sadzi saj

Tak dámy, snad se s někým zase neshodnu
Jinak Leo, je to přesně ta z ifauny z plotu, je bílo, modro, krémová - béžová jako ta čabraka, bohužel lepší foto zatím nemám, ale udělám
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jinak Leo, je to přesně ta z ifauny z plotu, je bílo, modro, krémová - béžová jako ta čabraka, bohužel lepší foto zatím nemám, ale udělám
Tak to jo, to bude i pěkně ladit
zvířátková
napsal(a):
Tak to jo, to bude i pěkně ladit
To bude frajerka
Tahle fotka mohla být super ... škoda, že bylo už skoro tma
Si člověk nevybere :)
zvířátková

blanche
napsal(a):
To bude frajerka
Tahle fotka mohla být super ... škoda, že bylo už skoro tma
Si člověk nevybere :)
By mě zajímalo, jak se v tom dámském sedle jezdí...
zvířátková
napsal(a):
By mě zajímalo, jak se v tom dámském sedle jezdí...
JJ, to mě taky ... natož tohle
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, to mě taky ... natož tohle
ježiš, šílený, taky ten kůň má maxi zbalenou hlavu. Ale jak se taky jinak držet...
zvířátková

blanche
napsal(a):
NO, snad ho tolika nervala ... ale hustá je ... to bych letěla jak Čestmír
No to jo, vypadá tak trošku i těžší, to jí obdivuju, nebo možná spíš toho koně
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No ten skok je hustej, taky jsem na to už koukala.
Teda tady leje a leje to se nám to zase zkazilo.
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No ten skok je hustej, taky jsem na to už koukala.
Teda tady leje a leje to se nám to zase zkazilo.
Tady to už zaplaťpánbůh přestalo, ale mokro máme kvalitní, to bude ale bahýnka ve výběhu . Tak já pádím dom, aleluja... Mějte se!
zvířátková
napsal(a):
Teda tady to jede!
No jo, krásné fotky! Ta zlatá vypadá taky doře na tom běloušovi.
Já byla s Usou u koní. Vzala jsem ji do kruhovky a hrály jsme si...úžasné! byla šikovná, hodná, mišánka moje milovaná. A malinko byla mokrá na plecích a lopatkách, ale trochu. Pak jsem ji šla dát na pastvinu, vzala jsem si Betty. Betka mě teda překvapila svou komunikativností, krásně se napojila, následovala mě, výborně chodila v kruhovce, změny..krok, klus, cavl, změny strany, okamžité zastavení ze cvalu pak a napojení až ke mě..chodila za mnou..no moc šikovná. Lelo z ní teda pěkně, ovšem na Athose nemá. Toho jsem vzala jako posledního...nic moc extra nedělali, ale jak se to sádýlko začalo hýbat, tak tekly proudy potu. Athos teda je horší v komunikaci. je dost tvrdohlavý a bude s ním ještě dost práce, ale určité věci zvládl a nebylo to tak hrozné. Baví mě to, když ten kůň toho moc neumí. S Usou už je to taková komunikace někdy o detailech..i když, taky musíme nyní začít víc pracovat. Jsem ráda, že se ta kruhovka postavila
Ale Betty mě překvapila, protože docela dost vnímala každý pohyb těla, pohled a reagovala výborně..dobře jsme si pokecaly
.
Musím vám pak vyfotit tu kruhovku až bude trochu více dodělaná..zatím je jen tráva a chce to ještě jednu řadu prken.
lucky
napsal(a):
Teda tady to jede!
No jo, krásné fotky! Ta zlatá vypadá taky doře na tom běloušovi.
Já byla s Usou u koní. Vzala jsem ji do kruhovky a hrály jsme si...úžasné! byla šikovná, hodná, mišánka moje milovaná. A malinko byla mokrá na plecích a lopatkách, ale trochu. Pak jsem ji šla dát na pastvinu, vzala jsem si Betty. Betka mě teda překvapila svou komunikativností, krásně se napojila, následovala mě, výborně chodila v kruhovce, změny..krok, klus, cavl, změny strany, okamžité zastavení ze cvalu pak a napojení až ke mě..chodila za mnou..no moc šikovná. Lelo z ní teda pěkně, ovšem na Athose nemá. Toho jsem vzala jako posledního...nic moc extra nedělali, ale jak se to sádýlko začalo hýbat, tak tekly proudy potu. Athos teda je horší v komunikaci. je dost tvrdohlavý a bude s ním ještě dost práce, ale určité věci zvládl a nebylo to tak hrozné. Baví mě to, když ten kůň toho moc neumí. S Usou už je to taková komunikace někdy o detailech..i když, taky musíme nyní začít víc pracovat. Jsem ráda, že se ta kruhovka postavila
Ale Betty mě překvapila, protože docela dost vnímala každý pohyb těla, pohled a reagovala výborně..dobře jsme si pokecaly
.
Musím vám pak vyfotit tu kruhovku až bude trochu více dodělaná..zatím je jen tráva a chce to ještě jednu řadu prken.
Jo, mimochodem..tady je krááásně, teplo, sluníčko svítí
lucky
napsal(a):
Jo, mimochodem..tady je krááásně, teplo, sluníčko svítí
Fakt ?
To snad ne ... tady chcije a chcije
Tak to jsi šikula ... To jsi se naučila na těch kurzech atd. ?
Přijde mi to dost zajímavé ... baví mě někoho pozorovat ... ale nikdy se mi nic takového nepovedlo
blanche
napsal(a):
Fakt ?
