Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kachnicka

3.10.2007 19:40
kachnicka

Ahoj, darujeme pejska, je to kříženec naší dobrmanky a křížence vlčáka s kolií, je mu asi 2 a půl měsíce teď to přesně nevím, jsem ze západních čech kousek od Sušice. Přidávám fotografii kde jsou pejskovi dva týdny

kachnicka

3.10.2007 19:41
kachnicka

kachnicka napsal(a):
Ahoj, darujeme pejska, je to kříženec naší dobrmanky a křížence vlčáka s kolií, je mu asi 2 a půl měsíce teď to přesně nevím, jsem ze západních čech kousek od Sušice. Přidávám fotografii kde jsou pejskovi dva týdny

ještě jedna

3.10.2007 20:11

kachnicka napsal(a):
ještě jedna

nemohla byste sem dát fotky aktuální a jak bude asi tak vysoký v dospělosti...fenka a nebo pes? a jakou má povahu?

kachnicka

3.10.2007 20:35
kachnicka

werca napsal(a):
nemohla byste sem dát fotky aktuální a jak bude asi tak vysoký v dospělosti...fenka a nebo pes? a jakou má povahu?

je to pejsek, foky aktualní jsem dám zítra zatím je nemám u sebe, zatím je to takový hrozně hravý zlobidlo, naše dobrmanka je nejhodnější pes, které ho jsme kdy měli, už jsou jí 4 a nikdy nikomu nic neudělala je to perfektní hlídač, a dokáže se člověku odvděčit, otec je mladý myslím že skoro dvoletý kříženec vlčák kólie, a také je to hravý dobrák, přítulný a neublíží, vysoký bude tak asi jako dobrman i znaky má jako dobrman akorát bude silnější už teď má mohutné nohy, tak zítra přidáme aktuální fotografii

kachnicka

4.10.2007 19:03
kachnicka

kachnicka napsal(a):

tady jsou fotky z dneška

kachnicka

4.10.2007 19:05
kachnicka

kachnicka napsal(a):

kachnicka

4.10.2007 19:05
kachnicka

kachnicka napsal(a):

kachnicka

6.10.2007 12:44
kachnicka

kachnicka napsal(a):

Měl by někdo zájem ?

7.10.2007 18:55

kachnicka napsal(a):

Ahojky, a odkud jsi ?

kachnicka

7.10.2007 19:07
kachnicka

myarchie007 napsal(a):
Ahojky, a odkud jsi ?

Ahoj jsem z Maršovic 9 km od Sušice v západních čechách

8.10.2007 12:12

kachnicka napsal(a):
Ahoj jsem z Maršovic 9 km od Sušice v západních čechách

Hmm, docela dálka... jsem zrovna ze Severní Moravy z F-M... tak asi nic :( snad půjde do dobrých rukou :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík