Kdepak se dneska pracuje...?:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2007 07:52

Tak vidím, že včera 3 a dneska prd:)
Tak protože mám šíleně práce, vzhledem k tomu, že příští týden Prágluju, tak vám chci popřát hezký den a ať vám to utíká:)

17.10.2007 07:58

kukinatost napsal(a):
Tak protože mám šíleně práce, vzhledem k tomu, že příští týden Prágluju, tak vám chci popřát hezký den a ať vám to utíká:)

No nazdárek Jani, zase to s tou prací nepřeháněj...ona neuteče
Já jsem se bála začít aby se neopakoval ten včerejší trojboj...tak jsem čekala kdo založí první dneska. Jinak máme doma pěknýho alkáče, Pepíček jak viděl že Tomáš rozlejvá vínko tak šup a byl u skleničky...a zase jsme u té Kubišové Mimochodem ty chlupatý nohy za Pepíčkem nejsou moje...

17.10.2007 08:02

tajemma danny napsal(a):
Já jsem se bála začít aby se neopakoval ten včerejší trojboj...tak jsem čekala kdo založí první dneska. Jinak máme doma pěknýho alkáče, Pepíček jak viděl že Tomáš rozlejvá vínko tak šup a byl u skleničky...a zase jsme u té Kubišové Mimochodem ty chlupatý nohy za Pepíčkem nejsou moje...

No, Danny, tak vidím, že jsi takový přírodní typ
Taky vám musím vyfotit toho svého oposuma, páč andulky už nemám, teď jenom osmák a rybičky:)

sadzi saj

17.10.2007 08:04
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Ahoj holky,

zdravím při ránu. Danny, máte dobrýho papoucha My měli včera s kámoškou akční vyjížďku, krom toho, že jsme se kapánek několikrát ztratili se na závěr kámošce na poli rozletěla Janča a Elí samo za ní, takže docela hustý , ale zvládli a přežili bez pádu.

17.10.2007 08:12

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

zdravím při ránu. Danny, máte dobrýho papoucha My měli včera s kámoškou akční vyjížďku, krom toho, že jsme se kapánek několikrát ztratili se na závěr kámošce na poli rozletěla Janča a Elí samo za ní, takže docela hustý , ale zvládli a přežili bez pádu.

Ahojda Andy,
teda ta dečka Elí fakt moc sekne. Já furt scháním toho beránka, nevíš kde by se dal koupit. Vím že už jsme to tady probírali ale nedopátrala jsem se, ve které prodejně ho mají? Poraď mi prosím.
Pepíčka mám pět roků, je na nás totál závislák, když nás slyší tak už čeká u dveří a čumí jako puk. Když jsme byly na dovče tak po návratu s náma asi tři dny nemluvil, bylo vidět že mu bylo asi smutno samotnýmu...je to komik, nikdy jsem netušila, že se dá takhle ochočit andulka.

17.10.2007 08:23

kukinatost napsal(a):

Ahoj holky... Je tu čím dál větší zima..... Já už chci jaro

sadzi saj

17.10.2007 08:24
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Ahojda Andy,
teda ta dečka Elí fakt moc sekne. Já furt scháním toho beránka, nevíš kde by se dal koupit. Vím že už jsme to tady probírali ale nedopátrala jsem se, ve které prodejně ho mají? Poraď mi prosím.
Pepíčka mám pět roků, je na nás totál závislák, když nás slyší tak už čeká u dveří a čumí jako puk. Když jsme byly na dovče tak po návratu s náma asi tři dny nemluvil, bylo vidět že mu bylo asi smutno samotnýmu...je to komik, nikdy jsem netušila, že se dá takhle ochočit andulka.

Ahoj Danny,

no já ho koupila z druhé ruky, ale mrkni na http://www.horse-shop.cz/hshop/oddeleni.php?o =15&page=3 tam ho mají nebo v equiservisu mají taky takový, ale bílý a myslím dražší, škoda, nedávno je tady někdo prodával

17.10.2007 08:26

molly napsal(a):

Dobré ranko holky

sadzi saj

17.10.2007 08:27
sadzi saj

molly napsal(a):

Ahojky, to je úchvatný pohled

17.10.2007 08:29

tajemma danny napsal(a):
Ahojda Andy,

Hezké ránko babice Teda Danny, aspoň ses na to focení mohla oholit a nezamlouvej, že je to někdo jiný Jinak co se týče andulek. Taky jsme měli papoučka, Pepíka, byl strašně závislý na mamce. U dveří nás vítal slovy "Pepíčku ahoj" Pak jsme k němu koupili andulku, měli se hrozně rádi. No jenže pak se zvrtlo v našem životě to, že jsme se s mamkou a segrou odstěhovaly, Pepíček zůstal u taťky a on zemřel do 14 dní stezkem za mamkou. A andulka na to asi po 3 dnech zase za Pepíčkem. To je hrozné, co? Člověk by si nedokázal představit, jak takový "primitivní " tvoreček umí být citlivý a vnímavý....Jinak dnes jdu holky na trening kousek do jezďáku, mám domluvenou hodinu pod trenérkou. Tak jsem zvědavá co bude.....

17.10.2007 08:31

kukinatost napsal(a):

Dobré ráno všem.
Hlásím se po delší tréninkové odmlce.
Mám malou prosbu na Klárušu, Péťu nebo Evuli - holky od kolika je to prosím v so u Majtana? Díky moc
Posílám vám moje nové miminko a přeji všem krásný a pohodový den!

17.10.2007 08:32

kukinatost napsal(a):

Danny,tohle jsem našla na Equichan...

Nabízím nový tlumící beránek ze syntetické kožešiny na suchý zip, černý, nebo bílý, cena 450,- mail: misusse@centrum.cz

17.10.2007 08:32

tecos napsal(a):
Dobré ráno všem.
Hlásím se po delší tréninkové odmlce.
Mám malou prosbu na Klárušu, Péťu nebo Evuli - holky od kolika je to prosím v so u Majtana? Díky moc
Posílám vám moje nové miminko a přeji všem krásný a pohodový den!

ještě detail pro pokochání

17.10.2007 08:34

tecos napsal(a):

Miminko jedno slaďoučké :o)

17.10.2007 08:35

tecos napsal(a):

Že by malý JRT? :-))) To jsou dobří experti :))

17.10.2007 08:37

strelish napsal(a):
Že by malý JRT? :-))) To jsou dobří experti :))

jj, je to Jack. Fretka odložena na jaro a pořízeno miminko pro potěšení Beníka
Jsem zvířecí cvok

sadzi saj

17.10.2007 08:39
sadzi saj

molly napsal(a):
Danny,tohle jsem našla na Equichan...

Nabízím nový tlumící beránek ze syntetické kožešiny na suchý zip, černý, nebo bílý, cena 450,- mail: misusse@centrum.cz

Jj, já taky Danny mrkni na to je tam i foto

Jinak Leňule to je super, tak musíš zítra po referovat. My razíme dneska taky na jízdárnu, ale určo tam bude plno, takže to bude něco

17.10.2007 08:47

sadzi saj napsal(a):

Jinak Leňule to je super, tak musíš zítra po referovat. My razíme dneska taky na jízdárnu, ale určo tam bude plno, takže to bude něco

Pro Tecos: Čauky, čauky..To jsem ráda že pojedeš takéé hubertíka, my to máme dá se říct povinné, takže vyráží celá stáj kromě dvou, který nemůžou ze zdravotních důvodů.
SRAZ JE V 11:00 HODIN ALE TED MĚ TAK NAPADÁ ŽE NEVÍM KDE ALE ASI PŘED PEPOVOU STÁJÍ JAKO OBVYKLE! JEŠTĚ SE ZEPTÁM:)

17.10.2007 08:48

tecos napsal(a):
jj, je to Jack. Fretka odložena na jaro a pořízeno miminko pro potěšení Beníka
Jsem zvířecí cvok

Já doufám, že u nás fretka odložena na neurčito To už radši nějakou z gaučových koček, třeba britku.

17.10.2007 08:48

rocky napsal(a):
Pro Tecos: Čauky, čauky..To jsem ráda že pojedeš takéé hubertíka, my to máme dá se říct povinné, takže vyráží celá stáj kromě dvou, který nemůžou ze zdravotních důvodů.
SRAZ JE V 11:00 HODIN ALE TED MĚ TAK NAPADÁ ŽE NEVÍM KDE ALE ASI PŘED PEPOVOU STÁJÍ JAKO OBVYKLE! JEŠTĚ SE ZEPTÁM:)

jooo a štěňátko luxusnííí!!!

17.10.2007 08:50

rocky napsal(a):
jooo a štěňátko luxusnííí!!!

Holky jedu do města na kafíčko s maminou... za chvíli jsem tu.

17.10.2007 08:52

sadzi saj napsal(a):

No, taky jsem ráda, že jsem se rozhoupala. Ted už to asi prdím před zimou, každopádně bych se sní chtěla domluvit na jaře aspon jednou týdně. Honzíkovi to jenom prospěje a mě taky. Hlavně řeším i to, že tam mají skokový materiál. Dneska bych chtěla, aby si na něj sedla Věra, až ví jaký je a snad usouí, jak na něj a podle toho mi bude pomáhat ze země. Uf, docela se toho všeho bojím co mi na něj řekne Ale co, pokud bude nějaký problém jiný než který vidím já, je třeba ho zavčasu řešit.

sadzi saj

17.10.2007 09:00
sadzi saj

lanika napsal(a):
No, taky jsem ráda, že jsem se rozhoupala. Ted už to asi prdím před zimou, každopádně bych se sní chtěla domluvit na jaře aspon jednou týdně. Honzíkovi to jenom prospěje a mě taky. Hlavně řeším i to, že tam mají skokový materiál. Dneska bych chtěla, aby si na něj sedla Věra, až ví jaký je a snad usouí, jak na něj a podle toho mi bude pomáhat ze země. Uf, docela se toho všeho bojím co mi na něj řekne Ale co, pokud bude nějaký problém jiný než který vidím já, je třeba ho zavčasu řešit.

Leni to je super, chválím, neboj, určo to bude v pohodě a taky jsem zvědavá, co ti řekne a uvidíš a klidně bych pracovala i přes zimu, jestli to u vás jde, myslím, že se tím nic nezkazí. My jsme teď dali Elí volno po závodech a od skákání a má to volnější, ale už to na ní začíná být pomalu znát a začíná mít roupy , ale zase bych pak postupně chtěla začít makat.

17.10.2007 09:07

rocky napsal(a):

Díky moc - je to teda docela pozdě - určitě 11.hod? To je děs. U Pepi to je jasný, loni jsme tam málem s audinkou na tý trávě nevyjeli . Ještě nevím jestli pojedu sama nebo se přidá i tatík, má toho blázna pořád mírně rozhašenýho. Pojede i Andy? Musím okouknout Cardu sporťáka. Mám domluvené doučování na 19.00 tak to bude docela mazec.
Mánička je super, jsem ráda, že jsem se rozhoupala a Beník jí už po třech dnech miluje
Pro Lenicu - neváhej, každá rada dobrá, nebo spíš každý kdo na Tebe koukne je užitečný. Bacha ale na takové to - ona řekla a nic jinýho neexistuje. Jsem s tím měla celkem problém - na jaře jsem jela na soustř se Starostou, tan nám něco tlačil do hlavy, já se řídila tím a nic jinýho téměř neexistovalo. Teť už jsem vycvičená - od každého si vezmu to nej. Jinak to ani nejde. Pokud jezdíš na s více lidma, trenérama, každý to dělá trošku jinak.... Takže - pevné nervy, puberťáka mám taky, a příjemné poježděníčko!

17.10.2007 09:10

sadzi saj napsal(a):
Leni to je super, chválím, neboj, určo to bude v pohodě a taky jsem zvědavá, co ti řekne a uvidíš a klidně bych pracovala i přes zimu, jestli to u vás jde, myslím, že se tím nic nezkazí. My jsme teď dali Elí volno po závodech a od skákání a má to volnější, ale už to na ní začíná být pomalu znát a začíná mít roupy , ale zase bych pak postupně chtěla začít makat.

Taky máme teď volnějc,no co sezóna skončila, tak má teď oddech a pak v zimě začnem zase s přípravou na sezónu, ale tyhle plány nechám na trenéroj

17.10.2007 09:16

sadzi saj napsal(a):

Děláme to podobně - do konce října huberty atd, pak až do konce ledna volno, ježdění pod sedlem max 3x do týdne. Od ledna lonžování, skákání ve volnosti, pak letní sestřih , skákání na hale no a od března, dubna halovky. Myslím, že koníci si přez sezonu užijí trénování a skákání až, až a odpočinek do konce ledna je tak akorát proto aby si odpočli, ale zároveň moc nezvlčili , obzvlášť ty mladí. letos mě přez zimu čekají dvě dvouleté a na podzim zkoušky, takže to bude opět akční zima Ach jo, a takhle je to téměř každou zimu. Sporťáci odpočívají a mladé baby nás omlacují

17.10.2007 09:24

tecos napsal(a):
Děláme to podobně - do konce října huberty atd, pak až do konce ledna volno, ježdění pod sedlem max 3x do týdne. Od ledna lonžování, skákání ve volnosti, pak letní sestřih , skákání na hale no a od března, dubna halovky. Myslím, že koníci si přez sezonu užijí trénování a skákání až, až a odpočinek do konce ledna je tak akorát proto aby si odpočli, ale zároveň moc nezvlčili , obzvlášť ty mladí. letos mě přez zimu čekají dvě dvouleté a na podzim zkoušky, takže to bude opět akční zima Ach jo, a takhle je to téměř každou zimu. Sporťáci odpočívají a mladé baby nás omlacují

Zdar Baby...Lenicu chválím, trenér je dobrá věc, moc ti pomůže...Jani koukej se na nás taky přijít podívat...Danny aspon ti nebude zima,hele a jakýho berana sháníš černýho, bílýho, nrbo jinej odstín?taky se ti podívám....vítám tecos, uvidíme se na hubertu...ten čas se mi zdá taky dost pozdě..ještě se přeptáme, pes je boží,ale jsou to hrozný šídla, takovej by mě utahal! segra jak se má můj koníček, jak dopadli erotický hrátky!

17.10.2007 09:31

tecos napsal(a):

Tecos: Ty jsi ted byla zase někde pryč s koníkama, že tě tu tak dlouho vidět nebylo? Jinak tu trenerku znám, kdysi mě vlastně učila jezdit v JK, takže je výhodou, že ona tak trochu zná i mé nedostatky....No ale ted je to o něčem jiném. Potřebuju najít tu správnou cestu treningu na Honzulu. Nechci nic zkazit, ale jak se říká, začátky pro koníka jsou nejdůležitější. Zkazit ho jde hned, ale odnaučovat nežádané trvá strašně dlouho. A navíc je to první mlaďoch, kterého jezdím jen já. Nechci, abych mými jezdeckými nedostatky něco pos..... Takže tak Páni, holky, víte z čeho mám ted hrůzu? Honzajs jak je v plné kondičce, jednak u nás ty kopečky dělají své, jezdil cca 5x v týdnu,a z toho párkrát několik hodin v terénu, celodenně na pastvě a najednou přijde zima, pod sedlem bude tak asi jen 3x, max 4 x v týdnu a to ještě jen nachvíli, protože sami víte, jak je brzo tma. Asi mu dám nějaké uspávací tabletky Hele, skoro jak oslík

sadzi saj

17.10.2007 09:31
sadzi saj

tecos napsal(a):

Ty jo, tak to máte docela dlouhý volno, já počítala tak 2 měsíce, ale je fakt, že jsme byli na závodech jenom 2 x a spíš trénovali, takže to nebylo asi takový jako u vás. Poslední závody jsem hlavně jela na konci září a od té doby má havaj, Huberty jsem vzdala a po včerejší vyjížďce mě utvrdila, že dělám dobře, takže mi máme volnějš už od října de facto. Chtěla bych jed přes zimu na nějaký soustředění, tak uvidíme.

17.10.2007 09:40

sadzi saj napsal(a):
Ty jo, tak to máte docela dlouhý volno, já počítala tak 2 měsíce, ale je fakt, že jsme byli na závodech jenom 2 x a spíš trénovali, takže to nebylo asi takový jako u vás. Poslední závody jsem hlavně jela na konci září a od té doby má havaj, Huberty jsem vzdala a po včerejší vyjížďce mě utvrdila, že dělám dobře, takže mi máme volnějš už od října de facto. Chtěla bych jed přes zimu na nějaký soustředění, tak uvidíme.

Pro tecos: Cardík nejede, ještě nemůže kvůli nožičce..Jojo až v 11:00, hlavně aby přálo počasí.
Pro ségru: Jojo připouštění včera dopadlo nakonec dobře..dvakrat na ni hupnul jen tak ledabyle a pak už ji jen všude olizoval a onuhnaval a pak uz se jen spolu prochazeli:) ona je do nej hrozne zamilovana!!!Nevim co stim ale ona za nim bude utikat!! Vsichni ale rikaly ze byli spolecne vpohode, kobyla byla se sahibem a ostatni pochopily ze ta uz neni k mani takze zadne bitky nebo honicky se nekonali!!Pak jsem normalne odvadela Pepre se Sahibem a kobyla sla za nama na volno. Pepre jsem zavrela a kobylu soupla do boxu, Sahibek ji dal jeste pusinku a sel hamat!!Tak premýslim jestli by Lukáš neměl postavit jeden velkej apartmán pro ty dva

17.10.2007 09:45

sadzi saj napsal(a):

Pro Andy: Opravdu záleží na zátěži. Kamarádka co jezdí jen military ,,odstavuje´´ oře už po Vasury derby, a do konce ledna nejezdí vůbec. Já taky dost jezdím po soustř. proto nechám šmudlu řádně odpočnout, je to mlaďoch a potř to všechno zkousnout a urovnat si v hlavě. Mám zkušenost, že když s koněm skáčeš celou zimu, je pak znechucený - přetrénovaný. Takže do ledna odpočinek a pak hala a soustř.

Pro Leninu: No, byla jsem v Rakous na školení a potom měla zimní dovolenou u Franka. Joo a zapoměla jsem se ochlubit Půjčil mi jednoho ořa na závody - holky já si připadala jak profík. Ještě teť to nechápu, ale jednu soutěž jsme vyhráli a v druhé byli třetí..... !
Obavy chápu, první koník je jiný. Hlavně to prosím nějak radikálně nehroť. Měla u nás jedna slečna mlaďocha, i čistit chodila s příručkou.... neříkám, že to děláš - spíš, že když se to jóó moc kombinuje a řeší, je to ještě horší. Dobrá rada je však určitě na místě

Pro Kláruš: Ten čas je naprosto vražedný, v 19.00 musím být v Polici a to asi fakt nestíhám. Tak tam budeme pěkně šimlit spolu Dva mladý chachaři, to bude sranda. Mánička je už teť živel, což je super, aspoň zhubnu

17.10.2007 09:46

sadzi saj napsal(a):

Andrej, taky mě to soustředění láká čím dál víc. Ale letos ještě nepojedu, až příští rok. Leda, že by někde bylo něco úplně pro mlaďochy....Ale spíš bych to viděla tak, že z jara začnem zase pomalinku skákat, přes léto nějaké ty malé parkurky, a v zimě na soustředko. Doufám, snad to vyjde... Kde je ůůůůůůůůůůůůůň?

17.10.2007 09:49

rocky napsal(a):
Pro tecos: Cardík nejede, ještě nemůže kvůli nožičce..Jojo až v 11:00, hlavně aby přálo počasí.
Pro ségru: Jojo připouštění včera dopadlo nakonec dobře..dvakrat na ni hupnul jen tak ledabyle a pak už ji jen všude olizoval a onuhnaval a pak uz se jen spolu prochazeli:) ona je do nej hrozne zamilovana!!!Nevim co stim ale ona za nim bude utikat!! Vsichni ale rikaly ze byli spolecne vpohode, kobyla byla se sahibem a ostatni pochopily ze ta uz neni k mani takze zadne bitky nebo honicky se nekonali!!Pak jsem normalne odvadela Pepre se Sahibem a kobyla sla za nama na volno. Pepre jsem zavrela a kobylu soupla do boxu, Sahibek ji dal jeste pusinku a sel hamat!!Tak premýslim jestli by Lukáš neměl postavit jeden velkej apartmán pro ty dva

No to já mu ještě stropím žárlivou scénu, dnes jde Agáta poprvé sama, tak jsem na ní zvědavá, asi ji napíšu at se nedivý že kobyla je zřejmě u valachu....

17.10.2007 09:49

tecos napsal(a):
Pro Andy: Opravdu záleží na zátěži. Kamarádka co jezdí jen military ,,odstavuje´´ oře už po Vasury derby, a do konce ledna nejezdí vůbec. Já taky dost jezdím po soustř. proto nechám šmudlu řádně odpočnout, je to mlaďoch a potř to všechno zkousnout a urovnat si v hlavě. Mám zkušenost, že když s koněm skáčeš celou zimu, je pak znechucený - přetrénovaný. Takže do ledna odpočinek a pak hala a soustř.

Pro Leninu: No, byla jsem v Rakous na školení a potom měla zimní dovolenou u Franka. Joo a zapoměla jsem se ochlubit Půjčil mi jednoho ořa na závody - holky já si připadala jak profík. Ještě teť to nechápu, ale jednu soutěž jsme vyhráli a v druhé byli třetí..... !
Obavy chápu, první koník je jiný. Hlavně to prosím nějak radikálně nehroť. Měla u nás jedna slečna mlaďocha, i čistit chodila s příručkou.... neříkám, že to děláš - spíš, že když se to jóó moc kombinuje a řeší, je to ještě horší. Dobrá rada je však určitě na místě

Pro Kláruš: Ten čas je naprosto vražedný, v 19.00 musím být v Polici a to asi fakt nestíhám. Tak tam budeme pěkně šimlit spolu Dva mladý chachaři, to bude sranda. Mánička je už teť živel, což je super, aspoň zhubnu

Hele nezapomínejte na moji šimlatou

17.10.2007 09:53

lanika napsal(a):
Andrej, taky mě to soustředění láká čím dál víc. Ale letos ještě nepojedu, až příští rok. Leda, že by někde bylo něco úplně pro mlaďochy....Ale spíš bych to viděla tak, že z jara začnem zase pomalinku skákat, přes léto nějaké ty malé parkurky, a v zimě na soustředko. Doufám, snad to vyjde... Kde je ůůůůůůůůůůůůůň?

ZA stromem! no já bych se taky vyrazila někam soustředit,ale nějak se k tomu nemůžu dokopnout...jinak to je fakt TECOS ty, segra a já = šimlové,akorát máňa má říji a SAhib ji děsně miluje, tak si ted madam stěhuje z výběhu jak se jí zachce, včera se pokoušeli o sex,ale má to márny, už nepostojí...no a bude to SAhibova první akce mezi konmi tak jsem na něj zvědavá!

17.10.2007 09:54

rocky napsal(a):
Hele nezapomínejte na moji šimlatou

jasně že neeeee. Jen Ty už budeš krosit a my se ploužit..... Přem. ale že pokud budeš skákat, chytnu se za Tebou a budeme taky trochu akční. Přírodní skoky nám nevadí a co si pamatuji z loňska nejv. tam byl tak 110 což by neměl být problém

17.10.2007 09:56

lanika napsal(a):

Né, hrotit to určitě nechci....Potřebuju jen radu zkušeného, zda to, co jsem s ním doteď dělala je správné, jak jsem již říkala, aby si na něj sedla, trochu věděla oč jde a pak mi ze země řekla, co dělám já špatně a jak to napravit. Nic míň, nic víc. Prostě já se také potřebuju odnaučit zlozvykům, které jsem teď za těch 5 let samoježdění nachytala....Jinak gratuluji k vítěztví Malý netopýr

sadzi saj

17.10.2007 09:57
sadzi saj

lanika napsal(a):

Pro tecos: Jo to určitě celou zimu neskákat. To jsem nemyslela Já jezdím pod trenérem od přelomu února/března, až do června jsme přiježďovali a dělali kavalety, od července skákali do konce září, jsem myslela, teď má volnějš, ale chtěla bych aspoň přiježďovat do prosince a skákat zase až od ledna, spíš záleží na počasí, my halu nemáme a to chodíš jenom ven nebo i třeba 1x týdně na jízdárnu jenom přiježďovat??

Lenica: Tak uvidíš, já bych ráda, ale uvidím, jak se mi to celý povede a jak budou finance

17.10.2007 09:57

klawdie napsal(a):
ZA stromem! no já bych se taky vyrazila někam soustředit,ale nějak se k tomu nemůžu dokopnout...jinak to je fakt TECOS ty, segra a já = šimlové,akorát máňa má říji a SAhib ji děsně miluje, tak si ted madam stěhuje z výběhu jak se jí zachce, včera se pokoušeli o sex,ale má to márny, už nepostojí...no a bude to SAhibova první akce mezi konmi tak jsem na něj zvědavá!

V Dobřenicích začali s Jaňďourkem, ten je super, není to drahý ani daleko. Neboj, já Tě sportovně vyburcuju - když někam pojedu, budu hlásit a tahat vás sebou. Mám bobana v HK, takže vás budeme moc přihodit, pokud bude zájem

17.10.2007 10:03

sadzi saj napsal(a):
Pro tecos: Jo to určitě celou zimu neskákat. To jsem nemyslela Já jezdím pod trenérem od přelomu února/března, až do června jsme přiježďovali a dělali kavalety, od července skákali do konce září, jsem myslela, teď má volnějš, ale chtěla bych aspoň přiježďovat do prosince a skákat zase až od ledna, spíš záleží na počasí, my halu nemáme a to chodíš jenom ven nebo i třeba 1x týdně na jízdárnu jenom přiježďovat??

Lenica: Tak uvidíš, já bych ráda, ale uvidím, jak se mi to celý povede a jak budou finance

Mě třeba zaujalo to soustředění u tý češky v rakousku, ale je to pro nás dost daleko. Cenově je to taky pěkný, ale trmácet se až do Rakouska. Paní mi pravidelně zasílá pozvánky na soustředění, tak mi je až líto že se tam nemůžu zajet soustředit:)
Tecos: Přes zimu budu dojíždět na soustředka a za trenérem, tak se tam třeba potkáme:) a ségru samozřejmě nahecuju sebou!!
Ségra: Jo a Agáta jde dneska s Andy že jo??

17.10.2007 10:07

tecos napsal(a):
V Dobřenicích začali s Jaňďourkem, ten je super, není to drahý ani daleko. Neboj, já Tě sportovně vyburcuju - když někam pojedu, budu hlásit a tahat vás sebou. Mám bobana v HK, takže vás budeme moc přihodit, pokud bude zájem

Andy: Já ,,přiježďuji´´ i venku. Naučila jsem se koně ,,obtěžovat´´ vždy a všude. Má to tu výhodu, že se jedeš projet, vidíš pěkný plácek, během dvou minut si koně shromáždíš, 5 min pojezdíš na kruhu, přechody, nacválání a pak se zase jedeš cournout. No a když pak přijedeš na závody odpadá stres na oprácku - poď mi podržet otěže a´t se mi nerozpadne, musím se napít . klidně otěže propustím, napiju se a za 2 min mám koně pod sebou. Kavalety máme i na sněhu.

Leník: Za gratulejšn díky, byl to bomba pocit - němečtí mladí jezdci a já Tatínek i uronil slzu Frank mi toho koně nabízel už celé léto - je u něj na prodej. Moc si spolu rozumíme a momentálně fakt nemám zbytečných 7500euro
Vím, že to nehrotíš a jak to myslíš. To byla zase jen taková úvaha - z té holky jsme byli všichni na prášky, pořád něco studovala, nimrala, čistila v rukavicích - takže odstašující případ.....

17.10.2007 10:08

rocky napsal(a):
Mě třeba zaujalo to soustředění u tý češky v rakousku, ale je to pro nás dost daleko. Cenově je to taky pěkný, ale trmácet se až do Rakouska. Paní mi pravidelně zasílá pozvánky na soustředění, tak mi je až líto že se tam nemůžu zajet soustředit:)
Tecos: Přes zimu budu dojíždět na soustředka a za trenérem, tak se tam třeba potkáme:) a ségru samozřejmě nahecuju sebou!!

Heh tecos ale mi jedem skákat a segra a máňa se od nás nehne,mpač jsou ted zamilovaný,ale vloni jsem si v lese ty skoky co zbylipo hubertu skákala měli 60-80 cm nic velkýho což je ideální, některý jsou v lese doted, jsou to jen takový klacíčky, to je brnkačka! no uvidíme jak to pořeší na louce pač tam ted máme jizdarnu tak snad nám ji nezboří!

17.10.2007 10:09

rocky napsal(a):

A kam budeš Rocky jezdit? U nás to jistí Káva a pak Amerika a Dobřenice...

17.10.2007 10:12

klawdie napsal(a):
Heh tecos ale mi jedem skákat a segra a máňa se od nás nehne,mpač jsou ted zamilovaný,ale vloni jsem si v lese ty skoky co zbylipo hubertu skákala měli 60-80 cm nic velkýho což je ideální, některý jsou v lese doted, jsou to jen takový klacíčky, to je brnkačka! no uvidíme jak to pořeší na louce pač tam ted máme jizdarnu tak snad nám ji nezboří!

No, ty v lese jsou o ničem ale ty na louce, některý, byli slušný - tak jsem zvědavá

17.10.2007 10:16

tecos napsal(a):
No, ty v lese jsou o ničem ale ty na louce, některý, byli slušný - tak jsem zvědavá

No na majtanáckým hubertu jsem se byla posívat skoro pokaždý a vždycky tam měl jen ty překážky z klacíku, takže toho se fakt nebojím, nemluvě o tom že to první poshazovali a zbytek už neměl co skákat ale nechá me se překvapit....sestřička bude jezdit do dobřenic, kdeže máš koně v HK?

17.10.2007 10:18

tecos napsal(a):

DANNY copak jsi to řešila s JAnou(rimiskem) kvuli Leošce, to přece není ta "tvoje" na tý fotce, přeci...jo a jakej sháníš ten beránek, to jsem nějak nestihla....jo a ANDREJ jak je daleko tvé půssobiště od Benešova!?

17.10.2007 10:19

tecos napsal(a):

Tak jsem tu holky,
vy jste se pěkně rozjeli. Ahoj tecos, dlouho jdi tu nebyla. Já jsem teď přijela z města, ty lidi snad nemakaj, bylo jich plný město, vypadalo to jako že někde něco dávaj zadarmiko.

17.10.2007 10:19

klawdie napsal(a):
No na majtanáckým hubertu jsem se byla posívat skoro pokaždý a vždycky tam měl jen ty překážky z klacíku, takže toho se fakt nebojím, nemluvě o tom že to první poshazovali a zbytek už neměl co skákat ale nechá me se překvapit....sestřička bude jezdit do dobřenic, kdeže máš koně v HK?

Na tý loce byl loni plůtek cca 90, hyrda z rákosu.... a ty klacíky. No uvidíme.
Roječek bydlí na Lípě.

17.10.2007 10:21

tecos napsal(a):

Do Dobřenic: Měl by nám tam jezdit Vachutka, pokud to Lukáš domluví, jinak tam budu jezdit na Vachutku a možná zkusím Bubna..Ale jelikož mám svýho trenéra a jsem snim moc spiokojená tak uvidíme co a jak, ten Buben a Jandourek bude jen tak příležitostně:)

Ségra doufám že se Sabulou nebudeš objíždět skoky. A pujdeš do všeho, nebo vždycky vyšleš Kapra s Jerrdou a pak pujdeš ty aby sis byla jistá!!!Hlavně v lese se nesmíme držet v zádu, páč si pak nic neskočíme a ty rozmlácený skoky jsou o držku. Musíme se držet ve středu!!

17.10.2007 10:22

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tu holky,
vy jste se pěkně rozjeli. Ahoj tecos, dlouho jdi tu nebyla. Já jsem teď přijela z města, ty lidi snad nemakaj, bylo jich plný město, vypadalo to jako že někde něco dávaj zadarmiko.

Čauky babo!
Byla jsem se školit a dovolenkovat. No a i sportovat
Jak jste se tu vůbec měly? Jaká byla dovolená?

