Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2007 14:28

Známí se rozhodli koupit svojí holčičce (5let) poníka. Rozhodili jsme sítě, obvolali pár inzerátů, které jsme našli, ale všechno už je pryč nebo nikdo o ničem neví.
Požadavky by jsme měli : kohoutková výška cca 100cm, hodný na děti, cena kolem 10.000 i se sedlem a uzdečkou. Na barvě ani pohlaví nezáleží, ne hřebec.
Byl by ustájený v boxe, v soukromé stáji, ve společnosti dalších koní, denně ve výběhu.
Nevíte o něčem??
Klidně na meil : hlozi@sseznam.cz
Díky

28.9.2007 14:42

hlozi napsal(a):
Známí se rozhodli koupit svojí holčičce (5let) poníka. Rozhodili jsme sítě, obvolali pár inzerátů, které jsme našli, ale všechno už je pryč nebo nikdo o ničem neví.
Požadavky by jsme měli : kohoutková výška cca 100cm, hodný na děti, cena kolem 10.000 i se sedlem a uzdečkou. Na barvě ani pohlaví nezáleží, ne hřebec.
Byl by ustájený v boxe, v soukromé stáji, ve společnosti dalších koní, denně ve výběhu.
Nevíte o něčem??
Klidně na meil : hlozi@sseznam.cz
Díky

Ještě jsem zapoměla napsat, že jsme z Prahy Západ, tak čim blíž, tim líp.
Díky.

28.9.2007 16:42

hlozi napsal(a):
Ještě jsem zapoměla napsat, že jsme z Prahy Západ, tak čim blíž, tim líp.
Díky.

Dobrá den,
podobného poníka mám doma-kv asi 115 cm . Je úžasný, jezdí na něm 5-letá dcerka.
Bohužel není na prodej.
Ale chtěla jsem napsat, že lepší pro slečnu koupit něco vyššího, tak 120 cm. Dcerka brzy vyroste a těžko se bude s tak malým poníkem loučit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík