Tak to máš veselo!
...dneska volno dřív!
![]()
...29
. Jediné štěstí mám v tom, že mi nějak pořád lidi hádají maximálně 18..fakt nevím proč. Prostě tak blbě vypadám
zvířátková
lucky
napsal(a):
Tak to máš veselo!
...dneska volno dřív!
![]()
...29
![]()
No tak vidíš, buď ráda, jednou Ti budou všichni závidět, jak mladě vypadáš.
Mě kolikrát někdo pošle i na základku, z toho si nic nedělej
.
lucky
napsal(a):
Ahoj Lucky!!! Velká gratulace k narozkám!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka a hooodně krásných zážitků s čtyřnohými miláčky.![]()
monikafris
napsal(a):
Ahoj Lucky!!! Velká gratulace k narozkám!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka a hooodně krásných zážitků s čtyřnohými miláčky.![]()
A ještě něco pro Lucky. Lucky, vím že je to hrozné, když příjdeš o milovanou bytost, ať už je to zvíře nebo člověk, ale život jde dál a musí jít dál! Bohužel člověk je dlouhověkší jako pes a nebo kůň, a tak bohužel je přežijeme a v našem životě se vystřídá několik koní, psů , ale také i lidí. Měla bys mít radost, když máš narozeniny, neboť nám život přináší i spoustu krásných zážitků a setkání.
monikafris
napsal(a):
A ještě něco pro Lucky. Lucky, vím že je to hrozné, když příjdeš o milovanou bytost, ať už je to zvíře nebo člověk, ale život jde dál a musí jít dál! Bohužel člověk je dlouhověkší jako pes a nebo kůň, a tak bohužel je přežijeme a v našem životě se vystřídá několik koní, psů , ale také i lidí. Měla bys mít radost, když máš narozeniny, neboť nám život přináší i spoustu krásných zážitků a setkání.
A ještě k té stovce. Né že bych se nemohla dočkat, ale myslela jsem si, že už je tam 128příspěvků a divila jsem se v duchu, jak je to možné. No, a tak jsem rychle založila stovku, protože mám nafocené nové fotečky. No, a abychom tu moderku třeba nazavařili![]()
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
![]()
No tak vidíš, buď ráda, jednou Ti budou všichni závidět, jak mladě vypadáš.
Mě kolikrát někdo pošle i na základku, z toho si nic nedělej
.
No tak to se nám s frísáčkama rychle pochlub
blanche
napsal(a):
Tak to bych Ti řekla fakt míň - ale buď ráda ![]()
Co by za to někdo dal ![]()
A co ženich ? Je nějaký ?
Já tu mám teď docela práci - se až divim
Ženich? To jako na mě? Néééé![]()
...sakra, proč mě pořád chtěji všichni vdát
...ani náhodou.....
Ty kytky jsou nádherné, moc děkuji. No jo, já měla problém vždycky s tím, že mi bylo 18,20,23 a lidi si mysleli, že jsem ještě pod zákonem
. No, dneska už mi alespoň nehádají 16, i když i to se mi ještě stalo
tohle jsem blejskla na procházce posledně....
lucky
napsal(a):
...ani náhodou.....
Ty kytky jsou nádherné, moc děkuji. No jo, já měla problém vždycky s tím, že mi bylo 18,20,23 a lidi si mysleli, že jsem ještě pod zákonem
Krásná kytička
Tak bez ženicha ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvířátková
napsal(a):
No tak to se nám s frísáčkama rychle pochlub
Tak se teda pochlubím s frísáčkama. Willemke - Wilda
zvířátková
blanche
napsal(a):
Krásná kytička
Tak bez ženicha ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blanche nemá dost
Koukej se pochlubit sama
lucky
napsal(a):
...ani náhodou.....
zrovna uvažuji, že dám Use za půl hoďky obídek a dám ji do večer k Čipovi. Chtěla jsem k panu Dvořákovi, ale fakt mi začíná být dost blbě a až tam se mi nechce...z Usy bych asi spadla a pěšky bych ty dva kilásky nedolezla tam a zpátky na kole...ee....
monikafris
napsal(a):
Jůůů, co to má na hlavě? Třásně? Krásný..zrovna včera jsem měla zážitek s frízákem
. Use byl teda úplně volný, ale Athose málem trefilo ve výběhu a frízák dělal bordel jak něco
monikafris
napsal(a):
Wilda, Wim, Anitha
zvířátková
napsal(a):
Blanche nemá dost
Koukej se pochlubit sama
No, přítele mám ... ale ženicha taky nepotřebuju ![]()
![]()
![]()
Ježííííííš, mě to tu neba ... raději bych vypadla ven s foťákem - to jsem nejvíc spokojenáááá ![]()
monikafris
napsal(a):
Wilda, Wim, Anitha
Uvažuji, jestli vzít foťák s sebou na tu chvilinku...jak budu dávat Usu k Čipovi..oni vždycky tak hezky běhají. A chci vzít s sebou Darése a 'Čipo byl jím posledně fascinovaný
..to krčisko co na něj dělal přes plot
zvířátková
monikafris
napsal(a):
Wilda, Wim, Anitha
No že se o něm, Blaní, moc nezmiňuješ... Asi ho to ke koním netáhne, co? Jako skoro všechny, co?
Jaké máš, Moní, zkušenosti s těma třásněma? Už mě ta havěť štve... Ale stejně si myslím, že by si to všichni navzájem strhali...
monikafris
napsal(a):
Wilda, Wim, Anitha
Ani se nedivím, že tak vyváděl. Use je přece bílá perla a takovích ve frísku moc neviděl
. Jo, a já dávám koním celé léto do výběhu ohlávky s čabrakou. Opravdu to výborně chrání proti muchám. Nelezou jim do očí.
zvířátková
napsal(a):
No že se o něm, Blaní, moc nezmiňuješ... Asi ho to ke koním netáhne, co? Jako skoro všechny, co?
Jaké máš, Moní, zkušenosti s těma třásněma? Už mě ta havěť štve... Ale stejně si myslím, že by si to všichni navzájem strhali...
Ahoooj holky! Kulatiny jsou tuuu
Luci, vše nej nej, příští rok kulatiny, to se musí oslavit!
Jinak u nás byl na návštěvě opět Sahibek, tak mám hroomadu fotek, ale jak jsem psala minule, Blanča mi bacily poslala doporučeně no a dneska mi doktorka naordinovala ATB
Je mi nějak divně, tak jsem ještě nevysypala foťák, možná se do toho dovečera pustím
Tak přidávám jednu fotku z hraní od Renči... já a Nepál
kikuska
napsal(a):
Ahoooj holky! Kulatiny jsou tuuu
Luci, vše nej nej, příští rok kulatiny, to se musí oslavit!
Jinak u nás byl na návštěvě opět Sahibek, tak mám hroomadu fotek, ale jak jsem psala minule, Blanča mi bacily poslala doporučeně no a dneska mi doktorka naordinovala ATB
Je mi nějak divně, tak jsem ještě nevysypala foťák, možná se do toho dovečera pustím
Tak přidávám jednu fotku z hraní od Renči... já a Nepál
Tak přeci jen došly ![]()
![]()
zvířátková
monikafris
napsal(a):
Ani se nedivím, že tak vyváděl. Use je přece bílá perla a takovích ve frísku moc neviděl
. Jo, a já dávám koním celé léto do výběhu ohlávky s čabrakou. Opravdu to výborně chrání proti muchám. Nelezou jim do očí.
Fočus
Hlavní je, když si do toho moc nekecáte
monikafris
napsal(a):
Jsou krásní !!!! Frísáci jsou naprosto dokonalý !!!!
monikafris
napsal(a):
No jo, měli s ním co dělat. Jezdili s ním ve vedlejší ulici od výběhu a Athos řval na něj, frízák na koně a Usa jen koukla, že tam lítá nějaký magor a vůbec ji to nebralo...pustila jsem ji mezi koně a šla se v klídečku pást. Zato frízák byl na prášky, že je všechny viděl mezi domy a nemohl za nimi.... koupili tady ve vedlejší dědině dva frízké hřebce a prý dost dělají problémy..., kromě rozmláceného kočáru, přetrhaných postrojů atd., jsou docela problém i na vyjížďce....
tak Usinka obědvá...kukuřici!
..a mě je zle
...vidím, že jsem tady jeden lazar vedle druhého, co?
lucky
napsal(a):
No jo, měli s ním co dělat. Jezdili s ním ve vedlejší ulici od výběhu a Athos řval na něj, frízák na koně a Usa jen koukla, že tam lítá nějaký magor a vůbec ji to nebralo...pustila jsem ji mezi koně a šla se v klídečku pást. Zato frízák byl na prášky, že je všechny viděl mezi domy a nemohl za nimi.... koupili tady ve vedlejší dědině dva frízké hřebce a prý dost dělají problémy..., kromě rozmláceného kočáru, přetrhaných postrojů atd., jsou docela problém i na vyjížďce....
tak Usinka obědvá...kukuřici!
..a mě je zle
...vidím, že jsem tady jeden lazar vedle druhého, co?
JJ, já se dusim, mám příšernou rýmu :(
monikafris
napsal(a):
S těma třásněma mám opravdu výbornou zkušenost! Koupila jsem je a vyzkoušela na uzdečce. Moc jsem je nepoužívala. Moc se mi to nelíbí. Nejradši mám koně úplně bez ničeho. Tak jsou nejkrásnější.
Rok leželi a nepoužívali se. Nebo dva? Koně mám hodně na pastvině a z jara začali hrooozně otravovat muchy. tak jsem jím ty třásně dala na ohlávky. Je to na suchý zip. Mám koně na 2ha pastvin, tak jsem si myslela, že se to za chvíli ztratí. Ale já ty čabraky vůbec z ohlávek nesundávám, aby se ten zip neopotřeboval. On potom nedrží. Čabraky jsou stále na ohlávkách, které potřeby buť koni dám nebo ne. Vydrželo to celou sezonu a opravdu mohu jen doporučit. koním už muchy vůbec nesedají kolem očí, pouze na čumák.
monikafris
napsal(a):
S těma třásněma mám opravdu výbornou zkušenost! Koupila jsem je a vyzkoušela na uzdečce. Moc jsem je nepoužívala. Moc se mi to nelíbí. Nejradši mám koně úplně bez ničeho. Tak jsou nejkrásnější.
Rok leželi a nepoužívali se. Nebo dva? Koně mám hodně na pastvině a z jara začali hrooozně otravovat muchy. tak jsem jím ty třásně dala na ohlávky. Je to na suchý zip. Mám koně na 2ha pastvin, tak jsem si myslela, že se to za chvíli ztratí. Ale já ty čabraky vůbec z ohlávek nesundávám, aby se ten zip neopotřeboval. On potom nedrží. Čabraky jsou stále na ohlávkách, které potřeby buť koni dám nebo ne. Vydrželo to celou sezonu a opravdu mohu jen doporučit. koním už muchy vůbec nesedají kolem očí, pouze na čumák.
Jojo, Blani, došly!
Já bych ty třásně také ráda zkusila, ale bohužel teda ti naši lumpové si škubou ohlávky, natož nějaké třásně, takže chodí bez ohlávek a raději se snažím o co nejdelší hřívu u ,,okoproblémových" koní, kterým mouchy způsobují akorát oční problémy.
kikuska
napsal(a):
Jojo, Blani, došly!
Já bych ty třásně také ráda zkusila, ale bohužel teda ti naši lumpové si škubou ohlávky, natož nějaké třásně, takže chodí bez ohlávek a raději se snažím o co nejdelší hřívu u ,,okoproblémových" koní, kterým mouchy způsobují akorát oční problémy.
