Čtvrtek,v dálce se blíží víkend :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2007 07:23

Ahoj holky..Mám dnes volno,budu v práci zítra celý den :) Tak jak se máte?Peťo,jak dopadla koupě?Jsi šťastným majitelem?Doufám,že ano...Andrej dodatečně ještě vše nejlepší k svátku(a i dalším Andrejkám,pokud se tu objeví)
Doufám,že vydrží počasí,potřebuju provětrat Molly ,neboť je jak časovaná bomba

27.9.2007 07:41

molly napsal(a):
Ahoj holky..Mám dnes volno,budu v práci zítra celý den :) Tak jak se máte?Peťo,jak dopadla koupě?Jsi šťastným majitelem?Doufám,že ano...Andrej dodatečně ještě vše nejlepší k svátku(a i dalším Andrejkám,pokud se tu objeví)

kde jste kdo? To jsem vstávala tak brzy?
Molča na posledním skákání...

27.9.2007 07:54

molly napsal(a):

Ahojda Zuzi, no jasně dopadlo to dobře a od včera jsem šťastným majitelem GRACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nechal mi ji nakonec za 55tis. + mi nechal vojek v bezplatném pronájmu. Takže úplně supr!!!
A TÍMTO DĚKUJI CELÉMU TÝMU, ŽE MĚ PODPOŘILI A BYLI U KOUPI SEMNOU (jemnovitě Lukynovi, Evče a samozřejmě ségře!) A VÁM SAMOZŘEJMĚ ZA PODPORU TADY!!

27.9.2007 07:56

molly napsal(a):

báječné Co k tomu ještě dodat??

27.9.2007 07:59

rocky napsal(a):
Ahojda Zuzi, no jasně dopadlo to dobře a od včera jsem šťastným majitelem GRACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nechal mi ji nakonec za 55tis. + mi nechal vojek v bezplatném pronájmu. Takže úplně supr!!!
A TÍMTO DĚKUJI CELÉMU TÝMU, ŽE MĚ PODPOŘILI A BYLI U KOUPI SEMNOU (jemnovitě Lukynovi, Evče a samozřejmě ségře!) A VÁM SAMOZŘEJMĚ ZA PODPORU TADY!!

Gratulace...hlavně ať se vám daří

Naše stádečko čeká o víkendu přírůstek, jestli vše dobře půjde, kamarádka si v sobotu přiveze svého koníka. Snad to pak zas nebude taková divočina jak po dovezení Jami a skamarádí se rychlejš.

27.9.2007 08:03

molly napsal(a):
báječné Co k tomu ještě dodat??

GRATULUJI :-)

27.9.2007 08:07

luciusl napsal(a):

děkuji děkuji děkuji

sadzi saj

27.9.2007 08:08
sadzi saj

luciusl napsal(a):

Ahoj holky, přeju hezké ráno a děkuji Zuzce a Danny za přáníčko, snad už jí funguje net a Péťo velká gratulace!!!

27.9.2007 08:20

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, přeju hezké ráno a děkuji Zuzce a Danny za přáníčko, snad už jí funguje net a Péťo velká gratulace!!!

Holky byla to prča, segra to měla natrénovaný jak básničku a ještě před příjezdem bývalého majitele! si to na mě trénovala!!! Hlavně že to dobře dopadlo Tonda sice nečekal že se bude smlouvat ale zachoval se velice čestně a férově a nemluvě o nabídce vozíku a pozvánce k němu mrknout na nové hříbě, je to holt chovatel

27.9.2007 08:20

molly napsal(a):

Venku je šero,jak kdyby se už mělo stmívat...Za chvíli půjdu jezdit,tak snad někde nezmoknu... Jak je u Vás?
Hala ,zima 05

27.9.2007 08:26

molly napsal(a):
Venku je šero,jak kdyby se už mělo stmívat...Za chvíli půjdu jezdit,tak snad někde nezmoknu... Jak je u Vás?
Hala ,zima 05

ale na to hříbě se ségra těšim, to bude fešanda!!!!
Jinak dnes asi pojedu domu, pojedu jen na chvilku do hospy a spat budud doma,kvuli daily, honza ji rano nevyvenci,leda az tak v 11,coz je dlouho a taky nechci aby si rodice mysleli ze se o ni nestaram!!Takze si vem na dnesek jineho nocleznika

27.9.2007 08:26

molly napsal(a):
Hala ,zima 05

to je polštářek

sadzi saj

27.9.2007 08:34
sadzi saj

molly napsal(a):
to je polštářek

U nás je taky šedivo

27.9.2007 08:35

molly napsal(a):
to je polštářek

to je zadeček

27.9.2007 08:41

molly napsal(a):

Kam se dneska poděli všichni??? :-(

27.9.2007 08:46

molly napsal(a):
Kam se dneska poděli všichni??? :-(

jdu ven...Než bude pršet ...Tak zatím...

