Hříbě jeménem Hvězda

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2007 16:08

Cca před deseti lety vycházela v edici S větrem o závod povídková série o dostihové kobylce Hvězdě, jejíž autorkou je Joanna Cambelová. Měla jsem celou sérii, ale v mých pubertálních letech mě o ně okradla moje tenkrát "nejlepší kamarádka". Takové to známé - už jsem ti je přeci vracela i když místo v knihovně bylo stále prázdné. Ty knížky se mi líbily a jelikož bych je jednou ráda předložila k počtení i svým dětem se ptám: Nemáte je někdo, nejlépe na prodej? Byla bych vážně moc ráda, protože nejsou k sehnání.
Moc děkuju

6.11.2007 16:09

cervka napsal(a):
Cca před deseti lety vycházela v edici S větrem o závod povídková série o dostihové kobylce Hvězdě, jejíž autorkou je Joanna Cambelová. Měla jsem celou sérii, ale v mých pubertálních letech mě o ně okradla moje tenkrát "nejlepší kamarádka". Takové to známé - už jsem ti je přeci vracela i když místo v knihovně bylo stále prázdné. Ty knížky se mi líbily a jelikož bych je jednou ráda předložila k počtení i svým dětem se ptám: Nemáte je někdo, nejlépe na prodej? Byla bych vážně moc ráda, protože nejsou k sehnání.
Moc děkuju

Kači, já je mám, ale fakt neprodám...právě asi z toho blbého sentimentu to nejde...:)

6.11.2007 16:12

cervka napsal(a):
Moc děkuju

čéče možná mám jeden díl doma. Teď jsem prolízala harampádí a cosik takovýho tam bylo. Mrknu a kdyžtak se večer ozvu. Ale asik jen jeden díl...

6.11.2007 16:38

impact napsal(a):
čéče možná mám jeden díl doma. Teď jsem prolízala harampádí a cosik takovýho tam bylo. Mrknu a kdyžtak se večer ozvu. Ale asik jen jeden díl...

koukni sím sím sím mě zbyly doma díly dva, doufám, že to nebudou ty samý:o) Sentiment je děsná vec, když si vezmu, že i ve svých ...ceti lpím na takových pitominkách:o)) Ale což, no

6.11.2007 18:04

cervka napsal(a):
koukni sím sím sím mě zbyly doma díly dva, doufám, že to nebudou ty samý:o) Sentiment je děsná vec, když si vezmu, že i ve svých ...ceti lpím na takových pitominkách:o)) Ale což, no

no, fajně, vidím, že sentiment je fakt sviňa, vždy´t mi je 25 a nějak se nejde jich vzdát...:))tak držím palce ať, seženeš...já mám myslím 6 dílů...

hasánek

6.11.2007 19:16
hasánek

kukinatost napsal(a):
no, fajně, vidím, že sentiment je fakt sviňa, vždy´t mi je 25 a nějak se nejde jich vzdát...:))tak držím palce ať, seženeš...já mám myslím 6 dílů...

Ahojky mám první díl

6.11.2007 20:15

hasánek napsal(a):
Ahojky mám první díl

Ahojda...
Já mám díly všechny a jeden dokonce 2x. Tuším že první... Ale nemám je tady, ale u našich, tak se mrknu. Ale prodám maximálně ten jeden, protože jsem to četla neščetněkrát, vždycky když jsem byla nemocná a myslím, že se k tomu zase vrátím, protože ikdyž je mi 22, tak na ta pubertální léta touhle formou ráda vzpomínám..

6.11.2007 22:06

cervka napsal(a):
Moc děkuju

Tak mám asi. Joanna Campbellová, S větrem o závod 3, Hvězdin první dostih.

7.11.2007 08:00

impact napsal(a):
Tak mám asi. Joanna Campbellová, S větrem o závod 3, Hvězdin první dostih.

jste úlný zlatíčka tak já se podívám, který díly mi vlastně chybí, protože momentálně je mám též u našich, dám vědět a určitě koupím

7.11.2007 11:24

cervka napsal(a):
jste úlný zlatíčka tak já se podívám, který díly mi vlastně chybí, protože momentálně je mám též u našich, dám vědět a určitě koupím

Ok. Kdyžtak už mě pak kontaktuj na mejlu krz adresu a tak. Kdybych zapoměla tohle téma sledovat.

13.11.2007 19:38

impact napsal(a):
Ok. Kdyžtak už mě pak kontaktuj na mejlu krz adresu a tak. Kdybych zapoměla tohle téma sledovat.

Holky nasla jsem na netu dve pani co prodavaji Vami zadane knizky tak pokud mate zajem tak pisnete a ja vam poslu odkaz

Přidejte reakci

Přidat smajlík