lidičky..dávejte sem fotečky koníků,kteří se radují ze život a aje to na nich vidět
jessinka
napsal(a):
lidičky..dávejte sem fotečky koníků,kteří se radují ze život a aje to na nich vidět
to je dobrý téma
jessinka
napsal(a):
lidičkýýý,každý z vás má koníka a neříkejte že ho nemáte vyfoceného jak ve výběhu utíká....a rAduje se ze života
no, ti moji vyvinou akortá tohle tempo za trávou....:)))a když už lítají nejsem u toho s foťákem...
jessinka
napsal(a):
jo a navíc, když už fakt něco vyvinou, tak letí, když mě vítají..:)
no, fakt mě mrzí, že je nikdy nestihnu ořádně vyfotit...
jessinka
napsal(a):
ovšem velmi často probíhá tato akce...:)
jessinka
napsal(a):
a Kerka zbožňuje hopsání, v ohradě mu nechám tuhle fakt umělckou překážku a sám si skočí, když třeba kluše kolem té strany, kde je umístěna...:)
kukinatost
napsal(a):
a Kerka zbožňuje hopsání, v ohradě mu nechám tuhle fakt umělckou překážku a sám si skočí, když třeba kluše kolem té strany, kde je umístěna...:)
jo, tady si Kerka pádí nahoru, zřejmě někdo přinesl chleba..:)
jessinka
napsal(a):
Tak a poslední, sledujte ten akční klus...:)btw už jsme zase černí, tady hnědák jak vyšitý ještě...)
kukinatost
napsal(a):
Tak a poslední, sledujte ten akční klus...:)btw už jsme zase černí, tady hnědák jak vyšitý ještě...)
no jak bych to řekla mám jich celkem požehnaně zkusim vybrat ty nejlepší
kukinatost
napsal(a):
Samík
woldemortik
napsal(a):
no jak bych to řekla mám jich celkem požehnaně zkusim vybrat ty nejlepší
no to je tady grafika no fuj
jessinka
napsal(a):
Okie Leo Smart
jessinka
napsal(a):
Sneženka
jessinka
napsal(a):
Hobo Magic
jessinka
napsal(a):
Dun It Doc Bar
evizna
napsal(a):
Hobo Magic
je ten poslední vypadá jak kráva myslim teda barvu jinak je moc pěknej
jessinka
napsal(a):
A všichni tihle krasavci bydlí na ranči Bílá Hlína
woldemortik
napsal(a):
je ten poslední vypadá jak kráva myslim teda barvu jinak je moc pěknej
No jo no
jessinka
napsal(a):
Parma
(fotograf nejsem já, ale má kamaradka.)
barletka
napsal(a):
Parma
(fotograf nejsem já, ale má kamaradka.)
Karina
jessinka
napsal(a):
Tak já se taky přidám...
když bude brzy ta zima, tak atyd fotky ze zimní procházky pokem řeky s Usinkou
lucky
napsal(a):
Tak já se taky přidám...
když bude brzy ta zima, tak atyd fotky ze zimní procházky pokem řeky s Usinkou
jedna skotačící
lucky
napsal(a):
jedna skotačící
tady koně radující se ze života
jmenovitě prdelky Usinky, Athoska a Šimonka
lucky
napsal(a):
tady koně radující se ze života
jmenovitě prdelky Usinky, Athoska a Šimonka
Usinka se raduje
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
Ta usinka je nádherná
Jé, děkuji..ale krásní jsou všichni! Hlavně ten chlaďásek podemnou tady..ten je bomba!
Tak tady ještě jedna Usa v akci
woldemortik
napsal(a):
charliebob (Boža) ahoj tebe jsem tady dlouho neviděla co koníci
Díky za optání, koníci jsou zdraví a v pohodě
lucky
napsal(a):
Jé, já se asi sekla co? s tím chlaďáskem..je to haflík? ..jestli ano, tak teda kusanec! Krásný! moc!
Tarunka, to bylo po skokovým tréninku, měla pořád hodně energie a když sme jí pustila na trávu aby se napásla tak, to vypadalo asi takhle
woldemortik
napsal(a):
je tak to se moc moc omlouvám jak se jmenuje
Není se zač omlouvat, nemůžeš si pamatovat všechno, je to César.
lucky
napsal(a):
Jé, tak jsem to řekla dobře! Takže je to chlaďásek! mě se zdálo že hafling by to neměl být... Fakt krásný kůň! A moc hezké fotky! Já mám chlaďásky strašně moc ráda..i když mám doma araba, tak chlaďásci jsou skvělí..začínala jsem na nich kdysi
lucky já mám doma dvatedka už je vohodně větčí to je den kdy se narodil a jeho první kroky on čmb a maka čmbxn
lucky
napsal(a):
krásní ..já kdysi začínala na noricích..úžasní koně.
Wilda
jessinka
napsal(a):
Shetlandský hřebeček Kryštof
jessinka
napsal(a):
A shetlandská kobylka Jane Oba ze Zooparku chomutov, prosím nestahovat
jessinka
napsal(a):
Jo a ještě jedna Engie Jak pes
asharka
napsal(a):
Jo a ještě jedna Engie Jak pes
No my zas tak moc akční nebýváme, jen někdy!
sadzi saj
jessinka
napsal(a):
to nevadíí..aspon něco...VŠICHNI MÁTE MOC KRÁSNÉ KONÍKY
v v
napsal(a):
Ebrouš řádí ve výběhu......jako vždy
Kulíšek lítá za Ebroušem aby jí někam nezdrhnul,jinak se ve výběhu pohybuje od trsu k trsua to krokem......
v v
napsal(a):
Kulíšek lítá za Ebroušem aby jí někam nezdrhnul,jinak se ve výběhu pohybuje od trsu k trsua to krokem......
..
jessinka
napsal(a):
tak tady přispívám fotkou kobylky
jessinka
napsal(a):
ta je hezoučká!!!co je to za plemenoo?
je to čt a má v sobě čtvrtku anglika
thle je její táta
sherri30
napsal(a):
je to čt a má v sobě čtvrtku anglika
thle je její táta
thesis má jen hezoučký koně
jessinka
napsal(a):
Má radost :-)
woldemortik
napsal(a):
jessinka () tedka už je vetčí a vohdně tmavší vypadá velikostně jako půl roček nejako tříměsíční mimčo posratej noták nechce mi to nahrát fotky nákej pomalej
To je nádhera,jakou mají koníci,páníčků z iFauny, radost ze života.
Bělka dnes
trajekt
napsal(a):
To je nádhera,jakou mají koníci,páníčků z iFauny, radost ze života.
Bělka dnes
Ještě
jessinka
napsal(a):
Běžící omladina (dvouletí hřebečci)
cheyenne
napsal(a):
Běžící omladina (dvouletí hřebečci)
A všichni do bahna
jessinka
napsal(a):
ti jsou božštíííííííí
Ještě pár fotek mám, kluci si to v ohradě uměj užít
cheyenne
napsal(a):
Ještě pár fotek mám, kluci si to v ohradě uměj užít
Tady jedna novější..
jessinka
napsal(a):
ten grošáček je překrásnej?co je to za plemeno a jak se jmenuje a kolik mu je??se mi upa moc líbí
Tak já mám jen foto jak Irenka lenoší na sluníčku s hračkou (tedy kýblem)
sccary
napsal(a):
Tak já mám jen foto jak Irenka lenoší na sluníčku s hračkou (tedy kýblem)
a ještě
sccary
napsal(a):
a ještě
No tak ve staji kam chodim to taky vetsinou probíhá takhle ale utíkaj trebas kdyz je deme zavírat a nebo kdyz je poustime :)
kubeska
napsal(a):
No tak ve staji kam chodim to taky vetsinou probíhá takhle ale utíkaj trebas kdyz je deme zavírat a nebo kdyz je poustime :)
Ale zaradovat se taky prej umí Ale to byli spis konici co tam byli ustajeny ,,westernáci´´ uz si je ten pan vzal spátky
kubeska
napsal(a):
Ale zaradovat se taky prej umí Ale to byli spis konici co tam byli ustajeny ,,westernáci´´ uz si je ten pan vzal spátky
milačči
jessinka
napsal(a):
ten grošáček je překrásnej?co je to za plemeno a jak se jmenuje a kolik mu je??se mi upa moc líbí
Díky za pochvalu, ten šimlík je můj Saxík, celým jménem Generale Saxána, kladrubáček, je mu dva a půl roku (od včerejška )
cheyenne
napsal(a):
Díky za pochvalu, ten šimlík je můj Saxík, celým jménem Generale Saxána, kladrubáček, je mu dva a půl roku (od včerejška )
uplne az na ten klabonos gratuluji uz je sneho veliky konik moc pekny
jessinka
napsal(a):
tak pokračujem pokračujem...
taky prikladam, on se snazil, ale ja fotila na prd
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jeee,tak se mi tady ta diskuze rozjela znova?tak to je supeer
Musím se přidat, pěkné téma.
tajemma danny
napsal(a):
Malej Merlínek - je na prodej
etě gumový Merlin
tajemma danny
napsal(a):
Gitka a Grand
a poslení---mám jich spousty