Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2007 22:26

Ahoj lidi, byl jste někdo na hubertu v Kladrubech minulý rok??? Jaké to bylo, nemáte nějaké fotečky??? bylo by to super

27.10.2007 09:57

frenchik napsal(a):
Ahoj lidi, byl jste někdo na hubertu v Kladrubech minulý rok??? Jaké to bylo, nemáte nějaké fotečky??? bylo by to super

Dost náročnej hubert, přes 100 skoků, a skoky nejsou nejlehčí pokud nemáte naskákáno.. Ale jsou tam samozřejmě cca 3 loty. Já osobně tam svý koně nikdy nebrala. Sice tam je velká účast hlavně místní koníci (kladrubáčci) ale myslim si že je to celkem náročnej hubert..ale je to jen můj názor, každopádně pokud se rozhodneš jet , tak pak informuj jaký to bylo:)

27.10.2007 18:28

rocky napsal(a):
Dost náročnej hubert, přes 100 skoků, a skoky nejsou nejlehčí pokud nemáte naskákáno.. Ale jsou tam samozřejmě cca 3 loty. Já osobně tam svý koně nikdy nebrala. Sice tam je velká účast hlavně místní koníci (kladrubáčci) ale myslim si že je to celkem náročnej hubert..ale je to jen můj názor, každopádně pokud se rozhodneš jet , tak pak informuj jaký to bylo:)

Bylo to uplně super! jela jsem v 2.lotu a dostala jsem koníka ze slatiňan, ze začátku jsem ji musela hodně držet, až jsem myslela , že mi upadnou ruce, ale pak když už se trochu uklidnila, nemělo to chybu....bylo to uplně super, překážky byly tak středně těžký a skákalo se mi moc dobře...byl to super zážitek a příští rok pojedu zase

Přidejte reakci

Přidat smajlík