sadzi saj

blanche
napsal(a):
Teda dámy, než jsem to napsala, tak jste se takhle rozjeli, tak znova
No oni totiž dělají aspoň, když jsem je kupovala měli všude jenom červený, ale oranžový jsem vůbec neviděla, bílý by mi přišli moc výrazný a hnědý nehodící. Na eqch jsem viděla v inzerci takový jakoby medový, jenže pani tam má na sebe jenom mobil a je z Teplic a nechávat si s poštovným poslat kroužky za 50,- Kč mi přijde škoda peněz Nevim, mě se ta červená celkem líbí.
No mi povídej, já mám domluvený gumový obřišník a pani, že mi ho hned pošle, uplynulo už přes týden a nic
Jinak ahoj Blani, super fotečka válící se Báry, moc pěkná
sadzi saj
napsal(a):
Teda dámy, než jsem to napsala, tak jste se takhle rozjeli, tak znova
No oni totiž dělají aspoň, když jsem je kupovala měli všude jenom červený, ale oranžový jsem vůbec neviděla, bílý by mi přišli moc výrazný a hnědý nehodící. Na eqch jsem viděla v inzerci takový jakoby medový, jenže pani tam má na sebe jenom mobil a je z Teplic a nechávat si s poštovným poslat kroužky za 50,- Kč mi přijde škoda peněz Nevim, mě se ta červená celkem líbí.
No mi povídej, já mám domluvený gumový obřišník a pani, že mi ho hned pošle, uplynulo už přes týden a nic
Jinak ahoj Blani, super fotečka válící se Báry, moc pěkná
Ooooooooooooo, Bára děkuje
To byla po vzorným vyčištění
Písla jsem Ti mailík
Kéž by Ti to soustředění vyšlo
Nechce někdo koťátko ?
blanche
napsal(a):
Písla jsem Ti mailík
Nechce někdo koťátko ?
Máme k odběru 2
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Písla jsem Ti mailík
Nechce někdo koťátko ?
Jj, díky, mrknu na to, ale nevim jestli písnu ještě dnes, máme tu návštěvu, tak se jim musim věnovat.
Jo bylo by to fajn, ale nějak vázne komunikace, už jsem jim psala 2 maily a odpověď nikde, hlavně ale, že mají zájem, bych se z těch lidí občas fakt po....
máme 4 koťata, takže můžu taky zásobovat
A poslední Janča, celým jménem Caka Yannu myslím
sadzi saj
napsal(a):
Jj, díky, mrknu na to, ale nevim jestli písnu ještě dnes, máme tu návštěvu, tak se jim musim věnovat.
Jo bylo by to fajn, ale nějak vázne komunikace, už jsem jim psala 2 maily a odpověď nikde, hlavně ale, že mají zájem, bych se z těch lidí občas fakt po....
Je fakt pěkná ! Kdyby chtěla Bugyna foto - až přijedu, není problém
Oni dneska jeli huberta, tak byly asi přípravy ... Snad se ozve
JJ, někdy je komunikace na nervy
To bych mohla vyprávět
sadzi saj
napsal(a):
V PO asi za Elí nejedeš, co ?
Když tam jsi celý víkend ...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ta Barča má ale super kštici, sakriš, závidíme, nemáme skoro žádnou, umělec si jí před nějakým časem vydřel...
zvířátková
napsal(a):
Ta Barča má ale super kštici, sakriš, závidíme, nemáme skoro žádnou, umělec si jí před nějakým časem vydřel...
Horší je to na krku ... to má taky vydřený
zvířátková

blanche
napsal(a):
Horší je to na krku ... to má taky vydřený
ještě, že se dá vyfotit jenom hlava bez krku
To já už to neřešim, chce to čas, doroste, zahojí se zbytek stroupků, zarostou lysinky a bude to. Ještě že je to nemoc, která se sama od sebe na zimu zklidní.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
ještě, že se dá vyfotit jenom hlava bez krku
To já už to neřešim, chce to čas, doroste, zahojí se zbytek stroupků, zarostou lysinky a bude to. Ještě že je to nemoc, která se sama od sebe na zimu zklidní.
Jo a sranda, jak jsi, Andrej, psala o těch kroužcích na udidlo, že by dobírka za kroužky byla dražší, než oni. Já to tak s tím udidlem asi taky podobně. Ta holčina mi tvrdí, že za dobírku dá 70,-, nepřesvědčila jsem jí, že je to malé a bude to levnější. Ale beru to, když si za to udidlo řekla taky jenom 70,- . Ono je ale tak malé udidlo těžké sehnat, co koukám na eshopy, tak jsou to velikosti 10,5 a víš. A já budu mít 9,5. Jo a ta paní s kroužkama je od nás z města, to je ale svět malej....
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jo a sranda, jak jsi, Andrej, psala o těch kroužcích na udidlo, že by dobírka za kroužky byla dražší, než oni. Já to tak s tím udidlem asi taky podobně. Ta holčina mi tvrdí, že za dobírku dá 70,-, nepřesvědčila jsem jí, že je to malé a bude to levnější. Ale beru to, když si za to udidlo řekla taky jenom 70,- . Ono je ale tak malé udidlo těžké sehnat, co koukám na eshopy, tak jsou to velikosti 10,5 a víš. A já budu mít 9,5. Jo a ta paní s kroužkama je od nás z města, to je ale svět malej....
Tady mazlení, bohužel Gratník tou obří hlavou dělá páníčkovi stín...
zvířátková
napsal(a):
Tady mazlení, bohužel Gratník tou obří hlavou dělá páníčkovi stín...
JJ, to je pak na palici ...
Takhle jsem taky něco posílala - na dobírku - dala jsem za to nekřesťanský peníze a ta dotyčná se to neobtěžovala ani vyzvednout - to bylo teprv terno ... věc zpět a ještě jsem si zaplatila jen tak pro nic za nic poštu
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, to je pak na palici ...
Takhle jsem taky něco posílala - na dobírku - dala jsem za to nekřesťanský peníze a ta dotyčná se to neobtěžovala ani vyzvednout - to bylo teprv terno ... věc zpět a ještě jsem si zaplatila jen tak pro nic za nic poštu
No ono je to blbý oboustranně, když pak nevíš, co v balíku dojde, jestli vůbec dojde (když je to přes účet, jako já s tou ohlávkou) a pak jestli si to nevyzvedne a dobírku platíš Ty.
zvířátková
napsal(a):
No ono je to blbý oboustranně, když pak nevíš, co v balíku dojde, jestli vůbec dojde (když je to přes účet, jako já s tou ohlávkou) a pak jestli si to nevyzvedne a dobírku platíš Ty.
JJ, je to blbý ...
Dá se říci, že na obou stranách ...
Ale když někdo něco chce, objedná si to ... nahání tě ... a pak nevyzvedne !?
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, je to blbý ...
Dá se říci, že na obou stranách ...
Ale když někdo něco chce, objedná si to ... nahání tě ... a pak nevyzvedne !?
To jo, to je pak podraz...
zvířátková
napsal(a):
JJ, to mi říkej ... jsem pěkně zuřila
zvířátková
napsal(a):
ahojky! Leo, zpětně chválím fotečky,musela sis dovolenou užít. Jinak všechny zdravím. Tady, zase jsem tu chvilku nebyla a hned se to tu pohnulo. Krásné fotečky... k posílání na dobírku, já jsem tak posílala asi před půl rokem sedlo, ještě, že všechno dobře dopadlo. Jinak mám taky pár nových foteček, tak něco přihodím, neva?
ettelwen
napsal(a):
ahojky! Leo, zpětně chválím fotečky,musela sis dovolenou užít. Jinak všechny zdravím. Tady, zase jsem tu chvilku nebyla a hned se to tu pohnulo. Krásné fotečky... k posílání na dobírku, já jsem tak posílala asi před půl rokem sedlo, ještě, že všechno dobře dopadlo. Jinak mám taky pár nových foteček, tak něco přihodím, neva?
mám teď zase fotící záchvaty...venku je nádherně, miluju podzim
ettelwen
napsal(a):
Ta v západu je super !!!!!
Jen se pochlub fotečkama ... rádi se pokocháme
ettelwen
napsal(a):
mám teď zase fotící záchvaty...venku je nádherně, miluju podzim
akorát ty vyjížďky už teď mají takovou jinou atmosféru... když jedeme už v podvečer, všude je opar, mlha... tady je to hodně vidět
blanche
napsal(a):
Ta v západu je super !!!!!
Jen se pochlub fotečkama ... rádi se pokocháme
klidně něco přidám :) s tím západem to byla náhoda, jsme se zdrželi a jak jsme se vraceli, tak jsem se otočila a říkám, nic, zkusíme to vyfotit.. a docela se povedlo.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Je fakt pěkná ! Kdyby chtěla Bugyna foto - až přijedu, není problém
Oni dneska jeli huberta, tak byly asi přípravy ... Snad se ozve
JJ, někdy je komunikace na nervy
To bych mohla vyprávět
Jo to určitě chtít bude, jsme tak nějak domluvený, že až dorazí, nafotíš Janču i Elču
Jj, nějak jsem se v tom zamotala, kdo jel Huberta??
ettelwen
napsal(a):
klidně něco přidám :) s tím západem to byla náhoda, jsme se zdrželi a jak jsme se vraceli, tak jsem se otočila a říkám, nic, zkusíme to vyfotit.. a docela se povedlo.
na té předchozí fotce už jde Karči trochu vidět bříško...přece jenom, hříboš už roste. Tady malá Kačka...za chvíli už půjde na zimu zase domů a na jaře znovu přijde
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jedu, jsme domluvený a bylo mi dovoleno, že můžu pondělí chodit odpo
ettelwen
napsal(a):
na té předchozí fotce už jde Karči trochu vidět bříško...přece jenom, hříboš už roste. Tady malá Kačka...za chvíli už půjde na zimu zase domů a na jaře znovu přijde
tady ještě kamarádka Jarka na Berrym
ettelwen
napsal(a):
tady ještě kamarádka Jarka na Berrym
a když se udělá hezky a vyjde sluníčko...razíme zase ven
ettelwen
napsal(a):
a když se udělá hezky a vyjde sluníčko...razíme zase ven
s Berrym
ettelwen
napsal(a):
s Berrym
ještě jedna.. a už toho radši nechám nebo to tu zase zaplácám
blanche
napsal(a):
Ta druhá fotka v západu slunce je luxusní
děkuji :) ještě je jedna...ale tyhle byly hezčí
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Cože Leo fakt jo?? No tak to je hustý. Podle mě ty kroužky váží nula nula prd, takže vy se to dalo poslat normálně v obálce jako dopis třeba za 20,- Kč, ale s lidma není moc domluva. Tohle přesně znám s tím poštovným. Jsou pěkně vychcaný, sama jsem posílala plno věcí na dobírku, takže vím, že je to podle váhy, svý udidlo olivu poměrně těžkou a poštovný bylo ani ne 70,- Kč, teď mi přišli rajtky a poštovný 50,- Kč a teď jsem si nechala poslat obřišník gumový, taky to nic neváží a chtěla po mě poštovný 70,- Kč, takže jsem jí na to hezky řekla svůj názor a snad to pošle za 50,- Kč poštovný, jinak by se mi to pomalu nevyplatilo
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Fakt ... no vidíš :))
To budu mít volno ... třeba by se dalo něco spáchat, než bude zase hnusně ... co ?
No dneska jsem lonžovala, že jsem měla obě holky, tak jsem šla s oběma na lonž a zítra jsem chtěla na jízdárnu a v pondělí nevim, to jsem myslela, že pojedem s Adinou ven a co by si chtěla fotit na jízdárně nebo venku?? Ono zrovna u stáje není nikde nic moc a jelikož bude Janča zítra mít taky volno, asi s ní bude chtít Adině něco dělat v pondělí, tak nevim, jak to vymyslet, návrhy??
sadzi saj
napsal(a):
No dneska jsem lonžovala, že jsem měla obě holky, tak jsem šla s oběma na lonž a zítra jsem chtěla na jízdárnu a v pondělí nevim, to jsem myslela, že pojedem s Adinou ven a co by si chtěla fotit na jízdárně nebo venku?? Ono zrovna u stáje není nikde nic moc a jelikož bude Janča zítra mít taky volno, asi s ní bude chtít Adině něco dělat v pondělí, tak nevim, jak to vymyslet, návrhy??
No, mě je to jedno ...
Můžeme z tréninku na jízdárně ... pak i bez sedla někde zapozovat ? ... Ale bylo by to na Tobě
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, mě je to jedno ...
Můžeme z tréninku na jízdárně ... pak i bez sedla někde zapozovat ? ... Ale bylo by to na Tobě
No je blbý, že já se tam dostanu nejdřív ve 4 hod. a jak se brzo už stmívá, je to potom naprd, že je brzo tma, většinou kolem pátý vyjíždíme a kolem šestý jsme zpátky a to už se stmívá, proto jsem radši myslela spíš o víkendu ráno. No uvidíme, zítra písnu Adině co ona na to. Teoreticky já si můžu odjezdit zítra a v pondělí by jsme mohli jenom fotit, ale zase bych potřebovala být nějak normálně doma, jak je pak v sedm tma, tak pak krmim zvířata po tmě No nějak to vymyslíme, je fakt, že má být slunečno
sadzi saj
napsal(a):
No je blbý, že já se tam dostanu nejdřív ve 4 hod. a jak se brzo už stmívá, je to potom naprd, že je brzo tma, většinou kolem pátý vyjíždíme a kolem šestý jsme zpátky a to už se stmívá, proto jsem radši myslela spíš o víkendu ráno. No uvidíme, zítra písnu Adině co ona na to. Teoreticky já si můžu odjezdit zítra a v pondělí by jsme mohli jenom fotit, ale zase bych potřebovala být nějak normálně doma, jak je pak v sedm tma, tak pak krmim zvířata po tmě No nějak to vymyslíme, je fakt, že má být slunečno
JJ, snad se dá předpovědi věřit
Taky jsem na to koukala
Ale jak budeš chtít ... Záleží to hlavně na tobě ...
My máme v sob. oslavu a ráda bych do toho Mratína ... jela bys na kuk taky ?
Nějak mi nefunguje mail
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Už funguje
Jsem to asi prošťouchla
Taky mi chvíli nešel mail, nemohla jsem se přihlásit, ale už je to ok
No ty jo, no jo, ono už bude toho 20. teď v sobotu, no počítám s tím, chtěla bych se tam jed taky mrknout a co v neděli?? Když bude štěstí přát, Mirek by měl jed v sobotu s kolegou z práce někam na nějaký pinbol či co, takže by to bylo super, kdyby ráno nějak jel, měla bych taky volno Ale to je ve hvězdách, znáš to
No nevim, v pondělí jsem dorazila před sedmou a trochu žvanil, tak nevim, no uvidíme. U nás akorát není nic moc podzimní listí, akorát, když se sejde dolů až k lesu k nám na Hostín, tak tam je to hezky zabarvený.
Uf, tu hrají debilní hru Carcasone, děsný, vždycky se u toho pohádají, jednou mě až tak vytočili, že to prostě s nima nehraju, abych se hádala fakt ne
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, snad se dá předpovědi věřit
Taky jsem na to koukala
Ale jak budeš chtít ... Záleží to hlavně na tobě ...
My máme v sob. oslavu a ráda bych do toho Mratína ... jela bys na kuk taky ?
Nějak mi nefunguje mail
No fakt jo? To, že je už Karča březí jsi nám opravdu neřekla. Kdo je teda "tatínek"? Kolik má před sebou ještě času? Hříbátko si necháte? Díky za pochvalu fotek.
Přesně, to se stačí zamyslet a člověku přijde, že to poštovné ve skutečnosti musí být minimální oproti třeba objednávky v eshopu.
sadzi saj
napsal(a):
Taky mi chvíli nešel mail, nemohla jsem se přihlásit, ale už je to ok
No ty jo, no jo, ono už bude toho 20. teď v sobotu, no počítám s tím, chtěla bych se tam jed taky mrknout a co v neděli?? Když bude štěstí přát, Mirek by měl jed v sobotu s kolegou z práce někam na nějaký pinbol či co, takže by to bylo super, kdyby ráno nějak jel, měla bych taky volno Ale to je ve hvězdách, znáš to
No nevim, v pondělí jsem dorazila před sedmou a trochu žvanil, tak nevim, no uvidíme. U nás akorát není nic moc podzimní listí, akorát, když se sejde dolů až k lesu k nám na Hostín, tak tam je to hezky zabarvený.
Uf, tu hrají debilní hru Carcasone, děsný, vždycky se u toho pohádají, jednou mě až tak vytočili, že to prostě s nima nehraju, abych se hádala fakt ne
No, my asi budeme mít oslavu ... ale chci se tam jet podívat ... Už mě uháněli dost dlouho ... dokonce tam snad přidali i jednu soutěž
Může to být pěkný ...
Kéž by šla oslava na neděli, nebo sobotu večer ...
Chtěla bych oboje
Dneska v práci fakt klid ... až moc
zvířátková
napsal(a):
No fakt jo? To, že je už Karča březí jsi nám opravdu neřekla. Kdo je teda "tatínek"? Kolik má před sebou ještě času? Hříbátko si necháte? Díky za pochvalu fotek.
Přesně, to se stačí zamyslet a člověku přijde, že to poštovné ve skutečnosti musí být minimální oproti třeba objednávky v eshopu.
Já jsem taky koukala, myslela, že mi to uniklo - tak to gratulace
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, my asi budeme mít oslavu ... ale chci se tam jet podívat ... Už mě uháněli dost dlouho ... dokonce tam snad přidali i jednu soutěž
Může to být pěkný ...
Kéž by šla oslava na neděli, nebo sobotu večer ...
Chtěla bych oboje
Dneska v práci fakt klid ... až moc
Do háje, nechtěj se mi uložit fotky
No já bych taky ráda se jela mrknout, docela mě zajímá jejich organizace apod., ale sama bych nejela, tak uvidíš, kdyby jel Míra taky někam, bylo by to fajn, bych nemusela pospíchat nikam
Takže v neděli by to asi moc nešlo co??
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No to určitě, když se to posílá takhle. Třeba v eshopu to mají fakt drahý. Teď jsem objednávala karafu sklěnou k vodní dýmce, pač jsem ji rozbila a jenom poštovný a balný je daný 140,- Kč, ale to ještě beru, ale když si lidi takhle posílají, tak to je docela síla.
No ty kroužky bych brala, ale dostávají mě lidi, co tam prostě mají telefon a jenom volat, když se dneska dá v pohodě domluvit i přes mail , ale to je asi zase věc názoru.
sadzi saj
napsal(a):
Do háje, nechtěj se mi uložit fotky
No já bych taky ráda se jela mrknout, docela mě zajímá jejich organizace apod., ale sama bych nejela, tak uvidíš, kdyby jel Míra taky někam, bylo by to fajn, bych nemusela pospíchat nikam
Takže v neděli by to asi moc nešlo co??
Myslíš focení v neděli ?
Já bych do toho Mratína chtěla určitě ... ale nechci pak zase hnedka pospíchat ...
Snad nám to vyjde
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No to určitě, když se to posílá takhle. Třeba v eshopu to mají fakt drahý. Teď jsem objednávala karafu sklěnou k vodní dýmce, pač jsem ji rozbila a jenom poštovný a balný je daný 140,- Kč, ale to ještě beru, ale když si lidi takhle posílají, tak to je docela síla.
No ty kroužky bych brala, ale dostávají mě lidi, co tam prostě mají telefon a jenom volat, když se dneska dá v pohodě domluvit i přes mail , ale to je asi zase věc názoru.
To je tajnůskářka, co? Takovou důležitou novinku nám neřekne. Snad to brzy napraví NO, já se loučím, jdu do hajan, ráno vstávám brzy, máme kováře na brzo (ostatně jako vždycky), si říkám, jestli se už vůbec rozední... Tak dobrou, kočky....
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak páááááá
Tak pá pá
No já se ráda pojedu mrknout, ale zase celý den tam strávit asi nemůžu a kdyby třeba jel Míra taky pryč, tak jsem myslela, že by jsme pak mohli jed třeba ještě k nám něco nafotit, ale to je asi ještě ve hvězdách co, když nemáte jistou tu oslavu
sadzi saj
napsal(a):
Tak pá pá
No já se ráda pojedu mrknout, ale zase celý den tam strávit asi nemůžu a kdyby třeba jel Míra taky pryč, tak jsem myslela, že by jsme pak mohli jed třeba ještě k nám něco nafotit, ale to je asi ještě ve hvězdách co, když nemáte jistou tu oslavu
NO právě ... to budu ráda, když stihnu ten Mratín ...
Doma budou beztak zuřit
sadzi saj

blanche
napsal(a):
NO právě ... to budu ráda, když stihnu ten Mratín ...
Doma budou beztak zuřit
No občas je to na hlavu vyhovět všem co hlavně rodině a všechno to zvládnout
Tak uvidíme, nějak to dopadne a s tím pondělkem dám teda vědět zítra a to by si dorazila na Mělník??
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, třeba ... nebo na kole ... ale to nevím nevím
No na kole bych nejela, pač předpokládám, že potom bude tma. No kdyby ti to nevadilo, stačilo by dojed vlakem na Mělník a já bych tě nabrala na nádraží a pak odvezla dom, jinak to asi vymyslet nepůjde. Na kole by si i umrzla.
sadzi saj
napsal(a):
No na kole bych nejela, pač předpokládám, že potom bude tma. No kdyby ti to nevadilo, stačilo by dojed vlakem na Mělník a já bych tě nabrala na nádraží a pak odvezla dom, jinak to asi vymyslet nepůjde. Na kole by si i umrzla.
OK, to by šlo
Jestli umrznu, tak za chvíli ... to pojedu po noční na kole domůůůůů ... huráááá, ale ta kkkosa
blanche
napsal(a):
OK, to by šlo
Jestli umrznu, tak za chvíli ... to pojedu po noční na kole domůůůůů ... huráááá, ale ta kkkosa
Čauky, tak jsem právě dorazila dom. Mám tu nějaké fotky...
zviratkova
napsal(a):
Čauky, tak jsem právě dorazila dom. Mám tu nějaké fotky...
Sheila se nemohla dočkat. Venku úplně bílo, zima jak v psinci.
zviratkova
napsal(a):
Sheila se nemohla dočkat. Venku úplně bílo, zima jak v psinci.
Tak byla jako druhá...
zviratkova
napsal(a):
Tak byla jako druhá...
Grantík dneska teda pěkně zlobil, nechtěl držet. Sheila si zase při předních nohách lehala dozádu, na zadní ale byla hodná. Čiko držel na jedničku, kovář je jediný člověk, který Čika chválí.
blanche
napsal(a):
No a pak jsme jeli za chladnokrevníčkama. Měl tam teda jenom dva, kobylku má někde vedle ve stádě.
Tak tohle je Baron, 8 let.
zviratkova
napsal(a):
No a pak jsme jeli za chladnokrevníčkama. Měl tam teda jenom dva, kobylku má někde vedle ve stádě.
Tak tohle je Baron, 8 let.
A tohle Bobik, 22 let
zviratkova
napsal(a):
A tohle Bobik, 22 let
Baron je větší, Bobik je polodostihák, takže je slabší v hlavě, ale tělo má jako kusanec.
zviratkova
napsal(a):
Baron je větší, Bobik je polodostihák, takže je slabší v hlavě, ale tělo má jako kusanec.
Dneska se dělaly Bobikovi zadní, dělá se kůň na 2x, takže tam kovář jezdí několik víkendů za sebou.
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
Tak byla jako druhá...
Ahoj, tady je taky pěkná kosa, tak jsme si pěkně zatopili Ráno jsem chtěla jed za Elí, ale byla tu včera návštěva a ten bordel, no šílený, jsem to musela uklidit, to se nedalo
a přítel se tu válí s bolehlavem
zviratkova
napsal(a):
Dneska se dělaly Bobikovi zadní, dělá se kůň na 2x, takže tam kovář jezdí několik víkendů za sebou.
ten chlapík s nima třema dělá v lese. Baron prý táhne jak náklad, tak i Bobika, ten už má taky nárok. Příští rok by měl ten pán odejít do důchodu a Bobik si konečně užije důchodu taky.
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
Ty jo ten má hřívajznu
zviratkova
napsal(a):
ten chlapík s nima třema dělá v lese. Baron prý táhne jak náklad, tak i Bobika, ten už má taky nárok. Příští rok by měl ten pán odejít do důchodu a Bobik si konečně užije důchodu taky.
Bobikovi se dávaly podkovy. Viděla jsem to poprvé a fakt zážitek.
sadzi saj
napsal(a):
Ty jo ten má hřívajznu
No překrásnou, je úžasnej, můj favorit, ale jak se proti mě rozešel a chtěl mi sežrat foťák, tak jsem vcelku svižně couvala
zviratkova
napsal(a):
No překrásnou, je úžasnej, můj favorit, ale jak se proti mě rozešel a chtěl mi sežrat foťák, tak jsem vcelku svižně couvala
škoda, že tam nebyla i ta kobyla, to je taky hnědka, ale myslím, že má hvězdičku. Jmenuje se Máňa.
zviratkova
napsal(a):
škoda, že tam nebyla i ta kobyla, to je taky hnědka, ale myslím, že má hvězdičku. Jmenuje se Máňa.
Na těch fotkách to moc nejde vidět , jací jsou to sloni, ale fakt respekt, kopyto 4x větší než Čiko. Taky kovář říkal, že ten chlapík zaplatí za jedno kopyto víc než já za celýho poníka.
zviratkova
napsal(a):
Na těch fotkách to moc nejde vidět , jací jsou to sloni, ale fakt respekt, kopyto 4x větší než Čiko. Taky kovář říkal, že ten chlapík zaplatí za jedno kopyto víc než já za celýho poníka.
Bobik vypadá na svůj věk úžasně.
zviratkova
napsal(a):
Bobik vypadá na svůj věk úžasně.
