Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2007 20:20

Tak tohle téma tentokrát nikdo nenačne? Tak začnu,třeba se chytí,kdo jste tam byli?A jen na kukandu a nebo se snažit ? a co říkáte na počasí a tak všeobecně? Přikládám mě a Gordíka

9.10.2007 11:36

nikanie napsal(a):
Tak tohle téma tentokrát nikdo nenačne? Tak začnu,třeba se chytí,kdo jste tam byli?A jen na kukandu a nebo se snažit ? a co říkáte na počasí a tak všeobecně? Přikládám mě a Gordíka

Tak povídej jaké to bylo? zážitky .....kolik lidí, koní, těžké-lehké?

9.10.2007 18:42

nikanie napsal(a):

pocaší bylo velmi krute ,ale nakonec se zadařilo pouze 4 z 32 neudělaly a zrovna testech budu jim držet palce at jim to přistě vyjde škoda ..príkladam Terku Kožurichovou ale nemame fotečku přimo otamtad kvuli počasí.

9.10.2007 18:45

nikanie napsal(a):

Ahojík,měla jsem tam dvě kámošky jedna jela na koni jménem Sacramoso Majka(šemík) a jedna na koni jménem Unikát.Prej ale dost zmokly,takže počasí fakt o ničem

9.10.2007 21:26

causinka2 napsal(a):
Ahojík,měla jsem tam dvě kámošky jedna jela na koni jménem Sacramoso Majka(šemík) a jedna na koni jménem Unikát.Prej ale dost zmokly,takže počasí fakt o ničem

JJ,počasí bylo fakz děs,ale aspoň se na to jen tak nezapomene ,prej jsme ho měli nejhorší za posledních 15 let...Jinak jj,vím na Semovi jela Míša,ale Nika jsem si tam nevšimla,jsem mamlas,vcelku by mě zajímalo jak vypadá za ten už víc jak rok co jsem ho neviděla ...A co se týče testů,je fakt že kdybych neměla kámošky co dělaly na jaře asi je neudělám,stáhla jsem si ty základní otázky z netu ale nenapadlo mě číst si třeba skok. pravidla a přitom tam z nich otázky jsou-ještě že mě na ty největší "chytáky" upozornily ...přikládám fotku,akorát nevím kdo se šklebí víc,jestli já nebo gordi

Přidejte reakci

Přidat smajlík