27.9.2007 09:04

molly napsal(a):
jdu ven...Než bude pršet ...Tak zatím...

Holčinky, nějak dneska nestíhám, ale ozvu se. A Peti, gratuluji k tvé včerejší koupi

27.9.2007 09:09

molly napsal(a):

Dobré ráno všem, už jsem tu se zpožděním i já . No, ten nákup Grace byla docela sranda.... Péťa odvyprávěla básničku (mimochodem dost pěknou ), že láska na celej život..... pak chvíle ticha a rozsekla to hláškou, že sehnala jen 50tisíc , vám řeknu v ten moment atmoška, že by se dala krájet, ale dobře to dopadlo, vymysleli kompromis a spokojenost na všech stranách . Tonda si přiveze nový hříbátko, který chce vychovávat, z albertovce nějakou tmavou hnědku s velkým podílem trakéna, hned, jak tam bude, tak se musíme jet kouknout, jsem zvědavá....

27.9.2007 09:10

lanika napsal(a):
Holčinky, nějak dneska nestíhám, ale ozvu se. A Peti, gratuluji k tvé včerejší koupi

holky to je boží že už je dnes pátek, teda čtvrtek! ale budete mi chybět!
hele segra a ke koním jdeš v kolik nezapoměla jsi na mě s těma věcma!

27.9.2007 09:15

cheyenne napsal(a):
Dobré ráno všem, už jsem tu se zpožděním i já . No, ten nákup Grace byla docela sranda.... Péťa odvyprávěla básničku (mimochodem dost pěknou ), že láska na celej život..... pak chvíle ticha a rozsekla to hláškou, že sehnala jen 50tisíc , vám řeknu v ten moment atmoška, že by se dala krájet, ale dobře to dopadlo, vymysleli kompromis a spokojenost na všech stranách . Tonda si přiveze nový hříbátko, který chce vychovávat, z albertovce nějakou tmavou hnědku s velkým podílem trakéna, hned, jak tam bude, tak se musíme jet kouknout, jsem zvědavá....

Tomi povídej, sice to zas bude malinko rozmazlený zvíře a trochu asociál, ale staré se o koně dobře, tak mu to snad vynahradí!Efvi už se těším až se do mě pustíš, to téma tady Svatkou založené mě brutálně hecuju...tak snad budu dobrým žákem já i oslík!

27.9.2007 09:15

klawdie napsal(a):
holky to je boží že už je dnes pátek, teda čtvrtek! ale budete mi chybět!
hele segra a ke koním jdeš v kolik nezapoměla jsi na mě s těma věcma!

Hele, tak jsme vymysleli, že se z tý chalupy vrátíme už v sobotu, zajdem oslavit novej přírustek a v neděli dáme trénink.....

27.9.2007 09:16

klawdie napsal(a):
Tomi povídej, sice to zas bude malinko rozmazlený zvíře a trochu asociál, ale staré se o koně dobře, tak mu to snad vynahradí!Efvi už se těším až se do mě pustíš, to téma tady Svatkou založené mě brutálně hecuju...tak snad budu dobrým žákem já i oslík!

No, večer jsem ještě dodělávala pracovní věci, vopruz konec měsíce, dodělávám papíry, tak jsem samo pořád koukala sem a se Svatkou a Luckou (ascalona) pěkně pokecaly.... zvedlo mi to náladu :-)

27.9.2007 09:18

cheyenne napsal(a):

Vždyť jsem vám řekla že ho chci stáhnout na 50tis., za skoušku to stálo a s tím vozejkem to dopadlo taky fajn,takže když budete potřebovat vozejk bude k dispozici
A na to hříbátko už se těšííím,jsem moc zvědavá a taky se těším na to kuřátko co nám Tonda slíbil

27.9.2007 09:21

cheyenne napsal(a):
No, večer jsem ještě dodělávala pracovní věci, vopruz konec měsíce, dodělávám papíry, tak jsem samo pořád koukala sem a se Svatkou a Luckou (ascalona) pěkně pokecaly.... zvedlo mi to náladu :-)

Jo jo četlas jsem to, a pilně se přiučovala, chci se tohle taky naučit mrknout na koně a umět popsat....

27.9.2007 09:22

cheyenne napsal(a):

Ahojdááá,
Péťo, posílám moc gratulacíííí a ať ti šimlička dělá samé radosti!!!
Holky, ani netušíte jak jsem byla včera nasraná že nejde net...ani tak kvůli mailu ale kvůli ifauně...já jsem normální závislák na "pracujích ifauňačkách". No fakt tragédie, v práci na budku, protože předávám kolegiňkám mé obchodní případy (občas zákazníci psychopati...) a fakt jsem úplně hotovson.
Andy, jak si oslavila svátek? Byla motanice? Nebo až dnes?
Včera jsem dorazila domů a pádila na hoďku zase na houby...a zase máme plnou sušišku, jsem trostě jak nemocná v oubové sezóně, musím chodit furt do lesa...Arnošt jak vidí, že otevírám zadní dveře od auta tak šup a čeká že jedeme na výlet
Tady jedna rozevlátá Leoška

27.9.2007 09:30

tajemma danny napsal(a):
Ahojdááá,
Holky, ani netušíte jak jsem byla včera nasraná že nejde net...ani tak kvůli mailu ale kvůli ifauně...já jsem normální závislák na "pracujích ifauňačkách". No fakt tragédie, v práci na budku, protože předávám kolegiňkám mé obchodní případy (občas zákazníci psychopati...) a fakt jsem úplně hotovson.
Včera jsem dorazila domů a pádila na hoďku zase na houby...a zase máme plnou sušišku, jsem trostě jak nemocná v oubové sezóně, musím chodit furt do lesa...Arnošt jak vidí, že otevírám zadní dveře od auta tak šup a čeká že jedeme na výlet

Ano Kájo,věci mám. pojedu ke koním na pátou.musím ještě za babičkou.

sadzi saj

27.9.2007 09:30
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Ahojdááá,

Klári, taky jsem tam hodila nějaký fotečky, tak jsem na to zvědavá, jsou z přelomu července/srpna.

Jinak ahoj Danny, no moc neslavila, máme doma prácičku na přivýdělek, tak makali a když dodělali, hromadně usnuli u telky

27.9.2007 09:35

sadzi saj napsal(a):
Klári, taky jsem tam hodila nějaký fotečky, tak jsem na to zvědavá, jsou z přelomu července/srpna.

Jinak ahoj Danny, no moc neslavila, máme doma prácičku na přivýdělek, tak makali a když dodělali, hromadně usnuli u telky

Trénink v neděli budu moct mít i já?????????

27.9.2007 09:42

rocky napsal(a):

Jinak jsem pátrala po tom, jestli budeme on-line na té jachtě...a prej jóóó Tak Vám alespoň jednou za den budu podávat zprávy... přece na dovolené nemůžu být bez přístupu na faunu, že...
Tady má ty nohy Leoša jak mimochodník...

27.9.2007 09:42

rocky napsal(a):

No já myslím že Evča měla na mysli ty s Lukášem a já s Evičkou....

27.9.2007 09:43

rocky napsal(a):

Jasan, Lukin si vezme do parády tebe a já budu drtit Kláru

27.9.2007 09:45

cheyenne napsal(a):

Tady budeš machrovat s tmavejma fotkama, jo?

Tak hele

27.9.2007 09:46

cheyenne napsal(a):

Oki super!!!No teda záleží jak nám bude po sobotě, to mi připomíná že bych přece jen u tebe ségra ráda spala v tu sobotu pokud by to nevadilo

Jo a denny vždyť budete na jachtě, můžeš posílat zprávy v láhvi

27.9.2007 09:50

rocky napsal(a):
Oki super!!!No teda záleží jak nám bude po sobotě, to mi připomíná že bych přece jen u tebe ségra ráda spala v tu sobotu pokud by to nevadilo

Jojo Péťo, vyšlu i pár poštovních holubů...
Už mám nakoupenej Kinedril (doufám, že nebude potřeba ale co kdyby, že). Mám z toho celkem obavy abych půlku dovči nestrávila hlavou přes palubu...

27.9.2007 09:51

rocky napsal(a):

Ještě jsem vám chtěla ukázat fotečky, abyste zhodnotily, jak nám Hadřík přibírá....

červen

27.9.2007 09:52

cheyenne napsal(a):
Ještě jsem vám chtěla ukázat fotečky, abyste zhodnotily, jak nám Hadřík přibírá....

červen

září

27.9.2007 09:53

cheyenne napsal(a):
září

no, jedna výraznější z června...

27.9.2007 09:54

rocky napsal(a):

No jo vlastně Danny se chystá plavit tak hlavně fot a bacha na žraloky....jinak ANDY včera jsme s Evčou probírali to lonžování na volno a jen mě utvrdila v tom co jsem si myslela, pokud nasvalovat tak ano je třeba pomůcek, ideální je ten pevný chambon(již dlouho se chystám k jeho koupi také) a pokud ti jde o uvolnění tak stačí spravná prace, přechody zpomalování a zrychlování a vysledek(to uvolnění) se dostaví i bez pomůcek..je to tak EVi říkám to dobře!????co vubec říká o tom lonžování tvoje trenérka, zajímá mě to?!

27.9.2007 09:59

klawdie napsal(a):
No jo vlastně Danny se chystá plavit tak hlavně fot a bacha na žraloky....jinak ANDY včera jsme s Evčou probírali to lonžování na volno a jen mě utvrdila v tom co jsem si myslela, pokud nasvalovat tak ano je třeba pomůcek, ideální je ten pevný chambon(již dlouho se chystám k jeho koupi také) a pokud ti jde o uvolnění tak stačí spravná prace, přechody zpomalování a zrychlování a vysledek(to uvolnění) se dostaví i bez pomůcek..je to tak EVi říkám to dobře!????co vubec říká o tom lonžování tvoje trenérka, zajímá mě to?!

Jo, musíš prostě vědět, co od toho chceš, pokud chceš lonžováním budovat svaly, tak samy nevzniknou, ale pokud chceš "jen" co nejlepší uvolnění a zlepšování poslušnosti, jsem pro lonžování navolno, koník se může naučit chodit hezky sám, pohyb odzadu se dá pohlídat a prakticky i pozice hlavy, stačí pár cviků - dost přechodů, zmenšovat a zvětšovat kruh a opravdu bomba jsou změny tempa v klusu.... můj názor, mě to zatím vždy fungovalo, i Hadřík chodí na lonži hezky a nosí se...
aspoň starší fotka :-)

27.9.2007 09:59

cheyenne napsal(a):
no, jedna výraznější z června...

Evi mě se teda ty červnový fotky libí víc než ta zářijová, možná je to blbě nafoccené...a když černej tak pořádně!

27.9.2007 10:01

klawdie napsal(a):
Evi mě se teda ty červnový fotky libí víc než ta zářijová, možná je to blbě nafoccené...a když černej tak pořádně!

Ale na zářijovce je jednoznačně vidět že se celé léto pasl pač má evidentně větší pupek a víš jak! to je zaklad aby se měli z čeho dělat pořádný svaly!

27.9.2007 10:02

cheyenne napsal(a):
Jo, musíš prostě vědět, co od toho chceš, pokud chceš lonžováním budovat svaly, tak samy nevzniknou, ale pokud chceš "jen" co nejlepší uvolnění a zlepšování poslušnosti, jsem pro lonžování navolno, koník se může naučit chodit hezky sám, pohyb odzadu se dá pohlídat a prakticky i pozice hlavy, stačí pár cviků - dost přechodů, zmenšovat a zvětšovat kruh a opravdu bomba jsou změny tempa v klusu.... můj názor, mě to zatím vždy fungovalo, i Hadřík chodí na lonži hezky a nosí se...

Mno já také lonžuji bez pomůcek, nemám na to správný dohled a než abych lonžovala špatně tak raději pomůcky nepoužívám...
Ale Leoša chodí celkem pěkně, jne ze začátku jí občas hlava ujíždí nahoru ale po cca 5 min. jde krásně dolů a nosí se jak páv...

27.9.2007 10:03

cheyenne napsal(a):

Jo a segra vypada to že jsem sehnala kupce na kobyli, už se tam byli podívat, v pondělí se rozhodne, psal šéf.tak budu doufat!

27.9.2007 10:03

klawdie napsal(a):

no jo, hledám nějaký fotky, jak opravdu vypadá, ale skoro všechno je v pohybu a to on zatahuje bříško, pak vypadá jak chrt , no, ta půlka plňase tam je
a když už chceš udělat hezkou fotku, tak si stoupne takhle....

27.9.2007 10:06

cheyenne napsal(a):
no jo, hledám nějaký fotky, jak opravdu vypadá, ale skoro všechno je v pohybu a to on zatahuje bříško, pak vypadá jak chrt , no, ta půlka plňase tam je
a když už chceš udělat hezkou fotku, tak si stoupne takhle....

Je to obr! v sobotu pujdete s Hadříkem trenovat? že by jsme se kdyžtak přišli mrknout kdyby nebyli jiný plány! co segra!jooo a nevim jak je to možné ale smazali se nám fota na volným v tom albumu sahibsaxik a saxiksahib...hele a nedávala jsem ti kdysi dávno CD s těmahle fotkama z bělče?

sadzi saj

27.9.2007 10:14
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Jo a segra vypada to že jsem sehnala kupce na kobyli, už se tam byli podívat, v pondělí se rozhodne, psal šéf.tak budu doufat!

Klári, já naprosto souhlasím s Evčou a mám na to stejný názor a přesně to samé mi říkala trenérka, že pokud chci, aby na lonži pracovala a nasvalila se a naučila se chodit dopředu dolů, když to třeba kůň neumí atd.....tak je nejlepší lonžovat na chambonu PEVNÉM a nebo na gogue s tím, že ze začátku samo nejdřív nechám koně uvolnit nevyvázaného a potom ho až vyvážu a když lonžuješ bez ničeho, je to jenom opohybování koně, nebo může pracovat na kavaletách, přechodech atd. a taky se kůň naučí uvolnit, Elí to třeba trvalo cca rok práce na lonži na volno, než se naučila, že po cvalu, když se vyklusává si tu hlavu natáhne dopředu dolů sama od sebe, tak asi tak, jestli mě chápeš. V práci zrovna foto nemám.

27.9.2007 10:39

molly napsal(a):

Holky, není tu Janica ani Lenica a nějak to drhne
Jdu na dvě schůzky, kdybych se už neurvala, tak přeju všem krááásný víkend...

27.9.2007 10:43

cheyenne napsal(a):
Holky, není tu Janica ani Lenica a nějak to drhne
Jdu na dvě schůzky, kdybych se už neurvala, tak přeju všem krááásný víkend...

Taky taky Eviku...
hezký víkend Pozdravuj Hadříka

27.9.2007 10:57

tajemma danny napsal(a):
Taky taky Eviku...
hezký víkend Pozdravuj Hadříka

no taky bych ráda mrkla na jejich trénink..když to bude možnéé:) co budeš dělat se sabulou dneska?

27.9.2007 11:25

molly napsal(a):

Ahoj,dneska to tady opravdu vázne :-( . Byla jsem s Molčou venku,tam je protivno...Fučí,takže když jsem si byla jistá,že Molča mě nikam nepošle,připadalo mi,že mě zfoukne vítr...Na kraji sadů,kolem kterých jezdím,to bylo fest nepříjemné..Hradec je schovaný v šedé mlze? :-( No,nic moc... Na to,že Molly nebyla pořádně pracovat už nějaký týden, se chovala vcelku slušně...Jen nás občas rozhodila nějaká srnka,nebo špatně spadlý list
Zítra,ač je svátek, jsem celý den v práci.A dnes,když mám možnost tu být,tak tu nikdo není :-( Ach jo...
Danny ,čéče,na jachtě bude asi taky pěkně foukat,tak pozor ,ať Tě to neodvane :)

27.9.2007 11:27

molly napsal(a):

Dobry rano, segry ted mam neco jenom k vam..budu se snazit vam nejak nastinit situaci.Kamoska ma ustajeneho konika v Ruseku za 4000 mesicne ale je to kun otce jejiho pritele(meho kamose) a ten si to s konikama rozmyslel chysta se ji kobylku pordat..nicmene jak to znate tak ji je z toho spatne a snazeji se neco vymyslet.,4000 mesicne plus veci na vic samozrejme neutahne kdyz studuje.....Ale k veci- ten kamos se chtel zeptat jestli by neslo kdyz mate obsazene vsechny boxy a jeho tata ma stavebni firmu kdyby tam nekde bylo mistecko jestli by si treba box nemohli postavit.. a jak by to bylo s najmem za ustajeni kdyby to nahodou slo a meli by svuj box.. mozna sem se do toho trosku zamotala ale snad me aspon trosku pochopite.. zatim pa a diky vubec za precteni :-*

27.9.2007 11:34

pocahontaszuza napsal(a):
Dobry rano, segry ted mam neco jenom k vam..budu se snazit vam nejak nastinit situaci.Kamoska ma ustajeneho konika v Ruseku za 4000 mesicne ale je to kun otce jejiho pritele(meho kamose) a ten si to s konikama rozmyslel chysta se ji kobylku pordat..nicmene jak to znate tak ji je z toho spatne a snazeji se neco vymyslet.,4000 mesicne plus veci na vic samozrejme neutahne kdyz studuje.....Ale k veci- ten kamos se chtel zeptat jestli by neslo kdyz mate obsazene vsechny boxy a jeho tata ma stavebni firmu kdyby tam nekde bylo mistecko jestli by si treba box nemohli postavit.. a jak by to bylo s najmem za ustajeni kdyby to nahodou slo a meli by svuj box.. mozna sem se do toho trosku zamotala ale snad me aspon trosku pochopite.. zatim pa a diky vubec za precteni :-*

Zuzy napíšu ti na email.

27.9.2007 11:35

klawdie napsal(a):
Zuzy napíšu ti na email.

Andrej super, myslím že tentokrát jsme se sešli. Přijde mi to logické.dnes spojím uvolnování a osvalení...

