Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2007 17:31

Prosím všechny koňáky o minutu ticha za zesnulou kolegyni z Hrabové, která podlehla zraněním.

Děkuji.

3.10.2007 18:19

Je to hrozné.Jak se to prosím tě stalo?Paní tam pracovala,že?

3.10.2007 19:13

proxima napsal(a):
Je to hrozné.Jak se to prosím tě stalo?Paní tam pracovala,že?

jak se to stalo...? to strašné

3.10.2007 19:16

werca napsal(a):
jak se to stalo...? to strašné

co se stalo?

3.10.2007 19:32

sccary napsal(a):
co se stalo?

Dnes ráno kolem sedmé hodiny, když Míša vedla koně do ohrady se koně splašily a shodili ji pod sebe a jeden z nich ji slapl na bricho. Bohuzel, temto zranenim podlehla.. Je to strasne, vsem nam je to nesmirne lito , co vic k tomu rict. :(

sabora

3.10.2007 19:52
sabora

gelnarka napsal(a):
Prosím všechny koňáky o minutu ticha za zesnulou kolegyni z Hrabové, která podlehla zraněním.

Děkuji.

taky se připojuji....., to je neštěstí.........

3.10.2007 20:02

verullle napsal(a):
Dnes ráno kolem sedmé hodiny, když Míša vedla koně do ohrady se koně splašily a shodili ji pod sebe a jeden z nich ji slapl na bricho. Bohuzel, temto zranenim podlehla.. Je to strasne, vsem nam je to nesmirne lito , co vic k tomu rict. :(

té paní (slečny) mi je líto. Nejhorší je, že se tohle může stát komukoli z nás i mě což mě docela straší.
víte jak se jmenovala? Jde mi o to, jestli náhodou neznám:((

3.10.2007 20:06

sabora napsal(a):
taky se připojuji....., to je neštěstí.........

Mlčím... postihlo mě něco podobného, také jsem tu už nemusela být

3.10.2007 20:19

zazika napsal(a):
Mlčím... postihlo mě něco podobného, také jsem tu už nemusela být

Je to hrůza,,bože člověk si ani neuvědomuje co všecko se může stát..
Je mi to moc líto!!!

3.10.2007 21:16

koki napsal(a):
Je to hrůza,,bože člověk si ani neuvědomuje co všecko se může stát..
Je mi to moc líto!!!

to je mi líto upřímnou soustrast všem co jste ji znali..a kolik jí bylo let?

3.10.2007 21:24

sccary napsal(a):

Kolik přesně, to nevím... Ale je mi hrozně líto, jak děti přišly o matku.

3.10.2007 21:25

sccary napsal(a):

je to tragédie,koně mám ustájeného kousek od místa nehody a téměř denně projíždím kolem jejich pastvin,kde se to stalo.klid její duši...

3.10.2007 21:33

gelnarka napsal(a):
Kolik přesně, to nevím... Ale je mi hrozně líto, jak děti přišly o matku.

Pokaždé, když přišla ke koni, bylo vidět, jak ta zvířata má ráda. Ikdyž tam byla jen krátce, všichni na Míšu budeme vzpomínat.

3.10.2007 22:13

pedruna napsal(a):
je to tragédie,koně mám ustájeného kousek od místa nehody a téměř denně projíždím kolem jejich pastvin,kde se to stalo.klid její duši...

je mi to moc líto a všichni by si měly uvědomit,že tohle se může stát opravdu každému... upřímnou soustrast za Míšu....určitě tu minutu ticha držím

3.10.2007 22:20

jessinka napsal(a):
je mi to moc líto a všichni by si měly uvědomit,že tohle se může stát opravdu každému... upřímnou soustrast za Míšu....určitě tu minutu ticha držím

JJ, je to smutný ... bohužel se takové věci stávají :(

4.10.2007 06:36

gelnarka napsal(a):

Děkuji.

Smrt je vždycky smutná. Dneska jsem nad tím uvažovala při cestě do práce, může se to stát každému, jsou to vteřinové záležitosti. Může se to stát nezkušenému člověku z neznalosti, ale i letitému praktikovi, který má pocit, že ho u koní snad už nemůže nic překvapit. U koní víc jak jinde platí "mít oči kolem celé hlavy".

4.10.2007 07:11

makki napsal(a):
Smrt je vždycky smutná. Dneska jsem nad tím uvažovala při cestě do práce, může se to stát každému, jsou to vteřinové záležitosti. Může se to stát nezkušenému člověku z neznalosti, ale i letitému praktikovi, který má pocit, že ho u koní snad už nemůže nic překvapit. U koní víc jak jinde platí "mít oči kolem celé hlavy".

já jsem paní neznala, jen jí jednou viděla a slyšela o ní ale stejně mě to hrozně zasáhlo... je to jiné když člověk slyší že se to někde stalo ale být přímo na tom místě.... Chudáci děti... :(

4.10.2007 08:20

spirit napsal(a):
já jsem paní neznala, jen jí jednou viděla a slyšela o ní ale stejně mě to hrozně zasáhlo... je to jiné když člověk slyší že se to někde stalo ale být přímo na tom místě.... Chudáci děti... :(

Moc smutné..soustrast všem kdo ji měli rádi.
Bylo to v Hrabové na statku? Nebo tam co byl kdysi útulek?

4.10.2007 12:43

remi napsal(a):
Moc smutné..soustrast všem kdo ji měli rádi.
Bylo to v Hrabové na statku? Nebo tam co byl kdysi útulek?

Takže jsem cosi pohledala sama na netu a ted posudte co udělají sdělovací bláboli novinářů snad tento odkaz je pravdivý mrknete a hned to vypadá jinak http://www.denik.cz/z_domova/stado_koni_ uslapani20071003. html před uslapani a html mezera

4.10.2007 12:53

jurasek napsal(a):
Takže jsem cosi pohledala sama na netu a ted posudte co udělají sdělovací bláboli novinářů snad tento odkaz je pravdivý mrknete a hned to vypadá jinak http://www.denik.cz/z_domova/stado_koni_ uslapani20071003. html před uslapani a html mezera

Popravdě, teď můžeme spekulovat všichni. U incidentu nebyl žádný svědek. Nikdo nemůže říci, zda se koně splašili nebo je někdo splašil. V novinách je hodně verzí, ale jak to bylo doopravdy se už nikdy nedovíme. Míša je mrtvá a koně nemluví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík