Konáci z ostravy a okolí 6

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2007 13:37

pro lufinku:odepsala jsem ti ještě na staré forum.doufám,že mě ted nikdo nepředběhl,at to tu nemáme dvakrát

29.10.2007 13:38

causinka2 napsal(a):
pro lufinku:odepsala jsem ti ještě na staré forum.doufám,že mě ted nikdo nepředběhl,at to tu nemáme dvakrát

tak jsem se sekla o jedno písmenku,ale tak neva,to je jen detail

29.10.2007 13:44

causinka2 napsal(a):
tak jsem se sekla o jedno písmenku,ale tak neva,to je jen detail

No to jo, pěkně by jsme společně ty bacily zavraždily.Byla by to hromadná vražda. Jinak mě už fakt nic nenapadá

29.10.2007 13:47

lufinka napsal(a):
No to jo, pěkně by jsme společně ty bacily zavraždily.Byla by to hromadná vražda. Jinak mě už fakt nic nenapadá

Já ale na hubertku jedu i kdybych měla smrt na krajíčku. Navleču se, hodím na sebe australák, krk zabalím do šátku, na hlavu narazím klobouk a hurááá hubertit No před cestou samozřejmě nějaký ten čajíček s rumíčkem

29.10.2007 13:53

lufinka napsal(a):
Já ale na hubertku jedu i kdybych měla smrt na krajíčku. Navleču se, hodím na sebe australák, krk zabalím do šátku, na hlavu narazím klobouk a hurááá hubertit No před cestou samozřejmě nějaký ten čajíček s rumíčkem

Halóóó, jste tu někdo? Já jdu jinak do hajan, mučit ty bacily sama

29.10.2007 13:54

lufinka napsal(a):

tak já bych taky hrozně ráda jela,už proto že tam skoro všechny budete a že mě štve,že jsem něco nesplnilo,když jsem to slíbila,aleasi bych svým klukům nebyla moc platná se zápalem plic.a Aleška mám nato až moc ráda,abych s ním vyjela na hubertku,když ani jeden den nepracoval

29.10.2007 13:56

causinka2 napsal(a):
tak já bych taky hrozně ráda jela,už proto že tam skoro všechny budete a že mě štve,že jsem něco nesplnilo,když jsem to slíbila,aleasi bych svým klukům nebyla moc platná se zápalem plic.a Aleška mám nato až moc ráda,abych s ním vyjela na hubertku,když ani jeden den nepracoval

Jo, však my to chápem. Ale je to škoda. No a nechceš přijet se alespoň podívat? Nebo potom dorazit třeba jenom na ten soud?

29.10.2007 14:01

lufinka napsal(a):
Jo, však my to chápem. Ale je to škoda. No a nechceš přijet se alespoň podívat? Nebo potom dorazit třeba jenom na ten soud?

já bych hrozně ráda,ale nevím jak bych se tam dostala,natož tak domů.můj má totiž noční,takže jsem bez auta ,nebo přesněji s autem,ale bez řidičákuAle nebojte holky,vynahradíme si to natom našem hubertujelikož už nevím jakou fotečku bych tu vložila,tak vám tu dám mojeho staršího synátora s našim kocouremaspon uvidíte jakého mám fešného synátora

29.10.2007 14:02

causinka2 napsal(a):
já bych hrozně ráda,ale nevím jak bych se tam dostala,natož tak domů.můj má totiž noční,takže jsem bez auta ,nebo přesněji s autem,ale bez řidičákuAle nebojte holky,vynahradíme si to natom našem hubertujelikož už nevím jakou fotečku bych tu vložila,tak vám tu dám mojeho staršího synátora s našim kocouremaspon uvidíte jakého mám fešného synátora

ježiš tak ifauna zase nezklamala.bože co to má s tím nosem

29.10.2007 14:06

causinka2 napsal(a):
ježiš tak ifauna zase nezklamala.bože co to má s tím nosem

Jééé, to je ale škodááááá!!!!!No tak si teda fakt budem muset vynahradit na té naši akci. Ale děvčata, uděláme si ji velkolepou Už teď se těším

29.10.2007 14:07

lufinka napsal(a):
Jééé, to je ale škodááááá!!!!!No tak si teda fakt budem muset vynahradit na té naši akci. Ale děvčata, uděláme si ji velkolepou Už teď se těším

Jo a tvůj synátor je fakt frajer.

