Ahoj všem těžce pracujícím !
Přináším fotoreportáž z Hubertovi jízdy na Novém hradci. Kochejte se a smějte, ať máte ten první pracovní den co nejlepší
Začínáme pátečním počasím na Broumovsku ( foceno v 17.30) - opravdu chceš někam jet? No tak jo, vezmeme si ale všechny bundy a snad to přečkáme bez zápalu plic
tecos
napsal(a):
Přináším fotoreportáž z Hubertovi jízdy na Novém hradci. Kochejte se a smějte, ať máte ten první pracovní den co nejlepší
Začínáme pátečním počasím na Broumovsku ( foceno v 17.30) - opravdu chceš někam jet? No tak jo, vezmeme si ale všechny bundy a snad to přečkáme bez zápalu plic
Já myslím, že si se zbláznila - celou dobu budu sedět v autě a Ty si jezdi kde chceš. Ani ten pytel nejde zvednout na rameno - jsem zvědavý jak bude Roječek skákat.....
tecos
napsal(a):
Já myslím, že si se zbláznila - celou dobu budu sedět v autě a Ty si jezdi kde chceš. Ani ten pytel nejde zvednout na rameno - jsem zvědavý jak bude Roječek skákat.....
Hoj Adeli, tak já se přidávám..taky vás holky všechny zdravím a už teď musím říct, jak mi po vás bude hrozně smutno, tož aspoň vždycky vyšlu sms...:)Frčím v 3 ráno do té debilní Prahy a jsem tam až do pátku...neumím si ani představit, co to bude za čoro moro, jak si na Kerku po 5 dnech sednu...Jink mě aspoň pak nějak poinformujte, jak bylo na hubertu..:) teď to tady omrknu od Adeluše:)tady já na hubertu s causinkou z ifauny:)
tecos
napsal(a):
Sobota ráno - jsme připraveni na cestu. Sluníčko svítí, deka hřeje a po horském sněhu ani památky - Ještě že jsem Tě přemluvila. Přemlouvat si nemusela, chtěl jsem jet. Jen jsme nemuseli mít auto narvané bundami a dekami. Však oni se neztratí - nic takového jsem neřekl.........
kukinatost
napsal(a):
Hoj Adeli, tak já se přidávám..taky vás holky všechny zdravím a už teď musím říct, jak mi po vás bude hrozně smutno, tož aspoň vždycky vyšlu sms...:)Frčím v 3 ráno do té debilní Prahy a jsem tam až do pátku...neumím si ani představit, co to bude za čoro moro, jak si na Kerku po 5 dnech sednu...Jink mě aspoň pak nějak poinformujte, jak bylo na hubertu..:) teď to tady omrknu od Adeluše:)tady já na hubertu s causinkou z ifauny:)
tak a kdo byl samozřejmě nejblíž občestvovacího vozu?
tecos
napsal(a):
Sobota ráno - jsme připraveni na cestu. Sluníčko svítí, deka hřeje a po horském sněhu ani památky - Ještě že jsem Tě přemluvila. Přemlouvat si nemusela, chtěl jsem jet. Jen jsme nemuseli mít auto narvané bundami a dekami. Však oni se neztratí - nic takového jsem neřekl.........
Ahoj Jani. Jasně, mrkej a já pokračuji v uměleckém vyprávění :-)
Jak rezatice?
Neboj, ta koza fakt netrká. Pokud ale nebudeš skákat, nechám si jí a Ty budeš na řetězu u stromu
tecos
napsal(a):
Jak rezatice?
Neboj, ta koza fakt netrká. Pokud ale nebudeš skákat, nechám si jí a Ty budeš na řetězu u stromu
Zůstaň tam, fakt jedeš taky, nezbláznili jsme se - koza jela na svatbu
tecos
napsal(a):
Jak rezatice?
No, Gasulina docela překvapila, málo co jsme spolu občas bojovaly - jakože huba z panceřu, tak skákala všecko, jak kdyby to mělo přes metr...:)jenom jedna větvička křoku vykukovala výš a hup, skok jak přes oxer 120...magor..jakože svižná byla fest a jak je to kolos, tak usedět to a nenechat se vytáhnout byla docela fuška..jenže o, bylo to její poprvé mezi koňma, tak se zas není čemu až tak divit..:)
tecos
napsal(a):
Zůstaň tam, fakt jedeš taky, nezbláznili jsme se - koza jela na svatbu
Hlavně mu vytáhni prosím tě tu dečku na kohoutku. Neboj, nesedlám poprvé
kukinatost
napsal(a):
No, Gasulina docela překvapila, málo co jsme spolu občas bojovaly - jakože huba z panceřu, tak skákala všecko, jak kdyby to mělo přes metr...:)jenom jedna větvička křoku vykukovala výš a hup, skok jak přes oxer 120...magor..jakože svižná byla fest a jak je to kolos, tak usedět to a nenechat se vytáhnout byla docela fuška..jenže o, bylo to její poprvé mezi koňma, tak se zas není čemu až tak divit..:)
Tak hlavně že jste to holky v pořádku zvládly a užili jste si to. U nás bylo asi je 20 koní, ale moc pěkný, poklidný, myslím, že jen jeden pád. Roječek vyskakoval, nebordelil. Byli tam i kamarádi kovbojové, pěkně jsme popili,moje whisky všem chutnala - i blondýnám
a na konec jsme si i s jedním kamarádem koně vyměnili a já se svezla na kravičce - Klafus mě fotila, tak snad dodá fotky....
No a fotoreportáž pokračuje - proč jsi chodila k té kobyle tak blízko? já tam nešla, ale trefila mě taky. Blbý déšť! Ještě že jsme vybavení
tecos
napsal(a):
Tak hlavně že jste to holky v pořádku zvládly a užili jste si to. U nás bylo asi je 20 koní, ale moc pěkný, poklidný, myslím, že jen jeden pád. Roječek vyskakoval, nebordelil. Byli tam i kamarádi kovbojové, pěkně jsme popili,moje whisky všem chutnala - i blondýnám
a na konec jsme si i s jedním kamarádem koně vyměnili a já se svezla na kravičce - Klafus mě fotila, tak snad dodá fotky....
No a fotoreportáž pokračuje - proč jsi chodila k té kobyle tak blízko? já tam nešla, ale trefila mě taky. Blbý déšť! Ještě že jsme vybavení
Blondýný
tecos
napsal(a):
Tak jdem na to
Fakt máme jet za liškou? A kdo to je? To je sranda.....
tecos
napsal(a):
Fakt máme jet za liškou? A kdo to je? To je sranda.....
Tady je - Pepa
tecos
napsal(a):
Osiřelá
Tak jsem vás zase našla - tu su š´tastná..... Aneb Sabula neviditelný...
tecos
napsal(a):
Tak jsem vás zase našla - tu su š´tastná..... Aneb Sabula neviditelný...
Konečně svačina - Fakt je ta ohlávka nutná....
tecos
napsal(a):
Konečně svačina - Fakt je ta ohlávka nutná....
To si dám, travička. Ještě že mám tu deku se jménem, takhle všichni vidí kdo jsem
tecos
napsal(a):
To si dám, travička. Ještě že mám tu deku se jménem, takhle všichni vidí kdo jsem
A jak blondýny? Taky se připravují na pívo a páreček....
tecos
napsal(a):
A jak blondýny? Taky se připravují na pívo a páreček....
Nemůžeme za to! Doma nám nedají najíst.....
tecos
napsal(a):
Nemůžeme za to! Doma nám nedají najíst.....
Neeeee, miláčku to by Ti nechutnalo! Myslíš?
tecos
napsal(a):
Neeeee, miláčku to by Ti nechutnalo! Myslíš?
Tak jo, máš pravdu. Travička je lepší - i andy mi to schválila s úsměvem na rtech...
tecos
napsal(a):
Tak jo, máš pravdu. Travička je lepší - i andy mi to schválila s úsměvem na rtech...
Vysmáté sluníčka hrozně unavení konící aneb stále usměvavá Klafuš
tecos
napsal(a):
Vysmáté sluníčka hrozně unavení konící aneb stále usměvavá Klafuš
Jsem holt fešák!
tecos
napsal(a):
Moji kluci
A fakt má čtyři nohy? Jo, já vidím čtyři - kolik jsi těch piv Fando vypil?
tecos
napsal(a):
Fakt se mi do sedla nechce, ale asi budu muset.....
tecos
napsal(a):
teda adél já ti dám..stále vysmátá Klafus :-D to je hezký..no jasně že nebudu škrt a fotči pošlu.všechny sem hodila do jerryho fotoalba,ale klidně ti je pošlu zvlášť i na mail.není problém.Tak nejdřív tu tě taky trošku prezentuju a pak dodám odkaz
Tak kdopak sem nám to tu směje?
tecos
napsal(a):
Fakt se mi do sedla nechce, ale asi budu muset.....
hup, to byl skok
klafus
napsal(a):
teda adél já ti dám..stále vysmátá Klafus :-D to je hezký..no jasně že nebudu škrt a fotči pošlu.všechny sem hodila do jerryho fotoalba,ale klidně ti je pošlu zvlášť i na mail.není problém.Tak nejdřív tu tě taky trošku prezentuju a pak dodám odkaz
Ahoj Klafuš. Proboha, neee jen mě! Všechny. Pošli odkaz prosím, já už jsem z toho tady celá zmožená.
Poslední hubertská - tak ahoj za rok...
tecos
napsal(a):
Ahoj Klafuš. Proboha, neee jen mě! Všechny. Pošli odkaz prosím, já už jsem z toho tady celá zmožená.
Poslední hubertská - tak ahoj za rok...
A poslední do fotoseriálu. po hubertu jsme jeli miminku pro granulky Ascana- Acana. Pozdravili jsme se Zuzi - je to super obchodnice. Prodala nám i set z hračkama. Zuzi - opravdu měla největší úspěch plišová pískací kostiška - nepřežila ani do rána....
Naše bojvnice ve svém království hraček s oranžovou kořistí
klafus
napsal(a):
Tak co jedem?
tecos
napsal(a):
Holky ,fotečky super
večeřím a pak hurá na kutě... čau zítra
klafus
napsal(a):
Tak sme přežili!
ahele mě se nějak přebarvil kůň nebo co...
tecos
napsal(a):
Tak ta nemá chybu....
Jinak všem ostatním tady posílám odkaz...tak si vyberte co chcete
http://album.volny.cz /malvina1 je to za 5./Hubert-Majtan
klafus
napsal(a):
Jinak všem ostatním tady posílám odkaz...tak si vyberte co chcete
http://album.volny.cz /malvina1 je to za 5./Hubert-Majtan
Blondýny se sem hoděj zítra..jim nemůžu brát ten post.Myslim,že Klárka si to tady zítra ještě dá :-) Hele jesi chceš Adél,tak ti můžu ještě poslat nějaký kraťoučky videjka.Hl. z toho skákání v lese...myslim že sem tě tam chytla taky
molly
napsal(a):
Holky ,fotečky super
večeřím a pak hurá na kutě... čau zítra
Ahoj Adél, Klárko, Zuzi
Jojo souhlasím Hubert byl supr! I počasí přálo!!A country bál večer neměl chybu, domů jsme dorazili o půl 3..opravdu náročný den ale řeklo se že se to musí zapít tak se to poctivě zapilo
Jdu spinkat jsem slaboučkáááá
rocky
napsal(a):
Ahoj Adél, Klárko, Zuzi
Jojo souhlasím Hubert byl supr! I počasí přálo!!A country bál večer neměl chybu, domů jsme dorazili o půl 3..opravdu náročný den ale řeklo se že se to musí zapít tak se to poctivě zapilo
Jdu spinkat jsem slaboučkáááá
Tak brou noc Péťo..jeden letec na dobrou noc
tecos
napsal(a):
Dobré ráno do všech krajů!
Tak vám to pracantky kousek posouvám, ať si taky užijete - včera jsem se s tím mořila pěkně dlouho - 4MG fotky jsou děs
Tak všem pěkný den - u nás zase zasněženo a miminko poprvé samo doma
Tak už je to tady zase- PONDĚLÍÍÍÍÍ jak mě se dnes nechtělo z postýlky do týýý zimy
tecos
napsal(a):
Krásné,chladné ránko všem Ještě jednou chválím fotečky,jistě jste si to užily
Čekám na pokračování
Já mám doma cca týden nového člena rodiny,v pátek byla poprvé "na volno" ,tak jsem Vám ji vyfotila
molly
napsal(a):
Krásné,chladné ránko všem Ještě jednou chválím fotečky,jistě jste si to užily
Čekám na pokračování
Já mám doma cca týden nového člena rodiny,v pátek byla poprvé "na volno" ,tak jsem Vám ji vyfotila
Jmenuje se "Ali" ,je jí cca 8let,dostala jsem zadarmo s klecí... Majitel(bývalý) si pořídil "Žaka" a prej by to v paneláku bylo moc...
tecos
napsal(a):
A já jsem přece takovej útulek pro zvířátka,která nikdo nechce
Jen fretka je z ní na větvi ,občas visí na její kleci a chtěla by ji lovit... Dračice
molly
napsal(a):
A já jsem přece takovej útulek pro zvířátka,která nikdo nechce
Jen fretka je z ní na větvi ,občas visí na její kleci a chtěla by ji lovit... Dračice
Ahoj Zuzi. Holčina je moc pěkná - švagr jich má asi 6Ks .