Baron je ale opravdu krasavec...
zviratkova
napsal(a):
Baron je ale opravdu krasavec...
tak ještě jejich postavy a končim
zviratkova
napsal(a):
Jinak je u nás taky furt zima, ráno jsme ke koním dorazili ještě ani nebylo venku slunko, sice už teď pěkně hřeje, obloha azuro, ale vítr je studenej, takže mrzne snad i teď.
Jo a Bobik měl už ve 4 letech papíry do Itálie na jatka. Tam, kde ho měli, ho nezvládali. Tak ho automaticky chtěli poslat na jatka. Tenhle chlap ho vykoupil za 30 tisíc. Prý už měl i něco s nohama, asi to podobné, co Grant a už přemýšleli o tom, jestli ho neutratit. Grantíkovo páníček už několikrát říkal, že o tom věděl a že už čekal, že kdyby ho opravdu utratit chtěli, tak že ho odkoupí a pokusí se nohy uzdravit dát dopořádku. Ale koník se uzdravil a zůstal tam, kde je. Je v pořádku a ještě v tolika letech maká.
zviratkova
napsal(a):
Jo a Bobik měl už ve 4 letech papíry do Itálie na jatka. Tam, kde ho měli, ho nezvládali. Tak ho automaticky chtěli poslat na jatka. Tenhle chlap ho vykoupil za 30 tisíc. Prý už měl i něco s nohama, asi to podobné, co Grant a už přemýšleli o tom, jestli ho neutratit. Grantíkovo páníček už několikrát říkal, že o tom věděl a že už čekal, že kdyby ho opravdu utratit chtěli, tak že ho odkoupí a pokusí se nohy uzdravit dát dopořádku. Ale koník se uzdravil a zůstal tam, kde je. Je v pořádku a ještě v tolika letech maká.
Ahoj! Holky! teda nestíhám ani číst! Vy se vždycky rozjedete, když tady nejsem
Tak jsem se vrátila ze semináře v Ostravě.No bylo to super! Táta pro mě jel do Ostravy po půlnoci (jsme byli ještě v klubu), dověděli jsme se spoustu věcí, dělali jsme pitvu kopyta a bylo to hrozně zajímavé. Přesně jsme si probrali kdy je kde už živá zóna, jak to v kopytě funguje a jaké mohou být patologické změny. Sakriš, nevěřila bych, jak může být kopytní stěna a chodidlo tenké...když si uvědomím jak mi kolikrát kovář seřezal Usu, že nemohla málem chodit!
Ten už mi na ni nesáhne!
No prostě to bylo stráášně zajímané, rozřezávali jsme to na kousky a objevili jsem i lokální laminitidu o toho koně.
Pak jsme měli přednášku a konzultovali některé případy koní, nabaštily se pizzy a jeli jsme do terénu. Viděli jsme krásné koníky, až na to, že spousta z nás zjistila, že vlastně máme štěstí, že naši koně jsou zdraví. Viděli jsme několik hrozně zajímavých případů deformací kopyt a laminitis, RTG a léčení + přímo ještě doupravování kopyt na místě...no hrozně zajímavé.
Taky jsem zjistila co má Usa špatně na kopytech a jak ji to musím opravit a kam až můžu v úpravě postupně dojít. Už jsem domluvená se svým vetem, Který se s námi celého semináře účastnil a má dohled nad těmi nemocnými koníky (mimochodem skvěle je dává dokupy), že až přijede mi brzy Usu naočkovat, tak mi kopyta zkontroluje a poradíme se. Nyní to jdu udělat sama. Už vím jak a co.
Taky mě trochu uklidnilo, že laminitidu si prodělá každý kůň i několikrát za živo....takovou tu menší..vlastně krvácení třeba po traumatu. Někdy ji majitel ani nezaregistruje a kůň se sám vyléčí. Lepší progńózu mají kopyta zdravá a dobře udržovaná bosá. Lépe se s tím vyrovnají. Ale i těžčí případy prý mají vždy velkou šanci na plné zotavení a dokonce i takové hrůznosti, kdy kůň přijde o celé kopyto...sezuje ho.. tak není prý nic ztraceno a i když je to časově náročné, tak koni naroste kopyto nové , z čehož jsem byla dost v šoku. No, prostě na další seminář bych jela i na druhou stranu republiky. Bylo to hrozně zajímavé a poučné.
No nic, vypila jsem kafe...před chvíli jsem vstala.. jdu nakrmit holčí a nafotím si všechna kopýtka před úpravou a pak se ji pustím..nejprve do předních a zítra asi zadní.... jsem do toho zapálená a Usinka už nebude chodit po škaredých kopýtkách. Potřebují zkorigovat.
Mimochodem, konzultovala jsem i Athose a má laminitidu
lucky
napsal(a):
Ahoj! Holky! teda nestíhám ani číst! Vy se vždycky rozjedete, když tady nejsem
Tak jsem se vrátila ze semináře v Ostravě.No bylo to super! Táta pro mě jel do Ostravy po půlnoci (jsme byli ještě v klubu), dověděli jsme se spoustu věcí, dělali jsme pitvu kopyta a bylo to hrozně zajímavé. Přesně jsme si probrali kdy je kde už živá zóna, jak to v kopytě funguje a jaké mohou být patologické změny. Sakriš, nevěřila bych, jak může být kopytní stěna a chodidlo tenké...když si uvědomím jak mi kolikrát kovář seřezal Usu, že nemohla málem chodit!
Ten už mi na ni nesáhne!
No prostě to bylo stráášně zajímané, rozřezávali jsme to na kousky a objevili jsem i lokální laminitidu o toho koně.
Pak jsme měli přednášku a konzultovali některé případy koní, nabaštily se pizzy a jeli jsme do terénu. Viděli jsme krásné koníky, až na to, že spousta z nás zjistila, že vlastně máme štěstí, že naši koně jsou zdraví. Viděli jsme několik hrozně zajímavých případů deformací kopyt a laminitis, RTG a léčení + přímo ještě doupravování kopyt na místě...no hrozně zajímavé.
Taky jsem zjistila co má Usa špatně na kopytech a jak ji to musím opravit a kam až můžu v úpravě postupně dojít. Už jsem domluvená se svým vetem, Který se s námi celého semináře účastnil a má dohled nad těmi nemocnými koníky (mimochodem skvěle je dává dokupy), že až přijede mi brzy Usu naočkovat, tak mi kopyta zkontroluje a poradíme se. Nyní to jdu udělat sama. Už vím jak a co.
