sabora

gelnarka
napsal(a):
Prosím všechny koňáky o minutu ticha za zesnulou kolegyni z Hrabové, která podlehla zraněním.
Děkuji.
taky se připojuji....., to je neštěstí.........
verullle
napsal(a):
Dnes ráno kolem sedmé hodiny, když Míša vedla koně do ohrady se koně splašily a shodili ji pod sebe a jeden z nich ji slapl na bricho. Bohuzel, temto zranenim podlehla.. Je to strasne, vsem nam je to nesmirne lito , co vic k tomu rict. :(
té paní (slečny) mi je líto. Nejhorší je, že se tohle může stát komukoli z nás i mě což mě docela straší.
víte jak se jmenovala? Jde mi o to, jestli náhodou neznám:((
pedruna
napsal(a):
je to tragédie,koně mám ustájeného kousek od místa nehody a téměř denně projíždím kolem jejich pastvin,kde se to stalo.klid její duši...
je mi to moc líto a všichni by si měly uvědomit,že tohle se může stát opravdu každému... upřímnou soustrast za Míšu....určitě tu minutu ticha držím
gelnarka
napsal(a):
Prosím všechny koňáky o minutu ticha za zesnulou kolegyni z Hrabové, která podlehla zraněním.
Děkuji.
Smrt je vždycky smutná. Dneska jsem nad tím uvažovala při cestě do práce, může se to stát každému, jsou to vteřinové záležitosti. Může se to stát nezkušenému člověku z neznalosti, ale i letitému praktikovi, který má pocit, že ho u koní snad už nemůže nic překvapit. U koní víc jak jinde platí "mít oči kolem celé hlavy".
makki
napsal(a):
Smrt je vždycky smutná. Dneska jsem nad tím uvažovala při cestě do práce, může se to stát každému, jsou to vteřinové záležitosti. Může se to stát nezkušenému člověku z neznalosti, ale i letitému praktikovi, který má pocit, že ho u koní snad už nemůže nic překvapit. U koní víc jak jinde platí "mít oči kolem celé hlavy".
já jsem paní neznala, jen jí jednou viděla a slyšela o ní ale stejně mě to hrozně zasáhlo... je to jiné když člověk slyší že se to někde stalo ale být přímo na tom místě.... Chudáci děti... :(
spirit
napsal(a):
já jsem paní neznala, jen jí jednou viděla a slyšela o ní ale stejně mě to hrozně zasáhlo... je to jiné když člověk slyší že se to někde stalo ale být přímo na tom místě.... Chudáci děti... :(
Moc smutné..soustrast všem kdo ji měli rádi.
Bylo to v Hrabové na statku? Nebo tam co byl kdysi útulek?
remi
napsal(a):
Moc smutné..soustrast všem kdo ji měli rádi.
Bylo to v Hrabové na statku? Nebo tam co byl kdysi útulek?
Takže jsem cosi pohledala sama na netu a ted posudte co udělají sdělovací bláboli novinářů snad tento odkaz je pravdivý mrknete a hned to vypadá jinak http://www.denik.cz/z_domova/stado_koni_ uslapani20071003. html před uslapani a html mezera
jurasek
napsal(a):
Takže jsem cosi pohledala sama na netu a ted posudte co udělají sdělovací bláboli novinářů snad tento odkaz je pravdivý mrknete a hned to vypadá jinak http://www.denik.cz/z_domova/stado_koni_ uslapani20071003. html před uslapani a html mezera
Popravdě, teď můžeme spekulovat všichni. U incidentu nebyl žádný svědek. Nikdo nemůže říci, zda se koně splašili nebo je někdo splašil. V novinách je hodně verzí, ale jak to bylo doopravdy se už nikdy nedovíme. Míša je mrtvá a koně nemluví.