luciusl
napsal(a):
Bré ránko too
severní Čechy hlásí že se ještě moc nerozbřesklo ... a nebo tu bude ležet ten nusný smradlav podzimno-zimní opar celý den
Fuuuj , dnes mám pracovní schůzku s ředitelem. Zkažený den !!!
Ahoj Zuzi, dnes jedu k Daně. Vezu jí půjčit sako na huberta do Podsedic. Poslední dobou mám pocit, že mi někdo vyměnil koně - je nějak nebezpečně ochotný zpomalovat a zastavovat. Takového ho neznám. Tak mě začíná lákat se také nějakého huberta zúčastnit.....Zjistím info o tom mosteckém.
luciusl
napsal(a):
Ahoj Zuzi, dnes jedu k Daně. Vezu jí půjčit sako na huberta do Podsedic. Poslední dobou mám pocit, že mi někdo vyměnil koně - je nějak nebezpečně ochotný zpomalovat a zastavovat. Takového ho neznám. Tak mě začíná lákat se také nějakého huberta zúčastnit.....Zjistím info o tom mosteckém.
Noooooooooooo, nedělám tak jak by si nahoře představovali a tak mě pořád tepou a buzerujou. Mám taky nějaký resty, který chci vždycky dodělat a nakonec skončím na skypu s Tebou a nebo u koní... ach jo. Už bych šla do důchodu
luciusl
napsal(a):
To by bylo SUPER!!Kdyžtak bychom se drželi někde stranou spolu,Molča je vcelku pohodářka,mezi koňmi!!! No báječné!
Danku pozdravuj,ona bude překvapená,že jsme ve spojení
Já jsem se jí s tím nechlubila... Vidíš,sako...Já žádné nemám....To si budu muset vypůjčit,v Mostě je to na úrovni
molly
napsal(a):
To by bylo SUPER!!Kdyžtak bychom se drželi někde stranou spolu,Molča je vcelku pohodářka,mezi koňmi!!! No báječné!
Danku pozdravuj,ona bude překvapená,že jsme ve spojení
Já jsem se jí s tím nechlubila... Vidíš,sako...Já žádné nemám....To si budu muset vypůjčit,v Mostě je to na úrovni
No, to moje je u Dany skoro pořád :-) a přitom jsem ho ukradla mamce z kostýmku který nenosila
ani nevím, jestli už na to přišla, že jí něco v šatníku chybí ... hi hi hi
On jde dost dopředu, ale včera jsem s ním cválala po loukách a šel jako koupačka. Nepral se, nevytahoval mě ze sedla, dokonce i zpomalil a zastavil ... No byla jsem úplně v šoku. Ještě ho zkusím s jinými koňmi - co bude dělat když nebude první. To on těžce nese
luciusl
napsal(a):
No, to moje je u Dany skoro pořád :-) a přitom jsem ho ukradla mamce z kostýmku který nenosila
On jde dost dopředu, ale včera jsem s ním cválala po loukách a šel jako koupačka. Nepral se, nevytahoval mě ze sedla, dokonce i zpomalil a zastavil ... No byla jsem úplně v šoku. Ještě ho zkusím s jinými koňmi - co bude dělat když nebude první. To on těžce nese
Zuzo, Ty máš 49 kilo ???? Jak to děláš ?
luciusl
napsal(a):
Nazdar holky
Přeji krásné ráno, hlásím, že v centru HK tak nějak pochmurno...
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
já nevím Lulu...Jsem stále stejná
molly
napsal(a):
já nevím Lulu...Jsem stále stejná
Holky, bré ránko...:)
U nás je teda mlha, že by se dala krájet...:) úplně vidím Rákosníčka, jak si v tom lebedí..:)dneska sjem koně měla jenom jako obrysy, když za nima jdu někdy kolem 5., tak dneska byla šíleně tma jako bonus mlíko..do toho se mi kolem motal pes, ještěže je poslušný, páč vždycky ráno chodí kolečko, když já vyvádím koně a dneska sjem o něm absolutně neměla přehled..
Jinak s tím na té Hrabové je to docela mazec, ale prostě to je osud, v létě se mi na motorkách zabili 2 kamarádi, jeden známý, to si prostě nevyberete, i když si dáváte pozor, snažíte se předcházet situacím, tak to stejně nemusí vždycky pomoct...
Jinak Lulu, Kerka je sám a se známým koněm úplně v pohodě, v klidu si cválá tempem, jakým já chci...jenže když se na tom hubertu rozcválá 50 koní tempem, kteréé je rychlejší, než náš pracovní cval, začne se vcelku slušně durdit, když nejde vytáhnout ze sedla, tak aspoň vyhazuje...takže já vím, že letos huberty nee, prostě budeme muset více makat a zzvykat si mezi koňma, jenže to není zas tak jednoduché, když jezdíme dva, max 3...a s těma je on v pohodě...pokud není první, dává mi to slušně vyžrat a nemůžu všude dělat mastera nebo lišku:)
lanika
napsal(a):
Zuzi, co je to za koníka, co jste kupovali? Brali jste ho nakonec? Na fotkách sympaťák
jinak, taky jsem včera čuměla na ty KG
leni,9-letý A1/1...Sorcier,kdybyste chtěli zkoumat jeho kariéru...Je příjemný...Taajně doufám,že si jej přes léto "půjčím" semka do Hradce a vezmu ho na pár tréninků...
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Zuzi, co je to za koníka, co jste kupovali? Brali jste ho nakonec? Na fotkách sympaťák
jinak, taky jsem včera čuměla na ty KG
Zdar děvčata, zdravím při ránu, na Mělníku hnusně a ještě horší nálada
kukinatost
napsal(a):
U nás je teda mlha, že by se dala krájet...:) úplně vidím Rákosníčka, jak si v tom lebedí..:)dneska sjem koně měla jenom jako obrysy, když za nima jdu někdy kolem 5., tak dneska byla šíleně tma jako bonus mlíko..do toho se mi kolem motal pes, ještěže je poslušný, páč vždycky ráno chodí kolečko, když já vyvádím koně a dneska sjem o něm absolutně neměla přehled..
Jinak s tím na té Hrabové je to docela mazec, ale prostě to je osud, v létě se mi na motorkách zabili 2 kamarádi, jeden známý, to si prostě nevyberete, i když si dáváte pozor, snažíte se předcházet situacím, tak to stejně nemusí vždycky pomoct...
Jinak Lulu, Kerka je sám a se známým koněm úplně v pohodě, v klidu si cválá tempem, jakým já chci...jenže když se na tom hubertu rozcválá 50 koní tempem, kteréé je rychlejší, než náš pracovní cval, začne se vcelku slušně durdit, když nejde vytáhnout ze sedla, tak aspoň vyhazuje...takže já vím, že letos huberty nee, prostě budeme muset více makat a zzvykat si mezi koňma, jenže to není zas tak jednoduché, když jezdíme dva, max 3...a s těma je on v pohodě...pokud není první, dává mi to slušně vyžrat a nemůžu všude dělat mastera nebo lišku:)
Ahojky, no, jako by jsi mi ze srdce mluvila ... já jsem nepočítala s tím, že někam pojedu, ale když je teď tak hodný tak mám sklon nechat se ukolébat ... asi je to chyba. Raději to nebudu riskovat. Je to přece jen dostihák a bojovník ....Lenka si ze mě dělá srandu, že když spadnu tak alespoň nebudeme nikoho připouštět - už konečně
kukinatost
napsal(a):
Počkej, Zuzi, vždyt vy jste tenkrát byli vybírat koně pro známou nebo tak něco, ne? Koupila si ho nakonec? Tož ty budeš ale jezdit. Molly, Jerrouš, plňásek
Docela slibné představy
Jani, víš co...."drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrž"
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Andrej,copa je??Jak je na tom Elí??
Sestřenka..a Sorťa...
luciusl
napsal(a):
Ahojky, no, jako by jsi mi ze srdce mluvila ... já jsem nepočítala s tím, že někam pojedu, ale když je teď tak hodný tak mám sklon nechat se ukolébat ... asi je to chyba. Raději to nebudu riskovat. Je to přece jen dostihák a bojovník ....Lenka si ze mě dělá srandu, že když spadnu tak alespoň nebudeme nikoho připouštět - už konečně
No Lulu,a to já sjem ještě řešila i dilema, jestli an ohlávce nebo s udidlem, on je na té provazovce takový klidnější a uvolněný, a brzditelný super, jenže mezi koňma, když si umane, tak není šance..já už to riskovat nebudu, už sjme si spolu užili...takže mám tankodromí Gasii s pancéřovou hubou, ale ta nevyvine tu jeho zběsilou rychlost a nesnaží se vyhazovat a vytahovat mě ze sedla...
a ona se taky časem srovná...určitě byhc jela ráda na Kerkovi, ale vímj, že bychom si to neužili ani jeden...:(
molly
napsal(a):
koupili ho.40tis, i s cajkem...
Holky trapas!!!!!! Čtu si tady ifaunu a zvoní mi firemní linka, kde jse vždycky představuji " firma DAG, prosím" A já to zvednu, čtu samozřejmě dále, a říkám "firma DAG, počkej ![]()
![]()
A na druhém konci právník, já nevěděla v ten moment, co mu říct. Uffffffff
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Venku začalo pršet...A je tam takové šero,že si snad budu myslet,že je večer a nepojedu do práce
molly
napsal(a):
ahóój.... pozdravuj
Jani, pamatuješ jak jsme sjížděli dolů to oraničtě, jak jsme se pak i na tom sluníčku fotili? Stříleli tam ti myslivci. No tak jsme se bavili o dostihácích, ne? Jak jsme cválali a vždycky ten trenér nebo někdo řval " drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrž" a pak poslední rovinka a " pusť, pusť"![]()
Už chápeš? Jo a ty rajtky jsou ganc nové , ještě z visačkou
lanika
napsal(a):
Zuzi, to je ale opravdu fešák
A s deštěm nestraš, já se dnes připravuju protáhnou pořádně Honzíka před Hubertkou, jinak bude v sobotu veselo
Je to celej taťka...Je po Harlow...
Na čištění lechtivý,ale který plňas není,že??Kopýtka bosá,ale pěkná!Jen měl kdysi úraz na hlezně,má zevnitř ošklivou jizvu..A na jedné přední,vpředu na spěnce,bouli,asi taky něco zbytnělého po úraze....Prý to nic nedělá,tak by to mělo být o.k...
A šup za ostatními
molly
napsal(a):
Je to celej taťka...Je po Harlow...
Na čištění lechtivý,ale který plňas není,že??Kopýtka bosá,ale pěkná!Jen měl kdysi úraz na hlezně,má zevnitř ošklivou jizvu..A na jedné přední,vpředu na spěnce,bouli,asi taky něco zbytnělého po úraze....Prý to nic nedělá,tak by to mělo být o.k...
A šup za ostatními
Hm tohle mě lehce připomíná příběh rockyho, velká jizva, a nenápadná boule, dělali jste rentgeny????...JInak Vás zdravím po ránu, devčata...včera jsem byla poprvý na břišních tancích a jsem celá jakási uvolněná ještě ted...taky mi včera přišla jedna holka na Sabulu, tak nějak se rozhlížím po berajtroj...heh a holčina je tu na intru a hadej te co je to Ostravanda...místo přesně nevím, ale říkala že má licenci za Polom a jezdila kobylu Radusu, celkem ukacená ale fajn holka neznáte ji náhodou holky? jmenuje se Agáta?
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Zuzi, to je ale opravdu fešák
A s deštěm nestraš, já se dnes připravuju protáhnou pořádně Honzíka před Hubertkou, jinak bude v sobotu veselo
Ale Zuzi, včera se mi kapánek rozbilo autí, píchlý levý přední kolo
, píchlá i rezerva, aby toho nebylo málo. Z práce jeli do Práglu na prezentaci, čekali na mě, musela busem, měla štěstí, že měl půl hodiny zpoždění, domů přijela v noci přítel taky, takže auto pořád rozbitý
přítel naštvaný, že jsem neschopná si nedala zpravit tu rezervu, no znáte to, ráno pod psa
Elčí v pohodě, včera u ní nebyla, pracovně do noci mimo domov a dneska není autí
sadzi saj
napsal(a):
Ale Zuzi, včera se mi kapánek rozbilo autí, píchlý levý přední kolo
, píchlá i rezerva, aby toho nebylo málo. Z práce jeli do Práglu na prezentaci, čekali na mě, musela busem, měla štěstí, že měl půl hodiny zpoždění, domů přijela v noci přítel taky, takže auto pořád rozbitý
přítel naštvaný, že jsem neschopná si nedala zpravit tu rezervu, no znáte to, ráno pod psa
Elčí v pohodě, včera u ní nebyla, pracovně do noci mimo domov a dneska není autí
Holky nemáte někdo zájem o štěňátko??fenky 5-7 týdnů, pravděpodobně míšenec středního plemene , našli je pohozený u silnice!!!
rocky
napsal(a):
Holky nemáte někdo zájem o štěňátko??fenky 5-7 týdnů, pravděpodobně míšenec středního plemene , našli je pohozený u silnice!!!
ještě
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
já domů nic přinést nemůžu...Místo psa mám freťuli...
Klári,ty rentgeny nevím nevím...Pověděla jsem jim,co je vhodné a co ne,zbytek už je na nich.je to jejich boj!
Andrej,zas to bude O.K
Pokud to jsou jen píchlá kola...Podívej na Evi,ta má chudák autí nepojízdné a ještě neví proč...
klawdie
napsal(a):
Prosímtě kdo to zas našel!? beru je všechny, vypadá to na malý rotvajlery s krysou!
No, myslím, že to střední plemeno nebude
Spíše něco většího, tipuji. Ale i tak jsou moc pěkní. My máme doma momentálně 11 psíků ,u nás by to asi neklaplo
Hele, už jsou větší, mišani jedni....
molly
napsal(a):
Klári,ty rentgeny nevím nevím...Pověděla jsem jim,co je vhodné a co ne,zbytek už je na nich.je to jejich boj!
Andrej,zas to bude O.K
Pokud to jsou jen píchlá kola...Podívej na Evi,ta má chudák autí nepojízdné a ještě neví proč...
No víš jak je to jen ze zkušenosti i Grace čekají rentgeny, a jedna blbá boule a kůn je na prd....jinak je vážně moc hezký, zatím nejhezčí šimlík co jsem viděla..holky SAbula mě včera udělal radost....
klawdie
napsal(a):
No víš jak je to jen ze zkušenosti i Grace čekají rentgeny, a jedna blbá boule a kůn je na prd....jinak je vážně moc hezký, zatím nejhezčí šimlík co jsem viděla..holky SAbula mě včera udělal radost....
no nenapínej a vykládej
klawdie
napsal(a):
Klári,jak je v sobotu ten trénink??Od kolika a tak??Musím to nějak promyslet s tím výletem na vlek
molly
napsal(a):
Andrej,zas to bude O.K
už vííím dáme je Lucce, v autě maj ještě dost místa![]()
![]()
rocky
napsal(a):
![]()
Tak baby, jsem tu zas na chvilku, v 10 mi to vypukne..:)
Lenica, na tréninky dostiháků nejde zapomenout:)))
Jinak šiml je teda fakt fešný, a já po zkušenostech jsem už tež opatrná, než budu tu Gasulu kupovat, tež jí nechám pořádně prohlídnout..Štěnata jsou sladké, ale to ony vždycky, tež mi přijde, že to bude něco většího..klidně bych nějaké brala, ale naši by už z toho moc euforičtí nebyli...nechci je teď dráždit, když mi prošla Gasula - všeho moc škodí....a jestli mi na ní budou muset půjčit...
rocky
napsal(a):
![]()
Jo a ségra jak jsem ti včera psala že si lucka přijede pro ty věci,tak tam jmenovala i třmenové řemeny,což by znamenalo že si je sundá z jerryho sedla a v tom případě si myslím že na něm asi jezdit nebude, protože ty stary mam ja...
kukinatost
napsal(a):
Tak baby, jsem tu zas na chvilku, v 10 mi to vypukne..:)
Lenica, na tréninky dostiháků nejde zapomenout:)))
Jinak šiml je teda fakt fešný, a já po zkušenostech jsem už tež opatrná, než budu tu Gasulu kupovat, tež jí nechám pořádně prohlídnout..Štěnata jsou sladké, ale to ony vždycky, tež mi přijde, že to bude něco většího..klidně bych nějaké brala, ale naši by už z toho moc euforičtí nebyli...nechci je teď dráždit, když mi prošla Gasula - všeho moc škodí....a jestli mi na ní budou muset půjčit...
A Lenica je provokatér největší, dneska se mi otec vrací ze služebky, tak na něho vybalím náš sraz a dám vědět, jak se na to tvářil....:)
molly
napsal(a):
Klári,jak je v sobotu ten trénink??Od kolika a tak??Musím to nějak promyslet s tím výletem na vlek
No Zuzy řekla bych že je to normálně od deseti...Jinak Leni včera jsem měla holčinu na Sahiba, tak jsem ji vzala na jizdarnu abych ji omrkla s koníkem pracovala hezký, ale nešel ji nacválat na pravou ruku, jeho neoblíbená noha, no tak asi po pátem pokusu jsem na něj sedla já koník hned pochopil co po něm chci, byl super rozhýbaný to byla její zásluha , trošku jsem mu připoměla školu lehkosti,nejprve jsem ho nacválala na tu která mu šla skočil si hned..pak jsme šli cvalat na pravou hm a jejda hned hopík na spravnou, a suprovej cval, ne dopředu ale nahoru to byla bomba, no tak jsem říkala že to mohla být náhoda, zase jsem si ho naštelovala a připravila a hop na správnou, říkám super a do třeti opět nezklamal...měla jsem strašnou radost konečně pochopil co po něm chci...jak jsem říkala včera Evče mluvili jsme na sebe každý jinou řečí, ted už si začínáme rozumět a teším se na další práci, vidím brutus změny po jednom treninku.koník chodí uplně jinak a když jsem na něj mohla koukat byla to radost...s Agátou se zajezdí, chtěla bych ji dotáhnout na můj trenink aby viděla jak to děláme, je šikovná a zkušená, jen znáte to chcete si toho člověka trošku přitvořit k obrazu svému...ale moc se mi libila při ošetřování i ježdění, po ježdění sama navrhla že dom pujde pěšky vedle koníka, jen doufám, že nebude stále tak ukecaná,ale to byla Klafuška taky
ale potěšila mě její slova, to víte když vám někdo kladně ohodnotí vaší práci vždycky to zahřeje, žádala jsem ji i o kritiku, taky byla ale malá, těšilo mě to jak z něj byla nadšená... vypadá zodpovědně.A tak ji nahodou neznáte? Jezdila v Polomy kobylu Radusu
rocky
napsal(a):
Jo a ségra jak jsem ti včera psala že si lucka přijede pro ty věci,tak tam jmenovala i třmenové řemeny,což by znamenalo že si je sundá z jerryho sedla a v tom případě si myslím že na něm asi jezdit nebude, protože ty stary mam ja...
No tak to je snad jasný když si asi pakuje věci, nevím co jsi čekala že ji řekneš všechno od plic a ona se ti z dobrého srdce bude starat o koně????čuju nějaký podrazy!
klawdie
napsal(a):
No tak to je snad jasný když si asi pakuje věci, nevím co jsi čekala že ji řekneš všechno od plic a ona se ti z dobrého srdce bude starat o koně????čuju nějaký podrazy!
Klárko, já měla normálně radost jak jsem četla to tvé nadšení ze Sabuly
Taky mě docela překvapilo to tvé pojetí slova "cváklá dopředu nebo nahoru" Jsem se ted nad tím zamyslela. Jéééé, já vám tak závidím tu Evču s Lukinem, až to pěkné není. no a ta dívčina ti tam bude chodit něja pravidelně? Nemáš tolik času na Sábu? Holky já bych spala, včera jsem zase ponocovala
klawdie
napsal(a):
Mno její poslední slova co se týče Jerryna byla že se o něj postará než se někdo najde..ale pokud se pakuje tak doufám že mi to alespoň oznámí že tam třeba dnes bude naposledy...no ale já tam budu tak doufám že ji tam potkám !!!!
lanika
napsal(a):
Klárko, já měla normálně radost jak jsem četla to tvé nadšení ze Sabuly
Taky mě docela překvapilo to tvé pojetí slova "cváklá dopředu nebo nahoru" Jsem se ted nad tím zamyslela. Jéééé, já vám tak závidím tu Evču s Lukinem, až to pěkné není. no a ta dívčina ti tam bude chodit něja pravidelně? Nemáš tolik času na Sábu? Holky já bych spala, včera jsem zase ponocovala
no to je tím že předtím letěl, ted začíná strakat nohy pod sebe a cval je mnohem pohodlnější a cítím tu akci nahoru to je boží...a neboj až přijdem bude školení pokud budeš mít zájem....Evča říkala že klido i trenink je to tak??? Ona ještě dadá víte, jsme malinko ponocovali ale holt někdo vstávat nemusí, nooooo...jsem šla spát v jednu! a to říkali že jdou na dvě!:))))
rocky
napsal(a):
Mno její poslední slova co se týče Jerryna byla že se o něj postará než se někdo najde..ale pokud se pakuje tak doufám že mi to alespoň oznámí že tam třeba dnes bude naposledy...no ale já tam budu tak doufám že ji tam potkám !!!!
No to je sice pravda segra ale trvdě si ji vyfakovala, asi má taky nějakou hrdost víš!
klawdie
napsal(a):
No to je sice pravda segra ale trvdě si ji vyfakovala, asi má taky nějakou hrdost víš!
myslim si že jsem jsem ji toho ještě moc neřekla, zatím si vyslechla jen můj názor na koupi koně a na to ustájení!!!! mám toho ještě hodně na srdci..a pokud tam dnes bude tak si asi ustájení platím od tohoto měsíce sama:)
molly
napsal(a):
Jaňula,Leňula...Jaképak tréninky dostiháků??? Povídejte,přehánějte
Já jezdila v práci 3roky u mladého Vítka
Musím říct,že se mi občas zasteskne...
Zuzi, já nejezdila přímo v nějaké dostihové stáji, to ne. Ale v jezďáku, který jsem navštěvovala, měli soukromníci koně a protože v te době byli "IN" dostihy, začlo se trénovat
Byli to moc nadějní plňásci, ale vůbec nebyli koupeni za účelem dostihů, tak to píší s tím humorem. No a protože já jsem byla oblíbenkyně, v te době docela vyježděná a lehoučká a se svalama samozřemě
tak si mě brávali sebou. Měli jsme tam dlouhý mírný kopeček "dráha"
a ten jsme třeba vyjeli a sjeli i 4x. A ted si představte trenéra vedle mě na koni, provozák, a já malý chucherek na nabuřeném plňasovi a on řve "drrrrrrrrrrrrž, drrrrrrrrrrrrrrž" ![]()
![]()
a poslední oblouk zařve "puuuuuuuuuusť" a já už mu mizím z dohledu. Bylo to fajnové. Nebo s jedním mladým plňáskem , dostihak, šli jsme dýchat do kopečků, v te době docela složitý na ježdění. To víte , koník, ketrý byl rozdivočený z dráhy a ted vidí louku????? No a samozřejmě se jelo i s ostatníma konma a kdo jiný, než Lenka, osedlá Olivera? ( ten plňas) Každý mi jen klepal na čelo, že na něj sedám a jedu na vyjíždku a já borka, co by taky ne, že? Ale to jsem nevěděla, že týden na to vyvezl Olin žokeje z dráhy, bo ho neudržel a nevytočil
a já drobátko chuchrátko celou vyjížku držela a držela a držela a poslední cval podél kolejí jsme jen zrychlovali a zrychlovali a zrychlovali, nebylo ani kde stočit, nic, jen jsem viděla tu obrácenou palici a jako bychom se dívali z očí do očí. Ten den mi fakt rupělo, no. Ale po chvilce se uklidnil. Jujjjj, jsem se rozepsala. Ale tolik krásných zážitků mám, že když si vzpomenu, začne mě mrazit...
lanika
napsal(a):
Zuzi, já nejezdila přímo v nějaké dostihové stáji, to ne. Ale v jezďáku, který jsem navštěvovala, měli soukromníci koně a protože v te době byli "IN" dostihy, začlo se trénovat
Byli to moc nadějní plňásci, ale vůbec nebyli koupeni za účelem dostihů, tak to píší s tím humorem. No a protože já jsem byla oblíbenkyně, v te době docela vyježděná a lehoučká a se svalama samozřemě
a ten jsme třeba vyjeli a sjeli i 4x. A ted si představte trenéra vedle mě na koni, provozák, a já malý chucherek na nabuřeném plňasovi a on řve "drrrrrrrrrrrrž, drrrrrrrrrrrrrrž" ![]()
![]()
a poslední oblouk zařve "puuuuuuuuuusť" a já už mu mizím z dohledu. Bylo to fajnové. Nebo s jedním mladým plňáskem , dostihak, šli jsme dýchat do kopečků, v te době docela složitý na ježdění. To víte , koník, ketrý byl rozdivočený z dráhy a ted vidí louku????? No a samozřejmě se jelo i s ostatníma konma a kdo jiný, než Lenka, osedlá Olivera? ( ten plňas) Každý mi jen klepal na čelo, že na něj sedám a jedu na vyjíždku a já borka, co by taky ne, že? Ale to jsem nevěděla, že týden na to vyvezl Olin žokeje z dráhy, bo ho neudržel a nevytočil
a já drobátko chuchrátko celou vyjížku držela a držela a držela a poslední cval podél kolejí jsme jen zrychlovali a zrychlovali a zrychlovali, nebylo ani kde stočit, nic, jen jsem viděla tu obrácenou palici a jako bychom se dívali z očí do očí. Ten den mi fakt rupělo, no. Ale po chvilce se uklidnil. Jujjjj, jsem se rozepsala. Ale tolik krásných zážitků mám, že když si vzpomenu, začne mě mrazit...
Tohle to je ten bláznivek Oliver, jen v určitou dobu ale. Když skončil z dostihami, byl by schopný povozit i dítě.
lanika
napsal(a):
Tohle to je ten bláznivek Oliver, jen v určitou dobu ale. Když skončil z dostihami, byl by schopný povozit i dítě.
A tohle je ten první plňásek, o kterém jsem psala.....Drží ho v te době můj náš trenér, nyní je to přítel mé mamky a můj "skoro taťka"
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
fešák...
oni jsou to inteligenti
pěkné vyprávění....
Tady furt prší,Molča je schovaná v boxe...Dneska z prochajdy asi nic nebude...
Podzim v Rumburku..
sadzi saj
lanika
napsal(a):
![]()
Dámy, nějak vás tu nestíhám
Klári, ty Sabulu nestíháš, že k sobě někoho hledáš??
molly
napsal(a):
fešák...
oni jsou to inteligenti
pěkné vyprávění....
Tady furt prší,Molča je schovaná v boxe...Dneska z prochajdy asi nic nebude...
Podzim v Rumburku..
Byste nevěřili, ale tady je nebe bez mráčku. A krásně slunečno
Zítra zkusím nascenovat fotky z mládí. Co vy na to? Uděláme si zítra takovou diskuzičku jak nám bylo 10 let?
Bude sranda. Zkuste doma něco najít
rocky
napsal(a):
oki souhlasím se pobavíme,jen nevim zda to stihnu oscenovat
No andrej, stíhám nestíhám, samozřejmě že se o něj každý den postarat dokážu,ale taky bych ráda aspon jeden den věnovala sobě, s tím že vím že koník bude, vykydaný, nakrmený a odjezděný...taky se hodlám učastnit závodu a hubertu a berajtr se prostě hodí, taky nikdy nevím kdy budu nemocná...slečna není nijak ctižádostivá, má zkušenosti i s mladýma konma...a hlavně stojí o to toho berajtra dělat, což mě těší a pochopitelně je to i malý příspěvek na krmení,ale kvůli tomu to nedělám.Jen potřebuju někoho kdo bude mít SAbulku v lásce jako já a můžu se spolehnout že ví co a jak...holky mi ho ve stáji sice můžou vykydat,ale kdo ho vezme na vycházku či na vyjíždku, nechci aby se mi na něm střídalo víc lidí....a hlavně fakt budu potřebovat spolehlivýho a zkušenýho podrž podej...a třeba si najdu další kamarádku jako je Klafuška!
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
No andrej, stíhám nestíhám, samozřejmě že se o něj každý den postarat dokážu,ale taky bych ráda aspon jeden den věnovala sobě, s tím že vím že koník bude, vykydaný, nakrmený a odjezděný...taky se hodlám učastnit závodu a hubertu a berajtr se prostě hodí, taky nikdy nevím kdy budu nemocná...slečna není nijak ctižádostivá, má zkušenosti i s mladýma konma...a hlavně stojí o to toho berajtra dělat, což mě těší a pochopitelně je to i malý příspěvek na krmení,ale kvůli tomu to nedělám.Jen potřebuju někoho kdo bude mít SAbulku v lásce jako já a můžu se spolehnout že ví co a jak...holky mi ho ve stáji sice můžou vykydat,ale kdo ho vezme na vycházku či na vyjíždku, nechci aby se mi na něm střídalo víc lidí....a hlavně fakt budu potřebovat spolehlivýho a zkušenýho podrž podej...a třeba si najdu další kamarádku jako je Klafuška!
Jo Klári, to určo jo, plně tě chápu, jsem na tom stejně a ještě k tomu mám doma hladového přítele každý den, takže mám co dělat, abych to stíhala všechno. Taky bych k sobě někoho potřebovala, ale už jsem to vzdala. U nás je nemožný vůbec někoho sehnat a až budu nemocná někdy, tak budu v ...., kobyla prostě bude mít prázdniny.
sadzi saj
napsal(a):
Jo Klári, to určo jo, plně tě chápu, jsem na tom stejně a ještě k tomu mám doma hladového přítele každý den, takže mám co dělat, abych to stíhala všechno. Taky bych k sobě někoho potřebovala, ale už jsem to vzdala. U nás je nemožný vůbec někoho sehnat a až budu nemocná někdy, tak budu v ...., kobyla prostě bude mít prázdniny.
Já zatím klepu na dřevo, ale zatím mám štestí na lidi...sice to je velká kecka,ale holka hodná a upřímná. zatím....no co vy Ostravandy neznáte ji????
PS.: segra právě jsem v inzerci na equichannelu narazila na dva beránky na posedlí, černé, jeden kupuju nehceš ten druhý, ty? jsou po 300 Kč ale třeba ji ukecám na mín když vezmu oba!nejaké diana.r mrkni má slušný ceny.
klawdie
napsal(a):
Já zatím klepu na dřevo, ale zatím mám štestí na lidi...sice to je velká kecka,ale holka hodná a upřímná. zatím....no co vy Ostravandy neznáte ji????
PS.: segra právě jsem v inzerci na equichannelu narazila na dva beránky na posedlí, černé, jeden kupuju nehceš ten druhý, ty? jsou po 300 Kč ale třeba ji ukecám na mín když vezmu oba!nejaké diana.r mrkni má slušný ceny.
Klárko, já to mám do Ostravy celkem kus a je tam hodně koňáků a stájí. Já ji určo neznám :-( Co máte dnes k obídku? Já mou oblíbenou bramborovou kašičku s kuřecím řízečkem. Holky, pokud mám k jídlu něco takového, neznám hranic
lanika
napsal(a):
Klárko, já to mám do Ostravy celkem kus a je tam hodně koňáků a stájí. Já ji určo neznám :-( Co máte dnes k obídku? Já mou oblíbenou bramborovou kašičku s kuřecím řízečkem. Holky, pokud mám k jídlu něco takového, neznám hranic
Né ségra dík, upřímně, nemám peníze abych kupovala pro mě v tuto chvíly zbytečné věci...
klawdie
napsal(a):
jen se ptám, zeptám se jiných, co vy tady nemáte někdo zájem, psala jsem ji at mi ho podrží...
tak se ozval první zájemce o Jerryka, ale bohužel by si ho odvezla 40km za Hradec...maj ještě tři koně,taková rodiná stáj,ale to by asi do sportu těžko bylo a když už by měl jít pryč,tak max.do okolí HK.
klawdie
napsal(a):
Sice v Polomi trávím většinu dní, ale kolem JK jsem jela min. týden poprvé v životě, jinak tak akorát vím, že tu existuje. A celkově o téhle vesnici vím prd
(berana nechcu ;-) )
klawdie
napsal(a):
co jsou chňapky Zuzy?....já měla gulášek s rýži, nejsem na tyhle jídla ale dalo se to papkat!
Pro ségru: UKONČENÍ NÁJEMNÍ SMLOUVY
• Pro ukončení nájemního poměru platí obecná ustanovení Občanského zákoníku a ustanovení Občanského soudního řádu.
• Před uplynutím doby nájmu je možné tuto smlouvu vypovědět nebo od této smlouvy odstoupit pokud nájemce neplní povinnosti vyplývající z této smlouvy,
• Nájemce může od této nájemní smlouvy odstoupit nebo tuto smlouvu vypovědět, nebude-li moci, bez vlastního zavinění, užívat koně k účelu ke kterému byl tento nájemní poměr sjednán.
• Po skončení nájmu odevzdá nájemce pronajímateli koně na základě předávacího protokolu.
rocky
napsal(a):
Pro ségru: UKONČENÍ NÁJEMNÍ SMLOUVY
• Pro ukončení nájemního poměru platí obecná ustanovení Občanského zákoníku a ustanovení Občanského soudního řádu.
• Před uplynutím doby nájmu je možné tuto smlouvu vypovědět nebo od této smlouvy odstoupit pokud nájemce neplní povinnosti vyplývající z této smlouvy,
• Nájemce může od této nájemní smlouvy odstoupit nebo tuto smlouvu vypovědět, nebude-li moci, bez vlastního zavinění, užívat koně k účelu ke kterému byl tento nájemní poměr sjednán.
• Po skončení nájmu odevzdá nájemce pronajímateli koně na základě předávacího protokolu.
Četla jsem si ještě ten občan.zákoník zda tam není nějaká lhůta všeobecná při ukončení nájemní smlouvy na dobu neurčitou a nic..
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Leni,to je "co chňapneš,to máš" ![]()
![]()
Takové to,co pohledáš po lednici a šup s tím do bříška ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
A tohle je ten první plňásek, o kterém jsem psala.....Drží ho v te době můj náš trenér, nyní je to přítel mé mamky a můj "skoro taťka"
Bré poledne,tak si to tu trošku pročítám,až jsem narazila na tuhle fotku.Poznávám pouťák v Olomouci,kde jsme to pořádali.Jen se chci zeptat,co je to za koníka a odkud jsi. Díky díky.
Já a Reserve tamtéž.
lanika
napsal(a):
Zuzik, já vždycky přemýšlím, kdo ti ty fota vždycky blejskne:-) Já cu taky momentky, ale neumím si představit, že by zamnou honila ségra a cvakala ![]()
Holky, pořád azurko
Tuty poslední fotila mamuša moje
Byla jsem se za ní mrknout o víkendu a Safí samo sebou se mnou
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Zdarec všem, nestíhám si všechno přečíst, tak zas večer, musela jsem vstávat v 8, ale jsem ráda, že aspoň tak.... trocha práce je hotová, byla jsem podrandit na Hadříkovi, jsem celkem spokojená s náma oběma a teď frčim služebně do Třebový.... vůbec se mi tam nechce
.
Tak se tu mějte, zítra snad budu mít čásek na pokec.....
cheyenne
napsal(a):
Zdarec všem, nestíhám si všechno přečíst, tak zas večer, musela jsem vstávat v 8, ale jsem ráda, že aspoň tak.... trocha práce je hotová, byla jsem podrandit na Hadříkovi, jsem celkem spokojená s náma oběma a teď frčim služebně do Třebový.... vůbec se mi tam nechce
.
Tak se tu mějte, zítra snad budu mít čásek na pokec.....
teď jsem skončila, chci oběd, hodně moc a hned...:))a po obědě pokračuju...dneska fakt makačka den, venku sluníčko a já tu sedím do 5...chjo..
a o weekendu mi přivezou seno, akorát nevím, kam to množství narvu, a hlavně kdo ho zaplatí..:)
kukinatost
napsal(a):
teď jsem skončila, chci oběd, hodně moc a hned...:))a po obědě pokračuju...dneska fakt makačka den, venku sluníčko a já tu sedím do 5...chjo..
a o weekendu mi přivezou seno, akorát nevím, kam to množství narvu, a hlavně kdo ho zaplatí..:)
kolik balíků kupuješ Jani? Já je mám normálně ve stohu, ale naležatopřiplachtované a není možné, aby mi tam do toho spadla jediná kapička nebo vločka
Zuzi, já mám v tom tak trochu binec. V te chaloupce bydlíš sama? Přítel? Manžel?
lanika
napsal(a):
kolik balíků kupuješ Jani? Já je mám normálně ve stohu, ale naležatopřiplachtované a není možné, aby mi tam do toho spadla jediná kapička nebo vločka
Zuzi, já mám v tom tak trochu binec. V te chaloupce bydlíš sama? Přítel? Manžel?
Hm, tak jsem ještě tady, Třebová se přesouvá, vyjíždím až za chvilku
, stihla jsem počíst, teď řešíme beránka, Klári, je někde fotečka, jak vypadá?
Jinak jsem si dala ke snídani včerejší večeři, taktéž kašičku s kuřecím řízečkem, po ránu nářez pro žaludek
.
K obědu bude další zdravá strava, asi na hambáče do mekáče
molly
napsal(a):
Leni,domek není můj,sama tu nejsem...Ale zahrada je dostatečně velká a tak mi umožnili mít tu Molčí..
Tak to je fajn
Hlavně, že se jde domluvit. A určitě je mazánkem i ostatních spolubydlících a obyvatelů zahrádky
Uuuuuuuuups, už se tu zatáhlo. Jestli přijde ten déšť od vás, tak mě picne.
lanika
napsal(a):
Tak to je fajn
Hlavně, že se jde domluvit. A určitě je mazánkem i ostatních spolubydlících a obyvatelů zahrádky
Žádný déšť! My se taky dneska chystáme opět potrápit koňouchy
Zatím je tu pořád krásně jasno, snad to ještě pár hodin vydrží.
lanika
napsal(a):
Tak to je fajn
Hradec se začíná vyjasňovat, ale já jsem byla jezdit v hale, dopoledne hnusně mrholilo a nějakej akční typ postavil drezúrní obdélník 20x40 i s písmenkama, tak jsme to byli zkusit, jestli se tam vejdem
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Molča zrovna moc mazánek není
Ona je složitá povaha a hodně dominantní
A někdy to dává sakra znát
Ale když přijdou děti k plotu s košíčkem jablek,tak se snaží být hóoóódně milá,aby nějaké to jablíčko nebylo odneseno zpět....
molly
napsal(a):
Molča zrovna moc mazánek není
Ona je složitá povaha a hodně dominantní
A někdy to dává sakra znát
Ale když přijdou děti k plotu s košíčkem jablek,tak se snaží být hóoóódně milá,aby nějaké to jablíčko nebylo odneseno zpět....
Náš trenér
zazika
napsal(a):
ježkovy voči teda proč mám pocit že jestli na tohle přjde bude pekelně zuřit?![]()
![]()
Ale jinak bomba fotka
Zuřit může, ale jsem si to nemohla nechat pro sebe
čekám, jestli se nerozjede série vtipnejch fotek, zas jsem tady a nikde nikdo
cheyenne
napsal(a):
Zuřit může, ale jsem si to nemohla nechat pro sebe
čekám, jestli se nerozjede série vtipnejch fotek, zas jsem tady a nikde nikdo
No, ale teď už zas musím jít, práce čeká, tak se tu mějte a ať vám to utíká.....
cheyenne
napsal(a):
No, ale teď už zas musím jít, práce čeká, tak se tu mějte a ať vám to utíká.....
tak sjem zbouchala paprikový lusk, rajskou a brambor...pokud vám čirou náhodou přišlo, že jsem to měla na oběd už v pondělí, tak přiznávám, že jo..:) ale dneska to bylo úplně jiné a s bramborem:))
Btw ta fotka je neskutečně hustá, tu dát některé své kámoše, tak pomřete, ale všechno to je doma...
cheyenne
napsal(a):
molly
napsal(a):
Ztracení......![]()
![]()
Evi má na prodej dva černý berany, sice umělotina ale chválila je že vydrží víc než pravý, já si ten jeden beru určo, pokud vezmu oba nechá mi je za 550 samo plus poštovný....foto mi poslala akorat toho umělýho,ale slibila že foto udělá a pošle mi jej,chci vidět v jakém jsou stavu....můžu pak přeposlat...holky já jsem mrtvá ty mý kamarádi mě fakt zničí...tohle ponocování není na mě!
strelish
napsal(a):
Bré ranko
Ostrava hlásí mlhu
Holky mějte se!!Valím do práce..
.Zítra nejsem,tak všem krásný víkend,co nejlepší zážitky a příští týden budu číst po večerech
lanika
napsal(a):
Holkyyyyyyyyyyyyyy, už se to tady začíná pomalu rozprchávat. Tak nezapomeňte , zítra ty fotečky z děctví
Ať je při pátku trochu vzrůšo
Lenica, kurňa, ty máš nároky..vtipné je, že já z mládí skoro žádné fotky nemám..no,zkusím pohledat, ale bude toho extra malinko, v té době mě nikdo nefotil, naši koně nesnášeli a občas mě teda vyfotily holky, ale kdo by kdysi v 15 rokách mohl táhnout ke koním foťák, tak se s radostí podívám aspoň na ty vaše:)
kukinatost
napsal(a):
Lenica, kurňa, ty máš nároky..vtipné je, že já z mládí skoro žádné fotky nemám..no,zkusím pohledat, ale bude toho extra malinko, v té době mě nikdo nefotil, naši koně nesnášeli a občas mě teda vyfotily holky, ale kdo by kdysi v 15 rokách mohl táhnout ke koním foťák, tak se s radostí podívám aspoň na ty vaše:)
Hele Janula, to tě neomlouvá, že nemáš s koňmi. Tak dones nějaké vtipné jen s tebou
Klidně i bez koníků
lanika
napsal(a):
Hele Janula, to tě neomlouvá, že nemáš s koňmi. Tak dones nějaké vtipné jen s tebou
Klidně i bez koníků
teda si úplně zavedla tvrdost v přístupu ke mně a já tě tak nepokrytě zbožňuju...:))))) jo Lenica, jestli teda chceš, tak mum jakši fotky na http://www.lide.cz/janulina.s
zkusím doma něco pohledat, ale brouku absolutně mě nenapadá, kdy to stihnu..:)
kukinatost
napsal(a):
teda si úplně zavedla tvrdost v přístupu ke mně a já tě tak nepokrytě zbožňuju...:))))) jo Lenica, jestli teda chceš, tak mum jakši fotky na http://www.lide.cz/janulina.s
zkusím doma něco pohledat, ale brouku absolutně mě nenapadá, kdy to stihnu..:)
Hih, já mám fotky taky jedině na domácím kompu, takže asi smůla
lanika
napsal(a):
janííííííííííííííííííííí, ty jsi krásná
Moc ti to sluší na těch fotkách....Heh, jen jsem se smála, co ti to vybrali za partnera ![]()
![]()
ježiši, co to je za kikirisa...no, to je humus, brr...mě otřepuje..::)
a mám tam vlastně v přátelích i většinu kámošů...a děkuji za pochvalu, se budu červenat:)
ale já sjem poněkud nefotogenický člověk, i když asi ani ve skutečnosti to není o moc lepší:))
kukinatost
napsal(a):
ježiši, co to je za kikirisa...no, to je humus, brr...mě otřepuje..::)
a mám tam vlastně v přátelích i většinu kámošů...a děkuji za pochvalu, se budu červenat:)
ale já sjem poněkud nefotogenický člověk, i když asi ani ve skutečnosti to není o moc lepší:))
no tož jsem se taky jukla...mociky ti to sluší..vypadáš na dobrýho kaliče, tak to už se maximálně těším na setkání! JInak ten chlapík je fakt fešák, jdi do něj!!!!!!
klawdie
napsal(a):
no tož jsem se taky jukla...mociky ti to sluší..vypadáš na dobrýho kaliče, tak to už se maximálně těším na setkání! JInak ten chlapík je fakt fešák, jdi do něj!!!!!!
Jinak holčiny moje zlatý páááá.mám dnes fofr, kun a brigáda...takže abych to dnes všecičko stihla...zítra pááááá
klawdie
napsal(a):
Jinak holčiny moje zlatý páááá.mám dnes fofr, kun a brigáda...takže abych to dnes všecičko stihla...zítra pááááá
Klári paa..:) já jsem si nikdy téhle funkce nevšimla...no až teď a je vidět, že jsem dobře dělalla..:)tož kdo opouští ono místo, přeju hezký zbytek dne..:)
Já myslím, že až dojedete, nudit se určo nebudeme:)