ranc sedicibyk
napsal(a):
Sněženka-2letá po Nacho Salazar
Matylda-fakt roční kobylka po Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
Matylda-fakt roční kobylka po Tango
Hřebečci ročci i 2letí
ranc sedicibyk
napsal(a):
Hřebečci ročci i 2letí
Verun-fuks,roční a Machr-hnědák 2letý
ranc sedicibyk
napsal(a):
Verun-fuks,roční a Machr-hnědák 2letý
roček Verun
ranc sedicibyk
napsal(a):
roček Verun
stádečko kobylek chladnokrevných a tepláků-ročky a 2letky
ranc sedicibyk
napsal(a):
stádečko kobylek chladnokrevných a tepláků-ročky a 2letky
a ještě 2letky
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě 2letky
Ještě letošní dorost-Lira po Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
Ještě letošní dorost-Lira po Tango
Fáze po Marek2-čmb
ranc sedicibyk
napsal(a):
Fáze po Marek2-čmb
a jedinej letošní hřebec,brácha Veruna-Vilda,čmb-vlevo a Fráze také čmb
xaja
napsal(a):
Měla bych dotaz: nemáte náhodou webové stránky? Díky
bohužel,letos jsme se stěhovali a stránky jsou teprve v plánu.
s pozdravem Farma Bulovka
a náš plemeník-rakouský norik TANGO
ranc sedicibyk
napsal(a):
a jedinej letošní hřebec,brácha Veruna-Vilda,čmb-vlevo a Fráze také čmb
velká krasavice Fáze s maminkou Fámou-čmb
ranc sedicibyk
napsal(a):
velká krasavice Fáze s maminkou Fámou-čmb
nejmladší,zato největší a nejmohutnější Gera po Marek2
ranc sedicibyk
napsal(a):
nejmladší,zato největší a nejmohutnější Gera po Marek2
A ještě maminka Verona,její hřebeček Vilda vzadu a kobylka Fráze
ranc sedicibyk
napsal(a):
A ještě maminka Verona,její hřebeček Vilda vzadu a kobylka Fráze
a ještě tatínek letošních čmb hříbat-MAREK-2
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě tatínek letošních čmb hříbat-MAREK-2
a hřebec,kterým jsme čmb připouštěli letos-velký pohodář-AGENTOS
ranc sedicibyk
napsal(a):
a hřebec,kterým jsme čmb připouštěli letos-velký pohodář-AGENTOS
a poslední prdelky ročků
ranc sedicibyk
napsal(a):
a poslední prdelky ročků
NO teda to je nááádhera to je radost se dívat ten ryzák je úplně perfekt ale já osobně bych si vybral tu roční hnědku to bude kůn jako hrom.Možná že se na jaře ozvu na nějakého koníčka.Zatím se mnějte a posílám foto těch našich. PS. byly ste vtom hlinsku?
andrys
napsal(a):
NO teda to je nááádhera to je radost se dívat ten ryzák je úplně perfekt ale já osobně bych si vybral tu roční hnědku to bude kůn jako hrom.Možná že se na jaře ozvu na nějakého koníčka.Zatím se mnějte a posílám foto těch našich. PS. byly ste vtom hlinsku?
mojeČMB Zuzka 9.let
andrys
napsal(a):
Synova SN Mája rok a půl
Chlapi dneska někam vyrazili,zatím se ještě nevrátili,tak uvidíme.
Určitě dám vědět.
Naše tygřičky v zápřahu
ranc sedicibyk
napsal(a):
Chlapi dneska někam vyrazili,zatím se ještě nevrátili,tak uvidíme.
Určitě dám vědět.
Naše tygřičky v zápřahu
Ta Vaše grošatá krasavice je podobná naší čmb Fámě,taky má grošíky,i když né tolik
ranc sedicibyk
napsal(a):
Ta Vaše grošatá krasavice je podobná naší čmb Fámě,taky má grošíky,i když né tolik
a Fáma v zimě 2006
ranc sedicibyk
napsal(a):
a Fáma v zimě 2006
Pěkná moc pěkná. Tady jeden z Polska.
jmisak
napsal(a):
Zdravím příznivce chlaďasů. Nevíte někdo o vraníkovi okolo 4 let na prodej? Díky
norik, 3,5 roku po 656 Schram
ranc sedicibyk
napsal(a):
Agáta-2letá
ještě doplním čerstvou fotku Agáty po Nacho Salazar
ranc sedicibyk
napsal(a):
ještě doplním čerstvou fotku Agáty po Nacho Salazar
Kobylky po 656 Schram tu máme 2.
První je 7letá vranka Zita -na fotce s letošní kobylkou po Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
Kobylky po 656 Schram tu máme 2.
První je 7letá vranka Zita -na fotce s letošní kobylkou po Tango
a ta druhá je 4letá Sharon po 656 Schram
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ta druhá je 4letá Sharon po 656 Schram
a tady je Sharon roční brácha po mamince a tatínek je Tango.
Na fotce s ročním kladrubákem,to je pěkný hovádko.
ranc sedicibyk
napsal(a):
a tady je Sharon roční brácha po mamince a tatínek je Tango.
Na fotce s ročním kladrubákem,to je pěkný hovádko.
a další roční kámoši-fuks po Marek je VERUN a hnědák Floyd a vraník Akord jsou po Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
a další roční kámoši-fuks po Marek je VERUN a hnědák Floyd a vraník Akord jsou po Tango
kluci jsou pěkně narostlí
ranc sedicibyk
napsal(a):
kluci jsou pěkně narostlí
ani jediná roční kobylka Matylda po Tango nezůstává pozadu, co se mohutnosti týká
ranc sedicibyk
napsal(a):
ani jediná roční kobylka Matylda po Tango nezůstává pozadu, co se mohutnosti týká
a ještě dvouletky Veverka čmb po Marek a dole Agáta po Nacho Salazar
aluska
napsal(a):
krásní, já mám jen toho jednoho, hlavně na ježdění, i když zatahanej je taky. Nedala bych za žádnou cenu. Je zlatej.
Dobrý den čau a nazdárek... Tak je trocha času tak šup sem...tak co manžel sehnal něco? Já sem si musel půjčit koníka od kámoše ta moje kobylka dostala zánět do zadní levé nohy. Poprvé v živvotě mám takový problém, a to sem mněl už takových 40 koní. Doktor nasadil antibiotika a pomalu to splaskává, máte stím nějaké zkušenosti.
andrys
napsal(a):
Dobrý den čau a nazdárek... Tak je trocha času tak šup sem...tak co manžel sehnal něco? Já sem si musel půjčit koníka od kámoše ta moje kobylka dostala zánět do zadní levé nohy. Poprvé v živvotě mám takový problém, a to sem mněl už takových 40 koní. Doktor nasadil antibiotika a pomalu to splaskává, máte stím nějaké zkušenosti.
cau tak toti stim neporadim tojseme jeste nestalo
andrys
napsal(a):
mohla bych se zptat jak je starý ten hřebec radek-2 mám kolbylu 9 po radek
andrys
napsal(a):
Zdravím,tak zatím nového koně nemáme,tak se chlapi chystaj do toho Hlinska.Snad už tam nějakého pracanta seženou.Jinak kobylky je mi líto a těžko radit takhle na dálku.Tak jestli se zadaří,tak pošlu foto.
Na fotce naše Myška,ta veme všechno,ale je hřebná,tak má volno.
woldemortik
napsal(a):
mohla bych se zptat jak je starý ten hřebec radek-2 mám kolbylu 9 po radek
pro Martinu,ten hřebec se jmenuje Marek.
Jestli je tvá kobylka po Radek,tak ten už bohužel běhá po věčných pastvinách.
Radek byl jediný plemeník po ruském importu-Rodgaj,ten už také není,takže tahle linie nemá žádného pokračovatele co se hřebců týká.Všichni koně co jsem po něm viděla jsou hodně mohutní,což potvrzuje i tvá kobyla a tak má chlaďas vypadat.My tu po Rodgaj taky jednu máme,je to Verona a na stanici hřebce Agentose,který ho má v předcích.
Hodně radosti s begánkama-Farma Bulovka
foto Verona-zima 2006
ranc sedicibyk
napsal(a):
pro Martinu,ten hřebec se jmenuje Marek.
Jestli je tvá kobylka po Radek,tak ten už bohužel běhá po věčných pastvinách.
Radek byl jediný plemeník po ruském importu-Rodgaj,ten už také není,takže tahle linie nemá žádného pokračovatele co se hřebců týká.Všichni koně co jsem po něm viděla jsou hodně mohutní,což potvrzuje i tvá kobyla a tak má chlaďas vypadat.My tu po Rodgaj taky jednu máme,je to Verona a na stanici hřebce Agentose,který ho má v předcích.
Hodně radosti s begánkama-Farma Bulovka
foto Verona-zima 2006
letos se mi od ni narodil hřebeček bude také mohutný,ale i dost vysoký tedka mu jsou 4 měsíce a má kvh kolem 140cm
woldemortik
napsal(a):
letos se mi od ni narodil hřebeček bude také mohutný,ale i dost vysoký tedka mu jsou 4 měsíce a má kvh kolem 140cm
jo je pěknej chlapák,teď čtu,že jsem tomu chudákovi přehodila písmena ve jménu-je Rogdaj ,no krásně ruské jméno.Tak se plemeníkovi omlouvám.
Z Verony máme taky letos hřebečka a ten loňský je výše na fotkách-fuks Verun.
Letošní je Vilda,celá maminka.Teď už je pěkně chlupatej.Na fotce je vlevo
ranc sedicibyk
napsal(a):
Zdravím,tak zatím nového koně nemáme,tak se chlapi chystaj do toho Hlinska.Snad už tam nějakého pracanta seženou.Jinak kobylky je mi líto a těžko radit takhle na dálku.Tak jestli se zadaří,tak pošlu foto.
