Koníci v okolí Uničova

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

25.10.2007 10:35
sadzi saj

evamiskechova napsal(a):

My jsme z Uničova. Ozve se taky někdo?

Pěkný koník

26.10.2007 20:34

evamiskechova napsal(a):

My jsme z Uničova. Ozve se taky někdo?

Že by nikdo? To je škoda.

26.10.2007 20:55

evamiskechova napsal(a):
Že by nikdo? To je škoda.

Ahojky. Já jsem z Medlova Kde máte koníky? Díky

26.10.2007 22:06

mela napsal(a):
Ahojky. Já jsem z Medlova Kde máte koníky? Díky

U kámošky v Uničově u parku. Je tam moje zlatko, kámoščin valach a hřebeček poníka. A co máte u Vás za koníky?

27.10.2007 14:54

evamiskechova napsal(a):
U kámošky v Uničově u parku. Je tam moje zlatko, kámoščin valach a hřebeček poníka. A co máte u Vás za koníky?

U parku? Tam měl koně (nebo asi ještě má ) Janek. Je to ono? Já osobně koníka už nemám,ale mamka má. Má polokrevnou kobču, její 1,5 roku starou dcerku a 1,5 ročního valáška hucula. Jestli máš ICQ, tak mi můžeš napsat. Moje číslo je 433869339 - Mela

28.10.2007 13:05

mela napsal(a):
U parku? Tam měl koně (nebo asi ještě má ) Janek. Je to ono? Já osobně koníka už nemám,ale mamka má. Má polokrevnou kobču, její 1,5 roku starou dcerku a 1,5 ročního valáška hucula. Jestli máš ICQ, tak mi můžeš napsat. Moje číslo je 433869339 - Mela

ou, škoda ICQ zatím nemám. Ale bude. Tak zatím takhle. Jo je to u Janka, on je v Anglii a jednoho koníka tam má taky.

28.10.2007 17:11

evamiskechova napsal(a):
ou, škoda ICQ zatím nemám. Ale bude. Tak zatím takhle. Jo je to u Janka, on je v Anglii a jednoho koníka tam má taky.

Ty jsi taky z Uničova? A co máš za kobylku? Ono tady v okolí zase až tak moc lidí co má koně, není. A nebo nejsou nikde vidět.

29.10.2007 08:31

mela napsal(a):
Ty jsi taky z Uničova? A co máš za kobylku? Ono tady v okolí zase až tak moc lidí co má koně, není. A nebo nejsou nikde vidět.

Ne, já jsem ze Šumvadlu, jenom kobču mám v Uničově. Je to zajímavé, člověk by řekl, že koní je dost. Ale majitelé asi nediskutují. Mám v nájmu kobylku po Minerálovi z A1/1, teď je pětiletá a doufám, že bude pěkně šlapat, ať příští rok někam vyjedem.

29.10.2007 08:37

evamiskechova napsal(a):
Ne, já jsem ze Šumvadlu, jenom kobču mám v Uničově. Je to zajímavé, člověk by řekl, že koní je dost. Ale majitelé asi nediskutují. Mám v nájmu kobylku po Minerálovi z A1/1, teď je pětiletá a doufám, že bude pěkně šlapat, ať příští rok někam vyjedem.

A tady Wiking od Janka.

29.10.2007 11:54

evamiskechova napsal(a):
A tady Wiking od Janka.

Wikinga znám,super koník. Máš moc pěknou kobylku. Tak snad bude naprosto v pohodě. Držím palečky . Pár chovatelů tady je,ale nejsou moc komunikativní ani tak,natož přes net. Docela dost koní je třeba v Pasece. Moje spolužačka z učňáku má dokonce už 4. Ale tady v okolí Uničova asi nic moc, no.

Přidejte reakci

Přidat smajlík