A´t je v tom pořádek..... středa je diskouze třeba!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2007 07:11

Káti tenhle by mohl být ten pravý Amor, odkud tu fotku máš....tady z místa kde se měl dobře, ale chtěl všechny sežrat...

24.10.2007 07:13

klawdie napsal(a):
Káti tenhle by mohl být ten pravý Amor, odkud tu fotku máš....tady z místa kde se měl dobře, ale chtěl všechny sežrat...

teda to víš že to je on, jak tak koukám na tu fotku nenajdu rozdíly...Hej Jani vypadá jak tvojí Gasíííí....

24.10.2007 07:37

klawdie napsal(a):
teda to víš že to je on, jak tak koukám na tu fotku nenajdu rozdíly...Hej Jani vypadá jak tvojí Gasíííí....

Dobré ráno pracantky.
Tak v Broumově se výtr už trochu umoudřil, ale zima je stále slušná.
Dnes mě čeká jednání u nás na podniku kde sedí vedení a rozřazovací test z angličtiny Takže jsem ráno navlíkla kostýmek
Mimi ráno pěkně brečela, takže doufám, že nebude dělat přez den bordel, aby mě sousedi nevystěhovaly.
Evi - Hadřík je frajer. Jen začínám mít obavy, že s Rojem to neklapne - kreslení a ten strojek

24.10.2007 07:41

klawdie napsal(a):

Bré ranko. U Ostravy je zataženo, mlhavo, ale celkem teplo.

Fotka je z Lomnice u Rýmařova, tj. sev. Morava, okres Bruntál.

Rocky: jednu fotku ve stoje mám, pak ji sem šoupnu. Mám to doma na compu, ale dneska po práci jedu ještě na seminář a vracím se někdy před devátou a to fakt nevím, jestli se mi bude ještě doma chtít počítač zapínat.

24.10.2007 07:44

strelish napsal(a):

Rocky: jednu fotku ve stoje mám, pak ji sem šoupnu. Mám to doma na compu, ale dneska po práci jedu ještě na seminář a vracím se někdy před devátou a to fakt nevím, jestli se mi bude ještě doma chtít počítač zapínat.

Zdravím všechny,
hlásím že v Turnově je zataženo, zima ale zatím neprší. Jinak dneska mi dorazilo pár fotek ještě ze zkoušek. Tak sem ještě něco fláknu
Jinak chřipka neustupuje ani po vypitých hektolitrech čaje...

sadzi saj

24.10.2007 07:46
sadzi saj

strelish napsal(a):

Dobré ranko baby,

tak jsem dneska razila do práce ještě za tmy, fuj, to je strašný, když si vzpomenu, jak v létě jsem si to ráno drandila na vyjžďku nebo na jízdárnu ani se mi nechce vždycky vylézat z pelechu, když vidím, jaká je venku tma

24.10.2007 07:48

tajemma danny napsal(a):
Zdravím všechny,
hlásím že v Turnově je zataženo, zima ale zatím neprší. Jinak dneska mi dorazilo pár fotek ještě ze zkoušek. Tak sem ještě něco fláknu
Jinak chřipka neustupuje ani po vypitých hektolitrech čaje...

Hezké ránko holčiny....Dany, jenom nás tady pěkně zásobuj. Leoška se nikdy neokouká Jo a na tu chřipu hnusnou, u nás všech zabírá pouze paralen hot drink Zkus to, nebudeš litpovat, zítra ti tak maximálně poteče rýma z nosa.....

24.10.2007 07:52

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko baby,

tak jsem dneska razila do práce ještě za tmy, fuj, to je strašný, když si vzpomenu, jak v létě jsem si to ráno drandila na vyjžďku nebo na jízdárnu ani se mi nechce vždycky vylézat z pelechu, když vidím, jaká je venku tma

Čau ženský, sem musím hodit nějakýho šediváka, jinak tu budou samý rezavci! dneska jsou v převaze...

Jo a DANNY prosím prosím nahazej sem vše co máš,Lenička má pravdu ta se neokouká!

24.10.2007 07:53

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko baby,

Andy, já to znám. Za tmy vstanout, utíkat za Honzulou, pak nachystat sama sebe a na autobus stejně za tmy. Takže je to hnus. Chci lééééééééééééééééééééto

24.10.2007 07:56

lanika napsal(a):
Andy, já to znám. Za tmy vstanout, utíkat za Honzulou, pak nachystat sama sebe a na autobus stejně za tmy. Takže je to hnus. Chci lééééééééééééééééééééto

Blondýnky se prý Honzíkovi moc líbí

24.10.2007 07:56

lanika napsal(a):

Taky vstávám ve 4.hod - dělám od 6. Ráno je u nás na horách tma tmavší než černá.... Už teť mám zimní deprese. No ale když je pak snížek a svítí sluníčko, tak je u nás kouzelně.....

24.10.2007 07:59

lanika napsal(a):
Hezké ránko holčiny....Dany, jenom nás tady pěkně zásobuj. Leoška se nikdy neokouká Jo a na tu chřipu hnusnou, u nás všech zabírá pouze paralen hot drink Zkus to, nebudeš litpovat, zítra ti tak maximálně poteče rýma z nosa.....

Jenže to by taky musela prvně Zentiva ty Hot Drinky vyrábět Nejsou nejsou nejsou a nejsou...prý se možná objeví koncem listopadu.

24.10.2007 08:00

lanika napsal(a):

JJ Andy, taky mě to nepředstavitelně štve že je venku taková tma...hold se musíme zvyknout že teď za tmy do práce a za tmy z práce...
Na chřipku se kurýruju pomocí coldrex citrónového nápoje a acilpirinu. Včera jsem byla na chvíli u Evičky a Gastona, mno Gaston si užívá pastvy venku a to že prší mu vůbec neva... Box má nachystanej ale většinou ho tam musí Evička násilá¨ím dotáhnout a zavřít ho na noc...
Tak etě Leoš a já...

24.10.2007 08:02

tajemma danny napsal(a):
JJ Andy, taky mě to nepředstavitelně štve že je venku taková tma...hold se musíme zvyknout že teď za tmy do práce a za tmy z práce...
Na chřipku se kurýruju pomocí coldrex citrónového nápoje a acilpirinu. Včera jsem byla na chvíli u Evičky a Gastona, mno Gaston si užívá pastvy venku a to že prší mu vůbec neva... Box má nachystanej ale většinou ho tam musí Evička násilá¨ím dotáhnout a zavřít ho na noc...
Tak etě Leoš a já...

TEda teprve ted jsem si všimla jaký je leoša obr!!!! jak Honzík, co?

24.10.2007 08:02

tecos napsal(a):
Taky vstávám ve 4.hod - dělám od 6. Ráno je u nás na horách tma tmavší než černá.... Už teť mám zimní deprese. No ale když je pak snížek a svítí sluníčko, tak je u nás kouzelně.....

Kdopak je ta kouzelná holčička na fotce? Jéééé, já bych si tak přála, aby můj synovec chtěl jezdit....Zatím se do sedla cpe, ale za rok může být všemu jinak :-(

sadzi saj

24.10.2007 08:04
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Tak etě Leoš a já...

No Danny, to máš pravdu a o víkendu se ještě k tomu mění čas, to už mě švihne rovnou, Elí už teď má moc energie, asi budu muset na zimu upravit krmnou dávku, včera prej byli doma, no je to na palici

24.10.2007 08:07

klawdie napsal(a):

Kláry není, má teda asi těch 173 v kohoutku ale nezná se mi nějak obří...mno jinak Tomajs nám vyrábí schůdku na nasedání...¨Viděla jsem to u Sandry v Rakousku a je to super vylepšovák, proč se drápat na koně když to jde i jinak...
Malááá malááá

24.10.2007 08:09

klawdie napsal(a):

Jj, Leontýnka bude možná ještě o kousek větší.....Hele, když jsem u těch dětiček, taty jsem vozila kámoščinu Nikolku....Všimněte si toho hejna krůt za mnou......Bojíííííííím, bojíííííím Jsem radši utekla....

24.10.2007 08:13

sadzi saj napsal(a):
No Danny, to máš pravdu a o víkendu se ještě k tomu mění čas, to už mě švihne rovnou, Elí už teď má moc energie, asi budu muset na zimu upravit krmnou dávku, včera prej byli doma, no je to na palici

Ta změna času je pěkně na houby. Ty koně uvidím leda tak až o víkendu, přes týden budu mezi nima běhat po tmě

24.10.2007 08:13

sadzi saj napsal(a):

Nedovedu si představit, že by Leoša pár dnů stála. To my neznáme, v létě v zimě jdou ven (v zimě teda alespoň na chvíli, pokud není mert a půl sněhu) přes léto jsou venku spíše od pěti večer do devíti ráno a pak domů v největších pařákách.
Když jsem Leošu obsedala tak mi bylo divné že ani neprotestovala, byla připravená ze země ale stále jsem si říkala, mno jo to ona až bude mít stabilitu a rovnováhu s jezdcem tak začnou ty pekelný ródea venku ale musím to zaťukat, ještě nikdy podemnou nevyhodila...až když jí pouštím nazpět na pastvu tak to jsou prďáky, to mastí jako by nikde nebyla...

24.10.2007 08:15

sadzi saj napsal(a):

No to mi povídej Andrej, taky jsme měli koníky celý den zavřený...je to na prd...

24.10.2007 08:20

tajemma danny napsal(a):
Nedovedu si představit, že by Leoša pár dnů stála. To my neznáme, v létě v zimě jdou ven (v zimě teda alespoň na chvíli, pokud není mert a půl sněhu) přes léto jsou venku spíše od pěti večer do devíti ráno a pak domů v největších pařákách.
Když jsem Leošu obsedala tak mi bylo divné že ani neprotestovala, byla připravená ze země ale stále jsem si říkala, mno jo to ona až bude mít stabilitu a rovnováhu s jezdcem tak začnou ty pekelný ródea venku ale musím to zaťukat, ještě nikdy podemnou nevyhodila...až když jí pouštím nazpět na pastvu tak to jsou prďáky, to mastí jako by nikde nebyla...

No já bych ti Dany mohla vyprávět. Honzík tak asi 3 měsíce co byl pod selem ani jednou nevyhodil. Začalo to teprve pak Jsem ho nepoznávala. Ze začátku to bylo spíše ze zloby, jako, že se mu nechtělo do kopce tak vzal a prdnul dupkou, nebo takhle reagoval na bič a podobně. Postupem času se ty hrbáky zvětšovaly a rostly na síle Už to nebylo reakce na pobídku, ale radost z pohybu.... Ted je klid, teda mimo huberta, ale to se nepočítá, byl vyjukaný... Tak doufám, že ten klid taky zůstane....

24.10.2007 08:22

klawdie napsal(a):
No to mi povídej Andrej, taky jsme měli koníky celý den zavřený...je to na prd...

Kouzelná holčička je Michalka, dcera kamarádky. Před 14ti dny jeli na huberta poprvé celá rodinka - táta, máma a prďolka. Fakt super.
Právě také kvůli té tmě praktikuju přez zimu spíš lonžování, výběh atd....
Holky, já za chvíli musím na ten podnik. A mě se tak ukrutně nechceeee.

24.10.2007 08:26

klawdie napsal(a):

Ani nevíte holky jakou mám radost z toho průchozího boxu na zahradu....Nemusím mít o nic strach, prostě si vyleze kdy chce. Loni jsem vždy stresovala, že jsem ho pustila vedle na louku a celý den lilo, průtrž mračen a doma mi ho nikdo nesklidil, tak tam musel stát až přijedu z práce. Vím, že se mu nic nestalo, ale ten pocit byl nepříjemný.

24.10.2007 08:27

tecos napsal(a):
Kouzelná holčička je Michalka, dcera kamarádky. Před 14ti dny jeli na huberta poprvé celá rodinka - táta, máma a prďolka. Fakt super.
Právě také kvůli té tmě praktikuju přez zimu spíš lonžování, výběh atd....
Holky, já za chvíli musím na ten podnik. A mě se tak ukrutně nechceeee.

Já je mám ve výběhu nonstop, jenže on i ten výběh je málo. Pokud nejdou aspoň 1x týdně pod sedlo a neuspořádám jim pohybovky ve větším výběhu, jsou jak z divokých vajec. A to nedostávají jádro.

24.10.2007 08:30

klawdie napsal(a):

TAky mi bambula chvili vyhazoval, ze začatku to bylo kvuli drážkám v hubě, tak jsme shodili udidlo a jezdili na ohlávce, pak když jeden dělal protesty když měl volnější udidlo, zkrácením o jednu dírku to skončilo, no a ted si maximálně vyhodí když dám silnější pobídku, to se naštve.jinak když má moc energie projevuje sse spíš směrem dobředu než nahoru

24.10.2007 08:34

lanika napsal(a):
Ani nevíte holky jakou mám radost z toho průchozího boxu na zahradu....Nemusím mít o nic strach, prostě si vyleze kdy chce. Loni jsem vždy stresovala, že jsem ho pustila vedle na louku a celý den lilo, průtrž mračen a doma mi ho nikdo nesklidil, tak tam musel stát až přijedu z práce. Vím, že se mu nic nestalo, ale ten pocit byl nepříjemný.

Leni tak to vám závidím, kdyby jsme měli aleposn ten přístřešek není co řešit, ale zatím se jen slibuje...

Co je to za koníka, to Honzík není!

sadzi saj

24.10.2007 08:35
sadzi saj

lanika napsal(a):

Danny oni jsou taky venku pořád, ale kámoška mi včera psala, že byli doma, když tam přijela, možná je ráno pustili, ale jak začne pršet, hned je zavíraj, takže potom už byli doma a s tím já nic bohužel neudělám.

No loni jsem zimu strávila taktéž lonžováním, procházkama na ruce ve tmě a ježděním převážně jenom o víkendu

Ty jo, čekají mě návody vopruz

24.10.2007 08:39

klawdie napsal(a):
TAky mi bambula chvili vyhazoval, ze začatku to bylo kvuli drážkám v hubě, tak jsme shodili udidlo a jezdili na ohlávce, pak když jeden dělal protesty když měl volnější udidlo, zkrácením o jednu dírku to skončilo, no a ted si maximálně vyhodí když dám silnější pobídku, to se naštve.jinak když má moc energie projevuje sse spíš směrem dobředu než nahoru

Je to ten klusák Lucky, od luciuse Jezdla jsem na ním před tím, než jsem si koupila Honzulu. Jinak fakt úžasný koníček s obrovským srdíčkem

24.10.2007 08:44

lanika napsal(a):
Je to ten klusák Lucky, od luciuse Jezdla jsem na ním před tím, než jsem si koupila Honzulu. Jinak fakt úžasný koníček s obrovským srdíčkem

Jo jo jedno klusáčka jsem taky znala a zbožnoval, jsou to užasný povahy a zlatý srdíčka snad mívají všichni...

24.10.2007 08:49

klawdie napsal(a):
Jo jo jedno klusáčka jsem taky znala a zbožnoval, jsou to užasný povahy a zlatý srdíčka snad mívají všichni...

Bré ráno,tak zas po dlouhé době můžu udělat navštívenku taky ráno.S tím že mám prázdniny vás ani nechci zlobit

sadzi saj

24.10.2007 08:50
sadzi saj

klafus napsal(a):
Bré ráno,tak zas po dlouhé době můžu udělat navštívenku taky ráno.S tím že mám prázdniny vás ani nechci zlobit

Jé se máš, bych taky brala

24.10.2007 08:50

klafus napsal(a):

Kláry uvidíme se dnes u koní,nebo jde jezdit Agi?

24.10.2007 08:51

klafus napsal(a):

Však já si taky nestěžuju Ale stejně sem toho moc nenaspala,páč mám dost věcí na zařizování..co sem v normal dne nestihla...mimo jiné budu tunit uzdečku na toho Huberta...tak sem zvědavá jak to dopadne

24.10.2007 08:53

klafus napsal(a):

Dnes jde Agáta,jestli na ní chceš číslo a vyrazit s ní do lesa tak ti ho pošlu, andrejka jde taky s nima na Grace...dneska na koníky majitelky prdí a jdou berajtři!týýýý jooo a prazdniny bych brala taky....

24.10.2007 08:57

klawdie napsal(a):
Dnes jde Agáta,jestli na ní chceš číslo a vyrazit s ní do lesa tak ti ho pošlu, andrejka jde taky s nima na Grace...dneska na koníky majitelky prdí a jdou berajtři!týýýý jooo a prazdniny bych brala taky....

Nn to není nutný,stejně chceme vyrazit na procházku a jezdit se půjde zítra.Sem na nem byla v pondeli ne...a chudacek ten se tak tvaril,kdyz sem na nej dala sedlo..ze se jde zase jezdit..uplne sem videla ten pocit,kdyz tě bolej svaly,tak sem mu slibovala že to budě těžce rozpohybovaci a nakonec se mu to snad i líbilo :-) Ale ten počáteční výraz...

24.10.2007 08:58

klafus napsal(a):
Nn to není nutný,stejně chceme vyrazit na procházku a jezdit se půjde zítra.Sem na nem byla v pondeli ne...a chudacek ten se tak tvaril,kdyz sem na nej dala sedlo..ze se jde zase jezdit..uplne sem videla ten pocit,kdyz tě bolej svaly,tak sem mu slibovala že to budě těžce rozpohybovaci a nakonec se mu to snad i líbilo :-) Ale ten počáteční výraz...

Holky já Vám tak závidím že můžete jezdit spolu na vyjížďky, já většinou jezdím sama. Jednou jsem se nějak zasnila, začala jsem si zpívat a nevšimla jsem si párečku kterej šel opodál, já si skvěle vyřvávala a oni se šklebily... v pr... bych se viděla, to byl trapas... jak jsem si jich všimla tak jsem samozřejmě přestala kdákat... Teď už si raději jen pískám
Kláry, jak tuníš uzdečku? Máš fotky přestavby?

Kůň bezocasýýý

24.10.2007 09:04

tajemma danny napsal(a):
Holky já Vám tak závidím že můžete jezdit spolu na vyjížďky, já většinou jezdím sama. Jednou jsem se nějak zasnila, začala jsem si zpívat a nevšimla jsem si párečku kterej šel opodál, já si skvěle vyřvávala a oni se šklebily... v pr... bych se viděla, to byl trapas... jak jsem si jich všimla tak jsem samozřejmě přestala kdákat... Teď už si raději jen pískám
Kláry, jak tuníš uzdečku? Máš fotky přestavby?

Kůň bezocasýýý

No tak to mi povídej Danny,¨jak vypadaj vyjížďky samostatně...to já si nezpívám,páč mám totální hudební hluch,ale spíš do jerryho furt něco husti,třeba co se dnes dělo ve škole zajímavýho,nebo mu vyprávim jaký si vezmu v pátek šaty A taky sem už potkala pár hubkařů,kteří ze mě byli dost rozležení,že si tam povídám s koněm,alee co jejich boj že...
No Fotyk zatím nemám,páč pro nylon teprve jedu,ale vize je taková,že já totiž pojedu na uzdečce s ohlávkou..tzn. že budu mít dvoje otěže...mimochodem je to docela prča se s tím poprat :-D No a mě se to nelíbí jak je to tak divně nakombinovaný,když mám bílo oranžovou ohlavku a mezi tím prosvítá černej nátylník...vypadá to divně...takže ten nátylník udělám ze stejnýho matroše jako je ta ohlávka a bude to vypadat líp,ale stejně ještě budu muset něco udělat s těma otěžema páč..sice budu mít celou bílou uzdečko-ohlávku,ale k tomu budou dvoje černý otěže...no bomba :-D

24.10.2007 09:08

klafus napsal(a):
No tak to mi povídej Danny,¨jak vypadaj vyjížďky samostatně...to já si nezpívám,páč mám totální hudební hluch,ale spíš do jerryho furt něco husti,třeba co se dnes dělo ve škole zajímavýho,nebo mu vyprávim jaký si vezmu v pátek šaty A taky sem už potkala pár hubkařů,kteří ze mě byli dost rozležení,že si tam povídám s koněm,alee co jejich boj že...
No Fotyk zatím nemám,páč pro nylon teprve jedu,ale vize je taková,že já totiž pojedu na uzdečce s ohlávkou..tzn. že budu mít dvoje otěže...mimochodem je to docela prča se s tím poprat :-D No a mě se to nelíbí jak je to tak divně nakombinovaný,když mám bílo oranžovou ohlavku a mezi tím prosvítá černej nátylník...vypadá to divně...takže ten nátylník udělám ze stejnýho matroše jako je ta ohlávka a bude to vypadat líp,ale stejně ještě budu muset něco udělat s těma otěžema páč..sice budu mít celou bílou uzdečko-ohlávku,ale k tomu budou dvoje černý otěže...no bomba :-D

Teda opravdu,asi se také posvatím do fronty obdivovatelů leošky...kurna ona je tak krásná až to bolí!!!

24.10.2007 09:10

klafus napsal(a):

Holký, mě je zima.....Už liju do sebe druhý čaj, vařící, a nic nepomáhá .....Stejně tady chybí Janica opica, fajnová babica Janíííííííííííííííííííííííííí

24.10.2007 09:18

lanika napsal(a):
Holký, mě je zima.....Už liju do sebe druhý čaj, vařící, a nic nepomáhá .....Stejně tady chybí Janica opica, fajnová babica Janíííííííííííííííííííííííííí

Teda leni to je totál akční fotka...vypadá skoro jak ze špańelska

24.10.2007 09:23

lanika napsal(a):

ÓÓÓ děkujeme za chválu Klárko. Mno tak až budeš mít vše pohromadě tak sem hoď určo fotky, ju? Až budu mít video ze zkoušek tak jestli to proleze kanálama tak Vám ho pošlu...jak se nosí holčička rezavá
Paní přes to sedlo se mi neozvala a telefon mi nebere...je to nějaké divné...
Doufám že šéfik nezapomněl na to sedlo dneska a přiveze ho...

24.10.2007 09:27

tajemma danny napsal(a):
ÓÓÓ děkujeme za chválu Klárko. Mno tak až budeš mít vše pohromadě tak sem hoď určo fotky, ju? Až budu mít video ze zkoušek tak jestli to proleze kanálama tak Vám ho pošlu...jak se nosí holčička rezavá
Paní přes to sedlo se mi neozvala a telefon mi nebere...je to nějaké divné...
Doufám že šéfik nezapomněl na to sedlo dneska a přiveze ho...

Dany, oni by Leu prodali? Nebo si ji chcou nechat? Řekli cenu? je to opravdu koča. Jo a holky, jde dát přes net nějak inzerát do tištěné fauny? Nebo se to musí jen nějak poštou????

24.10.2007 09:29

klawdie napsal(a):

Kurňa vy jste všichni měli tu zvěř u obsedání takovou hodnou, já se děsím jak budu obsedat tu svoji mladou šťabajznu

24.10.2007 09:30

lanika napsal(a):
Dany, oni by Leu prodali? Nebo si ji chcou nechat? Řekli cenu? je to opravdu koča. Jo a holky, jde dát přes net nějak inzerát do tištěné fauny? Nebo se to musí jen nějak poštou????

mám pocit že to jde po smsce poslat do tistený fauny..

