Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2007 19:16

Moje kobylka má porblémy s játry a veterinář mi doporučil OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ, který játra pročistí a podpoří jejich obnovu, ale nikde ho ve větším množství nemůžu sehnat ... Tak bych se chtěla zeptat, jestli někomu nekvete na zahrádce anebo jestli o někom takovém nevíte ... Klidně zaplatíme ... Jsme z Trutnovska ... Děkujeme

5.10.2007 19:18

teryneczka napsal(a):
Moje kobylka má porblémy s játry a veterinář mi doporučil OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ, který játra pročistí a podpoří jejich obnovu, ale nikde ho ve větším množství nemůžu sehnat ... Tak bych se chtěla zeptat, jestli někomu nekvete na zahrádce anebo jestli o někom takovém nevíte ... Klidně zaplatíme ... Jsme z Trutnovska ... Děkujeme

Obejděte lékárny a prodejny se zdravou výživou. Moje mamka měla problém se žlučníkem a ostropestřec musela užívat několik let, nikdy nebyl problém ho v lékárně sehnat

5.10.2007 19:23

eavy napsal(a):
Obejděte lékárny a prodejny se zdravou výživou. Moje mamka měla problém se žlučníkem a ostropestřec musela užívat několik let, nikdy nebyl problém ho v lékárně sehnat

Jj asi nám nic jiného nezbyde, ale potřebovaly bychom ho ve trochu větším množství než se v lékárně pro člověka koupí ...

5.10.2007 19:32

teryneczka napsal(a):

Tak to jinak nepomůžu, můžete se třeba pokusit v lékárně dohodnout na slevě, při odběru většího množství

5.10.2007 19:36

eavy napsal(a):
Tak to jinak nepomůžu, můžete se třeba pokusit v lékárně dohodnout na slevě, při odběru většího množství

Jj ... zkusíme ... aspoň něco ... snad to pomůže

5.10.2007 19:37

eavy napsal(a):

můj koník měl taky problémy s játry a zmiňovaný lektvar nám dal sám veterinář....

5.10.2007 19:59

michaela z napsal(a):
můj koník měl taky problémy s játry a zmiňovaný lektvar nám dal sám veterinář....

Mno tak to se optám

5.10.2007 20:00

teryneczka napsal(a):
Mno tak to se optám

a tomu našemu to jen tak mimochodem nadhodím

5.10.2007 23:28

teryneczka napsal(a):
a tomu našemu to jen tak mimochodem nadhodím

možná by šlo koupit v lékárně pytlík a na něm by měl být výrobce. tomu pak zavolat a zkusit koupit větší množství. viděla jsem jedno pole tohodle bodláčí u přelouče

6.10.2007 08:31

bospor napsal(a):
možná by šlo koupit v lékárně pytlík a na něm by měl být výrobce. tomu pak zavolat a zkusit koupit větší množství. viděla jsem jedno pole tohodle bodláčí u přelouče

Sypaný ho v lékárně koupíš třeba se zn. Leros, Herbex, Apotheke

6.10.2007 09:44

strelish napsal(a):
Sypaný ho v lékárně koupíš třeba se zn. Leros, Herbex, Apotheke

u nás se dá koupit v bylinkářství na váhu,tedy v libovolném množství,ale jsem z Ostravy,tak to asi nepomůže.Jinak zkus najít nějaké bylinkářství blízko tebe,neměl by s tím být problém.

6.10.2007 09:53

teryneczka napsal(a):

Možná bych zkusila i kopřivy, jsou dostupné a je to báječná léčivka a hlavně má očistný účinek, což by mohlo znásobit účinek Ostropestřce.
NEKVETOUCÍ kopřivy nařežu spařím, přidám do žrádla. Koni to chutná, pomoct to může, ublížit nemůže, takže je to prima

sabora

6.10.2007 10:40
sabora

jury napsal(a):
Možná bych zkusila i kopřivy, jsou dostupné a je to báječná léčivka a hlavně má očistný účinek, což by mohlo znásobit účinek Ostropestřce.
NEKVETOUCÍ kopřivy nařežu spařím, přidám do žrádla. Koni to chutná, pomoct to může, ublížit nemůže, takže je to prima

ahoj, nemam bohužel zrovna čas na čtení všech příspěvků, tak možná bude opakování. bratr ho bral po žloutence a i jsme si ho samy pěstovali, je to nádherná kytka-bodlák až 2,5m výška a krásnýma květama co pak skrývaj ta zázračná semínka, pár se jich vysemenilo a pak ještě několik let potom po okolí rostly tyhle mega bodliny, doporuřuju ho určitě a na jaře si zasaď svůj- z jedné rostliny je to tak hrsť semínek to stačí určitě aspoň na 14 dní koňské dávky...... sehnat se dá určitě přímo u pěstitele jsem si jistá, že když si dáš tu práci, najdeš.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík