Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2007 07:36

Ahojda holkýýý,
tak jsme zase v rachotě. V Turnově obloha azuro, ukrutná kosa ale to se snad vybere... Tak jak jste si užívali v Lysé co jsem odjela? Jsem moc ráda, že jsme se poznali osobně...jupííí

sadzi saj

24.9.2007 07:41
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,
tak jsme zase v rachotě. V Turnově obloha azuro, ukrutná kosa ale to se snad vybere... Tak jak jste si užívali v Lysé co jsem odjela? Jsem moc ráda, že jsme se poznali osobně...jupííí

Ahoj holčiny, přeju krásné pondělní ráno, Mělník hlásí azuro a celkem teplo. Vůbec se mi dnes nechtělo stávat Jdu dělat snídani

24.9.2007 07:46

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny, přeju krásné pondělní ráno, Mělník hlásí azuro a celkem teplo. Vůbec se mi dnes nechtělo stávat Jdu dělat snídani

Andrejko ty máš u nás vroubek, my tě očekávali a ty nikde??!! JApato?JInak zdravím DAnny, už jsme se moc dlouho nezdrželi,proběhli jsme s Klárkou všechny krámky a zjistili že jsme uplně zapoměli na ty přednášky.... dali jsme hamu, ještě jsem na koupila ohlavky kamošce na mladáka a pak hurá zas domů!

24.9.2007 07:47

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Zdarec baby...Jen na chvilku ,o půl deváté má přijet kovář... Nechtělo se mi z pelíšku,no,do práce na odpolední už vůbec nee ...Freťula řádí zas jak černá ruka...
Venku zima,ale bude krásné,nebe někdo hodný vymetl

sadzi saj

24.9.2007 07:56
sadzi saj

molly napsal(a):
Zdarec baby...Jen na chvilku ,o půl deváté má přijet kovář... Nechtělo se mi z pelíšku,no,do práce na odpolední už vůbec nee ...Freťula řádí zas jak černá ruka...
Venku zima,ale bude krásné,nebe někdo hodný vymetl

Jj holčiny, já se moc omlouvám, ale my na to totál zapomněli, pořád jsme si říkali, nesmíme zapomenout v jednu. Ale nejdřív jsme se ztratili a trochu si zajeli a potom neměli kde zaparkovat, takže jsme přednášku o kopytech od desíti nestihly, jak jsme chtěli, tak jsme prošli venku krámky a pak čekali na jedny lidi, co přijeli za kámoškou a potom šli dovnitř to projít a pak koukat na předvadiště, tam jsme byli do 12 hod., pak jsme šli pořádně po krámech, kámoška potřebovala helmu, uzdečku a udidlo a lezli jsme tam, pak šli ven na program a zjistili, že jsou 2 hod. a ani jsme nevěděli, kde jsou jezdecký potřeby Vachutka, ty jsme našli, až když jsme odcházeli. Tam jsem asi mluvila se Zuzkou ptali jsme se tam na obřišník a jinak Klárku s Klafuškou jsem asi potkala, dom jsme jeli něco po třetí, jsem se tam smažila už pak jak karbanátek u toho předvadiště, ale nakonec jsem nic nekoupila Měli tam jednu fakt pěknou vestu, to mě docela mrzí, že jsem ji nevzala, pěkně teplá a za 300,- Kč, jinak teda nic moc a poslední chambon od Hauzra nám prodali před nosem

24.9.2007 07:57

sadzi saj napsal(a):
Jj holčiny, já se moc omlouvám, ale my na to totál zapomněli, pořád jsme si říkali, nesmíme zapomenout v jednu. Ale nejdřív jsme se ztratili a trochu si zajeli a potom neměli kde zaparkovat, takže jsme přednášku o kopytech od desíti nestihly, jak jsme chtěli, tak jsme prošli venku krámky a pak čekali na jedny lidi, co přijeli za kámoškou a potom šli dovnitř to projít a pak koukat na předvadiště, tam jsme byli do 12 hod., pak jsme šli pořádně po krámech, kámoška potřebovala helmu, uzdečku a udidlo a lezli jsme tam, pak šli ven na program a zjistili, že jsou 2 hod. a ani jsme nevěděli, kde jsou jezdecký potřeby Vachutka, ty jsme našli, až když jsme odcházeli. Tam jsem asi mluvila se Zuzkou ptali jsme se tam na obřišník a jinak Klárku s Klafuškou jsem asi potkala, dom jsme jeli něco po třetí, jsem se tam smažila už pak jak karbanátek u toho předvadiště, ale nakonec jsem nic nekoupila Měli tam jednu fakt pěknou vestu, to mě docela mrzí, že jsem ji nevzala, pěkně teplá a za 300,- Kč, jinak teda nic moc a poslední chambon od Hauzra nám prodali před nosem

Zdar baby, já sjem si užila weekedn plný katastrof a sotva vlezu do práce, tak to znova začíná...dneska se tu asi ani nestihnu vyskytnout...

sadzi saj

24.9.2007 07:58
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
Zdar baby, já sjem si užila weekedn plný katastrof a sotva vlezu do práce, tak to znova začíná...dneska se tu asi ani nestihnu vyskytnout...

Jani, to je škoda, jsem hrozně zvědavá, co se probůh dělo, četla jsem to teď v tématu o Lysé

24.9.2007 07:59

sadzi saj napsal(a):
Jani, to je škoda, jsem hrozně zvědavá, co se probůh dělo, četla jsem to teď v tématu o Lysé

Hezké ránko holčiny. Tak vidím, že bylo super Ted tak koukám, jaký je Zuzík prďola podle vás Byly jste na nějaké přednášce? Našly jste se všechny vpohodě? Bylo o čem mluvit ? Vypadáte ve skutečnosti jinak? Povídejte, jsem zvědavá na první dojmy a průběh. Jinak Jani, neděs nás a šupej vyklopit, co se stalo

24.9.2007 08:02

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Ty babo jedna...Jestli ses mě ptala na obřišník,tos mě nemohla "nakopnout"-čau,to jsem já Tedy.... Jak si mám pamatovat nějakou tvář v tom moři,co se jich tam o víkendu vyskytovalo??

sadzi saj

24.9.2007 08:04
sadzi saj

molly napsal(a):
Ty babo jedna...Jestli ses mě ptala na obřišník,tos mě nemohla "nakopnout"-čau,to jsem já Tedy.... Jak si mám pamatovat nějakou tvář v tom moři,co se jich tam o víkendu vyskytovalo??