Posílám našeho žakouše.
Péťo - mě se taky silně nechtělo, obzvlášť když jsem viděla zbytek rodinky jak vychrupuje v pelíškách - časem je sem šoupnu.
tecos
napsal(a):
Posílám našeho žakouše.
Péťo - mě se taky silně nechtělo, obzvlášť když jsem viděla zbytek rodinky jak vychrupuje v pelíškách - časem je sem šoupnu.
Ahojda holky,
jsem na tom úplně stejn jako vy, jen na mě něco ráno skočilo tak chlastám po kýblech coldrex...
Fotky jsou luxusní, musela to bejt prča...třeba za nějaký ten rok vyrazím s váma...až bude Leouša starší...
Přeji všem pěkné pondělí a ať všem rychle práce odsejpá a utíká...
tecos
napsal(a):
Posílám našeho žakouše.
Jééé Adél vy máte Žakouše?????no ten je supr a ten Zuzky novej přírustek taky!!!! Taky bych brala ale je to moc peníííízkůůů
tajemma danny
napsal(a):
Ahojda holky,
jsem na tom úplně stejn jako vy, jen na mě něco ráno skočilo tak chlastám po kýblech coldrex...
Fotky jsou luxusní, musela to bejt prča...třeba za nějaký ten rok vyrazím s váma...až bude Leouša starší...
Přeji všem pěkné pondělí a ať všem rychle práce odsejpá a utíká...
No už teď se Danny těšíme že za nějakej ten rok pojedete s Leoškou s námi
tecos
napsal(a):
Taky bych chtěla velkého papoucha,co mluví..Ale tahle potřebovala domov,tak jsem si ji vzala.Jinak bych zůstala bez papouška...Můj odešel cca před 2měsíci..........
rocky
napsal(a):
Zuzi a tenhle je co za druh?
Amazoňan malý... Má hóóódně pronikavý hlas,když na to přijde...Není nijak moc ochočená ,ale s tím si poradím...Střední velikost papouška
sadzi saj

rocky
napsal(a):
Zuzi a tenhle je co za druh?
Ahoj holky,
tak Vás všechny při ránu zdravím. Adél a Klárko, super fotečky, muselo být My měli taky v sobotu Huberta, ale byli jsme s kámoškou jenom jako diváci, už v první části, než dojeli na přestávku jeden koník vysypal holčinu a běžel si to směr domů Mělník a naše stájová kolegyně se taky prolítla, ale naštěstí obě v pohodě a ta druhá pokračovala v jízdě, pro tu první museli pro chudáka jet.
Jinak já včera brutálně zmokla, padali nějaký šílený kroupy a já byla zrovna venku, takže mazec. Kobča je chudák trochu vystátá.
Jinak Zuzi super papouch
molly
napsal(a):
Amazoňan malý... Má hóóódně pronikavý hlas,když na to přijde...Není nijak moc ochočená ,ale s tím si poradím...Střední velikost papouška
Máme, ale jak jsme říkali zuzi, nevíme jestli je to samec nebo samička. Míša jí má už asi 11´let, takže už jí asi nebudeme trápit. Jsme taky taková záchraná stanice. Máme v plánu baráček, chovnou stanici na ohaře a jacky, spoustu volier, havěť všeho druhu...
Já jsem se z rýmy po třech týdnech konečně vyhrabala, ale dnes necítím nohy. Jako kdybych je neměla. Včera jsem ztrávili půl dne u Ireny. Přijeli kupci a chtěli samo vidět všechny koně pod sedlem. Takže jsem po sobotě ještě odjezdila a hlavně odskákala 3 koně - na Le Patronce pokud se nedržíš, padáš i na 60cm skoku. Dnes jsem jak kdybych celý víkend házela lopatou....
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky,
tak Vás všechny při ránu zdravím. Adél a Klárko, super fotečky, muselo být My měli taky v sobotu Huberta, ale byli jsme s kámoškou jenom jako diváci, už v první části, než dojeli na přestávku jeden koník vysypal holčinu a běžel si to směr domů Mělník a naše stájová kolegyně se taky prolítla, ale naštěstí obě v pohodě a ta druhá pokračovala v jízdě, pro tu první museli pro chudáka jet.
Jinak já včera brutálně zmokla, padali nějaký šílený kroupy a já byla zrovna venku, takže mazec. Kobča je chudák trochu vystátá.
Jinak Zuzi super papouch
Čauvec holčiny...no tak co dodat, snad nějakej osobní výběr fotek z Klárčina alba...sama jsem fotila na začátku oblékání v šatně, dodám at se pobavíte!Tohle jsem vytvořila mazlíkovi aby byl fešák...
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Čauvec holčiny...no tak co dodat, snad nějakej osobní výběr fotek z Klárčina alba...sama jsem fotila na začátku oblékání v šatně, dodám at se pobavíte!Tohle jsem vytvořila mazlíkovi aby byl fešák...
Pěkný a co Sabula nezlobil??
klawdie
napsal(a):
Papouši jsou super! taky si chci jednoho na starý kolena pořídit, ted by byl chudák, bych na něj neměla čas, ale moooc se mi libíííí!
Jinak pro leničku a jiné co zajíma, jak se povedla premiéra a první akce mezi konmi, první pul hodinka na louce tragická, SAbula vubec nechápal co se děje, zvlášt když někteří inteligentí to kolem nás pokrosili, bal se koní, byl rozhozenej...cval hrrr jedem skoky letíme...ale pak pochopil oč jde a začal se chovat jako ostaní z teamu...v lese to bylo super, skoky jsme byli omrknout už den předtím, takže jsme věděli že nás tam čekají břevna ve výšce 60-70 cm..pohoda skoky,nejezdili jsme v chumlu na skoky jsme najižděli jednotlivě a Sabula to celkem pochopil a najížděl v klidu...měla jsem z něj radost, myslím že mě hodně překvapil...takže i my miminka jsme to zvládli, první hubert je za námi a těšíme se na další..
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Papouši jsou super! taky si chci jednoho na starý kolena pořídit, ted by byl chudák, bych na něj neměla čas, ale moooc se mi libíííí!
Jinak pro leničku a jiné co zajíma, jak se povedla premiéra a první akce mezi konmi, první pul hodinka na louce tragická, SAbula vubec nechápal co se děje, zvlášt když někteří inteligentí to kolem nás pokrosili, bal se koní, byl rozhozenej...cval hrrr jedem skoky letíme...ale pak pochopil oč jde a začal se chovat jako ostaní z teamu...v lese to bylo super, skoky jsme byli omrknout už den předtím, takže jsme věděli že nás tam čekají břevna ve výšce 60-70 cm..pohoda skoky,nejezdili jsme v chumlu na skoky jsme najižděli jednotlivě a Sabula to celkem pochopil a najížděl v klidu...měla jsem z něj radost, myslím že mě hodně překvapil...takže i my miminka jsme to zvládli, první hubert je za námi a těšíme se na další..
Klári, tak to je super
Zuzi si tu ještě??
klawdie
napsal(a):
Andrej musím upřímě říct že Sabula opravdu nezlobil, na začátku byl zmatený,ale žádný naschváli, pak se srovnal a byl to super partak se skákáním něměl problém, jedinkrát nezaváhal, ani když tam na zlomený skok přihodili větev, což překvapilo mě on si s tím poradil, hezky jsme s zajezdili, jery po té co se ráno nadopoval kukuřici(ráno utekl z boxu a vyluxoval bednu kukuřice) byl i přesto ok. je to starej mazák...Grace není třeba mluvit, ta je pohodář, jen pak domů už se více těšila!nelituji že jsem jela...Dokonce i halali jsem se zučastnili,ale nechtěla jsem ho pouštět jen si tak za nima zacválat, stejný napad měla i Ivča od nás ve stáje, takže odstartovali kluci koukali jak puci a pak jsme si v klidu nacválali a dojeli chumel, jen na posledních pár metru jsme je popohnali...fakt boží...trošku čoro tam dělali westrnacký koně, několikrát jsem viděla jak se tam pěkně pokopali ale my se drželi stranou takže jsme nic neschtyli, až na Adél,že?
klawdie
napsal(a):
Andrej musím upřímě říct že Sabula opravdu nezlobil, na začátku byl zmatený,ale žádný naschváli, pak se srovnal a byl to super partak se skákáním něměl problém, jedinkrát nezaváhal, ani když tam na zlomený skok přihodili větev, což překvapilo mě on si s tím poradil, hezky jsme s zajezdili, jery po té co se ráno nadopoval kukuřici(ráno utekl z boxu a vyluxoval bednu kukuřice) byl i přesto ok. je to starej mazák...Grace není třeba mluvit, ta je pohodář, jen pak domů už se více těšila!nelituji že jsem jela...Dokonce i halali jsem se zučastnili,ale nechtěla jsem ho pouštět jen si tak za nima zacválat, stejný napad měla i Ivča od nás ve stáje, takže odstartovali kluci koukali jak puci a pak jsme si v klidu nacválali a dojeli chumel, jen na posledních pár metru jsme je popohnali...fakt boží...trošku čoro tam dělali westrnacký koně, několikrát jsem viděla jak se tam pěkně pokopali ale my se drželi stranou takže jsme nic neschtyli, až na Adél,že?
tecos
napsal(a):
Jsem,Andrej.... Povídej,copak?
molly
napsal(a):
PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU DOBRÁ ZPRÁVA!! NISSAN DOMLUVEN NA 100% TAKŽE SE VŠICI VEJDEM DO JEDNOHO AUTA!!!!!!!!!Huráááááááá
rocky
napsal(a):
PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU DOBRÁ ZPRÁVA!! NISSAN DOMLUVEN NA 100% TAKŽE SE VŠICI VEJDEM DO JEDNOHO AUTA!!!!!!!!!Huráááááááá
jsi šikula segra...hele co vubec soud, konal se?
klawdie
napsal(a):
Kláry, jsem moc ráda že jste si to s šimlíkem užili.
Péťo, jsi jednička s tím autífkem, prám se už asi po padesáté ale raději ještě jednou...jak to teda vidíte? Pojedeme teda v so brzo ráno? Hele ráda bych se stavila někde v nějaké hypernově na nákup...abych to nemusela táhnout už z Turnova... jak to vidíte, přibrzdili by jste mě někde...
Hele našla jsem jednohu Jupiterka za osmičku...jdu jí psát mailika...
To páteční sedlo nebylo moc pěkné pod bočnicema a posedlí bylo také takové chatrné, tak jsem paní napsala že nee
molly
napsal(a):
jooo, my jednu chytli ještě u přepraváku. Ne od westarňáka, ale rána to byla pěkná. Bobek to dostal do bříška, naštěstí měl bederku, tak se to trochu utlumilo a já do nohy. Já myslím Kláry, že Sabula je takový ten koník flegmouš - nic ve zlým, nevím jak jinak to napsat. Jiní koně skáčou, vyhazují a on byl ok.Já jsem ho neviděla ani jednou lumpačit. A že se žene dopředu? To je u mladých koní normální, obzvlášť když vidí utíkat koně před sebou.
Málem bych zapomněla. Dnes ráno jsem se v práci prohrabovala novinami a v pa Mladé frontě je vyfocený Jery - příloha E.
Jee, mě to tady zase zlobí. Pořád se mi otvírá fotka bojujícího beníka a to i když jí tam nedám.....
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Zuzi prosim tě, asi hodně blbý dotaz, ale i přesto to zkusím. Jak jste prodávali v Lysý u Vachutky, jmenoval se tak že jo Měli jste tam odpocovačky asi za 350,- Kč to byla nějaká akce jenom nebo myslíš, že by se dala ještě sehnat?? Nějak jsem včera zjistila, že by mi bodla na výměnu ještě jedna
Dík
sadzi saj

tecos
napsal(a):
jooo, my jednu chytli ještě u přepraváku. Ne od westarňáka, ale rána to byla pěkná. Bobek to dostal do bříška, naštěstí měl bederku, tak se to trochu utlumilo a já do nohy. Já myslím Kláry, že Sabula je takový ten koník flegmouš - nic ve zlým, nevím jak jinak to napsat. Jiní koně skáčou, vyhazují a on byl ok.Já jsem ho neviděla ani jednou lumpačit. A že se žene dopředu? To je u mladých koní normální, obzvlášť když vidí utíkat koně před sebou.
Málem bych zapomněla. Dnes ráno jsem se v práci prohrabovala novinami a v pa Mladé frontě je vyfocený Jery - příloha E.
Jee, mě to tady zase zlobí. Pořád se mi otvírá fotka bojujícího beníka a to i když jí tam nedám.....
Ty jo Danny, tak to je super cena, držím pěsti, ať to vyjde Tady máš vyfocenýho toho beránka. Já teď viděla v inzerci drezurku, KT Medea za 8 tis., ale posedlí 16,5
sadzi saj
napsal(a):
Ty jo Danny, tak to je super cena, držím pěsti, ať to vyjde Tady máš vyfocenýho toho beránka. Já teď viděla v inzerci drezurku, KT Medea za 8 tis., ale posedlí 16,5
Já to zjistím,mnt ,ju? :-) A kdyžtak poslat poštou??Bo bych pro ni musela já a až bude "sraz" tak by sis ji převzala :) Jakou velikost? 130??
sadzi saj

molly
napsal(a):
Já to zjistím,mnt ,ju? :-) A kdyžtak poslat poštou??Bo bych pro ni musela já a až bude "sraz" tak by sis ji převzala :) Jakou velikost? 130??
No asi poštou na dobírku, ale to by jsme se ještě domluvili případně. Možná by byli dvě ještě pro kámošku a máme 145 tyhle. Děkuju
sadzi saj
napsal(a):
Jen mi prostě přijde, že se do 17,5 ta moje prdel nějak nevejde...mno velikostně je ten jupiter 2ka...chci se zeptat, všechny jupiteři mají otevřenou přední rozsochu nebo jen někteří novější?
Andy, tak ten je naprosto super...jestli budete vědět že je někde nějakej na prodej tak mi prosím dejte vědět...ju?
Foteška sedýlka, to by byl luxus kdyby to vyšlo...jen doufám že paní bude ochotná sedýlko půjčit na zkoušku...
sadzi saj
napsal(a):
No asi poštou na dobírku, ale to by jsme se ještě domluvili případně. Možná by byli dvě ještě pro kámošku a máme 145 tyhle. Děkuju
No, myslím, že je to on. Skákající piňďa, na něm blondýna v červené bundě - myslím, že je to z loňského HK´. Je to tam u pozvánky na nějakého Huberta...
Teda, já jsem tady dnes marná. Už tři hodiny se tu válím na židli, piju třetí čaj a přemýšlím že si půjdu sníst oběd
tecos
napsal(a):
No, myslím, že je to on. Skákající piňďa, na něm blondýna v červené bundě - myslím, že je to z loňského HK´. Je to tam u pozvánky na nějakého Huberta...
Teda, já jsem tady dnes marná. Už tři hodiny se tu válím na židli, piju třetí čaj a přemýšlím že si půjdu sníst oběd
Nooo tak to ¨je z loňskýho hubertíka v malšovicích
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Jen mi prostě přijde, že se do 17,5 ta moje prdel nějak nevejde...mno velikostně je ten jupiter 2ka...chci se zeptat, všechny jupiteři mají otevřenou přední rozsochu nebo jen někteří novější?
Andy, tak ten je naprosto super...jestli budete vědět že je někde nějakej na prodej tak mi prosím dejte vědět...ju?
Foteška sedýlka, to by byl luxus kdyby to vyšlo...jen doufám že paní bude ochotná sedýlko půjčit na zkoušku...
S tou polootevřenou komorou nevím, ale kámoška ji má na apolonovi taky a myslím, že by mohlo sednou Leošce, držím pěsti, ať je pani ochotná a půjčí na zkoušky. Jinak s tím posedlím myslím, že v pohodě Danny Taky mám zadnici, jak vrata od chlíva a i si říkám, že by možná stačilo posedlí 17.
rocky
napsal(a):
Teda z předloŇskýho
Hele, jsi to určo Ty, ale máš červenou bundu. A jaká byla zíbava? Bylo hodně lidí, co se dělo? Jooo a se Zuzkou jsme vyřešili, že toho 10.11 co jsem vám dávala pozvánku, jedete na Moravu...
tecos
napsal(a):
Ahoj dámy, zdravím po ránu a přeju úspěšný den v práci.... já dnes zas jen na skok, za hodinku mizím ve směru Praha.... asi dám vědět Janici, jestli se tam zaseknem do večera, že bysme zašly na kávičku .
Já jsem v sobotu pro jistotu zapomněla foťák, ale byli jsme se kouknout jen úplně na začátku... zato večer jsem reprezentovala na country bále až do zavíračky
tajemma danny
napsal(a):
Neboj DAnny, do 17,5 se vejdeš, sedlo by ti na vyzkoušení měla dát, kdyby jsi měla zájem pošlu ti na mejl takovou šikovnou smlouvičku...každopádně jestli je za osmičku, můžeš ho pak za devět střelit dál kdyby nepáslo...
Adél dík popsala jsi Sabulu přesně, bála jsem se toho vyhazování, ale byl fakt hodnej, udělal mi rádost, jen se mi líbí jak měl šok z Roje že taky existuje jinej šimlatej koník i když došlo mi že mu Roy možná připomínal brášku kladrubáčka Saxíka, tak možná valil oči jestli to není on...
Holky a jelikož jsem občas i holka šikovná tak už se mi podařilo vložit dvě videjka od Klárky na youtube...tak prosím zde je první..halalííííííí
http://www.youtube.com/watch?v=SheKrWPcmvY
cheyenne
napsal(a):
Ahoj dámy, zdravím po ránu a přeju úspěšný den v práci.... já dnes zas jen na skok, za hodinku mizím ve směru Praha.... asi dám vědět Janici, jestli se tam zaseknem do večera, že bysme zašly na kávičku .
Já jsem v sobotu pro jistotu zapomněla foťák, ale byli jsme se kouknout jen úplně na začátku... zato večer jsem reprezentovala na country bále až do zavíračky
Já jsem si udělala vlastního huberta v pátek, dvě hodinky s Hadříkem v lese a taky jsme trošku zaskákali
klawdie
napsal(a):
Neboj DAnny, do 17,5 se vejdeš, sedlo by ti na vyzkoušení měla dát, kdyby jsi měla zájem pošlu ti na mejl takovou šikovnou smlouvičku...každopádně jestli je za osmičku, můžeš ho pak za devět střelit dál kdyby nepáslo...
