kati
napsal(a):
Koupila jsem memu konikovy novou uzdecku.Jak se vam libi?
kati
napsal(a):
koknete se na persikovo stranky a pridejte nejakej komentar.www.persik.estranky.cz
Ahoj,uzdečka je krásná,hlavně krásný koník
Mám podobnou uzděčku.
jessinka
napsal(a):
já mám taky takovou,červeno-černá šachovnice
chtělo by zadavatelce ještě otěže ve stejné barvě a bylo by to supeeeer
Ale já nemám co říkat, otěže od Miloška a ohlávku z obchodu :-( K vánocům si ale pořídím i ohlávku na ježdění od něj :-)
racina
napsal(a):
Ale já nemám co říkat, otěže od Miloška a ohlávku z obchodu :-( K vánocům si ale pořídím i ohlávku na ježdění od něj :-)
Pro Vitu.Ja vim,ze by to chtelo i oteze,urcite si je casem koupim,ale ted momentalne nemam moc penez (byla jsem v lysy a znas to chtela jsem si tam koupit uplne vsechno)a tyhle oteze byly nejlevnejsi.Tvuj konik je moc peknej ma fakt zajmavou barvu.Nejsi nahodou z Jiznich cech?
kati
napsal(a):
Pro Vitu.Ja vim,ze by to chtelo i oteze,urcite si je casem koupim,ale ted momentalne nemam moc penez (byla jsem v lysy a znas to chtela jsem si tam koupit uplne vsechno)a tyhle oteze byly nejlevnejsi.Tvuj konik je moc peknej ma fakt zajmavou barvu.Nejsi nahodou z Jiznich cech?
jsem z jižních čech :-) známe se? a děkuji za pochvalku Jelikož taky nemám penízky, tak si jí dopřeju až k vánocům pod stromek :-) asi teda :-)
Chápu to, stejně nevím proč jsou tak na koně ty věci drahé :-( a všechno
racina
napsal(a):
Pro Vitu:Nene nezname se,jen tak tady z diskuze vim,ze jsi z Jiznich cech.Ja bydlim u Ceskych Budejovic.A ty.