Taky mě trochu uklidnilo, že laminitidu si prodělá každý kůň i několikrát za živo....takovou tu menší..vlastně krvácení třeba po traumatu. Někdy ji majitel ani nezaregistruje a kůň se sám vyléčí. Lepší progńózu mají kopyta zdravá a dobře udržovaná bosá. Lépe se s tím vyrovnají. Ale i těžčí případy prý mají vždy velkou šanci na plné zotavení a dokonce i takové hrůznosti, kdy kůň přijde o celé kopyto...sezuje ho.. tak není prý nic ztraceno a i když je to časově náročné, tak koni naroste kopyto nové , z čehož jsem byla dost v šoku. No, prostě na další seminář bych jela i na druhou stranu republiky. Bylo to hrozně zajímavé a poučné.
No nic, vypila jsem kafe...před chvíli jsem vstala.. jdu nakrmit holčí a nafotím si všechna kopýtka před úpravou a pak se ji pustím..nejprve do předních a zítra asi zadní.... jsem do toho zapálená a Usinka už nebude chodit po škaredých kopýtkách. Potřebují zkorigovat.
Mimochodem, konzultovala jsem i Athose a má laminitidu
Tak co? Koukali jste na Velkou Pardubickou????
Já jo a bylo to supeeeer! Kdybych si vsadila, tak jsem vyhrála! Sixteen se mi strášně moc líbila už dávno! Super kobyla a ten dostih byl skvělý! A ta kobyla je úžasná a nádherná! Váňovi jsem to moc přála, i když na ni nemohl sedět, tak jako trenér vyhrál a mladý Váňa jako pátý napoprvé taky má krásné umístění!
Na to že se málem s koněm vymleli na jedné překážce..vypadalo to fakt hrůzně.
lucky
napsal(a):
Tak co? Koukali jste na Velkou Pardubickou????
Já jo a bylo to supeeeer! Kdybych si vsadila, tak jsem vyhrála! Sixteen se mi strášně moc líbila už dávno! Super kobyla a ten dostih byl skvělý! A ta kobyla je úžasná a nádherná! Váňovi jsem to moc přála, i když na ni nemohl sedět, tak jako trenér vyhrál a mladý Váňa jako pátý napoprvé taky má krásné umístění!
Na to že se málem s koněm vymleli na jedné překážce..vypadalo to fakt hrůzně.
Ahojky,
já jsem to vše už slyšela, ale nakonec neviděla
Ale celý den jsem byla venku a fotila
Tak jsem si to taky užila
Teď zase v práci
blanche
napsal(a):
Ahojky,
já jsem to vše už slyšela, ale nakonec neviděla
Ale celý den jsem byla venku a fotila
Tak jsem si to taky užila
Teď zase v práci
Ten chlaďásek s dlouhou hřívou je super !!!!
NO, nás kování bude teprve zase za pár dní čekat ...
blanche
napsal(a):
JJ, chci, jen se pochlub
No, dneska snad bude klid ... tak pak nějak zalehnu
Tady tedy airbrush koník ČT-Lukas (Markétko, doufám, že nevadí, myslím, že si to zasloužil )
lucky
napsal(a):
Tady tedy airbrush koník ČT-Lukas (Markétko, doufám, že nevadí, myslím, že si to zasloužil )
tady srovnání..tohle bylo foceno ještě bez laku
s tím lakem to je o něčem jiném
lucky
napsal(a):
tady srovnání..tohle bylo foceno ještě bez laku
s tím lakem to je o něčem jiném
Moooc pěkné !!! Vlastně jsem to už viděla Krásné ...
Myslím, že je to čest jeho památce ... ale u srdíčka to bude bolet ...
Já myslela, co teď začínáš ... to co se klube dalšího
blanche
napsal(a):
Moooc pěkné !!! Vlastně jsem to už viděla Krásné ...
Myslím, že je to čest jeho památce ... ale u srdíčka to bude bolet ...
Já myslela, co teď začínáš ... to co se klube dalšího
Jůů, to je krásná fotečka! ..moc hezké!
No, nyní dělám toho fundláka na víčko od nádrže na naše auto..to staré už sotva drží.
A nyní se bude dělat kapota Corvetty, ale tu si asi bude dělat tatík..bude to technická záležitost, já radši ta zvířátka
lucky
napsal(a):
Jůů, to je krásná fotečka! ..moc hezké!
No, nyní dělám toho fundláka na víčko od nádrže na naše auto..to staré už sotva drží.
A nyní se bude dělat kapota Corvetty, ale tu si asi bude dělat tatík..bude to technická záležitost, já radši ta zvířátka
No, to věřím
Moc krásně propracovaný výtvor !!!
Klobouk dolů ...
blanche
napsal(a):
No, to věřím
Moc krásně propracovaný výtvor !!!
Klobouk dolů ...
lucky
napsal(a):
Top je krásný poník....co je zač? Nějaký velš?
JJ, je to Velš - Cibulka - abych to nepopletla - ale fakt super koňuch
lucky
napsal(a):
Krásný! Ti velšánci se poznají. Strašně se mi líbí..nojo, ten arábek v nich jde vidět
JJ, mají krásně jemnoučké hlavičky ... ale tělo toho poncla - to se nazapře ... jsou jak kuličky
blanche
napsal(a):
JJ, mají krásně jemnoučké hlavičky ... ale tělo toho poncla - to se nazapře ... jsou jak kuličky
ale je klášný!
Jsem byla za Usinkou a spinká jako miminko..bože, ti koně jsou tááák rozkošní když spinkají! Pomazlinkovaly jsme se nechala jsem ji spinkat. Ona totiž na mě dělala cukrblíky, abych ji šla mazlinkovat. Tak jsem ji pohladkala spinká spokojeně dál...
lucky
napsal(a):
ale je klášný!
Jsem byla za Usinkou a spinká jako miminko..bože, ti koně jsou tááák rozkošní když spinkají! Pomazlinkovaly jsme se nechala jsem ji spinkat. Ona totiž na mě dělala cukrblíky, abych ji šla mazlinkovat. Tak jsem ji pohladkala spinká spokojeně dál...
Use můžu jen závidět ... taky bych se stočila klidně na hobliny ... než tohle
lucky
napsal(a):
ale je klášný!
Lucko, vůbec nevadí, že jsi sem dala airbrush. Bude to velká památka na velkého koně, s velkým srdcem a vůdce stáda. Je mi po něm stále smutno, i Jardovi, ale snad se mu rýsuje nový kamarád, který mu vnese jiskérku do života.
blanche
napsal(a):
Use můžu jen závidět ... taky bych se stočila klidně na hobliny ... než tohle
No jo, Usinka je požitkářka..má hobliny i na uších, jak se rozvaluje v hoblinách Tady je docela šílená zzima. Ale Usa je naježená, kožich jako medvěvd a fláká se venku. Teď jsem ji byla dát ještě vodu a jdu spát. Bolí mě nějak po včerejšku ucho
marketka
napsal(a):
Lucko, vůbec nevadí, že jsi sem dala airbrush. Bude to velká památka na velkého koně, s velkým srdcem a vůdce stáda. Je mi po něm stále smutno, i Jardovi, ale snad se mu rýsuje nový kamarád, který mu vnese jiskérku do života.