Na fotce naše Myška,ta veme všechno,ale je hřebná,tak má volno.
Čavec Farma Bulovka... tak co je koník sehnaný?
andrys
napsal(a):
Čavec Farma Bulovka... tak co je koník sehnaný?
Čau farma větrov....tak co nového koník sehnaný? Ten hřebeček Verun to je krasavec, já su na ty fuxe ale koníky máte krásné všechny.
andrys
napsal(a):
Čau farma větrov....tak co nového koník sehnaný? Ten hřebeček Verun to je krasavec, já su na ty fuxe ale koníky máte krásné všechny.
![]()
Neregistrovaný uživatel
andrys
napsal(a):
Buďte zdrávi,tak chlapi byli v tom Hlinsku,pán přijede k nám a snad se nějak domluví.Určitě dáme vědět jak to dopadne.
No a ještě posílám foto Veruna,je jedinej fuks mezi těžkými ve stádě,tak tam svítí jak lampion.Na fotce je s maminkou Veronou loni na jaře.
Co vaše kobylka,už je noha v pořádku?
jmisak
napsal(a):
Dobrý den. Vraník od 3 let by někde na prodej nebyl? Děkuji
Bohužel 3letí vraníci jsou už pryč,už nám tu běhaj jen ročci.Asi byli moc fešáci,prodali se nejdřív.Na fotce tenkrát 3letý Body-norik
ranc sedicibyk
napsal(a):
Bohužel 3letí vraníci jsou už pryč,už nám tu běhaj jen ročci.Asi byli moc fešáci,prodali se nejdřív.Na fotce tenkrát 3letý Body-norik
a ještě jedna zimní z roku 2006-norici 3letý Body a 2letý se znaky Goliáš
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě jedna zimní z roku 2006-norici 3letý Body a 2letý se znaky Goliáš
a ještě jednou Goliáš-poprvé na lonži.
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě jednou Goliáš-poprvé na lonži.
i norický fuksík Divous už má nového pána a teď by se nám hodil.Je to velkej pohodář.
jmisak
napsal(a):
Škoda že Body je prodaný. Přesně takového shaním do páru. Nevíte o někom kdo by měl podobného a prodej?
Tak už je to tady.Nakonec přijel známý a nabídl výměnou dva Ardeny a tomu se nedalo odolat.Na fotkách jsou v maštali,je tu hrozné počasí a zapřáhnem až se vyčasí.
Na první je 3letý hřebec-Drsoň,původní jméno se nedá použít.
ranc sedicibyk
napsal(a):
Tak už je to tady.Nakonec přijel známý a nabídl výměnou dva Ardeny a tomu se nedalo odolat.Na fotkách jsou v maštali,je tu hrozné počasí a zapřáhnem až se vyčasí.
Na první je 3letý hřebec-Drsoň,původní jméno se nedá použít.
No a druhý je 4letý valach-Jasoň
ranc sedicibyk
napsal(a):
No a druhý je 4letý valach-Jasoň
No tak paráda no jestli jim půjde práce tak jak sou pěkní nak perfekt...přeju vám at je všechno OK, brzy napište čau Honza.
konak
napsal(a):
cau jak je jo jsou pekni ti kone
čau,tak jsme je dneska zapřáhli a super.Šiml je mladej,tak ho o rok starší Jasoň má pod kontrolou.Jsou mu 4roky a chová se jak mazák.Jeho míry jsou úctyhodné KVH 167cm,KVP185cm,OH 225cm a holeň 35cm no je to Jasoň.
Drsoň je ještě o něco vyšší,ale tělo musí dohnat,jsou mu 3roky,tak má čas.
tak foto
ranc sedicibyk
napsal(a):
čau,tak jsme je dneska zapřáhli a super.Šiml je mladej,tak ho o rok starší Jasoň má pod kontrolou.Jsou mu 4roky a chová se jak mazák.Jeho míry jsou úctyhodné KVH 167cm,KVP185cm,OH 225cm a holeň 35cm no je to Jasoň.
Drsoň je ještě o něco vyšší,ale tělo musí dohnat,jsou mu 3roky,tak má čas.
tak foto
ještě jedna
ranc sedicibyk
napsal(a):
ještě jedna
pro jmisak: možná bych věděla kde sehnat vraníka, dnes jedu za tatou na valachy, tak se tam poptam.H
siringa
napsal(a):
pro jmisak: možná bych věděla kde sehnat vraníka, dnes jedu za tatou na valachy, tak se tam poptam.H
Čavec Farma Bulovka..tak co Ardenaci v lese? Já mám tet pučenýho konika od kamaráda to je koník k nezaplacení zítra sem dám jeho fotku, kobylka už je natom docela dobře dneska sem jí pustil venku už samotnou,předtím jenom na lonži tak uvidíme jak to bude pokračovat.Dám sem její fotečku,ozvěte se co a jak, zatím čau Honza.