Hubert - stáj Rendy v Rychvaldě 27.října 2007

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2007 21:11

Srdečně zveme všechny na hubertovu jízdu konající se v Rycgvaldě ve stáji Rendy (aneb u p. Vašňovského), zábava zaručena

21.10.2007 21:20

glissy napsal(a):
Srdečně zveme všechny na hubertovu jízdu konající se v Rycgvaldě ve stáji Rendy (aneb u p. Vašňovského), zábava zaručena

No ahojky, ono by bylo vhodné ještě napsat, v kolik hodin je sraz, datum bych řekla že nestačí, zatím díky

21.10.2007 21:23

selenia napsal(a):
No ahojky, ono by bylo vhodné ještě napsat, v kolik hodin je sraz, datum bych řekla že nestačí, zatím díky

Fakt pardon Já hlava děravá, no bylo by dobrý kdyby se tam všichni sešli už tak ,mezi devátou a desátou. Díky za upozornění

21.10.2007 21:49

glissy napsal(a):
Fakt pardon Já hlava děravá, no bylo by dobrý kdyby se tam všichni sešli už tak ,mezi devátou a desátou. Díky za upozornění

To je dost velký pojem mezi 9 a 10, myslela jsem, že máte již určený čas. Jseš si jistá, že už je to vše ohledně informací? Nezapoměli jste na stužky ještě tak náhodou, nebo na ně kašlete?

21.10.2007 22:00

selenia napsal(a):
To je dost velký pojem mezi 9 a 10, myslela jsem, že máte již určený čas. Jseš si jistá, že už je to vše ohledně informací? Nezapoměli jste na stužky ještě tak náhodou, nebo na ně kašlete?

Ne, opravdu na stužky jsme nezapomněli (a možná přijde i kouzelník...), nemusíš se zlobit, že jsem dala časový rozptyl (bylo tím myšleno že v devět mají chodit první koně a v deset už tam mají všichni být)

21.10.2007 22:05

glissy napsal(a):

A koně je možnost po akci odložit do některého z výběhů, ať je to kobča, valach nebo hřebec. Pokud by byla opravdu kosa, posezení u krbu je samozřejmostí

21.10.2007 22:13

glissy napsal(a):

+ menší, spíš symbolické vstupné, ale to zítra dojasním, vše se zařizovalo trochu narychlo tak všichni odpusťte ty zmatky

22.10.2007 08:22

glissy napsal(a):
+ menší, spíš symbolické vstupné, ale to zítra dojasním, vše se zařizovalo trochu narychlo tak všichni odpusťte ty zmatky

dobra Doubrava dorazi kolik je startovne ?

22.10.2007 11:27

sakiron napsal(a):
dobra Doubrava dorazi kolik je startovne ?

Startovné je 80 kč, je v tom zahrnutá i svačinka

22.10.2007 12:00

glissy napsal(a):
Startovné je 80 kč, je v tom zahrnutá i svačinka

Pokud nám to výjde, taky dorazíme

23.10.2007 17:16

glissy napsal(a):

A niikdo další už zájem nemá?

23.10.2007 21:38

glissy napsal(a):
A niikdo další už zájem nemá?

POZOR neplést s JK Rychvald

23.10.2007 21:41

glissy napsal(a):
POZOR neplést s JK Rychvald

pro více info napište na mail: glissy@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík