sadzi saj

molly
napsal(a):
Venku je totiž zimááá ,jsem tam moc dlouho nevydržela Molča se popásla
Hned dodám foto
Tady u nás zase svítí sluníčko, tak jsem ráda
Tak co dámy, příměří
Jinak Danny, držím pěsti se sedýlkem Aspoň, že jsem to nakonec s tou drezurkou vzdala, když do toho nechtěla jít kámoška se mnou, pač nevím, jak bych Mirkovi vysvětlovala, že na kartě nejsou žádný peníze a já mám v sedlovně další sedlo místo opravy auta
sadzi saj

molly
napsal(a):
Molly tam má ráda travičku
Koukám, že taky máte pěkný bříško, tak aspoň nejsme samy
Kolik je vlastně Molče???
molly
napsal(a):
Hned dodám foto
Tak já už zase makám..navíc jsem zapomněla, že dneska končí měsíc, tudíž i moje měsíční pružná pracovní doba, ach jo..a už jsem tu teď přesčas..a budu aspoň do 4...
jo a pro chemu, která se ptala ještě v minulém tématu, přístřešek je v ohradě, kde jsou koně celý den, ale na noc chodí domů do venkovních boxů...tak nějak nemám ke zdejším lidem důvěru, páč závist je hnusná vlastnost..:) Jo a přístřešek je dělaný firmou...
molly
napsal(a):
Hned dodám foto
Holky, musím uznat že se vždycky dobereme nějakého závěru...je dobré že každej řekne to co si myslí a jak to cejtí...
Já jsem zvědavá co ně přistane ve stáji...nemám vůbec představu. Kdyby to byla Leoša bylo by to super ale kdo ví jak to všechno bude.
Jinak v Turnově hlásím podezřele krásně, svítí slunko, nefouká...
Neznáte někdo koně z Kokořína? Tenhle náš odchovanec tam putoval...to bude koník až vyroste...máma Dietwardka 4 a tata plňas Eliáš...to bude torpédo měla jsem na něj zálusk
klawdie
napsal(a):
jéé bříško máme taky a příměří beru...špatně pochopená věta a tolik ohně, ale aspon jsme se zas dostali do druhého kola!
hm asi tak . tak mi prosímtě napiš zda te mam nabrat:)
klawdie
napsal(a):
jéé bříško máme taky a příměří beru...špatně pochopená věta a tolik ohně, ale aspon jsme se zas dostali do druhého kola!
DAnny od kokořína u nás měla holčina kobylu, vzala si ji s sebou studuje tu školu, ted by měla být ale ustájená v dobřenicich, nevíš do jaké stáje putoval...
Jo a Janico když už jsi tu, jak jsi spokojená s boxama? máš je zateplené? Budem taky objednávat, takže mazlíci pujdou do novým už se těším!
sadzi saj

