Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2005 11:51

Tááááákže..Máme doma 3letou kobylku kříženku
matka:Ruský kůn
otec:paint X A 1/1
Pošlu tady pár foteček z Kathleen a vy mi prostě(prosíím) napište
jestli se vám kobylka líbí nebo ne.A ke kterému plemeni by se podle vás nejvíc hodila...

31.12.2005 10:09

pizneta napsal(a):
jestli se vám kobylka líbí nebo ne.A ke kterému plemeni by se podle vás nejvíc hodila...

31.12.2005 10:19

pizneta napsal(a):
zase...

Je boží..Já mam kobylku O:Ruský kůň M:Jezdecký pony..Aspoň někdo,kdo má něco podobnýho .Tvoje kobča má na fotkách bomba zadek,pěkně osvalená,a hezkou hlavu..Je Nádherná!!

31.12.2005 10:25

pizneta napsal(a):
zase...

Jo je fakticky pěkná.
My měli v JO valáška hucul x Ruský kůň ale fotky mám jen normální, nejdřív je budu muset nascanovat.
Jinak z každýho má něco

31.12.2005 11:48

ijik napsal(a):
Jo je fakticky pěkná.
My měli v JO valáška hucul x Ruský kůň ale fotky mám jen normální, nejdřív je budu muset nascanovat.
Jinak z každýho má něco

Tohle je kobča mojí ségry.Já mám čistou Rusku,jestli chceš vložím tady fotky.Když tak,tak se jukni na http://album.volny.cz/pizneta20055/
tam je Kathy...potom mi řekni jak se ti Kathy líbila,no dám tady ještě nějakí fotky Kathleen

31.12.2005 11:51

pizneta napsal(a):
Tohle je kobča mojí ségry.Já mám čistou Rusku,jestli chceš vložím tady fotky.Když tak,tak se jukni na http://album.volny.cz/pizneta20055/
tam je Kathy...potom mi řekni jak se ti Kathy líbila,no dám tady ještě nějakí fotky Kathleen

zase Kathleen

doga

19.7.2006 09:42
doga

pizneta napsal(a):
zase Kathleen

Ahojdaa Nati myslím že k tomu a1/1 X paintovi!!

19.7.2006 09:49

pizneta napsal(a):

supr kobylka

Přidejte reakci

Přidat smajlík