A máme tady půlku týdne- STŘEDA

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2007 07:51

rocky napsal(a):
Dobré ráno děvčata

zdarec tady to vypadá nadějně. a co u vás jaký je počasí.takhle ráno

10.10.2007 07:54

woldemortik napsal(a):

Hezké ránko holky.....Tak co hlásíte při středě? Já jsem dnes nějak přiťáplá .....

sadzi saj

10.10.2007 07:55
sadzi saj

woldemortik napsal(a):

Hezké ráno holky, tady nic moc počasí, jsem zvědavá, co z toho vyleze

10.10.2007 07:58

sadzi saj napsal(a):

V Hradci je taky zatím takové klasické podzimní, ale doufám že vykoukne sluníčko

10.10.2007 07:58

sadzi saj napsal(a):

bré ránko, já jsem po včerješku pěkně vycuclá, koně zas nebyly venku, doma sjem byla až v 7...a dneska jsem slíbila, že přijedu k jedněm na jablka...:(tak fakt netuším, jak to budu stíhat, a to ještě máme poradu...aspoň že jsme v půlce:)

10.10.2007 08:01

kukinatost napsal(a):
bré ránko, já jsem po včerješku pěkně vycuclá, koně zas nebyly venku, doma sjem byla až v 7...a dneska jsem slíbila, že přijedu k jedněm na jablka...:(tak fakt netuším, jak to budu stíhat, a to ještě máme poradu...aspoň že jsme v půlce:)

jak tak čtu jani máš pěkný honky.to já budu mít dneska .uhnat veta na tu krev na frdyše.jsem na teda silně zvědava

10.10.2007 08:03

kukinatost napsal(a):

Bré ranko...jo jo, aspoň že jsme v půlce. Tady se klube slunko, ale tak brutálně se mi ráno nechtělo vstávat jako už dlouho ne. Navíc tu jsem dneska do 5, takže odpoledne budu lítat jak divá, abych to všecko stihla než bude tma :(

10.10.2007 08:04

kukinatost napsal(a):

Donesla jsem dneska pár foteček z domu na scenování, celé ráno jsem se s tím mydlila a oni mi někdo ¨změnili nastavení, tak to mám ted pidi mini a znovu to ted nestihnu. A to jsem měla pro Evču nádherné kladrubáky z jezďáku...

10.10.2007 08:20

lanika napsal(a):
Donesla jsem dneska pár foteček z domu na scenování, celé ráno jsem se s tím mydlila a oni mi někdo ¨změnili nastavení, tak to mám ted pidi mini a znovu to ted nestihnu. A to jsem měla pro Evču nádherné kladrubáky z jezďáku...

Tak já jí tady jednoho (jednu) hodim, aby nepřišla zkrátka. Jsou teda i hezčí kladrubáci, ale ty doma už fakt nemáme

sadzi saj

10.10.2007 08:26
sadzi saj

lanika napsal(a):

Jé Leni, to je škoda To mě se nechce vstávat každý ráno hlavně teď, když je ještě skoro v sedm hodin tma. To je vopruz. Vůbec nevím, jak teď budu stíhat kobylu. Odpo ještě musím razit pro granulky, takže mazec.

10.10.2007 10:22

sadzi saj napsal(a):
Jé Leni, to je škoda To mě se nechce vstávat každý ráno hlavně teď, když je ještě skoro v sedm hodin tma. To je vopruz. Vůbec nevím, jak teď budu stíhat kobylu. Odpo ještě musím razit pro granulky, takže mazec.

ˇCAuvec holky tak už jsem tu...mučili mě u zubaře,ale dobrý jen vypadlá plomba takže jsem to přežila,ale myslím že doktorka se sestřičkou se mi smějí ještě ted jak jsem byla posrááá...á

10.10.2007 10:41

klawdie napsal(a):
ˇCAuvec holky tak už jsem tu...mučili mě u zubaře,ale dobrý jen vypadlá plomba takže jsem to přežila,ale myslím že doktorka se sestřičkou se mi smějí ještě ted jak jsem byla posrááá...á

Bléééé zubař chudáku!!!! psala jsem ti email..

10.10.2007 11:42

rocky napsal(a):
Bléééé zubař chudáku!!!! psala jsem ti email..

Lidicky neznate nejaky dobry zpusob protrhavani hrivy??Muj oř ji ma dost hustou,tak jsem mu ji zkratila,jenze je porad husta a vypada jak houmles..Chtela jsem mu ji nechat dlouhou,kdyz ji ma tak hustou,ale vypada desne..Takze ma kratkou a vypada stejne jako pako..

10.10.2007 11:44

ukulemba napsal(a):
Lidicky neznate nejaky dobry zpusob protrhavani hrivy??Muj oř ji ma dost hustou,tak jsem mu ji zkratila,jenze je porad husta a vypada jak houmles..Chtela jsem mu ji nechat dlouhou,kdyz ji ma tak hustou,ale vypada desne..Takze ma kratkou a vypada stejne jako pako..

Uka¨!!!!! jsem Royka dlouho neviděla, u mě zabrala kastrace, už nemá tak hustou hřívu a co bych za to dala....

10.10.2007 11:52

ukulemba napsal(a):

Nejlepší je mít koně MUCHAŘE a on si to už upraví sám

10.10.2007 11:55

rocky napsal(a):
Nejlepší je mít koně MUCHAŘE a on si to už upraví sám

My jsme na skina od te doby, co jsem nasla vsenky (ale netusim, od koho to chytnul)..stejne mel tu hrivu ze zimy vydrbanou

10.10.2007 12:45

rocky napsal(a):
Dobré ráno děvčata

Pěkné odpoledne všem, taky se hlásím do služby.... připravuju takový malý zkoušky pro lidi v práci, užívám si to a vymejšlim masakry .
Koukám, že se to tady dneska moc nerozjíždí, bez Danny to není ono.... hlavně, aby tam u móře nezůstala
Dík za kladrubáka, taky jednoho posílám

10.10.2007 12:48

cheyenne napsal(a):
Pěkné odpoledne všem, taky se hlásím do služby.... připravuju takový malý zkoušky pro lidi v práci, užívám si to a vymejšlim masakry .
Koukám, že se to tady dneska moc nerozjíždí, bez Danny to není ono.... hlavně, aby tam u móře nezůstala

Evíí jdem dnes dělat hula hop?!!!

sadzi saj

10.10.2007 12:54
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Teda dámy, dneska to tady nějak vázne, koukám, že máme asi všichni na pilno No taky by mě zajímalo, kdepak se nám Danny zatoulala. Já si teď ohřála obídek, brambůrky s rybičkou a zavítala jsem do cukrárny, mě vytočila prodavačka. Jsem kvůli ní startovala auto a jela na náměstí, riskovala, že dostanu botičku a někdo mi u práce zabere místo na parkování, abych koupila kobylce granule a přijdu tam a ta vrána má napsáno na dveřích přijdu hned , jsem tam čekala jakou dobu a nic, prostě na pěst

10.10.2007 13:33

sadzi saj napsal(a):
Teda dámy, dneska to tady nějak vázne, koukám, že máme asi všichni na pilno No taky by mě zajímalo, kdepak se nám Danny zatoulala. Já si teď ohřála obídek, brambůrky s rybičkou a zavítala jsem do cukrárny, mě vytočila prodavačka. Jsem kvůli ní startovala auto a jela na náměstí, riskovala, že dostanu botičku a někdo mi u práce zabere místo na parkování, abych koupila kobylce granule a přijdu tam a ta vrána má napsáno na dveřích přijdu hned , jsem tam čekala jakou dobu a nic, prostě na pěst

no tak to teda plně chápu Andrej a když o tom tak mluvíš, budu muset tajky pro granulky, jaký kupuješ????jinak koukám že ti chybí jen oranžový kroužky k udidlu vid?!viděla jsem medový, ty by vám ladili pěkně....

10.10.2007 13:40

klawdie napsal(a):
no tak to teda plně chápu Andrej a když o tom tak mluvíš, budu muset tajky pro granulky, jaký kupuješ????jinak koukám že ti chybí jen oranžový kroužky k udidlu vid?!viděla jsem medový, ty by vám ladili pěkně....

TAk už jsem to nevydržela a DANNY napsala, zítra už se k nám vrátí!!!tak jsem zvědavá co nám všechno bude vyprávět! co je s Váma mrtvolky!

10.10.2007 13:41

klawdie napsal(a):
TAk už jsem to nevydržela a DANNY napsala, zítra už se k nám vrátí!!!tak jsem zvědavá co nám všechno bude vyprávět! co je s Váma mrtvolky!

EVI budete mít zájem o ten beránek? jinak siho vezme Andrejka, zítra by měli přijít!

10.10.2007 13:44

klawdie napsal(a):

mi se nechce naprosto nic

10.10.2007 13:45

klawdie napsal(a):
EVI budete mít zájem o ten beránek? jinak siho vezme Andrejka, zítra by měli přijít!

Hele, ten beránek nech Andrejce, my budem mít za 400 pravej....
Jinak taneček dneska bude, jedem zas na kolách.... Prochajda má spravený brzdy, tak úraz nehrozí :-)

10.10.2007 13:48

cheyenne napsal(a):
Hele, ten beránek nech Andrejce, my budem mít za 400 pravej....
Jinak taneček dneska bude, jedem zas na kolách.... Prochajda má spravený brzdy, tak úraz nehrozí :-)

A já pak hned po tý osmý pofrčim domů, žádný pívo, jsme si to v tejdnu zakázali a včera to zas nějak nevyšlo.... zítra budu v práci cca 12 hodin, tak se musím vyspat

10.10.2007 13:49

cheyenne napsal(a):
A já pak hned po tý osmý pofrčim domů, žádný pívo, jsme si to v tejdnu zakázali a včera to zas nějak nevyšlo.... zítra budu v práci cca 12 hodin, tak se musím vyspat

jo to souhlasím,ale klidně bych se na jeden zelenej čaj vydejchat šla,ale vy pak pivujete tak je to s Váma težky, o pule jsem u péti.pa

10.10.2007 13:51

cheyenne napsal(a):

Jak jsi odpovídala na nemoderce na toho Dana, tak to není ten hradeckej, ten je z Dálky po Lokaj a pořád je na jízdárně...

10.10.2007 13:53

klawdie napsal(a):
jo to souhlasím,ale klidně bych se na jeden zelenej čaj vydejchat šla,ale vy pak pivujete tak je to s Váma težky, o pule jsem u péti.pa

No, když jdem na pivo, tak jdem na pivo.... a nedrželi jsme tě tam.....

sadzi saj

10.10.2007 13:57
sadzi saj

strelish napsal(a):
mi se nechce naprosto nic

Klári, kupuje Energy´s Relax, ale poslední dobou jsem na ně nějak neslyšela nic moc dobrýho nebo respektive se najednou vyskytli i docela negativní reakce, ale já s nima mám dobrou zkušenost a jakýma krmíš ty??

Jinak kroužky jsem právě vůbec neviděla oranžový, akorát červený, tak máme aspoň ty

10.10.2007 13:59

cheyenne napsal(a):
Jak jsi odpovídala na nemoderce na toho Dana, tak to není ten hradeckej, ten je z Dálky po Lokaj a pořád je na jízdárně...

no a není to nahoudou Denny, takovej černej malej pamatuješ...a nebud na mě skaredá já jsem tam byla s Váma ráda, jen na to nejsem zvyklá....

10.10.2007 14:03

klawdie napsal(a):
no a není to nahoudou Denny, takovej černej malej pamatuješ...a nebud na mě skaredá já jsem tam byla s Váma ráda, jen na to nejsem zvyklá....

Nejsem škaredá, my jen zas nejsme zvyklý se tahat navzájem domů, buď se zvednem a jdem, klidně jednotlivě, nebo se bavíme dál.... a nevrátí se nám to pak z další strany, jako že někoho držíme v hospodě....
Na toho Dana jsem koukala i do plemenný knihy, našla jsem ho u Dálky....

10.10.2007 14:05

sadzi saj napsal(a):
Klári, kupuje Energy´s Relax, ale poslední dobou jsem na ně nějak neslyšela nic moc dobrýho nebo respektive se najednou vyskytli i docela negativní reakce, ale já s nima mám dobrou zkušenost a jakýma krmíš ty??

Jinak kroužky jsem právě vůbec neviděla oranžový, akorát červený, tak máme aspoň ty

já v onzerci viděla tyhle, jsou jakoby hnědy či medový poloprůhledný...

sadzi saj

10.10.2007 14:09
sadzi saj

klawdie napsal(a):
já v onzerci viděla tyhle, jsou jakoby hnědy či medový poloprůhledný...

Jj no vidíš, nejsou z Eqch?? Ty by sedli akorát k uzdečce Co ty granulky čím krmíš ty??

10.10.2007 14:10

cheyenne napsal(a):
Nejsem škaredá, my jen zas nejsme zvyklý se tahat navzájem domů, buď se zvednem a jdem, klidně jednotlivě, nebo se bavíme dál.... a nevrátí se nám to pak z další strany, jako že někoho držíme v hospodě....
Na toho Dana jsem koukala i do plemenný knihy, našla jsem ho u Dálky....

trošku nechápu tvojí jízlivost Evo!

10.10.2007 14:11

sadzi saj napsal(a):
Jj no vidíš, nejsou z Eqch?? Ty by sedli akorát k uzdečce Co ty granulky čím krmíš ty??

A jo promin no tím samým co ty!
Jo jo viděla jsem je na eqch, právě že by se mi na Vás moc libili, hezky by ladili, když teda neexistujou oranžový.

sadzi saj

10.10.2007 14:27
sadzi saj

klawdie napsal(a):
A jo promin no tím samým co ty!
Jo jo viděla jsem je na eqch, právě že by se mi na Vás moc libili, hezky by ladili, když teda neexistujou oranžový.

Halo halo neukázala si se tu náhodou??

buggyna

10.10.2007 15:17
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Halo halo neukázala si se tu náhodou??

Jéé, já co se neděje, a ty takovou blbůstku

sadzi saj

10.10.2007 15:31
sadzi saj

buggyna napsal(a):
Jéé, já co se neděje, a ty takovou blbůstku

Seš hned vyplašená To bych volala, kdyby bylo něco akutního.

10.10.2007 18:24

klawdie napsal(a):
Uka¨!!!!! jsem Royka dlouho neviděla, u mě zabrala kastrace, už nemá tak hustou hřívu a co bych za to dala....

To ja ho musim vyfotit,trhala jsem vcera..zitra cvaknu,ukazu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík