BAF pracantky ...nebojte se to je pátek!?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2007 06:44

vyjímečně jsem přišla do práce na šestou tak si po dlouhé době založím téma já....týýý jo já jsem na ten zejtřek tak zvědavá, doufám, že na mě budete myslet

19.10.2007 06:57

klawdie napsal(a):
vyjímečně jsem přišla do práce na šestou tak si po dlouhé době založím téma já....týýý jo já jsem na ten zejtřek tak zvědavá, doufám, že na mě budete myslet

i ty raní ptáče přeji dobré ráno dámy

19.10.2007 07:14

woldemortik napsal(a):
i ty raní ptáče přeji dobré ráno dámy

tak jsem vylezla ven a u nás sněžilo

19.10.2007 07:22

woldemortik napsal(a):
tak jsem vylezla ven a u nás sněžilo

Dobré ráno všem!
V Broumově stále prší ale mraky měli už včera odpo takovou modrou, že to vypadalo, že napadne metr sněhu - ach jo, už je to zase tady....
Klárko, zjistila jsi prosím jestli to zítra začíná opravdu v 11.hod? Nerada bych byla zase někde marná. Díky moc.
Všem fajn den

19.10.2007 07:27

tecos napsal(a):
Dobré ráno všem!
V Broumově stále prší ale mraky měli už včera odpo takovou modrou, že to vypadalo, že napadne metr sněhu - ach jo, už je to zase tady....
Klárko, zjistila jsi prosím jestli to zítra začíná opravdu v 11.hod? Nerada bych byla zase někde marná. Díky moc.
Všem fajn den

Dobré játro všem,
tak já už jsem také v rachotě. V Turnově zataženo 5°C ale neprší-teď. Holky budu Vám zítra držet palečky a fotografové ať se činí a fotí o sto šest, jo? Kláry, neměj strach, Sábula je šikulka a určo to oba zvládnete na jedničku...
Přeji všem úzpěšný pátek...

19.10.2007 07:39

tajemma danny napsal(a):
Dobré játro všem,
tak já už jsem také v rachotě. V Turnově zataženo 5°C ale neprší-teď. Holky budu Vám zítra držet palečky a fotografové ať se činí a fotí o sto šest, jo? Kláry, neměj strach, Sábula je šikulka a určo to oba zvládnete na jedničku...
Přeji všem úzpěšný pátek...

Adél ptala jsem se Ivči Spálenský a taky mi potvrdila tu pul jedenáctou,ale pozor, tentokrát není sraz před stájí,ale na louce za hájovnou, popravdě nemám tušení kde přesně to má na mysli,ale tipuji u Popa.Kdyžtak mi pošli telefon a já ti písnu až to budu vědět na tuty, Ivča slíbila že se podívá do pozvánky...

19.10.2007 07:47

klawdie napsal(a):
Adél ptala jsem se Ivči Spálenský a taky mi potvrdila tu pul jedenáctou,ale pozor, tentokrát není sraz před stájí,ale na louce za hájovnou, popravdě nemám tušení kde přesně to má na mysli,ale tipuji u Popa.Kdyžtak mi pošli telefon a já ti písnu až to budu vědět na tuty, Ivča slíbila že se podívá do pozvánky...

To budeš moc hodná, pošlu ho na email a kdyby si mi poslala taky svůj, protože tipuju, že to určitě nenajdeme. Ona má Spálenská u vás taky koně? V r. 2000 jsem byla na Čokovi krajská přebornice v drezuře S Jiříkem se moc nemusíme, vždycky jsme soupeřili na závodech a pak mi sebral jendu kobylu a pěkně ji dok.... No nic, to bylo. Včera jsem ale koukala na stránky Smrčku - docela se hoch vyšvih.
A myslím, že myšáci budou v poho, uděláme si to podle sebe, žádný krkolomný krosení, ne?

19.10.2007 07:49

klawdie napsal(a):

Dobré ráno.. Jak půl 11, snad v 11 ne? Dneska budu spát ségra doma, musím uklízet a za Daily.

19.10.2007 07:51

rocky napsal(a):
Dobré ráno.. Jak půl 11, snad v 11 ne? Dneska budu spát ségra doma, musím uklízet a za Daily.

Ježiš co to tam zas píšu..no jasně na jedenáctou!dík segra a promin Adél, Čoko už je bohužel po smrti...ted tam mám koníka v pronájmu, na hubertovi ho uvidíš.

19.10.2007 07:52

klawdie napsal(a):
Ježiš co to tam zas píšu..no jasně na jedenáctou!dík segra a promin Adél, Čoko už je bohužel po smrti...ted tam mám koníka v pronájmu, na hubertovi ho uvidíš.

A copak ti ukradl...Elvíru?

19.10.2007 07:54

klawdie napsal(a):

V poho. To je škoda, to byl zlatej kůň - na to co si na něho všechno vymýšleli.....

19.10.2007 07:55

tecos napsal(a):
To budeš moc hodná, pošlu ho na email a kdyby si mi poslala taky svůj, protože tipuju, že to určitě nenajdeme. Ona má Spálenská u vás taky koně? V r. 2000 jsem byla na Čokovi krajská přebornice v drezuře S Jiříkem se moc nemusíme, vždycky jsme soupeřili na závodech a pak mi sebral jendu kobylu a pěkně ji dok.... No nic, to bylo. Včera jsem ale koukala na stránky Smrčku - docela se hoch vyšvih.
A myslím, že myšáci budou v poho, uděláme si to podle sebe, žádný krkolomný krosení, ne?

Čoko je po smrti, byl to rychlej odchod!!!...ale to už je pryč. Teď má u nás v pronájmu jednoho koně. A s Jirkou jsem chodila do třídy na střední.. Ten koník o kterým jsi mluvila byla Elvíra??

19.10.2007 07:56

tecos napsal(a):
V poho. To je škoda, to byl zlatej kůň - na to co si na něho všechno vymýšleli.....

jj asi tak...o to bylo horši jak dopadnul.byla to smutná zprava, škoda ho!!!

19.10.2007 07:56

klawdie napsal(a):

Dobré ,chladné ránko...A všem prima pátek...Já mám dnes volno,před víkendem...

sadzi saj

19.10.2007 08:01
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Ahoj děvčata, zdravím při ránu. U nás deštivo, fuj hnus. Doufám, že se to do odpolka nějak vybere, pač razim za Elí, chtěla bych lonžovat a přijede vet na očkovat. Baby, tak zítra vám držím palce, u nás je zítra taky hubert

19.10.2007 08:03

molly napsal(a):

Jé Zuzko,
tiše ti závidím to volníčko. Já jsem včera chtěla jet do Kloko-upozorňuji že na kole!!! A že já na kolo moc nerada. Mno už jsem byla nachystaná a tradááá-zachlo totál chcanec... nakonec jsem nikam nejela samozřejmě. Snad dneska a o víkendu...

19.10.2007 08:04

molly napsal(a):

Včera se za mnou na krámku stavila "Klafus",jsem byla ráda...Tak zkoukla králíčky a pochválila jsem jí Jerryho v oranžové

19.10.2007 08:08

klawdie napsal(a):

Je vidět že jsme segry segro, napadájí nás stejné věci.che che

19.10.2007 08:09

tecos napsal(a):

Ježiši neee. Měla jsem na ježdění kobylu od Volfa z Čeperky - no a spálenský byli po té aféře s penězma trochu mimo, cpali se všude kde cejtili, že je dobrej kůň. U Volfa jezdili na jednom mladým hřebci, rozhlašovali jak bude chodit KMK no a pak jim někde někdo řekl, že je malej. No a já jsem měla od výkonostek jednu mladou kobylu, Tristanku - super pohyb, super skok. celou zimu jsem se sní crcala, jezdili jsme na soustř, zaplatili jsme očkování, licenci... no a jednoho dne přijel Drahoš s Volfem a vozíkem, kobylu naložily a že jí bude jezdit on. Cestou se stavili ještě u kamarádky,vyzvedli tam valacha, který byl taky od Volfa a frčeli do Čeperky. Drahoš je šudla jednu sezonu - ke konci už kobyla vodštycovala co mohla. Byly jsem s Ajou naprosto naštvaný. Uklidnili nás ale známí od koní - bylo nám řečeno že jsem oba koně jezdili líp než Jirka a že pokud si Volf myslí, že je lepší tak ať si to užije. No oba sportovali jednu sezonu, valacha prodal na rekre ježdění a kobyla měla hříbě. Dnes má po nějakém úraze sloní nohu a plácá se po zahradě - škoda obouch. proto dnes když někomu jezdit koně tak jedině na smlouvu......

