Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2007 13:50

Jsem ještě tadýýý

31.10.2007 13:51

molly napsal(a):
Jsem ještě tadýýý

Venku je totiž zimááá ,jsem tam moc dlouho nevydržela Molča se popásla Hned dodám foto

31.10.2007 13:53

molly napsal(a):
Jsem ještě tadýýý

Třešňový sad...

sadzi saj

31.10.2007 13:53
sadzi saj

molly napsal(a):
Venku je totiž zimááá ,jsem tam moc dlouho nevydržela Molča se popásla Hned dodám foto

Tady u nás zase svítí sluníčko, tak jsem ráda

Tak co dámy, příměří

Jinak Danny, držím pěsti se sedýlkem Aspoň, že jsem to nakonec s tou drezurkou vzdala, když do toho nechtěla jít kámoška se mnou, pač nevím, jak bych Mirkovi vysvětlovala, že na kartě nejsou žádný peníze a já mám v sedlovně další sedlo místo opravy auta

31.10.2007 13:54

molly napsal(a):
Jsem ještě tadýýý

Molly tam má ráda travičku

sadzi saj

31.10.2007 13:55
sadzi saj

molly napsal(a):

Koukám, že taky máte pěkný bříško, tak aspoň nejsme samy

Kolik je vlastně Molče???

31.10.2007 13:56

molly napsal(a):

Tak já už zase makám..navíc jsem zapomněla, že dneska končí měsíc, tudíž i moje měsíční pružná pracovní doba, ach jo..a už jsem tu teď přesčas..a budu aspoň do 4...
jo a pro chemu, která se ptala ještě v minulém tématu, přístřešek je v ohradě, kde jsou koně celý den, ale na noc chodí domů do venkovních boxů...tak nějak nemám ke zdejším lidem důvěru, páč závist je hnusná vlastnost..:) Jo a přístřešek je dělaný firmou...

31.10.2007 13:56

molly napsal(a):

Holky, musím uznat že se vždycky dobereme nějakého závěru...je dobré že každej řekne to co si myslí a jak to cejtí...
Já jsem zvědavá co ně přistane ve stáji...nemám vůbec představu. Kdyby to byla Leoša bylo by to super ale kdo ví jak to všechno bude.
Jinak v Turnově hlásím podezřele krásně, svítí slunko, nefouká...
Neznáte někdo koně z Kokořína? Tenhle náš odchovanec tam putoval...to bude koník až vyroste...máma Dietwardka 4 a tata plňas Eliáš...to bude torpédo měla jsem na něj zálusk

31.10.2007 13:57

sadzi saj napsal(a):
Koukám, že taky máte pěkný bříško, tak aspoň nejsme samy

Kolik je vlastně Molče???

jéé bříško máme taky a příměří beru...špatně pochopená věta a tolik ohně, ale aspon jsme se zas dostali do druhého kola!

31.10.2007 13:58

molly napsal(a):

11letá madam

31.10.2007 13:59

klawdie napsal(a):
jéé bříško máme taky a příměří beru...špatně pochopená věta a tolik ohně, ale aspon jsme se zas dostali do druhého kola!

Sakriš Danny, to je Grand, že? Na toho jsem měla zálusk, jak sjem ho viděla na inzerci..:)
A kde se mi potlouká moje Leňule?

31.10.2007 13:59

klawdie napsal(a):

hm asi tak . tak mi prosímtě napiš zda te mam nabrat:)

31.10.2007 14:01

klawdie napsal(a):

DAnny od kokořína u nás měla holčina kobylu, vzala si ji s sebou studuje tu školu, ted by měla být ale ustájená v dobřenicich, nevíš do jaké stáje putoval...
Jo a Janico když už jsi tu, jak jsi spokojená s boxama? máš je zateplené? Budem taky objednávat, takže mazlíci pujdou do novým už se těším!

sadzi saj

31.10.2007 14:03
sadzi saj

molly napsal(a):
11letá madam

Jé, tak to aspoň nejsme samy ve středních letech

Danny na Kokořín kam na Laka?? Tam moc stájí není spíš soukromník asi co??

No Klárko, tak aspoň bylo vzrůšo

31.10.2007 14:03

molly napsal(a):
11letá madam

Jj Jani, to je Grantík...také se mi moc líbil ale u té slečny se má výborně, má kámoše všeho věku, velkou pastvu...nemohl si vybrat lépe

31.10.2007 14:04

molly napsal(a):
11letá madam

raděj bříško a pár KG navíc,aby měla z čeho brát... Než hubeňoura,co se špatně krmí...

31.10.2007 14:05

molly napsal(a):
11letá madam

eee, zateplené rozhodně nejsou, mám je 4X4X2,5...jsou ze 4 centimetrových foše odizolovaná je akorát střecha...navíc nechci nic zatepleného, vždyť pokud neholím a nedekuju a koněm mám venku, tak potřebuju, aby tam bylo plus- minus 5 stupňů jako venku...stáje jsou suprově větrané,a le rozhodně tam není průvan,...zatím mám otevřený i zadní průduch, ten pak zavírám až vyloženě v zimě..a jak jsem říkala, chudák Keoruš už se teď tváří jak z Aljašky..:)

31.10.2007 14:06

molly napsal(a):
Jsem ještě tadýýý

Když byl Eliáš ještě mimi obsedané a H.Mullerová si s ním pracovala v Dobřenkách,mě na něj taky posadila... Říkaly jsme mu prostě "mimi"...

31.10.2007 14:07

molly napsal(a):
Když byl Eliáš ještě mimi obsedané a H.Mullerová si s ním pracovala v Dobřenkách,mě na něj taky posadila... Říkaly jsme mu prostě "mimi"...

no, já jsem z toho Granda byla fest uchvácená...ten by se mi líbil..:)

31.10.2007 14:08

kukinatost napsal(a):
eee, zateplené rozhodně nejsou, mám je 4X4X2,5...jsou ze 4 centimetrových foše odizolovaná je akorát střecha...navíc nechci nic zatepleného, vždyť pokud neholím a nedekuju a koněm mám venku, tak potřebuju, aby tam bylo plus- minus 5 stupňů jako venku...stáje jsou suprově větrané,a le rozhodně tam není průvan,...zatím mám otevřený i zadní průduch, ten pak zavírám až vyloženě v zimě..a jak jsem říkala, chudák Keoruš už se teď tváří jak z Aljašky..:)

Aha no já si ted uplně nejsem jistá jak to ten equidomus dělá, přečetla jsem těch stránek víc, ale přijde mi to oproti ostatním o hodně levnější..však někteří dělají jeden box něco přes 100 tis...takže nemáš k nim žádné vyhrady? všechno drží jak má...

31.10.2007 14:10

molly napsal(a):

Nevím u koho přesně ale prej tam mají achaltekince...musela bych to zjistit...
Eliáš je nyní Američan, mluvila jsem s Mullerovcema a asi za něj dostali pořádnej kotel...matka Granda Gitka musela být přepsána i do Slovenskýho tepláka aby byl Grand s papírama protože měl Eliáš licenci jen na Slovenský teplasky...to je na hlavu postavený, že...
tady mi holomek utekl...a vysloveně si ze mě dělal prdel...

31.10.2007 14:11

kukinatost napsal(a):

na boxy si absolutně nedám dopustit..všude Zdenka vychvaluju - mimochodem šikovný chlap..hned mu řeknu, ať vám udělá spešl cenu...:)))
všechno bytelné a opravdu propracované..kámoška má od equiboxes, 3x3, a prkna jenom 3 cm, neobloženou střechu ani strop a za stejnou cenu...ale je fakt, že já sjem si uhrála slevu sama a vyšly pak na 100 000 komplet s montáží i dopravou..

31.10.2007 14:12

kukinatost napsal(a):

Hele Zuzy víš o tom že v třešnovým sadu máš molly modou:))))

sadzi saj

31.10.2007 14:15
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Eliáš je nyní Američan, mluvila jsem s Mullerovcema a asi za něj dostali pořádnej kotel...matka Granda Gitka musela být přepsána i do Slovenskýho tepláka aby byl Grand s papírama protože měl Eliáš licenci jen na Slovenský teplasky...to je na hlavu postavený, že...

Achaltekince?? Ty jo, tak to vůbec netuším kdo je tu v okolí má spíš, že je tu vůbec někdo má a ještě na Kokoříně

31.10.2007 14:19

tajemma danny napsal(a):

I mě okouzlil!

sadzi saj

31.10.2007 14:20
sadzi saj

klawdie napsal(a):
I mě okouzlil!

Adi nejsi tady náhodou??? Co dnes plánuješ je tam tak pěkně

31.10.2007 14:21

klawdie napsal(a):
I mě okouzlil!

Hej Jani a ty myslíš že by fakt nějaká slevička šla:???? my budem chtít 4 normál boxy + jeden menší pro jerryho a jednu místnost na krmení...čekáme na hypotéku a hned to objednáme, pan domácí už jim volal a domlouval se, oni jsou tma od Vás, myslela jsem že sídlí u Prahy, nebo zas blbnu????

31.10.2007 14:29

klawdie napsal(a):
Hej Jani a ty myslíš že by fakt nějaká slevička šla:???? my budem chtít 4 normál boxy + jeden menší pro jerryho a jednu místnost na krmení...čekáme na hypotéku a hned to objednáme, pan domácí už jim volal a domlouval se, oni jsou tma od Vás, myslela jsem že sídlí u Prahy, nebo zas blbnu????

No, zkusím ho nějak pomanipulovat..od nás rozhodně nejsou, jsou z Českých Velenic,...:)dneska mu napíšu mail, ale fakt neslibuju, myslím,že už mají slušnou pozici na trhu, tak nevím, jestli se mu bude do toho chtít..:)

31.10.2007 14:30

klawdie napsal(a):

Holky, já se s Vámi pomalu loučím, za chvíli vyrážím do té Prahy. Mějte se pěkně a papa zítra. Danny

tajemma danny napsal(a):
Holky, já se s Vámi pomalu loučím, za chvíli vyrážím do té Prahy. Mějte se pěkně a papa zítra. Danny

čus a dobře dojeď... Víš,jak nám teď stávkují ta autíčka

sadzi saj

sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Pa pa a dobře pořiď, ať se sedýlko líbí a hlavně sedí

31.10.2007 14:40

molly napsal(a):
Jsem ještě tadýýý

Kampak jsi zmizela Adél?? Hladina uklidněna A ostatní ? Dnes tu mám asi nejvíc příspěvků já ,no ne??

31.10.2007 14:45

molly napsal(a):
Kampak jsi zmizela Adél?? Hladina uklidněna A ostatní ? Dnes tu mám asi nejvíc příspěvků já ,no ne??

Chaaaaaaaaaaaaaaa, už jsem tu.....Nešlo se mi připojit. A ted jak už to jde, zas mizím já :-( Jani, zítra budeš na netu? asi jo, že? Kdyžtak si písnem na mobil.....Zase zmatkuju s těma vlakama, nevěřím internetovému idosu Tak se zajdu poptat radši na nádro

31.10.2007 14:46

lanika napsal(a):
Chaaaaaaaaaaaaaaa, už jsem tu.....Nešlo se mi připojit. A ted jak už to jde, zas mizím já :-( Jani, zítra budeš na netu? asi jo, že? Kdyžtak si písnem na mobil.....Zase zmatkuju s těma vlakama, nevěřím internetovému idosu Tak se zajdu poptat radši na nádro

Lenuša jo, měla bych být tu i na mobilu určo...akorát zase makačkový den..:(a domů dneska zase za tmy..

31.10.2007 14:48

kukinatost napsal(a):
Lenuša jo, měla bych být tu i na mobilu určo...akorát zase makačkový den..:(a domů dneska zase za tmy..

Bye Baby musím dodělat práci a mazat domu vyvenčit obludky...

31.10.2007 14:50

molly napsal(a):

Tak čaute všichni... Pěkný zbytek dne a hlavně trochu sluníčka pro všechny!!!

31.10.2007 14:55

molly napsal(a):
Tak čaute všichni... Pěkný zbytek dne a hlavně trochu sluníčka pro všechny!!!

Cholky moje milované, blonďaté i neblonďaté Mizím už i já, Honzík čeká návštěvu dvou kamarádů, tak ho musím trochu zkulturnit.....

buggyna

31.10.2007 15:10
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Adi nejsi tady náhodou??? Co dnes plánuješ je tam tak pěkně

akorát sem dorazila. potřebuju jí s Jaňuší ven,včera zas dělala bordel na lonži

to sme ale krasavice

sadzi saj

31.10.2007 15:15
sadzi saj

buggyna napsal(a):
akorát sem dorazila. potřebuju jí s Jaňuší ven,včera zas dělala bordel na lonži

to sme ale krasavice

Pěkný

No potřebovala bych taky, ale asi to nestíhám, dostanu se tam nejdřív na 4 hod. se z toho času pos...

I na lonži jo?? Ji Elí tou energií nakazila ne

buggyna

31.10.2007 15:19
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Pěkný

No potřebovala bych taky, ale asi to nestíhám, dostanu se tam nejdřív na 4 hod. se z toho času pos...

I na lonži jo?? Ji Elí tou energií nakazila ne

mnoo,ono kdybys nečistila půl hoďky,jen jí zvala kartáčem a vyčistila nohy,tak ušetříš 15 min

31.10.2007 15:19

lanika napsal(a):
Cholky moje milované, blonďaté i neblonďaté Mizím už i já, Honzík čeká návštěvu dvou kamarádů, tak ho musím trochu zkulturnit.....

Idos je v pohodě, jezdila jsem podle něj 6 let ze sev Moravy do HK, plus i MHD si tam v pohodě dohledáš a nikdy žádný problém Horší jsou neočekávané události jako že spadne trolej a vlaky půl dne nejezdí (kámoška chtěla jet v úterý ke koním, přes hoďku kysla ve vlaku a nakonec to vzdala a jela radši domů...a to je to k nám tři zastávky z Ostravy)

sadzi saj

31.10.2007 15:29
sadzi saj

buggyna napsal(a):
mnoo,ono kdybys nečistila půl hoďky,jen jí zvala kartáčem a vyčistila nohy,tak ušetříš 15 min

No to jo, asi mi nic jiného nezbyde a počkáš na mě nebo razíš solo???

Přidejte reakci

Přidat smajlík