Musím vám tu něco poslat, tohle je speciálně pro Klárku, aby viděla, jak nám to sluší..:)
kukinatost
napsal(a):
Musím vám tu něco poslat, tohle je speciálně pro Klárku, aby viděla, jak nám to sluší..:)
a tady celý můj krasavec...:)
jsem chtěla udělat i nějaké fotečk pod sedlem, ale kolem 6. už bylo hnusné světlo, takže jsem si říkala, že by z toho stejně bylo prd..no, příležitosti snad jetě budou..tak jenom pár, co jsem blejskla, než sjme vyjely...
kukinatost
napsal(a):
jsem chtěla udělat i nějaké fotečk pod sedlem, ale kolem 6. už bylo hnusné světlo, takže jsem si říkala, že by z toho stejně bylo prd..no, příležitosti snad jetě budou..tak jenom pár, co jsem blejskla, než sjme vyjely...
ještě jsem je dneska otravovala při večeři, foťk mě prostě tlačil v kapse..:)
kukinatost
napsal(a):
děkujeme za pochvalu, ale ráda bych podotkal, že tole je práce Klárky - klawdie..:)
jo a gasii na večeři taky nepřišla zkrátka..:)
kukinatost
napsal(a):
děkujeme za pochvalu, ale ráda bych podotkal, že tole je práce Klárky - klawdie..:)
jo a gasii na večeři taky nepřišla zkrátka..:)
a tady jsem našla fotku podobnou Klárčině, vidím, že máme pdoobné nápady..:)
kukinatost
napsal(a):
moc mu ta ohlávka sekne.fešák.já tedka budu čekat do soboty až přijedou druhý zájemci o ferdynada.to jsem zvědava.no dneska mi volal nákej chlap na mendy no takovej divnej moc se mi nezdál,ale nejlepší otázka kolik váží no tak jsem mu odpověděla nevím já si svoje koně nevážím tak řekl že se ještě rozhodne apak se ozve.řeeknu ten byl příjemenj jak trn v oku,
kukinatost
napsal(a):
a tady jsem našla fotku podobnou Klárčině, vidím, že máme pdoobné nápady..:)
no to víš, s takovou ohlávkou ještě aby nee..:)
teda jedna fotka mého pana Žlutého..:)
kukinatost
napsal(a):
no to víš, s takovou ohlávkou ještě aby nee..:)
teda jedna fotka mého pana Žlutého..:)
to přišel ze hřibů, a pa t takhle zapíchnul u chatky..:)
kukinatost
napsal(a):
tuuš, jsem se rozfotkovala..:)
kukinatost
napsal(a):
a tuhle fotku miluju..:)
kukinatost
napsal(a):
a tuhle fotku miluju..:)
Marťo, já jsem myslela, že Ferďas už je u někoho nového....no a i poňulu prodáváš taky? To ti zbude Lavina, Bogar a ten poník?
a tady jedna z vyjížďky...
kukinatost
napsal(a):
pěknej hafánek
kukinatost
napsal(a):
Marťo, já jsem myslela, že Ferďas už je u někoho nového....no a i poňulu prodáváš taky? To ti zbude Lavina, Bogar a ten poník?
a tohle je vrchol dokonalosti, aspoň pro mě..:) To je nás Bruno, 18 letý pesan, který zapomnněl umřít, v prosinci slavíme 18.tiny, teda doufám a bude to pekelně velkolepé..jinak tak se učil na státnice:)
kukinatost
napsal(a):
a tohle je vrchol dokonalosti, aspoň pro mě..:) To je nás Bruno, 18 letý pesan, který zapomnněl umřít, v prosinci slavíme 18.tiny, teda doufám a bude to pekelně velkolepé..jinak tak se učil na státnice:)
tak to moje zlata, máte na pokoukání po ránku a já frčím do Hajan...a já jenom oufám, že nebude ráno pršet, páč to 4:30 fakt nevstanu...
kukinatost
napsal(a):
no ještě se rozhoduju komu zatím nevím.jj mendy jde taky,ale moc se mi jí dávat pryč nechce.bogara,lavíka ahonzík ty si chci nechat gogárek už pěkně vyrostl ještě kousek a má velikostně ferdu
woldemortik
napsal(a):
no ještě se rozhoduju komu zatím nevím.jj mendy jde taky,ale moc se mi jí dávat pryč nechce.bogara,lavíka ahonzík ty si chci nechat gogárek už pěkně vyrostl ještě kousek a má velikostně ferdu
Janinko moc mu sluší to jsem ráda koukala jsem že jsi musela udělat uzlík navíc, říkala jsem si že to přes čumák bude velký a dělala jsem to podle velikosti na araba, no někdo hold ty rozměry trochu neodhad, musím naměřit speciální plnasáckou velikostale poradila sis s tím dobře!
...tak co komu sluší víc???? No to je jasný že Kerydlovi! Krásně na něm vynikne!
klawdie
napsal(a):
Janinko moc mu sluší to jsem ráda koukala jsem že jsi musela udělat uzlík navíc, říkala jsem si že to přes čumák bude velký a dělala jsem to podle velikosti na araba, no někdo hold ty rozměry trochu neodhad, musím naměřit speciální plnasáckou velikostale poradila sis s tím dobře!
...tak co komu sluší víc???? No to je jasný že Kerydlovi! Krásně na něm vynikne!
JAninko ted koukám jak máme rozdílný hlavičky, mám samo nna mysli u koníku...vy potřebujete ještě menší pane jo....není plnášek jako poloviční plnásek....
klawdie
napsal(a):
JAninko ted koukám jak máme rozdílný hlavičky, mám samo nna mysli u koníku...vy potřebujete ještě menší pane jo....není plnášek jako poloviční plnásek....
Jinak zčernal fukt brutálně...až se vrátí DAnny z jachty domluvíme výlet,ti pak aspon tu ohlávku můžu donastavit...a na GAsii a Honzíka to ododělám na místě aby to sedlo!
klawdie
napsal(a):
Jinak zčernal fukt brutálně...až se vrátí DAnny z jachty domluvíme výlet,ti pak aspon tu ohlávku můžu donastavit...a na GAsii a Honzíka to ododělám na místě aby to sedlo!
Dobré ránko, nejen pro mou dodavatelku ohlávek..:)
Jo, kerouš už je černochem a hlavičku má úplně drobnou, kupuju mu normálně provazovky va velikosti jedna..Jo, pořešila jsem to ještě jedním uzlíkem a v pohodě..stejně až tam udělám spešl uzel, abych si z lana vytvořila otěže, hezky se v tom schová...:))
Jinak fakt by mě nenapadlo, že má Sabula větší nebo tka nějak robustnější hlavičku..
JInak Lenica mě uhání, a teď vás budeme uhánět společně, kdy máte huberty? Ať to dáme nějak dokupy, už se nemůžu dočkat:)
klawdie
napsal(a):
Prdelky moje To je tak fajn si něco od vás přečíst po ránu, ještě ne moc pěkném :-( Jani, Kerki je famózní, fakt mu to sekne. ještě panička se pak sladí do modro-bíla
a je to
Jdu uvařit všem kávy a za chvíli jsem tu
lanika
napsal(a):
Prdelky moje To je tak fajn si něco od vás přečíst po ránu, ještě ne moc pěkném :-( Jani, Kerki je famózní, fakt mu to sekne. ještě panička se pak sladí do modro-bíla
a je to
Lenica, chci tež..
Jinak vidím, že fajná rána vedou...jsem se brutálně pohádala se segrou a maminou, ta zas vyrývala do koní, přitom spratek enní vůbec doma, nicméně vytočená sjem fest, venku hnusně, kvůli otce sjem musela vstávat mnohem dříve, páč odjížděl na veletrh, tak se mi chtěl nasáčkovat do koupelny - je tam minimálně 25 minut...a pak venku tak hnusně mrholí, a za 15 minut na zastávku sjem vypadal jak zmoklý šťur..
lanika
napsal(a):
a je to
Holky tak asi takhle 20.10 máme prvního huberta pak ještě 27.10 a pak netuším kdy bude hradeckej jestli vubec bude, ale tipuji ho na 3.11...ale myslím si že po sv.Hubertu máme klid a víkendy volné...takže bych to viděla na listopad, bud 9-11.11. nebo ten další víkend, hm?JInak tedy mám taky zatím volný víkend 12-14.10.
molly
napsal(a):
Dobré ránko...Kerouš je fakt fešák Modrá je modrá
A dobrá... Jinak já dopředu říkám,že konec října nemůžu(víkendy dělám) a na listopad ještě nemám rozepsané směny ...
Holky, já se přizpůsobím. Máme tady 4 huberty, které jsem měla v plánu jet, ale klidně bych oželela většinu z nich. Hlavně, že se zůčastním naší a ta je teď v sobotu. Takže já jsem bez hranic Hele a kdy se Danny má vracet? Jo Zuzi, jak máte vlastně ty směny. Nějak pravidelně? Nebo vám je rozepisujou jak se komu zlíbí?
molly
napsal(a):
Dobré ránko...Kerouš je fakt fešák Modrá je modrá
A dobrá... Jinak já dopředu říkám,že konec října nemůžu(víkendy dělám) a na listopad ještě nemám rozepsané směny ...
KOčko řekla bych že se asi hodně budem řídit dle tvé práce.....tak si to zjisti, ještě jsem zvědavá na Danny a co ty Andrej přidáš se,bych to viděla na sjezd v HK a nadále bychom pokračovali vozem.Bylo by to super Zuzky, DAnny, Andrej, Péta, Evča, třeba pustěj i Klárku a já....segra snad bude moct pujčit velký auto kdyby nás bylo hodně!
kukinatost
napsal(a):
Leni nepravidelně .Pokud vím,že budu potřebovat nějaký víkend volno a řeknu to měsíc dopředu,tak jej s největší pravděpodobností dostanu...Jinak nee...Ten první víkend v Listopadu jsem na hubertu v Mostě,tam se snad potkáme zas s Luciusem
Takže když budu do konce týdne vědět temín(přibližný),tak ještě v pondělí můžu usmlouvat volno na Listopad...
molly
napsal(a):
Leni nepravidelně .Pokud vím,že budu potřebovat nějaký víkend volno a řeknu to měsíc dopředu,tak jej s největší pravděpodobností dostanu...Jinak nee...Ten první víkend v Listopadu jsem na hubertu v Mostě,tam se snad potkáme zas s Luciusem
Takže když budu do konce týdne vědět temín(přibližný),tak ještě v pondělí můžu usmlouvat volno na Listopad...
TAk zatím jsme se shodli že ten první víkend né e, což je vlastně 3.11. Huberta a tím pádem jestli se pojede hubert na jizdarně pojede se určov tomto termínu, tak co holky ten druhý víkend????
klawdie
napsal(a):
TAk zatím jsme se shodli že ten první víkend né e, což je vlastně 3.11. Huberta a tím pádem jestli se pojede hubert na jizdarně pojede se určov tomto termínu, tak co holky ten druhý víkend????
Holky, já se opravdu přizpůsobím, záleží jak dáte vědět, kdy se ten náš slavný srazík uskuteční Jen, aby už nebyl sníh
kukinatost
napsal(a):
Jani,asi budu potřebovat psychologický rozbor...Jsem k.o-rozebraná "uvnitř" na kusy...Myslím,že Ty pochopíš,jak to myslím.....
molly
napsal(a):
Jani,asi budu potřebovat psychologický rozbor...Jsem k.o-rozebraná "uvnitř" na kusy...Myslím,že Ty pochopíš,jak to myslím.....
pusiny, včil tu nejsem a pak se teda poradíme a domluvíme, ju? Zu, chápu....uvidíme, co se s tím dá dělat, když tak pisni maila, co se robí...
Já 3.11. určo nemůžu, ale pak už by to mohlo jít..a na příští weekend zatím nic nemám, i když určo někde bude nějaký hubert...
molly
napsal(a):
Tak tento výraz chápu i já.......ale Janička je to studoaná takže ta bude mít i řešení že?Docela obdivuju tuhle tvoji práci Jani. musíš být velmi silný člověk!..JInak Leni neboj až dorazíme tak tě omrknem na živo a zhodnotíme to společnými silami...
klawdie
napsal(a):
Tak tento výraz chápu i já.......ale Janička je to studoaná takže ta bude mít i řešení že?Docela obdivuju tuhle tvoji práci Jani. musíš být velmi silný člověk!..JInak Leni neboj až dorazíme tak tě omrknem na živo a zhodnotíme to společnými silami...
Jasně Však na to se těším. Hlavně když si na něj sednete a já uvidím, jestli bude rozdíl jak chodí pod vámi a podemnou. A pak budem pátrat v čem to je
Zuzi, jestli je to , co myslím, pak hlavu vzhůru. Já se v tom plácám pořád dokola už asi 2 roky.
kukinatost
napsal(a):
se říká...\"Oko do duše okno\"..... Mám vyfotit to své?
molly
napsal(a):
Molly má říji... nemůžu jezdit...ale asi ji vezmu popást do sadu...
ženská vždyt sem ti psala že mužeš přijet k nám, ato není tak špatný nápad co? dát si společnou vyjíždku a pokdákat si v lese...kdyby jsi měla chut koní tu mámé řekla bych dost...stačí říct kdy
klawdie
napsal(a):
ženská vždyt sem ti psala že mužeš přijet k nám, ato není tak špatný nápad co? dát si společnou vyjíždku a pokdákat si v lese...kdyby jsi měla chut koní tu mámé řekla bych dost...stačí říct kdy
klári,děkuju...Tenhle stav trvá vždy týden... A já mám ještě dnes a zítra odpolko a v pátek celý den... Jedině na začátku příštího týdne...
Jdu za Molčou...Zatím čauky... taky jsem našla
klawdie
napsal(a):
POndělí bude ideální, hezky se provětrej!
Zdravím vás dámy. Tak nám nějak spadl celej systém i v praze tak ¨nám nefungoval internet ani program v kterým pracujem, takže jsme se od 7:30 až do teď nudily... tak se zase loučím a jdu to dohánět, jinak už se těším na srazííííík
rocky
napsal(a):
Zdravím vás dámy. Tak nám nějak spadl celej systém i v praze tak ¨nám nefungoval internet ani program v kterým pracujem, takže jsme se od 7:30 až do teď nudily... tak se zase loučím a jdu to dohánět, jinak už se těším na srazííííík
Holky holky holky, takže slavnostně hlásím, že pokud bude ten srazík druhý víkend v 11, pak přijede semnou i lucius Jdu makat.
kukinatost
napsal(a):
Jsem zpátky...Holky,jestli tedy chcete udělat sraz 10-11.11,zajednám si na ten víkend volno...Ale pak už s tím nehnu...Tak snad to bude vyhovovat všem
Klári,co tam jezdí za číslo??Sedla bych o půl čtvrté na socku a přijela tam...Pak bych počkala u kámošky na Novém na točně,kamoš by mě vzal dom...
molly
napsal(a):
Jsem zpátky...Holky,jestli tedy chcete udělat sraz 10-11.11,zajednám si na ten víkend volno...Ale pak už s tím nehnu...Tak snad to bude vyhovovat všem
Klári,co tam jezdí za číslo??Sedla bych o půl čtvrté na socku a přijela tam...Pak bych počkala u kámošky na Novém na točně,kamoš by mě vzal dom...
do roudničky jezdí 16, ale klidně tě někde vyzvednu když řekneš kde?! to je fuk stejěn tam jezdím autem...
kukinatost
napsal(a):
No, to bude mazec...By mě zajímalo, jak to ta Lenica plánuje, jak a kde se chce srážet a jak to vyřešíme s tím noclehem...ale už teď se nemůžu dočkat..ok, ošefuju si to i já a budu počítat s tím 2. listopadovým weekendem...
klawdie
napsal(a):
končím všelijak jak se mi chce, ty končíš tedy o pul čtvrté, ju!naberu tě v práci.domluvíme se ještě v sobotu né?
ještě nevím na 100%,zda-li dorazím... tak neslibuji...
Snad se taky pojedu podívat na jeden vlek-plachťák,ale Molčí to neva-hlavně že bude na dvorku
molly
napsal(a):
No tak baby,nehádajte sa Ty Klári,kdo ještě pojede?Rocky,Klafus?Na co mě posadíte? Já tam nahoře nikdy koňmo nebyla....
no, vybrat si to vybereš, zřejmě ty naturálie v podobě alkoholu budou nejvhodnější..:)
Tady nejde o tu cenu matroše, ale taky ses s tím hlavně musela pěkně umotat..:)
molly
napsal(a):
Klári,o koníkoj se tedy dohodnem v pondělí...
Jasný i když myslím že ti nachystáme Jerryho....
kukinatost
napsal(a):
Holky,doufám,že budete mít foťák nabitý a místa dost Já jsem celý příští týden na ranní,semka se nedostanu dřív,jak navečer,tak abyste to pak tady zdejším pěkně přiblížily
Krupka-loni na podzim...
molly
napsal(a):
Holky,doufám,že budete mít foťák nabitý a místa dost Já jsem celý příští týden na ranní,semka se nedostanu dřív,jak navečer,tak abyste to pak tady zdejším pěkně přiblížily
Krupka-loni na podzim...
Já už se z toho pos.. psala mi at prijedu dnes ke konim at se to vyresi s tim ustajenim,ze ji zas volala lucina!!!ja ani andy se stehovat nebudem a pan pitaš odmitá stavet znova ten box!!!!at uz me nesere!!!
rocky
napsal(a):
budeš u koní?v kolik,že by jsme hodili řeč s ivčou,bude tam i andy a klidne lucine napisu at tam taky prijede!
já tam budu mít tu Agátu, no to je radosti, musíme Ivče vysvětliti že to jsou jen výplody Lucčiny fantazie, žadný kun neexistuje, jako neexistovali, ty předtím,ani neexistovali sedla, uzdečky, zlatý udidla, martingali, vstupenky na formule....jen jak pitomci všechno předělají a Lucie napíše svoou oblíbenou sms že to dnes nestíhají že to nevyšlo...kamarádku jsem taky varovala, neposlechla...dělá z lidí pitomce....pak už ji opravdu nezbývá než říct do očí že ji tam nechcem!
kukinatost
napsal(a):
Zdarec, hlásím se až teď, ráno jsem zachrápla a bylo moc práce.... je to tady dneska pěknej vopruz, ať udělám, co udělám, je všechno špatně, chválil mě nejvyšší pan ředitel, ale pán přímo služebně nade mnou mi teda dává sodu.
Jani, děkuji za poštu, už to frčí do Prahy .
Koukám, že v Roudničce to máte čím dál zajímavější, tak se s tim poperte, ať máte už klídek....
cheyenne
napsal(a):
Zdarec, hlásím se až teď, ráno jsem zachrápla a bylo moc práce.... je to tady dneska pěknej vopruz, ať udělám, co udělám, je všechno špatně, chválil mě nejvyšší pan ředitel, ale pán přímo služebně nade mnou mi teda dává sodu.
Jani, děkuji za poštu, už to frčí do Prahy .
Koukám, že v Roudničce to máte čím dál zajímavější, tak se s tim poperte, ať máte už klídek....
Tak práve mi napsala : Víš co, fajn pujdu jinam,mam to uz zajisteny jen jsem cekala kdyby vysla v roudnicce
jsem ji totiz napsala ze kdyz to teda nechape pres sms tak at prijde na pul patou do roudnicky a ze ji to vysvetlime osobne!
jinak zdravííím evičku
rocky
napsal(a):
Tak práve mi napsala : Víš co, fajn pujdu jinam,mam to uz zajisteny jen jsem cekala kdyby vysla v roudnicce
jsem ji totiz napsala ze kdyz to teda nechape pres sms tak at prijde na pul patou do roudnicky a ze ji to vysvetlime osobne!
jinak zdravííím evičku
segra klid já jsem si ted zanadávala do zdi, i slepej by pochopil že ho tam nechcem že nás sere a ona se bude stále vtírat!ta holka je nemocná!
TAky zdravím Evičku, to je co s blbcem nehneš!
klawdie
napsal(a):
segra klid já jsem si ted zanadávala do zdi, i slepej by pochopil že ho tam nechcem že nás sere a ona se bude stále vtírat!ta holka je nemocná!
vpoho uz se ji rozsvitilo a napsala ivce ze at si tam teda zustanem ze ma sehnany ustajeni jinde!!!sem jen zvedava jak to ivce podala,takze ji to logicky vysvetli,ja tam dnes nebudu jde andy.chapu ze pro ivcu by to byli prachy ale ja se z boxu nehnu a andy taky ne..
klawdie
napsal(a):
No jo, to zas ustane.... já jsem jí na tréninku viděla ráda, protože nás pak hodila autem domů
.
Jinak se srázkem druhej víkend v listopadu bych to viděla dobře, zatím nic v plánu není, rezervuju si to pro vás , snad bude v pohodě i auto, sice jen pětimístný, ale budu ho mít k dispozici.....
cheyenne
napsal(a):
No jo, to zas ustane.... já jsem jí na tréninku viděla ráda, protože nás pak hodila autem domů
.
Jinak se srázkem druhej víkend v listopadu bych to viděla dobře, zatím nic v plánu není, rezervuju si to pro vás , snad bude v pohodě i auto, sice jen pětimístný, ale budu ho mít k dispozici.....
Vpoho vemu auto pro 8 lidí jo a evčo v kolik je zitra trénink??
cheyenne
napsal(a):
Hele, my budem zas asi komplikovat, ale v práci vopruz, odpolko musíme do Český Třebový, budem to muset nechat na pátek.....
Lukáš navrhuje v pátek pátou hodinu.... posílám k projednání
Venku vykouklo slunéčko, tak posílám vzpomínku na léto
cheyenne
napsal(a):
Lukáš navrhuje v pátek pátou hodinu.... posílám k projednání
Venku vykouklo slunéčko, tak posílám vzpomínku na léto
cheyenne
napsal(a):
Hele, my budem zas asi komplikovat, ale v práci vopruz, odpolko musíme do Český Třebový, budem to muset nechat na pátek.....
Hele segra to auto pro osm bude určo lepší, taky mám k dispozici barunku, ta by nás dovezla určo za mín než ten tvůj tank,ale až budem potřebovat přejet i s holkama bude to lepší a nebudem muset jezdit na dvakrat!
cheyenne
napsal(a):
v pátek???mno kobyla ale bude chcipla druhej den, kdyz ma jet dva parkury..tak ze by jsme jen tak malounko zaskakali:)
klawdie
napsal(a):
Evi i my? jinak dělal jsem domácí ukoly, vytiskla jsem si to všechno z netu a po večerech pročítám!už mám na tebe nějaký dotazy, takže kdyžtak v patek!
a neprovokuj!s teploučkem....
rocky
napsal(a):
v pátek???mno kobyla ale bude chcipla druhej den, kdyz ma jet dva parkury..tak ze by jsme jen tak malounko zaskakali:)
My bysme taky chtěli čtvrtek, ale nemůžem se z toho vykroutit, tak musíme v pátek.... bude stačit jen pár skůčků, aby v sobotu fungovala, neboj, Lukáš jí nebude chtít drtit moc....
klawdie
napsal(a):
Hele segra to auto pro osm bude určo lepší, taky mám k dispozici barunku, ta by nás dovezla určo za mín než ten tvůj tank,ale až budem potřebovat přejet i s holkama bude to lepší a nebudem muset jezdit na dvakrat!
vpoho to jen musim rict honzovi aby tam natankoval a pak se slozime a dame mu tak jako kdyby jsme jeli barcou a jeste si to zaokrouhlime
ok počítam s patkem dejte vedet pak na kolikatou,nebo jste to psali....
kukinatost
napsal(a):
pojedu pracovat ...Tak se mějte,pevné nervy a lepší dny
rocky
napsal(a):
vpoho to jen musim rict honzovi aby tam natankoval a pak se slozime a dame mu tak jako kdyby jsme jeli barcou a jeste si to zaokrouhlime
ok počítam s patkem dejte vedet pak na kolikatou,nebo jste to psali....
Tak babizny, sjem tuu...Byla jsme na obědě, sýrový špíz se teda moc nevyvedl bych řekla..no, koupila jsem si ale luxusní džusík, tož si apsoň tak pošmáknu..:)
Klári, vy se bavíte o té škole lehkosti? Kde sis to stahovala? Z equichannelu? Taky bych se na to chtěla podívat...
Btw Lucina je ta, co měla v pronájmu Jerryho?
kukinatost
napsal(a):
Tak babizny, sjem tuu...Byla jsme na obědě, sýrový špíz se teda moc nevyvedl bych řekla..no, koupila jsem si ale luxusní džusík, tož si apsoň tak pošmáknu..:)
Klári, vy se bavíte o té škole lehkosti? Kde sis to stahovala? Z equichannelu? Taky bych se na to chtěla podívat...
Btw Lucina je ta, co měla v pronájmu Jerryho?
Jo jo, je to na equichannelu, je to zajímavý čtení a nám to s Hadříkem fakt hodně pomohlo, jsem zvědavá na sobotu, jestli sklidíme nějaký ovoce týhle práce
kukinatost
napsal(a):
Jo jinak, Evi jdu si udělat dneska trvalý příkaz, dáse to řešit normálně takhle, že jo?
A u vás je už hezky, u nás pěkně hnusně..:(
A Zuzi, loučíme se...:)
kukinatost
napsal(a):
Jo jinak, Evi jdu si udělat dneska trvalý příkaz, dáse to řešit normálně takhle, že jo?
A u vás je už hezky, u nás pěkně hnusně..:(
Trvalej příkaz oni přímo chtěj, páč je to pro všechny nejjednodušší.... víš k tomu údaje? Variabilní symbol je číslo smlouvy a číslo účtu kdyžtak najdu....
kukinatost
napsal(a):
A Zuzi, loučíme se...:)
jo jo janico najdeš to na nequichannelu, Evčka mě podle toho trenovala a cítila jsem příjemnou změnu... libí se mi to a koník taky neprudil, najednou jsem přemyšlela o jiných věcech....Evča je dobrej trenér a tahle metoda se mi libí!
klawdie
napsal(a):
jo jo janico najdeš to na nequichannelu, Evčka mě podle toho trenovala a cítila jsem příjemnou změnu... libí se mi to a koník taky neprudil, najednou jsem přemyšlela o jiných věcech....Evča je dobrej trenér a tahle metoda se mi libí!
je mi to jasný segra, né že bych ho nekontrolovala každý den již předtím...
klawdie
napsal(a):
Poslední článek na o škole lehkosti na equichannelu je na
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz6837
pod tím jsou odkazy na všechny předešlé, doporučuju přečíst v pořadí, jak byly přidávané, pak se to dá dobře pochopit
cheyenne
napsal(a):
Trvalej příkaz oni přímo chtěj, páč je to pro všechny nejjednodušší.... víš k tomu údaje? Variabilní symbol je číslo smlouvy a číslo účtu kdyžtak najdu....
Evuli, jo, to neřeš, já jdu dneska za mojí bankovní tou paní..:))
jdu si předělávat jenom účet na normální a právě už tam rovnou udělá i ten trvalý příkaz na tohle...
cheyenne
napsal(a):
Já vám za chvíli zmizim, pálim na obídek, naše hospůdka má meníčka psaný na netu, tak už mám vybranou sekanou s brambůrkama, jé já už mám hlad.... dneska jsem měla zatím jen polomáčený sušenky
kukinatost
napsal(a):
Holky koukněte...hrůza :-(
http://www.novinky.cz/krimi/splaseni-kone -uslapali-pracovnici-farmy_123836_clt5s. html
(mezera za kone, a pred html)
kukinatost
napsal(a):
a díkes za odkaz, asi si to postahuju a vytisknu, lépe se mi ve všem orientuje, když to mám na papíře..:)
Když se daří, tak se daří, teď jsme mluvili se servismenem, kde máme autíčko, nemůžou zjistit, proč to nejede, povolali experta z peugeotu, tak nám držte palce, ať to není nic hroznýho.... prej je i možnost, že to bude pojistka nebo relátko třeba jen za stovku, tak se už začínám modlit
cheyenne
napsal(a):
Když se daří, tak se daří, teď jsme mluvili se servismenem, kde máme autíčko, nemůžou zjistit, proč to nejede, povolali experta z peugeotu, tak nám držte palce, ať to není nic hroznýho.... prej je i možnost, že to bude pojistka nebo relátko třeba jen za stovku, tak se už začínám modlit
ježíš vy toho svýho mazlíka ještě nemáte ready, zkuste do toho dvakrat bouhnout tak jsem někdy opravovala škodovku!
