Kladno - Rozdělov, p.Huml, pak Roudnice nad labem a kobyla Cedra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2007 19:54

Ahojky Lidi, koupila jsem si kobylku Cedru , je to pony, vypálená 3 / 464, měl jí p. huml Kladna - Rozdělov, ale kupovala jsem jí někde u Roudnice nad labem, bohužel si nepatuju vesnici, jen vím, že tam byla ustájená a měly tam dalších asi 8 koní.....Pokud tuto kobylku znáte budu moc ráda za info o ní.jinak kobylka je přísná při krmení

24.10.2007 20:21

majda napsal(a):
Ahojky Lidi, koupila jsem si kobylku Cedru , je to pony, vypálená 3 / 464, měl jí p. huml Kladna - Rozdělov, ale kupovala jsem jí někde u Roudnice nad labem, bohužel si nepatuju vesnici, jen vím, že tam byla ustájená a měly tam dalších asi 8 koní.....Pokud tuto kobylku znáte budu moc ráda za info o ní.jinak kobylka je přísná při krmení

Cedra první den v novém

24.10.2007 20:27

majda napsal(a):
Cedra první den v novém

Tady se seznamovala se stájovím kolegou Vaškem

1.11.2007 19:54

majda napsal(a):
Tady se seznamovala se stájovím kolegou Vaškem

Ahoj, tuhle kobylku znám od jejího narození, dřív jsem u p. Humla jezdila. Napiš mi co o kobylce chceš vědět. Zatiom piš prosím na Leedee666@seznam.cz, jsem totiž přihlášená na kamarádčin účet

2.11.2007 07:30

hasanek napsal(a):
Ahoj, tuhle kobylku znám od jejího narození, dřív jsem u p. Humla jezdila. Napiš mi co o kobylce chceš vědět. Zatiom piš prosím na Leedee666@seznam.cz, jsem totiž přihlášená na kamarádčin účet

A neznáš Cilku? Měl ji taky p Huml, bílá, teď jí je 10?

Přidejte reakci

Přidat smajlík