29.10.2007 14:10

lufinka napsal(a):

že jo,já vím,ale bude z něj pěknej holkař už ted miluje každej týden jinou babuno to si piš,že velkolepou.akorát jsem fakt zvědavá,jak to bude vypadat s tím dělání stužekještě to všechno musím nějak vymyslet,když jsem s tím už začla,tak at se vykutí nějaká pořádná akce

29.10.2007 14:11

lufinka napsal(a):

No nic, jdu na chvilku do hajan, páč mě nějak píchá v kloubech a nemůžu se hýbat. Cítím se jak stará babka. Musím se vyležet, ať jsem v sobotu alespoň trochu fít. Ještě musím hodit seno té moji šimlaté Doris a nasypat ji na něj kybl jablíček. To ona velmi ráda

29.10.2007 14:13

lufinka napsal(a):
No nic, jdu na chvilku do hajan, páč mě nějak píchá v kloubech a nemůžu se hýbat. Cítím se jak stará babka. Musím se vyležet, ať jsem v sobotu alespoň trochu fít. Ještě musím hodit seno té moji šimlaté Doris a nasypat ji na něj kybl jablíček. To ona velmi ráda

tak se pořádně vypot,at je aspon jedna z nás zdravá na huberta.a pozdravuj Doris

29.10.2007 14:13

causinka2 napsal(a):
že jo,já vím,ale bude z něj pěknej holkař už ted miluje každej týden jinou babuno to si piš,že velkolepou.akorát jsem fakt zvědavá,jak to bude vypadat s tím dělání stužekještě to všechno musím nějak vymyslet,když jsem s tím už začla,tak at se vykutí nějaká pořádná akce

Jejda, nelam si hlavu se stužkama. Vždyť je to úplně jednoduché. A to když už to zvládnu já takový rukodělný antitalent, tak to zvládne každý

29.10.2007 14:14

causinka2 napsal(a):
tak se pořádně vypot,at je aspon jedna z nás zdravá na huberta.a pozdravuj Doris

Jo pozdravím a dám ji pořádného hubana. Ona je totiž takový líbací kůň. Dáš ji jednu a chce další a další a další

29.10.2007 14:16

lufinka napsal(a):
Jo pozdravím a dám ji pořádného hubana. Ona je totiž takový líbací kůň. Dáš ji jednu a chce další a další a další

Tak já už pádím do hajan. No ale každopádně mě tu ještě dneska čekejte. Já se vrátím Ták brou noc

29.10.2007 14:20

lufinka napsal(a):
Tak já už pádím do hajan. No ale každopádně mě tu ještě dneska čekejte. Já se vrátím Ták brou noc

škoda,že to tak nefunguje i u chlapůtak teda dobroua určo se tu ještě stav

29.10.2007 16:37

causinka2 napsal(a):
škoda,že to tak nefunguje i u chlapůtak teda dobroua určo se tu ještě stav

Hojky, jsem o5 tady. Ale jak tak koukám, nic se tady neděje

29.10.2007 16:45

lufinka napsal(a):
Hojky, jsem o5 tady. Ale jak tak koukám, nic se tady neděje

jj je to bídaSkoro nikdo nic nenapíše,jen já tu furt drbním

29.10.2007 17:14

ahojik,a jak bylo ve škole?nuda,co?mě by se tam aspon nechtělo

29.10.2007 17:26

mám jakýsi bacil na průduškách.tudíž jsem i tu hubertku vzdala.i když mě to fest štve

29.10.2007 17:42

jj děkujuno já jsem vymyslela,že si na jaře uděláme vlastního huberta,tak si to vynahradím každopádně a fest

29.10.2007 19:14

causinka2 napsal(a):
jj děkujuno já jsem vymyslela,že si na jaře uděláme vlastního huberta,tak si to vynahradím každopádně a fest

Jak to vidím, to bude velkolepá akce ten Hubertus u Dáši. Bohužel nedorazím vůbec. Mám noční, se mi fakt chce už druhou sobotu:-( Tudíž doufám, že sem nahážete nějaké ty fotečky a zážitky,jasan?

29.10.2007 19:17

kessidis napsal(a):
Jak to vidím, to bude velkolepá akce ten Hubertus u Dáši. Bohužel nedorazím vůbec. Mám noční, se mi fakt chce už druhou sobotu:-( Tudíž doufám, že sem nahážete nějaké ty fotečky a zážitky,jasan?

Tak holky i když nedobrovolně, tak i přesto se hlásím k vám, co Huberta u Dáši nejedete. Dnes té mojí natekl nadprstní kloub, navíc kulhá, a až zítra přijede vet, no tak jsem zvědavá, co z toho vyleze a mám celkem strach. Tak snad to nebude nic vážného.

29.10.2007 19:20

selenia napsal(a):
Tak holky i když nedobrovolně, tak i přesto se hlásím k vám, co Huberta u Dáši nejedete. Dnes té mojí natekl nadprstní kloub, navíc kulhá, a až zítra přijede vet, no tak jsem zvědavá, co z toho vyleze a mám celkem strach. Tak snad to nebude nic vážného.

ježišku,bobátko,tak musíš zítra napsat co ti nato řekl vet,ju?teda holky koukám,že nás dost odpadá

29.10.2007 19:37

causinka2 napsal(a):
ježišku,bobátko,tak musíš zítra napsat co ti nato řekl vet,ju?teda holky koukám,že nás dost odpadá

To víš že napíšu, sama jsem zvědavá, jen doufám že to nebude nějaký zánět a že nebudem muset píchat antibiotika. Ale co, raději antibiotika a at' se kobyla vyléčí, než aby bobek trpěla. Vet přijede kolem 5 či 6, tak budu zítra celý den zas totálně nervní.

29.10.2007 19:39

to neva,náhodou je to jen dobřehele Adéll to nebude mini hubert to bude mega babskej hubertteda doufám,že se nám s baruškou povede organizace.

29.10.2007 19:41

selenia napsal(a):
To víš že napíšu, sama jsem zvědavá, jen doufám že to nebude nějaký zánět a že nebudem muset píchat antibiotika. Ale co, raději antibiotika a at' se kobyla vyléčí, než aby bobek trpěla. Vet přijede kolem 5 či 6, tak budu zítra celý den zas totálně nervní.

snad ne,snad to bude v pohodě.Ale máš pravdu hlavní je zdravý kobči.každopádně budu držet palečky

29.10.2007 19:42

causinka2 napsal(a):
to neva,náhodou je to jen dobřehele Adéll to nebude mini hubert to bude mega babskej hubertteda doufám,že se nám s baruškou povede organizace.

No vidíte holky, tak si to pořádně vynahradíte. Aspon' se tam sleze pořádný babinec a budete mít o čem kecat hooodně dlouho

29.10.2007 19:43

selenia napsal(a):
No vidíte holky, tak si to pořádně vynahradíte. Aspon' se tam sleze pořádný babinec a budete mít o čem kecat hooodně dlouho

jak budete,však dorazíš taky ne?

29.10.2007 19:45

causinka2 napsal(a):
jak budete,však dorazíš taky ne?

No nemám jak dorazit, přepravník nemám k dispozici a asi by pro mě nebylo výhodné si jej platit.

29.10.2007 19:48

selenia napsal(a):
No nemám jak dorazit, přepravník nemám k dispozici a asi by pro mě nebylo výhodné si jej platit.

to je blbý,ale doufám,že dojede i janča s lufinkou.bylo by fajn,kdyby jsme se tam pak sešly všechny tudíž i s tebou

29.10.2007 19:56

selenia napsal(a):

A odkud si??ja uz v tom mám takový zmatek třeba by to s tou přepravou slo nejak zařídit... my máme vlastní vozík tak kdyby neco

29.10.2007 20:02

pilgrisek napsal(a):
A odkud si??ja uz v tom mám takový zmatek třeba by to s tou přepravou slo nejak zařídit... my máme vlastní vozík tak kdyby neco

Jsem z Rychvaldu, jako pokud by měl někdo místo v přepravníku, ráda pojedu a zaplatím půlku cesty

29.10.2007 20:18

nene to je přímo od švihorů ....my máme takový

29.10.2007 20:35

causinka2 napsal(a):

Moc mluvíte, hodím vám sem nějaké foto Na Tarantinovi, btw neznáte ho někdo?

29.10.2007 20:37

strelish napsal(a):
Moc mluvíte, hodím vám sem nějaké foto Na Tarantinovi, btw neznáte ho někdo?

A s Honzíkem. Ten bohužel skončil na jatkách. Útočil na lidi a majiteli se nechtělo čekat jestli ho někdo koupí a darovat do útulku ho taky nechtěl.

29.10.2007 20:39

strelish napsal(a):
A s Honzíkem. Ten bohužel skončil na jatkách. Útočil na lidi a majiteli se nechtělo čekat jestli ho někdo koupí a darovat do útulku ho taky nechtěl.

Jujky, tak ten je vážně sladký a má supr barvičku škoda že skončil jak skončil

29.10.2007 20:40

strelish napsal(a):

V Horních Tošanovicích

29.10.2007 20:42

selenia napsal(a):

pridam taky fotecky

29.10.2007 20:44

selenia napsal(a):

Jo jo, barvu měl suprovou, a i to byl docela spolehlivý koník v terénu - ovšem jen pro toho, kdo uměl jezdit. Jinak se s tím moc nepáral a nehnul se od baráku. A na to jak byl zlý, tak byl úžasný při strouhání - to mi dal hlavu na záda a usínal, žádné pokusy člověku ublížit. No škoda ho. Mít tenkrát možnost si ho vzít, tak to udělám.

29.10.2007 20:46

strelish napsal(a):
V Horních Tošanovicích

hezkej poničekto je muj menči konicek takovy d´ablík

29.10.2007 20:46

strelish napsal(a):
V Horních Tošanovicích

Vážně krasavec... Chudáček nechápu jak někdo může dát koně na jatka fuj.
Jo mimochodem s těma lžičkama bych řekla že oni maji maleho kluka a on vezme třeba bičík od boxu..pak ho někam zašantročí, takže myslím že to samé se stalo se lžickama

29.10.2007 20:47

strelish napsal(a):
V Horních Tošanovicích

...další úžasný hřebec (dneska už valach)

29.10.2007 20:49

sakiron napsal(a):
hezkej poničekto je muj menči konicek takovy d´ablík

a to je ten veči lumpik

29.10.2007 20:54

strelish napsal(a):

pěkny

29.10.2007 20:55

sakiron napsal(a):
a to je ten veči lumpik

No oba naprosto úžasní, ovšem ten hnědák je prvotřídní

29.10.2007 20:57

sakiron napsal(a):
pěkny

Budeš ty hřebce uchovňovat?