Jo jasně, to mi je jasný, že si nás nepamatuješ, já to nevěděla, až potom, co jsme s kámoškou jeli dom, všimli jsme si, kde je krám Vachutka a tam jsme se ptali ráno na obřišník, tak jsem si říkala, že jsem mluvila asi s tebou

Neregistrovaný uživatel

24.9.2007 08:05
Neregistrovaný uživatel

sadzi saj napsal(a):

Mno mě se Lysá celkem líbila...začlo to už u vchodu, ze srandy jsem řekla studenskou a dostala jsem jí...heh, takže místo stodvaceti jen šede... Dneska Leoše vyzkouším ty šlachovky, jsem zvědavá jestli jí půjdou...Já jak jsem přijela domů tak jsem jela ještě ke známé trochu provětrat jejího hřebčáka, byl výbornej. Jak jsou ty mlaďoší nezkažený, měla jsem ho na laně a na sebemenší gesto hned dělal co jsem po něm chtěla...ustupování zádě pouze na pohled, couvání na jemné rozvlnění lana...fakt jsem po dvaceti minutách končila s tím, že byly oba spokojeni...

24.9.2007 08:07

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Myslím,že kdybych chtěla studentskou i já,tak by mě ji asi taky dali
Jinak další "akce" ,na které se vyskytnu by měla být Velká Pardubická... Kdybyste někdo jel zažít tu atmosféru "na vlastní kůži",tak bych měla fungovat zas u Vachutků

24.9.2007 08:09

lanika napsal(a):
Hezké ránko holčiny. Tak vidím, že bylo super Ted tak koukám, jaký je Zuzík prďola podle vás Byly jste na nějaké přednášce? Našly jste se všechny vpohodě? Bylo o čem mluvit ? Vypadáte ve skutečnosti jinak? Povídejte, jsem zvědavá na první dojmy a průběh. Jinak Jani, neděs nás a šupej vyklopit, co se stalo

TAkže drahé přítelkyně, popovídám Vám o tom z mého pohledu, ještě před vchodem jsem prodala sedlo, takže nakupovat se šlo s plnou peněženkou, dorazili jsme zhruba v pul jedné!takže jsme se hned přivařili k Molly a zustali u ní a čekali na ostatní, k mému malému zklamání dorazila jen jedná, ale zcela úžasná ifaunačka, samo DANNY, holky je stejně tak bezvadná jako přes písmenka, trapné tichi bylo asi vteřinu a pak už jsme mleli a mleli,že nás jen segra vždycky popostrčila aby jsme se přemístili jinam, bylo to absolutně neskutečný zážitek, DAnny mi připadla jako bych ji už dávno znala! |SUPER BABA| a taky jsme plánovali jak se domluvíme a uděláme si ten výlet do těch vašich končin...Andrejcce jsme dali akademickou čtvrthodinku a pak vyrazila do davu, moc nás mrzelo že jsme se nesetkali a taky jsme pořád koukali kolem sebe jestli ji nepoznáme...z ifauny jsme šli po vystoupení oslovit Zuzku od Sigiho, bylo to moc super vystoupení! Prostě super den, u VAchutky jsme nakoupila odpocky za 360Kč!!!!na ty naše zádička a super podbřišníky...SAhibkovi ještě lesk na srst a Evičce ohlávky na SAxíka...Ještě jednou říkám SUPER AKCE!

24.9.2007 08:09

molly napsal(a):
Jinak další "akce" ,na které se vyskytnu by měla být Velká Pardubická... Kdybyste někdo jel zažít tu atmosféru "na vlastní kůži",tak bych měla fungovat zas u Vachutků

čau bando tak jsem už spět ze španělka kůn tam byl jen jden a to v Barceloně tahal kočár jinajk nic.no počásí nám vyšlo jen na tři dny pak pod mrakm a lilo no škoda.přísští rok pláneujeme do řecka.a co stalose něco zajmavého v mé nepřístomnosti

24.9.2007 08:10

molly napsal(a):

A jak si to vůbec přežila, nohy jsou v pořádku...litovala jsem tě, ty sis chuděro ani za celej víkend nesedla, ne? Ale hlídala jsi jako FBI...

24.9.2007 08:12

molly napsal(a):

Holky taky jsme dostala studentskou...ale pak jsem zjistila že ji dávali snad každému, pač i kámočščina maminka ji dostala a ta na studenta opravdu nevypadala! JAni copak se dělo o víkendu jsme napnutá!

24.9.2007 08:16

woldemortik napsal(a):
čau bando tak jsem už spět ze španělka kůn tam byl jen jden a to v Barceloně tahal kočár jinajk nic.no počásí nám vyšlo jen na tři dny pak pod mrakm a lilo no škoda.přísští rok pláneujeme do řecka.a co stalose něco zajmavého v mé nepřístomnosti

ahojda holky! Tak doufám žejste mrkly na fotečky co jsem vám tam naházela,moc jich není ale stačí!Ať vámto v práci utíká.

24.9.2007 08:17

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Holky,tam se krade jak svi.. To je šílené..Loni jsme byli uvnitř v hale a taky pokradli naše věci...Jsem zvědavá,až Vachuťák "vybalí" a přepočítá,jak moc toho bude chybět letos...Jinak na jiném tématu se omlouvala Nightdevil...Opravdu tam byla,no v době našeho srazu musela za svám Nicouškem,bo je to zlobivý lump!
Danny,nohy O.K...Jsem trochu zvyklá,na prodejně v práci si taky nesednu a mám praxi z práce sevírky-tam bylo teprve kilometrů...

24.9.2007 08:20

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Bré ranko...teda nevim jak vám, ale mně se strašně nechtělo, zvlášť, když jsem věděla, že bude zas tak krásně a já tu budu až do pěti, takže skoro celý den v práci :((

U nás o víkendu pohoda, v sobotu kdybych neměla domluvenou návštěvu kámošky, tak jsem měla možnost jet omrknout Jančí...no nic . A v neděli jsme kousek jeli s ostatníma jejich pivní štreku...akorát teda jsme je zastihli až ke konci, tak jsme ani do té hospody nedojeli

Koukám, že Lysá se vyvedla

24.9.2007 08:21

klawdie napsal(a):
Holky taky jsme dostala studentskou...ale pak jsem zjistila že ji dávali snad každému, pač i kámočščina maminka ji dostala a ta na studenta opravdu nevypadala! JAni copak se dělo o víkendu jsme napnutá!

Holky, mě je normálně líto, že jsem tam nebyla sváma :-( Ach jo, tak někdy příště. Ale doufám, že ještě před zimou Takže pokud jsem dobře pochopila, byla tam Klárka s Klárkou, Peťa, Evča, Zutík a Dany? Nebo ještě i někdo víc?

24.9.2007 08:22

lanika napsal(a):
Holky, mě je normálně líto, že jsem tam nebyla sváma :-( Ach jo, tak někdy příště. Ale doufám, že ještě před zimou Takže pokud jsem dobře pochopila, byla tam Klárka s Klárkou, Peťa, Evča, Zutík a Dany? Nebo ještě i někdo víc?

Evča ne é, ta nebyla..

24.9.2007 08:23

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Mám tu kováře...Tak zatím!!

24.9.2007 08:29

molly napsal(a):
Mám tu kováře...Tak zatím!!

Jo a holky, když jste tak probíraly cestu tady za náma, na co jste přišly??????

24.9.2007 08:31

lanika napsal(a):

že dorazíme!!!!!!!!!

sadzi saj

24.9.2007 08:31
sadzi saj

lanika napsal(a):

Holky, technická, připadá Vám, že nemáte v práci co dělat????

24.9.2007 08:33

sadzi saj napsal(a):

Andy,
nejdou nám tiskárny, tak nemohu dělat...Tady jedno miminko od pana Šiguta

24.9.2007 08:37

sadzi saj napsal(a):

Na co narážíš Andy? na ten jeden příspěvek nebo jen tak????Já mám práce dost,ale tady je to větší zábava, ovšem za to se mi tu zvětšují kupičky!

24.9.2007 08:38

tajemma danny napsal(a):
Andy,
nejdou nám tiskárny, tak nemohu dělat...Tady jedno miminko od pana Šiguta

No já právě mám co dělat , jenže si vás tady nemohu odpustit Takže pak na rychlo dodělávám....

24.9.2007 08:41

klawdie napsal(a):
Na co narážíš Andy? na ten jeden příspěvek nebo jen tak????Já mám práce dost,ale tady je to větší zábava, ovšem za to se mi tu zvětšují kupičky!

Kláry, žádnou paniku...prožeň to skantovačkou... Hele já v pátek odjíždím na dovču, tak se tady tento týden z toho poseru... ale jsem naprosto klidá, prostě odjedu, nechám tu služebák a nazdar.

24.9.2007 08:43

tajemma danny napsal(a):
Kláry, žádnou paniku...prožeň to skantovačkou... Hele já v pátek odjíždím na dovču, tak se tady tento týden z toho poseru... ale jsem naprosto klidá, prostě odjedu, nechám tu služebák a nazdar.

Jééé a kam razíš DAnny?ty se máš,ale vždyt on je vlastně tan prodloužený víkend...tak to je super...takže tenhle týden an sebe máme jen 4 dny!

24.9.2007 08:43

tajemma danny napsal(a):

nazdárek tady na jihu nuda i když v práci :-(

sadzi saj

24.9.2007 08:44
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Danny a kam razíš??

Ale, trochu mě dostala Adéla, že sem chodí slečny, co nemají v práci co dělat mám svý práce dost, ale vždy si udělám čas sem juknout a když to nejde, doženu to potom

24.9.2007 08:46

klawdie napsal(a):
Jééé a kam razíš DAnny?ty se máš,ale vždyt on je vlastně tan prodloužený víkend...tak to je super...takže tenhle týden an sebe máme jen 4 dny!

Jedu s Tomínem do Chorvatska na jachtu...heh, nikde jsem přes léto nebyla a naivně jsem si myslela, že se teď v Chorvatsku budu vyvalovat v plavkách...zatím to vypadá že se budu vyvalovat v neoprenu, prej je tam ukrutná kláda...ale co bych pro Tomáše neudělala, chtěl na jachtu tak jeden na jachtu. Příští rok to budu mít v režii já a pojejedeme někam do tepla a v sezóně...a basta

24.9.2007 08:51

sadzi saj napsal(a):
Danny a kam razíš??

Ale, trochu mě dostala Adéla, že sem chodí slečny, co nemají v práci co dělat mám svý práce dost, ale vždy si udělám čas sem juknout a když to nejde, doženu to potom

No, já bych taky věděla co dělat...třeba doplňovat texty do e-shopu, pokud zrovna nechodí lidi....ale to je tak opruz práce, že se tomu vyhýbám jak můžu

24.9.2007 08:53

sadzi saj napsal(a):
Danny a kam razíš??

TAky se mě to lehce dotklo, i když pak mi došlo že ta naražka vlastně patří i na ni, pač sem chodí tež, celej víkend jsem o tom všem rozruchu přemyšlela a nemá cenu se rozčilovat,zase jsem ráda že jsem zjistila kolik rozumných lidí tu je!což je fajn pač je to většina...

24.9.2007 08:54

strelish napsal(a):
No, já bych taky věděla co dělat...třeba doplňovat texty do e-shopu, pokud zrovna nechodí lidi....ale to je tak opruz práce, že se tomu vyhýbám jak můžu

to já mám taky práce plno, ale jak jsem v práci 24h tak mám časíku kopec a tímpádem to neutíká

24.9.2007 08:58

sadzi saj napsal(a):
Danny a kam razíš??

Dobré ráno všem! Broumov hlásí deset stupňů a jasno.
Tak na začátek - slečny co nemají co dělat bylo myšleno v tom smyslu, že se sem chodí bavit normální lidi o normálních problémech, široká veřejnost a ne odborníci, chovatelé atd. Navíc tam bylo v závorce nic ve zlým. Nevěděla jsem co napsat, aby to bylo dobře pochopeno. Jak tady už taky někdo psal, často se stane, že prostě nevíš, co ten dotyčný chtěl říct, pohádáš se a přitom na živo by to byla otázka minuty - myslím vysvětlení.
Chtěla jsem to napsat do téma co založila Kláruš, ale mám poslední dobu v práci mazec, takže píšu sem - Myslím, že je zbytečný se rozčilovat. Tím, že zakážeš někomu přístup, vlastně tak trochu říkáš - ono na tomasi něco je, co tady blbě kdáká a co kdyby toho vykvákala víc.... Víš co jsem se já naučila a co mi moc pomáhá? Blbce o pravdě NEPŘESVĚDČÍŠ ikdyby si po uších chodila. Víš, že jsme si taky pár věcí vysvětlovaly, nemyslím si, že jsi blbá nebo něco takovýho, ale často mi taky vadilo to, že jsem z toho co jsi psala vycítila, že říkáš takhle to je a nic jinýho není... Vím, že bude tisíc námitek, že Klárka ne, ale tohle je prostě můj osobní pocit.
Nemám potřebu se někde schovávat a už vůbec ne dohadovat o nesmyslech.
Takže můj názor - sprosťárny maž, ale zakazovat někomu přístup je podle mě kravina.
A na závěr - včera jsem zjistila, že jsem vám ještě neukázala přítelovi miminka - má 5 ČMB. Až příjdu z práce, hodím sem fotky tak je zítra ráno okoukněte a ohodnoťe. Jsou to prdelky. Tahají, vozí nás i turisty. Tento týden budu jednu mladou obsedat, takže jsme o víkendu hledali moji military vestu Belgik umí s človíčkem mrsknout o zem docela kvalitně
A ještě víkend - so posvícení, náročnáý v ne ráno hon na kačený, koukali jsme oba prý jako krtkové , potom dříví, seno do krmelce a v 21.00 hluboký spánek
Všem pěkný den!

24.9.2007 08:59

klawdie napsal(a):
TAky se mě to lehce dotklo, i když pak mi došlo že ta naražka vlastně patří i na ni, pač sem chodí tež, celej víkend jsem o tom všem rozruchu přemyšlela a nemá cenu se rozčilovat,zase jsem ráda že jsem zjistila kolik rozumných lidí tu je!což je fajn pač je to většina...

Kláry,
nejde porovnat nějakým způsobem adresa, ze které to ta neznakocka nebo jak psala? Myslím, že se tu musela ukazovat už předtím...nejde to nějak? Jo a to o té práci ne nevzrušuje...ona je tu stejně jako my...

24.9.2007 09:00

tecos napsal(a):
Tak na začátek - slečny co nemají co dělat bylo myšleno v tom smyslu, že se sem chodí bavit normální lidi o normálních problémech, široká veřejnost a ne odborníci, chovatelé atd. Navíc tam bylo v závorce nic ve zlým. Nevěděla jsem co napsat, aby to bylo dobře pochopeno. Jak tady už taky někdo psal, často se stane, že prostě nevíš, co ten dotyčný chtěl říct, pohádáš se a přitom na živo by to byla otázka minuty - myslím vysvětlení.
Chtěla jsem to napsat do téma co založila Kláruš, ale mám poslední dobu v práci mazec, takže píšu sem - Myslím, že je zbytečný se rozčilovat. Tím, že zakážeš někomu přístup, vlastně tak trochu říkáš - ono na tomasi něco je, co tady blbě kdáká a co kdyby toho vykvákala víc.... Víš co jsem se já naučila a co mi moc pomáhá? Blbce o pravdě NEPŘESVĚDČÍŠ ikdyby si po uších chodila. Víš, že jsme si taky pár věcí vysvětlovaly, nemyslím si, že jsi blbá nebo něco takovýho, ale často mi taky vadilo to, že jsem z toho co jsi psala vycítila, že říkáš takhle to je a nic jinýho není... Vím, že bude tisíc námitek, že Klárka ne, ale tohle je prostě můj osobní pocit.
Takže můj názor - sprosťárny maž, ale zakazovat někomu přístup je podle mě kravina.
A na závěr - včera jsem zjistila, že jsem vám ještě neukázala přítelovi miminka - má 5 ČMB. Až příjdu z práce, hodím sem fotky tak je zítra ráno okoukněte a ohodnoťe. Jsou to prdelky. Tahají, vozí nás i turisty. Tento týden budu jednu mladou obsedat, takže jsme o víkendu hledali moji military vestu Belgik umí s človíčkem mrsknout o zem docela kvalitně
A ještě víkend - so posvícení, náročnáý v ne ráno hon na kačený, koukali jsme oba prý jako krtkové , potom dříví, seno do krmelce a v 21.00 hluboký spánek
Všem pěkný den!

Doufám, že to obsedání budeš mít patřičně zdokumentované na foťáku

24.9.2007 09:02

tajemma danny napsal(a):
Kláry,
nejde porovnat nějakým způsobem adresa, ze které to ta neznakocka nebo jak psala? Myslím, že se tu musela ukazovat už předtím...nejde to nějak? Jo a to o té práci ne nevzrušuje...ona je tu stejně jako my...

Jenže stejnou IP adresu může mít nakrásno třeba půlka Hradce pokud je to pod jedním poskytovatelem :-/

24.9.2007 09:09

strelish napsal(a):
Jenže stejnou IP adresu může mít nakrásno třeba půlka Hradce pokud je to pod jedním poskytovatelem :-/

A hlavně se může přihlašovat pokaždé od jinud - třeba škola, kavárna, doma...
Já mám třeba na noťas připojení přes mobil a IP adresu mám stejnou jako přítel, mamka, táta a ségra. Pořídili jsme si výhodný tarif. Takže IP adresa je dost ošemetná. A nemusí to být jen půlka hradce, ale i třeba půlka republiky. Na PC mám připojení od Extra netu a kluci využívají asi tři vysílače, takže se v tom těžko vyznáš...

24.9.2007 09:09

tecos napsal(a):
Všem pěkný den!

Tím, že zakážeš někomu přístup, vlastně tak trochu říkáš - ono na tomasi něco je, co tady blbě kdáká a co kdyby toho vykvákala víc...

tak přesně o tom jsem tecos celou dobu přemyšlela, aby si tohle někdo neřekl či nemyslel kdybych to vymyzala,ale nezlob se na mě můžu dát ruku do ohně za to že jsou to výplody její fantazie a popravdě mě tu veřejně pomlouvala a urážela a to jsem nepatří!!!!!a proto jsem i psala že to není jen o mě, ale navážet se muže klidně i do někoho jiného někdo jiný a pokud se to netýká koní nemá to tu co dělat, a jak to mu jinak zabránit???? od čeho asi mám možnost blokovat a mazat od toho aby tu byl pořádek což slečna evidentně nedodržuje, nic jsem nesmazala, nemám proč bych někoho umčovala...

24.9.2007 09:16

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Jsem zpátky...Kovář odjel "nepoškozen"..Molly si umí pěkně vymejšlet
Kopýtka máme jak nová

24.9.2007 09:18

molly napsal(a):
Jsem zpátky...Kovář odjel "nepoškozen"..Molly si umí pěkně vymejšlet
Kopýtka máme jak nová

Kováře jsem nefotila,bo je plachý a musela jsem hlídat Molču...Ale je to prima chlapík

24.9.2007 09:21

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Zadní nožky už zůstaly bez podkůvek a příští návštěvu sundáme i předek

24.9.2007 09:21

molly napsal(a):
Kováře jsem nefotila,bo je plachý a musela jsem hlídat Molču...Ale je to prima chlapík

kohopak máš ajko kováře, není to náhodou Mašinda?

24.9.2007 09:24

molly napsal(a):

Hele Kláry,
a co takhle vrazit do pravidel, že do diskuze může přispívat pouze ten, kdo má vyplňěny veškeré iniciály v profilu? A ten, kdo nebude mít vyplněno tak bude automaticky smazán příspěvek... Holky, přijel šéf, tak tu zase budu jen tak na rychlo...

24.9.2007 09:26

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Míša mi nekove,jeho mistr...Ale s Michalem se znám od jeho puberťáckých let

24.9.2007 09:27

klawdie napsal(a):
Tím, že zakážeš někomu přístup, vlastně tak trochu říkáš - ono na tomasi něco je, co tady blbě kdáká a co kdyby toho vykvákala víc...

tak přesně o tom jsem tecos celou dobu přemyšlela, aby si tohle někdo neřekl či nemyslel kdybych to vymyzala,ale nezlob se na mě můžu dát ruku do ohně za to že jsou to výplody její fantazie a popravdě mě tu veřejně pomlouvala a urážela a to jsem nepatří!!!!!a proto jsem i psala že to není jen o mě, ale navážet se muže klidně i do někoho jiného někdo jiný a pokud se to netýká koní nemá to tu co dělat, a jak to mu jinak zabránit???? od čeho asi mám možnost blokovat a mazat od toho aby tu byl pořádek což slečna evidentně nedodržuje, nic jsem nesmazala, nemám proč bych někoho umčovala...

No, ale uznej, že je to to první, co každýho napadne - bojí se jí. Když jsme to s Tomem četli tak první co bylo řekl - hlavně ať jí nevyhodí nebo si na sebe ušije bič.
Víš kolikrát mě někdo pomlouval? Dělám myslivost, tady na broumovsku je moc zvěře, takže ke mě hodně často jezdí kamarádi myslivci z celé republiky a jsou u mě třeba i týden. Jako u mě bytě. Kolikrát už jsem slyšela jaká jsem s prominutím děvka, že se ty chlapi u mě střídají jako na běžícím páse...... NIKOMU nevysvětlíš, že jsou to prostě kamarádi a tím to hasne. Víš kolikrát už Tomášovi někdo volal, že jsem s někým na posedu? Znovu říkám - Blbce o pravdě nikdy nepřesvědčíš. Ty co Tě znají, znají i pravdu a to je podle mě nejdůležitější. Mě to dřív taky trápilo - co si ty lidi o mě asi pomyslí? Naprosto na to kašli, dělám to taky tak. Kdybychom měli třeba právě s Tomem koukat na to co lidi říkají, jsme dávno každý sám a oba v blázinci.
Já jsem vedoucí laboratoře a zkušebny v textilce, s pomluvama se setkávám každý den. Zlatíčko dělá vedoucího technických služeb v Jaroměři, a mysliveckého hospodáře v MS Stárkov. Oba máme služební mobili, oboumnám volají s naprostýma trapárnama i třeba v 22.00. Kdybychom měli řešit každýho ubožáka, opravdu se s toho zblázníme.
Chápu, že Ti jde o to, aby se tu diskutovalo o koních, ale fakt to neřeš. Změní NICK, založí jiný email a je znova. Navíc myslím, že neřekla nic vysloveně sprostýho. Urazila Tě, to jo. Já si z každýho konfliktu snažím vzít co nejvíc, zamyslet se proč byl a co z toho vlastně vyplývá.
A dost rozumování, mám tady mrtě práce a audit se blíží

24.9.2007 09:30

molly napsal(a):
Míša mi nekove,jeho mistr...Ale s Michalem se znám od jeho puberťáckých let

Ahoj holky, zdravím, vstávala jsem brzo ráno, protože měl přijet kupec na přívěs, ale akce nebyla, tak jsem ještě chvilku zdřímla.... za hodinku a půl vyrážíme do Prahy, jedem autobusem, tak vopruz...
Ta Lysá mě mrzí, přemejšlela jsem, jestli jet nebo ne, nakonec to za nás rozseklo auto..... nebylo čím, tak doufám, že se nezlobíte, že se mi busem nechtělo . Na ten srázek všech si budem muset ještě počkat
Přidávám foto Mollynýho kováře, nám kove Hadříka taky.... fakt je plachej, na focení se schovává za kůněm

24.9.2007 09:34

cheyenne napsal(a):
Ahoj holky, zdravím, vstávala jsem brzo ráno, protože měl přijet kupec na přívěs, ale akce nebyla, tak jsem ještě chvilku zdřímla.... za hodinku a půl vyrážíme do Prahy, jedem autobusem, tak vopruz...
Ta Lysá mě mrzí, přemejšlela jsem, jestli jet nebo ne, nakonec to za nás rozseklo auto..... nebylo čím, tak doufám, že se nezlobíte, že se mi busem nechtělo . Na ten srázek všech si budem muset ještě počkat
Přidávám foto Mollynýho kováře, nám kove Hadříka taky.... fakt je plachej, na focení se schovává za kůněm

Holky, jsem tu asi na minutu, dneska absolutní mazec..
Navíc ten příběh z weekendu je na hrozně dlouho a stál mě pár roků života, co se těch nervů týče,...v tom Jančí jsme byly nakonec až nějak kolem 5...
a to co se dělo předtím fakt stojí za to..

24.9.2007 09:35

cheyenne napsal(a):

Kláro, já jsem pro, abys začala mazat.... ušij si na sebe klidně bič, ale aspoň tady bude trochu úroveň.... nikoho nebude bavit zakládat si mail a nový nick desetkrát.... vždycky tě budou lidi tepat, za to, žes to smazala, nebo za to, žes to nesmazala.... jako správce si nevybereš.... ale je tady 1600 lidí, tak by se v tomhle počtu nějaká kultura udržovat měla... můžeme diskutovat o koních, i o nekoňských problémech koňáků, ale házet na ostatní špínu? To sem prostě nepatří....

24.9.2007 09:36

cheyenne napsal(a):

Ahoj Evi... Odjel celej,ale ta moje můra zas zlobila Občas by potřebovala "zaříkávače" a vyčistit hlavu

24.9.2007 09:37

kukinatost napsal(a):
Navíc ten příběh z weekendu je na hrozně dlouho a stál mě pár roků života, co se těch nervů týče,...v tom Jančí jsme byly nakonec až nějak kolem 5...

Tak nás furt nenapínej

24.9.2007 09:38

kukinatost napsal(a):

no jani doufám, že si chvilku uděláš jsem napnutá jaj struna....

24.9.2007 09:39

cheyenne napsal(a):
Kláro, já jsem pro, abys začala mazat.... ušij si na sebe klidně bič, ale aspoň tady bude trochu úroveň.... nikoho nebude bavit zakládat si mail a nový nick desetkrát.... vždycky tě budou lidi tepat, za to, žes to smazala, nebo za to, žes to nesmazala.... jako správce si nevybereš.... ale je tady 1600 lidí, tak by se v tomhle počtu nějaká kultura udržovat měla... můžeme diskutovat o koních, i o nekoňských problémech koňáků, ale házet na ostatní špínu? To sem prostě nepatří....

Na ifauně jsou vůbec zvláštní "pravidla". Hlavně v inzerci. Jako správce se nikdy nezavděčíš všem...no hlavně zachovej klidnou hlavu a pokud možno stejný metr na všechny, ať se to neobrátí proti tobě

24.9.2007 09:39

molly napsal(a):
Ahoj Evi... Odjel celej,ale ta moje můra zas zlobila Občas by potřebovala "zaříkávače" a vyčistit hlavu

To naprosto chápu.... Hadřík je na kování v poho, občas se zkouší houpat, ale stačí houknout a je klid... zato Saxík nám to hezky vrací, zkouší si u strouhání lehnout , je protivnej, že mám chuť si půjčit rašpli a v tý hlavě mu to porovnat

24.9.2007 09:42

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Saxík je mlaďoch,se ještě naučí... Molča by měla být s přibývajícím věkem rozumnější!No...Nejvíc mne mrzí,že když mi ji začal dělat,byla naprosto O.K.,stála tenkrát jinde...Jen jsem ji vyvázala do uličky a mohl ji dělat úplně sám Pak se něco "stalo" a od té doby se stále napravujem a snažíme se zas najít při kování klid....

24.9.2007 09:47

cheyenne napsal(a):

AMEN..ted jsi promluvila s duše, přesně to jsem měla na mysli!

24.9.2007 09:55

molly napsal(a):
Saxík je mlaďoch,se ještě naučí... Molča by měla být s přibývajícím věkem rozumnější!No...Nejvíc mne mrzí,že když mi ji začal dělat,byla naprosto O.K.,stála tenkrát jinde...Jen jsem ji vyvázala do uličky a mohl ji dělat úplně sám Pak se něco "stalo" a od té doby se stále napravujem a snažíme se zas najít při kování klid....

Nebo taky nenaučí :)))

24.9.2007 09:56

strelish napsal(a):
Nebo taky nenaučí :)))

To neměla být na nikoho narážka ;-) Jen jsem se tak zamyslela kolik znám koní, kteří dělají při strouhání a kutí kraviny...no je jich dost.

24.9.2007 10:04

strelish napsal(a):
To neměla být na nikoho narážka ;-) Jen jsem se tak zamyslela kolik znám koní, kteří dělají při strouhání a kutí kraviny...no je jich dost.

Chápu , Saxík dělá ty kraviny pořád stejný, co ho mám.... strouháme dost dlouho, aby nožičky pořádně vypadaly, kdyby to pán trochu odfláknul, zas by se mu mohl udělat absces nebo se vrátit špalky, ty kopýtka nám byl čert dlužnej, ale teď už to vypadá moc dobře.... jěn prostě strouháme skoro třičtvrtě hodiny, záležína každým milimetru, upravujeme postoj.... no a co na to mladej blbeček? že ho to nebaví

24.9.2007 10:11

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Holky,minulý týden se moje "saphira" potkala s fre´tulou od koleyně-"gedgitkou" No,byly holky trochu překvapené A nějak extra se nekamarádily...

24.9.2007 10:13

molly napsal(a):
Holky,minulý týden se moje "saphira" potkala s fre´tulou od koleyně-"gedgitkou" No,byly holky trochu překvapené A nějak extra se nekamarádily...

A pak mi došly baterky...

24.9.2007 10:13

molly napsal(a):

No sousedka má taky fretuli a přivedla ji na návštěvu fredčí kamarádku a prej to byl rachot, moc se neskamarádili!

24.9.2007 10:23

klawdie napsal(a):
No sousedka má taky fretuli a přivedla ji na návštěvu fredčí kamarádku a prej to byl rachot, moc se neskamarádili!

Holky, ta Janica mě štve. Kurnik. Vždycky tady něco načne a pak nic. Jsem zvědavá, co z ní vypadne. Doufám, že je živá a zdravá a tu Evčinou pojistku ještě nepotřebovala :-)))))

24.9.2007 10:27

cheyenne napsal(a):
Chápu , Saxík dělá ty kraviny pořád stejný, co ho mám.... strouháme dost dlouho, aby nožičky pořádně vypadaly, kdyby to pán trochu odfláknul, zas by se mu mohl udělat absces nebo se vrátit špalky, ty kopýtka nám byl čert dlužnej, ale teď už to vypadá moc dobře.... jěn prostě strouháme skoro třičtvrtě hodiny, záležína každým milimetru, upravujeme postoj.... no a co na to mladej blbeček? že ho to nebaví

Poňouch je naštěstí pravý opak - toho obvykle strouhám 1,5-2 hod, bo si s tím taky hraju, ale on je na tohle bomba - stojí naprosto v klidu, já si u toho klečím a hraju si s kopýtkama :) Mladá ta vyloženě zkouší a zadkama se snaží nalehávat a natlačit, a u strouhání to byla naprostá katastrofa, takže s ní nacvičuju zvedání noh v klidu a bez blbin, protože tak to fakt nejde dělat.

24.9.2007 10:41

pokračuj Jani....

24.9.2007 10:45

TAk to je drsný, hošani vyslovení gentlemani!

24.9.2007 10:54

Jani, tak to je brutál víkend. To je jak z filmu čoveče... Hlavně že jsou kobyly celý a vy že jste to ve zdraví přežili. Tý brďo, takovej akční víkend...Hele mimo téma...jak vypadá ten statek? Kolik je tam místa? Známej hledá nějaký stateček pro sebe...

24.9.2007 10:57

To teda fakt brutus...aspoň že to dobře dopadlo.

24.9.2007 10:57

tajemma danny napsal(a):
Jani, tak to je brutál víkend. To je jak z filmu čoveče... Hlavně že jsou kobyly celý a vy že jste to ve zdraví přežili. Tý brďo, takovej akční víkend...Hele mimo téma...jak vypadá ten statek? Kolik je tam místa? Známej hledá nějaký stateček pro sebe...

Ty babo jedna. Máš to ale štěstí. Co koníci? Bylli vpohodě? A jak to teda celé dopadlo? Proč vás tam nenechali přespat? ...moment, jdiu si to celé přečíst ještě jednou

24.9.2007 11:01

jinak statek je ve vrchách, celý ho postupně snaží renovovat, myslím že cena je nějakých 640 000, střechy jsou naprosto v pořádku, všechno oni vyklízeli, všude nádherné klemby, akorát oni sjou všichni pořád v práci a nikdo nemá čas všechno spravovat a starat se, ej ntuná ještě další rekonstrukce - jakože fasádu a tak, ale odhad byl myslím dvojnásobný než je cena...pošlu fotky, až budu mít..
ideální obydlí pro koňaře..

24.9.2007 11:03

kukinatost napsal(a):
jinak statek je ve vrchách, celý ho postupně snaží renovovat, myslím že cena je nějakých 640 000, střechy jsou naprosto v pořádku, všechno oni vyklízeli, všude nádherné klemby, akorát oni sjou všichni pořád v práci a nikdo nemá čas všechno spravovat a starat se, ej ntuná ještě další rekonstrukce - jakože fasádu a tak, ale odhad byl myslím dvojnásobný než je cena...pošlu fotky, až budu mít..
ideální obydlí pro koňaře..

teda, ybch nemohla dělat soudní zapisovatelku, těch přehozených písmenek, dyslektik na klávesnice hadr:)
a místa tam je fakt hafo, Evi:)spousta pozemků k pronájmu, nevím, co vše patří k tomu...
ale hlavně to místo je naprosto dokonalé, jeslti by se mi někde líbilo, tak tam...do Ovy to je cca 40 km..

24.9.2007 11:43

kukinatost napsal(a):
teda, ybch nemohla dělat soudní zapisovatelku, těch přehozených písmenek, dyslektik na klávesnice hadr:)
a místa tam je fakt hafo, Evi:)spousta pozemků k pronájmu, nevím, co vše patří k tomu...
ale hlavně to místo je naprosto dokonalé, jeslti by se mi někde líbilo, tak tam...do Ovy to je cca 40 km..

tož baby, vy mi snad obědváte či co..?:)
tež už bych si něco dala..:)

sadzi saj

24.9.2007 11:47
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
tož baby, vy mi snad obědváte či co..?:)
tež už bych si něco dala..:)

Teda Jani, to musel být adrenalin, hlavně, že to dobře dopadlo. No já jsem dneska nějaká bez nálady, nějak se vše zkomplikovalo a je to jinak, než jsem si představovala Jdu do města si provětrat mozek a pro něco k jídlu.

24.9.2007 12:00

sadzi saj napsal(a):
Teda Jani, to musel být adrenalin, hlavně, že to dobře dopadlo. No já jsem dneska nějaká bez nálady, nějak se vše zkomplikovalo a je to jinak, než jsem si představovala Jdu do města si provětrat mozek a pro něco k jídlu.

Janula a jinak vševhno vpohodě? Gasi zvládala tro s kondičkou? Já jsem brutálně nachcípqaná a to musím vzít Honzulu dnes vyvětrat. 2 dny stál, nějak jsem nestíhala :-(

24.9.2007 12:07

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Gasula s kondičkou naprosto v pohodiččce, jak jsem psala vůbec jsme nehnaly, víceméně kročkem a obdivovaly okolí...:)ale jakmile se mělo vyvinout tempo, ochtoně šla dopředu, absolutně žádný problém, akorát jsme i teda zhoblili kopýtka, přeci jen ještě nejsou pevná, jak by měla být, ale to se spraví časem...trošku musíme ohladit kraje, ale horší, že mě čekají kerkova, sjem ho těď 3 týdny nechala růst jak dřevo v lese a po tom biotinu mu to roste fest rychle, takže budeme bojovat s rašplí..a dneska mě čeká ježdění an něm, to zas bude akce, když sjem viděla, co včera dělal, jakmile jsme dojížděli s přívěsem, no, masakr, co ten umí s těma nohama...:)takže mě dneska čeká slušně odpružená věcička..:)
a o nemoci, ani mi nemluv, sjem se pěkně nachladila, jak sjem se v teniskách a rajtkách v 7 ráno brodila trácou občas až po pás a hledala kobyly..
Lenica, teplý čaj, citron..a víš jak..:)

24.9.2007 12:09

kukinatost napsal(a):

Pro Kukinatost

Bylo by možné něco více o statku, fotečky, přesné umístění a další informace na motalikova@seznam.cz? Hledáme statek pro náš rančík, který stěhujeme, moc děkuji!

(www.rudt.websnadno.cz)

Kikuška a koníci

24.9.2007 12:13

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Jani,to musel být děsný zážitek...Je mi nějak divno,nechápu,co se děje,mám odjet na odpolední,jen ještě netuším,jak to zvládnu-motanice,žaludek...Tak moc nepíšu...Nezlobte se....

24.9.2007 12:19

kukinatost napsal(a):
Gasula s kondičkou naprosto v pohodiččce, jak jsem psala vůbec jsme nehnaly, víceméně kročkem a obdivovaly okolí...:)ale jakmile se mělo vyvinout tempo, ochtoně šla dopředu, absolutně žádný problém, akorát jsme i teda zhoblili kopýtka, přeci jen ještě nejsou pevná, jak by měla být, ale to se spraví časem...trošku musíme ohladit kraje, ale horší, že mě čekají kerkova, sjem ho těď 3 týdny nechala růst jak dřevo v lese a po tom biotinu mu to roste fest rychle, takže budeme bojovat s rašplí..a dneska mě čeká ježdění an něm, to zas bude akce, když sjem viděla, co včera dělal, jakmile jsme dojížděli s přívěsem, no, masakr, co ten umí s těma nohama...:)takže mě dneska čeká slušně odpružená věcička..:)
a o nemoci, ani mi nemluv, sjem se pěkně nachladila, jak sjem se v teniskách a rajtkách v 7 ráno brodila trácou občas až po pás a hledala kobyly..
Lenica, teplý čaj, citron..a víš jak..:)

Já vím, čajík.......Ale tož nějak mě to už nebaví smarkač a smarkač Nos mum čyrvuny jak paradajka , oči zyblyščnane, a z nosa še leje... A inači, kdo tymu něrozumí, to je řeč po našimu Že Jani?????

24.9.2007 12:23

molly napsal(a):
Jani,to musel být děsný zážitek...Je mi nějak divno,nechápu,co se děje,mám odjet na odpolední,jen ještě netuším,jak to zvládnu-motanice,žaludek...Tak moc nepíšu...Nezlobte se....

Včera jsem měla něco podbného Zuzy, jěště k tomu mi drnčela hlava! Tipuju to na to sluníčko ze soboty...ale už je mi OK paralen to zpravil. a holky nechte si tu vaši hatmatilku ja tému vubce nerozumím!!!!!!

24.9.2007 12:23

molly napsal(a):

Zuzi, ale určitě víč, proč tomu tak je, že opico?Odhaduji práce, práce, práce, sem tam suchý rohlík, práce, brzké vstávaní, pozdější usínání a zase práce a práce. Nemám pravdu? K tomu nevědomky problémy se žaludkem. Pokud se mýlím, omlouvám se, ale znám to a moc dobře od mých blízkých....opatrně, babico

24.9.2007 12:24

molly napsal(a):

Ségra Tonda přijede ve středu.Bude v Hradci tak se rovnou zastaví a proberem to!! Máš čas?Tato zpráva je zároveň i pro Evičku pokud tu je.

24.9.2007 12:36

molly napsal(a):

Tož co to s váma všema je, že by podzimní virózy? :))

Mi bude taky asi za chvíli všelijak, bo jsem stlačila jabka, sušenky, mlíko, oběd, teď zas jabka a na ně kakao

24.9.2007 12:45

rocky napsal(a):
Ségra Tonda přijede ve středu.Bude v Hradci tak se rovnou zastaví a proberem to!! Máš čas?Tato zpráva je zároveň i pro Evičku pokud tu je.

No pokusím se udělat čas segra!

sadzi saj

24.9.2007 12:50
sadzi saj

strelish napsal(a):
Tož co to s váma všema je, že by podzimní virózy? :))

Mi bude taky asi za chvíli všelijak, bo jsem stlačila jabka, sušenky, mlíko, oběd, teď zas jabka a na ně kakao

Kláry, tak jak jste se rozhodli s Grace?? Četla jsem velmi zajímavou diskuzi na eqch.

24.9.2007 12:53

sadzi saj napsal(a):
Kláry, tak jak jste se rozhodli s Grace?? Četla jsem velmi zajímavou diskuzi na eqch.

Odpovím ti já, jelikož se to stejně týká mě Jsem rozhodnutá že si ji určitě chci koupit. Ve středu mám sraz s majitelem tak se uvidí.

24.9.2007 13:21

rocky napsal(a):
Odpovím ti já, jelikož se to stejně týká mě Jsem rozhodnutá že si ji určitě chci koupit. Ve středu mám sraz s majitelem tak se uvidí.

MImochodem JAnico, už jen modrý oplet a ohlávka je na cestě, pak si řeknu o adresu, mám v plánu to dotvořit dnes tak uvidíme!

24.9.2007 13:33

klawdie napsal(a):
MImochodem JAnico, už jen modrý oplet a ohlávka je na cestě, pak si řeknu o adresu, mám v plánu to dotvořit dnes tak uvidíme!

HOLKY MRKNĚTE PROSÍM NA NOVEJ ODKAZ CO JSEM TAM VLOŽILA...díkydíky

24.9.2007 13:56

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holkýýý,

Holky,není mi dobře,ale musím do práce...Mějte se lépe a pěkný zbytek dne...

rocky napsal(a):
HOLKY MRKNĚTE PROSÍM NA NOVEJ ODKAZ CO JSEM TAM VLOŽILA...díkydíky

Holky, já jsem teďka přijela z oběda...jsem totál přežraná a to ještě nebyla porada...to zase budu usínat Nějak vůbec nestíhačka ve čtení...moc se omlouvám ale čas je nějaksi proti mě...

molly napsal(a):
Holky,není mi dobře,ale musím do práce...Mějte se lépe a pěkný zbytek dne...

Budu na tebe myslet Zuzy at to přežiješ!

24.9.2007 13:58

tajemma danny napsal(a):
Holky, já jsem teďka přijela z oběda...jsem totál přežraná a to ještě nebyla porada...to zase budu usínat Nějak vůbec nestíhačka ve čtení...moc se omlouvám ale čas je nějaksi proti mě...

No já měla oběd co šuplík dal takže gulášová polevka s těstovinami!blééé ale hlavně že jsem zaplácla žaludek!

24.9.2007 14:02

klawdie napsal(a):

Papa Zuzko...

24.9.2007 14:03

klawdie napsal(a):

Zuzle, tež držím palce..
Lenica, cholera, ani mi nemuv..jestem ganz zniščuno a to mě mě doma čeka okrempně roboty...v robotě jest všystsko zapierdolune, třeba jest zalatvit tyn spich hromadny..
a zas už mum robote....

24.9.2007 14:04

kukinatost napsal(a):
Zuzle, tež držím palce..
Lenica, cholera, ani mi nemuv..jestem ganz zniščuno a to mě mě doma čeka okrempně roboty...v robotě jest všystsko zapierdolune, třeba jest zalatvit tyn spich hromadny..
a zas už mum robote....

děvuchy, venku je tak fajně a my tu zas dřepíme..a jutro to bende ještě horši...
super, Kalruša, už se těším, hned na ní s Keroušem někam vyrazíme..:)

24.9.2007 14:10

kukinatost napsal(a):
Zuzle, tež držím palce..
a zas už mum robote....

Napsané to vypadá ještě hůř než slyšené

24.9.2007 14:15

kukinatost napsal(a):
děvuchy, venku je tak fajně a my tu zas dřepíme..a jutro to bende ještě horši...
super, Kalruša, už se těším, hned na ní s Keroušem někam vyrazíme..:)

Jo jo, si normálně říkám, že si snad časem najdu jinou práci...časově víc svobodnější.

My chcem jít zítra jízdárničit, poňouchovi to neuškodí, spíš naopak a včera jsem seděla chvíli na kobyle po delší době a ta je jak prkno, to už aj ten poňouch je na tom líp. Takže skončí vození zadku na vyjížďkách a velcí koně začnou hezky makat na jízdárně

24.9.2007 16:18

strelish napsal(a):
Napsané to vypadá ještě hůř než slyšené

tož baby, vy jsteumřely po tom obědě...? nechci vás dráždit, ale já sjem už doma..dneska mě čeá úklid ohrady, hodinové strohání Kerky, páč je zarostlý jako Ezop, A Ezau ten taky..nějak mu teď akčně roste rohovina..a pak hurá na Kerouše a frčíme...

24.9.2007 16:21

kukinatost napsal(a):
tož baby, vy jsteumřely po tom obědě...? nechci vás dráždit, ale já sjem už doma..dneska mě čeá úklid ohrady, hodinové strohání Kerky, páč je zarostlý jako Ezop, A Ezau ten taky..nějak mu teď akčně roste rohovina..a pak hurá na Kerouše a frčíme...

Hm, to ja se dostanu domu az cca za hodku...chjo...si fakt snad najdu jinou praci :o(

24.9.2007 16:26

strelish napsal(a):
Hm, to ja se dostanu domu az cca za hodku...chjo...si fakt snad najdu jinou praci :o(

Ka´tula, jestli tě to uklidní, zítra jsem doma nejdříve v 7, obcházím s nějakou přednáškou třídní schůzky na školách a vykládám něco odičům prvňáčků, škoda že ještě nemám napsáno ani slovo..:)

24.9.2007 16:33

kukinatost napsal(a):
Ka´tula, jestli tě to uklidní, zítra jsem doma nejdříve v 7, obcházím s nějakou přednáškou třídní schůzky na školách a vykládám něco odičům prvňáčků, škoda že ještě nemám napsáno ani slovo..:)

Dík, ale moc ne :)) Sem tam se to dá přežít sedět v práci dlouho, ale každý den mít do 4 nebo do 5, to prostě nestihneš vůbec nic. Kdybych chtěla jet někam do města do běžného obchodu, kde mají do 5, tak absolutně nemám šanci. A co teprv, kdybych měla krom koní aj děcka, to se mi fakt ani trošku nelíbí.

24.9.2007 20:42

strelish napsal(a):
Dík, ale moc ne :)) Sem tam se to dá přežít sedět v práci dlouho, ale každý den mít do 4 nebo do 5, to prostě nestihneš vůbec nic. Kdybych chtěla jet někam do města do běžného obchodu, kde mají do 5, tak absolutně nemám šanci. A co teprv, kdybych měla krom koní aj děcka, to se mi fakt ani trošku nelíbí.

No nazdárek, konečně jsem dorazila s práce domů a z domů rovnou ke koním do druhého domova:-) Zajimavé počteníčko, škoda,že jsem makala, jinak bych jela toho Hubertuse do Jančí omrknout na svém oři. Počítám,že do 2 let bude nedaleko i možnost ubytování pro koňaře a jejich koně.Chystá se tam pěkný rančík. Jelikož jsem se dočetla, že někdo kukinatost scháněla ubytoš. Jo nevíš jak se jmenovalo to stavení které je na prodej (ten statek) nebo spíš kde to bylo. Jo a kdo byli ti dobří lidé, co Vám ubytovali koníky?

Přidejte reakci

Přidat smajlík