To snad ne ... tady chcije a chcije
Tak to jsi šikula ... To jsi se naučila na těch kurzech atd. ?
Přijde mi to dost zajímavé ... baví mě někoho pozorovat ... ale nikdy se mi nic takového nepovedlo
No, hodně člověk odkouká, hodně se naučí na kurzech, odně dá práce s koňmi..hodně dá práce s arabem....hucul k tomu už je brnkačka
kikuska
napsal(a):
Ahoj Leo,
tak co už balíš? V kolik zítra vyrážíte? Hezky to tam nafoť a nezapomeň pochytat to teplo do tašek
Ahoj Kikuš, no ještě nebalim, mě se do toho táááák nechce. Vůbec nevim, co zbalit. No teď zrovna trčim doma a čekám na pošťáka, co by mi měl dovézt balíček s novým foťákem. Takže neboj, nafotim, jak je u mě známo
zviratkova
napsal(a):
Ahoj Kikuš, no ještě nebalim, mě se do toho táááák nechce. Vůbec nevim, co zbalit. No teď zrovna trčim doma a čekám na pošťáka, co by mi měl dovézt balíček s novým foťákem. Takže neboj, nafotim, jak je u mě známo
Jo a zítra musíme být v 12:40 na letišti, takže odhaduju, že kolem desáté začně schylovat něco jako odjezd
zviratkova
napsal(a):
Jo a zítra musíme být v 12:40 na letišti, takže odhaduju, že kolem desáté začně schylovat něco jako odjezd
Leo, sakriš, já Ti závidím! Já chcí taky do teplých krajin! I s Usinkou! Ta bude za chvíli jako medvěd. Srandovně chlupatí na břiče v takových groších, takže vypadá zvláštně. Ale ta letní srst byla o něčem jiné. Dobře se to čistilo...ten zimní kožich, to zase bude hrůza
.
Na jak dlouho letíš? A kde to přesně bude? No hlavně fotky, to musíš.... bez nich se nevracej
lucky
napsal(a):
Leo, sakriš, já Ti závidím! Já chcí taky do teplých krajin! I s Usinkou! Ta bude za chvíli jako medvěd. Srandovně chlupatí na břiče v takových groších, takže vypadá zvláštně. Ale ta letní srst byla o něčem jiné. Dobře se to čistilo...ten zimní kožich, to zase bude hrůza
.
Na jak dlouho letíš? A kde to přesně bude? No hlavně fotky, to musíš.... bez nich se nevracej
Nebojte, teplé kraje jenom na týden, budu tu na to tata . V pátek 4 hodina ranní přílet do Prahy. Na Mallorcu no, nějaké S'Illiot. No o fotky se nebojte, odhaduju, že celou tu dovču uvidim akorát skrz hledáček foťáku
.
No, Čiki zarůstá úžasně, je to už víc jak poloviční medvídek, taky musím říct, že už dlouho (snad to nezařeknu, musím zaklepat) neměl žádnou novou ránu a pěkně se hojí. Furt se jako ještě drbe, ale nezpůsobuje si nové odřeniny. Snad už bude brzy klid a plně zahojený.
zviratkova
napsal(a):
Nebojte, teplé kraje jenom na týden, budu tu na to tata . V pátek 4 hodina ranní přílet do Prahy. Na Mallorcu no, nějaké S'Illiot. No o fotky se nebojte, odhaduju, že celou tu dovču uvidim akorát skrz hledáček foťáku
.
No, Čiki zarůstá úžasně, je to už víc jak poloviční medvídek, taky musím říct, že už dlouho (snad to nezařeknu, musím zaklepat) neměl žádnou novou ránu a pěkně se hojí. Furt se jako ještě drbe, ale nezpůsobuje si nové odřeniny. Snad už bude brzy klid a plně zahojený.
Snad ano, ani hmyzu už moc není
lucky
napsal(a):
Snad ano, ani hmyzu už moc není
No divila jsem se, že včera i když bylo po dešti, tak lítala a jak na potvoru jenom kolem Čika. Ti dva nic neměli. No, snad to brzy přejde úplně...
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
No divila jsem se, že včera i když bylo po dešti, tak lítala a jak na potvoru jenom kolem Čika. Ti dva nic neměli. No, snad to brzy přejde úplně...
Ahoj holky, Leo super foto a pěkně si užij dovču
zviratkova
napsal(a):
.
Ahojky, my byli minulý týden v Chorvatsku. Balila jsem pro 4 lidi, taky se mi do toho nechtělo. Vezmi s sebou letní oblečení, opalovací krém. sluneční brýle, léky, hyg.potřeby, plážovou tašku, fotˇák, nabíječku na telefon, dobrůtky, klobouk, plavky, pas, peníze..Lepší si napsat v klidu seznámek a pak si to odškrtávat. I ten blbý pas třeba člověk v tom návalu zapomene.
marketka
napsal(a):
Ahojky, my byli minulý týden v Chorvatsku. Balila jsem pro 4 lidi, taky se mi do toho nechtělo. Vezmi s sebou letní oblečení, opalovací krém. sluneční brýle, léky, hyg.potřeby, plážovou tašku, fotˇák, nabíječku na telefon, dobrůtky, klobouk, plavky, pas, peníze..Lepší si napsat v klidu seznámek a pak si to odškrtávat. I ten blbý pas třeba člověk v tom návalu zapomene.
Díky moc za radu! Nikdy jsem nikde nebyla, takže pak aby člověk věděl, co si vzít. Koukala jsem na teploty, tak mají tak nad 25 stupňů, večer třeba 15, ale i to je pohodička. Pas teda nemám, jedu a občanku, ale prý je to bez problémů.
zviratkova
napsal(a):
Díky moc za radu! Nikdy jsem nikde nebyla, takže pak aby člověk věděl, co si vzít. Koukala jsem na teploty, tak mají tak nad 25 stupňů, večer třeba 15, ale i to je pohodička. Pas teda nemám, jedu a občanku, ale prý je to bez problémů.
Nu, já nebyla u moře asi 8 let, naposledy na svatební cestě v Itálii, takže jsem taky sháněla, co si tam vlastně vezmu.
U moře se nosí i nějaké pěkné šaty, sukně, nějaké korálky atd.,tak jsem něco nakoupila, abych nedělala ostudu.
Jo a ještě se hodí taková sukně přes plavky. Nebo stačí velký šátek-pléd,.
Jsem holka od koní a jak se v tom vyznám?
marketka
napsal(a):
Nu, já nebyla u moře asi 8 let, naposledy na svatební cestě v Itálii, takže jsem taky sháněla, co si tam vlastně vezmu.
U moře se nosí i nějaké pěkné šaty, sukně, nějaké korálky atd.,tak jsem něco nakoupila, abych nedělala ostudu.
Jo a ještě se hodí taková sukně přes plavky. Nebo stačí velký šátek-pléd,.
Jsem holka od koní a jak se v tom vyznám?
No právě, že hodlám ještě skáknout pro nějaké kraťásky či něco takového, právě přes plavky třeba, nebo ať tam nechodim po tůrách v sukni.
zviratkova
napsal(a):
No právě, že hodlám ještě skáknout pro nějaké kraťásky či něco takového, právě přes plavky třeba, nebo ať tam nechodim po tůrách v sukni.
Jo a ještě jsem si vzpomněla -ručník a deku na pláž.
My mělï k večeru zimu, takže nějakou mikču a lehčí bundu bych taky přibalila, kdyby pršelo.Jo a ještě časák /zítra vyjde Jezdectví/ a nějakou knížku.
zviratkova
napsal(a):
jééé, Ty jsi hodná
Téda, ještě že nemusím balit..stačí mi, že dnes musím trochu vyčesat psy a začít je uparvovat, snad je zítra či pozítří vykoupu, aby byli v sobotu na vžstavu jako ze škatulky
Jo, koukněte na tohle..fakt pěkné pokoukání...2 mezerky smáznout...
http://www.youtube.com/ watch?v=wN7QZw3DL8A&mode= related&search=
sadzi saj
napsal(a):
Tak já stále čekám a čekám, snad se toho foťáčku nedočkam
Jinak se tu teď hezky vyčasilo, svítí sluníčko, no krása...
marketka
napsal(a):
Tak ti moc přeju, at se ti na dovče líbí, hodně sluníčka, teplé moře a plno nádherných zážitků.
Tak nakonec jsme si museli pro foťáček jet přímo na poštu, naštěstí tam byl. Všechno jsme kupodivu stihli vyřídit, taky jsme dom přijeli v osm. Teď balíme a jsme z toho dost znechucení . Snad na nic nezapomeneme. Ráno sem možná ještě mrknu, ale kdyby náhodou ne, tak se loučím, za týden jsem tu jak na koni.
Peggy díky moc
zviratkova
napsal(a):
Tak nakonec jsme si museli pro foťáček jet přímo na poštu, naštěstí tam byl. Všechno jsme kupodivu stihli vyřídit, taky jsme dom přijeli v osm. Teď balíme a jsme z toho dost znechucení . Snad na nic nezapomeneme. Ráno sem možná ještě mrknu, ale kdyby náhodou ne, tak se loučím, za týden jsem tu jak na koni.
Peggy díky moc
JO a Andrej, všechno nej k Tvému svátku
zviratkova
napsal(a):
Peggy díky moc
Není zač.At´ se dovča vydaří a zvířátka to ve zdraví přežijí.
lucky
napsal(a):
Taky přeji krásnou dovču..to moře fakt závidím. To tady je kosa a hnus...bléééé...já chci léto
Díky
Tady nějaké foto z dnešní testace foťáčku, ale prý viděl koníky naposledy, že bych ho tam zničila jak ten můj... Což je samozřejmě blbost, jelikož ono se to, samo se to .
zviratkova
napsal(a):
Díky
Tady nějaké foto z dnešní testace foťáčku, ale prý viděl koníky naposledy, že bych ho tam zničila jak ten můj... Což je samozřejmě blbost, jelikož ono se to, samo se to .
my s Gratníkem
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Tak to ti přeji hezkou dovču..zase se tady nic neděje...
Holky, dneska je u nás hnusně a mlha..fůůůj
Ahojky,
Leo taky přeju hezkou dovču!!!
Jinak Lucky, tady u nás je taky hnus šedivo
zvířátková

lucky
napsal(a):
tady je zase bílo ..není vidět na krok.....i ptáci budou chodit pěšky
Kuk, tak už definitivně. Doma nám nejde net, takže píšu z přítelovo práce, něco si tu totiž zapomněl. Mějte se!
Jinak tady je po dešti, no ještě krape. Dost ošklivo, šedivo. Snad aspoň jedeme za dobrým počasím .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Kuk, tak už definitivně. Doma nám nejde net, takže píšu z přítelovo práce, něco si tu totiž zapomněl. Mějte se!
Jinak tady je po dešti, no ještě krape. Dost ošklivo, šedivo. Snad aspoň jedeme za dobrým počasím .
