Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2007 08:05

Neznáte někdo klusáčky - Exita sund, Flitige sund, Esencia, Diana du gazeau, Evita sund, Tomas osteo, Free paar, Jamina Flevo, Frances sund?

26.10.2007 10:24

helu napsal(a):
Neznáte někdo klusáčky - Exita sund, Flitige sund, Esencia, Diana du gazeau, Evita sund, Tomas osteo, Free paar, Jamina Flevo, Frances sund?

Esencia je nebo byla u pana Vojáčka na Terezíně ne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.10.2007 10:34

koki napsal(a):
Esencia je nebo byla u pana Vojáčka na Terezíně ne?

Já myslím že tam pořád je. Mám po ní hříbě, Emana. Hihi, dám sem výstavní fotku

26.10.2007 10:35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já myslím že tam pořád je. Mám po ní hříbě, Emana. Hihi, dám sem výstavní fotku

A hlavička a dost, protože ho nehledáte

26.10.2007 12:22

helu napsal(a):

znala jsem je v době kdy závodili, ale nemám ponětí kde je jim konec esencie a diana pocházejí z neratova. to je 3km od nás

26.10.2007 18:13

helu napsal(a):

Esencia bola u p. Vojáčka,momentalne uz nie,aspon podla toho,co ma na webe,posledne zrieba v r. 2006.skus kontaktovat www.stajmoravia.cz
Diana du Gazeau bola u Klaubeschalka,skus kontakt na www.alet.estranky.cz

26.10.2007 18:15

Esencia bola u p. Vojáčka,momentalne uz nie,aspon podla toho,co ma na webe,posledne zrieba v r. 2006.skus kontaktovat www.stajmoravia.cz
Diana du Gazeau bola u Klaubeschalka,skus kontakt na www.alet.estranky.cz

V Květnu jí Vojcl ještě měl a byla březí - ted nevím ,musela bych se ho zeptat..

27.10.2007 23:19

helu napsal(a):

inac,skus www.bodyskal.cz chodi tam dost ludi od klusakov,mozno Ti budu vediet pomoct

1.11.2007 12:43

inac,skus www.bodyskal.cz chodi tam dost ludi od klusakov,mozno Ti budu vediet pomoct

Děkuji moc, Esinku jsem jezdila jako 2letou. Na dostihách jsem strávila 6let života
a ty potvory mi dost chybí

1.11.2007 14:16

helu napsal(a):
Děkuji moc, Esinku jsem jezdila jako 2letou. Na dostihách jsem strávila 6let života
a ty potvory mi dost chybí

To mi povídej klusáci jsou i moje krevní skupina

1.11.2007 14:58

helu napsal(a):

Jo neznám nic lepšího než rychlý kolo v chuchly. Ach jo kam se ty berušky zatoulaly. Já mám doma jednoho po Senior Bowl. Je tady někdo kdo má po něm koníka?

1.11.2007 18:23

helu napsal(a):
Jo neznám nic lepšího než rychlý kolo v chuchly. Ach jo kam se ty berušky zatoulaly. Já mám doma jednoho po Senior Bowl. Je tady někdo kdo má po něm koníka?

Můj má v původu Reprise , Děd - Noble Victori
otec matky - Don Camillo

1.11.2007 21:13

helu napsal(a):

jednu senior bowlku som poznala senior bowl-fine narold,trochu hysterka,ale na dostihy uzasna

1.11.2007 21:51

jednu senior bowlku som poznala senior bowl-fine narold,trochu hysterka,ale na dostihy uzasna

Také by mě zajímalo kam se poděl Free Paar. Byl to můj miláček ještě když stál v tlumačově jako roček. Poklad

19.2.2008 14:28

helu napsal(a):

ano na Exitě jezdím, posílám foto z Hubertu 10/2007

19.2.2008 14:29

helu napsal(a):

a jeste jedno

Přidejte reakci

Přidat smajlík