19.10.2007 08:15

molly napsal(a):
Včera se za mnou na krámku stavila "Klafus",jsem byla ráda...Tak zkoukla králíčky a pochválila jsem jí Jerryho v oranžové

No viídš to a já Klárku vždycky minu, už jsem ji neviděla ani nepamatuji...

19.10.2007 08:18

molly napsal(a):

tecos:jaký jsou stránky toho smrčku

19.10.2007 08:21

rocky napsal(a):
tecos:jaký jsou stránky toho smrčku

http://www.sportovnikone.wz.cz/ Dnes tu stále někdo otravuje - chjoooo - myslím jako v práci´

19.10.2007 08:22

tecos napsal(a):
http://www.sportovnikone.wz.cz/ Dnes tu stále někdo otravuje - chjoooo - myslím jako v práci´

dík

19.10.2007 08:25

klawdie napsal(a):

Holky,psal mi bráška a teď i mamina-u nás na severu,v Rumburku sněží!!!! To je mazec...

Jinak Jirku i jeho maminu a Čoka jsem zažila i já......

19.10.2007 08:31

molly napsal(a):
Holky,psal mi bráška a teď i mamina-u nás na severu,v Rumburku sněží!!!! To je mazec...

Jinak Jirku i jeho maminu a Čoka jsem zažila i já......

no tak to je mazec!!!!sneží, bude stavět hulálá!!!!

19.10.2007 08:33

klawdie napsal(a):

Kdepak se nám dnes toulají Lenica a Janica??? A už tu dlouho nebyla Luciuska Halo,halo....

Musím vedle do vsi...Budu zpátky tak za hoďku ...

19.10.2007 08:39

molly napsal(a):
Kdepak se nám dnes toulají Lenica a Janica??? A už tu dlouho nebyla Luciuska Halo,halo....

Tak jsem Denise normálně v klidu napsala ze jsou bohuzel ohrady ve spatnym stavu a ze ma kazdej kun hold jiny prednosti. Ze se proste musej dat do kupy a bohuzel ze kobyla byla zkazena od majitele.proto ji ma rano pustit a nevsimat si ji. No a ona mi na to napsala : Že kašle na naše koně už na ne ani nesahne! A to jsem se o Sáhibovi vůbec nezmínila...takže v tom jedem spolu a podle mě se radši naveze do mě páč má z tebe strach...

19.10.2007 08:40

molly napsal(a):

No tipuju to na intrastat nebo jak se ta Leničky oblíbená činnost přesně nazývá a JAnička už nás zanedbává celý tyden.bééééé

19.10.2007 08:42

rocky napsal(a):
Tak jsem Denise normálně v klidu napsala ze jsou bohuzel ohrady ve spatnym stavu a ze ma kazdej kun hold jiny prednosti. Ze se proste musej dat do kupy a bohuzel ze kobyla byla zkazena od majitele.proto ji ma rano pustit a nevsimat si ji. No a ona mi na to napsala : Že kašle na naše koně už na ne ani nesahne! A to jsem se o Sáhibovi vůbec nezmínila...takže v tom jedem spolu a podle mě se radši naveze do mě páč má z tebe strach...

Já se ty ohrady pokusim dát do kupi a¨třeba i lukyna ukecám a zvedne elktriku, každopádně to řeknu ivče. Samozřejmě je mi to blbý vim že vás to obtěžuje, ale nevyřeším to ze dne na den. Neřeknu ji NESMIŠ jako psovi.

Podlě mě včera nestíhala a nasralo ji že nám musela zavírat koně.

19.10.2007 08:44

rocky napsal(a):

Jo pac nedávno jsem madam přistihla jak si mízí v dáli s Pepřem a koníci zavřený, tak jsem na ni jen volala jsetli jsou ohrady rozbitý???...aby se nedivila že ji koník zustává přes noc venku, ach ta je tak neochotná...snad jde o zvířata, né...kolikrát já už jsem kvuli tomu že jsem šla pustit první koně nestíhala,to je pro mě prioritní...a mi jedno čí je ten kůň.

19.10.2007 08:51

klawdie napsal(a):
Jo pac nedávno jsem madam přistihla jak si mízí v dáli s Pepřem a koníci zavřený, tak jsem na ni jen volala jsetli jsou ohrady rozbitý???...aby se nedivila že ji koník zustává přes noc venku, ach ta je tak neochotná...snad jde o zvířata, né...kolikrát já už jsem kvuli tomu že jsem šla pustit první koně nestíhala,to je pro mě prioritní...a mi jedno čí je ten kůň.

Jsem ji psala co ji je, proc tak do me prudi. Ze snad zadnej kun neni dokonalej. nebo zda pepř sna je?a pokud dela rozbroje jen kvuli tomu ze ji prudi moje kobyla tak at si ji teda nevsima.ze ji nutit nemuzu..at mi teda poradi jak ji odnaucit preskakovat.tak snad me napise nejakej dobrej typ

19.10.2007 08:51

klawdie napsal(a):

NO jasný chápu tvou sitauci, ale vadí mi když dáš ruce do klína a řekneš že s tím nemůžeš nic dělat...pochopitelně můžeš, uhaněj Lukyna, přidej ruku k dílu...natáhnout pásky není taková věda a mužem na to vlítnout v neděli, pač to chce celý trochu poopravit aby to vydrželo...na Lukyna spolehat nechci ani já, dosud nebyl čas, ale dělam to pro svého koníka, tak ráda hnu brvou a opravím to.

19.10.2007 08:58

klawdie napsal(a):
NO jasný chápu tvou sitauci, ale vadí mi když dáš ruce do klína a řekneš že s tím nemůžeš nic dělat...pochopitelně můžeš, uhaněj Lukyna, přidej ruku k dílu...natáhnout pásky není taková věda a mužem na to vlítnout v neděli, pač to chce celý trochu poopravit aby to vydrželo...na Lukyna spolehat nechci ani já, dosud nebyl čas, ale dělam to pro svého koníka, tak ráda hnu brvou a opravím to.

Já jsem to nemyslela že to nechám bejt a nebudu s tím nic dělat ale nevyřeším to ze dne na den. ale vadi mi tohle jednani, ze ti nekdo napise ze uz na nase kone kasle atd..to se snad da resit vklidu ne. cela lucina, pres sms je vzdycky nejstatecnejsi!!!kazdopadne na to vlitnu..ale mezi nama ty ohrady jsou teda v nekterejch mistech drsny a to si lukas uz mohl vsimnout

19.10.2007 09:05

klawdie napsal(a):
No tipuju to na intrastat nebo jak se ta Leničky oblíbená činnost přesně nazývá a JAnička už nás zanedbává celý tyden.bééééé

Kuk To ne Lenička, to páteční pohodička Něco tady dodělávám a pracantky při tom zanedbávám. Óooooo jak mě to mrzí, Klári, Peti, Dany, Zuzi a samozřejmě i ti všichni druzí....Za chvíl jsem tady sváma, proberem vše, hurá, sláva!!!!!! Faktury musím po ránu tvořit, Leničku chcou při pátku zmořit. Tak se tady holčinky mějte,a teto básníčce se povinně všichni smějte.....

19.10.2007 09:14

lanika napsal(a):
Kuk To ne Lenička, to páteční pohodička Něco tady dodělávám a pracantky při tom zanedbávám. Óooooo jak mě to mrzí, Klári, Peti, Dany, Zuzi a samozřejmě i ti všichni druzí....Za chvíl jsem tady sváma, proberem vše, hurá, sláva!!!!!! Faktury musím po ránu tvořit, Leničku chcou při pátku zmořit. Tak se tady holčinky mějte,a teto básníčce se povinně všichni smějte.....

Áááá naše Lenička má po ránu básnickýho střevíčka...

19.10.2007 09:20

klawdie napsal(a):

Jo a snad auto na 80% bude, Honza se pokusí ho nějak pozdržet... proto vám to neslibuju na 100%!!!Ale myslim si že by to mělo vyjít..
Týýjo to je nuda při páááátku! Jo a dneska mě ségra ještě čeká rozhovor s Lucii, pokud teda dorazi..včera jsem z toho měla hnusnej sen že jsem ji ten papír teda podepsala a že si pak ještě drze nasedlala jerrynka a šla si jezdit!grrrrr....

19.10.2007 09:20

klawdie napsal(a):

Já jsem byla s maminou na kafíčku...pěkně mě buší srdce po tom presu...fuj to byl smrťák černej. Konzultovala jsem s maminou tu naší stavbu...přesvědčila mě, že bude mert vyzděnej a zbytek dřevo dvojté a mezi prknama izolace...ufff, jen musím ještě vykoumat sklad na piliny, seno a ostatní...

19.10.2007 09:26

tajemma danny napsal(a):
Já jsem byla s maminou na kafíčku...pěkně mě buší srdce po tom presu...fuj to byl smrťák černej. Konzultovala jsem s maminou tu naší stavbu...přesvědčila mě, že bude mert vyzděnej a zbytek dřevo dvojté a mezi prknama izolace...ufff, jen musím ještě vykoumat sklad na piliny, seno a ostatní...

ségra třmeny 11,5 cm jsou úzké??maj je tam za 200kč

19.10.2007 09:35

rocky napsal(a):
ségra třmeny 11,5 cm jsou úzké??maj je tam za 200kč

DAny máš to hezky vymyšlené...
Segra normál jsou 12 cm...ted za 200,- jsem našla černý plastáky.ale ty potřebuješ hlavně ty řemeny, né?

19.10.2007 09:40

klawdie napsal(a):
DAny máš to hezky vymyšlené...
Segra normál jsou 12 cm...ted za 200,- jsem našla černý plastáky.ale ty potřebuješ hlavně ty řemeny, né?

No a já myslela ty pod nima, pokud jsi je našla na channelu..jj řemeny jsem ale ještě nesehnala, a taky si chci oměřit jak dlouhý chcu..

19.10.2007 09:44

rocky napsal(a):
No a já myslela ty pod nima, pokud jsi je našla na channelu..jj řemeny jsem ale ještě nesehnala, a taky si chci oměřit jak dlouhý chcu..

No jestli ty třmeny chceš pro Jerryho, tak naopak budou lepší pač jsou lehký...no míra máš napsaný, tak posud sama zda je 0,5 cm nějakej rozdíl...

19.10.2007 09:46

klawdie napsal(a):

Leni,Ty jsi básník!!! Páni... Už jsem taky zpátky...A do sedla se mi zatím nechce,tam je kosa!!! fujky

19.10.2007 09:59

molly napsal(a):
Leni,Ty jsi básník!!! Páni... Už jsem taky zpátky...A do sedla se mi zatím nechce,tam je kosa!!! fujky

Prďoly, už jsem tak napůl tady U nás sněžoprší, to je mazec....No, asi si budu muset s tou koupí bederky pospíšit, protože takové počasí už bude pořád. He, jinak vám řeknu perličku. Honzík včera stál, dnes stojí, v sobotu bude taky na zahrádce a v neděli budu ráda, když ho vytáhnu včas ráno na lonž. Nechce si na něj některá z vás přijít v pondělí sednout? Bubišek můj malý ted odstrčený. Ale večer si pokaždé k němu sednu na práh a povídám mu, co bylo :-) A on chlupáček zavře oči a foukáme si z nosu do nozder a podobně. zamilovaný páreček....No a taky vám chcu říct, že budu mít brzo doma počítač, takže snad už i odpoledne on-line Jo a ještě taky jedna věc, fakt beru toho poncla na jaře. Teda pokud nezvednou cenu. Takže už budu mít dětí 4 ten tmavý bobek

19.10.2007 10:02

lanika napsal(a):
Prďoly, už jsem tak napůl tady U nás sněžoprší, to je mazec....No, asi si budu muset s tou koupí bederky pospíšit, protože takové počasí už bude pořád. He, jinak vám řeknu perličku. Honzík včera stál, dnes stojí, v sobotu bude taky na zahrádce a v neděli budu ráda, když ho vytáhnu včas ráno na lonž. Nechce si na něj některá z vás přijít v pondělí sednout? Bubišek můj malý ted odstrčený. Ale večer si pokaždé k němu sednu na práh a povídám mu, co bylo :-) A on chlupáček zavře oči a foukáme si z nosu do nozder a podobně. zamilovaný páreček....No a taky vám chcu říct, že budu mít brzo doma počítač, takže snad už i odpoledne on-line Jo a ještě taky jedna věc, fakt beru toho poncla na jaře. Teda pokud nezvednou cenu. Takže už budu mít dětí 4 ten tmavý bobek

Mno vymyšlený to mám ale stejně takové ty dodělávky s váma budu v průběhu stavby ještě konzultovat. Na jaře budeme betonovat základovou desku a pak už to pofrčí. Musím se dokopat aby se to realizovalo, Tomáš mě furt uhání ( připadá mi, že on chce víc než já tu stavbu realizovat...) tak pokud je dotoho takhle zapálenej tak se to nesmí brzdit, že... Teď jsem to jen zhruba načrtla...sklad možná na úrok rozměrů boxů zvětším. Musela jsme to otočit na vejšku, jinak by z toho náčrtu nebylo nic vidět...

19.10.2007 10:08

tajemma danny napsal(a):
Mno vymyšlený to mám ale stejně takové ty dodělávky s váma budu v průběhu stavby ještě konzultovat. Na jaře budeme betonovat základovou desku a pak už to pofrčí. Musím se dokopat aby se to realizovalo, Tomáš mě furt uhání ( připadá mi, že on chce víc než já tu stavbu realizovat...) tak pokud je dotoho takhle zapálenej tak se to nesmí brzdit, že... Teď jsem to jen zhruba načrtla...sklad možná na úrok rozměrů boxů zvětším. Musela jsme to otočit na vejšku, jinak by z toho náčrtu nebylo nic vidět...

danny máš to pěkně vymyšlený.

19.10.2007 10:12

woldemortik napsal(a):
danny máš to pěkně vymyšlený.

Babice, přepošlu vám marasnický mail. A povinně mi každá napište, na kterou stranu se vám ta tanečnice točí, nebo se tu zblázním z toho. Jde ve směru hodinových ručiček nebo proti směru?

19.10.2007 10:19

lanika napsal(a):
Babice, přepošlu vám marasnický mail. A povinně mi každá napište, na kterou stranu se vám ta tanečnice točí, nebo se tu zblázním z toho. Jde ve směru hodinových ručiček nebo proti směru?

Leni já to vidím, že proti směru hodinových ručiček...

19.10.2007 10:21

tajemma danny napsal(a):

Poupravila bych to místo koník bych tam napsala Leontýnka...no a místo oveček to asi časek vidíš na druhého koníka vid!

Leni tak se mnou určitě v pondělí nepočítej...jezdím převážně jen na svém ořovi a na cizích spíš teoretizuju...ten uraz mě malinko podlomil kolena.... ted už jiný koníky lezu vyjímečně a musí být mooc hodný...a po takovýmhle odpočinku, to bude jak jízda na divokém bejku cooooo

19.10.2007 10:21

lanika napsal(a):

Danny, fakt pěkně vymyšlený a namalovaný Jen - ty nepočítáč s místem pro případného kámoše, kozičku či ovečku? Jednomu bude smutno - podívej na Janí
A leni - já chci prosím taky tančit Dnes je to v práci opravdu extrém - dělám dokonce věci, které jsem už cca měcís odkládala a Mařenka mi spinká na klíně
Jooo a už sněží i u nás

19.10.2007 10:22

tecos napsal(a):
Danny, fakt pěkně vymyšlený a namalovaný Jen - ty nepočítáč s místem pro případného kámoše, kozičku či ovečku? Jednomu bude smutno - podívej na Janí
A leni - já chci prosím taky tančit Dnes je to v práci opravdu extrém - dělám dokonce věci, které jsem už cca měcís odkládala a Mařenka mi spinká na klíně
Jooo a už sněží i u nás

jsem slepoň -to jsou ovce a ne ovoce Mám tady v práci super grafiku....

sadzi saj

19.10.2007 10:24
sadzi saj

lanika napsal(a):

Jj Leni, ponďa je super Jakou budeš kupovat bederku klasik nebo nepromokavou??

sadzi saj

19.10.2007 10:29
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Poupravila bych to místo koník bych tam napsala Leontýnka...no a místo oveček to asi časek vidíš na druhého koníka vid!

Leni tak se mnou určitě v pondělí nepočítej...jezdím převážně jen na svém ořovi a na cizích spíš teoretizuju...ten uraz mě malinko podlomil kolena.... ted už jiný koníky lezu vyjímečně a musí být mooc hodný...a po takovýmhle odpočinku, to bude jak jízda na divokém bejku cooooo

Podle mě se točí po směru hodinových ručiček

Jinak Danny, mám vyfocenýho toho beránka, tak přes víkend to doma hodím do noťase a v pondělí to tu máš jako na koni

19.10.2007 10:30

klawdie napsal(a):

No dle mého seho paní otáčí prve proti a ti co používájí i tu druhou pulku se mají asi projevit tím že si počkají až si nožky přehodí a začne se jim točit na durhou stranu...mě se po delší chvili otočila a šla na druhou stranu po směru hodinových ručiček...teda to jsou ale při pátku chytáky!... Jinak Leni pekněj ponos, nevěla jsem že máš v plánu kupovat Honzíkovi kámoše ale tvůj nápad tě jen šlechtí nikomu není dobře samotnému! a hlavně prdola vypadá jak zmenšenej honzík!Co je to zač?

19.10.2007 10:36

klawdie napsal(a):

Anrej, určitě nepromokavou. Jinak by to můj účel ani neplnilo. Ikdyž jsme chlupatí, ale když přijdou do deště i mrazíky, není to moc příjemné. Adel, promiň, na tebe jsem zapoměla, ale už přeposílám tanečnici a vy všichni ostatní mi napište jak se točí vám. Já v práci jediná totiž viděla , jak tančí doleva a všichni nademno stáli a klepali na čelo, protože ji viděli točit doprava

sadzi saj

19.10.2007 10:38
sadzi saj

lanika napsal(a):
Anrej, určitě nepromokavou. Jinak by to můj účel ani neplnilo. Ikdyž jsme chlupatí, ale když přijdou do deště i mrazíky, není to moc příjemné. Adel, promiň, na tebe jsem zapoměla, ale už přeposílám tanečnici a vy všichni ostatní mi napište jak se točí vám. Já v práci jediná totiž viděla , jak tančí doleva a všichni nademno stáli a klepali na čelo, protože ji viděli točit doprava

No já chci taky tu nepromokavou, ale dělají je podšité fleecem nebo bavlnou a právě řešíme s kámoškou, jestli se ti kůň pod tím zapaří nebo ne?? Jestli není lepší jenom ze šusťáku

19.10.2007 10:43

lanika napsal(a):

klári, jenže my se na to dívali všichni najednou a jim se v ten moment točila doprava a mě do leva No to je jedno. Jinak poňouch se jmenuje Oscar, má asi něco kolem 10 let, nikdo neví. Koupil ho tatínek svým dcerkám, co chtěli koňa. No a jak to dopadlo? Jednou měsíčně ho vzali a cválali po louce asi hodinu, jinak byl uvázaný doma na řetězu. Pak tam přišla Lucka, ta jezdkyně a brávala ho ven, mezi koně,na procházky a podobně. Ale už je na něj dost velká a navíc je ted v prvním ročníku a bydlí na intru. Oni na něj nemají čas, chcou ho prodat. A tak budu mít mazlíčka doma k Honzíkovi. a malý Dominik bude rajtovat jinak ale úžasně skáče

19.10.2007 10:45

sadzi saj napsal(a):
No já chci taky tu nepromokavou, ale dělají je podšité fleecem nebo bavlnou a právě řešíme s kámoškou, jestli se ti kůň pod tím zapaří nebo ne?? Jestli není lepší jenom ze šusťáku

No Andrej až to vyřešíte tak mi dej vědět, co se týče dek jsem laik,ale Sabula má ty záda na hov.. takže už včera běhal s pláštenkou když pršelo a byla kosa...docela bych byla ráda kdyby mě někdo vysvětlil kdy a proč dávat tuhle a tuhle deku...mám jednu odpocku a jednu nepromokavou...termo fakt kupovat nebudu, nepovažuji to za nutné koník bude mít chlupy, ale hlavně se mi jedná o to abych koníkovi spíš dekou neuškodila, tak když mi to někdo přesně vysvětlete holčiny jak je to s tím zapařením a tak budu moc vdečná....ddddíkkkkk...

19.10.2007 10:47

lanika napsal(a):
klári, jenže my se na to dívali všichni najednou a jim se v ten moment točila doprava a mě do leva No to je jedno. Jinak poňouch se jmenuje Oscar, má asi něco kolem 10 let, nikdo neví. Koupil ho tatínek svým dcerkám, co chtěli koňa. No a jak to dopadlo? Jednou měsíčně ho vzali a cválali po louce asi hodinu, jinak byl uvázaný doma na řetězu. Pak tam přišla Lucka, ta jezdkyně a brávala ho ven, mezi koně,na procházky a podobně. Ale už je na něj dost velká a navíc je ted v prvním ročníku a bydlí na intru. Oni na něj nemají čas, chcou ho prodat. A tak budu mít mazlíčka doma k Honzíkovi. a malý Dominik bude rajtovat jinak ale úžasně skáče

Leni v poho - já jsem zvyklá na chudinku ustrukovanou a opomíjenou
Já mám bederku z vrchu nepromokavou, takový matroš jako je na bundy a ze spodu bavla. Kůň se nezapaří ani neofoukne. Zítra jí beru společně s dalšími třemi dekami sebou Jen šusťák je docela vopruz - má to ta paní co u ní mám Roje - je to takový neforemný a hlavně to dělá při každým pohybu hrozný kravál.

19.10.2007 10:48

sadzi saj napsal(a):

Andy, já na to nespěchám, v pondělí to bude super...
Jinak právě že jednom bude místo oveček druhý koník ale to je až za hóóódně dlouho...Leontýnka by se mi v tom boxe moc líbila...ale uvidíme jak to všechno bude... Určitě bych k jednomu koníkovi koupila nějakého pindíka z Holandska (takového toho pidi ponďu, v Holandsku jich je spousta a za levno...

19.10.2007 10:49

tecos napsal(a):
Já mám bederku z vrchu nepromokavou, takový matroš jako je na bundy a ze spodu bavla. Kůň se nezapaří ani neofoukne. Zítra jí beru společně s dalšími třemi dekami sebou Jen šusťák je docela vopruz - má to ta paní co u ní mám Roje - je to takový neforemný a hlavně to dělá při každým pohybu hrozný kravál.

v zimě je medvídek, v létě je úplně jiný. Lalaná hlavinka

sadzi saj

19.10.2007 10:52
sadzi saj

tecos napsal(a):

Adél fakt se pod tím nezapaří?? Já právě koukala, že dělají nepromokavé prodyšné, že se nezapaří, chtěla jsem si ji nechat ušít u Míši a buď je podšití fleecem nebo bavlnou, ale kámoška mi nedávno říkala, že jí její kámoška říkala, že je to blbost to podšívat, že se pod tím kůň zapaří. Já osobně to chci jenom na zimu a nebo podzim, když už je chladno a jdu ven, když bude pršet apod., v létě podle mě kůň pláštěnku nepotřebuje.

19.10.2007 10:54

lanika napsal(a):
v zimě je medvídek, v létě je úplně jiný. Lalaná hlavinka

Hele a jedna skákající Kradu natálce fotky, snad ji to nevadí. já jen na ukázku vám

19.10.2007 11:01

sadzi saj napsal(a):
Adél fakt se pod tím nezapaří?? Já právě koukala, že dělají nepromokavé prodyšné, že se nezapaří, chtěla jsem si ji nechat ušít u Míši a buď je podšití fleecem nebo bavlnou, ale kámoška mi nedávno říkala, že jí její kámoška říkala, že je to blbost to podšívat, že se pod tím kůň zapaří. Já osobně to chci jenom na zimu a nebo podzim, když už je chladno a jdu ven, když bude pršet apod., v létě podle mě kůň pláštěnku nepotřebuje.

Leni, poňouch je moc krásnej, takovej krásně hřivnatej..
Jinak s těma dekama také nevím nevím, teď používáme samozřejmě po ježdění odpocky a ven většinou jezdíme jen za normálního počasí, bederky ani nemáme nakoupené. Do výběhu chodí koníci bez oděvu...všichni jsou tu přes zimu jako medvědi a většinou mají přes zimu od práce naprostý klídek.
Co se stane, když začne pršet během vyjížďky a hřivnatý koník namokne, po příjezdu do stáje se vyvíchuje (vždycky mám problém s íýčkama) a dá se odpocka se slámou za zádech? Tvrdím že koník zůstane fit...

19.10.2007 11:06

lanika napsal(a):
Hele a jedna skákající Kradu natálce fotky, snad ji to nevadí. já jen na ukázku vám

Teda Leni - to je hlavinka a ten skok, no to je božíí prďola. Tanečnice se mi točí do leva a po cca minutě do prava a pak za chvilku zase do leva a pak to střídá

Andy - tuhle bederku mám už cca 5 let a nikdy se mi koník nezapařil. Jen šusťák studí a lepí se. Ta bavlna není kdo ví jak silná, jen je to pěkně podšité aby to bylo koíkovi příjemné. Zítra na hubertu vyfotím na bobanovi všechny deky a v po udělám podrobný rozbor
Klárce to můžu ukázat už zítra na živo, pokud bude chtít.....

19.10.2007 11:16

klawdie napsal(a):

já tu dnes chvíli jsem a nejsem...Tak se omlouvám...

19.10.2007 11:19

tajemma danny napsal(a):
Leni, poňouch je moc krásnej, takovej krásně hřivnatej..
Jinak s těma dekama také nevím nevím, teď používáme samozřejmě po ježdění odpocky a ven většinou jezdíme jen za normálního počasí, bederky ani nemáme nakoupené. Do výběhu chodí koníci bez oděvu...všichni jsou tu přes zimu jako medvědi a většinou mají přes zimu od práce naprostý klídek.
Co se stane, když začne pršet během vyjížďky a hřivnatý koník namokne, po příjezdu do stáje se vyvíchuje (vždycky mám problém s íýčkama) a dá se odpocka se slámou za zádech? Tvrdím že koník zůstane fit...

Hm zajímavé devčata...Jde o to že si budu muset dávat bacha na to aby Sahib nezmoknul a pak v ty zime nestal na vetru, takže asi bude do výběhu dostávat pláštěnku když bude pršet...nechci koně dekovat jen ji používat s rozumem, když je vážně třeba, jde mi čistě o prostydnutí, kdyby zmokl, jinak se větru v suchém kožíšku ubrání sám,ale s mokrým né. Bederku asi pořizovat nebudu, nemyslím že by jse ji užili, v nejhorší si vystačím s tou nepromokavou, tu beru s sebou zítra, já tedy jen jednu Adél, víc jich nevlastním.... a odpocka bude čekat ve stáji až přijedem,jinak loni koníci zimu přečkali bez jediné deky,ale letos to asi nedopadne...jen doufám,že nám počasí bude přát! Dneska pojedem zrekognoskovat terén tak ti zejtra Adel řeknu kde co je!

19.10.2007 11:31

klawdie napsal(a):
Hm zajímavé devčata...Jde o to že si budu muset dávat bacha na to aby Sahib nezmoknul a pak v ty zime nestal na vetru, takže asi bude do výběhu dostávat pláštěnku když bude pršet...nechci koně dekovat jen ji používat s rozumem, když je vážně třeba, jde mi čistě o prostydnutí, kdyby zmokl, jinak se větru v suchém kožíšku ubrání sám,ale s mokrým né. Bederku asi pořizovat nebudu, nemyslím že by jse ji užili, v nejhorší si vystačím s tou nepromokavou, tu beru s sebou zítra, já tedy jen jednu Adél, víc jich nevlastním.... a odpocka bude čekat ve stáji až přijedem,jinak loni koníci zimu přečkali bez jediné deky,ale letos to asi nedopadne...jen doufám,že nám počasí bude přát! Dneska pojedem zrekognoskovat terén tak ti zejtra Adel řeknu kde co je!

No, myslím že u těch dek jde opravdu jen o prostydnutí - v našich podmínkách. V německu se koně hned na podzim stříhají a pak celou zimu dekují i do stáje. Já teda musím deku dávat kvůli zádům. Bederku jsme pořizovali hlavně kvůli závodům - jak klárka psala, pokud někde čekáš a sprchne a fouká je hned problém. Používám jí taky třeba na soustř. Většinou tě nenechají na hale okrokovat, hned tě vyšoupnou ven, tak hodím bederku, 20 min krokuju, opak sundám sedlo hodím fleesku a vodím do uschnutí.
Já mám flees odpocku (vlastně dvě, jednu se jménem), odpocku, dvě spací do stáje - jednu používám na zimu do vozíku, pak jednu celkovou pláštěnku, jakože velkou, no a pak takovou plátěnou, tu dávám třeba v létě na závodech přez sedlo na celýho koně když je přeháňka ale teplo, nebo jí měl na podzim jako výběhovou. Joo a pak ještě síť proti mouchám
Danny - tak jak to děláš určitě v poho. Ani bych tu slámu nedávala pod deku. jen vyvýchovat z největší vody a pak dát fleesku. Je to pro koňouchy hodně příjemný, hřeje, saje a nevrací vodu zpět...
Klárko - už se fakt best těším. Právě jsem se domluvila s kámoškou co spolu od mala krosíme, že jí nabereme. Takže to už bude - tři šimlové, žlutej a hnědá nebo hnědej - nevím co si vezme. Pěknej babinec Jinak mi se vylodíme u Pepi, kámoš si pak bere můj vozík a jede s nějakou kozou někomu na svatbu a pak pro nás přijede. Takže navigace asi nebude potřeba

19.10.2007 11:37

molly napsal(a):
já tu dnes chvíli jsem a nejsem...Tak se omlouvám...

Adél, díky za vysvětlenou.

19.10.2007 11:39

tecos napsal(a):
No, myslím že u těch dek jde opravdu jen o prostydnutí - v našich podmínkách. V německu se koně hned na podzim stříhají a pak celou zimu dekují i do stáje. Já teda musím deku dávat kvůli zádům. Bederku jsme pořizovali hlavně kvůli závodům - jak klárka psala, pokud někde čekáš a sprchne a fouká je hned problém. Používám jí taky třeba na soustř. Většinou tě nenechají na hale okrokovat, hned tě vyšoupnou ven, tak hodím bederku, 20 min krokuju, opak sundám sedlo hodím fleesku a vodím do uschnutí.
Já mám flees odpocku (vlastně dvě, jednu se jménem), odpocku, dvě spací do stáje - jednu používám na zimu do vozíku, pak jednu celkovou pláštěnku, jakože velkou, no a pak takovou plátěnou, tu dávám třeba v létě na závodech přez sedlo na celýho koně když je přeháňka ale teplo, nebo jí měl na podzim jako výběhovou. Joo a pak ještě síť proti mouchám
Danny - tak jak to děláš určitě v poho. Ani bych tu slámu nedávala pod deku. jen vyvýchovat z největší vody a pak dát fleesku. Je to pro koňouchy hodně příjemný, hřeje, saje a nevrací vodu zpět...
Klárko - už se fakt best těším. Právě jsem se domluvila s kámoškou co spolu od mala krosíme, že jí nabereme. Takže to už bude - tři šimlové, žlutej a hnědá nebo hnědej - nevím co si vezme. Pěknej babinec Jinak mi se vylodíme u Pepi, kámoš si pak bere můj vozík a jede s nějakou kozou někomu na svatbu a pak pro nás přijede. Takže navigace asi nebude potřeba

Jo jo dík za vysvětlení, Roje taky zlobí záda??? Víš co fakt nepovažuji(upozornuji že je to můj názor) důležité dávat koni deku na noc nebo do výběhu protože je chladno, pokud nemá nijak narušenou svoji ochranu, zahřeje se sám,ale spíš mi jde o ty okamžiky kdy prší, kun se spotí,nebo stojí v pruvanu... to co jsi psala je uplně logické,tak se tím ráda budu řídit...No tady prší tak doufám vyjímečně že jsou dnes koníci doma a nikdo je nestihl pustit...pač nerada bych aby prostydl před hubertem, to by jsme pak jeli...víte kam.

19.10.2007 11:43

tajemma danny napsal(a):

Jinak kohoto bereš sebou?...u nás právě padali kuličky...heh kdepak máme Emilíiiii?

19.10.2007 11:44

tajemma danny napsal(a):

Holky, koukněte se mi na tohle sedýlko...vypadá dobře ale ta cena je nějaká divná... (mezera před action)
http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=3379

19.10.2007 11:47

klawdie napsal(a):
Jinak kohoto bereš sebou?...u nás právě padali kuličky...heh kdepak máme Emilíiiii?

Neboj ségra pokud tam je Denča tak naši zůstanou doma, nebo je nám je na truc pustí do deště??..

19.10.2007 11:47

tajemma danny napsal(a):
Holky, koukněte se mi na tohle sedýlko...vypadá dobře ale ta cena je nějaká divná... (mezera před action)

Týý jóo ,za tu cenu,není špatné

19.10.2007 11:49

tajemma danny napsal(a):

Znám lidi který dekujou proto aby jim koně nezarostli, pak se to totiž blbě čistí...to je taky teorie! Beru to v těch lepších stájí která maj koně zhýčkaný na solarka, a pracujou celou zimu (no prostě v těch lepších stájí) Ok ale osobně znám některý který dekujou jen proto aby byli IN!

19.10.2007 11:50

tajemma danny napsal(a):

Nu koukla jsem na něj, nevypadá zle, pěkný stav, nevím ale jak vypada pod bočnicema, cena řekla bych přijatelná, buh ví kolik tomu sedlu je...tipuju to do kategorie kvalitních starých sedel...značka mi nic neříká, třeba ji bude znát Adél nebo se zkus zeptat ty Havránkový, kdyby jsi ho vážně chtěla kupovat...Můžeš se domluvit na vyzkoušení a uvidíš...sedlo ale opravdu vypadá moc hezky.tak to je můj názor...jsem zvědá co řeknou ostatní.

19.10.2007 11:51

klawdie napsal(a):
Nu koukla jsem na něj, nevypadá zle, pěkný stav, nevím ale jak vypada pod bočnicema, cena řekla bych přijatelná, buh ví kolik tomu sedlu je...tipuju to do kategorie kvalitních starých sedel...značka mi nic neříká, třeba ji bude znát Adél nebo se zkus zeptat ty Havránkový, kdyby jsi ho vážně chtěla kupovat...Můžeš se domluvit na vyzkoušení a uvidíš...sedlo ale opravdu vypadá moc hezky.tak to je můj názor...jsem zvědá co řeknou ostatní.

Mno já na to taky čumim jak puk...zkusím jí napsat mailika a uvidíme jestli by mi ho půjčila na vyzkoušení...

sadzi saj

19.10.2007 11:56
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Adél a máš před sedlo nebo za sedlo tu bederku??

Jinak mě to trenérka doporučuje ve špatném počasí, déšť apod. právě z důvodu, aby kobyle nenastydly nebo neprochladly záda

19.10.2007 11:57

rocky napsal(a):
Znám lidi který dekujou proto aby jim koně nezarostli, pak se to totiž blbě čistí...to je taky teorie! Beru to v těch lepších stájí která maj koně zhýčkaný na solarka, a pracujou celou zimu (no prostě v těch lepších stájí) Ok ale osobně znám některý který dekujou jen proto aby byli IN!

Moc jsem toho nevysvětlila - zítra udělám fotoreportáž a v po to sem hodím i s vysvětlivkama . Do stáje dekuju hlavně kvůli tomu průvanu. Roječek má problémy snad se vším. Uvidíš zítra - třeba jen naše bradavice... Dekování sporťáků chápu a už jsem to tady prosazovala - s nechlupatým koněm se pracuje líp, nepřehřívá se. Dekování pro parádu jsem už taky zažila - jsem schopná takové slečně pěkně od plic vysvětlit, jak neodborným neboli nesmyslným dekováním koni ubližuje. Deky ano, ale rozumně - jako ovšem vše, že...
Bereme Alenku Kolovratníkovou, tu asi neznáš.
Danny - sedlo vypadá dobře kontaktní, to mám ráda, ještě bych si nechala poslat fotky bočnic ze spodu a řemenů - pokud to bude ok za tu cenu je to super sedlo. Určitě bych ale zkoušela.

19.10.2007 12:08

klawdie napsal(a):

Už jsem tadyyyy, měla jsem toho po ránu moc, sice jsem vstala zas až po devátý, ale od tý doby jsem se zastavila jen na jedno cigárko..... tudíž si jdu dát druhé....
jinak, Lenica mi tu tanečnici asi poslala obráceně, nebo co , mě i Lukášovi se točí po směru (doprava) .
Hadrříkovi příští týden přijede pan holič a ostříhá ho, takže nám začne dekovací sezóna.... Lukáš tomu rozumí, tak se nechám poučit .
Za pět minut budu z5

19.10.2007 12:10

cheyenne napsal(a):
Už jsem tadyyyy, měla jsem toho po ránu moc, sice jsem vstala zas až po devátý, ale od tý doby jsem se zastavila jen na jedno cigárko..... tudíž si jdu dát druhé....
jinak, Lenica mi tu tanečnici asi poslala obráceně, nebo co , mě i Lukášovi se točí po směru (doprava) .
Hadrříkovi příští týden přijede pan holič a ostříhá ho, takže nám začne dekovací sezóna.... Lukáš tomu rozumí, tak se nechám poučit .
Za pět minut budu z5

Lukáš tomu rozumí super, tak to na něj v sobotu vysypu nějaké dotazy ohladně těch dek!

19.10.2007 12:10

klawdie napsal(a):

19.10.2007 12:13

molly napsal(a):

Jééé Zuzko, co to je za krásnej strom? Je úžasenej, jak v pralese

19.10.2007 12:15

klawdie napsal(a):
Lukáš tomu rozumí super, tak to na něj v sobotu vysypu nějaké dotazy ohladně těch dek!

Jinak dneska se mi daří obchody, právě jsm prodala rajtky a koupila koženej podbřišník za 350,- heh..ten co mám Molly od Vás je super ale k mému sedlu se blbě dotahuje, jak tam je ten cancour pod gumama tak se mi vždycky zarazí u okraje sedla, tohle je jinak řešený...paní měla i na prodej hnědou dečku za kilo, ale už je pryč, jsem ale už nenašla ten inzerát a vím že tam toho měla víc za pár šupu tak jsem ji poprosila at mi to pisne jeste na email a já vám to sem kdyžtak přetlumočím...ještě mám na prodej helmu, sedlo a podbřišník kdyby někdo měl zájem...

19.10.2007 12:16

tajemma danny napsal(a):
Jééé Zuzko, co to je za krásnej strom? Je úžasenej, jak v pralese

to jsi fotila ty? to je boží, taky mám jeden uměleckej kmen možná jsem ho tu už ukazovala, takhle naaranžovany už jsem to potkala...

19.10.2007 12:17

molly napsal(a):

Kousek ode mne...Je jich tam víc,ale tenhle je.....památnej

19.10.2007 12:18

molly napsal(a):

19.10.2007 12:20

molly napsal(a):

Když jedu kolem,vždycky u něj chvíli strávím....

19.10.2007 12:21

molly napsal(a):

Fakt boží...já jsem zase v Chorvatsku obdivovala barevnost kůry eukaliptových stromů...

19.10.2007 12:22

tajemma danny napsal(a):
Fakt boží...já jsem zase v Chorvatsku obdivovala barevnost kůry eukaliptových stromů...

Tak já přihodím včerejší foto z Hradce

19.10.2007 12:22

tajemma danny napsal(a):

Jak chameleon

19.10.2007 12:23

cheyenne napsal(a):
Tak já přihodím včerejší foto z Hradce

19.10.2007 12:25

klawdie napsal(a):

Ještě vám přihodím, jak si Hadřík užívá konec sezóny

19.10.2007 12:26

cheyenne napsal(a):
Ještě vám přihodím, jak si Hadřík užívá konec sezóny

Co by mohl dělat v ohradě? Žere

19.10.2007 12:27

cheyenne napsal(a):
Co by mohl dělat v ohradě? Žere

Občas koukne, co se kde děje...

19.10.2007 12:28

cheyenne napsal(a):
Občas koukne, co se kde děje...

A hurá k balíku

19.10.2007 12:29

cheyenne napsal(a):
To jo

Andrej - mám tu pod bočnice a před sedlo.
Evi, kdo vám bude stříhat? Že bych, pokud by to šlo, přivezla myšáka a nechala ho taky voflákat. Je to fakt potřeba. Pokud teda mají ten nehlučný strojek. Roječek je od jisté doby choulostivý na vše co se k němu přiblíží. minulý týden ho martin koval a hned hlásil - jak po mě jednou kopnu, přestávám dělat
A už dlouho jsem se Tě chtěla zeptat ke komu sem jezdíš? TY fotky jak jsi tu jednou ukazovala vypadaly jako z Božanova.

19.10.2007 12:30

cheyenne napsal(a):
A hurá k balíku

Se někdo má

19.10.2007 12:31

cheyenne napsal(a):
A hurá k balíku

Tak dneska jsem asi bez oběda...nějak nemám vůbec hlad...mno uvidíme později...
N národní parku mají super pralesácké lesy...moc se mi tam líbilo...

19.10.2007 12:34

tajemma danny napsal(a):
Tak dneska jsem asi bez oběda...nějak nemám vůbec hlad...mno uvidíme později...
N národní parku mají super pralesácké lesy...moc se mi tam líbilo...

Holky, boží fota He, Evi, hadřík mi čím dál tím víc připomíná Honzu

19.10.2007 12:39

lanika napsal(a):
Holky, boží fota He, Evi, hadřík mi čím dál tím víc připomíná Honzu

Hezký fotečky Evi...no za Evču dodám že to bylo z hvězdy, taky jsem jednou v Božanově byla vyšlápla jsem si korunu, fuj!

Jinak holky paní mi poslala seznam, dobrý ceny třeba by někoho z vás mohlo něco zajímat,tak se podělím...:

Kentaur textilní podbřišník, měkký, polstrovaný 130 cm bez dotah.gumy 200 Kč
Kamaše přední neoprenové s plastovým výliskem černé 250 Kč
Dečky:
Modrá přošitá do menších čtverců 250 Kč
Zlutá vykrojená 250 Kč
Tmavě modrá sametová 300 Kč

Bandáže flees světle modré 2 ks kvalitní 150 Kč
Bandáže vlněné smetanové 2 ks 100 Kč
Čabraka černá na velkého koně starší 50 Kč
Čabraka tmavě zelená na pony 50 Kč
Martingal hnědý starší napoškozený 100 Kč
Nánosník hanoverský hnědý 100 Kč
Zvony neoprenové s kůží na vrchu vel na ČT 200 Kč
Vodítko nové barvené moc pěkné 100 Kč

19.10.2007 12:43

tecos napsal(a):
Andrej - mám tu pod bočnice a před sedlo.
Evi, kdo vám bude stříhat? Že bych, pokud by to šlo, přivezla myšáka a nechala ho taky voflákat. Je to fakt potřeba. Pokud teda mají ten nehlučný strojek. Roječek je od jisté doby choulostivý na vše co se k němu přiblíží. minulý týden ho martin koval a hned hlásil - jak po mě jednou kopnu, přestávám dělat
A už dlouho jsem se Tě chtěla zeptat ke komu sem jezdíš? TY fotky jak jsi tu jednou ukazovala vypadaly jako z Božanova.

Přijede nám stříhat Dušek, co má za strojek nevíme, prej na baterky , ale stříhal tam i jednoho magora, co nerespektuje lidi, stříhal prej i ve Francii, prostě nejspíš umí.... má přijet ve středu
Jinak, v létě jsme byli v Jetřichově u Kunešových, ale courali jsme všude po okolí

19.10.2007 12:44

cheyenne napsal(a):
Přijede nám stříhat Dušek, co má za strojek nevíme, prej na baterky , ale stříhal tam i jednoho magora, co nerespektuje lidi, stříhal prej i ve Francii, prostě nejspíš umí.... má přijet ve středu
Jinak, v létě jsme byli v Jetřichově u Kunešových, ale courali jsme všude po okolí

Kdyžtak ti pošlu na mail telefon, jestli chceš, prej toho má v Hradci na stříhání hodně, ale všechno je o dohodě....

19.10.2007 12:44

klawdie napsal(a):
Hezký fotečky Evi...no za Evču dodám že to bylo z hvězdy, taky jsem jednou v Božanově byla vyšlápla jsem si korunu, fuj!

Jinak holky paní mi poslala seznam, dobrý ceny třeba by někoho z vás mohlo něco zajímat,tak se podělím...:

Dečky:
Zlutá vykrojená 250 Kč

Já bydlím přesně pod Hvězdou - to je sranda. Myslím, že ta jedna fotka byla z Božanova. A ke komu tam jezdite? Jak je v Hk? Tady pořád padá bílí neřád, chvilku sluní, pak zase bílo.... Si zítra vezmu termoboty, tři bundy a miminu všechny deky Jooo a placatici Pijete holky whisku? Tullamorku?

19.10.2007 12:46

klawdie napsal(a):

Holky Pepíno Dušek je šikula... Hlavně dělá i zoubky,takže kdyby Vás trápilo žvýkaní Vašich miláčků.... A Evi,pozdravuj ho ode mne...Já se s ním naposled viděla někdy v srpnu :-( dík

19.10.2007 12:46

klawdie napsal(a):

Dečky:
Zlutá vykrojená 250 Kč

Jo jo, na Hvězdě jsme se taky byli mrknout.... to byla nádhera, vrátila bych se do těch končin hned.... i když já choulostivka si počkám na teplejší jarní dny a zajedu tam i se Saxulí...

19.10.2007 12:50

cheyenne napsal(a):
Jo jo, na Hvězdě jsme se taky byli mrknout.... to byla nádhera, vrátila bych se do těch končin hned.... i když já choulostivka si počkám na teplejší jarní dny a zajedu tam i se Saxulí...

Odpovídala jsem nahoře, byli jsme v Jetřichově
Vždycky jsme projeli nějakou louku a vyloupli se bůh ví kde, takže to tam stejně moc neznám
Jinak, v Hradci mraky, mezi nima občas vykoukne modro a kosa....
Tady písník v Jetřichově...

19.10.2007 12:53

molly napsal(a):
Holky Pepíno Dušek je šikula... Hlavně dělá i zoubky,takže kdyby Vás trápilo žvýkaní Vašich miláčků.... A Evi,pozdravuj ho ode mne...Já se s ním naposled viděla někdy v srpnu :-( dík

Pozdravovat budu, zoubky budeme řešit na jaře, Hadřík to má naplánovaný a u saxíka uvidíme, kdy je vymění, zubař říkal, že jsou nic moc, ale hubenej neni , tak do toho nebude šťourat zbytečně moc, prej budem dávat do kupy až ty nový, stálý....
hubenej teda fakt neni

19.10.2007 12:56

cheyenne napsal(a):

Jeee Kunda Kunešu (sry za ty výrazy ale tady se mu fakt tak říká). V létě mi ve dvě v noci vysvětloval jak se sere na lopatu - doslova a pak v 2.30 jezdil po stáji na tom rezatci co tam mají a ten krásně vyhazoval To je prostě kunda no..... A to podotýkám, že jsem ráno vstávala v 5hod a´jeli jsme do hořic na trenink a oni mě tam takhle hezky zaměstnávali A teť v Jetřichově byl na hubertu taky drsnej - to je přesně ten rádoby kovboj, ale v poho. Jak jste se k nim dostali? To až tady budete uděláme nějakou hromadnou vyjížďku po našem krásném okolí
já tu bydlím tři roky a první zimu jsem měla zápal plic
Tel by byl super, asi bude nejl se domluvit přímo s ním

19.10.2007 13:00

cheyenne napsal(a):
Pozdravovat budu, zoubky budeme řešit na jaře, Hadřík to má naplánovaný a u saxíka uvidíme, kdy je vymění, zubař říkal, že jsou nic moc, ale hubenej neni , tak do toho nebude šťourat zbytečně moc, prej budem dávat do kupy až ty nový, stálý....
hubenej teda fakt neni

Ahoj evčo, vzpoměla sis na ten inzeráááááááát

19.10.2007 13:00

tecos napsal(a):
Jeee Kunda Kunešu (sry za ty výrazy ale tady se mu fakt tak říká). V létě mi ve dvě v noci vysvětloval jak se sere na lopatu - doslova a pak v 2.30 jezdil po stáji na tom rezatci co tam mají a ten krásně vyhazoval To je prostě kunda no..... A to podotýkám, že jsem ráno vstávala v 5hod a´jeli jsme do hořic na trenink a oni mě tam takhle hezky zaměstnávali A teť v Jetřichově byl na hubertu taky drsnej - to je přesně ten rádoby kovboj, ale v poho. Jak jste se k nim dostali? To až tady budete uděláme nějakou hromadnou vyjížďku po našem krásném okolí
já tu bydlím tři roky a první zimu jsem měla zápal plic
Tel by byl super, asi bude nejl se domluvit přímo s ním

No jo, bylo mi blbý psát, že jsme byli u kundovejch..... správce soráč
Trochu to tam vypadalo tak, že přijedeme na louku a letíme, ale Hadříkovi to bylo jedno a aspoň se trošku rozhejbal .
Správnejch příhod máme taky dost, zavřít koně z ohrady a jdem hrát golf a podobně, to probíhalo dost často..... no, vlastně Péťa začal Hardymu říkat hadr
Tady je Péťa Kunda na tom rezatci....

19.10.2007 13:01

rocky napsal(a):

Jo, včera jsem to vytiskla a zapomněla doma
Dneska ho vemu sebou a vyvěsim, už ho mám připravenej....

19.10.2007 13:02

rocky napsal(a):

ségra nic z toho nepotřebujuuu. Psala mi Káča že tam u nich ma nekoho od koho kupuje veci za nakupku, tak rockymu koupila na zimu termodeku za 1200kč-pěkná cena že?

19.10.2007 13:05

cheyenne napsal(a):
No jo, bylo mi blbý psát, že jsme byli u kundovejch..... správce soráč
Trochu to tam vypadalo tak, že přijedeme na louku a letíme, ale Hadříkovi to bylo jedno a aspoň se trošku rozhejbal .
Správnejch příhod máme taky dost, zavřít koně z ohrady a jdem hrát golf a podobně, to probíhalo dost často..... no, vlastně Péťa začal Hardymu říkat hadr
Tady je Péťa Kunda na tom rezatci....

A dostali jsme se tam celkem náhodou, před pár lety jsem jela na chalupu na dovolenou a hledala jsem, kam ustájit Cheyenna, abych si ho mohla vzít sebou, jediný, kde se mi líbilo, bylo v Jetřichově u pana Retra (ten největší koňák v okolí ), ale ten odjížděl pryč, tak jsem nakonec koně nechala v HK. Takže jsme tam jeli najisto, když jsme letos hledali místo pro Hadříka, ale neměl místo, tak nás poslal o těch pár metrů vedle a tam byl zrovna volnej box.... takže tak, náhodou a byli jsme fakt rádi, protože tam byla pořád sranda, jenom nás každej den tahali do hospody

19.10.2007 13:05

cheyenne napsal(a):
Jo, včera jsem to vytiskla a zapomněla doma
Dneska ho vemu sebou a vyvěsim, už ho mám připravenej....

díky, já jen že dneska by měla být lucina naposled v roudničce..tak mě ještě chybí jeden člověk

19.10.2007 13:09

rocky napsal(a):
díky, já jen že dneska by měla být lucina naposled v roudničce..tak mě ještě chybí jeden člověk

Kolem třetí tam budu a pověsim
Adél, poslala jsem ti na maila to číslo
Malý kvíz pro všechny.... copak dělá kovboj v lese?

19.10.2007 13:09

klawdie napsal(a):

Miminko....

19.10.2007 13:10

cheyenne napsal(a):
Kolem třetí tam budu a pověsim
Adél, poslala jsem ti na maila to číslo
Malý kvíz pro všechny.... copak dělá kovboj v lese?

hledá....

19.10.2007 13:11

klawdie napsal(a):
hledá....

houby který by počůral

19.10.2007 13:11

klawdie napsal(a):
hledá....

močííííííí do výýýše očííííí

19.10.2007 13:20

cheyenne napsal(a):
Miminko....

Holky ,jedu do Předměřic...tak se tu mějte a pěkný zbytek dne...Samo taky víkend a vy "huberťáci" koukejte se hnedle v pondělí vytasit s fotečkama Budu makat,ale vzpomenu si na Vás.... Tak čauec...

19.10.2007 13:25

molly napsal(a):
Holky ,jedu do Předměřic...tak se tu mějte a pěkný zbytek dne...Samo taky víkend a vy "huberťáci" koukejte se hnedle v pondělí vytasit s fotečkama Budu makat,ale vzpomenu si na Vás.... Tak čauec...

No fuj!!!Venku padaj malý sněhový krupky!!!! Tak čau...

19.10.2007 13:27

molly napsal(a):

Ahoooj Zuzi...pěknej víkend!

19.10.2007 13:34

molly napsal(a):

Tak jsem teď přijela z obídku, dala jsem si kuř. řízek s br. kaší...zase dobrý. Jinak já letos huberty vzdala, Leošku ještě rok ušetřím od hromadné vyjížďky po okolí a Gitka už má volno...
Ty jo jak jsem byla předevčírem v Kloko tak Kala už má pořádný břucho...vypadá to, jako by už chtěla rodit... o víkendu vám ji vyfotím.
Když jsem dávala koně domů tak jsem jediná, která si hned užije podestýlky je Kala, okamžitě po vstupu do boxu sebou flákne a deset minut leží, pak se zvedne a jde dlabat...frajerka že? Tadle kobča mi také moc přirostla k srdci...jsem ráda že se už uklidnila a zvykla si na nás...
s tínhle krasavcem je připuštění hanoverák Calanthano

19.10.2007 13:40

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem teď přijela z obídku, dala jsem si kuř. řízek s br. kaší...zase dobrý. Jinak já letos huberty vzdala, Leošku ještě rok ušetřím od hromadné vyjížďky po okolí a Gitka už má volno...
Ty jo jak jsem byla předevčírem v Kloko tak Kala už má pořádný břucho...vypadá to, jako by už chtěla rodit... o víkendu vám ji vyfotím.
Když jsem dávala koně domů tak jsem jediná, která si hned užije podestýlky je Kala, okamžitě po vstupu do boxu sebou flákne a deset minut leží, pak se zvedne a jde dlabat...frajerka že? Tadle kobča mi také moc přirostla k srdci...jsem ráda že se už uklidnila a zvykla si na nás...

wauw to jsem zvědavá co z ní vyleze kdypak má termín?

19.10.2007 13:42

tajemma danny napsal(a):

Krasavec....
že by podoba se Saxíkovým tatíkem?
(staženo z www.nhkladruby.cz)

19.10.2007 13:45

klawdie napsal(a):
wauw to jsem zvědavá co z ní vyleze kdypak má termín?

Až koncem května 2008...
Fotka Calanthana byla stáhnuta ze stránek stáje MUSTANG...snad jim to nebude vadit
Jsem na to také zvědavá...zatím měl samé Rock´ n Rollátka...tak poprvé změna

Přidejte reakci

Přidat smajlík