No, Bára je v létě taky měla - dělala jsem je doma ... docela dobrý, ale nesmí se drbat o strom ... pak je to v háji ... navíc jí ráno dávali špatně ohlávku, tak je měla až na nozdrách ![]()
monikafris
napsal(a):
Wim už má 4 měsíce a dva týdny. Je to velký kluk!
Jo, a ti frísi, co tak řádí ....hmmm...asi byli rádi, že se jich v NL zbavili a asi byli i za dobrou cenu. Nevím.... většinou se ti frísi vyznačují dobrými vlastnostmi.
zvířátková
kikuska
napsal(a):
Jojo, Blani, došly!
Sakra holky, nechte si to. Vy marod, šéf marod. Jeslti mě do toho čtvrtka někdo nakazí, tak uvidí
.
Věřím, že jsou třásně dobré, ale je mi jasné, že u nás by to taky neklaplo. Měli by výdrž tak půl dne... Nedáváme jim ani ohlávky, jednak bezpečí, že to nevypadá tak, že si ho někdo může odvléct, když tam nikdo není a jednak strkají hlavu všude možně, aby se natáhli za trávou za ohradou, takže je bez ničeho pro ně větší bezpečí.
monikafris
napsal(a):
Wim už má 4 měsíce a dva týdny. Je to velký kluk!
Jo, a ti frísi, co tak řádí ....hmmm...asi byli rádi, že se jich v NL zbavili a asi byli i za dobrou cenu. Nevím.... většinou se ti frísi vyznačují dobrými vlastnostmi.
Wim krásně povyrostl do krásy, začíná z něj býti řádný macek!
No bacily mě naštvali a to dosti.
Jinak o víkendu jedeme vybírat štěndo BSP (k Jerry\mu), tentokrát však výstavní, příp. když se zadaří, tak chovnou feňulku, moc nás plemeno zaujalo a chtěli by jsme se mu věnovat, takže je, Luci, dost možné, že nás budete za pár měsíců potkávat po výstavách
monikafris
napsal(a):
Usince posledně mouchy poštípaly očička
Mrchy
.
No nic, jdu tu mou princeznu dát za kámošem..doufám, že tam dolezu
.
Sakryš..mám brát ten foťák? Už se vidím, jak pobíhám za nimi ve výbehu
lucky
napsal(a):
Usince posledně mouchy poštípaly očička
Mrchy
.
No nic, jdu tu mou princeznu dát za kámošem..doufám, že tam dolezu
.
Sakryš..mám brát ten foťák? Už se vidím, jak pobíhám za nimi ve výbehu
No to se budeme možná na výstavách potkávat. Kolikrát jsou berňáci ve stejném kruhu
..před námi nebo po nás
On je to hezký pes....sice na můj vkus je dneska už strašně přeberňákováno (vždycky to plemena dnáší, když přijdou do módy), ale pes je to hezký...no, můj typ
. Jen malý
.....velikostně jsou psi asi jako normální fundlácká fena
. Ale já jsem na obludy, no. Mě by se líbil fundlák tak výšky....no..cca 90vk?..jo, to by byl medvěd...ale toho se nedožiju. Nejvíce jsme měli Dannyho, ten měl 77. Ale ono jde i o to, aby byl pak pes s tou velikostí ještě harmonický.
tady snaha o výstavní postoj
lucky
napsal(a):
No to se budeme možná na výstavách potkávat. Kolikrát jsou berňáci ve stejném kruhu
..před námi nebo po nás
On je to hezký pes....sice na můj vkus je dneska už strašně přeberňákováno (vždycky to plemena dnáší, když přijdou do módy), ale pes je to hezký...no, můj typ
. Jen malý
.....velikostně jsou psi asi jako normální fundlácká fena
. Ale já jsem na obludy, no. Mě by se líbil fundlák tak výšky....no..cca 90vk?..jo, to by byl medvěd...ale toho se nedožiju. Nejvíce jsme měli Dannyho, ten měl 77. Ale ono jde i o to, aby byl pak pes s tou velikostí ještě harmonický.
tady snaha o výstavní postoj
Téda ta hříva je bomba!!!!!! Nádhera, na to, že ještě ,,nedávno" měla ježka, paráda... Taky bych brala takovou genetickou vlohu pro mé iáky
kikuska
napsal(a):
Téda ta hříva je bomba!!!!!! Nádhera, na to, že ještě ,,nedávno" měla ježka, paráda... Taky bych brala takovou genetickou vlohu pro mé iáky
..no jo, fakt je, že tu hřívu má hezkou..už jsem se setkala s reakcí, že je brutální
..
jo a taky že je jako Zlatohřívák
Ona je teď taková krásně bílá, sem tam puntík a tu hřívu má jako šampaňské. Fakt. Má stříbrný lesk na srsti a hříva se leskne do zlaté...takové šampaňské. fakt strašně hezký odstín. I ten ocas, ale ten dole je už dost do bíla. Ta hříva má ještě hezčí barvu.
lucky
napsal(a):
..no jo, fakt je, že tu hřívu má hezkou..už jsem se setkala s reakcí, že je brutální
..
jo a taky že je jako Zlatohřívák
Ona je teď taková krásně bílá, sem tam puntík a tu hřívu má jako šampaňské. Fakt. Má stříbrný lesk na srsti a hříva se leskne do zlaté...takové šampaňské. fakt strašně hezký odstín. I ten ocas, ale ten dole je už dost do bíla. Ta hříva má ještě hezčí barvu.
no nic..jdu vzít tu holčí k Čipovi..aby tam mohla se pást a hrát si s ním..doufám, že se budou mazlinkovat. S Betty a Athosem se nějak nemazlí jako s Čipem.
lucky
napsal(a):
no nic..jdu vzít tu holčí k Čipovi..aby tam mohla se pást a hrát si s ním..doufám, že se budou mazlinkovat. S Betty a Athosem se nějak nemazlí jako s Čipem.