Ahojky !
Moc bych Vám přála nějakého hodného ryzého valáška
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, chlaďásek je úžasnej, člověk fakt slintá, domu bych ho nechtěla, ale nádherné pokoukáníčko, nikdo takové slony v okolí nemá, taky pro rekreaci by to asi nebylo moc vhodné. Jinak si nedokážu představit, že bychom kovali my. Šílená představa. Ty chlaďásci dost obstojně drží, představa, že Grantovi nědco zasyčí za zadkem je nemyslitelná. Bojej se s Sheilou i repelentu v rozprašovači. Včera mi Grant i utíkal před namazáním kopyt, plašmuš. Ale zařekla jsem se, že si teď ty jeho hnátky vezmu do parády, trošku se mu jedno kopýtko naštěpuje, tak jsem řekla, že mu budu nožky pravidelně čistit a mazat, abychom tomu zabránili. Nejdřív ho budu muset přivazovat, aby mi nepláchnul, ale to časem vychytáme. Už má věk, mohl by se konečně naučit držet. Nejhorší je, jak má ty hnáty těžký, žádná sranda je udržet, když on odporuje. Lukase už jen v památce je mi líto, je to šílený, co se všechno nestane, co člověk nemůže čekat a pak má takový šok. Snad brzy najdete dalšího koníka, který aspoň trošku zaplní to prázdné místo po něm.
zvířátková
napsal(a):
No, chlaďásek je úžasnej, člověk fakt slintá, domu bych ho nechtěla, ale nádherné pokoukáníčko, nikdo takové slony v okolí nemá, taky pro rekreaci by to asi nebylo moc vhodné. Jinak si nedokážu představit, že bychom kovali my. Šílená představa. Ty chlaďásci dost obstojně drží, představa, že Grantovi nědco zasyčí za zadkem je nemyslitelná. Bojej se s Sheilou i repelentu v rozprašovači. Včera mi Grant i utíkal před namazáním kopyt, plašmuš. Ale zařekla jsem se, že si teď ty jeho hnátky vezmu do parády, trošku se mu jedno kopýtko naštěpuje, tak jsem řekla, že mu budu nožky pravidelně čistit a mazat, abychom tomu zabránili. Nejdřív ho budu muset přivazovat, aby mi nepláchnul, ale to časem vychytáme. Už má věk, mohl by se konečně naučit držet. Nejhorší je, jak má ty hnáty těžký, žádná sranda je udržet, když on odporuje. Lukase už jen v památce je mi líto, je to šílený, co se všechno nestane, co člověk nemůže čekat a pak má takový šok. Snad brzy najdete dalšího koníka, který aspoň trošku zaplní to prázdné místo po něm.
Tak já snad můžu prozradit, že to vypadá na nový objev a nový koník se rýsuje na obzoru!
Jinak ty těžké nohy, to znám. teda ne Usinka, tak stojí jako přibitá, nožičky dává sama a taky si je řádně sama drží. Ale zažila jsem spousty těžkých chvil, kdy se mi při vybírání a mazání koně opřeli celou vahou do nohy..no fuj, nic příjemného. Aby byl člověk kulturista
Já jsem včera nějak ta její kopyta nestihla. Chtěla jsem pak večer v boxe, ale zase jsem chtěla aby mi někdo pomohl kopyta nejprve nafotit. Abych je měla zdokumentované a případně pak mohla konzultovat změny.
Takže asi snad dnes. Jenom ještě jsem teď zjistila, že musím být v jedenáct na masáži s páteří. Doufám, že ukecám tatíka, sice bude zase fluchtit, ale autem je to rychlejší, počká půl hodinky a hodí mě zpátky...
lucky
napsal(a):
Tak já snad můžu prozradit, že to vypadá na nový objev a nový koník se rýsuje na obzoru!
Jinak ty těžké nohy, to znám. teda ne Usinka, tak stojí jako přibitá, nožičky dává sama a taky si je řádně sama drží. Ale zažila jsem spousty těžkých chvil, kdy se mi při vybírání a mazání koně opřeli celou vahou do nohy..no fuj, nic příjemného. Aby byl člověk kulturista
Já jsem včera nějak ta její kopyta nestihla. Chtěla jsem pak večer v boxe, ale zase jsem chtěla aby mi někdo pomohl kopyta nejprve nafotit. Abych je měla zdokumentované a případně pak mohla konzultovat změny.
Takže asi snad dnes. Jenom ještě jsem teď zjistila, že musím být v jedenáct na masáži s páteří. Doufám, že ukecám tatíka, sice bude zase fluchtit, ale autem je to rychlejší, počká půl hodinky a hodí mě zpátky...
Ano, Lucka má pravdu.
Je to 7-letý ryzáček, trakén a v sobotu si pro něj jedeme.
Už se na něj moc těšíme,hlavně manžel. Zalepil nám bolístku v srdíčku, ale Lukásek tam navždy zůstane.
sadzi saj

marketka
napsal(a):
Ano, Lucka má pravdu.
Je to 7-letý ryzáček, trakén a v sobotu si pro něj jedeme.
Už se na něj moc těšíme,hlavně manžel. Zalepil nám bolístku v srdíčku, ale Lukásek tam navždy zůstane.
Tak to je super a přeju Vám, aby Vám dělal jenom radost hlavně manželovi
sadzi saj

lucky
napsal(a):
No jo, a ten ¨nový je klášný!
Lukásek vždycky zůstane v srdíčku. Když na něj budete myslet, bude stále s vámi!
Jj, snad se dočkáme fota, ryzáčky ty můžu
zvířátková

lucky
napsal(a):
No jo, já můžu celkem všechny barvičky....každá má něco do sebe. Miluji tmavé ryzáky..ale včera Sixteen mě uchvátila i barvičkou!
No já tak začínam zjišťovat, že se mi taky líbí všechny barvy, nemusím teda albíny nebo růžové čuminy. Ale jak jsem změnila pohled díky Čikimu na poníky, tak i na barvy
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No já tak začínam zjišťovat, že se mi taky líbí všechny barvy, nemusím teda albíny nebo růžové čuminy. Ale jak jsem změnila pohled díky Čikimu na poníky, tak i na barvy
Jj, to já taky takový nějaký krásný grošák nebo myšák, či černý vraník s hvězdičkou, jj, tm. ryzáci jsou taky úchvatný, ono spíš asi záleží, zda kůň nějak člověka chytne za srdíčko, pak kolikrát ani nezáleží na barvě
zvířátková
napsal(a):
JJ, to já taky nemusím albíny, cremelo a tyhle koně..no a moc růžové čumáky. Takové ty lucerny co mají hodně painti, to se mi dost nelíbí, ještě v tom modré oko a mrtvolka je na světě
sadzi saj

lucky
napsal(a):
JJ, to já taky nemusím albíny, cremelo a tyhle koně..no a moc růžové čumáky. Takové ty lucerny co mají hodně painti, to se mi dost nelíbí, ještě v tom modré oko a mrtvolka je na světě
To jo, přesně tyhle taky nemusím
sadzi saj
napsal(a):
To jo, přesně tyhle taky nemusím
Ale fakt je, že když Tě koníček chytne za srdíčko, tak je to prostě o něčem jiném. Já si taky nikdy neuměla představit, že budu mít bělouše a zrovna jsem byla pučit tu moji bílou chlupatou kouli..je jako plyšák. Ták voňavá a táák bílá!
...Dneska bělouše miluji!
zvířátková

lucky
napsal(a):
Ale fakt je, že když Tě koníček chytne za srdíčko, tak je to prostě o něčem jiném. Já si taky nikdy neuměla představit, že budu mít bělouše a zrovna jsem byla pučit tu moji bílou chlupatou kouli..je jako plyšák. Ták voňavá a táák bílá!
...Dneska bělouše miluji!
Asi tak, nikdy by mě nenapadlo chtít koně, ponclín byl pro mě prostě sprsknutej, no a jasně, že člověk měl vysněného bílého koníka z pohádky. No a pak se najde takový malý černý máčo, co zlobí, až to neni hezký. No a kde skončí
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Asi tak, nikdy by mě nenapadlo chtít koně, ponclín byl pro mě prostě sprsknutej, no a jasně, že člověk měl vysněného bílého koníka z pohádky. No a pak se najde takový malý černý máčo, co zlobí, až to neni hezký. No a kde skončí
To já vždycky chtěla nádhernýho vraníka, černýho jako uhel, ryzáci mě nikdy nějak neuchvacovalo a co mám doma, rezatici ještě teď vzpomínám na ten den, kdy jsem se na ni jela podívat jako by to bylo včera
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
To já vždycky chtěla nádhernýho vraníka, černýho jako uhel, ryzáci mě nikdy nějak neuchvacovalo a co mám doma, rezatici ještě teď vzpomínám na ten den, kdy jsem se na ni jela podívat jako by to bylo včera
Jak vůbec Elí dlouho máš?
zvířátková
napsal(a):
Jak vůbec Elí dlouho máš?
Tady je krásná! No jo, já sice mám hrozně oblíbené pstružáky a nějak jsem taky uvažovala, že by bylo hezké mít doma pěkné prstružáka s bílou hřívou a ocasem až na zem. Ale nějak prostě jsem pořád byla fascinovaná z čokoládových ryzáků a holt taky černý arab je krásný...viz moje láska Černý hřebec...no a buch. Líbil se mi vždy Utrecht..když už ti pstružáci, že..no a najednou jsem uviděla ji. Byla malinkatá, nazrzlá, ale bylo jasné, že vybělí a bude či nebude po tatínkovi? kdo ví?...ale byla to láska na první pohled a tak jsem do toho šla. No a mám bělouše jako vyšitého. A nelituji, je bílá jako sníh, trochu pstruží, ale myslela jsem, že touto dobou už bude víc..nějak je to pořád bílé stvoření
..ale mám štěstí, že je čistotná po mamince a ne prasátko po tatínkovi
Jo, a takhle se umí tvářit, když si hodí hlavinkou
lucky
napsal(a):
tak jinak tohle mám doma
taková pstružka se mi moc líbí...krásná to kobyla ..možná bude Usa jednou taky tak barevná
lucky
napsal(a):
taková pstružka se mi moc líbí...krásná to kobyla ..možná bude Usa jednou taky tak barevná
tady ještě jednou..prostě se mi líbí pstružatí koně
lucky
napsal(a):
tady ještě jednou..prostě se mi líbí pstružatí koně
vraník je jako démon
zvířátková

lucky
napsal(a):
vraník je jako démon
Ty černé snad voskujou, ne?
lucky
napsal(a):
vraník je jako démon
ovšem je fakt, že pokud není v letní srsti a naleštěný, tak už mi nepřipadá tak přitažlivý
i když tohle je krásný koník
lucky
napsal(a):
ovšem je fakt, že pokud není v letní srsti a naleštěný, tak už mi nepřipadá tak přitažlivý
i když tohle je krásný koník
no, jestli je voskují, to nevím, ale nějaký lesk na něj možná prdnou
lucky
napsal(a):
no, jestli je voskují, to nevím, ale nějaký lesk na něj možná prdnou
no a tahle barva mě prostě fascinuje...hami, mňami, čokoláda
lucky
napsal(a):
no a tahle barva mě prostě fascinuje...hami, mňami, čokoláda
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Lucky pěkný fotečky a ten pstružák je fakt fajnový
Jinak děkuji za pochvalu a holky, upřímně líbí se Vám ta kombinace oranžové na Elí?? Na eqch je teď téma o tom co ladí a co ne a nějaká fešanda se tam do mě obula, že jí to přijde nevkusné, no nevím, jsem z oboru, cit pro barvy myslím mám a nevím teda co ne špatný na kompinaci rezavá-oranžová.
Jinak Leo, Elí mám přesně rok a půl
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Lucky pěkný fotečky a ten pstružák je fakt fajnový
Jinak děkuji za pochvalu a holky, upřímně líbí se Vám ta kombinace oranžové na Elí?? Na eqch je teď téma o tom co ladí a co ne a nějaká fešanda se tam do mě obula, že jí to přijde nevkusné, no nevím, jsem z oboru, cit pro barvy myslím mám a nevím teda co ne špatný na kompinaci rezavá-oranžová.
Jinak Leo, Elí mám přesně rok a půl
To jo, ty pstružinky má, jak kdyby mu je tam někdo udělat. Ale opravdu zajímavé, to snad jiná plemena mimo arabů nemají, ne? Fakt pěkný.
Jo a mě se na Elí ta oranžová líbí moc, nevim, co proto tomu má. Nevkusné? Jak to jako myslí. Vždyť právě hezky ladí.