Uživatel s deaktivovaným účtem
koki
napsal(a):
Esencia je nebo byla u pana Vojáčka na Terezíně ne?
Já myslím že tam pořád je. Mám po ní hříbě, Emana. Hihi, dám sem výstavní fotku
napsal(a):
Já myslím že tam pořád je. Mám po ní hříbě, Emana. Hihi, dám sem výstavní fotku
A hlavička a dost, protože ho nehledáte
helu
napsal(a):
Neznáte někdo klusáčky - Exita sund, Flitige sund, Esencia, Diana du gazeau, Evita sund, Tomas osteo, Free paar, Jamina Flevo, Frances sund?
Esencia bola u p. Vojáčka,momentalne uz nie,aspon podla toho,co ma na webe,posledne zrieba v r. 2006.skus kontaktovat www.stajmoravia.cz
Diana du Gazeau bola u Klaubeschalka,skus kontakt na www.alet.estranky.cz
napsal(a):
Esencia bola u p. Vojáčka,momentalne uz nie,aspon podla toho,co ma na webe,posledne zrieba v r. 2006.skus kontaktovat www.stajmoravia.cz
Diana du Gazeau bola u Klaubeschalka,skus kontakt na www.alet.estranky.cz
V Květnu jí Vojcl ještě měl a byla březí - ted nevím ,musela bych se ho zeptat..
helu
napsal(a):
Neznáte někdo klusáčky - Exita sund, Flitige sund, Esencia, Diana du gazeau, Evita sund, Tomas osteo, Free paar, Jamina Flevo, Frances sund?
inac,skus www.bodyskal.cz chodi tam dost ludi od klusakov,mozno Ti budu vediet pomoct
helu
napsal(a):
Jo neznám nic lepšího než rychlý kolo v chuchly. Ach jo kam se ty berušky zatoulaly. Já mám doma jednoho po Senior Bowl. Je tady někdo kdo má po něm koníka?
helu
napsal(a):
Jo neznám nic lepšího než rychlý kolo v chuchly. Ach jo kam se ty berušky zatoulaly. Já mám doma jednoho po Senior Bowl. Je tady někdo kdo má po něm koníka?
Můj má v původu Reprise , Děd - Noble Victori
otec matky - Don Camillo
helu
napsal(a):
jednu senior bowlku som poznala senior bowl-fine narold,trochu hysterka,ale na dostihy uzasna
helu
napsal(a):
ano na Exitě jezdím, posílám foto z Hubertu 10/2007
helu
napsal(a):
a jeste jedno