Pomocte mi ho prosím najít!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2007 16:10

Hledám ho!kdysi jsem na něm jezdila a jedna nejmenovaná paní prodala slečně Anetě Dvořákové ze Senice na Hané, která ho měla ustájeného v Loučanecha a potom i jinde a ted ho už asi 4 měsíce nabízí k prodeji a asi před 2 týdny jsem se dozvěděla že už je prodaný,proto se ptám?znáte ho někdo?nebo je přímo u vás ve stáji?prosím,napište mi... je to koník,který mě toho naučil hrzoně moc a který mě naučil milovat koně...
Popis:Ryzák,s odznaky a hvězdičkou,ČT,valach letos 14 let,KVH:asi 175-180cm

30.9.2007 16:11

jessinka napsal(a):
Hledám ho!kdysi jsem na něm jezdila a jedna nejmenovaná paní prodala slečně Anetě Dvořákové ze Senice na Hané, která ho měla ustájeného v Loučanecha a potom i jinde a ted ho už asi 4 měsíce nabízí k prodeji a asi před 2 týdny jsem se dozvěděla že už je prodaný,proto se ptám?znáte ho někdo?nebo je přímo u vás ve stáji?prosím,napište mi... je to koník,který mě toho naučil hrzoně moc a který mě naučil milovat koně...
Popis:Ryzák,s odznaky a hvězdičkou,ČT,valach letos 14 let,KVH:asi 175-180cm

v inzerátu byly fotografie jiné,ale ty bohužel nemám..

30.9.2007 16:12

jessinka napsal(a):
v inzerátu byly fotografie jiné,ale ty bohužel nemám..

pište,i když třeba jenom váš kamarád nebo kamarádka o něm něco vědí,prostě jakákoliv informace o něj...

30.9.2007 16:13

jessinka napsal(a):
pište,i když třeba jenom váš kamarád nebo kamarádka o něm něco vědí,prostě jakákoliv informace o něj...

moc vás prosím......

30.9.2007 17:07

jessinka napsal(a):
moc vás prosím......

No podle takového popisu ho asi těžko najdeš. Uveď alespoň jméno popř. jeho původ. Pak je to snažší.

30.9.2007 17:14

amiska napsal(a):
No podle takového popisu ho asi těžko najdeš. Uveď alespoň jméno popř. jeho původ. Pak je to snažší.

Znam ho ...posli mi icq
foceno dneska

30.9.2007 17:22

roxy napsal(a):
Znam ho ...posli mi icq
foceno dneska

348-610-906 ozvi se mi prosím co nejdřív

30.9.2007 17:42

amiska napsal(a):

no,tady jde o to,že ta neznámá paní mi ani neřekla jakýkoliv původ

Přidejte reakci

Přidat smajlík