17.10.2007 10:28

tecos napsal(a):
Na tý loce byl loni plůtek cca 90, hyrda z rákosu.... a ty klacíky. No uvidíme.
Roječek bydlí na Lípě.

jo jo ten rákos máme na jízdárně dáváme ho pod skok, tak ho máme natrenovaný, ale myslím že se tam chodil příkop a ten byl dost nepříjemný

17.10.2007 10:28

rocky napsal(a):
Do Dobřenic: Měl by nám tam jezdit Vachutka, pokud to Lukáš domluví, jinak tam budu jezdit na Vachutku a možná zkusím Bubna..Ale jelikož mám svýho trenéra a jsem snim moc spiokojená tak uvidíme co a jak, ten Buben a Jandourek bude jen tak příležitostně:)

Ségra doufám že se Sabulou nebudeš objíždět skoky. A pujdeš do všeho, nebo vždycky vyšleš Kapra s Jerrdou a pak pujdeš ty aby sis byla jistá!!!Hlavně v lese se nesmíme držet v zádu, páč si pak nic neskočíme a ty rozmlácený skoky jsou o držku. Musíme se držet ve středu!!

JJ, Buben je super. Za ,,mlada´´ jsem k němu jezdila do Mejta.... je rozumnej a umí vše bomba vysvětlit. Jen si nejsem jistá tím jestli bere i skokany. mě tenkrát ani nedovoli k němu jezdit drezůrovat ve skokovým sedle.... fakt ale nevím.
Jsem taky s tatínkem i Kafíčkem spokojená, jen jak jsem psala, zastávám názor, že čím víc lidí se na tebe podívá a řekne ti něco tím líp... Proto taky jezdím finančně krvácet do němec. I když teť to bude asi míň - přišla jsem o druhou práci - světu vládne úřední papír.... Chodila jsem doučovat na gympl a teť mi bylo řečeno, že pokud si neudělám pedadog minimum adijé.... Takže chodí jen někteří ke mě....

sadzi saj

17.10.2007 10:30
sadzi saj

rocky napsal(a):

Klári do Benešova je to od nás 90 km proč??

Jinak tecos taky gratuluju, to musel být tatík pyšnej co Jo taky jsem do léta přiježďovala venku a na louce, teď máme jízdárnu, tak venku jenom relaxujeme. Určitě bych do ledna chtěla jenom přiježďovat a vyjížďkovat a kavaletky, potom od ledna asi skákat. Chtěla bych spáchat drezurní soustředění i skokový, tak uvidíme.

Rocky, taky mi takhle jedna trenérka posílá pozvánku, tak jsem se rozhodla zkusit to uspořádat u nás, tak jsem zvědavá, jak to dopadne

17.10.2007 10:32

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tu holky,

Rimisek mi psala že má doma také Leontýnku tříletou a že je podobná s tou mou. Jinak jsem nic neřešila, prostě náhoda.
Jinak scháním asi bílej nebo béžovej tlumící beránek pod sedlo...ale na celou plochu sedla, né jen tu pálku nebo takovej ten výkroj. Ale nejraději bych si ho nejdříve vošahala...ty ho máš žejo Kláry, tak bych počlala na sraz a vomakala bych si ho u tebe...můžu

17.10.2007 10:34

rocky napsal(a):

NO chci bejt někdy kde nebudou nějaký paka, Sabula jde do všeho takže není problém, jen mám obavy aby se moc nerozvášnil a pak aby mu to někde nevyšlo...abych ho pak neměla plný ruce, v pátek si natrenujem cval vedle sebe a prozkoumáme les kde jsou skoky...hmm a byl aspon kapřík s tím jerym? v lese je jak éro!!!jsem na zvědavá jak ho uvodí!

17.10.2007 10:37

klawdie napsal(a):
NO chci bejt někdy kde nebudou nějaký paka, Sabula jde do všeho takže není problém, jen mám obavy aby se moc nerozvášnil a pak aby mu to někde nevyšlo...abych ho pak neměla plný ruce, v pátek si natrenujem cval vedle sebe a prozkoumáme les kde jsou skoky...hmm a byl aspon kapřík s tím jerym? v lese je jak éro!!!jsem na zvědavá jak ho uvodí!

Zastávám stejný názor - ráda si skočím vše, ale žádný bláznění hlava nehlava i když z military období jsem i celkem sebevrah
Takže to vidím na šimlí trojku pěkně skákající, což ?

17.10.2007 10:38

sadzi saj napsal(a):
Klári do Benešova je to od nás 90 km proč??

Jinak tecos taky gratuluju, to musel být tatík pyšnej co Jo taky jsem do léta přiježďovala venku a na louce, teď máme jízdárnu, tak venku jenom relaxujeme. Určitě bych do ledna chtěla jenom přiježďovat a vyjížďkovat a kavaletky, potom od ledna asi skákat. Chtěla bych spáchat drezurní soustředění i skokový, tak uvidíme.

Rocky, taky mi takhle jedna trenérka posílá pozvánku, tak jsem se rozhodla zkusit to uspořádat u nás, tak jsem zvědavá, jak to dopadne

NO jelikož jsem slibila že se někdy zajedem podívat do SAhibovi domoviny, a napadlo mě to zkloubit s tím soustředkem,ale koukám že jsi dál než jsem myslela...

Jinak DANNY jasně mám beránek pod sedlo, ten klasickej bez vykrojení, mám černý přišel mě na 300,- nemám ho moc ráda, pač sedlo má pak jinde těžiště, spíš přemýšlím o gelovce...má na zádech ty bouličky a vet řekl at jezdím s gelovkou nebo berankem, takže musím....snad to zmizí....

17.10.2007 10:40

tecos napsal(a):
Zastávám stejný názor - ráda si skočím vše, ale žádný bláznění hlava nehlava i když z military období jsem i celkem sebevrah
Takže to vidím na šimlí trojku pěkně skákající, což ?

No nesmíme zapomenout na jerryho! to je člen naší rodiny...takže 3 šimlíci a poncl!

17.10.2007 10:42

klawdie napsal(a):
No nesmíme zapomenout na jerryho! to je člen naší rodiny...takže 3 šimlíci a poncl!

tak to bude soukr hubert Kdo jede na žluťoušoj? A molly jede taky nebo pracuje?

17.10.2007 10:43

kukinatost napsal(a):

Tedy,vy fakt "jedete"...Já dneska nějak nestíhám...Budu v práci,až budete krosit po lese...Tak si na mě vzpomeňte

17.10.2007 10:47

klawdie napsal(a):

No jasan ,Jerry pujde do všeho toho se nebojím, a Kapřík si určo poradí, jde snim zítra! Takže najdem nejakou vhodnou pozici a snad se udržíme spolu těšííím se!!!

17.10.2007 10:48

molly napsal(a):
Tedy,vy fakt "jedete"...Já dneska nějak nestíhám...Budu v práci,až budete krosit po lese...Tak si na mě vzpomeňte

Zuza asi pracuje vid...jeryka jede kamoška...je z něj ted docelá ero!tak snad nebude zlobit!

sadzi saj

17.10.2007 10:50
sadzi saj

molly napsal(a):

Kláry to by jste měli z ruky. Koukala jsem včera a na to soustředění je to od Vás 100 km, 2 hod. cesty, Jičín, Mladá Boleslav, Kluky

Jinak ty to budeš určo vědět, já to zapomněla, ale jak je na sedlo číslo, to konečný je rok výroby a který je komora?? Dík

17.10.2007 10:55

kukinatost napsal(a):

Zdravím všechny, já zas brzda, takže poslední . Nějak nevím, s čím se zapojit do debaty, takže jdu pomalu začít vařit oběd

17.10.2007 11:01

cheyenne napsal(a):
Zdravím všechny, já zas brzda, takže poslední . Nějak nevím, s čím se zapojit do debaty, takže jdu pomalu začít vařit oběd

No na kentauru by jsi měla mít tři čísla, výr.číslo(např. 1234 0706) takže vyrobeno v černci 2006) pak vyražená komora-mělo by to být samostatný čísilko a posedlí to je možná napsaný jen na tom sakra jak se tomu říká-takovej ten chranič pod bočnicí na řemenech k podbřišníku, tak je vždycky na psáný název sedla a posedlí!

sadzi saj

17.10.2007 11:05
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Ahoj Evi, ohledně toho soustředění jsem ti včera zapomněla napísat, od Vás by to k nám bylo 2 hod. cesty 100 km přes Jičín na Ml. Boleslav. Jinak jestli se chceš mrknout na foto na viz http://foto.willik.net/copper/ a foto i reportáže najdeš na stránkách známé http://www.shagya-arab.estranky.cz/

sadzi saj

17.10.2007 11:08
sadzi saj

klawdie napsal(a):
No na kentauru by jsi měla mít tři čísla, výr.číslo(např. 1234 0706) takže vyrobeno v černci 2006) pak vyražená komora-mělo by to být samostatný čísilko a posedlí to je možná napsaný jen na tom sakra jak se tomu říká-takovej ten chranič pod bočnicí na řemenech k podbřišníku, tak je vždycky na psáný název sedla a posedlí!

Hm, to je divný, poslední číslo to jsem si myslela, že je to výrobní. Ale samostatný číslo tam nemám aspoň kámoška ne a já tam mám 5 pak nějaký 4 čísla a pak to výrobní

17.10.2007 11:09

cheyenne napsal(a):

Ahojda evi.
No třeba s tím, jak pojedeš na dalším šmudlovi na huberta k Majtanoj - koukala jsem, že jsi obsedala

17.10.2007 11:11

tecos napsal(a):
Ahojda evi.
No třeba s tím, jak pojedeš na dalším šmudlovi na huberta k Majtanoj - koukala jsem, že jsi obsedala

Jasan, nebudu trhat šimlí partu

17.10.2007 11:14

cheyenne napsal(a):

a já si vemu Kalu a pojedu bez sedla a na parelce s váma...

17.10.2007 11:15

cheyenne napsal(a):

Nějak nevim, jak ty Huberty komentovat, poslední dobou o ježdění a výcviku hodně přemýšlím a vidím jen hrozně málo důvodů, proč jet Huberta. Ale abyste se nelekali, tak právě řešíme, jestli Lukáš s Hadříkem nepojede u nás za dva týdny.....

17.10.2007 11:19

tajemma danny napsal(a):

Sranda, ale já uvažuju že po svačině si nechám sedlo ale tu parelku a lano si vezmu a vyzkouším, jestli jsem penízky investovala dobře.....
TAk to už budou šimlíci 4 a jeden žlutej - fakt soukr hubert
Myslím, že pokud se jede hubert s rozumem, jde to - taky pokud máš rozumnýho koně. Ve stáji máme 5ti letou Corzárku a tu vzít na jednoho huberta, tak nemusíme další sezonu vůbec jezdit....

17.10.2007 11:21

tajemma danny napsal(a):

jééé, srry Danny 5! A přicváláš s vlajícími vlasy?

17.10.2007 11:25

sadzi saj napsal(a):
Hm, to je divný, poslední číslo to jsem si myslela, že je to výrobní. Ale samostatný číslo tam nemám aspoň kámoška ne a já tam mám 5 pak nějaký 4 čísla a pak to výrobní

to jo mrknu ale až zitra ve staji známy na senecu jak to tam má a pak dám vědět...já si pamatuju že tam bylo vyrobní čislo možná číslic bylo víc

17.10.2007 11:27

cheyenne napsal(a):
Nějak nevim, jak ty Huberty komentovat, poslední dobou o ježdění a výcviku hodně přemýšlím a vidím jen hrozně málo důvodů, proč jet Huberta. Ale abyste se nelekali, tak právě řešíme, jestli Lukáš s Hadříkem nepojede u nás za dva týdny.....

Beru to jako takovej test poslušnosti, uvidime jak to zvladne a vždyt víš potřebuji mladýho okoukat....jsem strašně zvědavá na jeho reakce, doufám, že dorazíte na kukačku Evi!

17.10.2007 11:28

klawdie napsal(a):
Beru to jako takovej test poslušnosti, uvidime jak to zvladne a vždyt víš potřebuji mladýho okoukat....jsem strašně zvědavá na jeho reakce, doufám, že dorazíte na kukačku Evi!

Na kukačku dorazíme, jsem na vás všechny taky zvědavá.... jinak, důvody fakt radši komentovat nebudu....

17.10.2007 11:30

cheyenne napsal(a):

Myslím si že Hubert může bejt fajn , pokud si ho jedeš podle sebe a nenecháš se strhnout davem ...Já to beru tak že se sjedou lidičky z okolí s kterýma normalka na vyjížďku nevyjedeš a na závodech to není ono.Takhle se člověk hezky projede, pokecá a občerství:) no a večer to všici hromadně zapijem na countroši!!!

17.10.2007 11:35

tecos napsal(a):
jééé, srry Danny 5! A přicváláš s vlajícími vlasy?

Jooo a ještě jsem zapomněla poděkovat Andy za gratulace - tatík byl na měko, ikdyž když jsem mu volala se smál ať se tam zbytečně neztrapňuju, pak přijel, viděl Rubyho na oprácku - to už se nesmál, 5min před startem už šeptal a potil se, což je u něj jasný důkaz nervozity, jinak řve , po úloze pohled do dálky, po vyhlášení mých výsledků decentní pusa, při posledním jezdci obětí a pak telefonáty všem známým No a pak pohárek a mašle. Po druhé úloze nadávky - kam jsi čuměla, proč ho pořádně nezasedneš, ten prodloužený cval byl hroznej, třetí pyrueta neprošlapaná no a nakonec, jinak celkem dobrý. Pak Frank, pusu od ucha k uchu - gut Adela, keine problem a tatímkovo, ja, ja No a pak další pohárek, mašle a večer neskutečná kalba Ze stáje tam bylo 5 koní a domů jsme přivezli 8 mašlí Joooo, bejt prachatá, jsem asi někde jinde.....

17.10.2007 11:35

rocky napsal(a):
Myslím si že Hubert může bejt fajn , pokud si ho jedeš podle sebe a nenecháš se strhnout davem ...Já to beru tak že se sjedou lidičky z okolí s kterýma normalka na vyjížďku nevyjedeš a na závodech to není ono.Takhle se člověk hezky projede, pokecá a občerství:) no a večer to všici hromadně zapijem na countroši!!!

Tak nějak Péťo... Já proto razím za kamarády až do Mostu Tedy,pokud nebude do té doby ležet všude sníh....Jak tak koukám na předpověď...

17.10.2007 11:36

rocky napsal(a):

Samozřejmě jsem i na vlastní oči viděla huberty který byli opravdu hustý. a byla jsem moc ráda že jsem tam byla jen na čumendo!! Jezdce co dělal lišku tam na louce naháněli a v plý rychlosti to tam do sebe dvakrát narvali natvrdo. Teď se nechci nijak dotknout westerňáků, ale většina to byli takový ti kovbojové, co si myslej že když maj westernový sedlo a flašku v australáku tak že jsou mistři světa! Uštvaný koně přivázali ke stromům, samozřejmě tam byli i paka co je odsedlali, a nechali bez deky!! Znovu se nalili a kdo zvladnul ještě nalizt do sedla tak v plný palbně zase odcválali pryč!!!NO ŘEKNU VÁM, STÁLA JSEM TAM S OTEVŘENOU PUSOU A NEVĚDĚLA CO ŘÍCT!!!

17.10.2007 11:41

kukinatost napsal(a):

Pro tecos: Jinak pokud budeš mít místo na vozíku,až se pojedeš soustředit do Dobřenek a vezmeš to cestou přes mou vísku,tak ráda přiložím sebe a svou potvůrku,páč se potřebujem taky vzdělávat...Zatím řeším,kde sehnat finanč. injekci,abych si mohla taky koupit přibližovátko pro Molly
Jinak to vypadá,že jedinej hubert,kterého letos půjdu bude ten mostecký... Loni tam šla Molča jeden menší místní a letos zas na sever...

17.10.2007 11:43

rocky napsal(a):
Samozřejmě jsem i na vlastní oči viděla huberty který byli opravdu hustý. a byla jsem moc ráda že jsem tam byla jen na čumendo!! Jezdce co dělal lišku tam na louce naháněli a v plý rychlosti to tam do sebe dvakrát narvali natvrdo. Teď se nechci nijak dotknout westerňáků, ale většina to byli takový ti kovbojové, co si myslej že když maj westernový sedlo a flašku v australáku tak že jsou mistři světa! Uštvaný koně přivázali ke stromům, samozřejmě tam byli i paka co je odsedlali, a nechali bez deky!! Znovu se nalili a kdo zvladnul ještě nalizt do sedla tak v plný palbně zase odcválali pryč!!!NO ŘEKNU VÁM, STÁLA JSEM TAM S OTEVŘENOU PUSOU A NEVĚDĚLA CO ŘÍCT!!!

MOLLY jsi tu? pracovní dotaz máte ve zveráči vesty na psi potřebovali by jsme na něm.dogu.takže tu nejjvětší!

17.10.2007 11:50

molly napsal(a):
Pro tecos: Jinak pokud budeš mít místo na vozíku,až se pojedeš soustředit do Dobřenek a vezmeš to cestou přes mou vísku,tak ráda přiložím sebe a svou potvůrku,páč se potřebujem taky vzdělávat...Zatím řeším,kde sehnat finanč. injekci,abych si mohla taky koupit přibližovátko pro Molly
Jinak to vypadá,že jedinej hubert,kterého letos půjdu bude ten mostecký... Loni tam šla Molča jeden menší místní a letos zas na sever...

Klári,až takhle ohromnou??? No,nevím... Bojím se ,že to největší,co tam je ,je asi malé....Každopádně to už je na způsob dek na koně-zapínání na prsou a pod břichem

17.10.2007 11:54

molly napsal(a):
Klári,až takhle ohromnou??? No,nevím... Bojím se ,že to největší,co tam je ,je asi malé....Každopádně to už je na způsob dek na koně-zapínání na prsou a pod břichem

na netu jsem našla tuhle ta by byla boží,ale asi ji budem muset nechat ušít, napíšu míše....

17.10.2007 11:56

klawdie napsal(a):
na netu jsem našla tuhle ta by byla boží,ale asi ji budem muset nechat ušít, napíšu míše....

Já se nejvíc těším na přestávku klobásku a pívo!

17.10.2007 12:02

klawdie napsal(a):

Tý brďo, vy jste pili šampáňo s pulitru...to je origoš, taky mě vždycky na rautech serou s těma pidi skleničkama...příště jim řeknu ať mi to nalejou do pulitru...
Holky, já už se ták těším na srazíček...kam mě vytáhnete Kláry a Péťo v pátek?

17.10.2007 12:05

molly napsal(a):

Jasně Molly, určo Tě přihodíme. Kde že to bydlíš? V Puchlovicích? A nutně jen do Dobřenic? Budeme snad jezdit i do Hk,s Kávou, a na Ameriku - podle toho co tam bude....

17.10.2007 12:05

klawdie napsal(a):

babizny baf, jsem tu....říkám, dneska je ze mě workholik a když je tak krásně...už se těším, jak Kerouše protáhnu v terénu...už jsme si ustanovila i další trénink, takže to vypadá úterý a sobota...teď něděle, páč v úterý hubertím..Gasiino to taky bude poprvé, ak nějak doufám, že je to srovnaná rozumná dáma:) Říkám s Keroušem leda do pomalého lotu s rozumnýma koňma..jo, teď nevím, kdo to psal, nesnáším ty rádoby kovboje s vyvázanýma koňma na pákách a pelhemech, co to jde - to aby je ubrzdili, když je bodají ostruhama...kteří se sperou a pak lítají jak šibnutí všude kolem a plaší koně...prosvištět kolem Kerydla, tak svištím kdo ví kam..navíc, on se fakt durdí..a vzhledem k tomu, že Gasula mi přijde pohodářka, vcelku rychle se učí, aspoň co se týče komunikování ze země, a vlastně i ze sedla, tak by jí nějakcí pitomci nemuseli rozhodit..
Takže vidím, že budeme po weekendu plné dojmů:)
A my vestu nepotřebujem, my spíme ve sněhu:)

17.10.2007 12:09

tajemma danny napsal(a):
Tý brďo, vy jste pili šampáňo s pulitru...to je origoš, taky mě vždycky na rautech serou s těma pidi skleničkama...příště jim řeknu ať mi to nalejou do pulitru...
Holky, já už se ták těším na srazíček...kam mě vytáhnete Kláry a Péťo v pátek?

No viděla bych to do moji oblíbené hospudky na večeři, kterou mám za rohem...dáme si večeřu za lidovku(super ceny 50-70Kč) a lehce popijem aby se na nás Léna s Janicou nezlobili že nám je špatně!...heh už i v texti začínám mluvit jako ty naše ostravandy!

17.10.2007 12:13

klawdie napsal(a):
No viděla bych to do moji oblíbené hospudky na večeři, kterou mám za rohem...dáme si večeřu za lidovku(super ceny 50-70Kč) a lehce popijem aby se na nás Léna s Janicou nezlobili že nám je špatně!...heh už i v texti začínám mluvit jako ty naše ostravandy!

Heh, tak to bude luxus...na jedno do dvou, to znám

17.10.2007 12:15

tecos napsal(a):
Jasně Molly, určo Tě přihodíme. Kde že to bydlíš? V Puchlovicích? A nutně jen do Dobřenic? Budeme snad jezdit i do Hk,s Kávou, a na Ameriku - podle toho co tam bude....

Ne,v Puchlovicích jsem makala a občas tam zajedu s Molčí na kávu... Hvozdnice jest mou vsí

můj kocour taky nemá se zimou problém

17.10.2007 12:18

kukinatost napsal(a):

Klári,Rocky,mohly by jste se zajet podívat s Danny ke mně do obchodu...Budu tam v pátek od 8-21hod.,tak aspoň na chvíli

17.10.2007 12:20

tecos napsal(a):

S tím Hradcem bych to moc slavně neviděla páč, je přes zimu hala plná, proto i my musím e do Dobřenic:) ale pokud by něěco v HK bylo, ráda se přidám:)

Ségra? teď mimo téma, kdy jedeš k babičce a co ji kupuješ?

Jinak Danny, pátek bych pojala v lehčím stylu, přece jen budu řídit tak abych byla fit ale uvidíme jak se situace vyvrbííí...

Tecos: Na tý fotce v levo je holčina co pojede Jerryho na hubertovi!! Jinak ona jezdí koně v Dobřenicích.

17.10.2007 12:20

molly napsal(a):
Klári,Rocky,mohly by jste se zajet podívat s Danny ke mně do obchodu...Budu tam v pátek od 8-21hod.,tak aspoň na chvíli

To by bylo super...třeba bych ti udělala nějakej kšeft... ale opici si povezu až z Bohumína v neděli...

17.10.2007 12:21

molly napsal(a):

No to je výborný nápad, můžem tě pak klidně hodit domu a ty nám ukážeš Molýýýka na živo....

17.10.2007 12:21

molly napsal(a):

Jasan ale musíš nas nechat pohladit toho krásnýho bílýho králíčka

17.10.2007 12:22

klawdie napsal(a):
No to je výborný nápad, můžem tě pak klidně hodit domu a ty nám ukážeš Molýýýka na živo....

He a podle toho co tady píše Zůza nás vynese Molča v zubech zpět za bránku...

17.10.2007 12:22

klawdie napsal(a):

zavíráme až v devět večer to vydržíte???

17.10.2007 12:23

rocky napsal(a):
Jasan ale musíš nas nechat pohladit toho krásnýho bílýho králíčka

Danny, opicu si povezet ze Zbytek..:) Jsem velký dědinopatriot a k Bohumínu se hlásím v podstatě nerada, bo jsem ďoucha z fajne dědiny:)

17.10.2007 12:25

kukinatost napsal(a):
Danny, opicu si povezet ze Zbytek..:) Jsem velký dědinopatriot a k Bohumínu se hlásím v podstatě nerada, bo jsem ďoucha z fajne dědiny:)

Tož sorry děvčico...

17.10.2007 12:27

tajemma danny napsal(a):
Tož sorry děvčico...

v pořádku:)

17.10.2007 12:28

kukinatost napsal(a):

Ten bílej obr králíček byl jen na návštěvě...Máme tam spousty jiných

17.10.2007 12:28

molly napsal(a):

Tedy,tahle je moje a doma Na krámě už freťuli nejsou

17.10.2007 12:30

molly napsal(a):

Neboj mi skáknem na tu veču a pak přifrčíme za tebou a holt ti tam budem obtěžovat zvířátka!

17.10.2007 12:31

molly napsal(a):
Tedy,tahle je moje a doma Na krámě už freťuli nejsou

supr momentek

17.10.2007 12:32

klawdie napsal(a):
Neboj mi skáknem na tu veču a pak přifrčíme za tebou a holt ti tam budem obtěžovat zvířátka!

Jojo my se zabavíme.... TeĎ mě tak napadá co se stane když se had pustí ke křečkům

17.10.2007 12:36

kukinatost napsal(a):

Tady spinkáme za kamny...A podobnou pózu má i teď...Jen spinká vedle mne na gauči v dece

Rocky,hady tam máme 2,jedna je pěkně protivná,asi by bylo po křečcích... Já křečky moc nemusím,tak to by mi neva

17.10.2007 13:20

molly napsal(a):
Tady spinkáme za kamny...A podobnou pózu má i teď...Jen spinká vedle mne na gauči v dece

Rocky,hady tam máme 2,jedna je pěkně protivná,asi by bylo po křečcích... Já křečky moc nemusím,tak to by mi neva

To bude mazec ten srázek Se těším čím dál víc A mimochode Klárko, když jsi psala o tom, že začínáš něco pochytávat z te naši řeči, tak já třeba pochytila slovo ...heh.... A to se teprv za břucha budete popadat, až z Janulou začnem na sebe žbleptat po našemu Že zlato? A opica bude si myslím i v pondělí

17.10.2007 13:30

kukinatost napsal(a):

Holky mějte se tu jak chcete,já musím do rachoty.... Užijte so zbytek krásného dne....

17.10.2007 13:38

kukinatost napsal(a):

Zdarec Zuzajda, a ti to uteče v práci:)) Mně to neutíká nikdy asi:)
Jinak už se fakt těším ven, škoda, že nemůžu sedět na obou koních najednou:)

17.10.2007 13:40

kukinatost napsal(a):
Zdarec Zuzajda, a ti to uteče v práci:)) Mně to neutíká nikdy asi:)
Jinak už se fakt těším ven, škoda, že nemůžu sedět na obou koních najednou:)

Já jsem tady tady na umření, vůbec mě to dneska nebere. Nejraději bych šla domů a tradá na koňouchy. Koukala jsem na ty beránky, já bych chtěla asi takovejhle...ale stojí litra. Andy tovýho máš ty? Nebo máš nějakej jinej?

17.10.2007 13:42

tajemma danny napsal(a):
Já jsem tady tady na umření, vůbec mě to dneska nebere. Nejraději bych šla domů a tradá na koňouchy. Koukala jsem na ty beránky, já bych chtěla asi takovejhle...ale stojí litra. Andy tovýho máš ty? Nebo máš nějakej jinej?

no, ten by se mi líbil, ale mám tu klasiku za 500..žádná pálka, ale hezký beran, docela tlustý a vykukuje všude kolem sedla a je od Kentaura..fakt musím šetřit, na parádu je to super, ale na to momentálně není...:(

17.10.2007 13:47

kukinatost napsal(a):
no, ten by se mi líbil, ale mám tu klasiku za 500..žádná pálka, ale hezký beran, docela tlustý a vykukuje všude kolem sedla a je od Kentaura..fakt musím šetřit, na parádu je to super, ale na to momentálně není...:(

Jani, uka ho. Kterej to je za těch 500, to je ten molitanovej? Toho mám a sere mě že po roce naprosto slehnul...je z něho taková placička...
Mno taky nemám tolik šišek kolik bych potřebovala...ale nevím jak vidělat víc a nekrást...

17.10.2007 13:49

tajemma danny napsal(a):
Jani, uka ho. Kterej to je za těch 500, to je ten molitanovej? Toho mám a sere mě že po roce naprosto slehnul...je z něho taková placička...
Mno taky nemám tolik šišek kolik bych potřebovala...ale nevím jak vidělat víc a nekrást...

no, uvnitř něco je a jinak je to obšité beránkem..sakriš, někde ho najdu:)
taky se mi líbí tenhle, byl i jendou na inzerci, ale i 800 se mi nechtělo vyhazovat, to je skoro odčervení..máme ten teď nový, tak snad něco vydrží, zatím...

17.10.2007 13:52

kukinatost napsal(a):
no, uvnitř něco je a jinak je to obšité beránkem..sakriš, někde ho najdu:)
taky se mi líbí tenhle, byl i jendou na inzerci, ale i 800 se mi nechtělo vyhazovat, to je skoro odčervení..máme ten teď nový, tak snad něco vydrží, zatím...

klasický tenhle, ale v černé...

sadzi saj

17.10.2007 13:59
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

Jj, to jsem sem chtěla hodit, ale stejně to není takový jako mám já nikde jsem ho ani nenašla , ale je takhle bílý, ale nemá na sobě ty čtverečky rozdělený, prostě klasika celý jeden a je fakt tlustý aspoň 2 cm. Asi ti ho vyfotím

17.10.2007 14:01

kukinatost napsal(a):

Tak já mám ještě o trochu jinej, já mám takovej ten vykrojenej na kohoutku. Jdu kouřit...

17.10.2007 14:04

tajemma danny napsal(a):
Tak já mám ještě o trochu jinej, já mám takovej ten vykrojenej na kohoutku. Jdu kouřit...

no, já mám i ten s výkrojem, ale ten má Gasula, páč jí to sedlo nesedí...ale jestli koupíme sedlo, co sedne, tak tenhle půjde z domu a koupím si stejný, jak mám teď..:)a můj má aspoň 4 cm...

17.10.2007 14:05

kukinatost napsal(a):
no, já mám i ten s výkrojem, ale ten má Gasula, páč jí to sedlo nesedí...ale jestli koupíme sedlo, co sedne, tak tenhle půjde z domu a koupím si stejný, jak mám teď..:)a můj má aspoň 4 cm...

tak tohle je přesně on:)

17.10.2007 14:12

kukinatost napsal(a):
tak tohle je přesně on:)

To by si byla zlato Andy...
tady jedna historická z roku 2004, ze začátku huberta s Gitkou

17.10.2007 15:02

tajemma danny napsal(a):
To by si byla zlato Andy...
tady jedna historická z roku 2004, ze začátku huberta s Gitkou

Já mám podobný, oni jsou kvality ruzný...ukážu ti je pak u nás máme jich spoustu, snad každý ho u nás má, ten beránek z pravé kožešiny je dle mého příliš tenky pokud ho chceš mít na výtlum, slouží spíš na paradu, taky ho u nás jedna paní má....

sadzi saj

17.10.2007 15:05
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Já mám podobný, oni jsou kvality ruzný...ukážu ti je pak u nás máme jich spoustu, snad každý ho u nás má, ten beránek z pravé kožešiny je dle mého příliš tenky pokud ho chceš mít na výtlum, slouží spíš na paradu, taky ho u nás jedna paní má....

Danny dneska vyfotím

Jani fakt jo, tak ten můj možná taky, je fakt moc tlustý, ale nevěděla jsem, kolik by mohl mít, jsem si říkala, že je možná i možný, že i víc

17.10.2007 15:12

sadzi saj napsal(a):
Danny dneska vyfotím

Jani fakt jo, tak ten můj možná taky, je fakt moc tlustý, ale nevěděla jsem, kolik by mohl mít, jsem si říkala, že je možná i možný, že i víc

Moc vám děkuji holčiny moje zlatý za pomoc. Já se s váma loučím, valím domů...papa zítra. Občerstvovačka po Hubertu minulý rok

17.10.2007 15:27

tajemma danny napsal(a):
Moc vám děkuji holčiny moje zlatý za pomoc. Já se s váma loučím, valím domů...papa zítra. Občerstvovačka po Hubertu minulý rok

holčiny páááá taky letímmm

sadzi saj

17.10.2007 15:39
sadzi saj

klawdie napsal(a):
holčiny páááá taky letímmm

Pá pá já už taky pomalu jedu, tak držte palce, jdeme na jízdárnu a těším se na vyprávění Leňuli

Přidejte reakci

Přidat smajlík