molly
napsal(a):
Ahoj Holky...Tedy já jedu až na odpolední Jaký byl víkend??Co koníci?? Dnes se nás tu sejde víc,než před prodlouženým víkendem?
Jinak ves u Hradce hlásí jasno a lehce zimno,no prostě krásné podzimní ránko
Ahojky a hezké ránko, hlásím také to krásné lehce zimní počasí :-) Stromy už se barví, venku to krásně voní. Nádhera. Za půj hoďky vyrážím ke koním
molly
napsal(a):
Ahoj Holky...Tedy já jedu až na odpolední Jaký byl víkend??Co koníci?? Dnes se nás tu sejde víc,než před prodlouženým víkendem?
ahoj...doufám,že to pěkné počasí vydrží a bude na začátku listopadu... Mám jet na huberta do Mostu
molly
napsal(a):
ahoj...doufám,že to pěkné počasí vydrží a bude na začátku listopadu... Mám jet na huberta do Mostu
Budeš spát u Danči nebo jedeš na otočku ??? Zuzi, nevíš náhodou kdo má na starosti jezdecké stezky pro Ústecký kraj ? Prý nějaká paní z Rumburka ... V noci mě něco napadlo, ale Danče ještě nechci volat, abych jí čirou nááááááááááhodou nevzbudila
molly
napsal(a):
Pusiny čus, holky, neumíte si ani představit, jakou mám radost..včera jsme měli odpol. s Keroušem trénink..ovšem někdo mi snad vyměnil koně..dokonale ovladatelný, nádherně se nosil - chtěla jsem vám ho nafotit, jak podle mě vypadá správně chodící kůň..holky, ten měl včera den...trenérka nechápala, už jsme zkoušeli i nějaké kombinace, skákal i bednu...pak takovvý lehký parkurek, no, ještě niikdy se mi tak dobře nejelo, byl víc než úžasný...měla jsem strach, že třeba tu bednu nebude chtít jít, ale Haňa říkala, že by skočil včera přes všechno, no a taky 80 cm skákal jako 120..a vrcholem všeho bylo, když si během toho parkuru přeskočil sám ve cvalu....:))ještě dneska je mi z toho naprosto úžasně...:)oba jsme skončili durch zpocení a vtipnost byla jak jsem blbec šla po 3 měsících pauzy na squash, dneska chodím a sedám si velmi vtipně:)
jje holky, já mám radost..a napsala mi paní od Gasii..
luciusl
napsal(a):
Budeš spát u Danči nebo jedeš na otočku ??? Zuzi, nevíš náhodou kdo má na starosti jezdecké stezky pro Ústecký kraj ? Prý nějaká paní z Rumburka ... V noci mě něco napadlo, ale Danče ještě nechci volat, abych jí čirou nááááááááááhodou nevzbudila
No,určo bychom byly u Danky...Tedy minim. kobylka...Budu s sebou mít ještě jedno zvířátko,ale nevím,jak by se na to tvářili šedivák a hvězdička...To je pro Danuši překvapení Zatím nevím na 100%,jestli ta cesta vyjde,ale už jsem si v práci zajednala volno..Dorazila bych už ve čt,a v NE pak jela dom...S těma stezkama fakt nevím
Já se vyskytuju na severu jen párkrát do roka...Zkusím hodit sondu přes tetku :) Jak se má Rozlet??Koukala jsem,jak jej všichni chválili!!No,aby taky ne,viď??
Včera odpoledne bylo taky nááádherně...
molly
napsal(a):
No,určo bychom byly u Danky...Tedy minim. kobylka...Budu s sebou mít ještě jedno zvířátko,ale nevím,jak by se na to tvářili šedivák a hvězdička...To je pro Danuši překvapení Zatím nevím na 100%,jestli ta cesta vyjde,ale už jsem si v práci zajednala volno..Dorazila bych už ve čt,a v NE pak jela dom...S těma stezkama fakt nevím
Já se vyskytuju na severu jen párkrát do roka...Zkusím hodit sondu přes tetku :) Jak se má Rozlet??Koukala jsem,jak jej všichni chválili!!No,aby taky ne,viď??
Včera odpoledne bylo taky nááádherně...
No jo, jsem pak na něj pyšná jako kvočna :-) Jelikož už týden marodím tak z toho počasí moc nemám - ko koním se vydám jen tak symbolicky - políbit ho na čumáček a zkontrolovat a pak zas hajdy na kutě. Tak doufám, že se uvidíme
molly
napsal(a):
Jani,paráda!!Třeba Kerka dostává rozum???Já to taky čekám s každým rokem,co Molče přibude...No,zatím nevím,nevím...
Copak Ti pani psala??
molly
napsal(a):
Tak se koukej dát dohromady
Ale máš na to ještě měsíc
Včera byl nádherný výhled...Ze sadu,kudy jezdím ,na Hradec
molly
napsal(a):
Jani,paráda!!Třeba Kerka dostává rozum???Já to taky čekám s každým rokem,co Molče přibude...No,zatím nevím,nevím...
Copak Ti pani psala??
no, pak jsme ho furt ohlížela, jestli to je můj kůň...:)))páč už začíná být taky pekelně černý..:)já už tu na netu nchci nic řešit, páč se to vždycky obrátí proti mě..takže vám to když tak přepošlu přes mail...a tak po těch 3 letech docela překonávám strach z překážek, jsem byla seknutá od hnusného pádu...ale včera skákal, jak kdyby měl namotnované pružiny na nohách..:)tak nějak s ním mám už jistotu..navíc jsme 18. září měli první roční výročí..:)
molly
napsal(a):
Copak Ti pani psala??
Holky, bre ránko...Janula, z tvého příspěvku opravdu číši radost To je moc fajn. Něco musí být ale v ovzduší, protožwe Honzík je taky bombový. V sobotu jsme byli konečně už naposledy přejet trasu s posledním opozdilcem, který trasu ještě neznal-liškou
a tam jsem ho nepoznávala. První cval na obrovské otevřené louce, 2 koně vepředu, jeden předbíhal zprava a poskakoval a on si frajer jen zvedl ocas, krk a cválal jak profík, nabuřený, ale bez prdnutí a vyhazovu a těch jeho cypovinek. Předtím neexistovalo něco takového. A to už je takový asi 2 týdny ( klepu na dřevo )
molly
napsal(a):
Tak se koukej dát dohromady
Ale máš na to ještě měsíc
Včera byl nádherný výhled...Ze sadu,kudy jezdím ,na Hradec
čauvec holky, asi fakt musí být něco ve vzduchu..my včera poprvé zkoušeli školu lehkosti a takhle jsem nadšená ještě neodcházela...také to byl skvěle vydařený trenink...stavím se tu později ted musím s fakturama!
molly
napsal(a):
Holky,byla jsem v sobotu v Rumburku,podívat se za našima a sestřence na koníka..Koupili jí nového-prvního,šimlatého ....Tak jen pro představu
takhle krásnou kočku tam mají ve stáji!!!
molly
napsal(a):
Holky,byla jsem v sobotu v Rumburku,podívat se za našima a sestřence na koníka..Koupili jí nového-prvního,šimlatého ....Tak jen pro představu
takhle krásnou kočku tam mají ve stáji!!!
Sorcier -A1/1... 9 let...já jsem to malé stvoření u nohou a koukám ,co je jinak,než má být
molly
napsal(a):
Zdravím všechny po ránu, jak už bylo hlášeno, Hradec zalitý slunéčkem, příjemné ráno . Hadřík měl taky dobrej víkend, v sobotu jsem si byla skočit a super, bohužel jízdárna pod vodou a v hale ani nemá cenu fotit, páč si tam nesmíme rozsvítit... Lukáš mi nakonec postavil kombinaci 80cm kolmák - 3metry - 80cm kolmák - 3metry a 90x90 oxer.... no a my jsme se tam vešli, suprově jsme se tam dokázali srovnat a to byl nájezd z 10metrového oblouku, Hadřík chodil famózně.... si to chtěl u mě spravit, v pátek se tvářil, že je poprvý v životě v lese
, pařezy tam nikdy před tím nebyly, pokácený stromy.... no, magor se lekal všeho
.
Jinak, Grace jsme v sobotu oslavili pořádně, akce se zdařila, špunty lítaly vzduchem
molly
napsal(a):
Sorcier -A1/1... 9 let...já jsem to malé stvoření u nohou a koukám ,co je jinak,než má být
Nechali mě i "svézt"... :-) No,mamka není proškolený fotograf
molly
napsal(a):
Bré slunečné ranko :) My teda žádné zvláštní jezdecké zážitky nemáme, zato jsme v pátek dovezli haflíka od kamarádky, tak bylo tradičně veselo
molly
napsal(a):
Nechali mě i "svézt"... :-) No,mamka není proškolený fotograf
Sorťa...
molly
napsal(a):
Sorťa...
no a moje malá byla samo sebou taky se mnou na výletě
molly
napsal(a):
Ahoj Evi :) Japa to,že nesmíte svítit??Však ustájení platíte,no ne??
