za ním občas docházímm...je to miláááček plemeno:severošvédský kůň x norik
jessinka
napsal(a):
za ním občas docházímm...je to miláááček plemeno:severošvédský kůň x norik
a ještě jedna..
jessinka
napsal(a):
tak ten "drobeček" dostává pořádný dávky sena..asi 4x denně a každej den tahá v lese dřevo od osmi ráno do 1-4 odpoledne
ldiičkyyyyyy...neříkejte že se vím nelíbí?pište mi sem něcoooo
stieberova
napsal(a):
Zdá se mi, že ty nožičky neodpovídají tělu. Asi je víc než dost vyžraný
to máš pravdu tělo má pořádný,ale ty nohy jsou na něj malý,ale asi mu to nějk nevadsí v práci.je moc krásnej takovej kdyby vyrostl bogar byla bych šíleně ráda
jessinka
napsal(a):
no,nohy má malý,ale hodně silný...fotky to tršku zkreslily...vyžranej sice je..ale myslím že i nějaký sval by se tam našel
tady ty fotky to šíleně ničí sam vim je moc pěkněj to by chtělo vidět na živo,ale ne to by mě asi šlehlo.je moc pěknej to j a myslím ,že jak dělá v lesa svla tam bude určitě.moc chválím,jezdí i pod sedlem nebo jen tah
woldemortik
napsal(a):
tady ty fotky to šíleně ničí sam vim je moc pěkněj to by chtělo vidět na živo,ale ne to by mě asi šlehlo.je moc pěknej to j a myslím ,že jak dělá v lesa svla tam bude určitě.moc chválím,jezdí i pod sedlem nebo jen tah
no,pod sedlem nejezdí,ale občas si na něj s dcerou majitele sedneme a zaklušem zacváláme ale bez sedla,jenom na uzdečce,jinak jenom tahá
jessinka
napsal(a):
no,pod sedlem nejezdí,ale občas si na něj s dcerou majitele sedneme a zaklušem zacváláme ale bez sedla,jenom na uzdečce,jinak jenom tahá
teda Marti, Bogárek roste jako z vody, krásnej hříboušek. Dám sem jednu povedenou fotku Cipískovo hlavičky