27.9.2007 11:38

klawdie napsal(a):
Andrej super, myslím že tentokrát jsme se sešli. Přijde mi to logické.dnes spojím uvolnování a osvalení...

Molly máš svatou pravdu kde máme ty dvě děvčiny!no snad se tu ukáží...JANICO napiš mi adresu pošlu ti v pondělí tu ohlávku!!!!!hurá a chceš ji i s tou čelenkou nebo chceš čistě ohlávku! řekni si.

27.9.2007 11:41

klawdie napsal(a):
Zuzy napíšu ti na email.

oki tak ja si to pak prectu..ted se chystam za pesanem do pardubic a musim vlakem to je ale otrava:((( a vubec pardubice neznam a nevim kam tam s nim pujdu:((

27.9.2007 12:02

pocahontaszuza napsal(a):
oki tak ja si to pak prectu..ted se chystam za pesanem do pardubic a musim vlakem to je ale otrava:((( a vubec pardubice neznam a nevim kam tam s nim pujdu:((

ahoj zuzi

27.9.2007 12:10

molly napsal(a):

Tak jsem poobědvala zelňačku,co jsem si včera uvařila...Byla good Co vy?? Tedy Ti,co tady někde jsou... Tam za těmi stromy je Hrádek u Nechanic a jistě nějací golfisté,že ji to tak zaujalo

27.9.2007 12:16

molly napsal(a):
Tak jsem poobědvala zelňačku,co jsem si včera uvařila...Byla good Co vy?? Tedy Ti,co tady někde jsou... Tam za těmi stromy je Hrádek u Nechanic a jistě nějací golfisté,že ji to tak zaujalo

Už mě ten monolog neba.... Přeju prima víkend(Vám všem jistě prodloužený) a hlavně lepší počasí...Jdu se věnovat domácím pracem...
Kdeže ty slunné dny jsou...

27.9.2007 12:19

molly napsal(a):

Kuk Už jsem tady. Po obídku, ale zase mě čeká kupa faktur. Dneska na vás holky kašlu, vím, ale snad ke konci šichty napravím. Včera jsem byla s Honzulíkem venku a byl milionóvý. Prďola můj malý To tak potěší. A pak jsme se asi víc jak hodinu pučili v boxe, mojali a usínali. To bylo tak prima. Dneska jsem dodělala pozvánky na huber´táka, odpoledne koupím stužky a ještě musím nechat zafoliovat ten střed :-( Snad to stihnem. Celý víkend pracovní. Ale já se táááááááák moc těším klárko, vy jstre nezapili včerejší koupi? Jak je to možné? Tak ale , aby jste neřekli tak já na vás myslela a zapila to za vás

27.9.2007 12:36

lanika napsal(a):
Kuk Už jsem tady. Po obídku, ale zase mě čeká kupa faktur. Dneska na vás holky kašlu, vím, ale snad ke konci šichty napravím. Včera jsem byla s Honzulíkem venku a byl milionóvý. Prďola můj malý To tak potěší. A pak jsme se asi víc jak hodinu pučili v boxe, mojali a usínali. To bylo tak prima. Dneska jsem dodělala pozvánky na huber´táka, odpoledne koupím stužky a ještě musím nechat zafoliovat ten střed :-( Snad to stihnem. Celý víkend pracovní. Ale já se táááááááák moc těším klárko, vy jstre nezapili včerejší koupi? Jak je to možné? Tak ale , aby jste neřekli tak já na vás myslela a zapila to za vás

Neboj v plánu oslava je ale až na sobotu!ty flákači jeden!mě nějak stávkuje PC už nemá dostatek paměti, chudáček starej!

27.9.2007 12:40

klawdie napsal(a):
Neboj v plánu oslava je ale až na sobotu!ty flákači jeden!mě nějak stávkuje PC už nemá dostatek paměti, chudáček starej!

Heh, to jsem řešila asi před týdnem Fotky zaflákaly pamět a tak jsem byla nucena je všechny postahovat na CD. Ale nevím jak dlouho to vydrží, zase začínám fotit o sto šest Jinak chválím ono téma poučné, opravdu super nápad a chválihodné hodnocení.

27.9.2007 12:47

lanika napsal(a):
Heh, to jsem řešila asi před týdnem Fotky zaflákaly pamět a tak jsem byla nucena je všechny postahovat na CD. Ale nevím jak dlouho to vydrží, zase začínám fotit o sto šest Jinak chválím ono téma poučné, opravdu super nápad a chválihodné hodnocení.

Holky, viděli jste Rozleťáka od Luldy? Mě až mrazilo jak jsem viděla ty fotky ostatních fotografujících A jelikož ho znám, musím uznat, že mu to na těch fotkých nadměrně sluší. A Lulici taky

27.9.2007 12:50

lanika napsal(a):
Holky, viděli jste Rozleťáka od Luldy? Mě až mrazilo jak jsem viděla ty fotky ostatních fotografujících A jelikož ho znám, musím uznat, že mu to na těch fotkých nadměrně sluší. A Lulici taky

to jo ty fotky od té fotografky nevím jemno jsou bombový....už jsem taky přidala komentář!

27.9.2007 12:53

klawdie napsal(a):
to jo ty fotky od té fotografky nevím jemno jsou bombový....už jsem taky přidala komentář!

Tož kde jsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

27.9.2007 13:00

lanika napsal(a):
Tož kde jsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

já stále bojí s PC...

27.9.2007 13:25

klawdie napsal(a):
já stále bojí s PC...

Já se ještě hlásím, čekám, až dorazí máma z práce a půjčí mi auto.... já už chci mít opravený to svoje.....

27.9.2007 13:26

cheyenne napsal(a):
Já se ještě hlásím, čekám, až dorazí máma z práce a půjčí mi auto.... já už chci mít opravený to svoje.....

krásná podzimní, to je z letoška?

27.9.2007 13:30

klawdie napsal(a):
krásná podzimní, to je z letoška?

To je podzimní z letošního února , Saxík ještě takovej hříbouškovej
Jinak - jsme se s Lukášem skoro pohádali kvůli chambonu, gumám, lonžování všeobecně, zítra Hadřík bude muset vydržet naše pokusy vysvětlit si, co je správně a co ne

27.9.2007 13:33

cheyenne napsal(a):
Jinak - jsme se s Lukášem skoro pohádali kvůli chambonu, gumám, lonžování všeobecně, zítra Hadřík bude muset vydržet naše pokusy vysvětlit si, co je správně a co ne

no já pravě koukam že má nějakou krátkou hřívu...jéé a ty kopytka měl ještě špalky, ted už je má moc krásný...hej co se tyče toho stojím při gogue a pevnému chambonu, vy máte chambon? chtěla bych ho vyzkoušet a pak kdyžtak koupit kdyby fungoval dle mých představ!

27.9.2007 13:38

cheyenne napsal(a):

Baby čus,jsem tu ale zase jenom na skok, když už mám ten den volna, chci vzít Kerouše pěkně na dlouho do terénu, už si to fakt zaslouží, bubin jeden černý - páč už jsme fakt fest černí..:)Hrozně mě mrzí, že jsem tu dneska s váma nebyla, ale celé dopoledne ve městě, než sjem všechny úřady a cipoviny oblítala, pak nám přivezli studnu, teď přemýšlím co s bědem..asi na něho prdím, takže pofrčím ven a protáhnu pěkně Kerouška po terénu...my se teda bdueme snažit hodně uvolňovat, páč on se mi na udidle v posl. době v terénu hrozně roluje, ale zrovna jak tu byla Lenica, tak byl celý rozplizlý...takže se budeme dneska jenom snažit, aby šlapal pěkně odzadu a nesroloval se a plazil po předku...pokud o weekendu nikam nepojedu, tak mě čeká trénink, tož bych mohla někoho donutit k focení...a s tím lonžováním, furt kutím nad tím pevným chambonem, a začínám nad ním vážně uvažovat, třeba to keroušovi "poradí"...:))
Klári adresu ti pošlu na mail, po předešlých zkušenostech ji tu už nehodlám prezentovat...a klidně mi udělej i čelenku, ať je to co nejhezčí..:)

27.9.2007 13:39

klawdie napsal(a):
no já pravě koukam že má nějakou krátkou hřívu...jéé a ty kopytka měl ještě špalky, ted už je má moc krásný...hej co se tyče toho stojím při gogue a pevnému chambonu, vy máte chambon? chtěla bych ho vyzkoušet a pak kdyžtak koupit kdyby fungoval dle mých představ!

Zítra budu vysvětlování chambonu zkoušet bez chambonu , vyhrabu nějaký provázky, kroužky za očima standartně nahradím ohlávkou , myslím, že to bude stačit, aby byl vidět rozdíl oproti gumám, no uvidíme, každopádně budeme fotodokumentovat, tak to v pondělí můžeme rozebrat s dokumentací...

27.9.2007 13:41

kukinatost napsal(a):
Baby čus,jsem tu ale zase jenom na skok, když už mám ten den volna, chci vzít Kerouše pěkně na dlouho do terénu, už si to fakt zaslouží, bubin jeden černý - páč už jsme fakt fest černí..:)Hrozně mě mrzí, že jsem tu dneska s váma nebyla, ale celé dopoledne ve městě, než sjem všechny úřady a cipoviny oblítala, pak nám přivezli studnu, teď přemýšlím co s bědem..asi na něho prdím, takže pofrčím ven a protáhnu pěkně Kerouška po terénu...my se teda bdueme snažit hodně uvolňovat, páč on se mi na udidle v posl. době v terénu hrozně roluje, ale zrovna jak tu byla Lenica, tak byl celý rozplizlý...takže se budeme dneska jenom snažit, aby šlapal pěkně odzadu a nesroloval se a plazil po předku...pokud o weekendu nikam nepojedu, tak mě čeká trénink, tož bych mohla někoho donutit k focení...a s tím lonžováním, furt kutím nad tím pevným chambonem, a začínám nad ním vážně uvažovat, třeba to keroušovi "poradí"...:))
Klári adresu ti pošlu na mail, po předešlých zkušenostech ji tu už nehodlám prezentovat...a klidně mi udělej i čelenku, ať je to co nejhezčí..:)

Zdravím Jani ještě jednou, do telefonu jsem slyšela, jak jsi "rozlítaná"

27.9.2007 13:45

cheyenne napsal(a):
Zdravím Jani ještě jednou, do telefonu jsem slyšela, jak jsi "rozlítaná"

Evuli, ještě jendou se hrozně moc omlouvám, málo co sjem tě tak odbyl, tak sjem stejně nestihla všechno, co jsme potřebovala, takže teď už na všechno s..u a jdu si to užít s Kerydelkem..:)
Baby, ať vám to uteče a doufám, že se uvidíme dřív než po tom svátkoweekendu...:)

27.9.2007 13:55

kukinatost napsal(a):
Evuli, ještě jendou se hrozně moc omlouvám, málo co sjem tě tak odbyl, tak sjem stejně nestihla všechno, co jsme potřebovala, takže teď už na všechno s..u a jdu si to užít s Kerydelkem..:)
Baby, ať vám to uteče a doufám, že se uvidíme dřív než po tom svátkoweekendu...:)

pá Janinko a ohlávku zašlu asi v ten pondělok! snad se bude líbit, však jsem se snažila!

27.9.2007 14:00

cheyenne napsal(a):
Zítra budu vysvětlování chambonu zkoušet bez chambonu , vyhrabu nějaký provázky, kroužky za očima standartně nahradím ohlávkou , myslím, že to bude stačit, aby byl vidět rozdíl oproti gumám, no uvidíme, každopádně budeme fotodokumentovat, tak to v pondělí můžeme rozebrat s dokumentací...

já jsem u nás v roudničce všechny díly chambonu našla,ale stejně bych pak zakoupila origoš...našla jsem provázek s dvěma karabinama, řemínek s dvěma kroužkama a nastavovací řemen mezi nohy, tot vlastně vše z čeho se zkládá chambon..takže já to vlastně můžu na SAbulu prubnout...zkouošela jsem to na jeryho ale ten na jakýkoliv pomuckách nespolupracuje....lepší je s ním dělat na volno to se dokáže uvolnit, jinak chodí naplý jak struna...u něj to chce ještě spoustu jiné prace....

sadzi saj

27.9.2007 14:29
sadzi saj

klawdie napsal(a):
pá Janinko a ohlávku zašlu asi v ten pondělok! snad se bude líbit, však jsem se snažila!

Holky, tady brutálně leje

27.9.2007 14:33

sadzi saj napsal(a):
Holky, tady brutálně leje

U nás sem tam prosvítá sluníčko Holky, taky už pomalu končím, musím ještě pro stuhy na stužky . Hele, jaké dostáváte ceny jak někdo vyhraje lišku?

27.9.2007 15:32

lanika napsal(a):
U nás sem tam prosvítá sluníčko Holky, taky už pomalu končím, musím ještě pro stuhy na stužky . Hele, jaké dostáváte ceny jak někdo vyhraje lišku?

Holky, majte se krááááásně. Přeji Vám hezký víkend...já jsem tu totál zasekaná a jen tak tak jsem všechno stihla...takže se s Váma loučím na týden a pokud to jen trochu půjde tak se ozvu z dovči. Tak PAPAPAPA, zdraví Danny

sadzi saj

27.9.2007 15:33
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Holky, majte se krááááásně. Přeji Vám hezký víkend...já jsem tu totál zasekaná a jen tak tak jsem všechno stihla...takže se s Váma loučím na týden a pokud to jen trochu půjde tak se ozvu z dovči. Tak PAPAPAPA, zdraví Danny

Danny, tak se měj skvěle a dej vědět, když budeš moc Koukám, že jsem tu zůstala sama

Přidejte reakci

Přidat smajlík