Na chvíli Vás opustím,jdem s Molčou pracovat
cheyenne
napsal(a):
To víš, ustájení platíme, halu máme, ale o jejím využití nechci moc psát veřejně, abych se taky nedostala do nějakých problémů.....
Jejda Evi nemáš ty fotky někde stažené nebo nemohla by jsi mě nějaké podařené poslat na email...lidi takhle dlouho jsem se nenasmála, jako když třeba segra předváděla grošáka z Popelky a on ji fakt shodil(měla sedlo na židly a to ji mrsklo na zem)
..hráli jsme něco jako aktivity a bavili se tím několik hodin! mazec!Mimochodem EVi máme stížnost od Lukyna, rozbili jsme mu zip na bundě!
klawdie
napsal(a):
Jejda Evi nemáš ty fotky někde stažené nebo nemohla by jsi mě nějaké podařené poslat na email...lidi takhle dlouho jsem se nenasmála, jako když třeba segra předváděla grošáka z Popelky a on ji fakt shodil(měla sedlo na židly a to ji mrsklo na zem)
..hráli jsme něco jako aktivity a bavili se tím několik hodin! mazec!Mimochodem EVi máme stížnost od Lukyna, rozbili jsme mu zip na bundě!
Kláro a Péťo, máte ode mě maila.... bavte se dobře
pro představu ostatních posílám fotku, jak jsem předváděla krtečka
lanika
napsal(a):
Jéééééééééééé, babky, my chcem taky
ďouchy, ode mě máte tež maila....
tož vidím, že Graceina oslavala se vyloženě zdařila, no, je fakt, že důvod se najde téměř vždycky, ale tady to fakt stálo za to..:))
podle toho, jak to s Gasii dopadne, bysme jí třeba na tom spol. srazu mohly taky zapít:)
kukinatost
napsal(a):
ďouchy, ode mě máte tež maila....
tož vidím, že Graceina oslavala se vyloženě zdařila, no, je fakt, že důvod se najde téměř vždycky, ale tady to fakt stálo za to..:))
podle toho, jak to s Gasii dopadne, bysme jí třeba na tom spol. srazu mohly taky zapít:)
už chápu, proč špunty lítally....:))))
cheyenne
napsal(a):
Máte maila, snad jsem na nikoho nezapomněla..... jen upozorňuju, berte nás s rezervou, občas se vracíme do dětských let
Já se z toho pose.... Holčiny, tak ted vidím, že si srandu umíte udělat z čehokoiv a za jakýchkoliv podmínek a já vás chci čím dál tím víc poznat. Hele a kdo je ta čtvrtá blondýnka??? Jani, záleží na tobě, jakou cenu si zvolíš, ale podle mě by bylo fér těch 20 tis. Možná by ti ji dali i za 15 tis. Jen to musíš zkusit, těžko říct. Ale je super, že ti to vyjde.
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Máte maila, snad jsem na nikoho nezapomněla..... jen upozorňuju, berte nás s rezervou, občas se vracíme do dětských let
Ahoj holčiny,
tak se hlásím pozdě, ale přece. Nešel nám tu totiž od rána proud, vyhořelo někde trafo, takže pěkná nuda ráno zacpaný celý Mělník, všude dole závory, no děs. Jinak děkuji Evče a Jaňuli za mailíka, až budu mít časík, mrknu na to, už nám funguje seznam, hurááá
Jinak asi fakt nějaká zajímavá konstelace. My byli v pátek na hobbíkách, sice jsme cestu domů absolvovali v dešti, ale spokojený a šťastný, trenérka je na nás prý pyšná Jinak v sobotu jsme si dali krásnou slunečnou couračku po okolí a včera drezurní trénink v drezurním sedýlku
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holčiny,
tak se hlásím pozdě, ale přece. Nešel nám tu totiž od rána proud, vyhořelo někde trafo, takže pěkná nuda ráno zacpaný celý Mělník, všude dole závory, no děs. Jinak děkuji Evče a Jaňuli za mailíka, až budu mít časík, mrknu na to, už nám funguje seznam, hurááá
Jinak asi fakt nějaká zajímavá konstelace. My byli v pátek na hobbíkách, sice jsme cestu domů absolvovali v dešti, ale spokojený a šťastný, trenérka je na nás prý pyšná Jinak v sobotu jsme si dali krásnou slunečnou couračku po okolí a včera drezurní trénink v drezurním sedýlku
JAničko hned ti napíšu majlík,jinak ta čtvrtá blondýna je naše kamarádka, upozurnuji že ji je již přes třicet a ta si to z nás všech snad užívala nejvíc...až se konečně potkáme tak věřte že nás tahle hra nemine!!!!