Adél dík popsala jsi Sabulu přesně, bála jsem se toho vyhazování, ale byl fakt hodnej, udělal mi rádost, jen se mi líbí jak měl šok z Roje že taky existuje jinej šimlatej koník i když došlo mi že mu Roy možná připomínal brášku kladrubáčka Saxíka, tak možná valil oči jestli to není on...
Holky a jelikož jsem občas i holka šikovná tak už se mi podařilo vložit dvě videjka od Klárky na youtube...tak prosím zde je první..halalííííííí
no tady další kousek a ještě se pokusím stáhnout skákání v lese...
http://www.youtube.com/watch?v=52vJsjIQXDE
cheyenne
napsal(a):
Já jsem si udělala vlastního huberta v pátek, dvě hodinky s Hadříkem v lese a taky jsme trošku zaskákali
Bylo kráásně.... jsme se v sobotu trošku báli, dopoledne bylo tmavo, dokonce zapršelo, ale pak mráčky odešly a počasí vyšlo, že jo, jezdkyně?
klawdie
napsal(a):
Sabula je takovej koník hodňouš, uvidíš že i na závodech bude ok.
Videa mi poslal Klafuš už včera večer. Kdyby jste viděli ale naše video z halali - fakt ftipný je tam jen vidět jak se řadíme, pak start a tři zběsilý ženský jak ležej na krku, hážou rukama a hrozně řvou
Fakt jsme se u toho nasmáli. Večer Ti to Klaruš pošlu ajestli budeš hodná a uložiš to, ať se dámy zítra taky pobaví, protože to stojí opravdu za to...
Ahoj Evi - a já Tě tam neviděla
cheyenne
napsal(a):
Ano ano pojali jsme to zodpovědně a dotáhli až do konce, bylo tam lidí plno, i jezdci co se huberta nezůčastnili a asi právě proto vydrželi nejdéle
Jinak jak jste Evčo dorazili? A jak bylo po ránu?
tecos
napsal(a):
Sabula je takovej koník hodňouš, uvidíš že i na závodech bude ok.
Videa mi poslal Klafuš už včera večer. Kdyby jste viděli ale naše video z halali - fakt ftipný je tam jen vidět jak se řadíme, pak start a tři zběsilý ženský jak ležej na krku, hážou rukama a hrozně řvou
Fakt jsme se u toho nasmáli. Večer Ti to Klaruš pošlu ajestli budeš hodná a uložiš to, ať se dámy zítra taky pobaví, protože to stojí opravdu za to...
Ahoj Evi - a já Tě tam neviděla
My jsme se tam jen mihli, vezla nás kamarádka s přítelem, jenže měla husu v troubě , tak jsme koukli na začátek a valili jsme zpátky.....
rocky
napsal(a):
Ano ano pojali jsme to zodpovědně a dotáhli až do konce, bylo tam lidí plno, i jezdci co se huberta nezůčastnili a asi právě proto vydrželi nejdéle
Jinak jak jste Evčo dorazili? A jak bylo po ránu?
Jeli jsme taxíkem, ale vůbec nevim, kolik bylo, ráno jsme se probrali, přemejšleli, jestli pojedem na burzu do Aldisu a vzdali jsme to .... my jsme byli už v pátek plánovat sobotu, taky dost kvalitně, tak včerejšek nic moc..... a to jsem večer musela dělat kliky za prohru v šipkách, dneska mě bolí úplně všechno...
Jak ráno u vás?
cheyenne
napsal(a):
Jj Klárys, to by si byla zlatíčko kdybys mi tu smlouvičku poslala. Mno paní jsem poslala mailika a jak jsem měla otevřenou poštu tak přišel šéf a viděl fotky sedla...já jsem si říkala a je to v prdeli, viděl mě jak čumím na kde co a bude világoš...a on: Hele mám doma ještě to sedlo po Adamovi (mno moc pěkný sedlo, jen nevím co za značku ale nic laciného) nechceš ho koupit? Tak jsem mu říkala ať ho vezme do práce a že se na to kouknu a vyzkouším...pak mi řekl že ani neví za kolik ho koupil tak že ať si řeknu cenu... štípla jsem se, jestli se mi to nezdá. To je náhodička co? Zrovna se mi naskytne taková příležitost na Kentaura a on se zrovna rozhoupe s prodejem šéf ...
každopádně zítra mi ho přijeze do práce tak Vám ho hnedka vyfotím na posouzení co je to zač...
rocky
napsal(a):
To je na biřičce že jo???
Nee, to je na "naší" straně lesa, kousek od brněnský... šli jsme zacválat na cestu myslivců, stavili jsme se taky u rybníčka....
tecos
napsal(a):
Videa moc pěkný , Klárky mají pochvalu
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Ahoj dámy!!!Tak se k vám taky konečně přidám...poprvé co tu všichni jste a já nejsem ve škole jinak vždycky vám to tady pročítám a vy už tu nikdo...
Posílám ukázat svojí Janinu
cheyenne
napsal(a):
Jeli jsme taxíkem, ale vůbec nevim, kolik bylo, ráno jsme se probrali, přemejšleli, jestli pojedem na burzu do Aldisu a vzdali jsme to .... my jsme byli už v pátek plánovat sobotu, taky dost kvalitně, tak včerejšek nic moc..... a to jsem večer musela dělat kliky za prohru v šipkách, dneska mě bolí úplně všechno...
Jak ráno u vás?
No já dorazila hned za našima a známejma co u nás spali, tak jsme ještě dali utopence, čučeli na nějakej horor a pak jsme šly chrnět ráno mi bylo celkem fajn jela jsem ke koním se probrat ale odpoledne to na mě dolehlo a stravila jsem odpolko v postely
buggyna

molly
napsal(a):
já sem dyžtak kámoška od Andrej...my by sme prosily 130
tajemma danny
napsal(a):
Jj Klárys, to by si byla zlatíčko kdybys mi tu smlouvičku poslala. Mno paní jsem poslala mailika a jak jsem měla otevřenou poštu tak přišel šéf a viděl fotky sedla...já jsem si říkala a je to v prdeli, viděl mě jak čumím na kde co a bude világoš...a on: Hele mám doma ještě to sedlo po Adamovi (mno moc pěkný sedlo, jen nevím co za značku ale nic laciného) nechceš ho koupit? Tak jsem mu říkala ať ho vezme do práce a že se na to kouknu a vyzkouším...pak mi řekl že ani neví za kolik ho koupil tak že ať si řeknu cenu... štípla jsem se, jestli se mi to nezdá. To je náhodička co? Zrovna se mi naskytne taková příležitost na Kentaura a on se zrovna rozhoupe s prodejem šéf ...
každopádně zítra mi ho přijeze do práce tak Vám ho hnedka vyfotím na posouzení co je to zač...
jééé no vidíš to by bylo super, kdyby to třeba klaplo...
Jinak Andrej vzpoměla jsem na tebe s tím číslováním., číslo komory je vyražený dole u okraje na ty strane kde je výrobní číslo...
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Ty jo, tak to je dobrý Danny
rocky
napsal(a):
No já dorazila hned za našima a známejma co u nás spali, tak jsme ještě dali utopence, čučeli na nějakej horor a pak jsme šly chrnět ráno mi bylo celkem fajn jela jsem ke koním se probrat ale odpoledne to na mě dolehlo a stravila jsem odpolko v postely
My jsme byli trochu neschopný, Hadřík odpočíval v ohradě, nebyl, kdo by šel jezdit....
cheyenne
napsal(a):
Danny k tomu výletu..jsem mysela že když dorazíš v pátek tak se večer můžem stavit za zuzkou v hypernove a rovnou tam nakoupit zásoby sebou. páč mi taky se ségrou budem nakupovat:) Tak mě napadá, nemám vzít kameru???
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Evi, jak to vypadá s tím vaším stěhováním??
Jé Kláry děkuji, zkusím na to dneska mrknout, jestli to najdu
sadzi saj
napsal(a):
Stěhování už visí jenom na autě.... hned, jak bude kára ze servisu, tak frčíme, máme to trochu z ruky, tak potřebujem vozítko. Lukáš asi pojede ještě huberta 3.11., tak pak snad už emigrujem, včera zas byla bitka o ohradu, na 40koní jedna ohrada, to je šílený... od listopadu bude Hadřík už chodit každý den, těším se za něj
cheyenne
napsal(a):
Stěhování už visí jenom na autě.... hned, jak bude kára ze servisu, tak frčíme, máme to trochu z ruky, tak potřebujem vozítko. Lukáš asi pojede ještě huberta 3.11., tak pak snad už emigrujem, včera zas byla bitka o ohradu, na 40koní jedna ohrada, to je šílený... od listopadu bude Hadřík už chodit každý den, těším se za něj
Když už řešíte nakupování na výlet na moravu..... jak to bude s jídlem?
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Tak to je super
cheyenne
napsal(a):
Vítám Bugynu, povídej přeháněj o kobylce...... vím že si koníka sháněla, tak by mě zajímalo jak to všechno dopadlo a proběhlo....
jinak tu odpocku od Vachutáka mám taky, paní jsem se taky ptala jestli to mají v akci jen na vystavě nebo i na krámě, říkala že do vyprodání...měli jich tam kupu, tak snad by ještě mohli nějaký mít, jen mě zmátli s číslováním,mám 190 je to v anglických mírách jinak teda to je 140cm a trefila jsem to přesně uf...
tecos
napsal(a):
Mám pro vás po ránu malý kvíz
V autobuse jede 7holek, každá má 7tašek, v každé tašce je 7koček a každá má 7koťat..... kolik mají dohromady nohou? (bez řidiče)
sadzi saj
napsal(a):
Holky držte mi pěstě...skákala bych mert vysoko, kdyby to vyšlo a sedlo sedlo...
Jinak můj šéf měl oslika ale když jsem viděla na něm to sedlo tak to bylo celkem komické...oslik cca 130 cm, měl na sobě od hlavy až na zadek sedlo, které kdyby nebylo ukurtované poprsníkem a podocasníkem by skončilo na břiše... a hlavně když na oslikovy seděl můj šéf, kterej má cca 195 a cca 70 kilo tak to bylo celkem komický...
Mno ale oslik se tam měl jako prase v žitě...nikdo po něm nic moc nechtěl, měl pastvinu cca 2 ha a pod sebou stádo ovcí...museli ho prodat protože byl na ovečky ošklivej...
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je super
možná debilní otázka, ale mi tam budem do soboty nebo do neděle?? Já si myslím že nakoupíme samozřejmě pití, ráno až vyrazíme tak se můžem stavit na kavčo na benzíně a koupit si nějakou snídani, nebo pokud bude někdo pééééct:) Mno a oběd?večeře? no něco nakoupíme, kdyžtak to jistí bagety z benzíny:)
klawdie
napsal(a):
Vítám Bugynu, povídej přeháněj o kobylce...... vím že si koníka sháněla, tak by mě zajímalo jak to všechno dopadlo a proběhlo....
jinak tu odpocku od Vachutáka mám taky, paní jsem se taky ptala jestli to mají v akci jen na vystavě nebo i na krámě, říkala že do vyprodání...měli jich tam kupu, tak snad by ještě mohli nějaký mít, jen mě zmátli s číslováním,mám 190 je to v anglických mírách jinak teda to je 140cm a trefila jsem to přesně uf...
No jasný segra má pravdu, v pátek večer zajedem za Zuzkou do zveráče a ten je v hypernově, takže můžem nakupovat jak zběsilý...jinak věřím že se nějak uživíme...určitě tam máte nějaký dobrý hospůdky, nebo má Janinka na chatě kuchynku!těstoviny v pytlíku to jistí...hlavně aby nám cinkali batohy!
sadzi saj

rocky
napsal(a):
překvapivě si to ze soboty pamatuju, takže mlčím ...
Jj Kláry my tam na ně s Adinou - Buggynou koukali a přemýšlela jsem nad tím, ale pak z toho sešlo, ale včera, jak jsme brutus zmokli, rychle se Elí narosila, ještě k tomu ve stáji pěkně táhlo nebo táhlo, prostě jak byla zotvíraná, byla tam celkem kosa, tak právě jsme říkali, že by se ještě jedna hodila náhradní.
tecos
napsal(a):
Tak já se s vámi zas loučím, odjíždím do Prahy, jako každý pondělí se mi tam vůůůbec nechce a doufám, že jako každý pondělí se budete činit, psát a posílat fotky, ať mám večer na co koukat.....
Správný výsledek kvízu by měla vědět Péťa
buggyna

klawdie
napsal(a):
Jéé děkuju za optání! No mám jí teprv měsíc.Je to 5ti letá plňaska co nikdy neběhala.Ale venku mi to vynahrazuje...jak už Andy minule psala,holky nám to napraly plnym tryskem přez pole.Jinak na jízdárně je pracovitá a ochotná.Momentálně se učíme chodit s hlavou dopředu a dolu,a celkem nám to už jde
A ošetřování je milionová,i když někdy náladová,ale tak co,chtěla sem kobylu
Myslím že z té nabídky koní před měsícem jsem si vybrala nejlíp a nelituju
I když Buggy bude vždycky ta nejlepšejší...
rocky
napsal(a):
překvapivě si to ze soboty pamatuju, takže mlčím ...
Holčinky, moc hezké fotečky, jsem ráda, že se vám huberťous podařil, a hlavně, že jste nejely na sněhu Moc vám to tam sluší, i koňouškům...Videa bombové, jsem se nasmála....Taky jsem si v te rychlosti všimla Petiné šimličky jak z místa zabrala a vrtěla si přitom i ocáskem
A pak vpohodičce Klárka se Sábou, žádná křeč, nacválali si a hopítko za něma
Mám dnes hooooodně práce dopoledne, ale po obědě jsem už tady sváma a pořádně to přeberem. Jo a Adel, čím prosím tě krmíš Roje? Vždyť on je hotová kulička
rocky
napsal(a):
pápá evčo
No tak hlavně Adi že ti dělá radost,chytáš se s ní skákat? Vy máte kobylky s adrejkou ve stejný stáji,jestli jsem to dobře pochopila že!jak se mají s Elí rádi?!
No a to jste mohli dobrý čóro když se holky rozeběhli...páni!
klawdie
napsal(a):
No tak hlavně Adi že ti dělá radost,chytáš se s ní skákat? Vy máte kobylky s adrejkou ve stejný stáji,jestli jsem to dobře pochopila že!jak se mají s Elí rádi?!
Jé prej cinkaly baťohy...to je dóst super hláška... Jéšišiši jak já se těšímholky, to bude husťárna. Mám teda napsat informativní mailik té Lucce aby náš v so. čekala s Usou? Jak to vidíte?
Jdu si udělat další škopek coldrexu nápoje...bééé, já chvi bejt zrdavá
S tím jídlem mno tak si něco uklohníme, ne? A neb pokud by nám bylo fakt špatně tak nějaká hospůdka to jistí...
Je to parááááda lehnout si na zááááda...
buggyna

klawdie
napsal(a):
jj chystáme.Janča byla v tréninku na 110,ale já dlouho jízdárenskou práci a skoky tuplem nedělala dobrý 4 roky,takže musíme pomalu.Jinak Janča měla problémy s bederní oblastí,takže musíme začít pomalu gymnastikou.
Ano,ano, holky máme u sebe..chodí spolu i do většího koralu ale Elí se na Janču pořád škebí...tedy pokud nemá říji,to pak naopak dolejzá
tajemma danny
napsal(a):
Jé prej cinkaly baťohy...to je dóst super hláška... Jéšišiši jak já se těšímholky, to bude husťárna. Mám teda napsat informativní mailik té Lucce aby náš v so. čekala s Usou? Jak to vidíte?
Jdu si udělat další škopek coldrexu nápoje...bééé, já chvi bejt zrdavá
S tím jídlem mno tak si něco uklohníme, ne? A neb pokud by nám bylo fakt špatně tak nějaká hospůdka to jistí...
Je to parááááda lehnout si na zááááda...
NO jasný ošefuj to s Luckou, hlavně ji popros o číslo a uvidíme jak to budem všechno stíhat....
buggyna
napsal(a):
jj chystáme.Janča byla v tréninku na 110,ale já dlouho jízdárenskou práci a skoky tuplem nedělala dobrý 4 roky,takže musíme pomalu.Jinak Janča měla problémy s bederní oblastí,takže musíme začít pomalu gymnastikou.
Ano,ano, holky máme u sebe..chodí spolu i do většího koralu ale Elí se na Janču pořád škebí...tedy pokud nemá říji,to pak naopak dolejzá
TAk to je fajn...
Jinak vítám LENIČKU! co Honzík jak jste se měli přes víkend?!
buggyna
napsal(a):
Teeeeda, Elí taková netýkavka, jo? Holky, takže odepíši za Janču, s jídlem si nedělejte starosti, vedle baráku mají úúúúúúúžasnou hospůdku s úúúúúúžasnou kuchařkou a za přijatelné lidové ceny. Opravdu jsem si tam pošmákla. Jo a Peti, kolika že to máš místné to autíčko?
lanika
napsal(a):
Teeeeda, Elí taková netýkavka, jo? Holky, takže odepíši za Janču, s jídlem si nedělejte starosti, vedle baráku mají úúúúúúúžasnou hospůdku s úúúúúúžasnou kuchařkou a za přijatelné lidové ceny. Opravdu jsem si tam pošmákla. Jo a Peti, kolika že to máš místné to autíčko?
No , Honzík pěkně odpočíval přes víkend, takže dneska bude nejspíš veselo V tu sobotu jsem byla na dostizích, super odreágování, fakt....No a v neděli zase v práci :-( Takže ted mám celý pracovní týden na to, abych pořádně a hlavně pravidelně vyvenčila Honzoucha. Hele, kočky, je tady možnost, že bych se mohla svést v sobotu do Pardubek na dostihy. Kdyby to opravdu klaplo, mohli byste přijet? Teda pokud nebudete mít huberta nebo nějakou podobnou akci
sadzi saj

lanika
napsal(a):
No nevím, proč se jí nelíbí, ona Elí celkově má ráda svůj klid, ale s ostatníma koníkama se kámoší normálně, ale ze začátku Janču dost stírala, ale myslím, že teď je to už mnohem lepší, že se na ní až tak zase už nešklebí, po té říji
holt nováček kůň
sadzi saj
napsal(a):
No nevím, proč se jí nelíbí, ona Elí celkově má ráda svůj klid, ale s ostatníma koníkama se kámoší normálně, ale ze začátku Janču dost stírala, ale myslím, že teď je to už mnohem lepší, že se na ní až tak zase už nešklebí, po té říji
holt nováček kůň
Leničko autíčko je osmimístné, takže to je akorát šest z HK a vy dvě až budem přejídět po okolí...
Jinak kdyby jsi se dostala tak blízko k HK, tak bych určo přifrčela, nevím jak ostatní hradečandy,ale se mnou počítej, sice huberty jsou ale mi to zas nebudem hrotit a vyrazíme až na ten malšovickej za 14 dní...