zuza
napsal(a):
a tohle že vypada jako dospělej ponik?nenech se vysmat-dyt je to hribe od pohledu
Jestli na ní jezdíš v 1,5 tak se nediv že jí bolí záda je možné že si jí podtrhla a kobylka už nevyroste a může být na dosmrti nemocná a ty na ní jezdit nebudeš moct pro její bolest....Je to škoda kobylka je to hezká ale na ježdění moooc mladá!!!
julina
napsal(a):
Julča
Teda jestli sis na tohle skutečně sedla, tak to potěš. Věnuji se chovu poníků, ale představa, že by se moje hříbě dostalo do rukou někomu kdo by si na ně v 1,5roce klidně prsknul zadek (i třeba jen jednou!) mě bude děsit ještě dlouho. Doufám že to je jen nějaký hooodně hloupý vtip. Co ti ta kobyla proboha udělala?
julina
napsal(a):
Julča
Víš, taky mám koníky od hříběte a taky jsme musely s holkama čekat. Dokonce mám podobný typ poníka jako Ty. Takhle vypadá v dospělosti...tak si ty fotky srovnej a pochopíš a na kobylku nesedej a nech ji dospět...
cream
napsal(a):
Víš, taky mám koníky od hříběte a taky jsme musely s holkama čekat. Dokonce mám podobný typ poníka jako Ty. Takhle vypadá v dospělosti...tak si ty fotky srovnej a pochopíš a na kobylku nesedej a nech ji dospět...
Jen tak z nudy jsem procházela starší věci na moderce a co jsem nenašla !!! Tak vás můžu ujistit na 100% že fotka poníka co je zde vložená není žádná Julča, ale čerstvě kastrovaný 2 letý teď už valášek Lump (je vidět jak má ještě zavázaný ocásek) pro upřesnění ještě přikládám fotku že je to opravdu on (je to focené druhý den na stejném místě, když už měl ocásek rozpuštěný). Je mi smutno, když tady někdo propaguje stáhnuté fotky mojí kamarádky a vydává poničku/poníka za svého.
Fuj styďte se co ti sledujete!!!!
janna
napsal(a):
Jen tak z nudy jsem procházela starší věci na moderce a co jsem nenašla !!! Tak vás můžu ujistit na 100% že fotka poníka co je zde vložená není žádná Julča, ale čerstvě kastrovaný 2 letý teď už valášek Lump (je vidět jak má ještě zavázaný ocásek) pro upřesnění ještě přikládám fotku že je to opravdu on (je to focené druhý den na stejném místě, když už měl ocásek rozpuštěný). Je mi smutno, když tady někdo propaguje stáhnuté fotky mojí kamarádky a vydává poničku/poníka za svého.
Fuj styďte se co ti sledujete!!!!
a Lump ještě z druhé strany
alisa
napsal(a):
To je pěkný koníkTakže není tý divný holky???
To by bylo super protože poník je vážně pěknej!
Lump je momentálně na prodej. Nevím tedy za kolik do 10ti tisíc určitě. Je to bezpapírák a letos by mu měly být 4 roky. Obsednutý je, ale moc se sním nedělalo takže je pošetřenej. Zkoušely se na něj i Parelliho hry a je hodně komunikativní. Milej, zdravej a hlavně charakter. Výška přibližně 120-130cm.