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holčiny,
Andrej, závodily jste? Povídej, přeháněj .
Ta čtvrtá blondýna(krátkovlasá) je naše kamarádka, měla taky jeden čas koníka, americkýho klusáka, teď už nejezdí, jen chodí fandit na závody.... zvířátka si vynahrazuje smečkou psů, teď momentálně jich má 8 , ještě má dvě štěňátka na prodej
cheyenne
napsal(a):
Andrej, závodily jste? Povídej, přeháněj .
Ta čtvrtá blondýna(krátkovlasá) je naše kamarádka, měla taky jeden čas koníka, americkýho klusáka, teď už nejezdí, jen chodí fandit na závody.... zvířátka si vynahrazuje smečkou psů, teď momentálně jich má 8 , ještě má dvě štěňátka na prodej
Ještě dodám k fotce mě jako krtečka, ten mokrej flek pode mnou je "sliz" za slimákem, kterýho musel dělat Lukáš
molly
napsal(a):
Já se s vámi loučím, je pondělí, čeká mě Praha, tak pilně pište, ať mám večer co číst....
mějte se co nejlépe, pozdravujte koníky a užijte si krásné počasí
cheyenne
napsal(a):
Já se s vámi loučím, je pondělí, čeká mě Praha, tak pilně pište, ať mám večer co číst....
TAk já tady něco lehce zveřejník, ten slimák byl brutální nemohli jsme to poznat a rozsekl to když za sebe nalil vodu...konc jsem byla mrtvá smíchy...nu což tu je moje neskrývaná radost z alkoholu, připravovala jsem sangrii
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Tak Evi ahojky, jo jo závodili jsme. Ve čtvrtek tady lilo celý den, takže jsem se bála, aby nepršelo už ráno, ráno naštěstí jsme měli štěstí , sice bylo zataženo, ale nepršelo, za to povrch, nic moc. Dost jsem se bála, že se to bude klouzat, jak byla jízdárna mokrá, pač potom by to Elí krosila, kdyby jí to klouzalo, ale naštěstí to nebylo tak strašný, celkem to šlo. V druhé fázi byli samý plůtky, takže jsme na ně koukali, ale při parkuru super, ani u jednoho nezaváhala. Jeli jsme 60 cm čistě obě fáze. Druhá dost šílená, hrozný obraty a najíždění, ale zvládli jsme to. Druhý parkur 70 cm jsme se rozmýšleli, zda se mám dohlásit, ale Elí šla pěkně a čistě, startovala jsem jako druhá a první holčina na poníkovi byla vyloučená, pač jí chudince štycnul hnedka druhou překážku, ale potom cvičně to skočil všechno, tak jsem měla srdce v kalhotech, ale zase jsem to měla za sebou. Potom začlo pršet a když bych se dohlašovala, šla bych poslední a když to bylo ok, vykašlali jsme se v tom počasí na to a hlavně mám brýle, takže bych pak viděla kulový, tak jsem razila domů už v dešti, ale Elí to netankovalo, v pohodě se popásala
a pak mi trenérka psala, že jsme byli celkově pátý, dekoruje se dohromady 60 i 70 cm a vyhráli jsme stužku a hrníček, takže jsem fakt měla mega radost
až mě mrzelo, že jsem tam nepočkala na dekorování
klawdie
napsal(a):
TAk já tady něco lehce zveřejník, ten slimák byl brutální nemohli jsme to poznat a rozsekl to když za sebe nalil vodu...konc jsem byla mrtvá smíchy...nu což tu je moje neskrývaná radost z alkoholu, připravovala jsem sangrii
Scháním nového jezdce na Jerryho,rozhoďte sitě...po inzerátech si to ošéfuju sama! Chci mladýho jezdce do pony sportu.Lucka konči.
sadzi saj
napsal(a):
Tak Evi ahojky, jo jo závodili jsme. Ve čtvrtek tady lilo celý den, takže jsem se bála, aby nepršelo už ráno, ráno naštěstí jsme měli štěstí , sice bylo zataženo, ale nepršelo, za to povrch, nic moc. Dost jsem se bála, že se to bude klouzat, jak byla jízdárna mokrá, pač potom by to Elí krosila, kdyby jí to klouzalo, ale naštěstí to nebylo tak strašný, celkem to šlo. V druhé fázi byli samý plůtky, takže jsme na ně koukali, ale při parkuru super, ani u jednoho nezaváhala. Jeli jsme 60 cm čistě obě fáze. Druhá dost šílená, hrozný obraty a najíždění, ale zvládli jsme to. Druhý parkur 70 cm jsme se rozmýšleli, zda se mám dohlásit, ale Elí šla pěkně a čistě, startovala jsem jako druhá a první holčina na poníkovi byla vyloučená, pač jí chudince štycnul hnedka druhou překážku, ale potom cvičně to skočil všechno, tak jsem měla srdce v kalhotech, ale zase jsem to měla za sebou. Potom začlo pršet a když bych se dohlašovala, šla bych poslední a když to bylo ok, vykašlali jsme se v tom počasí na to a hlavně mám brýle, takže bych pak viděla kulový, tak jsem razila domů už v dešti, ale Elí to netankovalo, v pohodě se popásala
a pak mi trenérka psala, že jsme byli celkově pátý, dekoruje se dohromady 60 i 70 cm a vyhráli jsme stužku a hrníček, takže jsem fakt měla mega radost
až mě mrzelo, že jsem tam nepočkala na dekorování
teda velká gratulace!máš nějaké foto z hobíku...ukaž!..nás to čeká ted v sobotu, teda spíš Evu a Pétu, tak jsem na holky zvědavá!
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Nemám moc času tu na vá, , ale zběžně Andrejko, gratuluji
Holky děkuji moc Trenérka mi nejdřív napsala, tak jsme byli pátý, super, tak jsem si řekla, super a v sobotu mi volala sousedka, že mám u ní stužku a hrníček, tak to jsem měla fakt mega radost
Fotečky bohužel nemám, protože kamarádka nepřijela
, přítel musel do práce, takže smůla
klawdie
napsal(a):
Ještě něco do zábavného koutku..tady to je představa Lukáše jako gynekologa!
klawdie
napsal(a):
Ještě něco do zábavného koutku..tady to je představa Lukáše jako gynekologa!
A zase ten alkohol...takže štasná majitelka šáńo...na Grace!!!
klawdie
napsal(a):
A zase ten alkohol...takže štasná majitelka šáńo...na Grace!!!
Zde vevrka v mém podání, lezu na strom!
sadzi saj
napsal(a):
Holky děkuji moc Trenérka mi nejdřív napsala, tak jsme byli pátý, super, tak jsem si řekla, super a v sobotu mi volala sousedka, že mám u ní stužku a hrníček, tak to jsem měla fakt mega radost
Fotečky bohužel nemám, protože kamarádka nepřijela
, přítel musel do práce, takže smůla
Amndrejko, gratuluju, musela být fakt nějaká luxusní konstelace hvězd, že se nám tak s koníkama dařilo:)
Mohlo by to být častěji, vůbec si nestěžuju...:)
klawdie
napsal(a):
Zde vevrka v mém podání, lezu na strom!
Evi a tohle mělo být co??????
molly
napsal(a):
jsem zpátky,Molča vyvenčena Evi,super fotky z oslavy...Koukám holky,jste si to vážně užily!!
Andy-Super...gratuluji
Já myslela,že teď v SO taky ještě vytáhnu Molču skotačit...Ale upustila jsem od toho.3týdny teď neskákala,skoro nepracovala.Tak to nebudu lámat přes koleno...Budu se těšit na příští sezónu...Ale Klári,když bude počasí,vezmu zas freťuli a přijedu aspoň fandit!
Jani,mně mailík nedošel :(....
molly
napsal(a):
jsem zpátky,Molča vyvenčena Evi,super fotky z oslavy...Koukám holky,jste si to vážně užily!!