Bych taky chtěla víc fotek jak jsem na koni, jenže buď nikdo nemá foťák nebo když je možnost foťáku, tak nikdo nemá čas nebo se nechce :(

29.10.2007 20:58

strelish napsal(a):

Juuu tolik poníků, já miluju poncly chtěla sem si koupit ponoucha jenže tatinek zakazal prej nebudu furt jezdit na ponclech a stejně jezdím ale sem ráda že mám toho svojeho konoucha a jednou k němu přibude třeba nějakej pěknej Cob

foto::můj první skok

29.10.2007 21:04

strelish napsal(a):
Budeš ty hřebce uchovňovat?

Bych taky chtěla víc fotek jak jsem na koni, jenže buď nikdo nemá foťák nebo když je možnost foťáku, tak nikdo nemá čas nebo se nechce :(

nebudu to jsou moji osobni sampioni

29.10.2007 21:05

pilgrisek napsal(a):
Juuu tolik poníků, já miluju poncly chtěla sem si koupit ponoucha jenže tatinek zakazal prej nebudu furt jezdit na ponclech a stejně jezdím ale sem ráda že mám toho svojeho konoucha a jednou k němu přibude třeba nějakej pěknej Cob

Jako já myslim, že právě cobové, nebo obecně poňouši těch 140-148 cm jsou naprosto ideální koně Akorát se blbě shání a když, tak zrovna cena teda nic moc.

Ale toho mého malého draka nedám ani za nic

29.10.2007 21:06

jj ono už sou všechny ty kobyly chovne hrozně zhuntovane s těch hříbat. A navíc za ně chcou hrozný peníze si myslí že kůň který jde pod 50 000 tak je šunka.. a přitom ty jejich kobyly sou ...

29.10.2007 21:07

strelish napsal(a):
Jako já myslim, že právě cobové, nebo obecně poňouši těch 140-148 cm jsou naprosto ideální koně Akorát se blbě shání a když, tak zrovna cena teda nic moc.

Ale toho mého malého draka nedám ani za nic

Ještě že mi do toho rodiče nekecají Ale zas na druhou stranu...musela jsem si počkat a koně si pořídit až za svoje po škole.

29.10.2007 21:08

Tak chapej kozel před křižkem kozel za křižkem a baruška je na zemi ...ale tady sem zrovna nespadla myslim to až když sem najela podruhé no jo kobuška byla svinucha...

29.10.2007 21:08

pilgrisek napsal(a):

jo mne to taky zakazovali a uz mam 2 za sve co mi vidělali dupčíci kraličci

29.10.2007 21:11

sakiron napsal(a):

Tak to ja si taky kupovala Pilouse za svoje..ale potom ustajko uz platili rodičovsvo ještě že je mam no..

29.10.2007 21:12

sakiron napsal(a):

Njn, penize jsou jedna vec a cas druha...kdyz ses nejakych skoro 300 km od baraku cely tyden na skole, tak to jde dost blbe mit kone

29.10.2007 21:15

Jo kdyby si viděla ten můj pád tak se valíš smíchy na zemi.. ona začla házet hrby hned za tím a ja nějakým záhadným spůsobem skončila jednou nohou na zemi a druhou sem měla pořád přehozenou přes sedlo... a takhle sem cválala asi 10 metrů než byla ponička rychlejší a jaksi mě uteklabyla to docela sranda no.. kamoška co fotila tak řikala škoda že sem to nestihla cvaknou že to bylo směšné

29.10.2007 21:16

pilgrisek napsal(a):
Tak to ja si taky kupovala Pilouse za svoje..ale potom ustajko uz platili rodičovsvo ještě že je mam no..

ty baruš ta fotka s tou poničkou je fakt luxusní

29.10.2007 21:16

strelish napsal(a):
Njn, penize jsou jedna vec a cas druha...kdyz ses nejakych skoro 300 km od baraku cely tyden na skole, tak to jde dost blbe mit kone

to jo me to vykladej ja jsem dojizdela do tesina a kone na doubrave jeste ze byli mali a mohly bit na pastve

29.10.2007 21:17

causinka2 napsal(a):

nj holky není nad to,když vám konouchy koupí manžel

29.10.2007 21:18

sakiron napsal(a):
to jo me to vykladej ja jsem dojizdela do tesina a kone na doubrave jeste ze byli mali a mohly bit na pastve

šakirek a jeho maminka kdyz jsem jeste byla na škole

29.10.2007 21:19

strelish napsal(a):

JJ to teda jo. jedině si vzít koně sebou.. Tak ono se to jednou každému kdo koně miluje podaří si pořídit svojeho miláčka ať už dřív nebo později

29.10.2007 21:20

causinka2 napsal(a):

hm tak to jo to je jina

29.10.2007 21:23

causinka2 napsal(a):

No nebyt toho, ze splaci 2 mil hypoteku na barak + jeste investujem do dalsich oprav, tak by mi skoromuz toho kone mozna aj koupil

29.10.2007 21:24

causinka2 napsal(a):

jinak Baruš Rudovy to stejně nevymluvíš,že koně pod 50.000 nejsou na nic,on si prostě myslí svoje a tím to haslo.I když občas udělá výjimku a řeknu i něco k dobru,viz Clasulca

29.10.2007 21:27

strelish napsal(a):
No nebyt toho, ze splaci 2 mil hypoteku na barak + jeste investujem do dalsich oprav, tak by mi skoromuz toho kone mozna aj koupil

no o hypotéce mi ani nemluv,tu máme taky a nebýt jí,tak mám doma ne dva konouchy,ale menší stádečko určitě.no co,tak přinejhorším za 30 let nějakého dokoupíme a budeme za nimi chodit s berličkou

29.10.2007 21:33

jo no,hold RudolfNo taky jsem si chtěla koupit kobču,je chovná a má jí ruda se zuzkou,jmenuje se Causa,ale jak mi řekl,že za ní chce 70.000,tak mě málem kleplo

29.10.2007 21:34

causinka2 napsal(a):
jinak Baruš Rudovy to stejně nevymluvíš,že koně pod 50.000 nejsou na nic,on si prostě myslí svoje a tím to haslo.I když občas udělá výjimku a řeknu i něco k dobru,viz Clasulca

29.10.2007 21:39

causinka2 napsal(a):

fotečka causy

29.10.2007 21:39

causinka2 napsal(a):
no o hypotéce mi ani nemluv,tu máme taky a nebýt jí,tak mám doma ne dva konouchy,ale menší stádečko určitě.no co,tak přinejhorším za 30 let nějakého dokoupíme a budeme za nimi chodit s berličkou

Hm, tak to ja bych uz musela s dalsim konem asi seknout s praci (mame tu dva poniky a tri velke - haflinga za ponika nepocitam) a museli bychom prikoupit to pole co mame za ohradou, to uz by byl ten hektar fakt malo...i kdyz mi to pripada maly vybeh i tak

29.10.2007 21:41

strelish napsal(a):
Hm, tak to ja bych uz musela s dalsim konem asi seknout s praci (mame tu dva poniky a tri velke - haflinga za ponika nepocitam) a museli bychom prikoupit to pole co mame za ohradou, to uz by byl ten hektar fakt malo...i kdyz mi to pripada maly vybeh i tak

tak je fakt,že mi to máme s výběhem docela naprd,ale pokud se poštěstí,tak si taky přikoupím nějaké to pole.aby si kluci mohly pořádně zařádit

29.10.2007 21:42

sakiron napsal(a):

Jo no holt lidi si myslí spoustu věcí...mě prodal sice plňasku tříletou za 35 tis. obsedlou, nepřiježděnou ,ale stejne ji dostal jen za 20 balíků slámy takže na tom asi moc neprodělal

29.10.2007 21:44

No pochybuju .. teda co sem tam tak par koni prodal ale to jedině hříbata ale ty sou po dobrých rodičích tak nevim kolik tak za ně chtěli....

29.10.2007 21:44

pěkná je,ale těmi hříbátky taky docela zhuntovaná

29.10.2007 21:50

pilgrisek napsal(a):
Jo no holt lidi si myslí spoustu věcí...mě prodal sice plňasku tříletou za 35 tis. obsedlou, nepřiježděnou ,ale stejne ji dostal jen za 20 balíků slámy takže na tom asi moc neprodělal

To je docela dost na plňasku, leda by fakt musela mít dobrý skokový nebo drezurní talent.

29.10.2007 21:51

Jo tak to bylo taky dobrý...my sme na konouchovi od kamosky jezdily taky dycky dvě(když sme jely do obchodu nebo když mě šla doprovodit na zastavku at nemusim pesky)nevim asi mu to nevadilo byl dycky v pohodě

---Toť on

29.10.2007 21:52

causinka2 napsal(a):
tak je fakt,že mi to máme s výběhem docela naprd,ale pokud se poštěstí,tak si taky přikoupím nějaké to pole.aby si kluci mohly pořádně zařádit

My bychom rádi i prales co je hned vedle našeho pozemku, není to nijak extra velké, ale jízdárnička a kruhovka by se tak akorát vešly. Jenže to by to soused musel pustit. Přitom je to už x let zarostlé, jsou to samé kopřivy a bodláky, nemá k tomu žádný přístup - z jedné strany to odřízl val žel. kolejí a z další náš pozemek. Sousedy si nevybereš...

29.10.2007 21:55

strelish napsal(a):
My bychom rádi i prales co je hned vedle našeho pozemku, není to nijak extra velké, ale jízdárnička a kruhovka by se tak akorát vešly. Jenže to by to soused musel pustit. Přitom je to už x let zarostlé, jsou to samé kopřivy a bodláky, nemá k tomu žádný přístup - z jedné strany to odřízl val žel. kolejí a z další náš pozemek. Sousedy si nevybereš...

jj to je fakt.naštěstí my máme docela dobré sousedy,hlavně ten jeden,nosím nám domů čerstvej medík od včeliček.já tu mám pole ze dvou stran baráku,ale taky zatím nevím zda by to ten majitel pustil.i když by mi stačil kousek,aspon pronajmout.takhle je to fakt na nic.ale zase lepší než nic.ale aspon mám konouchy stále venku,pokud to počasí dovoluje

29.10.2007 21:56

strelish napsal(a):
To je docela dost na plňasku, leda by fakt musela mít dobrý skokový nebo drezurní talent.

Jo tak skokově je skvělá. Byla vyřazená z dostihového treninku protože asi nebyla moc rychlá nebo co.. Příští rok s ní chce jet trenér od tatika S. tak uvidi no.. sice porad nemůžu pochopit proč maldého koníka hned tahaji do S ale ja už k tomu asi nemam co mluvit no.

29.10.2007 21:58

causinka2 napsal(a):

hoj holky, přeju brý večer:)
teda, tady to vcelku fičí, jak jsme na Ostravsku ožili..:)
a teda, kdo říkal, že by se mu nechtělo do školy, neví, o co přichází...:)já jsem zítra zase praconě mimo, tak si akorát večer počtu, co jste tady sepsaly..:)
Teda, mě štvete, já jsem se těšila, v jaké grupě se nesejdem u Dašeny a zatím nějak řady řídnou...Hele, Dajuli, zkus nějak spáchat aspoň ten soud...myslíš, že to fakt nevyléčíš do soboty? Ale j držím klapačku, furt všechno přecházím, takže kdo ví jak dopadnu:)
che, ty brýle musíte vidět:)

29.10.2007 22:02

causinka2 napsal(a):
jj to je fakt.naštěstí my máme docela dobré sousedy,hlavně ten jeden,nosím nám domů čerstvej medík od včeliček.já tu mám pole ze dvou stran baráku,ale taky zatím nevím zda by to ten majitel pustil.i když by mi stačil kousek,aspon pronajmout.takhle je to fakt na nic.ale zase lepší než nic.ale aspon mám konouchy stále venku,pokud to počasí dovoluje

My prave tez. Bydli mezi ovocnyma stromama a muzou zalezt do casti stodoly. Z jedne strany jsou jedni sousedi, z druhe zel. val a jak jsou kone zacina kus toho souseda z druhe strany valu - jak nam ten kus nechce pustit. No a za vybehem pole, takze jinak taky super :-)

29.10.2007 22:03

kukinatost napsal(a):
a teda, kdo říkal, že by se mu nechtělo do školy, neví, o co přichází...:)já jsem zítra zase praconě mimo, tak si akorát večer počtu, co jste tady sepsaly..:)
Teda, mě štvete, já jsem se těšila, v jaké grupě se nesejdem u Dašeny a zatím nějak řady řídnou...Hele, Dajuli, zkus nějak spáchat aspoň ten soud...myslíš, že to fakt nevyléčíš do soboty? Ale j držím klapačku, furt všechno přecházím, takže kdo ví jak dopadnu:)

čus Janule!šupa fotečka Jani chtěla bych to nějak vymyslet,když už mám zařízený to hlídání,ale nevím jak,leda bych se k barušce vetřela,když by tam jela od stáji,akorát nevím jak zas dom.Jako vyléčit bych to možná stihla,ale fakt nechci huntovat Aleška,když ted vůbec nic nedělal a jak už jsem psala,tak bych nerada skončila opět v pelíšku

pilgrisek napsal(a):
Jo tak skokově je skvělá. Byla vyřazená z dostihového treninku protože asi nebyla moc rychlá nebo co.. Příští rok s ní chce jet trenér od tatika S. tak uvidi no.. sice porad nemůžu pochopit proč maldého koníka hned tahaji do S ale ja už k tomu asi nemam co mluvit no.

To teda taky nechapu. Ale to je tady v Cechach asi moderni nebo co

kukinatost napsal(a):

tak to sou luxusní brylki. S tou hubertkou máš pravdu ale i tak myslím že se nás tam sejde hafo..Tak lidičky aspoň na soud všichni, at se trochu seznámíme Hele ale ja nevim mě se tam samotné moc nechce:-(co ja tam budu sama dělat Daji

29.10.2007 22:05

kukinatost napsal(a):

No a ja bych zas i na ten soud jela, jenze jak to tak vidim moc lidi osobne tam znat nebudu (max. tak Pepu Hlouska) a uz vuuubec nevim kde a od kolika se to kona :´-(

29.10.2007 22:06

strelish napsal(a):
My prave tez. Bydli mezi ovocnyma stromama a muzou zalezt do casti stodoly. Z jedne strany jsou jedni sousedi, z druhe zel. val a jak jsou kone zacina kus toho souseda z druhe strany valu - jak nam ten kus nechce pustit. No a za vybehem pole, takze jinak taky super :-)

jj ¨naši konouši tu mají taky takovej mini sad,mají tam aspon fajnej stín a když se nám nechce jet někam daleko,tak jezdíme jezedˇákům po poliale aspon tu máme menší kopečky,tak můžeme nasvalovat.Jinak s tím polem máme i výhodu co se týče hnoje

29.10.2007 22:09

pilgrisek napsal(a):
tak to sou luxusní brylki. S tou hubertkou máš pravdu ale i tak myslím že se nás tam sejde hafo..Tak lidičky aspoň na soud všichni, at se trochu seznámíme Hele ale ja nevim mě se tam samotné moc nechce:-(co ja tam budu sama dělat Daji

baruško však tam budeš mít kámošky jednou to bez mé maličkosti vydržíšne sranda.baruš,ale ten babskej hubert musíme udělat nějakej fakt mega,aby to nějak vypadalo a aby jsme se aspon všechny sešly a bylo fajnově

29.10.2007 22:09

strelish napsal(a):
No a ja bych zas i na ten soud jela, jenze jak to tak vidim moc lidi osobne tam znat nebudu (max. tak Pepu Hlouska) a uz vuuubec nevim kde a od kolika se to kona :´-(

od 20:00 v restauraci EDEN (zastávka tolej.č. 106 -chrustova)
Dari s tím vetřením po hubertovi nevím protože ja vubec netusim jak pojedu dom ale asi až vlakem... ale taky možná ne vazne to tedka nedokazu ríct

29.10.2007 22:10

máš rechtAdél kolikpak ti to vlastně je?schválně jestli tu je Baruška fakt nejmladší

29.10.2007 22:11

strelish napsal(a):

ježiš, Chocho pojede taky...?:)
Počkej, Baru, neštvi, vždy´t Pilgrajs to dával i s Gasulou v pohodě, tak ani nezkoušej, že bys nejela, však pojedeš se mnou...:)no, no v tom stejnm termínu je i Stará ves, takže hodně známých, hlavně kluků pojede tam..

29.10.2007 22:11

strelish napsal(a):
To teda taky nechapu. Ale to je tady v Cechach asi moderni nebo co

jj asi jo. A este navic nechapu proč ji dá na závody radsi nejakemu cizímu chlapovi než vlastní dceřiale ja to neřeším.... budu mít koníky od Darči a s těma nám to doufám půjde a dál než ZL nemusím ani nahodou.

29.10.2007 22:12

pilgrisek napsal(a):
Dari s tím vetřením po hubertovi nevím protože ja vubec netusim jak pojedu dom ale asi až vlakem... ale taky možná ne vazne to tedka nedokazu ríct

v pohodě baruško,to neřeš,však to není poslední akce,teprve ty naše sleziny začínají,takže v poho

29.10.2007 22:14

causinka2 napsal(a):
máš rechtAdél kolikpak ti to vlastně je?schválně jestli tu je Baruška fakt nejmladší

Tak mě škola ani tak nevadí jen tam máme fakt hlupe lidi možná tak 4 se kterýma se dá bavit jinak hruza a děs..jedině kvůli tady tomu bych klidně hned vypadla.. Neboj na huberta jedu určitě jen o tom soudu sem tak uvažovala..
Hele a musím se pochlubit už dva týdny jezdím jenom na ohlávce

29.10.2007 22:15

pilgrisek napsal(a):

Barušeee,co to tu čtu,jak dál než ZL ne,neblbni,Clasulca pod tebou na parkurech novej šampion

29.10.2007 22:16

causinka2 napsal(a):
Barušeee,co to tu čtu,jak dál než ZL ne,neblbni,Clasulca pod tebou na parkurech novej šampion

Hele radši ZL čistě než L se řavřenýma očima

29.10.2007 22:17

causinka2 napsal(a):

no, to tady asi budu nejstarší kukuřica...tady ještě boží fotka z trapně americké heloween party, kámoška měla nejlepší masku:) a kdybyste viděly ty umělé zuby..:)

29.10.2007 22:17

pilgrisek napsal(a):
Hele radši ZL čistě než L se řavřenýma očima

ale jdi kecko,ty to dáš,já ti věřím.A s clasulcou ten parkur proletíš,ani nebudeš vědět jak

29.10.2007 22:19

kukinatost napsal(a):
no, to tady asi budu nejstarší kukuřica...tady ještě boží fotka z trapně americké heloween party, kámoška měla nejlepší masku:) a kdybyste viděly ty umělé zuby..:)

ježi, to je 10 let..no, to je mazec...jak říkám, už jsem stará kukřica...tady jedna fotka z večerní Prahy minulý týden..

29.10.2007 22:20

tak to si vás bobátka naše mladičké musíme my staré kozy opečovávat

29.10.2007 22:22

kukinatost napsal(a):
ježi, to je 10 let..no, to je mazec...jak říkám, už jsem stará kukřica...tady jedna fotka z večerní Prahy minulý týden..

