Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2007 17:03

Ahoj bando.Ferdinad už má nové majitele dneska si ho odvezly.bude mi chybět,ale vím,že se bude mít moc pěkně.Lavina dělala jak kdyby jí někdo chtěl sanad zabít,ale už se sklidnila byla jsem tam sní dvě hodiny.

ps foto když příšel

15.10.2007 17:10

woldemortik napsal(a):
Ahoj bando.Ferdinad už má nové majitele dneska si ho odvezly.bude mi chybět,ale vím,že se bude mít moc pěkně.Lavina dělala jak kdyby jí někdo chtěl sanad zabít,ale už se sklidnila byla jsem tam sní dvě hodiny.

ps foto když příšel

a takhle když ocházel.

15.10.2007 17:31

woldemortik napsal(a):
a takhle když ocházel.

No vidíš, a kam že putoval?

15.10.2007 17:33

zazika napsal(a):
No vidíš, a kam že putoval?

daleko,až na hranice středo a západo čech.ke křívoklátu.bude tam s8 koníky y přes léto až s 30.tak nebude sám a to je hlavní.

15.10.2007 17:39

woldemortik napsal(a):
daleko,až na hranice středo a západo čech.ke křívoklátu.bude tam s8 koníky y přes léto až s 30.tak nebude sám a to je hlavní.

to se bude mít dobře, to mám radost. Já teď hledám jiný ustájko protože to s tou boudou nevypadá dobře.

15.10.2007 17:44

zazika napsal(a):
to se bude mít dobře, to mám radost. Já teď hledám jiný ustájko protože to s tou boudou nevypadá dobře.

jak jsou pořád broblémy stím mamky přítelem?já bych ti jí vzala k sobě,ale lavina by asi dost řádila nemusí moc klisny

15.10.2007 20:08

woldemortik napsal(a):
jak jsou pořád broblémy stím mamky přítelem?já bych ti jí vzala k sobě,ale lavina by asi dost řádila nemusí moc klisny

děkuju ale neměla bych se jak k tobě dostávat a navíc ona by asi nezvládla být pořád venku- i v zimě ale děkuju, je to od tebe hezký

15.10.2007 20:11

zazika napsal(a):
děkuju ale neměla bych se jak k tobě dostávat a navíc ona by asi nezvládla být pořád venku- i v zimě ale děkuju, je to od tebe hezký

není zač tabě ráda pomůžu.Ke Kaldovy ji nedáš že ne..nevím co zkusit něco v blízkék okolí je tam něco

15.10.2007 20:17

woldemortik napsal(a):
není zač tabě ráda pomůžu.Ke Kaldovy ji nedáš že ne..nevím co zkusit něco v blízkék okolí je tam něco

ne to nedám! asi půjde do Budějic.

15.10.2007 20:18

zazika napsal(a):
ne to nedám! asi půjde do Budějic.

už jsem se lekla,ale vím,že ty bys jí tam nedala.kam přesně koukala jsem,že jsi se ptala jitky

15.10.2007 20:25

woldemortik napsal(a):
už jsem se lekla,ale vím,že ty bys jí tam nedala.kam přesně koukala jsem,že jsi se ptala jitky

někam okolo Budějic, klidně i u tý Jitky.

15.10.2007 20:30

zazika napsal(a):
někam okolo Budějic, klidně i u tý Jitky.

jen to skoukni a vyber moc krásnou stáj a super partu lidí.

15.10.2007 20:31

woldemortik napsal(a):
jen to skoukni a vyber moc krásnou stáj a super partu lidí.

Skouknu, už si zoufám ale pořád doufám...

15.10.2007 20:48

zazika napsal(a):
Skouknu, už si zoufám ale pořád doufám...

něco najdeš akorát bude asi horší dojíždět

16.10.2007 08:11

woldemortik napsal(a):
něco najdeš akorát bude asi horší dojíždět

Marti, tam kam pojedeš v sobotu fotit Huberta, je ještě místo pro koníky. ať se kamarádka koukne na www.vanisov.estranky.cz. Já tam mám Cipíska na pastevko za 1500,- a máme tam na louce pro ně i boudičku. No, v sobotu všechno uvidíš

16.10.2007 08:12

aluska napsal(a):
Marti, tam kam pojedeš v sobotu fotit Huberta, je ještě místo pro koníky. ať se kamarádka koukne na www.vanisov.estranky.cz. Já tam mám Cipíska na pastevko za 1500,- a máme tam na louce pro ně i boudičku. No, v sobotu všechno uvidíš

jj už mám i doma druhou baterku.se moc teším bude prča.

16.10.2007 08:27

woldemortik napsal(a):
jj už mám i doma druhou baterku.se moc teším bude prča.

taky se těším, ale teď je mi mizerně, v pátek mi doktorka musela naříznout dáseň kvůli osmičce. Do soboty jsem se předávkovala ibalginama, bolest byla nesnesitelná. Teď už je to trochu lepší, jenom nemůřu ještě otevřít pusu na jídlo. A v sobotu budou buřty, do tý doby jí musím otevřít, pečený buřty miluju

16.10.2007 08:29

aluska napsal(a):
taky se těším, ale teď je mi mizerně, v pátek mi doktorka musela naříznout dáseň kvůli osmičce. Do soboty jsem se předávkovala ibalginama, bolest byla nesnesitelná. Teď už je to trochu lepší, jenom nemůřu ještě otevřít pusu na jídlo. A v sobotu budou buřty, do tý doby jí musím otevřít, pečený buřty miluju

tak to tě moc litutuju buřty je tak to si taky dám a jak ráda.

16.10.2007 08:38

woldemortik napsal(a):
tak to tě moc litutuju buřty je tak to si taky dám a jak ráda.

no jo, mixuju si polívčičky, včera květákovou. Chlapi ( přítel a syn) měli ještě přírodní plátky s rejží. Jen jsem závistivě koukala, když jsem si zkusila dát do pusy vidličku s rejží, tak se mi chechtali, pacholci

16.10.2007 08:40

aluska napsal(a):
no jo, mixuju si polívčičky, včera květákovou. Chlapi ( přítel a syn) měli ještě přírodní plátky s rejží. Jen jsem závistivě koukala, když jsem si zkusila dát do pusy vidličku s rejží, tak se mi chechtali, pacholci

je chudinko.já bych jim dala se chechtat.počkej ono na ně taky dojde a pak se budeš smát ty neboj

16.10.2007 08:41

woldemortik napsal(a):
je chudinko.já bych jim dala se chechtat.počkej ono na ně taky dojde a pak se budeš smát ty neboj

jakou já mám chuť na štrůdlík, to bys nevěřila. Už abych ho mohla upíct. Já bych teda mohla hned, přítel je děsně buchtovej, peču třikrát do tejdne, ale štrůdlík, ten udělám, až já ho budu moct sníst

16.10.2007 08:43

aluska napsal(a):
jakou já mám chuť na štrůdlík, to bys nevěřila. Už abych ho mohla upíct. Já bych teda mohla hned, přítel je děsně buchtovej, peču třikrát do tejdne, ale štrůdlík, ten udělám, až já ho budu moct sníst

Marti, máš ICQ? MOje je 204 824 082

16.10.2007 08:51

aluska napsal(a):

jj mám už jsem si tě přidala

16.10.2007 15:32

aluska napsal(a):

můžu si tě taky přidat, ráda bych pokecela o tý stáji. Sím sím.

16.10.2007 15:35

zazika napsal(a):
můžu si tě taky přidat, ráda bych pokecela o tý stáji. Sím sím.

jestli myslíš mě, tak klíďo

Přidejte reakci

Přidat smajlík