Vyšití jména na podsedlovku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2007 11:35

Chci se zeptat kde se dají vyšít jména na podsedlovku... nějaké webovky nebo tak... a jak to je- koupím si podsedlovku pošlu jim ji tam a oni mi na ni vyšijí jméno a pošlou zpět??? Máte nějaký tip? Díky

1.10.2007 11:41

sefero napsal(a):
Chci se zeptat kde se dají vyšít jména na podsedlovku... nějaké webovky nebo tak... a jak to je- koupím si podsedlovku pošlu jim ji tam a oni mi na ni vyšijí jméno a pošlou zpět??? Máte nějaký tip? Díky

kdyžtak sem hoďte pro inspiraci nějaké výšivky

1.10.2007 11:51

sefero napsal(a):
kdyžtak sem hoďte pro inspiraci nějaké výšivky

www.equipam.ipnet.cz
Skvělé ceny a provedení super.
Já jsem si tam objednala celou dečku plus jméno koně ( ČERNÁ SAMET DEČKA A ZLATÉ PÍSMO A LEM DEČKY.,vyšlo mě to na cca 750Kč). Tady mám fotky. Na dečce je napsáno Toprak, ale koník je Parma. Už ji ám jen na treninky.

1.10.2007 11:54

barletka napsal(a):
www.equipam.ipnet.cz
Já jsem si tam objednala celou dečku plus jméno koně ( ČERNÁ SAMET DEČKA A ZLATÉ PÍSMO A LEM DEČKY.,vyšlo mě to na cca 750Kč). Tady mám fotky. Na dečce je napsáno Toprak, ale koník je Parma. Už ji ám jen na treninky.

Tak nejde nic vidět jsem si to myslela

1.10.2007 12:03

sefero napsal(a):

V Brně v jezdeckých potřebách na Moravanu vyšívají nápisy na dečky, na bundy, na kšiltovky....

1.10.2007 12:07

evizna napsal(a):
V Brně v jezdeckých potřebách na Moravanu vyšívají nápisy na dečky, na bundy, na kšiltovky....

Nebo je varianta, že si vytiskneš na nažehlovací papír, co chceš na dečku a na látku stejné barvy nažehlíš a přišiješ. Nebo pokud má dečka cíp bez prošití, tak nažehlíš na něj.

1.10.2007 12:13

sefero napsal(a):

mrkni na www.mikyfarm.cz tam vyšívají na podsedlovky

1.10.2007 16:58

barletka napsal(a):
www.equipam.ipnet.cz

Barletko za jak dlouho ti to poslali? Já si obědnávala dečku před čtrnácti dny a nic- ani nepotvrdili obědnávku jako to dělají jiné obchody.

DeryEmbroi

10.4.2021 13:45
DeryEmbroi

XXX.XXX.99.81

Zkuste www.podsedlovky.cz Specializují se na výšivky, nášivky, vyšívání na podsedlové dečky, čabraky, obojky, deky, oblečení, kožené výrobky a prošívané materiály. Ať chcete jméno koně, logo stáje nebo mít sladěné celé týmové vybavení, vše zvládnou

11.4.2021 00:14
Misa12345

XXX.XXX.243.253

DeryEmbroi napsal(a):
Zkuste www.podsedlovky.cz Specializují se na výšivky, nášivky, vyšívání na podsedlové dečky, čabraky, obojky, deky, oblečení, kožené výrobky a prošívané materiály. Ať chcete jméno koně, logo stáje nebo mít sladěné celé týmové vybavení, vše zvládnou

Myslím že slečna už nepotřebuje

11.4.2021 10:18
jbb

XXX.XXX.107.140

Tak to je přeci jasné, že cílem respondentky nebylo poradit na otázku položenou před spoustou let, ale že dotyčná sem vkládá nevyžádanou reklamu... Je to tu vidět poměrně často

Přidejte reakci

Přidat smajlík