Jani je to hezký i na počtení sepsala to dominika Švehlová která se zučstnila dvou kurzu jako divak a skoukla nějaký dvd + to načetla...má k tomu i své komentéře takže se to opravdu velmi dobře čte a celkem i chápe....
klawdie
napsal(a):
ježíš vy toho svýho mazlíka ještě nemáte ready, zkuste do toho dvakrat bouhnout tak jsem někdy opravovala škodovku!
Jani je to hezký i na počtení sepsala to dominika Švehlová která se zučstnila dvou kurzu jako divak a skoukla nějaký dvd + to načetla...má k tomu i své komentéře takže se to opravdu velmi dobře čte a celkem i chápe....
Jsme mazlíka dali do servisu co vždycky a neměli na něj moc čas, dva týdny stál na dvoře, teď se na něj vrhli a nemůžou se hnout dál...
Ale ušetřili jsme dost peněz, zas jezdíme na kole, chodíme pěšky, kam nemusíme, tam nejedem a ještě si občas půjčíme od mámy velký vůz
lanika
napsal(a):
Kláruško,mohla bys mi ty stáhnuté soubory nějak zaslat mailem, jestli je ještě všechny máš? Já bych si je taky hodila na papír. Nemám ted moc času to stahovat z netu. Ale pokud ne, nevadí, stáhnu si to jindy...
Ahojky všem, zdravím všechny pracantky
Koukám koukám, že se domlouvá nějaké pořádně velké mejdlo !!!!
luciusl
napsal(a):
Ahojky všem, zdravím všechny pracantky
Koukám koukám, že se domlouvá nějaké pořádně velké mejdlo !!!!
No a Klaruli, bo ty jsi ochota sama:)), kdybys to posílala Lenici, poslala bys mi to tež, plosim, prosím...:)
Za chvilku pofrčím do té banky..dneska je u nás pěkně hnsuně, každopádně Gasula má teď 2 dny pauzu, budu jezdit jenom Kerouše, čeká ji stejně o weekendu ten hubert, pokud teda vůbec někam pojedem..
kukinatost
napsal(a):
No a Klaruli, bo ty jsi ochota sama:)), kdybys to posílala Lenici, poslala bys mi to tež, plosim, prosím...:)
Za chvilku pofrčím do té banky..dneska je u nás pěkně hnsuně, každopádně Gasula má teď 2 dny pauzu, budu jezdit jenom Kerouše, čeká ji stejně o weekendu ten hubert, pokud teda vůbec někam pojedem..
Jasně holčiny, mám to uložené v PC, takže přepošlu je to ve WORDU. tisk vyjde na 30 stranek...a zatím to není vše dopisuje tot tam postupně....
klawdie
napsal(a):
To si piš, připravte si klobouk, tužky a papírky budou se hrát hry a taky Vám přijedem oslintat ijáčky!
no, jak sjem viděla tu vaši akcičku, tak si to umím vcelku živě představit....:)))a úplně vidím Kerku, jak zas hraje tu svoji klasickou netýkavku..tolik cizích lidí a on je takový plachý..:)
Ježiš, se těším jak cip, to bude akce...doufám, že doma okoučuju tu anši chatku..tam můžem dát třeba i turnaj ve stolním fotbálku:)
lanika
napsal(a):
Holky ahoooj, já už taky mizím. A Klári, dikes, už to mám na papíře, večer mám vyplněn příjemným čtením
ahojte