Určo jo, tak si to užiiiij!!!
lucky
napsal(a):
Tak ahoooj!
Fíha ... Lea odjela a nikdo sem nechodí, co ?
blanche
napsal(a):
Fíha ... Lea odjela a nikdo sem nechodí, co ?
Ahoj Blani! Ale jo, ale já taky byla nyní docela mimo....
pátek moc příprav, sobota celý den výstava se psy... a dneska jsme foliti psy, byli s nimi na Hukvaldech a teď ještě s Usou a nějaké uklízení + bašta pro psiska a je večer a tma jako v pytli
Krásný koník, co je to zač?
lucky
napsal(a):
Ahoj Blani! Ale jo, ale já taky byla nyní docela mimo....
pátek moc příprav, sobota celý den výstava se psy... a dneska jsme foliti psy, byli s nimi na Hukvaldech a teď ještě s Usou a nějaké uklízení + bašta pro psiska a je večer a tma jako v pytli
Krásný koník, co je to zač?
Ahojky,
tohle je Sarkon Kinský
Byl to kusanec, co ?
No, já taky dobrá nestíhačka ... měla mít denní, vyměnila na noční a pak to ještě povyměňovala, ale povedlo - byla jsem pozvaná jako fotografka od jedné paní na svod fríských koní do Kladrub - to byla slast :))))))))))))))))))))))))
Teď zase makat
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tohle je Sarkon Kinský
Byl to kusanec, co ?
No, já taky dobrá nestíhačka ... měla mít denní, vyměnila na noční a pak to ještě povyměňovala, ale povedlo - byla jsem pozvaná jako fotografka od jedné paní na svod fríských koní do Kladrub - to byla slast :))))))))))))))))))))))))
Teď zase makat
Jé, no já to nechtěla psát, kdybych se sekla, tak abych nëvypadala jako blb, ale já si fakt myslela, že je to Kinský!..opravdu, nekecám....
Takže máš nové fotky frízáků? Tak honem, něco sem dej, jsem zvědavá!
vzpomínka na Šimonka...mě je po něm smutýnko. Béééé
lucky
napsal(a):
Jé, no já to nechtěla psát, kdybych se sekla, tak abych nëvypadala jako blb, ale já si fakt myslela, že je to Kinský!..opravdu, nekecám....
Takže máš nové fotky frízáků? Tak honem, něco sem dej, jsem zvědavá!
vzpomínka na Šimonka...mě je po něm smutýnko. Béééé
ahojky holky, jak se všechny máte? co koníci? teda, máte všichni krásné podzimní fotečky... u nás to tak barevné ještě není.
lucky
napsal(a):
No že se taky ozveš! Já teď koukala, že jsi přispívala v jiném tématu a ups..už jsi tady!
Teda musím říct, že Karče to moc sluší v tom červeném!
děkuji No, já jsem občas někam přispěla, ale až teď jsem si konečně četla, co tu řešíte apod. neměla jsem moc času..začala škola
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, Karča je kus koníka - je krásná
Fotky mám - mám jich moooooc, ale doma
Dneska fotila ještě v jedné stáji :))
díky :) přihodím zas Berryho, ať mu to není líto Blani, kde jsi stála na té výstavě v Lysé? podle fotek bych řekla, žes musela být kousek ode mě, máme některé hodně podobné
blanche
napsal(a):
Fakt ? Bylas taky v pátek ? Já stála tam, jak vcházeli koníci
já taky tam, ale v sobotu
blanche
napsal(a):
Aááááha :))
Pěkná fotka !!!
Neviděla ale vystoupení černého Kladrubáka a tanečnice - to nebylo
díky, není to tohle? bylo hezky, fotilo se pěkně...
ettelwen
napsal(a):
díky, není to tohle? bylo hezky, fotilo se pěkně...
JJ, je to přesně ono, co jsem myslela ... viděla jsem to tedy ve Slatiňanech, ale moc se mi to líbílo !!!
blanche
napsal(a):
JJ, je to přesně ono, co jsem myslela ... viděla jsem to tedy ve Slatiňanech, ale moc se mi to líbílo !!!
Pěkná fotečka :) jj, bylo to super. Každopádně se v sobotu povedla ještě jedna taková fotka...připomněla jsi mi ji s tím kladrubákem...no, však tady ji máte.
ettelwen
napsal(a):
Pěkná fotečka :) jj, bylo to super. Každopádně se v sobotu povedla ještě jedna taková fotka...připomněla jsi mi ji s tím kladrubákem...no, však tady ji máte.
Tak to je hustýýýý ...
Klidně sem ještě něco dej ... něco už viděla, ale neva
blanche
napsal(a):
Tak to je hustýýýý ...
Klidně sem ještě něco dej ... něco už viděla, ale neva
.
blanche
napsal(a):
.
ok, klidně :) no, já jsem si ani nevšimla, co jsem vyfotila, až když jsem si pak prohlížela fotky, tak jsem se pozastavila nad tím, co to tam z toho předvádění je
ettelwen
napsal(a):
ok, klidně :) no, já jsem si ani nevšimla, co jsem vyfotila, až když jsem si pak prohlížela fotky, tak jsem se pozastavila nad tím, co to tam z toho předvádění je
tady ještě kladrubák
ettelwen
napsal(a):
už dneska mizím, dobrou noc
Papa ... dobrou
Toho Andalusana taky neviděla :( To bylo až nějak dýl ... ?
blanche
napsal(a):
Papa ... dobrou
Toho Andalusana taky neviděla :( To bylo až nějak dýl ... ?
.
sadzi saj
napsal(a):
blanche
napsal(a):
.
Super fotky..to je vždy pokoukání!
Já se byla najíst..jsme měli husu
Jinak závidím ty fotky jezdecké ..nás s Usinkou nikdo nefotí
..maximálně jsem posledně tátu ukecala, aby nás vyfotil, když jsme dojely před barák, ale už bylo šero...
a nebo tady, když jsme taky už jely domů přes hřiště..no, nic moc...
lucky
napsal(a):
Super fotky..to je vždy pokoukání!
Já se byla najíst..jsme měli husu
Jinak závidím ty fotky jezdecké ..nás s Usinkou nikdo nefotí
..maximálně jsem posledně tátu ukecala, aby nás vyfotil, když jsme dojely před barák, ale už bylo šero...
a nebo tady, když jsme taky už jely domů přes hřiště..no, nic moc...
Já bych fotila - a rááááda
blanche
napsal(a):
Já bych fotila - a rááááda
no jo, smůla..jsi daleko....bééééé
lucky
napsal(a):
A takové fotky cválající podél barevného lesa, jak nyní žlutne listí...páni, to by bylo hezké....béééé......taky na mě všichni dlabou......věčně fotím já
JJ, to znám ... ale mě baví asi i víc fotit ...
Ale mám to dobrý ... ségra taky dost fotí, tak nemám nouzi
No, už to vidím ... Ty a Usa - někde pěkně ve cvalu a za vámi podzimní barvičky
blanche
napsal(a):
JJ, to znám ... ale mě baví asi i víc fotit ...
Ale mám to dobrý ... ségra taky dost fotí, tak nemám nouzi
No, už to vidím ... Ty a Usa - někde pěkně ve cvalu a za vámi podzimní barvičky
no jo, my ve cvalu nemáme ani jednu fotku. V klusu jen zepředu něco....jednou kdysi pod sedlem, když byla mladinká a sem tam bez sedla..jinak stojící....no, nic moc.
blanche
napsal(a):
Dnes jsem navečer vyfotila koníky ve výběhu .... Předtím jsme je s kamarádkou osprchovaly, vykoupaly, nastříkaly ocasy speciálním přípravkem proti okusu, neboť hřebeček jím ho začíná okusovat
monikafris
napsal(a):
Dnes jsem navečer vyfotila koníky ve výběhu .... Předtím jsme je s kamarádkou osprchovaly, vykoupaly, nastříkaly ocasy speciálním přípravkem proti okusu, neboť hřebeček jím ho začíná okusovat
sadzi saj

lucky
napsal(a):
povedené fotečky!
Ahoj,
tak je tu někdo Nějak to tu utichává. Lucky chtěla jsem se zeptat, co máš u Michalky na dně klece, co jí tam dáváš??
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
tak je tu někdo Nějak to tu utichává. Lucky chtěla jsem se zeptat, co máš u Michalky na dně klece, co jí tam dáváš??
Jo, málem bych zapoměla! Už vyšlo nové číslo slovenského časopisu
PES A MAČKA !!!!!
na titulní straně je Fabricius, uvnitř má i velký plakát!
Je tam velký článek se spoustou fotografií ....
OSOBNOST JMÉNEM NOVOFUNDLANĎAN !!!
Hlavně je teda na Slovensku, ale je distrubuován i do ČR, takže když prolítnete stánky, někde na něj možná narazíte!!!!
Jinak písnu večer..docela mám fofr
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Jo, málem bych zapoměla! Už vyšlo nové číslo slovenského časopisu
PES A MAČKA !!!!!
na titulní straně je Fabricius, uvnitř má i velký plakát!
Je tam velký článek se spoustou fotografií ....
OSOBNOST JMÉNEM NOVOFUNDLANĎAN !!!
Hlavně je teda na Slovensku, ale je distrubuován i do ČR, takže když prolítnete stánky, někde na něj možná narazíte!!!!
Jinak písnu večer..docela mám fofr
Lucky super a písni.
sadzi saj
napsal(a):
Lucky super a písni.
JJ Lucky,PES a MAČKA už mámSuper článok aj fotečky o fundlákoch
Predávajú tááák kúzelného žrebčeka shagya x plnokrvny arab,je nádherný
http://zvierata.bazos.sk /inzerat/398427/predaj.php
(medzera za sk)
kari
napsal(a):
JJ Lucky,PES a MAČKA už mámSuper článok aj fotečky o fundlákoch
Predávajú tááák kúzelného žrebčeka shagya x plnokrvny arab,je nádherný
http://zvierata.bazos.sk /inzerat/398427/predaj.php
(medzera za sk)
Ten je rozkošný!
Takže časák máš, jo? No to jsi na tom líp jak my!..má nám přijít z redakce poštou...
Dokonce nám už přišly maily jako ohlasy..lidem se to líbilo
Zrovna jsem fotila psiska....tady Fabby s pohárem, co získal v sobotu ...CAC
lucky
napsal(a):
Ten je rozkošný!
Takže časák máš, jo? No to jsi na tom líp jak my!..má nám přijít z redakce poštou...
Dokonce nám už přišly maily jako ohlasy..lidem se to líbilo
Zrovna jsem fotila psiska....tady Fabby s pohárem, co získal v sobotu ...CAC
Áno mám ho,kúpila som si aj Pes přítel člověka,dostať ho tuČlánok krásny a mamča bola z Usinky a z chlpáčov úúpa unesená,sú tam rozkošní
Budete fakt slávni široko ďaleko,môžete chystať autogramy za chvíľu
Čítala som,že Fabby bol zase raz úspešný,gratulujem k výkonuPozdrav hafanov a posielam pusinu Usinke
kari
napsal(a):
Áno mám ho,kúpila som si aj Pes přítel člověka,dostať ho tuČlánok krásny a mamča bola z Usinky a z chlpáčov úúpa unesená,sú tam rozkošní
Budete fakt slávni široko ďaleko,môžete chystať autogramy za chvíľu
Čítala som,že Fabby bol zase raz úspešný,gratulujem k výkonuPozdrav hafanov a posielam pusinu Usinke
jé...no to koukám...
jinak je ještě jeden slovenský časák, kde právě taky vychází článek o fundlákovi co zmenil běh dějin..taky je tam Fabby .... a psal to táta...takové pojednání....
je to o fundlákovi co zachránil Napoleona a co by se stalo či nestalo, kdyby se utolil.....no prostě taková spekulace ...táta si hrál, prostudoval všechnu historii..no a oni projevili velký zájem
...je to vtipně napsáno a tak to zrovna vychází.,...
ŽIVOT SO PSOM
lucky
napsal(a):
jé...no to koukám...
jinak je ještě jeden slovenský časák, kde právě taky vychází článek o fundlákovi co zmenil běh dějin..taky je tam Fabby .... a psal to táta...takové pojednání....
je to o fundlákovi co zachránil Napoleona a co by se stalo či nestalo, kdyby se utolil.....no prostě taková spekulace ...táta si hrál, prostudoval všechnu historii..no a oni projevili velký zájem
...je to vtipně napsáno a tak to zrovna vychází.,...
ŽIVOT SO PSOM
Včera som ešte nevidela nové číslo,ale pokukámeŽivot so psom mám celkom rada,to je asi naj. časák čo tu dostať
a ešte vám musím ukázať kuásnu kríženku arabky od suseda,z určitého uhla pohľadu na nej dosť vidno toho araba
Tak prosím,zoznámte sa,
Al Kahira
kari
napsal(a):
Včera som ešte nevidela nové číslo,ale pokukámeŽivot so psom mám celkom rada,to je asi naj. časák čo tu dostať
a ešte vám musím ukázať kuásnu kríženku arabky od suseda,z určitého uhla pohľadu na nej dosť vidno toho araba
Tak prosím,zoznámte sa,
Al Kahira
a ešte
kari
napsal(a):
a ešte
Inak ocino je plemenník El Coro,mamina asi A1/1
Táto kobča súťaží v endurance,má 5 rokov
kari
napsal(a):
Inak ocino je plemenník El Coro,mamina asi A1/1
Táto kobča súťaží v endurance,má 5 rokov
no a z tohto pohľadu sa na araba až tak nepodobá
kari
napsal(a):
no a z tohto pohľadu sa na araba až tak nepodobá
no a posledný arabský portrétik,bohužiaľ proti slnku
kari
napsal(a):
no a posledný arabský portrétik,bohužiaľ proti slnku
ahojky :) krásný arábek, frísáčci taky...to jsou koníci Lucky fotečky pěkné, moc vám to s Usinkou sluší...já bych taky fotila hned..škoda, že nebydlíš blíž. Jinak my jsme dneska opět řádili s foťákem :)
ettelwen
napsal(a):
ahojky :) krásný arábek, frísáčci taky...to jsou koníci Lucky fotečky pěkné, moc vám to s Usinkou sluší...já bych taky fotila hned..škoda, že nebydlíš blíž. Jinak my jsme dneska opět řádili s foťákem :)
snad neva, když ještě něco přihodím
ettelwen
napsal(a):
snad neva, když ještě něco přihodím
tady je Karinka nádherná
ettelwen
napsal(a):
tady je Karinka nádherná
Jé, to jsou krásné fotky! A Karince to tady fakt sluší! Jinak ta angloarabka je taky moc hezká Má hezké oči a taky barvičku!
My si dnes trochu hrály v kruhovce, až se mi Usinka mírně zapotila, jak ji to šrotovalo v hlavince. Celý den se pásla na jateli s koníky.
To vám musím napsat! To byla paráda! Přijížděla jsem k ohradě a zrovna jel i pan Dvořák autem. A zahnula jsem na cestičku podél ohrady, která vede až ke vchodu a ke stáji. Jedu na tom kolě a Usa byla kousek od ohrady. Tak jsem na ni houkla "Usí, ahooj!" Usa zvedla hlavu, ocas, zařehtala a roztryskala se za mnou. Letěla celou cestu podél ohrady jako dostihák, řehtala, vznášela se a byla šťastná, že už jedůůů! Koně cvalem za ní. Tak tak to dobrzdila u ohradníku a já zastavila a zdravíme se s panem Dvořákem, jel za mnou a koukal, jak mě ta Usa vítá. Usa mi povídala ržála..no úžasná holčička!
lucky
napsal(a):
Jé, to jsou krásné fotky! A Karince to tady fakt sluší! Jinak ta angloarabka je taky moc hezká Má hezké oči a taky barvičku!
My si dnes trochu hrály v kruhovce, až se mi Usinka mírně zapotila, jak ji to šrotovalo v hlavince. Celý den se pásla na jateli s koníky.
To vám musím napsat! To byla paráda! Přijížděla jsem k ohradě a zrovna jel i pan Dvořák autem. A zahnula jsem na cestičku podél ohrady, která vede až ke vchodu a ke stáji. Jedu na tom kolě a Usa byla kousek od ohrady. Tak jsem na ni houkla "Usí, ahooj!" Usa zvedla hlavu, ocas, zařehtala a roztryskala se za mnou. Letěla celou cestu podél ohrady jako dostihák, řehtala, vznášela se a byla šťastná, že už jedůůů! Koně cvalem za ní. Tak tak to dobrzdila u ohradníku a já zastavila a zdravíme se s panem Dvořákem, jel za mnou a koukal, jak mě ta Usa vítá. Usa mi povídala ržála..no úžasná holčička!
díky :) pěkná fotečka...Usinka je teď moc hezká. S tím vítáním super, je to úžasné, když má člověk s koněm takový vztah...znám to moc dobře a je to úžasný pocit, když tě koně přivítají. Mě se zase stává, že přijdu pozdě ze školy, konečně se dostanu ke koním, vyjdu zpoza stáje , zavolám na koníky, ti zvednou hlavy a všichni tři se rozletí cvalem za mnou...je to super. Ale muselo to s Usinkou vypadat hezky, zvlášť, když to viděl pan Dvořák, co? Přidávám fotečku ze včerejška - náš "skok" s Berdou bez sedla...těžko říct, jestli tady půjde něco vidět
ettelwen
napsal(a):
díky :) pěkná fotečka...Usinka je teď moc hezká. S tím vítáním super, je to úžasné, když má člověk s koněm takový vztah...znám to moc dobře a je to úžasný pocit, když tě koně přivítají. Mě se zase stává, že přijdu pozdě ze školy, konečně se dostanu ke koním, vyjdu zpoza stáje , zavolám na koníky, ti zvednou hlavy a všichni tři se rozletí cvalem za mnou...je to super. Ale muselo to s Usinkou vypadat hezky, zvlášť, když to viděl pan Dvořák, co? Přidávám fotečku ze včerejška - náš "skok" s Berdou bez sedla...těžko říct, jestli tady půjde něco vidět
Ale ano, jde tady vidět! No úžasná fotka!
No dneska mě taky hezky vítala!
Taky jsem s ní dnes mákla v kruhovce a byla skvělá....ze začítku jsme si musely něco vysvětlit a pak už chodila jako profík.
lucky
napsal(a):
Ale ano, jde tady vidět! No úžasná fotka!
No dneska mě taky hezky vítala!
Taky jsem s ní dnes mákla v kruhovce a byla skvělá....ze začítku jsme si musely něco vysvětlit a pak už chodila jako profík.
to je super, že máš možnost chodit do té kruhovky...udělá to hodně. Já mám tu moji jenom z ohradníku a taky slouží. Přidám zase kačenku :)
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase v práci a tím pádem tady :))
Téééda, gratulace k časopisu
Jinak Bára přestala kulhat, už je ok, ale pro změnu si urvala podkovu
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase v práci a tím pádem tady :))
Téééda, gratulace k časopisu
Jinak Bára přestala kulhat, už je ok, ale pro změnu si urvala podkovu
ettelwen
napsal(a):
to teda jo, Blani, jak to děláš? :) Krásné fotečky...
No, fotim pořád jak poděs a pak vybírám ... no ... ale z tý kvantity ... abych pak něco nevybrala
lucky
napsal(a):
jůůů...jsem se lekla......teda to bylo živé? ...
Jo ... bylo ... ale super, co ?
lucky
napsal(a):
no to jo..dej pokoj....ještě že Usa nemá takovou růžovou kolem očí...to se mi strašně nelíbí..no, ale kdyby to měl,a tak nic nenadělám, že...
no nic...jdu koukat na Sběratelé kostí
No, mě se to docela líbí ... přijde mi to takový zajímavý ... ne každý koník něco takového má
Bééééé, mě to tu nebavíííííí
blanche
napsal(a):
No, mě se to docela líbí ... přijde mi to takový zajímavý ... ne každý koník něco takového má
Bééééé, mě to tu nebavíííííí
No to je sice fakt, ale doma bych ho nechtěla...prostě se mi tohle zbarvení nelíbí. To je jako se mi sice docela vždycky líbily appy..jako když je hezky vybarvená, ale dost mi vadí ta skvrnitost kolem huby a očí..přesně tohle. Prostě mi to připadá, jakoby ten kůň byl marod ...mají to i někteří bílí kladrubáci...ten jeden plemeník....nevím teď jak se jmenuje, ale je to takové divné...vypadá jako mrtvolka
lucky
napsal(a):
No to je sice fakt, ale doma bych ho nechtěla...prostě se mi tohle zbarvení nelíbí. To je jako se mi sice docela vždycky líbily appy..jako když je hezky vybarvená, ale dost mi vadí ta skvrnitost kolem huby a očí..přesně tohle. Prostě mi to připadá, jakoby ten kůň byl marod ...mají to i někteří bílí kladrubáci...ten jeden plemeník....nevím teď jak se jmenuje, ale je to takové divné...vypadá jako mrtvolka
Já asi vím ... taky jsem jednoho takového Kladrubáčka viděla :))
Ale tohle je taky Kladrubáček
Co jinač ? Jak se máme ?
Já zase v práci
Co Usinka ?
blanche
napsal(a):
Já asi vím ... taky jsem jednoho takového Kladrubáčka viděla :))
Ale tohle je taky Kladrubáček
Co jinač ? Jak se máme ?
Já zase v práci
Co Usinka ?
blanche
napsal(a):
Ahoj! Já taky makám, takže se tady dnes objevuji jen s přestávkami... maluji koně ...Airbrush na auto..tedy respektive na rezervu k autu....
..a rýsuje se zatím pozadí, koně budu dělat zítra, ale bude to bomba!
Takže Usa dnes trávila den na pastvině, ale neflákala se... na chvíli jsem si ji vzala do kruhovky, pak ji pustila mezi koně, dostali všichni lítací a tak jsem je trochu porhnala..ale ani nebylo třeba. Oni běhali sami. Jako šílenci! Betty a Athosem pak byli jakoby je vytáhli z řeky jak z nich lelo sádýlko
a Usa byla trochu mokrá na prsou. Předvedla dneska super pohyb...úžasné
, to by se ti fotilo! Jak se nese a vznáší ve vzduchu!
Zítra ji tam hodím hned po snídani a bude tam do večera..teda jestli nebude pršet. Protože musím dělat a Usa se aspoň nenudí doma, že...
lucky
napsal(a):
Ahoj! Já taky makám, takže se tady dnes objevuji jen s přestávkami... maluji koně ...Airbrush na auto..tedy respektive na rezervu k autu....
..a rýsuje se zatím pozadí, koně budu dělat zítra, ale bude to bomba!
Takže Usa dnes trávila den na pastvině, ale neflákala se... na chvíli jsem si ji vzala do kruhovky, pak ji pustila mezi koně, dostali všichni lítací a tak jsem je trochu porhnala..ale ani nebylo třeba. Oni běhali sami. Jako šílenci! Betty a Athosem pak byli jakoby je vytáhli z řeky jak z nich lelo sádýlko
a Usa byla trochu mokrá na prsou. Předvedla dneska super pohyb...úžasné
, to by se ti fotilo! Jak se nese a vznáší ve vzduchu!
Zítra ji tam hodím hned po snídani a bude tam do večera..teda jestli nebude pršet. Protože musím dělat a Usa se aspoň nenudí doma, že...
Blani to máš noční? Zase?
No, já zrovna dodělala pozadí, zítra ráno tam prsknu ještě metalízu a pustím se do koníka....
Ale už jsem kaput, takže jdu spát...tak dobrou šichtu, a schrupni si
lucky
napsal(a):
Blani to máš noční? Zase?
No, já zrovna dodělala pozadí, zítra ráno tam prsknu ještě metalízu a pustím se do koníka....
Ale už jsem kaput, takže jdu spát...tak dobrou šichtu, a schrupni si
Hola, hola, Mallorca volá Ba ne, už jsem dom, před chvílí jsme dorazili. To je ale sakra velká realita, hnůůůůs, chci zpátky. Bohužel mám login s háčkama a čárkama, takže jsem se sem nemohla přihlásit, jaksi mallorská klávesnice na mojí přezdívku nefachala
. Fotek mám dost, samozřejmě co nedřív dodám
Zatím páčko
zviratkova
napsal(a):
Hola, hola, Mallorca volá Ba ne, už jsem dom, před chvílí jsme dorazili. To je ale sakra velká realita, hnůůůůs, chci zpátky. Bohužel mám login s háčkama a čárkama, takže jsem se sem nemohla přihlásit, jaksi mallorská klávesnice na mojí přezdívku nefachala
Zatím páčko
Ahojky Leo ...
Tééééda, vítej zpět ... to nám budeš muset všechno vyprávět
JJ, měla jsem noční, to zase bylo ... ve 3 h mě tu prudil zase nalitej chlap ...
Proč to ty lidi dělaj, když pak o sobě nevědí
No, byl nechutnej
Těším domů a odpol. razím za Bárou ...
Tak to pak vyfoť, co jsi nakreslila
zviratkova
napsal(a):
Zatím páčko
Tedy, tu je novinek! Moc hezké fotečky, všichni.
Leo, též Tě tu vítám!! Tak povídej, přeháněj
kikuska
napsal(a):
Tedy, tu je novinek! Moc hezké fotečky, všichni.
Leo, též Tě tu vítám!! Tak povídej, přeháněj
Páni, Mallorca se vrátila! No nějak brzy, ne? To musíš popovídat, fotečky! No henééém!
Holky, já bych spala, až bych brečela. Tady je pošmourno, člověku se klíží oči, dala jsem si teď kafe.... šla jsem spát o půl druhé . Usinka baští...zlatíčko začíná mít stráášně chlupaté břicho! Normálně speciálně na bříšku má kožich jako míša!
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Páni, Mallorca se vrátila! No nějak brzy, ne? To musíš popovídat, fotečky! No henééém!
Holky, já bych spala, až bych brečela. Tady je pošmourno, člověku se klíží oči, dala jsem si teď kafe.... šla jsem spát o půl druhé . Usinka baští...zlatíčko začíná mít stráášně chlupaté břicho! Normálně speciálně na bříšku má kožich jako míša!
Jé ahoj Leo,
tak jak bylo, povídej přeháněj
Ještě technická ohledně králíků, co máte na dně klece?? Díkes.
sadzi saj
napsal(a):
Jé ahoj Leo,
tak jak bylo, povídej přeháněj
Ještě technická ohledně králíků, co máte na dně klece?? Díkes.
Dobré ránko! No, co vám budu povídat, hotová nádhera, vůbec se mi odtamtud nechtělo, fakt úžasný
lucky
napsal(a):
Jůůů..tu vodu závidím! Moc
máš další?
No tak ta byla úžasná, úplně čisťoučká a azurová
zviratkova
napsal(a):
No tak ta byla úžasná, úplně čisťoučká a azurová