Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2007 12:30

Dotaz pro velmi, ale opravdu velmi zimomřivé: Jaké používáte v zimě na ježdění rukavice? Osvědčila se vám nějaká konkrétní značka?

30.10.2007 13:13

jenny napsal(a):
Dotaz pro velmi, ale opravdu velmi zimomřivé: Jaké používáte v zimě na ježdění rukavice? Osvědčila se vám nějaká konkrétní značka?

mně se osvědčili klasicke "vychazkove" kozene se zateplenou vlozkou. daji se koupit uz od tri stovek v lepsi obuvi, nebo je ted tusim maji v Ca A

30.10.2007 13:23

jenny napsal(a):

jo to jsem na tom uplně stejně! Uvažuju o nějakých neoprenových nbo tak ěnco, ale nevím kde sehnat-Doufám že nám někdo poradí...

30.10.2007 15:00

microfon napsal(a):
jo to jsem na tom uplně stejně! Uvažuju o nějakých neoprenových nbo tak ěnco, ale nevím kde sehnat-Doufám že nám někdo poradí...

Tak já jezdím dycky ve starých rukavicích na lyže ale stejně je zima ve všem ja bych potřebovala spíš něco na nos bo ten mi dycky mrzne

30.10.2007 20:24

microfon napsal(a):

pokud chces neoprenovy (ktery ja teda rada nemam, ale je to tim, ze nemam rada pocit neoprenu na kuzi:-)) tak zajdi do rybarskych potreb.. rybari je v zime nosi:-) maji i neoprenove ponozky

30.10.2007 20:48

kovbojicek napsal(a):
pokud chces neoprenovy (ktery ja teda rada nemam, ale je to tim, ze nemam rada pocit neoprenu na kuzi:-)) tak zajdi do rybarskych potreb.. rybari je v zime nosi:-) maji i neoprenove ponozky

holky zvládáte jezdit v klasických jezdeckých zimních? Mně připadne, že v nich mám strašně necitlivé prsty...vadí mi, že necítím otěže...:(

Přidejte reakci

Přidat smajlík