sadzi saj

woldemortik
napsal(a):
to máš pravdu,ale na hoře máš uterý
Když se ti tam totiž naplní 127 příspěvků, už se to neposunuje dopředu nahoru a zakládá se nové téma
Zuzi nejsu tu?? Jak dopadli ty odpocky. Dík.
sadzi saj

molly
napsal(a):
Ahoj Andrej...Mám u Vachuťáka na krámku 2x 14Otku.... Nestihl mi je dovézt...Ale jsou tam pro mě schovány..
Super, snad to bude akorát a kámoška nebude proti, chtěla totiž 135 nebo 130 a nevíš, jakou mají barvu?? Dík moc jinak. Tady leje hnus
woldemortik
napsal(a):
to máš pravdu,ale na hoře máš uterý
Andrej ,jsou tmavě modré...Myslím s červeným lemem...Jsou docela dlouhé(od hřbetu dolů)...Schová se Ti pod ni úplně celičká... Zkusím ještě zavolat,že by tedy jedna byla 130 a jedna 140,ale nic neslibuji
Jinak tady taky pěkně chč.... Hrůza...Molča je schovaná a dlabe..
molly
napsal(a):
Andrej ,jsou tmavě modré...Myslím s červeným lemem...Jsou docela dlouhé(od hřbetu dolů)...Schová se Ti pod ni úplně celičká... Zkusím ještě zavolat,že by tedy jedna byla 130 a jedna 140,ale nic neslibuji
Jinak tady taky pěkně chč.... Hrůza...Molča je schovaná a dlabe..
Zavolám po osmé..Tak semka ještě napíšu
sadzi saj

molly
napsal(a):
Zavolám po osmé..Tak semka ještě napíšu
Ok, dík. A jiné barvy už nejsou asi co?? Mě to teda je jedno, ale kvůli kámošce, ale snad jí to nebude vadit a moc děkuju
Teda s tím sněhem fuj
buggyna

molly
napsal(a):
haló..andrej...
nene,nebude...ona by stejně tmavě modrou nechtěla... Sem zatížená na zelenou
alabama17
napsal(a):
Přidávala jsem tam příspěvky a nechce se to posunout nahoru... hm.. no co. stejně už bude středa
Zdravím všechny večerní přítomné..... jak se daří?
My už máme aerodynamičtější Hadraplán , Hárdík je trošku nahej.....
Malá fotodokumentace...
Umělecky zakreslit
cheyenne
napsal(a):
Zdravím všechny večerní přítomné..... jak se daří?
My už máme aerodynamičtější Hadraplán , Hárdík je trošku nahej.....
Malá fotodokumentace...
Umělecky zakreslit
Nasadit výraz týraného koníka....
cheyenne
napsal(a):
Nasadit výraz týraného koníka....
....elegantní tvary jsou nutností.....
cheyenne
napsal(a):
....elegantní tvary jsou nutností.....
....a hurá do toho....
cheyenne
napsal(a):
....a hurá do toho....
.... krásný zadeček zdůrazní krásný sestřih....
cheyenne
napsal(a):
.... krásný zadeček zdůrazní krásný sestřih....
...a po akci se jako naháč pořádně nadlábnout.
buggyna

molly
napsal(a):
Buggy,kampak zmizela Andrej??? Vážně jich už tam moc není Chtěla jsem Vám udělat radost oběma...
nevím...ani u Elí sem jí nepotkala. V poho já bych stejně modrou nechtěla... já vim že jde hlavně o funkci,ale jaksi mě modrá nebere.Ale děkuju
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
nevím...ani u Elí sem jí nepotkala. V poho já bych stejně modrou nechtěla... já vim že jde hlavně o funkci,ale jaksi mě modrá nebere.Ale děkuju
Měla jsem nějakou práci na dodělání Zuzi super, děkuju moc, já ji beru, myslím, že se určo bude hodit
a myslela jsem si, že Adina chtít modrou nebude, ne že mě by vyhovovala, ale neztratí se jako náhradní
Psala jsem ti mail for Buggyna.
alabama17
napsal(a):
Přidávala jsem tam příspěvky a nechce se to posunout nahoru... hm.. no co. stejně už bude středa
Amor..je to on? (v jedne z minulych diskuzi tu byl kun jmenem Amor zminovan...ale...je jich s tim jmenem povicero)