Andy-Super...gratuluji
Já myslela,že teď v SO taky ještě vytáhnu Molču skotačit...Ale upustila jsem od toho.3týdny teď neskákala,skoro nepracovala.Tak to nebudu lámat přes koleno...Budu se těšit na příští sezónu...Ale Klári,když bude počasí,vezmu zas freťuli a přijedu aspoň fandit!
Jani,mně mailík nedošel :(....
Jasan aspon zas pokecáme, tentokrát budeš hlídat max fretuli
No a taky mi došlo, že jsme tě vlastně na tu oslavu mohli taky pozvat, to jsme ale trdla, hele a na Novým se jede Hubert, pořádá ho Majtan, nezůčastníš se? nebo aspon večerního country bálu, můžu zamluvit místo i pro tebe jestli budeš chtít jít s námi!
Holky tohle je babaJaga-náš trenér!
klawdie
napsal(a):
Jasan aspon zas pokecáme, tentokrát budeš hlídat max fretuli
No a taky mi došlo, že jsme tě vlastně na tu oslavu mohli taky pozvat, to jsme ale trdla, hele a na Novým se jede Hubert, pořádá ho Majtan, nezůčastníš se? nebo aspon večerního country bálu, můžu zamluvit místo i pro tebe jestli budeš chtít jít s námi!
Holky tohle je babaJaga-náš trenér!
klárko, já z těch fotek nemůžu. Fakt se povedly No a ted jsem si vzpoměla, že jsme nedávno řešili naše zanedbané procházky na ruce, tak včera jsem to teda napravila. Sice jsme došli i do hospůdky
ale travička tam je suprová , tak byli spokojeni jak koníci, tak i my :-) Hele a Honzík se normálně z te obrovské travnaté louky i spotil
Papkal tak rychle, protože měl strach, že ji nestihne spást celou. Nenažránek můj malutký
molly
napsal(a):
Koukala jsem Klári na termín...Je mi líto,ale jsem v práci...Mám volný tenhle a příští víkend a pak makám 2 za sebou... Takže mócinky děkuji za pozvání,ale nejde to... A že bych po práci přijela,pařila s Vámi a pak měla být celou neděli v práci...No nevím,zda-li bych to zvládla
To je náš "Bossík"..
molly
napsal(a):
Koukala jsem Klári na termín...Je mi líto,ale jsem v práci...Mám volný tenhle a příští víkend a pak makám 2 za sebou... Takže mócinky děkuji za pozvání,ale nejde to... A že bych po práci přijela,pařila s Vámi a pak měla být celou neděli v práci...No nevím,zda-li bych to zvládla
To je náš "Bossík"..
To je škoda Zuzy..jinak Leni mě se taky podařilo vytahnout segru s Grace na procházku do lesa, šli jsme na houby a světer div se na tom krajíčku jsme fakt pár hub našli a mě se dokonce podařilo objevit bedlu SAhibek spolupracoval hladal travičku já houby, jen Grace trochu spěchala
....bylo to fajn.sem myslela že vám ukážu nějaké foto a taky JAničky novou ohlávku, kterou jsem vítězoslavně dokončila, ale jaksi mi chybí kabel USB, takže smůla...Já už se těším jak si takhle zakalíme společně!
Rozkvetlý pařez z Mrazíka!
klawdie
napsal(a):
To je škoda Zuzy..jinak Leni mě se taky podařilo vytahnout segru s Grace na procházku do lesa, šli jsme na houby a světer div se na tom krajíčku jsme fakt pár hub našli a mě se dokonce podařilo objevit bedlu SAhibek spolupracoval hladal travičku já houby, jen Grace trochu spěchala
....bylo to fajn.sem myslela že vám ukážu nějaké foto a taky JAničky novou ohlávku, kterou jsem vítězoslavně dokončila, ale jaksi mi chybí kabel USB, takže smůla...Já už se těším jak si takhle zakalíme společně!
Rozkvetlý pařez z Mrazíka!
tak už jsou inzeráty poslány,hodila jsem to všude kam to šlo..
molly
napsal(a):
Takhle si to Molča užívá,když jí konečně sundám sedlo
molly
napsal(a):
To byla včerejší...A dnešní
molly
napsal(a):
Já se jdu rozloučit...Pojedu do práce...Všem pěkný zbytek dne a užijte si slunka:)
kukinatost
napsal(a):
Hoj Zu, tak ať ti to uteče a pozdrav freticu i ořulu..:)
...jinak chtěla jsem tu veřejně moc pochválit a poděkovat Evičce za včerejší trenink, stala se ted mojí osobní trenerkou a napravujem chyby a nedostatky, ukázala mi metodu která mě zaujala...škola lehkosti od Phillipa Karla, jsou ted články na equichannelu a světe div se funguje to,vyzkoušela jsem to na vlastní kůži a byla jsem nadšená,koník to rychle pochopil a spolupráce byla uplně jiná, učili jsme ho chodti od zadu a jednou mi naklusal tak že byl sám překvapenej jak ji měl volnou přední nohu tak uplně nadskočil předkem, zastavování a přechody kompletně byli lepší a snažší, řešili jsme taky to rolování a učila jsem se mít stálý ale jemný kontakt s hubou, i mi nacválal na nohu která mu moc nejde hned dobře a pěkně chodil ...no jsem nadšená Evička umí skvěle vysvětlovat a na to že jsme dělali jen ty přechody a zacválali jen dvě kola na obě ruce, jsem zmožená a jsem celkem zvědavá na Sahibka, doufám, že se mi po pár lekcích podaří Evču poprosit o foto aby jste mohli porovnat...ještě to bude hodně práce,ale vidím na Sahibovi že ho to baví a nachází kontakt s udidlem že si spolu začínáme rozumět i přes otěž, holky všem vám doporučuji si to minimálně přečíst...fakt je to hodně zajímavé....Evičce díky, jsem nadšená a hodně nahecovaná a pravě jsem si vytiskla ty články a po večerech to budu studovat.
klawdie
napsal(a):
...jinak chtěla jsem tu veřejně moc pochválit a poděkovat Evičce za včerejší trenink, stala se ted mojí osobní trenerkou a napravujem chyby a nedostatky, ukázala mi metodu která mě zaujala...škola lehkosti od Phillipa Karla, jsou ted články na equichannelu a světe div se funguje to,vyzkoušela jsem to na vlastní kůži a byla jsem nadšená,koník to rychle pochopil a spolupráce byla uplně jiná, učili jsme ho chodti od zadu a jednou mi naklusal tak že byl sám překvapenej jak ji měl volnou přední nohu tak uplně nadskočil předkem, zastavování a přechody kompletně byli lepší a snažší, řešili jsme taky to rolování a učila jsem se mít stálý ale jemný kontakt s hubou, i mi nacválal na nohu která mu moc nejde hned dobře a pěkně chodil ...no jsem nadšená Evička umí skvěle vysvětlovat a na to že jsme dělali jen ty přechody a zacválali jen dvě kola na obě ruce, jsem zmožená a jsem celkem zvědavá na Sahibka, doufám, že se mi po pár lekcích podaří Evču poprosit o foto aby jste mohli porovnat...ještě to bude hodně práce,ale vidím na Sahibovi že ho to baví a nachází kontakt s udidlem že si spolu začínáme rozumět i přes otěž, holky všem vám doporučuji si to minimálně přečíst...fakt je to hodně zajímavé....Evičce díky, jsem nadšená a hodně nahecovaná a pravě jsem si vytiskla ty články a po večerech to budu studovat.
Holky, ani jsem to tu pořádně nečetla, zítra napravím. Jen bych potřebovala poslat webovky toho pána, co dělá parelky i uzdečky na ten způsob. Nevím, jak se přesně jmenuje. Takové různobarevné. Děkuji
molly
napsal(a):
Uff...tak jsem se odhodlala dokonce na UEK i zavolat (když se tedy odpovídáním na maily neobtěžují). Ta baba byla jednak neochotná a jednak neschopná! Za 5 minut hovoru jsem se dozvěděla leda tak to, že kobyla je po těch a těch rodičích (ano, dokázala ji správně najít) a že pro informace mám volat do Písku. Grrrr
strelish
napsal(a):
Uff...tak jsem se odhodlala dokonce na UEK i zavolat (když se tedy odpovídáním na maily neobtěžují). Ta baba byla jednak neochotná a jednak neschopná! Za 5 minut hovoru jsem se dozvěděla leda tak to, že kobyla je po těch a těch rodičích (ano, dokázala ji správně najít) a že pro informace mám volat do Písku. Grrrr
Lenica: je to www.toricon.wz.cz
budeš kupovta něco Hanozulovi...?:) Mi dneska přijde zase Zuzka, tak asi vyrazíme s oběma ořema ven....:)a zítra mám jít do kina a nějak jsem to nedomyslela, páč jsme si objednala rovnoun i squash..
sadzi saj

strelish
napsal(a):
Holčiny totálně nestíhám, dneska to tady zvoní o sto šest, se ty lidi snad zbláznili už se těším až vypadnu domů
a to máme ve středu prezentaci zboží, takže do noci budu pryč, takže taky mazec
Jinak chválím Klári a jsem ráda, že si rozumná a pochopila si to ohledně toho lonžování, v tom tématu ti to tam myslím lexe moc pěkně napsala a PK je fakt super, taky ty články ráda čtu, na podobném principu pracujeme taky. Taktéž články od T. Rittera co jsou na eqch jsou velmi zajímavé a poučné
sadzi saj
napsal(a):
Holčiny totálně nestíhám, dneska to tady zvoní o sto šest, se ty lidi snad zbláznili už se těším až vypadnu domů
a to máme ve středu prezentaci zboží, takže do noci budu pryč, takže taky mazec
Jinak chválím Klári a jsem ráda, že si rozumná a pochopila si to ohledně toho lonžování, v tom tématu ti to tam myslím lexe moc pěkně napsala a PK je fakt super, taky ty články ráda čtu, na podobném principu pracujeme taky. Taktéž články od T. Rittera co jsou na eqch jsou velmi zajímavé a poučné
Ano ano Andrej, pochopila obzvlášt jak se rozepsala Lexi nebo jak je ten nick...zjistila jsem čím víc toho se snažím načíst a pobrat tak zjištuji jak málo toho vím...jsem zvědavá jak to na nás bude fungovat...přijde mi to hroznej nezvyk strkat koni ruce za uši,ale ono to fakt zabírá,a nepobízet koně jen tou tušírkou, drsný,ale taky pak pochopil a ty vzdálenosti kdy jsem ho muesla podpořit se zvětšovali...bomba
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Ano ano Andrej, pochopila obzvlášt jak se rozepsala Lexi nebo jak je ten nick...zjistila jsem čím víc toho se snažím načíst a pobrat tak zjištuji jak málo toho vím...jsem zvědavá jak to na nás bude fungovat...přijde mi to hroznej nezvyk strkat koni ruce za uši,ale ono to fakt zabírá,a nepobízet koně jen tou tušírkou, drsný,ale taky pak pochopil a ty vzdálenosti kdy jsem ho muesla podpořit se zvětšovali...bomba
Ruce za uši??
sadzi saj
napsal(a):
Ruce za uši??
no obrazně řečeno, říkala jsem si jestli tam nemám dát smailíka... jde o to že tahle metoda tě nenutí mít ruce na kouhotku přilepené...tady používájí při každém přechodu takzvané přizvednutí koutku a to holt jinak neuděláš než že zvedneš ruku na krk koně....já to neumím vysvětlit ale vždyt jsi to četla..tam to je...
klawdie
napsal(a):
no obrazně řečeno, říkala jsem si jestli tam nemám dát smailíka... jde o to že tahle metoda tě nenutí mít ruce na kouhotku přilepené...tady používájí při každém přechodu takzvané přizvednutí koutku a to holt jinak neuděláš než že zvedneš ruku na krk koně....já to neumím vysvětlit ale vždyt jsi to četla..tam to je...
holt jsem byla zvykla že mě nutili mít klidnou ruku na kohoutku a ted najednou mám mít klidnou ruku v kontaktu s hubou do strany, nahoru...je to srozumitelné?!
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
holt jsem byla zvykla že mě nutili mít klidnou ruku na kohoutku a ted najednou mám mít klidnou ruku v kontaktu s hubou do strany, nahoru...je to srozumitelné?!
Jj, to jo, nahoru a do strany, ale zmátlo mě to za uši , jo ruka má být klidná, ale s jemný a stálým kontaktem a živá
ne pasivní, ale taky záleží na koni, s každým se musí pracovat individuálně.
Jinak na eqch je na prodej chambon, jsem si na tebe vzpomněla
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, nahoru a do strany, ale zmátlo mě to za uši , jo ruka má být klidná, ale s jemný a stálým kontaktem a živá
ne pasivní, ale taky záleží na koni, s každým se musí pracovat individuálně.
Jinak na eqch je na prodej chambon, jsem si na tebe vzpomněla
jéé děkuji mrknu....už se loučím tak se měj hezky.pa
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
jéé děkuji mrknu....už se loučím tak se měj hezky.pa
Tak pa pa