POMOZTE JI NAJÍT NOVÝ DOMOV!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2007 13:30

Ahoj všichni. Pomáhám kamarádce najít nový domov pro jednu starší kobylku chladnokrevníka! Je ji 16 let, bohužel ji v životě nic moc hezkého nepotkalo, a proto je k lidem nedůvěřivá! Současná majitelka ji pomohla získat důvěru alespoň k ní, takže spolu nemají problémy a chodí na procházky na volno. Kobylka má díky svému věku už problémy s nožkama, takže už do tahu a na práci vhodná není, spíše jen na takové občasné svezení, jako sekačka trávy nebo jako společník ke koni. O pomoc žádám samozřejmě jen lidi co mají zkušenosti, né děti co chtějí mít koně a hendlíře! rosím pomozte najít kobylce nový domov, nebo napište nějké odkazy na koňské domovi.Foto sem hodím večer!

24.9.2007 14:08

rocky napsal(a):
Ahoj všichni. Pomáhám kamarádce najít nový domov pro jednu starší kobylku chladnokrevníka! Je ji 16 let, bohužel ji v životě nic moc hezkého nepotkalo, a proto je k lidem nedůvěřivá! Současná majitelka ji pomohla získat důvěru alespoň k ní, takže spolu nemají problémy a chodí na procházky na volno. Kobylka má díky svému věku už problémy s nožkama, takže už do tahu a na práci vhodná není, spíše jen na takové občasné svezení, jako sekačka trávy nebo jako společník ke koni. O pomoc žádám samozřejmě jen lidi co mají zkušenosti, né děti co chtějí mít koně a hendlíře! rosím pomozte najít kobylce nový domov, nebo napište nějké odkazy na koňské domovi.Foto sem hodím večer!

Ach jo...a to chci hucula valáška...takže pár dotazů: jakým způsobem se projevuje kobylky nedůvěřivost v lidi? proč se jí současná majitelka zbavuje? Jaké problémy s nohama kobylka má? Jak se chová k ostatním koním ? Jak by se potenciálně chovala k hříběti ? Díky...

24.9.2007 14:08

smejdka napsal(a):
Ach jo...a to chci hucula valáška...takže pár dotazů: jakým způsobem se projevuje kobylky nedůvěřivost v lidi? proč se jí současná majitelka zbavuje? Jaké problémy s nohama kobylka má? Jak se chová k ostatním koním ? Jak by se potenciálně chovala k hříběti ? Díky...

Myslím tím k cizímu hříběti...

24.9.2007 14:27

smejdka napsal(a):
Myslím tím k cizímu hříběti...

Nedůveřivost se u ní projemu šklebením, je schopná se ohnat po člověku. Na koně je zvyklá, ve stádě není konfliktní! Jen důvěra k lidem je problém,ale jak už jsem psala ona za ní chodí jako pejsek. Dává ji pryč z důvodu ,že bude studovat jinde. V nohách má artrózu.

24.9.2007 14:48

rocky napsal(a):
Nedůveřivost se u ní projemu šklebením, je schopná se ohnat po člověku. Na koně je zvyklá, ve stádě není konfliktní! Jen důvěra k lidem je problém,ale jak už jsem psala ona za ní chodí jako pejsek. Dává ji pryč z důvodu ,že bude studovat jinde. V nohách má artrózu.

Díky, kde kobylka stojí ?

24.9.2007 14:53

smejdka napsal(a):
Díky, kde kobylka stojí ?

Jižní čechy. Večer bych timohla napsat e-mail na majitelku a s ní můžeš probrat bližší info pokud by jsi měla zájem.

24.9.2007 14:59

rocky napsal(a):
Jižní čechy. Večer bych timohla napsat e-mail na majitelku a s ní můžeš probrat bližší info pokud by jsi měla zájem.

O.K., píšu mail ať víš kam napsat :-)

24.9.2007 15:00

smejdka napsal(a):

ahoj rocky odkad přesně z jihu čech já jsem taky z jihu

24.9.2007 15:06

woldemortik napsal(a):
ahoj rocky odkad přesně z jihu čech já jsem taky z jihu

Čauky No já jsem z východních čech, na majitelku té kobyly jsem narazila čistě náhodou přes jednu paní. Tak jsemsi sní o kobylce psala a jelikož byla dost zopufalá že ji nemůže sehnat nový domov tak jsem se ji rozhodla pomoct...

24.9.2007 15:07

smejdka napsal(a):

oki

24.9.2007 16:41

rocky napsal(a):
oki

Je to kobyla s původem??? může mít alespoň hříbě???

24.9.2007 21:14

rimisek napsal(a):
Je to kobyla s původem??? může mít alespoň hříbě???

bez původu a hříbě by asi mohla mít,zjistim

24.9.2007 22:07

rocky napsal(a):

Tak tady zasílám fotečku kobylky

24.9.2007 22:09

rocky napsal(a):
Tak tady zasílám fotečku kobylky

a druhá

24.9.2007 22:18

rocky napsal(a):
a druhá

A ještě tu mám druhého kandidáta: valach jménem Koran, ČT/Kladrubák, věk 10let, dušnej, je z Vysočiny

24.9.2007 22:18

rocky napsal(a):
A ještě tu mám druhého kandidáta: valach jménem Koran, ČT/Kladrubák, věk 10let, dušnej, je z Vysočiny

druhá

24.9.2007 22:50

rocky napsal(a):
druhá

a co je tomu vlachovi krom dušnosti a zrhuba za kolik a jak je hodnej? a co umí? a konkrétně odkud....díky

25.9.2007 00:26

kassiopeass napsal(a):
a co je tomu vlachovi krom dušnosti a zrhuba za kolik a jak je hodnej? a co umí? a konkrétně odkud....díky

Majitelé ho dají zdarma, je ustájen kousek za Žďárem nad Sázavou. Teď se moc nejezdí,když je chladno a zima tak mu je fajn, ale přes léto jim 2x zkolaboval a musel dostávat kortikoidy na posílení.

25.9.2007 07:45

rocky napsal(a):
Majitelé ho dají zdarma, je ustájen kousek za Žďárem nad Sázavou. Teď se moc nejezdí,když je chladno a zima tak mu je fajn, ale přes léto jim 2x zkolaboval a musel dostávat kortikoidy na posílení.

a to ho měli ve stáji na pastvě nebo výběhu?

25.9.2007 08:05

kassiopeass napsal(a):
a to ho měli ve stáji na pastvě nebo výběhu?

na noc ve stáji..přes den venku

25.9.2007 09:58

rocky napsal(a):
na noc ve stáji..přes den venku

jsou mo krásný všichny tři.já ám koně celoročně venku a to je pro duěné koně asi to nejlepší,škoda mám docela kousek,ale už mám koní 5 a tedka jednoho prodávám,alke jen přeji at si najdou krasný a kldiný domov a samozřejmě toho nejlepšího páníčka

25.9.2007 10:10

woldemortik napsal(a):
jsou mo krásný všichny tři.já ám koně celoročně venku a to je pro duěné koně asi to nejlepší,škoda mám docela kousek,ale už mám koní 5 a tedka jednoho prodávám,alke jen přeji at si najdou krasný a kldiný domov a samozřejmě toho nejlepšího páníčka

pravděpodobně jsem jim už nový domov našla,vypadá to že je to na dobré cestě, děkuji za podporu

25.9.2007 10:28

rocky napsal(a):
pravděpodobně jsem jim už nový domov našla,vypadá to že je to na dobré cestě, děkuji za podporu

Jéje, Koránek hledá domov. Upřímně se tedy sice divím že je ještě na světě, ale doufám že konečně najde domov, kde se na něm bude jezdit s ohledem k jeho zdravotnímu stavu. Už by si to konečně zasloužil, je to moc hodný koník.

8.10.2007 09:02

rocky napsal(a):

ahoj,už našla nový domov?

8.10.2007 09:46

nik022 napsal(a):
ahoj,už našla nový domov?

asi ne..

9.10.2007 20:32

rocky napsal(a):
asi ne..

tak jak,měl bych zájem

10.10.2007 07:47

nik022 napsal(a):
tak jak,měl bych zájem

zjistim jak to snima teď vypadá..teď jsem nemluvila s majitelema.

10.10.2007 08:47

rocky napsal(a):
zjistim jak to snima teď vypadá..teď jsem nemluvila s majitelema.

Pokud se ještě nenašel nový domov, ráda pomohu. Mám už jednoho slepého koníka jen tak na dožití a myslím, že jeden navíc se tu zratí :) Pokud bude zájem můjj email : Lintith@seznam.cz

Ať najdou perfektní domov!

10.10.2007 09:00

lintith napsal(a):
Pokud se ještě nenašel nový domov, ráda pomohu. Mám už jednoho slepého koníka jen tak na dožití a myslím, že jeden navíc se tu zratí :) Pokud bude zájem můjj email : Lintith@seznam.cz

Ať najdou perfektní domov!

Dobře děkuju moc, jo a odkud jsi??

10.10.2007 10:27

rocky napsal(a):
Dobře děkuju moc, jo a odkud jsi??

Kunštát na Moravě mám dvacetiletého valacha a se zlíma koňma mám zkušenosti,upnou se na jednoho a pak to špatně nesou když je někdo prodá. nik

10.10.2007 19:19

nik022 napsal(a):
Kunštát na Moravě mám dvacetiletého valacha a se zlíma koňma mám zkušenosti,upnou se na jednoho a pak to špatně nesou když je někdo prodá. nik

Tak bohužel Koran je po smrti...paní od chlaďasky se mi ještě neozvala.

10.10.2007 21:32

rocky napsal(a):
Tak bohužel Koran je po smrti...paní od chlaďasky se mi ještě neozvala.

to je smutný,

10.10.2007 21:34

nik022 napsal(a):
to je smutný,

to je smutne jak se to stalo?

10.10.2007 22:57

sccary napsal(a):
to je smutne jak se to stalo?

no jak..pan majitel ho odvezl na jatka. Přišlo mu asi že když je kůň dušnej tak je odepsanej..škoda ho!!! Ale kobylka chlaďaska stále hledá domov..jen upozorňuji, že byla týraná, takže je přísnější dokud nenajde důvěru k lidem.

11.10.2007 09:34

rocky napsal(a):
no jak..pan majitel ho odvezl na jatka. Přišlo mu asi že když je kůň dušnej tak je odepsanej..škoda ho!!! Ale kobylka chlaďaska stále hledá domov..jen upozorňuji, že byla týraná, takže je přísnější dokud nenajde důvěru k lidem.

Je mi moc líto Koránka, tak rádi bychom mu poskytli nový domov. My jsme od Liberce, severní čechy, ale není problém dojet. Hlavně ať kobča najde fajn místečko!!

11.10.2007 21:35

rocky napsal(a):

ahoj kde stojí ta chlaďaska a co by stálá?Můj emeil je nik022@seznam.cz

11.10.2007 21:38

rocky napsal(a):

Byla s více koňmi?

11.10.2007 23:26

rocky napsal(a):

Neměl by někdo zájem o téměř 16-ti letou poničku, která už si v životě asi také lecos prožila? Zkušený koňák si s ní určitě poradí, já ji koupila jako rodinného koníka k dětem a to ona rozhodně není. Na ohlávce je lehce ovladatelná, ale v ohradě přiběhne a točí se zadkem. Mezi koňma by ráda šéfovala. Jsme z Písecka.

12.10.2007 08:32

nik022 napsal(a):
Byla s více koňmi?

napsala jsem ji tvůj email,tak ti bližší info napíše sama.děkuji za zájem

12.10.2007 14:13

rocky napsal(a):
napsala jsem ji tvůj email,tak ti bližší info napíše sama.děkuji za zájem

díky moc!

13.10.2007 17:53

oslik napsal(a):
Neměl by někdo zájem o téměř 16-ti letou poničku, která už si v životě asi také lecos prožila? Zkušený koňák si s ní určitě poradí, já ji koupila jako rodinného koníka k dětem a to ona rozhodně není. Na ohlávce je lehce ovladatelná, ale v ohradě přiběhne a točí se zadkem. Mezi koňma by ráda šéfovala. Jsme z Písecka.

Mohla byste mi prosím napsat o poničce něco bližšího? Jméno... Strašně mi připomíná jednu poničku, na které jsem začínala, i věk by pasoval.
Děkuji

13.10.2007 23:13

jajaa napsal(a):
Mohla byste mi prosím napsat o poničce něco bližšího? Jméno... Strašně mi připomíná jednu poničku, na které jsem začínala, i věk by pasoval.
Děkuji

Ponička se jmenuje Bára, narodila se 23. 12. 1991, matka Majka, otec 266 Metropol. Mezi její majitele patřili: L. Bludský. B. Petržílek a V. Nádeník, do plemenné knihy byla zapsaná v roce 1993. V jakémsi stařičkém Zdravotním průkazu koně má psáno, že je ostřejší ve stáji. Dala hříbata: Barnet, Bajka, Bakara, Bacar, Baron, Blesk a Brixi.
Znáte ji? Moc by mě zajímala její minulost.

14.10.2007 13:39

oslik napsal(a):
Ponička se jmenuje Bára, narodila se 23. 12. 1991, matka Majka, otec 266 Metropol. Mezi její majitele patřili: L. Bludský. B. Petržílek a V. Nádeník, do plemenné knihy byla zapsaná v roce 1993. V jakémsi stařičkém Zdravotním průkazu koně má psáno, že je ostřejší ve stáji. Dala hříbata: Barnet, Bajka, Bakara, Bacar, Baron, Blesk a Brixi.
Znáte ji? Moc by mě zajímala její minulost.

Ta naše se jmenovlaa Betty.
Škoda, kobču prodali a od té doby o ní nikdo nic neví.
Jinak jsou jako dvojčata. I povahově, taky byla ve stáji ostřejší.
Ale díky za odpověď. Třeba tu naši kobušu někde oběvím

Přidejte reakci

Přidat smajlík