Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2007 08:55

Já psala ještě na starou diskusi a koukám je plno a neuložilo se to. Takže znova: To jsme na tom podobně, můj přítel mi taky moc nepomáhá spíš jen mazlí a občas přidá nějakou korunku, ale jsem za to moc ráda protože když jsme spolu začínali chodit tak koně neměl rád po špatné zkušenosti, no ale teď už má rád nás obě. Jinak číslo pořád platí. Už se s kobčou těšíme

9.11.2007 09:04

zazika napsal(a):
Já psala ještě na starou diskusi a koukám je plno a neuložilo se to. Takže znova: To jsme na tom podobně, můj přítel mi taky moc nepomáhá spíš jen mazlí a občas přidá nějakou korunku, ale jsem za to moc ráda protože když jsme spolu začínali chodit tak koně neměl rád po špatné zkušenosti, no ale teď už má rád nás obě. Jinak číslo pořád platí. Už se s kobčou těšíme

teda kukám kukám ono se to uložilo ale neposunulo Teda kdo vymyslel to číslo 127?

9.11.2007 10:30

zazika napsal(a):
teda kukám kukám ono se to uložilo ale neposunulo Teda kdo vymyslel to číslo 127?

Tak to už se na prskolet jistě nemůžeš dočkat, viď.. S přítelem jsem to měla podobný. Taky koně moc nemusel-stojí hodně peněz, kopou, koušou a hlavně, ženská koňák Pokaždé, když jsem ho ukecala na procházku do sedla, nebo aby vyzkoušel barely (to byl taky nápad ) Zkončil v sedě vedle kobylky Teď už je všechno fajn a přemýšlíme, že bychom na jaře koupili nějaký ten malý vozík, abychom mohli tu a tam někam vyrazit za zábavou No, už se těším až popovídáme

9.11.2007 11:53

neottia napsal(a):
Tak to už se na prskolet jistě nemůžeš dočkat, viď.. S přítelem jsem to měla podobný. Taky koně moc nemusel-stojí hodně peněz, kopou, koušou a hlavně, ženská koňák Pokaždé, když jsem ho ukecala na procházku do sedla, nebo aby vyzkoušel barely (to byl taky nápad ) Zkončil v sedě vedle kobylky Teď už je všechno fajn a přemýšlíme, že bychom na jaře koupili nějaký ten malý vozík, abychom mohli tu a tam někam vyrazit za zábavou No, už se těším až popovídáme

Tak jsme se Edi najednou všechny rozutekly, co. A každá jinam. Co se dá dělat, ještě že jsou mobily a e-maily. Koukej mi písnout, až budete v novém.

9.11.2007 13:29

aluska napsal(a):
Tak jsme se Edi najednou všechny rozutekly, co. A každá jinam. Co se dá dělat, ještě že jsou mobily a e-maily. Koukej mi písnout, až budete v novém.

No jasně, že písnu. Když bude čas, tak tě vezmu na exkurzi Mrzí mě, že jsme se takhle rozpadli, ale všechno zlý je pro něco dobrý a takhle poznáme nejen nový fajn lidi.. Jinak ustájení máš fakt za hubičku Co Cípa a Lenka, ta bude obsedat asi až příští rok, viď? Na fotkách jsem koukala, že Shaki už výškou konkuruje Cípovi

9.11.2007 17:20

neottia napsal(a):
No jasně, že písnu. Když bude čas, tak tě vezmu na exkurzi Mrzí mě, že jsme se takhle rozpadli, ale všechno zlý je pro něco dobrý a takhle poznáme nejen nový fajn lidi.. Jinak ustájení máš fakt za hubičku Co Cípa a Lenka, ta bude obsedat asi až příští rok, viď? Na fotkách jsem koukala, že Shaki už výškou konkuruje Cípovi

Jinak se neděs, kobča není v ideálním stavu za to může předešlé ustájení ale to je dlouhá historie to budu někdy vyprávět, kobča má poněkud zvláštní historii, ne vždycky veselou

9.11.2007 17:23

zazika napsal(a):
Jinak se neděs, kobča není v ideálním stavu za to může předešlé ustájení ale to je dlouhá historie to budu někdy vyprávět, kobča má poněkud zvláštní historii, ne vždycky veselou

Ahoj,tak co jak je v novem domove?Co kobyla uz je zdrava?Jeste si na ni asi nesedele vid?napis

9.11.2007 17:28

kati napsal(a):
Ahoj,tak co jak je v novem domove?Co kobyla uz je zdrava?Jeste si na ni asi nesedele vid?napis

Noha už je lepší,ale udělala se jí boule naplněná tekutinou na spánku, veta říkal že jestli se to nevstřebá do 14-ti dnů budeme to muset říznout. Jinak dobrý, konečně mám klid. Seděla jsem na ní někdy v červnu. asi třikrát. A byla skvělá.

9.11.2007 17:29

kati napsal(a):

tak co jak valčíte v budejkáchtady je celej den hnusně,ale i vykoukloslunko jinak zima jak svina

9.11.2007 17:33

woldemortik napsal(a):
tak co jak valčíte v budejkáchtady je celej den hnusně,ale i vykoukloslunko jinak zima jak svina

Jo to tady taky, válčíme fajny jenom ta hlava mi dělá starost, no přes zimu asi ještě kobyle dám pracovní klídek. Ta se má sviňucha svinutá.

9.11.2007 17:34

woldemortik napsal(a):

Ahoj,jo jde to a co vy?Dneska a vcera a ve stredu jsem byla u kaleny.Uz jsem z toho uplne na nervy.Swytyna ma nateklou zadni nohu a prerostli a olamany kopyta a navic ji ruplo az ke korunce zadni pravy kopyto,ale kalena rike,ze je to jenom povrchovy.No kdyz to rika on,tak to bude asi pravda.Dam sem nejake fotky koni od kaleny.Kdyby jste vydeli ted Dietwarda,tak by jste se zblaznili vypada strasne,leze mu pater a jsou mu vydet zebra o montym radsi ani nemluvim.

9.11.2007 17:36

kati napsal(a):
Ahoj,jo jde to a co vy?Dneska a vcera a ve stredu jsem byla u kaleny.Uz jsem z toho uplne na nervy.Swytyna ma nateklou zadni nohu a prerostli a olamany kopyta a navic ji ruplo az ke korunce zadni pravy kopyto,ale kalena rike,ze je to jenom povrchovy.No kdyz to rika on,tak to bude asi pravda.Dam sem nejake fotky koni od kaleny.Kdyby jste vydeli ted Dietwarda,tak by jste se zblaznili vypada strasne,leze mu pater a jsou mu vydet zebra o montym radsi ani nemluvim.

Celzius

9.11.2007 17:39

kati napsal(a):

Dej to sem, já tam byla nedávno, je to prostě ČU..K, já mu ty problémy normálně přeju. Mít peníze tak si Sweety koupím je to miláček. Jednou mi zachránila život.

9.11.2007 17:39

kati napsal(a):

Dietward,tady jeste vypada docela dobre,bohuzel novejsi fotku nemam.

9.11.2007 17:40

zazika napsal(a):
Dej to sem, já tam byla nedávno, je to prostě ČU..K, já mu ty problémy normálně přeju. Mít peníze tak si Sweety koupím je to miláček. Jednou mi zachránila život.

Celzíno je podraženej už od malička, z toho nikdy nic nebude, škoda, je hezký...pokud by ho pořádně krmil samozřejmně.

9.11.2007 17:41

zazika napsal(a):

Ja vim,ja ji mam taky rada,taky bych si nejradsi koupila.Taky mu preju problemy,ale ne aby se mu objevovali na konich.

9.11.2007 17:42

kati napsal(a):
Ja vim,ja ji mam taky rada,taky bych si nejradsi koupila.Taky mu preju problemy,ale ne aby se mu objevovali na konich.

je no a kalena si urcite mysli,ze ho prada bych vi za kolik.

9.11.2007 17:42

zazika napsal(a):
Celzíno je podraženej už od malička, z toho nikdy nic nebude, škoda, je hezký...pokud by ho pořádně krmil samozřejmně.

On je Dydýs už starej víš, to proto vypadá takhle- úpně Kaldu slyším...

9.11.2007 17:43

kati napsal(a):
je no a kalena si urcite mysli,ze ho prada bych vi za kolik.

hela davala jsem sem fotku farigy hribete?Uz si to nepamatuju.

9.11.2007 17:44

kati napsal(a):

Co je tohle za koníka?

9.11.2007 17:45

kati napsal(a):
hela davala jsem sem fotku farigy hribete?Uz si to nepamatuju.

No jesne.nesvede na sebe.Kladrubak Gena

9.11.2007 17:48

zazika napsal(a):
Co je tohle za koníka?

Kteryho myslis,to hribe?to je hribe farigy Finlandia.Farigu si znala ne?

9.11.2007 17:49

zazika napsal(a):
Co je tohle za koníka?

Gena tam přece už není? Luka si všechny odvezl. Krom saxíka a nějaký mlaďasky- to je ona? Jo myslela jsem toho s tou uzdečkou. Máš fotku Sweety?

9.11.2007 17:49

kati napsal(a):
Kteryho myslis,to hribe?to je hribe farigy Finlandia.Farigu si znala ne?

Gena

9.11.2007 17:51

zazika napsal(a):
Gena tam přece už není? Luka si všechny odvezl. Krom saxíka a nějaký mlaďasky- to je ona? Jo myslela jsem toho s tou uzdečkou. Máš fotku Sweety?

tohle je Sacramoso Gena.Tan hrebec.Fotku Swety mam jenom asi 3.

9.11.2007 17:51

zazika napsal(a):

Jo jo dlouhoušku jsem znala. říkaly jsme jí babucha.

9.11.2007 17:52

kati napsal(a):
tohle je Sacramoso Gena.Tan hrebec.Fotku Swety mam jenom asi 3.

a ty uz jsou stary.jsou z mynujiho roku.

9.11.2007 17:52

zazika napsal(a):

Jo to je saxík, toho poznávám. dej sem její fota sím.

9.11.2007 17:53

zazika napsal(a):
Jo jo dlouhoušku jsem znala. říkaly jsme jí babucha.

jezis takova hrubka oprava minuliho.

9.11.2007 17:56

zazika napsal(a):
Co je tohle za koníka?

z opičákem je to pořád stejný jednou jaou na tom koně dobře jednou špatně já bych tam koně vživotě nedala to bych je raději dala do budej nebo i dál.ditward je stareja,le ntakovýhle stáří si nezasluží ten kun má t patkury a t drezuru.swettyna je kobyla c má srdce na pravém místě ten jí akorát oddělal vid zazi ka vipdala nádhěrně kdž k němu přišla mlask.potřeboval by tokou do huby debil.škoda slov.a mě bude něco povídat jak chovám moje koně.celzin je koník pěknej akorát podrazenej už od hříbětě jeh škoda

9.11.2007 17:57

zazika napsal(a):

Uz na to du ale taky jich nemam moc

9.11.2007 17:57

zazika napsal(a):

Dík, musím se tam zase podívat, a to mi kázal jak sem blbá že nemám na to zvládnout svojí kobylu ale alespoň není v tak příšerným stavu jako ti jeho

9.11.2007 17:58

woldemortik napsal(a):
z opičákem je to pořád stejný jednou jaou na tom koně dobře jednou špatně já bych tam koně vživotě nedala to bych je raději dala do budej nebo i dál.ditward je stareja,le ntakovýhle stáří si nezasluží ten kun má t patkury a t drezuru.swettyna je kobyla c má srdce na pravém místě ten jí akorát oddělal vid zazi ka vipdala nádhěrně kdž k němu přišla mlask.potřeboval by tokou do huby debil.škoda slov.a mě bude něco povídat jak chovám moje koně.celzin je koník pěknej akorát podrazenej už od hříbětě jeh škoda

saxi

9.11.2007 17:58

kati napsal(a):
saxi

jeste sem dam montyho

9.11.2007 17:59

kati napsal(a):
jeste sem dam montyho

9.11.2007 17:59

woldemortik napsal(a):

Jo to on kázal i tobě? Tak to je teda super.Hlavně že má na co poukazovat.

9.11.2007 18:02

zazika napsal(a):
Jo to on kázal i tobě? Tak to je teda super.Hlavně že má na co poukazovat.

To nema cenu resit,je to vul.Me zase rikal,ze jsem nemela do ty skoly chodit kdyz si chci vzit to hribe od Farigy,ze se neridim podle toho co me uci,kdybych se podle toho ridila tak Persival navypada,tak jak vypada.Presi jak prosi

9.11.2007 18:03

kati napsal(a):
saxi

zazi pamtuješ u kaldy na ty sloupy.jak jsme ně cinkaly třmenama

9.11.2007 18:03

kati napsal(a):
To nema cenu resit,je to vul.Me zase rikal,ze jsem nemela do ty skoly chodit kdyz si chci vzit to hribe od Farigy,ze se neridim podle toho co me uci,kdybych se podle toho ridila tak Persival navypada,tak jak vypada.Presi jak prosi

monty cval

9.11.2007 18:06

kati napsal(a):
monty cval

já kdbych se řídila jeho rad tak lavina ptratila,je hubená jak svin a nemám 4 koně.poslouchala jsem jen jelena

9.11.2007 18:09

woldemortik napsal(a):
já kdbych se řídila jeho rad tak lavina ptratila,je hubená jak svin a nemám 4 koně.poslouchala jsem jen jelena

Já kdyby jsem se řídila jeho radama tak mám koně od něho, nejlépe Sisi. Plnokrevník to není nic pro mě! Jo co mu vadí na Persim?

9.11.2007 18:09

woldemortik napsal(a):

Tak jo holky,mejte se hezky a at vam kone jdou a ozvete se.AHOOOOOOOOOOOOOJ

9.11.2007 18:11

kati napsal(a):

na persim zatim nic,protoze ma papiry a je to plnak,ale finlandie se mu neliby,protoze nema papiry.Krypl
Fini s mamou

9.11.2007 18:11

kati napsal(a):

Čááááu.

9.11.2007 18:13

zazika napsal(a):
Čááááu.

A jak vypadá teď, kde vlastně je?

9.11.2007 18:14

zazika napsal(a):
Čááááu.

papíry nejsou všechno já mám papíry jen na lavinu a bogara jina mandy ajanek bez pp. a ani mi to nevadí

9.11.2007 18:18

woldemortik napsal(a):
papíry nejsou všechno já mám papíry jen na lavinu a bogara jina mandy ajanek bez pp. a ani mi to nevadí

Já mám papíry, nezdá se mi jiná- tedy vlastně je jiná.Je moje

9.11.2007 18:24

zazika napsal(a):
Já mám papíry, nezdá se mi jiná- tedy vlastně je jiná.Je moje

Ted je v utulku v liberci,je v tom utulku co letos v unoru vyhorel.Ale jinak si myslim,ze tam ma opravdu vyborne stari,(rozhorne milionkrat lepsi nez u Kaleny)my jsme ji po Kalenovy davali do hromady a ted diky nam ma krasnou a zdravou klisnu.ja vim,ze papiry nejsou vsechno,ale kalena je proste jinyho nazoro.Znak kone bez papiru,ktery je lepsi naz jekej koliv s papirama.

9.11.2007 18:25

kati napsal(a):
Ted je v utulku v liberci,je v tom utulku co letos v unoru vyhorel.Ale jinak si myslim,ze tam ma opravdu vyborne stari,(rozhorne milionkrat lepsi nez u Kaleny)my jsme ji po Kalenovy davali do hromady a ted diky nam ma krasnou a zdravou klisnu.ja vim,ze papiry nejsou vsechno,ale kalena je proste jinyho nazoro.Znak kone bez papiru,ktery je lepsi naz jekej koliv s papirama.

jitko odkoho jsi koupila bábu teda farifu

9.11.2007 18:25

woldemortik napsal(a):
jitko odkoho jsi koupila bábu teda farifu

od kaleny.

9.11.2007 18:26

kati napsal(a):

Myslím Finlandii

9.11.2007 18:27

zazika napsal(a):
Myslím Finlandii

ja Finlandiu jeste nemam,je ji teprv 5mesicu,budu si ji brat asi na jare,protoze pres zimu se pod jested nedostany(pod jestedem je ten utulek).

9.11.2007 18:30

kati napsal(a):
ja Finlandiu jeste nemam,je ji teprv 5mesicu,budu si ji brat asi na jare,protoze pres zimu se pod jested nedostany(pod jestedem je ten utulek).

Jo tak to jo, no aspoň nebude Persi sám

9.11.2007 18:31

kati napsal(a):

a nevíš odkad ji vzal kalda já jen vim že jí koupila petruna a ta jí měla u silvy.no že by jí petruna prodala spátky kaldovy

9.11.2007 18:33

zazika napsal(a):
Jo tak to jo, no aspoň nebude Persi sám

To jo,ale muzu ti rict,ze mu to fakt prospelo,ze je sam,driv kdyz jsem mela tri kone,tak sem ho od nich nemohla dostat na krok a ani an vyjizdce nesel prvni.a ted kdyz jedu s tou Ivou z jamnyho,tak jde klidne prvni.A kdyz jedem domu,tak jde taky normalne od koni a nedela blbosti.

9.11.2007 18:35

woldemortik napsal(a):
a nevíš odkad ji vzal kalda já jen vim že jí koupila petruna a ta jí měla u silvy.no že by jí petruna prodala spátky kaldovy

Jo tak to jo,ne petra ji naprodala spatky kaldovy,ale ani ji nemela ona.Koupila ji moje segra se silvou na pul,ale vyrizovala to s Kaldou petra.A potom jsem ji mela doma ja.

9.11.2007 18:37

kati napsal(a):
Jo tak to jo,ne petra ji naprodala spatky kaldovy,ale ani ji nemela ona.Koupila ji moje segra se silvou na pul,ale vyrizovala to s Kaldou petra.A potom jsem ji mela doma ja.

To je ale spletenec.

9.11.2007 18:38

woldemortik napsal(a):

aha tak to už vim jak to bylo.tsak pro to to vyřizovala tza kráva silvě by jí neprodal

9.11.2007 18:39

zazika napsal(a):

jj je to spletenec,ale koukám už se blíži ke konci

9.11.2007 18:39

zazika napsal(a):
To je ale spletenec.

To jo,tak ja uz musim.Zuzko tak ti preju,aby se kobylka rychle uzdravila a aby uz ji nic nebylo a delala ti jenom radost a ne starosti.

9.11.2007 18:40

woldemortik napsal(a):
jj je to spletenec,ale koukám už se blíži ke konci

No prave.Tak se mejte mOOOOOOooooc hezky a konici at se maj taky mOOOOOOOOoooooooooc hezky.Cau

12.11.2007 18:31

kati napsal(a):
No prave.Tak se mejte mOOOOOOooooc hezky a konici at se maj taky mOOOOOOOOoooooooooc hezky.Cau

jeje to nám to tu odumřelo Lidi já sem tak nachcípaná

12.11.2007 18:46

zazika napsal(a):
jeje to nám to tu odumřelo Lidi já sem tak nachcípaná

Ahoj,to nejsi sama.Ja jsem na tom podobne.Co kobylka?

12.11.2007 19:14

kati napsal(a):
Ahoj,to nejsi sama.Ja jsem na tom podobne.Co kobylka?

Zas po dlouhé době zdravím budějičáky a posílám pár fotek z orientačního běhu v Jivně.

já s Ebroušem a Katka s Kuldou..

12.11.2007 19:15

v v napsal(a):
Zas po dlouhé době zdravím budějičáky a posílám pár fotek z orientačního běhu v Jivně.

já s Ebroušem a Katka s Kuldou..

další haflíci z Dobré Vody asi....?

12.11.2007 19:16

v v napsal(a):

závodníci z domácí stáje

12.11.2007 19:19

v v napsal(a):

zdarec bando tak co kolik je u vás shněhu tady docela dost.honzík začal kašlat tak dostal deku a je to lepší

12.11.2007 19:20

v v napsal(a):
závodníci z domácí stáje

Ahojík, pěkní koníci, od kama přesně jsi?

12.11.2007 19:22

woldemortik napsal(a):
zdarec bando tak co kolik je u vás shněhu tady docela dost.honzík začal kašlat tak dostal deku a je to lepší

jejej, chudák no letos ta zima fakt perlí.

12.11.2007 20:05

zazika napsal(a):
jejej, chudák no letos ta zima fakt perlí.

A zas ticho?

12.11.2007 20:15

zazika napsal(a):
A zas ticho?

ted když mendy už neprodávám tak je o ni zájem to by mě šlehlo

12.11.2007 20:30

woldemortik napsal(a):
ted když mendy už neprodávám tak je o ni zájem to by mě šlehlo

Jo to tak bejvá, a co ostatní koníci jak snášejí zimu?

12.11.2007 20:33

zazika napsal(a):
Jo to tak bejvá, a co ostatní koníci jak snášejí zimu?

jj dobře i bogar,ale honzík mě znepokojuje pořád kašle

12.11.2007 20:37

woldemortik napsal(a):
jj dobře i bogar,ale honzík mě znepokojuje pořád kašle

Ty nemáš stáj co?

12.11.2007 21:05

zazika napsal(a):

Ahojky Zuzi, tak co autíko, byla už jsi s ním poprvé za kobylkou..?

12.11.2007 21:52

neottia napsal(a):
Ahojky Zuzi, tak co autíko, byla už jsi s ním poprvé za kobylkou..?

bohužel nemám

13.11.2007 08:05

woldemortik napsal(a):
bohužel nemám

Ahoj Edi, jak dopadlo nedělní stěhování v tom počasí? Zvládli jste to? Jste už v lepším? Já byla s Cipískem na procházce v neděli odpoledne, to víš že mě chytil ten obrovskej slejvák. Než jsme se vrátili do maštale, byla jsem mokrá až na kůži.

13.11.2007 10:28

aluska napsal(a):
Ahoj Edi, jak dopadlo nedělní stěhování v tom počasí? Zvládli jste to? Jste už v lepším? Já byla s Cipískem na procházce v neděli odpoledne, to víš že mě chytil ten obrovskej slejvák. Než jsme se vrátili do maštale, byla jsem mokrá až na kůži.

Koně mám v Jelmu u Libniče.

Edito tak co to stěhování??Zvládli jste to i v tomhle počasí??

Tady v Budějkách sních sice padá,ale neudrží se naštěstí,sníh ve městě nesnáším-ať si je na horách!!!

My už jsme začali dávat koně na noc domů.Sice Ebrouš by to venku zvládnul,ale nechce tam bejt sám když jde domů Kulina,tak chodí spolu do jednoho boxu a spokojeně si tam chrupaj vedle sebe.Příští rok nás čeká budování dalšího boxu a přístřešku do výběhu.Tak se fakt moc těším....

13.11.2007 11:09

v v napsal(a):
Koně mám v Jelmu u Libniče.

Edito tak co to stěhování??Zvládli jste to i v tomhle počasí??

Tady v Budějkách sních sice padá,ale neudrží se naštěstí,sníh ve městě nesnáším-ať si je na horách!!!

My už jsme začali dávat koně na noc domů.Sice Ebrouš by to venku zvládnul,ale nechce tam bejt sám když jde domů Kulina,tak chodí spolu do jednoho boxu a spokojeně si tam chrupaj vedle sebe.Příští rok nás čeká budování dalšího boxu a přístřešku do výběhu.Tak se fakt moc těším....

zdarec bando tak tady je snad půl metru snehu až půjdu ze psem tak vyfotrim a t mi věříte

13.11.2007 15:49

woldemortik napsal(a):
zdarec bando tak tady je snad půl metru snehu až půjdu ze psem tak vyfotrim a t mi věříte

Marti to nééé. autíko musí projít opravou takže ještě potrvá než pojedu za kobčou. Dneska jsem tam byla ráno a koníci pěkný. Co má kobča s levou přední? Má ji trochu nateklou.

13.11.2007 15:58

zazika napsal(a):
Marti to nééé. autíko musí projít opravou takže ještě potrvá než pojedu za kobčou. Dneska jsem tam byla ráno a koníci pěkný. Co má kobča s levou přední? Má ji trochu nateklou.

jj
tak holky dala jasem nayoutube svoje první video pak se dám odkaz ju

13.11.2007 16:02

woldemortik napsal(a):
jj
tak holky dala jasem nayoutube svoje první video pak se dám odkaz ju

tady je http://www.youtube. com/watch?v=sUBps osvXmc

13.11.2007 16:09

zazika napsal(a):

Ahojda.. Od rána jsem sice byla nervózní, ale stěhování dopadlo na výbornou. Od Honzy z Vondrova jsme si půjčili přívěs a stáhli jsme koníky s naším teréňáčkem. Arna je v nastupování mazák a ani s Enzem nebyl žádný problém, bez mrknutí oka vlezl do přívěsu a čekal co bude dál . Pravda je, že jsme se docela po ránu hrabali ve sněhu a odpoledne pro změnu byl slejvák s vichrem. Arnuška si asi před necelým měsícem natáhla šlachu.. Díky tomu, že je březí, můžu na analgetika zapomenout, takže mažu kostivalem, kaštanem a arnikou. Snad jí pomůžou

13.11.2007 20:08

neottia napsal(a):
Ahojda.. Od rána jsem sice byla nervózní, ale stěhování dopadlo na výbornou. Od Honzy z Vondrova jsme si půjčili přívěs a stáhli jsme koníky s naším teréňáčkem. Arna je v nastupování mazák a ani s Enzem nebyl žádný problém, bez mrknutí oka vlezl do přívěsu a čekal co bude dál . Pravda je, že jsme se docela po ránu hrabali ve sněhu a odpoledne pro změnu byl slejvák s vichrem. Arnuška si asi před necelým měsícem natáhla šlachu.. Díky tomu, že je březí, můžu na analgetika zapomenout, takže mažu kostivalem, kaštanem a arnikou. Snad jí pomůžou

No tak to máte taky veselý, my jsme si před měsícem zase probodly nohu. je to ještě vidět- LZ ale už se hojíme a dobrý. Jinak už nabírá svaly a začíná vypadat jak kůň Ale co se mi líbí na těch tvojich zlatech to je to že jsou báječně pohodový, to se o tom mým vylítaným trdlu říct moc nedá ale jinak je zlatá

14.11.2007 11:25

zazika napsal(a):
No tak to máte taky veselý, my jsme si před měsícem zase probodly nohu. je to ještě vidět- LZ ale už se hojíme a dobrý. Jinak už nabírá svaly a začíná vypadat jak kůň Ale co se mi líbí na těch tvojich zlatech to je to že jsou báječně pohodový, to se o tom mým vylítaným trdlu říct moc nedá ale jinak je zlatá

Už se těším, až někam vyrazíme na procházku.. Kdy plánuješ, že se vyhoupneš do sedla..?

13.1.2009 16:02
janna

XXX.XXX.49.5

neottia napsal(a):
Už se těším, až někam vyrazíme na procházku.. Kdy plánuješ, že se vyhoupneš do sedla..?

Holky, vy co píšete, že jste byly u Kaleny. Mám otamtud koně, jmenuje se Vilém. Nepamatujete si ho náhodou? Nizký a dlouhý, hlavatý hnědák. Byl tm kolem roku 2003.
Díkes

Přidejte reakci

Přidat smajlík