molly
napsal(a):
11letá madam
Jé, tak to aspoň nejsme samy ve středních letech
Danny na Kokořín kam na Laka?? Tam moc stájí není spíš soukromník asi co??
No Klárko, tak aspoň bylo vzrůšo
molly
napsal(a):
11letá madam
Jj Jani, to je Grantík...také se mi moc líbil ale u té slečny se má výborně, má kámoše všeho věku, velkou pastvu...nemohl si vybrat lépe
molly
napsal(a):
11letá madam
raděj bříško a pár KG navíc,aby měla z čeho brát... Než hubeňoura,co se špatně krmí...
molly
napsal(a):
11letá madam
eee, zateplené rozhodně nejsou, mám je 4X4X2,5...jsou ze 4 centimetrových foše odizolovaná je akorát střecha...navíc nechci nic zatepleného, vždyť pokud neholím a nedekuju a koněm mám venku, tak potřebuju, aby tam bylo plus- minus 5 stupňů jako venku...stáje jsou suprově větrané,a le rozhodně tam není průvan,...zatím mám otevřený i zadní průduch, ten pak zavírám až vyloženě v zimě..a jak jsem říkala, chudák Keoruš už se teď tváří jak z Aljašky..:)
molly
napsal(a):
Když byl Eliáš ještě mimi obsedané a H.Mullerová si s ním pracovala v Dobřenkách,mě na něj taky posadila... Říkaly jsme mu prostě "mimi"...
no, já jsem z toho Granda byla fest uchvácená...ten by se mi líbil..:)
kukinatost
napsal(a):
eee, zateplené rozhodně nejsou, mám je 4X4X2,5...jsou ze 4 centimetrových foše odizolovaná je akorát střecha...navíc nechci nic zatepleného, vždyť pokud neholím a nedekuju a koněm mám venku, tak potřebuju, aby tam bylo plus- minus 5 stupňů jako venku...stáje jsou suprově větrané,a le rozhodně tam není průvan,...zatím mám otevřený i zadní průduch, ten pak zavírám až vyloženě v zimě..a jak jsem říkala, chudák Keoruš už se teď tváří jak z Aljašky..:)
Aha no já si ted uplně nejsem jistá jak to ten equidomus dělá, přečetla jsem těch stránek víc, ale přijde mi to oproti ostatním o hodně levnější..však někteří dělají jeden box něco přes 100 tis...takže nemáš k nim žádné vyhrady? všechno drží jak má...
molly
napsal(a):
Když byl Eliáš ještě mimi obsedané a H.Mullerová si s ním pracovala v Dobřenkách,mě na něj taky posadila... Říkaly jsme mu prostě "mimi"...
Nevím u koho přesně ale prej tam mají achaltekince...musela bych to zjistit...
Eliáš je nyní Američan, mluvila jsem s Mullerovcema a asi za něj dostali pořádnej kotel...matka Granda Gitka musela být přepsána i do Slovenskýho tepláka aby byl Grand s papírama protože měl Eliáš licenci jen na Slovenský teplasky...to je na hlavu postavený, že...
tady mi holomek utekl...a vysloveně si ze mě dělal prdel...
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem z toho Granda byla fest uchvácená...ten by se mi líbil..:)
na boxy si absolutně nedám dopustit..všude Zdenka vychvaluju - mimochodem šikovný chlap..hned mu řeknu, ať vám udělá spešl cenu...:)))
všechno bytelné a opravdu propracované..kámoška má od equiboxes, 3x3, a prkna jenom 3 cm, neobloženou střechu ani strop a za stejnou cenu...ale je fakt, že já sjem si uhrála slevu sama a vyšly pak na 100 000 komplet s montáží i dopravou..
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Eliáš je nyní Američan, mluvila jsem s Mullerovcema a asi za něj dostali pořádnej kotel...matka Granda Gitka musela být přepsána i do Slovenskýho tepláka aby byl Grand s papírama protože měl Eliáš licenci jen na Slovenský teplasky...to je na hlavu postavený, že...
Achaltekince?? Ty jo, tak to vůbec netuším kdo je tu v okolí má spíš, že je tu vůbec někdo má a ještě na Kokoříně
tajemma danny
napsal(a):
I mě okouzlil!
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
I mě okouzlil!
Adi nejsi tady náhodou??? Co dnes plánuješ je tam tak pěkně
klawdie
napsal(a):
I mě okouzlil!
Hej Jani a ty myslíš že by fakt nějaká slevička šla:???? my budem chtít 4 normál boxy + jeden menší pro jerryho a jednu místnost na krmení...čekáme na hypotéku a hned to objednáme, pan domácí už jim volal a domlouval se, oni jsou tma od Vás, myslela jsem že sídlí u Prahy, nebo zas blbnu????
klawdie
napsal(a):
Hej Jani a ty myslíš že by fakt nějaká slevička šla:???? my budem chtít 4 normál boxy + jeden menší pro jerryho a jednu místnost na krmení...čekáme na hypotéku a hned to objednáme, pan domácí už jim volal a domlouval se, oni jsou tma od Vás, myslela jsem že sídlí u Prahy, nebo zas blbnu????
No, zkusím ho nějak pomanipulovat..od nás rozhodně nejsou, jsou z Českých Velenic,...:)dneska mu napíšu mail, ale fakt neslibuju, myslím,že už mají slušnou pozici na trhu, tak nevím, jestli se mu bude do toho chtít..:)
klawdie
napsal(a):
Holky, já se s Vámi pomalu loučím, za chvíli vyrážím do té Prahy. Mějte se pěkně a papa zítra. Danny
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Holky, já se s Vámi pomalu loučím, za chvíli vyrážím do té Prahy. Mějte se pěkně a papa zítra. Danny
Pa pa a dobře pořiď, ať se sedýlko líbí a hlavně sedí
molly
napsal(a):
Kampak jsi zmizela Adél?? Hladina uklidněna
A ostatní ? Dnes tu mám asi nejvíc příspěvků já ,no ne??
Chaaaaaaaaaaaaaaa, už jsem tu.....Nešlo se mi připojit. A ted jak už to jde, zas mizím já :-( Jani, zítra budeš na netu? asi jo, že? Kdyžtak si písnem na mobil.....Zase zmatkuju s těma vlakama, nevěřím internetovému idosu Tak se zajdu poptat radši na nádro
lanika
napsal(a):
Chaaaaaaaaaaaaaaa, už jsem tu.....Nešlo se mi připojit. A ted jak už to jde, zas mizím já :-( Jani, zítra budeš na netu? asi jo, že? Kdyžtak si písnem na mobil.....Zase zmatkuju s těma vlakama, nevěřím internetovému idosu Tak se zajdu poptat radši na nádro
Lenuša jo, měla bych být tu i na mobilu určo...akorát zase makačkový den..:(a domů dneska zase za tmy..
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Adi nejsi tady náhodou??? Co dnes plánuješ je tam tak pěkně
akorát sem dorazila. potřebuju jí s Jaňuší ven,včera zas dělala bordel na lonži
to sme ale krasavice
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
akorát sem dorazila. potřebuju jí s Jaňuší ven,včera zas dělala bordel na lonži
to sme ale krasavice
Pěkný
No potřebovala bych taky, ale asi to nestíhám, dostanu se tam nejdřív na 4 hod. se z toho času pos...
I na lonži jo?? Ji Elí tou energií nakazila ne
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Pěkný
No potřebovala bych taky, ale asi to nestíhám, dostanu se tam nejdřív na 4 hod. se z toho času pos...
I na lonži jo?? Ji Elí tou energií nakazila ne
mnoo,ono kdybys nečistila půl hoďky,jen jí zvala kartáčem a vyčistila nohy,tak ušetříš 15 min
lanika
napsal(a):
Cholky moje milované, blonďaté i neblonďaté Mizím už i já, Honzík čeká návštěvu dvou kamarádů, tak ho musím trochu zkulturnit.....
Idos je v pohodě, jezdila jsem podle něj 6 let ze sev Moravy do HK, plus i MHD si tam v pohodě dohledáš a nikdy žádný problém Horší jsou neočekávané události jako že spadne trolej a vlaky půl dne nejezdí (kámoška chtěla jet v úterý ke koním, přes hoďku kysla ve vlaku a nakonec to vzdala a jela radši domů...a to je to k nám tři zastávky z Ostravy)
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
mnoo,ono kdybys nečistila půl hoďky,jen jí zvala kartáčem a vyčistila nohy,tak ušetříš 15 min
No to jo, asi mi nic jiného nezbyde a počkáš na mě nebo razíš solo???