Hele Jani,víš,že na každé fotce vypadáš jinak?Popravdě jsme tě s baruškou v Jistebníku málem ani nepoznaly,ale co,mě si taky nepoznala

kukinatost napsal(a):

Ale fotečka hezká,krásné pozadí

kukinatost napsal(a):

Lidičky vy jedete někdo v klobouku??ja sem tak uvažovala že bych to asi nedala by mi umrzly ušička myslim že pojedu zase v teplé čepičce jako u nás...
A klobouk beru až na soud pokud se tam dovalim.
Jinak je ještě jeden hubert v ten samy den u Balouškové prej, ale to je takove načančane nebo co bílé rajtky sako a tak.. (co sem teda slysela.)
Tak uvidime kolik se sejde konouch.. Jo a jak se poznáme vy se všichni znáte??ja tu poznám akorat tak Janču s Gasulí a pak konec.

29.10.2007 22:24

causinka2 napsal(a):
Hele Jani,víš,že na každé fotce vypadáš jinak?Popravdě jsme tě s baruškou v Jistebníku málem ani nepoznaly,ale co,mě si taky nepoznala

jj, já mám xicht jak chameleon...podotýkám, že na huberta v Jistebníku jsem spala cca 35 minut, takže svěžest sama...:)ty mě vlastně viděla i na lidech, že?:)

29.10.2007 22:25

kukinatost napsal(a):
jj, já mám xicht jak chameleon...podotýkám, že na huberta v Jistebníku jsem spala cca 35 minut, takže svěžest sama...:)ty mě vlastně viděla i na lidech, že?:)

jj,ale fakt jsem si nebyla jistá,jestli si to ty jsme si říkaly s baruškou,že tě kdyžtak poznáme až podle konoucha

29.10.2007 22:27

causinka2 napsal(a):
jj,ale fakt jsem si nebyla jistá,jestli si to ty jsme si říkaly s baruškou,že tě kdyžtak poznáme až podle konoucha

Nahodou ja sem ti říkala že je to ona a ty neee. a nakonec Jo.Ještě že si za náma přišla jinak by sme se asi dlouho hledali

29.10.2007 22:27

pilgrisek napsal(a):
Lidičky vy jedete někdo v klobouku??ja sem tak uvažovala že bych to asi nedala by mi umrzly ušička myslim že pojedu zase v teplé čepičce jako u nás...
A klobouk beru až na soud pokud se tam dovalim.
Jinak je ještě jeden hubert v ten samy den u Balouškové prej, ale to je takove načančane nebo co bílé rajtky sako a tak.. (co sem teda slysela.)
Tak uvidime kolik se sejde konouch.. Jo a jak se poznáme vy se všichni znáte??ja tu poznám akorat tak Janču s Gasulí a pak konec.

No, takže Baru ten základ máš a se zbytkem tě seznámím...akorá mi tam budou chybět kluci...:)ale zase aspoň to bude v klidu...jsem furt rozpolcená z toho soudu, možná budu muset do druhé práce obsluhovat sestřelené pitomce...
a tohle je moje oblíbená fotka, jak jsme se segrou tančily, hlavně tančily..:)))no a už tu nebudu házet asi nekoní fotky, ať to nikomu nevadí..:)

29.10.2007 22:29

kukinatost napsal(a):
No, takže Baru ten základ máš a se zbytkem tě seznámím...akorá mi tam budou chybět kluci...:)ale zase aspoň to bude v klidu...jsem furt rozpolcená z toho soudu, možná budu muset do druhé práce obsluhovat sestřelené pitomce...
a tohle je moje oblíbená fotka, jak jsme se segrou tančily, hlavně tančily..:)))no a už tu nebudu házet asi nekoní fotky, ať to nikomu nevadí..:)

a tohle je eště oskenovaná asi někdy z mých 17...to byl pan skokan..:)

29.10.2007 22:30

pilgrisek napsal(a):
Nahodou ja sem ti říkala že je to ona a ty neee. a nakonec Jo.Ještě že si za náma přišla jinak by sme se asi dlouho hledali

jj já vím,ale tak mě zmátlo,že se mi zdálo,že tam Janča byla už předemnou.Ale fakt jsem jí nemohla poznat,nato,že jsem se ještě den předtím schválně dívala na fotky,at jí poznám

29.10.2007 22:32

kukinatost napsal(a):

che a taková blonďatost sjem byla...tohle je matka Katčiny Jamajky..

29.10.2007 22:34

kukinatost napsal(a):

Však na co kluky. si vystačíme sami... podle mě všichni chlapi co tam dycky sou tak se akorat ožerou a pak je bordel.. teda co si tak pamatuju

29.10.2007 22:36

pilgrisek napsal(a):
Však na co kluky. si vystačíme sami... podle mě všichni chlapi co tam dycky sou tak se akorat ožerou a pak je bordel.. teda co si tak pamatuju

juu, to by odpovídalo....tak asi založíme 7, co? No, já pofrčím chrnět, sjem zas rozbitá jak sviňa..

29.10.2007 22:38

kukinatost napsal(a):
juu, to by odpovídalo....tak asi založíme 7, co? No, já pofrčím chrnět, sjem zas rozbitá jak sviňa..

tož baby kdo ted založí nové téma,at to nejsou zase já

29.10.2007 22:38

kukinatost napsal(a):

tak to je geniální fotos. No ja tež valim at vubec vstanu rano.. tak se mějte přeji dobrou noc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík