woldemortik
napsal(a):
no ja kavalety nevyraběla za mě to stihla příroda povaleny stromy příkopy.hráze atd
my máme vlastnoručně vyrobené ....
jezabel
napsal(a):
TAky máme domácí výrobu a drží pěkně...
jezabel
napsal(a):
to byly břevna na překážky .... tady kavaletka ... fotila jsem Unču takže nic moc fotka
jezabel
napsal(a):
to byly břevna na překážky .... tady kavaletka ... fotila jsem Unču takže nic moc fotka
ahojky,
když jsem trénovala mladou kobylku, bála se barelů a barevných věcí. Udělala jsem to jednodušše.
viz obrázek
veronika20
napsal(a):
ahojky,
když jsem trénovala mladou kobylku, bála se barelů a barevných věcí. Udělala jsem to jednodušše.
viz obrázek
vlastni vyroba
ladavida
napsal(a):
Sháním inspiraci pro stavbu kavalet a pár malých překážek. Jaké máte vy překážky? Koupili jste je nebo sami vyrobili? Popř.doporučte výrobce. Děkuji.
jojo, my jsme z finančních důvodů taky samovýrobci....
Fantazii se meze nekladou, takže pár ukázek....
ať žijí staré pneumatiky
janda
napsal(a):
jojo, my jsme z finančních důvodů taky samovýrobci....
Fantazii se meze nekladou, takže pár ukázek....
ať žijí staré pneumatiky
A kdo říká, že by se kavalety měly jenom přelézat?
janda
napsal(a):
A kdo říká, že by se kavalety měly jenom přelézat?
barely jsou taky užitečná věc
tak.....
janda
napsal(a):
barely jsou taky užitečná věc
tak.....
Pneumatiky na tisíc způsobů
janda
napsal(a):
Pneumatiky na tisíc způsobů
Levná ale poměrně bubáko účinná varianta je i obyčejná plachta zlitá vodou
janda
napsal(a):
Levná ale poměrně bubáko účinná varianta je i obyčejná plachta zlitá vodou
Využít se dá v podstatě cokoliv.....
Balíky slámy....
janda
napsal(a):
Využít se dá v podstatě cokoliv.....
Balíky slámy....
......Nepotřebný pytle, nacpaný senem nebo slámou nebo čím je libo.......
janda
napsal(a):
......Nepotřebný pytle, nacpaný senem nebo slámou nebo čím je libo.......
.....Máte starou lavičku a pár nepotřebných cihel? Tak šup s nima na lavičku....
janda
napsal(a):
.....Máte starou lavičku a pár nepotřebných cihel? Tak šup s nima na lavičku....
.....A proč vlastně plastové láhve vyhazovat? Stačí jedno břevno, pár hřebíků, kladivo a šikovný ruce a šikovný bubáček je na světě....
janda
napsal(a):
.....A proč vlastně plastové láhve vyhazovat? Stačí jedno břevno, pár hřebíků, kladivo a šikovný ruce a šikovný bubáček je na světě....
Přírodní skočky taky nejsou od věci
janda
napsal(a):
Přírodní skočky taky nejsou od věci
no a už jsem to zaplácala víc než dost, takže perlička na konec. Tuhle parádu vyrobil otec jedné naší členky.
Z jedný strany viadukt...
janda
napsal(a):
no a už jsem to zaplácala víc než dost, takže perlička na konec. Tuhle parádu vyrobil otec jedné naší členky.
Z jedný strany viadukt...
...z druhé zeď.
janda
napsal(a):
...z druhé zeď.
Čauky, z čeho je ta zeď? My měli taky "zeď", chtěla jsem, aby se dala přenášet a nevážila 200 kg, tak jsem ji spáchala ze sololitu, ale po první sezoně se rozpadla
janulka
napsal(a):
Čauky, z čeho je ta zeď? My měli taky "zeď", chtěla jsem, aby se dala přenášet a nevážila 200 kg, tak jsem ji spáchala ze sololitu, ale po první sezoně se rozpadla
Jinak máme kavalety........
janulka
napsal(a):
...pár stojanů a břeven....
A ještě pár větších kavalet a nějaká ta deska....
janulka
napsal(a):
Zdar. Jéé, tak to ti teď přesně nepovím. Měli jsme dřív co dělal můj otec z dřevotřísky. Ale musela být na dvě části a i tak každá vážila snad sto kilo, museli to přenášet minimálně tři lidi.
Tahle je sice lehčí, ale i tak dá dvěma lidem pěkně zabrat. Tipla bych to na nějaký tenčí překližky nebo tak něco, ale fakt se v tomhle moc nevyznám