24.10.2007 09:31

lanika napsal(a):

Nahoře tu máš menu, tam je "Tištěná fauna", tak na to klikni, pak se objeví vlevo menu a tam je vložit inzerát...taky toho asi využiju

24.10.2007 09:32

strelish napsal(a):
Nahoře tu máš menu, tam je "Tištěná fauna", tak na to klikni, pak se objeví vlevo menu a tam je vložit inzerát...taky toho asi využiju

No ale jak tak na to koukám, tak za to chtějí dvacku. To už je lepší tou sms za 10 nebo pak formulářem co je přímo v časáku, ale tam zas člověk zaplatí za známku, což je skoro to samé :(

sadzi saj

24.10.2007 09:33
sadzi saj

strelish napsal(a):
Kurňa vy jste všichni měli tu zvěř u obsedání takovou hodnou, já se děsím jak budu obsedat tu svoji mladou šťabajznu

Krásná

24.10.2007 09:35

strelish napsal(a):

Zatím se Leoša prodávat nebude, Marta si jí chce nechat s tím, že by chvíli sportovala a pokud by neměla využití tak jí buď připustí a nebo prodá někomu do sportu...ale nevím no, zatím se nic nechystá. I Marta souhlasila s tím, že bych si jí mohla vzít domů a trenérka by jezdila ke mě...ale to zastím předbíhám

24.10.2007 09:35

lanika napsal(a):

KLáry mohu ti dát k dispozici tu mojí bílou provázkouvou uzdečku at zbytečně kvuli jedný akci neutrácíš...s otěženma bohužel nepomůžu...ale to bnevadí že mají každý jinou barvu aspon si je nepopleteš....no a s těma dvojema otěžema to znám...

24.10.2007 09:36

sadzi saj napsal(a):
Krásná

no tak už sem dostatečně probuzená,tak začnu asi něco dělat.tak jdu zahájít můj shánící "výlet" po Hradci.tak se mějte všici krásně a držte palce ať nám to počasí vydží

24.10.2007 09:44

tajemma danny napsal(a):
Zatím se Leoša prodávat nebude, Marta si jí chce nechat s tím, že by chvíli sportovala a pokud by neměla využití tak jí buď připustí a nebo prodá někomu do sportu...ale nevím no, zatím se nic nechystá. I Marta souhlasila s tím, že bych si jí mohla vzít domů a trenérka by jezdila ke mě...ale to zastím předbíhám

Káti bych se nebála, taky jsem si myslela že obsedání je nějaký rodeo, heh omyl že správnou přípravou koníka připravíš a pak není problém...já jsem po důkladné připravě, prostě jednou nasedla, sice byl zmatený co dělám nahoře, ale šel bulík a motali se mu nožičky,ale spolupracoval...neměl proč by protože mi věřil že mu nic zlýho neudělám...a vy to taky zmáknete, strašně se mi ?Jamajka? libí.... ta stavba... ta barvička.... ta hlavička....prostě boží!

sadzi saj

24.10.2007 09:46
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Káti bych se nebála, taky jsem si myslela že obsedání je nějaký rodeo, heh omyl že správnou přípravou koníka připravíš a pak není problém...já jsem po důkladné připravě, prostě jednou nasedla, sice byl zmatený co dělám nahoře, ale šel bulík a motali se mu nožičky,ale spolupracoval...neměl proč by protože mi věřil že mu nic zlýho neudělám...a vy to taky zmáknete, strašně se mi ?Jamajka? libí.... ta stavba... ta barvička.... ta hlavička....prostě boží!

Jj, je fakt pěkná, taky souhlasím

Danny no vidíš, tak to je super, kdyby sis Leošu mohla vzít k sobě a třeba i časem odkoupit

24.10.2007 09:50

sadzi saj napsal(a):
Jj, je fakt pěkná, taky souhlasím

Danny no vidíš, tak to je super, kdyby sis Leošu mohla vzít k sobě a třeba i časem odkoupit

Uvidíme jak to všechno bude...
Káťo, Jamajka se moc povedla. Vidím v ní arábka, má moc krásnej kukuč. Hoď sem ještě nějaké fotky v pohybu...co je zač? To je poník s arábkem? Myslíš, že se bude ještě vybarvovat?
Tady leoša nad skokem...

24.10.2007 11:01

tajemma danny napsal(a):
Uvidíme jak to všechno bude...
Káťo, Jamajka se moc povedla. Vidím v ní arábka, má moc krásnej kukuč. Hoď sem ještě nějaké fotky v pohybu...co je zač? To je poník s arábkem? Myslíš, že se bude ještě vybarvovat?
Tady leoša nad skokem...

Tak holky, mám tu to sedlo...mno vypadá trochu jinak než jsem si představovala...žádná značka nikde napsaná není...tak Vám nevím, cenu ještě neřekl...mno vyzkouším ho a uvidíme...

24.10.2007 11:10

tajemma danny napsal(a):
Tak holky, mám tu to sedlo...mno vypadá trochu jinak než jsem si představovala...žádná značka nikde napsaná není...tak Vám nevím, cenu ještě neřekl...mno vyzkouším ho a uvidíme...

No holky, vy snad v té práci dnes spíte
právě jsem se vrátila z jednání a koukám, poslední příspěvek před desátou - až teť danny.
Po jednání jsme stihli s holkama ještě okouknout krám s botama - objevila jsem super kožený,červený polobotky, hned po výplatě jdu do nich. No a po krámech jsme daly ještě jednu alžír a medovník To se to hubne.
Káťo - kobylka je fakt kus. Jemná ale pěkná. No a Leoška je taky kus baby, jen jí chudince trochu nevyšel odskok na té fotce
Sedlo - myslím, že je to ta indická syntetika, vypadá mělký, ale nejlepší je opravdu vyzkoušet. Jen na pohled těžko poznáš včem Ti bude prdelka sedět

24.10.2007 11:19

tajemma danny napsal(a):

No taky na to sedlo DANNY koukám a taky pochybuji o nějaké velké kvalitě, ale může nás na fotce mást, mě napadla ještěvarianta sedel co vozí z anglie,ale taky mě malinko připomíná to hnědy sedlo z inzerce jak bylo prodávaný v sadě asi za 16,17litrů...přesně si to nepamatuji, vypadá neježděně...no za zkoušku nic nedáš...a taky záleží kolik za něj bude chtít a jak sedne tobě.....jen to vykrojení přední rozcochy nevím jestli nebude malé....

24.10.2007 11:20

tajemma danny napsal(a):

Děkuju za pochvalu kobuchy Na důvěře my musíme ještě zapracovat. Ale už aspoň relativně bez blbostí dáváme nohy a teď se učíme slušně klusat na vodítku bez toho abych ji ustavičně táhla :))
Arábka v sobě má, z dědovy strany a při pohybu docela vynikne :)) To je původ otce, matky neznámý:
http://www.aschk.cz/welsh/pk/ pk_display.php3?id=132620 (1 mezera)

Danny sedýlko hoodně připomíná indii za 3500,- akorát že je v hnědé.

24.10.2007 11:22

strelish napsal(a):
Děkuju za pochvalu kobuchy Na důvěře my musíme ještě zapracovat. Ale už aspoň relativně bez blbostí dáváme nohy a teď se učíme slušně klusat na vodítku bez toho abych ji ustavičně táhla :))
Arábka v sobě má, z dědovy strany a při pohybu docela vynikne :)) To je původ otce, matky neznámý:

Holky, ahojky. Zdravím všechny !!!! Ráno jsem byla jezdit a Rozletek byl moooooooc hodnej - dokonce cválal pomalu po louce :-) Byla jsem jako v jiříkově vidění ....

Hele, babky, mám dilema. Nějak mi ruplo v bedně a chtěla bych k němu ještě hříboše. Rozum říká, že to neuživím, sdrce už se rozhodlo. ... chjo

24.10.2007 11:23

tecos napsal(a):
No holky, vy snad v té práci dnes spíte
právě jsem se vrátila z jednání a koukám, poslední příspěvek před desátou - až teť danny.
Po jednání jsme stihli s holkama ještě okouknout krám s botama - objevila jsem super kožený,červený polobotky, hned po výplatě jdu do nich. No a po krámech jsme daly ještě jednu alžír a medovník To se to hubne.
Káťo - kobylka je fakt kus. Jemná ale pěkná. No a Leoška je taky kus baby, jen jí chudince trochu nevyšel odskok na té fotce
Sedlo - myslím, že je to ta indická syntetika, vypadá mělký, ale nejlepší je opravdu vyzkoušet. Jen na pohled těžko poznáš včem Ti bude prdelka sedět

Adél taky se toho bojím právě, ty detaily toho sedla jsou takové nedodělané...
Lešo na té fotce šla poprvé celou řadu, která je na zkouškách bez odskokovky...učenej z nebe nespadl...
Hele toho JRT to máš papíráka? Na kolik teďka vyjde? Já jsem ho chtěla asi před sedmi rokama ale dát za štěně 20 tácků je na mě trochu moc...vzdala jsem to. A teď má tohodle psíka každej, když jsem byla na závodech u Vacků v Páterově tak jich tam bělaho asi třicet...

24.10.2007 11:24

strelish napsal(a):

Tady foto otce. Matka je šimla, takže jsem zvědavá, co mi z kobuchy vyleze až shodí zimní kožich. Snad jí tahle barvička ještě pár let vydrží

24.10.2007 11:26

luciusl napsal(a):
Holky, ahojky. Zdravím všechny !!!! Ráno jsem byla jezdit a Rozletek byl moooooooc hodnej - dokonce cválal pomalu po louce :-) Byla jsem jako v jiříkově vidění ....

Hele, babky, mám dilema. Nějak mi ruplo v bedně a chtěla bych k němu ještě hříboše. Rozum říká, že to neuživím, sdrce už se rozhodlo. ... chjo

počkej týden a pokud tě to nepřejde jdi do toho...

24.10.2007 11:27

strelish napsal(a):
Tady foto otce. Matka je šimla, takže jsem zvědavá, co mi z kobuchy vyleze až shodí zimní kožich. Snad jí tahle barvička ještě pár let vydrží

pár fotek Jamuše

24.10.2007 11:27

strelish napsal(a):

Ještě že už je po desáté...

24.10.2007 11:31

tajemma danny napsal(a):

Mě už to bere dost dlouho, jen ten rozum byl stále silnější - poslední dobou ale za tím puzením srdce pokulhává ...
chtěla bych si vychovat prcka pomalu, beze spěchů ... mezi tím Rozletek doslouží a může do důchodu. Na nic a nikam nespěchám, ale zas .... jak dlouho čekat, že ?

24.10.2007 11:33

luciusl napsal(a):
Mě už to bere dost dlouho, jen ten rozum byl stále silnější - poslední dobou ale za tím puzením srdce pokulhává ...
chtěla bych si vychovat prcka pomalu, beze spěchů ... mezi tím Rozletek doslouží a může do důchodu. Na nic a nikam nespěchám, ale zas .... jak dlouho čekat, že ?

Tak nějakého ročka, dvouletka stáhnout z pastvin

24.10.2007 11:35

strelish napsal(a):
Tak nějakého ročka, dvouletka stáhnout z pastvin

Našla jsem inzerát - hřebeček po Beethovenovi narozený 4/07. Ve stáje máme jako bráchu .... zítra se na něj mám jet podívat. Nejraději bych už s vozíkem

sadzi saj

24.10.2007 11:36
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

No Danny, s tím sedlem bych to viděla jako holka a Klára má pravdu s tou přední rozsochou vypadá to, že je to stejný jako u té tvé drezurky, ale uvidíš, jak bude sedět Leoše a tvé zadnici

Ty jo holky, já bych zase strašně chtěla to drezurní sedlo

24.10.2007 11:37

luciusl napsal(a):

A co by si chtěl za šíbátko Luci? Zase nějakého plňáska? Nebo nějakého tepláka? Na sedlo se asi rovnou vyprdnu, nevím co je zač, on ani neví kde ho koupil ale asi ho pěkně natáhli protože on by do šitu nešel...

24.10.2007 11:39

strelish napsal(a):

Jasný, učíme se všichni stále. Jen mi přijde hloupý psát - danny super, když vidím že to tak není. Hřbet klene pěkně, ale odskočila holt pozdě.
Fenka bez papírů je teť kolem 10, pes i za 7 - kvalitní, krátkonohý. Chvilku počkej, na podzim budou štěňátka
To samé rozhodování jsem měla já s Mařenkou - koupit činee. Pak jsem si řekla, že pokud fakt chci, udělám to.

sadzi saj

24.10.2007 11:39
sadzi saj

luciusl napsal(a):
Našla jsem inzerát - hřebeček po Beethovenovi narozený 4/07. Ve stáje máme jako bráchu .... zítra se na něj mám jet podívat. Nejraději bych už s vozíkem

Po Beethovenovi?? Jeden se narodil kámošce letos, nevíš bližší info?? To by byla náhoda

24.10.2007 11:41

tajemma danny napsal(a):
A co by si chtěl za šíbátko Luci? Zase nějakého plňáska? Nebo nějakého tepláka? Na sedlo se asi rovnou vyprdnu, nevím co je zač, on ani neví kde ho koupil ale asi ho pěkně natáhli protože on by do šitu nešel...

No tak ted jsem ještě víc přesvědčená o tom že je to nějakej šunt...ty řemeny jsou krutě odřený...je fakt že bych danny radši koukala po nějakém tom kentauru či hauzrovi...leší než mladý kobyle kur... záda...tohle už jsem tež pochopila...ted jsem tam viděla jupitera za 8000,- to byl ten jak na něj máš spadeno?????to by jsi určo stáhla ještě o 500,-..se vždycky ptám je-li cena pevná, většinou lidi povolí....

24.10.2007 11:44

tecos napsal(a):
Jasný, učíme se všichni stále. Jen mi přijde hloupý psát - danny super, když vidím že to tak není. Hřbet klene pěkně, ale odskočila holt pozdě.
Fenka bez papírů je teť kolem 10, pes i za 7 - kvalitní, krátkonohý. Chvilku počkej, na podzim budou štěňátka
To samé rozhodování jsem měla já s Mařenkou - koupit činee. Pak jsem si řekla, že pokud fakt chci, udělám to.

Pokud sháníš kvalitní hříbě a nevadila by Ti kobylka tak u nás jsou dvě dvouleté, teť na obsednutí a na podzim na zkoušky. Obě po Fors Gedos, jedna z Lkové mámy, druhá z mámy v akceleračním programu. Obě hodné, od jara na pastvinách, v létě jsme s nimi byli na přehlídce. Jsou lonžovaný, znaj kováře i veterináře. Jdu hledat jestli tu mám nějaké fotky

24.10.2007 11:45

sadzi saj napsal(a):
No Danny, s tím sedlem bych to viděla jako holka a Klára má pravdu s tou přední rozsochou vypadá to, že je to stejný jako u té tvé drezurky, ale uvidíš, jak bude sedět Leoše a tvé zadnici

Určitě holky, já jen jak jsem to sedlo viděla naposledy u šéfa asi před třema rokama tak jsem myslela že má nějakýho Kentaura...ale jak říkám kašlu na nějakou indii. Kobyle záda huntovat nechci a nebudu...teď jezdím raději bez sedla...

24.10.2007 11:46

sadzi saj napsal(a):

No, myslím, že to bude on Jestli je Tvoje kamarádka z Mělníka a jmenuje se Malíková.
Viděla jsem inzerát a najednou mě to trklo, zavolala jí a zítra se na něj mám jet podívat. Chtěla bych koňského kamaráda ... (už mi asi vydrží do konce života) i sportovce v jednom...

24.10.2007 11:46

sadzi saj napsal(a):

Když Lucinka si usmyslila tohohle, že?

24.10.2007 11:49

lanika napsal(a):

sadzi saj

24.10.2007 11:50
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Určitě holky, já jen jak jsem to sedlo viděla naposledy u šéfa asi před třema rokama tak jsem myslela že má nějakýho Kentaura...ale jak říkám kašlu na nějakou indii. Kobyle záda huntovat nechci a nebudu...teď jezdím raději bez sedla...

Správná řeč Danny. Teď je na eqch spousta KT Jupiter, tak to zkus omailovat nebo otelefonovat a uvidíš, třeba by šel někdo s cenou dolů

24.10.2007 11:52

lanika napsal(a):

Adél jasnačka, já jen že to šla poprvé a jsem ráda, že řekneš vše tak jak to vidíš a cejtím. je to lepší než lidi, kteří se přetváří...
Mno já se rozhoduji mezí Vímarákem, Borderkou a tímhle pinďou...ale zatím jsem pro borderku. Vímaráka bych chtěla na myslivost. A Jacka jen tak na blbnutí a jako kámoše k neutahání...

sadzi saj

24.10.2007 11:53
sadzi saj

tecos napsal(a):
druhá mlaďoška

samo Luci, že je to on, od Jany, jmenuje se Bred Znám jeho maminu, vracela jsem se v jejím sedle na koňský hřbet po škole. Pohodová kobylka, tlačivější, skokový předpoklady, myslím, že by to byl dobrý kup

24.10.2007 11:54

tajemma danny napsal(a):
Adél jasnačka, já jen že to šla poprvé a jsem ráda, že řekneš vše tak jak to vidíš a cejtím. je to lepší než lidi, kteří se přetváří...
Mno já se rozhoduji mezí Vímarákem, Borderkou a tímhle pinďou...ale zatím jsem pro borderku. Vímaráka bych chtěla na myslivost. A Jacka jen tak na blbnutí a jako kámoše k neutahání...

Tak hlásím,že v dalenu nemaj vůbec nic,ale vůbec....jako jen tak letmos em koukala na třmeny a podle mě výběr ze tří druhů a to jeden z toho byly dětský třmeny je hrozný...

24.10.2007 11:56

sadzi saj napsal(a):
samo Luci, že je to on, od Jany, jmenuje se Bred Znám jeho maminu, vracela jsem se v jejím sedle na koňský hřbet po škole. Pohodová kobylka, tlačivější, skokový předpoklady, myslím, že by to byl dobrý kup

No, já jsem hrozně nerozhodný člověk, ale tohleto mě úplně uchvátilo ... Chtěla bych pohdového, ale šikovného koníka. A láká mě vychovat si ho sama. Času mám dost ... No, uvidíme zítra, ale vnitřně už jsem přesvědčená.. snad mi ho nidko nevyfoukne
Rozletkovi už jsem slíbila kamaráda.

24.10.2007 11:57

tajemma danny napsal(a):

Budu sprostá, ale ty vol... Ty taky děláš myslivost???? Já se picnu. No, na co myslíš, že mám NKO? Jack je taky super norník. Bordíci jsou nezmaři, věrný, dobře cičitelný. Výmarák opravdu paličák, cíťa - no zkrátka pokud budeš mít prvního psa, doporučuju z malých plemen bordíka a z velkých kraťase. My máme z Beníkem lesní, podzimky, všestr - vše v první ceně. A ještě jsme vyhráli porovnávací zkoušky s německým klubem, nejl pes z obou klubů. Psy cvičíme oba s Míšou i na kšeft. No to je gól..... Na mých stránkách jsem i v mysliveckým A v pa ke mě přijedou dva známí ze slovenska, oba mezinárod rozhodčí. Ten jeden vyhrl letos memor. slimáka a vodil i na Podhajáku. Pořádám výcvikový tábor a onu budou lektoři. No to je bomba, další holka myslivec

24.10.2007 12:00

tecos napsal(a):
Budu sprostá, ale ty vol... Ty taky děláš myslivost???? Já se picnu. No, na co myslíš, že mám NKO? Jack je taky super norník. Bordíci jsou nezmaři, věrný, dobře cičitelný. Výmarák opravdu paličák, cíťa - no zkrátka pokud budeš mít prvního psa, doporučuju z malých plemen bordíka a z velkých kraťase. My máme z Beníkem lesní, podzimky, všestr - vše v první ceně. A ještě jsme vyhráli porovnávací zkoušky s německým klubem, nejl pes z obou klubů. Psy cvičíme oba s Míšou i na kšeft. No to je gól..... Na mých stránkách jsem i v mysliveckým A v pa ke mě přijedou dva známí ze slovenska, oba mezinárod rozhodčí. Ten jeden vyhrl letos memor. slimáka a vodil i na Podhajáku. Pořádám výcvikový tábor a onu budou lektoři. No to je bomba, další holka myslivec

Můj kamarád má dva borderteriéry - nikdy bych nevěřila tomu, co to je za úžasný pejsky !!!!!!! Sice práce s nimi, ale jací to jsou nezmaři a mazlíkové

sadzi saj

24.10.2007 12:01
sadzi saj

luciusl napsal(a):
No, já jsem hrozně nerozhodný člověk, ale tohleto mě úplně uchvátilo ... Chtěla bych pohdového, ale šikovného koníka. A láká mě vychovat si ho sama. Času mám dost ... No, uvidíme zítra, ale vnitřně už jsem přesvědčená.. snad mi ho nidko nevyfoukne

No myslím, že předpoklady k tomu, co si přeješ má, ale je to mladý hříbátko, puberťáček, takže půjde hlavně o výchovu, ale co znám maminu pohodová kobylka, i pro začátečníka na ježdění, skákací, na ošetřování jsem s ní taky neměla problémy, tak uvidíš, jak ti učaruje, ale je kouzelnej

Ta první kobylka ale vypadá taky pěkně

24.10.2007 12:02

luciusl napsal(a):

Pokud jedeš do Mělníka tam mi jsme z Náchodska. Obě kobylky jsou kulturní, od hříbátek vymazlený, no a o sportovních předpokladech nemusím snad mluvit. Hnědky polosestra vyhrála výkonnostky, pak hned dala hříbě, letos jsme hříbě odstavilia ještě stihla zasportovat....

24.10.2007 12:04

tajemma danny napsal(a):

Danny já si pořídila australáčka a vůbec nelituju. Povahově super - snadno cvičitelný, ovladatelný, ale akční pejsek..ideální střední velikost a prakticky bezúdržbová srst. A páníčka bezmezně miluje

24.10.2007 12:06

tecos napsal(a):

TEcos vy obsedáte koně ve dvou???

24.10.2007 12:10

strelish napsal(a):
Danny já si pořídila australáčka a vůbec nelituju. Povahově super - snadno cvičitelný, ovladatelný, ale akční pejsek..ideální střední velikost a prakticky bezúdržbová srst. A páníčka bezmezně miluje

My máme doma borderku, po této zkušenosti už vím že po tomto plemeni netoužím, nejchytřejší pes na světě, to je trošku blud...jack se mi taky vždycky libil,ale nevím ejstli bych stačila jeho temperamentu...ale jsou to dobrý čísla...já chci od mala vlkodava...boží mamutci...jinak si plně vystačím s těma mejma skřetama lesbama!

24.10.2007 12:20

klawdie napsal(a):

Brzda se hlásí do služby

24.10.2007 12:20

klawdie napsal(a):
TEcos vy obsedáte koně ve dvou???

Já myslím, že Danny myslel Border teriera.
Kobyli budou příští rok tříletý a měli by na podzim dělat zkoušky. V zimě se začnou lonžovat, z jara obsednou, přez léto se jezdí a na podzim dělají zkoušky. Standart postup. Většinou se ale, pokud se neprodají, po zkouškách připustí, šoupnou na pastviny a mají hříbě. V 5ti pak začnou sportovat. Ono je to hříbě přestaví a pak už to jsou pořádný koně.

24.10.2007 12:22

klawdie napsal(a):
My máme doma borderku, po této zkušenosti už vím že po tomto plemeni netoužím, nejchytřejší pes na světě, to je trošku blud...jack se mi taky vždycky libil,ale nevím ejstli bych stačila jeho temperamentu...ale jsou to dobrý čísla...já chci od mala vlkodava...boží mamutci...jinak si plně vystačím s těma mejma skřetama lesbama!

Strejcovy jsem pomáhala s výcvikem. Lítání po stráni s barvou, terno byl náš poslední drsňák jezevčík...na půl roce jsem se s ním šla standartně projít...najednou se stratil v noře a vyštěkal jezevce...jinak zkoušky nemám, jen jsem takovej myslivec amatér...v zimě rozvážíme seno, sůl a ovísek do krmelců, brigádky v lese... Mno a pak občas nějakej ten svod nebo výstavy...
Perlička aby prošla naše fena s nejlepšíma známkama tak jsme jí chuděrce barvili obáňku a předek barvou na vlasy...byla vyhnášela nejlepší ve své třídě...

24.10.2007 12:27

tecos napsal(a):
Já myslím, že Danny myslel Border teriera.
Kobyli budou příští rok tříletý a měli by na podzim dělat zkoušky. V zimě se začnou lonžovat, z jara obsednou, přez léto se jezdí a na podzim dělají zkoušky. Standart postup. Většinou se ale, pokud se neprodají, po zkouškách připustí, šoupnou na pastviny a mají hříbě. V 5ti pak začnou sportovat. Ono je to hříbě přestaví a pak už to jsou pořádný koně.

aha tak to jo já jen že jsem alergická na obsednutý dvouletky...tohle je super.

24.10.2007 12:32

tajemma danny napsal(a):
Strejcovy jsem pomáhala s výcvikem. Lítání po stráni s barvou, terno byl náš poslední drsňák jezevčík...na půl roce jsem se s ním šla standartně projít...najednou se stratil v noře a vyštěkal jezevce...jinak zkoušky nemám, jen jsem takovej myslivec amatér...v zimě rozvážíme seno, sůl a ovísek do krmelců, brigádky v lese... Mno a pak občas nějakej ten svod nebo výstavy...
Perlička aby prošla naše fena s nejlepšíma známkama tak jsme jí chuděrce barvili obáňku a předek barvou na vlasy...byla vyhnášela nejlepší ve své třídě...

I to je Danny super. nepochubuji, že všechny ostaní nemají kladný vzat k přírodě, lesu a zvířátkům....
To mě bere myslivost kompletně. Přez léto sedím každý den na posedu, přez zimu zase jezdí hosti z kraje - prasátka jsou lépe vidět na sněhu
No, ale nejvíc ty psi, cvičení. Poslední dobou už to rozjíždíme celkem ve velkým - jezdím kde můžu a koně a čas mi dovolí, vrcholový akce musím bezpodmíň...
Proto plánujeme chovnou stanici. Letos jsem oba dva vodili na zkouškách, svodech a výstavách 23 psů - 58 účastí
Vím, že jsem blázen, prachy rvu do keně a psů, ale toj e prostě můj život, to co mě fakt baví. TAjně doufám, že mě psy, výcvik a myslivost jednou budou živit. Až bude barák, bude to o něčem jiném.....

24.10.2007 12:36

klawdie napsal(a):
aha tak to jo já jen že jsem alergická na obsednutý dvouletky...tohle je super.

No, Kláry ono to ani jinak nejde. Pokud chceš aby kobyla na zkouškách něco ukázala a hlavně aby jí ty zkoušky k něčemu byly, je podle mě nesmysl obsedat koně měsíc před a rvát to do ní hlava nehlava. Naše kobyly jsou pak o něčem jiném - nezdrhají při nasedání, znají skákání ve volnosti atd. A to se fakt vyplatí. Nechci se chlubit, ale zatím kam jsme přijeli, naše koně vyhráli, nebo byli ve předu.

24.10.2007 12:52

cheyenne napsal(a):
Brzda se hlásí do služby

Klári, jdeš dneska trsat?

24.10.2007 12:53

tecos napsal(a):
I to je Danny super. nepochubuji, že všechny ostaní nemají kladný vzat k přírodě, lesu a zvířátkům....
To mě bere myslivost kompletně. Přez léto sedím každý den na posedu, přez zimu zase jezdí hosti z kraje - prasátka jsou lépe vidět na sněhu
No, ale nejvíc ty psi, cvičení. Poslední dobou už to rozjíždíme celkem ve velkým - jezdím kde můžu a koně a čas mi dovolí, vrcholový akce musím bezpodmíň...
Proto plánujeme chovnou stanici. Letos jsem oba dva vodili na zkouškách, svodech a výstavách 23 psů - 58 účastí
Vím, že jsem blázen, prachy rvu do keně a psů, ale toj e prostě můj život, to co mě fakt baví. TAjně doufám, že mě psy, výcvik a myslivost jednou budou živit. Až bude barák, bude to o něčem jiném.....

Mně by se líbilo chodit do práce tak na 1/2 úvazek a zbytek koně, popř. weby. Aaale to mě bohužel ani jedno neuživí :-(

24.10.2007 13:01

cheyenne napsal(a):

ne ani dnes..musím vydělavat korunky takže jdu do kina a asi chodit bohužel nebudu...není dostatek financí a jestli zhubnu ještě kilo tak se zlomím až foukne vítr, lítám celý den tak bych si měla spíš začít platit hodiny relaxace, tak si to užijte i za mě....

24.10.2007 13:02

cheyenne napsal(a):

Ahojky pracanti,smím se k vám přidat?už dloooooooouho přemyšlim,že se přidam,ale pak mi přišlo blbe,že tady jsou sami pracanti,ale pak jsem si řekla no co tak se sprostě vetřu.Je to tu stejně většinou o konikach,že?Tak ja představim tu svou milovanou kobušku.Kathleen-křižovatka se vším všudy,maminka ruska a otec paintxA1/1.Má 4 a 8měsíců a je to pro mě jeden s nejůžasnějších koníků kere jsem kdy měla a člověk se u ní fakt nenudí.No a Lenica se teťkom do mě pusti,už řikala tak se přidej ku nam na faunu.

24.10.2007 13:06

monca napsal(a):
Ahojky pracanti,smím se k vám přidat?už dloooooooouho přemyšlim,že se přidam,ale pak mi přišlo blbe,že tady jsou sami pracanti,ale pak jsem si řekla no co tak se sprostě vetřu.Je to tu stejně většinou o konikach,že?Tak ja představim tu svou milovanou kobušku.Kathleen-křižovatka se vším všudy,maminka ruska a otec paintxA1/1.Má 4 a 8měsíců a je to pro mě jeden s nejůžasnějších koníků kere jsem kdy měla a člověk se u ní fakt nenudí.No a Lenica se teťkom do mě pusti,už řikala tak se přidej ku nam na faunu.

ještě jedna,vzadu je vidět malinko lenka.

24.10.2007 13:08

monca napsal(a):
ještě jedna,vzadu je vidět malinko lenka.

a tady je moje celebrita všedního dne Kubik

24.10.2007 13:13

monca napsal(a):
a tady je moje celebrita všedního dne Kubik

Jééééééééééééééééé, Lachula Takže holky, už se odhodlává k nám vstoupit asi 2 měsíce a včera mi napsala na ICQ, že dneska se asi hecne Už jsem vám o ni psala, má a HOnzíkova treningová partnerka

24.10.2007 13:14

lanika napsal(a):
Jééééééééééééééééé, Lachula Takže holky, už se odhodlává k nám vstoupit asi 2 měsíce a včera mi napsala na ICQ, že dneska se asi hecne Už jsem vám o ni psala, má a HOnzíkova treningová partnerka

Tak super, vítáme Monču

24.10.2007 13:15

cheyenne napsal(a):
Tak super, vítáme Monču

Ahojdááá Mončo!!!!
Jen pojď mezi nás...

24.10.2007 13:17

tajemma danny napsal(a):
Ahojdááá Mončo!!!!
Jen pojď mezi nás...

Ahoj Monče
Evíííí, jak stříhání? Co HAdřík? JAk moc řve ten strojek a jak je ten pán rychlý?

lanika napsal(a):

hehe,že Lachula,ale to mě těši bo Ćmielka se mi nelibi blee.Lachova je totiž moje přijmení,když jsem byla svobodná ještě.

tajemma danny napsal(a):
Ahojdááá Mončo!!!!
Jen pojď mezi nás...

Monča, Monča, Monča......Ted ukaž všem holkám s kým mají tu čest.... Jsem zvědavá, jakou fotku vytáhneš Ne, sranda....Jo a Eviku, Hadřík má ted non stop deku na sebe?