JJ, má pořádné háro ... zlatohříváka jsem říkala já já já ![]()
zvířátková
blanche
napsal(a):
Tak jsem utekla do krámu ... lidíííí, tam je krásněěěěěěěěěě, já chci pryč !!!!!!
No řeknu Ti, že za oknem to vážně pěkně vypadá. Já ještě víc jak hodinu...
zvířátková
monikafris
napsal(a):
" králíky"
.
Tak se loučím, padám dom, takže zase zítra
Mějte se!
blanche
napsal(a):
záááávidím ... až se stydím ![]()
užij krásného počásí ... zítra tady - páááá
No, tak já jsem už nějakou dobu zpátky. Holky, sundala jsem tričko a měla jsem ho jako bych ho vytáhla s kýble vody
. Lelo ze mě jako z vola! A to jsem šla pomalinku s Usou tady asi 800 metrů k ˇˇCipovi. Je fakt, že jsem se snažila je trochu prohnat, abych něco vyfotila, ale zase tolik to nebylo..běhali sami (Usa je mokrá
) a šla jsem zpátky..no a výsledek byl, že jsem byla totálně mokrá já!
Tak zrovna chlastám čaj a přeukládám fotky....chcete vidět?
Jo, mimochodem, toho zlatohříváka mi už řeklo víc lidí
Až uvidíte ty fotečky, co jsem udělala teď! Schválně jsem něco dělala i v protisvětle a vyšlo něco fakt hezky!
lucky
napsal(a):
No, tak já jsem už nějakou dobu zpátky. Holky, sundala jsem tričko a měla jsem ho jako bych ho vytáhla s kýble vody
. Lelo ze mě jako z vola! A to jsem šla pomalinku s Usou tady asi 800 metrů k ˇˇCipovi. Je fakt, že jsem se snažila je trochu prohnat, abych něco vyfotila, ale zase tolik to nebylo..běhali sami (Usa je mokrá
) a šla jsem zpátky..no a výsledek byl, že jsem byla totálně mokrá já!
Tak zrovna chlastám čaj a přeukládám fotky....chcete vidět?
Jo, mimochodem, toho zlatohříváka mi už řeklo víc lidí
Až uvidíte ty fotečky, co jsem udělala teď! Schválně jsem něco dělala i v protisvětle a vyšlo něco fakt hezky!
Tak sem něco hoď ... jsem mooooc zvědavá ... já chci taky fotit
blanche
napsal(a):
Tak sem něco hoď ... jsem mooooc zvědavá ... já chci taky fotit
Fuj! Co je to za mrtvolu! Brrr! ...ne fakt....já ty modré mrtvolné oči u těch paintů nemusím. Nevím, prostě mi připadají ty oči chladné.
JJ, tak tady jedna ochutnávka.... takhle umíme řádit
lucky
napsal(a):
Fuj! Co je to za mrtvolu! Brrr! ...ne fakt....já ty modré mrtvolné oči u těch paintů nemusím. Nevím, prostě mi připadají ty oči chladné.
JJ, tak tady jedna ochutnávka.... takhle umíme řádit
ještě jedna
monikafris
napsal(a):
" králíky"
.
Ta mrtvolka byla paint
No, mě to přijde docela zajímavé
Usince to sluší -ještěěěě ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blanche
napsal(a):
Ta mrtvolka byla paint
No, mě to přijde docela zajímavé
Usince to sluší -ještěěěě ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kde fotíš ty fotky s černým pozadím?
Mě se teda povedly některé s pozadím temného lesa.
tahle je teda dokonalá..no, ne, není, nebudu se chválit..ona je tam Usa fakt pěkná. Krásně krček, ocásek, hlavu..prostě ta silueta se povedla..někdy se záběr zadaří, jindy tam poskakuje jako magor
lucky
napsal(a):
tahle je teda dokonalá..no, ne, není, nebudu se chválit..ona je tam Usa fakt pěkná. Krásně krček, ocásek, hlavu..prostě ta silueta se povedla..někdy se záběr zadaří, jindy tam poskakuje jako magor
Jinak už chlastám čtvrtý půllitrový hrnek šaje s citrónem, taky jsem vypila litr vody a už jen lítám na...ehm, ehm, víš co![]()
![]()
..ale už mě bolí kolena...sakra, já toho bacila zlikviduju! Vyplavím ho...hajzla![]()
![]()
tady má ještě krásnou hlavinku
lucky
napsal(a):
JJ, tahle je opravdu vydařená ... taková pohádková ... možná bych jí trošku ztmavila ... ale zase takhle vypadá taková zasněná
Kde to fotím ... v hale :)) otevřu si jí a ona mi udělá krásně tmavé pozadí ... nejezdíme tam ... ale využívám jí takhle
lucky
napsal(a):
Jinak už chlastám čtvrtý půllitrový hrnek šaje s citrónem, taky jsem vypila litr vody a už jen lítám na...ehm, ehm, víš co![]()
![]()
..ale už mě bolí kolena...sakra, já toho bacila zlikviduju! Vyplavím ho...hajzla![]()
![]()
tady má ještě krásnou hlavinku
Já jsem to moc neléčila a naštěstí to zatím vypadá, že to začalo a skončilo u rýmy ... ale tu bych nikomu nepřála
blanche
napsal(a):
JJ, tahle je opravdu vydařená ... taková pohádková ... možná bych jí trošku ztmavila ... ale zase takhle vypadá taková zasněná
Kde to fotím ... v hale :)) otevřu si jí a ona mi udělá krásně tmavé pozadí ... nejezdíme tam ... ale využívám jí takhle
Aha, no já si myslela, že to je někde v tmavém prostředí stáje nebo tak.
tady jedna tryskací...až na ta ušiska dozadu....honila kozy
lucky
napsal(a):
Aha, no já si myslela, že to je někde v tmavém prostředí stáje nebo tak.
tady jedna tryskací...až na ta ušiska dozadu....honila kozy
jak honácký kůň
no, musím fotky při focení ztmavit tak, aby to bylo total černý ...ale občas v pozadí něco málo vidět je ...
blanche
napsal(a):
jak honácký kůň
no, musím fotky při focení ztmavit tak, aby to bylo total černý ...ale občas v pozadí něco málo vidět je ...
tyhle podzimní barevné se mi moc líbí!
Nyní začnou červenat stromy a bude focení, co?
Tohle s e mi taky dneska povedlo
lucky
napsal(a):
tyhle podzimní barevné se mi moc líbí!
Nyní začnou červenat stromy a bude focení, co?
Tohle s e mi taky dneska povedlo
JJ, ta je super ![]()
Jsem úchylná na ty barvičky ![]()
blanche
napsal(a):
JJ, ta je super ![]()
Jsem úchylná na ty barvičky ![]()
No jo, to já taky..hrozně
tady jedna vznášečka...víš kolik mám dneska takových fotek! ta moje holka snad neumí běhat po zemi
lucky
napsal(a):
No jo, to já taky..hrozně
tady jedna vznášečka...víš kolik mám dneska takových fotek! ta moje holka snad neumí běhat po zemi
a tyto kreace, no to už je kapitola sama o sobě![]()
![]()
lucky
napsal(a):
a tyto kreace, no to už je kapitola sama o sobě![]()
![]()
aby jsi věděla, tak to cválá..jako srnka
tak tady jedna normální klusací elegantní
blanche
napsal(a):
Fakt jsem se pobavila :)
No jo, ona je prdlá. Když se nabudí, tak má prostě etapy, kdy necválá, ale skáče jako srnka..všechny 4 nohy zároveň! To by jsi musela vidět. Ocas na zádech a hop hop hop![]()
...přeuložím ještě nějaké fot, ale teď letím pro Usu...zatímm...
tady Čipo, ať není stále vybíleno![]()
![]()
lucky
napsal(a):
No jo, ona je prdlá. Když se nabudí, tak má prostě etapy, kdy necválá, ale skáče jako srnka..všechny 4 nohy zároveň! To by jsi musela vidět. Ocas na zádech a hop hop hop![]()
...přeuložím ještě nějaké fot, ale teď letím pro Usu...zatímm...
tady Čipo, ať není stále vybíleno![]()
![]()
No jo, taky krasavec ... má krásné copánky ...
Se máš ... ty trávíš hodně času s Usou, co ?
blanche
napsal(a):
No jo, taky krasavec ... má krásné copánky ...
Se máš ... ty trávíš hodně času s Usou, co ?
No, docela ano.
tak jsem pro ni byla..hele to bylo vítání! Ona si vůbec nevšimla, že jsem přišla. Otevírala jsem vrata a oni byli na druhé straně u dřeva a ožírali ho, tak byla soustředěná a já, no já byla ticho jako myška. A jdu k nim pomalu a Čipo si mě všimnul, tak si to krokem namířil ke mě, Usa koukla kam jako jde a ztuhla
. Koukala do dáli, že tam někdo jde a já ta ni "Usíííí" A Usa vyvalila oči, zařehtala a to byl odpich! Ocásek nahoru, řehtala a letěla jako tryskáč ke mě. Já jen stála, ale věděla jsem, že mě nepřeválcuje. Těsně přede mnou hodila hlavou a udělala super brzdu. Zapíchla se vedle mě neuvěřitelně obratně...ona je jako z gumy. Hlavu do náruče a tááák byla ráda, že jdeme domů
.
lucky
napsal(a):
No, docela ano.
tak jsem pro ni byla..hele to bylo vítání! Ona si vůbec nevšimla, že jsem přišla. Otevírala jsem vrata a oni byli na druhé straně u dřeva a ožírali ho, tak byla soustředěná a já, no já byla ticho jako myška. A jdu k nim pomalu a Čipo si mě všimnul, tak si to krokem namířil ke mě, Usa koukla kam jako jde a ztuhla
. Koukala do dáli, že tam někdo jde a já ta ni "Usíííí" A Usa vyvalila oči, zařehtala a to byl odpich! Ocásek nahoru, řehtala a letěla jako tryskáč ke mě. Já jen stála, ale věděla jsem, že mě nepřeválcuje. Těsně přede mnou hodila hlavou a udělala super brzdu. Zapíchla se vedle mě neuvěřitelně obratně...ona je jako z gumy. Hlavu do náruče a tááák byla ráda, že jdeme domů
.
No jo, Čipo je rozkošný. Holky ho mají teď hezky upraveného.
Tady se mi povedly dvě fotečky, kdy jde vysloveně vidět, že má arábka v sobě
na poníka je pohybově úžasný
lucky
napsal(a):
No jo, Čipo je rozkošný. Holky ho mají teď hezky upraveného.
Tady se mi povedly dvě fotečky, kdy jde vysloveně vidět, že má arábka v sobě
na poníka je pohybově úžasný
vypadá jako pidi arábek
..škoda že má trochu kratší krk a hrubší hlavu, ale na tom pohybu to někdy je dost vidět. Když se takhle nabudí...
zvířátková
lucky
napsal(a):
vypadá jako pidi arábek
..škoda že má trochu kratší krk a hrubší hlavu, ale na tom pohybu to někdy je dost vidět. Když se takhle nabudí...
Dobré ránko! No těm to sekne, opravdu se pěkně nosí jak arábek, ono se sice horem dolem nadává na křížení, ale mě se Čipo líbí moc
.
Já zas v robotě, naštěstí to pro mě na nějakou dobu dneškem končí
.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! No těm to sekne, opravdu se pěkně nosí jak arábek, ono se sice horem dolem nadává na křížení, ale mě se Čipo líbí moc
.
Já zas v robotě, naštěstí to pro mě na nějakou dobu dneškem končí
.
Ahojky,
tak to nás Lea dokáže po ránu potěšit, co ?
JJ, je krásný - jak zbarvením, tak i tělesnou konstitucí ...
Na fotkách vykračuje jak drezurak
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak to nás Lea dokáže po ránu potěšit, co ?
JJ, je krásný - jak zbarvením, tak i tělesnou konstitucí ...
Na fotkách vykračuje jak drezurak
Ahoj holky,
teda, vy jste to tady slušně rozjeli ![]()
Takže Leo, zítra razíš na dovču jo??
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky,
teda, vy jste to tady slušně rozjeli ![]()
Takže Leo, zítra razíš na dovču jo??
Viď ... včera to tady docela jelo a ty jsi tu nebyla
Nebo jsi spíš pracovala o téma dále ![]()
blanche
napsal(a):
Viď ... včera to tady docela jelo a ty jsi tu nebyla
Nebo jsi spíš pracovala o téma dále ![]()
![]()
![]()
![]()
zvířátková
monikafris
napsal(a):
" králíky"
.
Na dovču pádim až ve čtvrtek, teď jdu zrovna volat na cestovku, říkali, že dají vědět 3-5 dní před odletem, kdy že se letí a další info. No a je to už pozítří a my nevíme vůbec nic. Nikdo nevolal, nepsal. Tak se tam trošku proklepnu a provětram příjemným tónem
. Zítra už do práce nejdu, nemám ani nic připraveného, takže budu muset začít
.
zvířátková
napsal(a):
Na dovču pádim až ve čtvrtek, teď jdu zrovna volat na cestovku, říkali, že dají vědět 3-5 dní před odletem, kdy že se letí a další info. No a je to už pozítří a my nevíme vůbec nic. Nikdo nevolal, nepsal. Tak se tam trošku proklepnu a provětram příjemným tónem
. Zítra už do práce nejdu, nemám ani nic připraveného, takže budu muset začít
.
Balení ani snad nezávidím ... balím pořád a jak cestuju na chalupu ... tak mám na zádech snad už přirostlej batoh
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Balení ani snad nezávidím ... balím pořád a jak cestuju na chalupu ... tak mám na zádech snad už přirostlej batoh
Včera jsem se tu nevyskytovala moc ani tam, pač jsem na to fakt neměla náladu
Tak jsem Vám chtěla ukázat fotky Elí s novou dečkou a čabrakou a ty fotky jsem si debilka včera uložila, ale dneska zjistila, že se mi to blbě uložilo, se z toho po.. a z mailu jsem si to smazala, na pěst ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Včera jsem se tu nevyskytovala moc ani tam, pač jsem na to fakt neměla náladu
Tak jsem Vám chtěla ukázat fotky Elí s novou dečkou a čabrakou a ty fotky jsem si debilka včera uložila, ale dneska zjistila, že se mi to blbě uložilo, se z toho po.. a z mailu jsem si to smazala, na pěst ![]()
Ty máš novou dečku ?
Tak to je škoda ...
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Ty máš novou dečku ?
Tak to je škoda ...
Jj, mám, z ifauny, je fakt pěkná a Leo se na ní nedávno ptala, zkusím s tím potom něco udělat, ale teď musí na english
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Jj, mám, z ifauny, je fakt pěkná a Leo se na ní nedávno ptala, zkusím s tím potom něco udělat, ale teď musí na english
Jo jo, ptala a furt čekam
.
sadzi saj
napsal(a):
Bré ránko děvčata!
Tedy mě je skoro na chcípnutí a Lea si to štráduje k dovolený, to je neféér!
Celou noc jsem nespala a vynahrazovala jsem si to po ránu. Taky to ušatý cosi, čemu již přes dva roky říkám Skippy, mi z ničeho nic v noci olizovalo celou nohu ale celou a pořád! Tak přemýšlím, protože mi bylo v noci horko, takže nějaký pot tam mohl být, nechybí mu nic v baště? Nějaký minerály, sůl? Je vhodný mu nabídnou kousek lizu pro koně(solného)?
No nic, na chvilku zase zmizím. Musím se přemluvit a vylézt do poschodí, převléknout se a dojít si aspoň pro pečivo, není tu nic k snědku.
Ještě k těm psům Luci. Také mám ráda veliký psy, imponují mi dogy, s jedným nádherným harlekýnem jsem vyrůstala, paráda pes, bohužel zbytku rodiny až tak úžasný nepřijde
No a pak nějak přišla řeč na berńáka. Jerry je sice bez PP, ale svou výškou 68cm je úžasný kompaktní pes, jen mu chybí ta pravá mohutnost berňáků, je takový více atletičtější, i když i takové s PP jsem viděla. No propadli jsme jim hodně, takže pořizujeme ještě čubinku, tak doufám, že nám to na výstavách aspoň trošku půjde, začínám z toho chytat nervy. No už se moc těším na mimíško a Jerry taky
kikuska
napsal(a):
Bré ránko děvčata!
Tedy mě je skoro na chcípnutí a Lea si to štráduje k dovolený, to je neféér!
Celou noc jsem nespala a vynahrazovala jsem si to po ránu. Taky to ušatý cosi, čemu již přes dva roky říkám Skippy, mi z ničeho nic v noci olizovalo celou nohu ale celou a pořád! Tak přemýšlím, protože mi bylo v noci horko, takže nějaký pot tam mohl být, nechybí mu nic v baště? Nějaký minerály, sůl? Je vhodný mu nabídnou kousek lizu pro koně(solného)?
No nic, na chvilku zase zmizím. Musím se přemluvit a vylézt do poschodí, převléknout se a dojít si aspoň pro pečivo, není tu nic k snědku.
Ještě k těm psům Luci. Také mám ráda veliký psy, imponují mi dogy, s jedným nádherným harlekýnem jsem vyrůstala, paráda pes, bohužel zbytku rodiny až tak úžasný nepřijde
No a pak nějak přišla řeč na berńáka. Jerry je sice bez PP, ale svou výškou 68cm je úžasný kompaktní pes, jen mu chybí ta pravá mohutnost berňáků, je takový více atletičtější, i když i takové s PP jsem viděla. No propadli jsme jim hodně, takže pořizujeme ještě čubinku, tak doufám, že nám to na výstavách aspoň trošku půjde, začínám z toho chytat nervy. No už se moc těším na mimíško a Jerry taky
Ahoj! Koukám na tu fotku..jak oni umí udělat skichtíky zlého koně, co? Jako když Usa honí kozy po výběhu
.
Jinak Čipo nevím teda jestli má papíry. Pokud vím, jeho matka je velšanka a otec arab, ale jaký to nevím..teoreticky by mohl být WPB. On třeba Šimon má hezčí hlavinku i krk, ale Čipo má zase úžasný pohyb a když chce, tak se fakt nosí. Je úžasný.
Tady posílám ještě jednu fotku Usa alá srnečka..ty její kreace fakt někdy nechápu. Já už si říkala, že bych fakt měla vykoumat to video, abych ji mohla natočit, protože to je nejlepší vidět naživo
lucky
napsal(a):
Ahoj! Koukám na tu fotku..jak oni umí udělat skichtíky zlého koně, co? Jako když Usa honí kozy po výběhu
.
Jinak Čipo nevím teda jestli má papíry. Pokud vím, jeho matka je velšanka a otec arab, ale jaký to nevím..teoreticky by mohl být WPB. On třeba Šimon má hezčí hlavinku i krk, ale Čipo má zase úžasný pohyb a když chce, tak se fakt nosí. Je úžasný.
Tady posílám ještě jednu fotku Usa alá srnečka..ty její kreace fakt někdy nechápu. Já už si říkala, že bych fakt měla vykoumat to video, abych ji mohla natočit, protože to je nejlepší vidět naživo
Tak je to tady!...Usinka s psisky v časáku už na pultech!
lucky
napsal(a):
Tak je to tady!...Usinka s psisky v časáku už na pultech!
Jůůů, tak to gratuluji - určitě někde prolistuji
blanche
napsal(a):
no to musíš! Nebo kdyby se někomu nechtělo časák ¨kupovat, tak jsem našla na jejich webu k přečtení!
http://pes.pvsp.cz/ download.php?t=n&src= obsah_pdf_2007%2F 2007_10_60_61.pdf
3mezery
zvířátková
blanche
napsal(a):
Hi hi
. Nj, už jsem jim tam brnkla a mám všechno info. Aspoň, že tak, nechat to na nich, tak by se neozvali.
Teda super seznam výletů, ale šílené ceny, kdo by dal 2 tisíce za osobu za jeden výlet? My teda ne...
kikuska
napsal(a):
A to jste jim tu reportáž poslali, nebo se po něčem takovém pídili?
No asi jdu vyhodit konečně ty fotky, ať mám vůbec co posílat....
Paní která dělá v redakci byla mnohokrát na akcích s fundláky. Má to už skoro dva roky...mezi tím to vyšlo ve světové ročence šampiónů a obletělo v angličtině svět. Před dvěmi měsíci to vyšlo v Holandsku..vyžádali si překlad, mělo to velký úspěch. A až nyní to vyšlo u nás..že.... a to to ještě trochu zkrátili....
zvířátková
lucky
napsal(a):
Paní která dělá v redakci byla mnohokrát na akcích s fundláky. Má to už skoro dva roky...mezi tím to vyšlo ve světové ročence šampiónů a obletělo v angličtině svět. Před dvěmi měsíci to vyšlo v Holandsku..vyžádali si překlad, mělo to velký úspěch. A až nyní to vyšlo u nás..že.... a to to ještě trochu zkrátili....
Jééé, paráda, už jsem to přečetla. Teda lituju, že je to tak krátké, myslím, že by o tom mohl být delší článek i více fotečkama, jelikož se to moc dobře čte
lucky
napsal(a):
To je hrůza doba.........
Tak konečně, tady polobráchové, ostatně, nevím, jestli to půjde vidět, ale mrkněte Beautymu na hlavu, vypelichal alá oslík
Takže WPB Beauty a WPB Sahib
kikuska
napsal(a):
To je hrůza doba.........
Tak konečně, tady polobráchové, ostatně, nevím, jestli to půjde vidět, ale mrkněte Beautymu na hlavu, vypelichal alá oslík
Takže WPB Beauty a WPB Sahib
Aha, tak koukám, že se to tu uložilo zase alá deformace fauna![]()
tak zkusím kde jsou malinko blíž...
kikuska
napsal(a):
A to jste jim tu reportáž poslali, nebo se po něčem takovém pídili?
No asi jdu vyhodit konečně ty fotky, ať mám vůbec co posílat....
Tak jsem si to načetla, vytiskla
Pěkné !!!
kikuska
napsal(a):
Aha, tak koukám, že se to tu uložilo zase alá deformace fauna![]()
tak zkusím kde jsou malinko blíž...
Tak dávám další aneb když se Nepál nase*e
blanche
napsal(a):
Tak jsem si to načetla, vytiskla
Pěkné !!!
Tedy tiše závidím, jak se Vám to tady všem pěkně přeukládá. Mám to tu mizerné ty fotky, tmavé hnusné, hrůza...
Přidávám zatím poslední, ať to tu nezamořím, kde to malý Sahib při hrátkách se stájovým obříkem Rockym malinko nevychytal. Vypadalo to hrozivě, držel ho takto déle, nemohl se z něj zvednout, naštěstí vše v pořádku...
kikuska
napsal(a):
Tedy tiše závidím, jak se Vám to tady všem pěkně přeukládá. Mám to tu mizerné ty fotky, tmavé hnusné, hrůza...
Přidávám zatím poslední, ať to tu nezamořím, kde to malý Sahib při hrátkách se stájovým obříkem Rockym malinko nevychytal. Vypadalo to hrozivě, držel ho takto déle, nemohl se z něj zvednout, naštěstí vše v pořádku...
Náááhodou ... pěkné fotky ... jen to tu zamoř ... Alespoň tu nebude přeusováno a přebárováno ![]()
![]()
![]()
Tahle se ti obzvlášť povedla
kikuska
napsal(a):
téda, to vypadá fakt děsivě!
Jinak originál článek, který je nezkrácený a který takto vyšel i v těch překladech dlouhý, je na našich psích stránečkách...ÚŽASNÉ SOUŽITÍ
http://www.novofundlandskypes .estranky.cz/clanky/ novofundlandsky-pes (2mezerky)
lucky
napsal(a):
téda, to vypadá fakt děsivě!
Jinak originál článek, který je nezkrácený a který takto vyšel i v těch překladech dlouhý, je na našich psích stránečkách...ÚŽASNÉ SOUŽITÍ
http://www.novofundlandskypes .estranky.cz/clanky/ novofundlandsky-pes (2mezerky)
No jo, je to tady samá Usa
..já se omlouvám, ví koní nemám, no....![]()
![]()
...ale aspoň sem tam i jiní, že....
No a Bára tady taky figuruje...
Hele, mě připadá, že kdo co nafotí, tak hned tady nahází, že? jednou je to samá Usa, pak samá Bára, Čiko atd. atd.
lucky
napsal(a):
![]()
Hele, mě připadá, že kdo co nafotí, tak hned tady nahází, že? jednou je to samá Usa, pak samá Bára, Čiko atd. atd.
Jo, mimochodem, jak je tam ten článek o fundlákovi, co zrátil běh dějin, tak to si táta hrál a o článek projevili velký zájem na Slovensku a nyní to bude vycházet taky v jednom velkém časopise u našich sousedů
sadzi saj
lucky
napsal(a):
![]()
Kiki super foto
lucky
napsal(a):
![]()
No jo, já dlouho nefotila svoje koně nějak cíleně, takže mám jen teď z posledních dvou víkendů sady s tím Sahibkem u nás.
Navíc mi tu vkládání docela znechutili především slečny, které fotografie kradou. Už několikrát jsem se chystala udělat si podpisy, ale vždycky to nějak nevyjde. Už se k tomu musím vážně dokopat
zvířátková
kikuska
napsal(a):
No jo, já dlouho nefotila svoje koně nějak cíleně, takže mám jen teď z posledních dvou víkendů sady s tím Sahibkem u nás.
Navíc mi tu vkládání docela znechutili především slečny, které fotografie kradou. Už několikrát jsem se chystala udělat si podpisy, ale vždycky to nějak nevyjde. Už se k tomu musím vážně dokopat
Nj, to je super záběr, vypadá děsivě, ale hlavní je, že si nechtějí ublížit.
Já tu lítam, nějak se mi to nakupilo a mám tisíc věcí na zařizování....
zvířátková
lucky
napsal(a):
No jo, to máš z toho, že jsi včera vypadla dříve, co?![]()
No ve tři pro mě moc dřív neni, ale kdepak, spíš včera nikdo nic nechtěl, dneska se můžou přetrhnout a já se nemůžu rozkrájet...
zvířátková
napsal(a):
No ve tři pro mě moc dřív neni, ale kdepak, spíš včera nikdo nic nechtěl, dneska se můžou přetrhnout a já se nemůžu rozkrájet...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, já letím do stáje...holčí už řve...ta kobyla má hodinky v zadku! Stojí ve stáji a řve, že nemá obídek!
Jestli jste někdy neviděli rozmazleného koně..přijeďte na návštěvu
zvířátková
lucky
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, já letím do stáje...holčí už řve...ta kobyla má hodinky v zadku! Stojí ve stáji a řve, že nemá obídek!
Jestli jste někdy neviděli rozmazleného koně..přijeďte na návštěvu
No to souhlasim, to teda má
Tady leje jako z konve, to mě ale štve
lucky
napsal(a):
No, o víkendu jedem v sobotu se psy na výstavu do Kravař u Opavy!!!
Ale v neděli klidně!
Leje? tady je krááásně, sluníčko, zrovna jdu Usu vypucovat a zajdeme ke koním. Provětrám ji v kruhovce..nové, poprvé..no a do večera ji tam nechám
tady cválá nad zemí
sadzi saj
lucky
napsal(a):
No, o víkendu jedem v sobotu se psy na výstavu do Kravař u Opavy!!!
Ale v neděli klidně!
Leo tady je taky zataženo a poprchává
Fotečky nejdou vložit s dečkou
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Leo tady je taky zataženo a poprchává
Fotečky nejdou vložit s dečkou
U nás teda dost leje, hnůůůůůůs
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
U nás teda dost leje, hnůůůůůůs
No tady začlo taky pěkně lejt ![]()
sadzi saj
sadzi saj
zvířátková
monikafris
napsal(a):
" králíky"
.
Jééé, takže bílomodrá nebo béžovomodrá k náušákům? Ty barvy jsou špatně vidět, ale moc jí ty kostky sednou. To byla ta jak inzerovali na dřevěném plotě?
zvířátková
napsal(a):
Jééé, takže bílomodrá nebo béžovomodrá k náušákům? Ty barvy jsou špatně vidět, ale moc jí ty kostky sednou. To byla ta jak inzerovali na dřevěném plotě?
Tak dneska jsem tu měla gen.ředitele a pak ještě ředitele syna ... vrtal se tu v PC, tak jsem se musela odmlčet
JJ, vždyť jsem psala Přeuseno a Přebárováno :))
No, jen ať se ostatní snaží a fotíííí ![]()
![]()
Teď se krásně napapkala ...
Když na to koukám, tam mám pro Báru taky podobnou čabraku pod sedlo