Ahojky lidičky... zjistila jsem že už se tady probíralo mnoho krajů Ostrava Plzeň atd atd... tak zkusíme Opavu a okolí ne? tak šup sem s fotečkama koníků z okolí Opavy... znám jezdecké kluby jako: JK Opava-Kateřinky, SK Starý Mlýn Opava-Kylešovice, B.U.K Opava atd.. tak přospějte fotečkama koníšků ...
Já přidávám fotečku mojí Jessi jsme od Hradce nad Moravicí ale jezdíme za Starý Mlýn
jezabel
napsal(a):
Ahojky lidičky... zjistila jsem že už se tady probíralo mnoho krajů Ostrava Plzeň atd atd... tak zkusíme Opavu a okolí ne? tak šup sem s fotečkama koníků z okolí Opavy... znám jezdecké kluby jako: JK Opava-Kateřinky, SK Starý Mlýn Opava-Kylešovice, B.U.K Opava atd.. tak přospějte fotečkama koníšků ...
Já přidávám fotečku mojí Jessi jsme od Hradce nad Moravicí ale jezdíme za Starý Mlýn
další:
Dogora
jezabel
napsal(a):
A naše poslední Unča
Ahojky.... no tak já to zase posunu
Unča
jezabel
napsal(a):
Ahojky.... no tak já to zase posunu
Unča
Jupííí,konečně to někoho napadlo ,ještě do nedávna jsem se mohla zapojovat do Ostravska,ale teď už tam nemám co dělat
...Bohužel nemám fotky z nového působiště tak aspoň jednu z bývalé stáje
.přidala bych i další koníky,ale to by jsme tu byli do večera, ve stáji jich máme tak 25
........Takže to je Gordon
nikanie
napsal(a):
Jupííí,konečně to někoho napadlo ,ještě do nedávna jsem se mohla zapojovat do Ostravska,ale teď už tam nemám co dělat
...Bohužel nemám fotky z nového působiště tak aspoň jednu z bývalé stáje
.přidala bych i další koníky,ale to by jsme tu byli do večera, ve stáji jich máme tak 25
........Takže to je Gordon
pěknej koník ... před závodama ne?
jezabel
napsal(a):
Ahojky Kači,já nejsem sice z Opavi ale chystáme se tam ted 19.9.09 na závody (podzimní skotačení) Starý mlýn
sivelina
napsal(a):
Ahojte,
můžu se zeptat, jak se "Unča" jmenuje celým jménem?
Děkuji Silva
Tak já jako Nikanie jsem do nedávna taky byla Ostrava, ted jsme kousek za Opavou, takže díky za toto téma
Máme doma dvě kobylky a letošní hříbátka snad budoucí závodní koníky,ale to si ještě počkáme
Nemá někdo tip, na drezurního treníra tady v okolí?
Stačí i normální dobrý trenér, s mladou ted začínáme
Je tady nědo směr na Bruntál?
Třeba bychom mohli někam společně vyrazit
shantal88
napsal(a):
Tak já jako Nikanie jsem do nedávna taky byla Ostrava, ted jsme kousek za Opavou, takže díky za toto téma
Máme doma dvě kobylky a letošní hříbátka snad budoucí závodní koníky,ale to si ještě počkáme
Nemá někdo tip, na drezurního treníra tady v okolí?
Stačí i normální dobrý trenér, s mladou ted začínáme
Je tady nědo směr na Bruntál?
Třeba bychom mohli někam společně vyrazit
jezabel
napsal(a):
Tak já se můžu teoreticky taky hlásit k okolí Opavy....bydlím na půl cesty mezi Ostravou a Opavou
kokinka
napsal(a):
Tak já se můžu teoreticky taky hlásit k okolí Opavy....bydlím na půl cesty mezi Ostravou a Opavou
A je tady někdo z okolí Lichnova?
jezabel
napsal(a):
http://www.rajkoni.cz
shantal88
napsal(a):
Ahoj, který Lichnov myslíš?
Možná jsme blízko
Lichnov u krnova. Vlastně mezi Býkove a Horním Benešovem.
ewanie
napsal(a):
Tam to znám tam jezdíme k vodě. V lichnově koniska nemám. Zlaťáci jsou kamarádky ze studénky. Ale občas když zajedu za našima do lichnova tak mi chybí rozumná koňoosoba.
Mi povídej, já si krom přítele taky nemám s kým pokecat o té konské uchylce
Kdyby byla stará bábinka víc pojízdná nabídla bych ti i vyjíždku ven,ale ta už je jen na krokovky
Takže doma žádné konouchy nemáte....to je ale škoda, neplánuješ nic pořídit?
shantal88
napsal(a):
Mi povídej, já si krom přítele taky nemám s kým pokecat o té konské uchylce
Kdyby byla stará bábinka víc pojízdná nabídla bych ti i vyjíždku ven,ale ta už je jen na krokovky
Takže doma žádné konouchy nemáte....to je ale škoda, neplánuješ nic pořídit?
ripcurl
napsal(a):
http://www.rajkoni.cz
Rovněž se hlásím k Opavákům :-)