24.10.2007 13:18

tajemma danny napsal(a):
Ahojdááá Mončo!!!!
Jen pojď mezi nás...

Jééé tady to není uzavřené nás se bát nemusíš, takže vítej..kobylka je krásná, ale jak tak koukám opět se nám zvedá skore hnědáku....

24.10.2007 13:21

monca napsal(a):
hehe,že Lachula,ale to mě těši bo Ćmielka se mi nelibi blee.Lachova je totiž moje přijmení,když jsem byla svobodná ještě.

Adél, jaké že jsou tvé stránky? Vždycky se tu na ně odkazuješ a já je ještě neviděla Ráda zkuknu, takže šupky dupky sem s adresou....

24.10.2007 13:23

lanika napsal(a):
Adél, jaké že jsou tvé stránky? Vždycky se tu na ně odkazuješ a já je ještě neviděla Ráda zkuknu, takže šupky dupky sem s adresou....

Leni, Ty jsou jen na Lide.cz - jako má JAnica. Koňsko psí jsou ve výstavbě, ukážu až budou podle mých představ
NA lide.cz je to profil AdelaSkalicka Ale neděste se

24.10.2007 13:29

tecos napsal(a):
Leni, Ty jsou jen na Lide.cz - jako má JAnica. Koňsko psí jsou ve výstavbě, ukážu až budou podle mých představ
NA lide.cz je to profil AdelaSkalicka Ale neděste se

Jéééééééééé, ta fotka Sorta....Na tu jsem koukala dloooooouho. Byla v inzerci v te době, když jsem kupovala Honzíka......Kde zkončil? Teda aspon doufám, že se mi to neplete.
Jo a ty barvičky na vlasech jsou famózní......Moc pěkné, jen na to musí být typ člověka A tebe pasujou

24.10.2007 13:30

monca napsal(a):

to bych tumusela byt do večera s těma fotkama.Tak začnu Sally-segřina favoritka a moji kobyly bezmezna kamaradka

24.10.2007 13:34

monca napsal(a):
to bych tumusela byt do večera s těma fotkama.Tak začnu Sally-segřina favoritka a moji kobyly bezmezna kamaradka

Kety-maminka moji Kathleen.Mimochodem ma minimálně 30,nikdo pořádně neví kolik,ale je to babina a pořád ukazuje všem konikům,že tady velí pořád ona

24.10.2007 13:36

lanika napsal(a):
Jéééééééééé, ta fotka Sorta....Na tu jsem koukala dloooooouho. Byla v inzerci v te době, když jsem kupovala Honzíka......Kde zkončil? Teda aspon doufám, že se mi to neplete.
Jo a ty barvičky na vlasech jsou famózní......Moc pěkné, jen na to musí být typ člověka A tebe pasujou

Sorta jsem prodávala letos na jaře a bohužel je to ten koník o kterém jsem tu včera mluvila - koupila ho slečna Vokřálová a kde je teť nemám tušení. Což mě vysloveně s.... Byl super skokan, cíťa, zkoušely jsme krosový skoky a při 160KVH na něm bylo super svezení. Tím že měl tátu Silvia byl skokan a máma Lokajka mu dávala zase super odpich.... Přitom to byl miláček, nevyhodil ,malý děti vozil. Ach jo! Bylo těžký rozhodout kterýho si nechat, ale Roje by jen tak někdo nezvládl, takže chudinka můj malej Sortíček šel do světa.
Za pochvalu díky. Já jsem momentálně do černa - blondýny viděli

24.10.2007 13:37

monca napsal(a):
Kety-maminka moji Kathleen.Mimochodem ma minimálně 30,nikdo pořádně neví kolik,ale je to babina a pořád ukazuje všem konikům,že tady velí pořád ona

No a tady jsou další člonové naši rodinky.Zleva Sisi a ta druha je její dcera Frenki

24.10.2007 13:39

monca napsal(a):
No a tady jsou další člonové naši rodinky.Zleva Sisi a ta druha je její dcera Frenki

Ježíššš to jsou krásný netopýrci

24.10.2007 13:44

klawdie napsal(a):
Ježíššš to jsou krásný netopýrci

jinak vic na www.moncatko.estranky.cz.
ještě máme labradorku,ale to je ostuda pře ostuda ja nemam žadnou fajn fotku s ni,jinak je na strankach.JJ jsou to netopyrci a te energie kolik v sobě maji to je hruza.Ničim je nejde unavit,jak chyti amok a tak litaji po baraku jak dvě střely,my jenom nohy nahoru a psiska dovaději.No aspoň neni doma nuda

24.10.2007 13:49

klawdie napsal(a):

Jsem si odskočila uvařit oběd - máme dneska steaky z jelena, jsem zvědavá, ale nevím, jestli mi to půjde jíst, maj takový krásný očička

U Hadříka nám nastalo dekování, zatím má jen takovou lehkou stájovou, ještě je celkem teplo, ale nastanou bederky a podobně, aspoň poberu zas trochu moudra, jak s tím zacházet .
Jinak strojek zas tak úplně tichý není, jestlis Adél slyšela někdy strojek na psy, zní to dost podobně, nebo je to srovnatelný se strojkem u lidskýho holiče. Hadřík byl hotovej asi za 20minut i s kreslením, stál jak profík, má to na bambuli. Před ním byl na řadě nervóznější koník a stříhal se mu celej krk, trvalo to asi půl hoďky. Hadříkovi jsme nechali kus krku s chlupem, páč už brzo bude chodit každej den do ohrady, chýlí se nám ke konci oprava autíčka, takže tak nějak za dva týdny asi bude stěhování...

sadzi saj

24.10.2007 13:54
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Jsem si odskočila uvařit oběd - máme dneska steaky z jelena, jsem zvědavá, ale nevím, jestli mi to půjde jíst, maj takový krásný očička

U Hadříka nám nastalo dekování, zatím má jen takovou lehkou stájovou, ještě je celkem teplo, ale nastanou bederky a podobně, aspoň poberu zas trochu moudra, jak s tím zacházet .
Jinak strojek zas tak úplně tichý není, jestlis Adél slyšela někdy strojek na psy, zní to dost podobně, nebo je to srovnatelný se strojkem u lidskýho holiče. Hadřík byl hotovej asi za 20minut i s kreslením, stál jak profík, má to na bambuli. Před ním byl na řadě nervóznější koník a stříhal se mu celej krk, trvalo to asi půl hoďky. Hadříkovi jsme nechali kus krku s chlupem, páč už brzo bude chodit každej den do ohrady, chýlí se nám ke konci oprava autíčka, takže tak nějak za dva týdny asi bude stěhování...

Klárko, mohla by si mi prosím na mail poslat tu smlouvu ohledně půjčení sedla?? Dík.

24.10.2007 14:07

sadzi saj napsal(a):
Klárko, mohla by si mi prosím na mail poslat tu smlouvu ohledně půjčení sedla?? Dík.

Také se sím hládím o tu smlouvičku Klárko...

sadzi saj

24.10.2007 14:10
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Jsem nakonec mluvila s tou paní ohledně té Medey

24.10.2007 14:33

tajemma danny napsal(a):

Danny tobě jsem tu smlouvičku už posílala, ale asi nedorazila, tak jsem to poslala vaším směrem, tak uvidte,no andrej budu držet palec at to klapne...

sadzi saj

24.10.2007 14:34
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Danny tobě jsem tu smlouvičku už posílala, ale asi nedorazila, tak jsem to poslala vaším směrem, tak uvidte,no andrej budu držet palec at to klapne...

Dík a díky za smlouvu.

24.10.2007 14:34

klawdie napsal(a):

Už je tu, díkas.

24.10.2007 14:53

klawdie napsal(a):

Tak já se pro dnešek pomalu loučím, vyrážím přes kopec do velkoměsta seminářovat. Snad nám tam dají aspoň neco dobrého k snědku, když tam budem strašit až do 20h a když je to v Imperialu

24.10.2007 16:49

klawdie napsal(a):

Mam jen takovy dotaz, Amor...neni to foceny v Rousmerove???

Přidejte reakci

Přidat smajlík