Já psala ještě na starou diskusi a koukám je plno a neuložilo se to. Takže znova: To jsme na tom podobně, můj přítel mi taky moc nepomáhá spíš jen mazlí a občas přidá nějakou korunku, ale jsem za to moc ráda protože když jsme spolu začínali chodit tak koně neměl rád po špatné zkušenosti
, no ale teď už má rád nás obě
. Jinak číslo pořád platí. Už se s kobčou těšíme
zazika
napsal(a):
Já psala ještě na starou diskusi a koukám je plno a neuložilo se to. Takže znova: To jsme na tom podobně, můj přítel mi taky moc nepomáhá spíš jen mazlí a občas přidá nějakou korunku, ale jsem za to moc ráda protože když jsme spolu začínali chodit tak koně neměl rád po špatné zkušenosti
teda kukám kukám ono se to uložilo ale neposunulo Teda kdo vymyslel to číslo 127?
zazika
napsal(a):
teda kukám kukám ono se to uložilo ale neposunulo Teda kdo vymyslel to číslo 127?
Tak to už se na prskolet jistě nemůžeš dočkat, viď.. S přítelem jsem to měla podobný. Taky koně moc nemusel-stojí hodně peněz, kopou, koušou a hlavně, ženská koňák
Pokaždé, když jsem ho ukecala na procházku do sedla, nebo aby vyzkoušel barely (to byl taky nápad
) Zkončil v sedě vedle kobylky
Teď už je všechno fajn a přemýšlíme, že bychom na jaře koupili nějaký ten malý vozík, abychom mohli tu a tam někam vyrazit za zábavou
No, už se těším až popovídáme
neottia
napsal(a):
Tak to už se na prskolet jistě nemůžeš dočkat, viď.. S přítelem jsem to měla podobný. Taky koně moc nemusel-stojí hodně peněz, kopou, koušou a hlavně, ženská koňák
Pokaždé, když jsem ho ukecala na procházku do sedla, nebo aby vyzkoušel barely (to byl taky nápad
) Zkončil v sedě vedle kobylky
Teď už je všechno fajn a přemýšlíme, že bychom na jaře koupili nějaký ten malý vozík, abychom mohli tu a tam někam vyrazit za zábavou
No, už se těším až popovídáme
Tak jsme se Edi najednou všechny rozutekly, co. A každá jinam. Co se dá dělat, ještě že jsou mobily a e-maily. Koukej mi písnout, až budete v novém.
aluska
napsal(a):
Tak jsme se Edi najednou všechny rozutekly, co. A každá jinam. Co se dá dělat, ještě že jsou mobily a e-maily. Koukej mi písnout, až budete v novém.
No jasně, že písnu. Když bude čas, tak tě vezmu na exkurzi Mrzí mě, že jsme se takhle rozpadli, ale všechno zlý je pro něco dobrý a takhle poznáme nejen nový fajn lidi.. Jinak ustájení máš fakt za hubičku
Co Cípa a Lenka, ta bude obsedat asi až příští rok, viď? Na fotkách jsem koukala, že Shaki už výškou konkuruje Cípovi
neottia
napsal(a):
No jasně, že písnu. Když bude čas, tak tě vezmu na exkurzi Mrzí mě, že jsme se takhle rozpadli, ale všechno zlý je pro něco dobrý a takhle poznáme nejen nový fajn lidi.. Jinak ustájení máš fakt za hubičku
Co Cípa a Lenka, ta bude obsedat asi až příští rok, viď? Na fotkách jsem koukala, že Shaki už výškou konkuruje Cípovi
Jinak se neděs, kobča není v ideálním stavu za to může předešlé ustájení ale to je dlouhá historie to budu někdy vyprávět, kobča má poněkud zvláštní historii, ne vždycky veselou
zazika
napsal(a):
Jinak se neděs, kobča není v ideálním stavu za to může předešlé ustájení ale to je dlouhá historie to budu někdy vyprávět, kobča má poněkud zvláštní historii, ne vždycky veselou
Ahoj,tak co jak je v novem domove?Co kobyla uz je zdrava?Jeste si na ni asi nesedele vid?napis
kati
napsal(a):
Ahoj,tak co jak je v novem domove?Co kobyla uz je zdrava?Jeste si na ni asi nesedele vid?napis
Noha už je lepší,ale udělala se jí boule naplněná tekutinou na spánku, veta říkal že jestli se to nevstřebá do 14-ti dnů budeme to muset říznout. Jinak dobrý, konečně mám klid. Seděla jsem na ní někdy v červnu.
asi třikrát.
A byla skvělá.
kati
napsal(a):
tak co jak valčíte v budejkáchtady je celej den hnusně,ale i vykoukloslunko jinak zima jak svina
woldemortik
napsal(a):
tak co jak valčíte v budejkáchtady je celej den hnusně,ale i vykoukloslunko jinak zima jak svina
Ahoj,jo jde to a co vy?Dneska a vcera a ve stredu jsem byla u kaleny.Uz jsem z toho uplne na nervy.Swytyna ma nateklou zadni nohu a prerostli a olamany kopyta a navic ji ruplo az ke korunce zadni pravy kopyto,ale kalena rike,ze je to jenom povrchovy.
No kdyz to rika on,tak to bude asi pravda.Dam sem nejake fotky koni od kaleny.Kdyby jste vydeli ted Dietwarda,tak by jste se zblaznili vypada strasne,leze mu pater a jsou mu vydet zebra o montym radsi ani nemluvim.
kati
napsal(a):
Ahoj,jo jde to a co vy?Dneska a vcera a ve stredu jsem byla u kaleny.Uz jsem z toho uplne na nervy.Swytyna ma nateklou zadni nohu a prerostli a olamany kopyta a navic ji ruplo az ke korunce zadni pravy kopyto,ale kalena rike,ze je to jenom povrchovy.
No kdyz to rika on,tak to bude asi pravda.Dam sem nejake fotky koni od kaleny.Kdyby jste vydeli ted Dietwarda,tak by jste se zblaznili vypada strasne,leze mu pater a jsou mu vydet zebra o montym radsi ani nemluvim.
Celzius
kati
napsal(a):
Dej to sem, já tam byla nedávno, je to prostě ČU..K, já mu ty problémy normálně přeju.
Mít peníze tak si Sweety koupím je to miláček. Jednou mi zachránila život.
kati
napsal(a):
Dietward,tady jeste vypada docela dobre,bohuzel novejsi fotku nemam.
zazika
napsal(a):
Dej to sem, já tam byla nedávno, je to prostě ČU..K, já mu ty problémy normálně přeju.
Mít peníze tak si Sweety koupím je to miláček. Jednou mi zachránila život.
Ja vim,ja ji mam taky rada,taky bych si nejradsi koupila.Taky mu preju problemy,ale ne aby se mu objevovali na konich.
kati
napsal(a):
je no a kalena si urcite mysli,ze ho prada bych vi za kolik.
hela davala jsem sem fotku farigy hribete?Uz si to nepamatuju.
kati
napsal(a):
hela davala jsem sem fotku farigy hribete?Uz si to nepamatuju.
No jesne.nesvede na sebe.Kladrubak Gena
zazika
napsal(a):
Co je tohle za koníka?
Kteryho myslis,to hribe?to je hribe farigy Finlandia.Farigu si znala ne?
kati
napsal(a):
Kteryho myslis,to hribe?to je hribe farigy Finlandia.Farigu si znala ne?
Gena
zazika
napsal(a):
Gena tam přece už není? Luka si všechny odvezl. Krom saxíka a nějaký mlaďasky- to je ona? Jo myslela jsem toho s tou uzdečkou. Máš fotku Sweety?
tohle je Sacramoso Gena.Tan hrebec.Fotku Swety mam jenom asi 3.
kati
napsal(a):
tohle je Sacramoso Gena.Tan hrebec.Fotku Swety mam jenom asi 3.
a ty uz jsou stary.jsou z mynujiho roku.
zazika
napsal(a):
Jo jo dlouhoušku jsem znala. říkaly jsme jí babucha.
jezis takova hrubka oprava minuliho.
zazika
napsal(a):
Co je tohle za koníka?
z opičákem je to pořád stejný jednou jaou na tom koně dobře jednou špatně já bych tam koně vživotě nedala to bych je raději dala do budej nebo i dál.ditward je stareja,le ntakovýhle stáří si nezasluží ten kun má t patkury a t drezuru.swettyna je kobyla c má srdce na pravém místě ten jí akorát oddělal vid zazi ka vipdala nádhěrně kdž k němu přišla mlask.potřeboval by tokou do huby debil.škoda slov.a mě bude něco povídat jak chovám moje koně.celzin je koník pěknej akorát podrazenej už od hříbětě jeh škoda
zazika
napsal(a):
Jo to je saxík, toho poznávám. dej sem její fota sím.
Uz na to du ale taky jich nemam moc
woldemortik
napsal(a):
z opičákem je to pořád stejný jednou jaou na tom koně dobře jednou špatně já bych tam koně vživotě nedala to bych je raději dala do budej nebo i dál.ditward je stareja,le ntakovýhle stáří si nezasluží ten kun má t patkury a t drezuru.swettyna je kobyla c má srdce na pravém místě ten jí akorát oddělal vid zazi ka vipdala nádhěrně kdž k němu přišla mlask.potřeboval by tokou do huby debil.škoda slov.a mě bude něco povídat jak chovám moje koně.celzin je koník pěknej akorát podrazenej už od hříbětě jeh škoda
saxi
woldemortik
napsal(a):
Jo to on kázal i tobě? Tak to je teda super.Hlavně že má na co poukazovat.
zazika
napsal(a):
Jo to on kázal i tobě? Tak to je teda super.Hlavně že má na co poukazovat.
To nema cenu resit,je to vul.Me zase rikal,ze jsem nemela do ty skoly chodit kdyz si chci vzit to hribe od Farigy,ze se neridim podle toho co me uci,kdybych se podle toho ridila tak Persival navypada,tak jak vypada.Presi jak prosi
kati
napsal(a):
saxi
zazi pamtuješ u kaldy na ty sloupy.jak jsme ně cinkaly třmenama
kati
napsal(a):
To nema cenu resit,je to vul.Me zase rikal,ze jsem nemela do ty skoly chodit kdyz si chci vzit to hribe od Farigy,ze se neridim podle toho co me uci,kdybych se podle toho ridila tak Persival navypada,tak jak vypada.Presi jak prosi
monty cval
kati
napsal(a):
monty cval
já kdbych se řídila jeho rad tak lavina ptratila,je hubená jak svin a nemám 4 koně.poslouchala jsem jen jelena
kati
napsal(a):
Tak jo holky,mejte se hezky a at vam kone jdou a ozvete se.AHOOOOOOOOOOOOOJ
na persim zatim nic,protoze ma papiry a je to plnak,ale finlandie se mu neliby,protoze nema papiry.Krypl
Fini s mamou
zazika
napsal(a):
Já mám papíry, nezdá se mi jiná- tedy vlastně je jiná.Je moje
Ted je v utulku v liberci,je v tom utulku co letos v unoru vyhorel.Ale jinak si myslim,ze tam ma opravdu vyborne stari,(rozhorne milionkrat lepsi nez u Kaleny)my jsme ji po Kalenovy davali do hromady a ted diky nam ma krasnou a zdravou klisnu.ja vim,ze papiry nejsou vsechno,ale kalena je proste jinyho nazoro.Znak kone bez papiru,ktery je lepsi naz jekej koliv s papirama.
kati
napsal(a):
Ted je v utulku v liberci,je v tom utulku co letos v unoru vyhorel.Ale jinak si myslim,ze tam ma opravdu vyborne stari,(rozhorne milionkrat lepsi nez u Kaleny)my jsme ji po Kalenovy davali do hromady a ted diky nam ma krasnou a zdravou klisnu.ja vim,ze papiry nejsou vsechno,ale kalena je proste jinyho nazoro.Znak kone bez papiru,ktery je lepsi naz jekej koliv s papirama.
jitko odkoho jsi koupila bábu teda farifu
kati
napsal(a):
Myslím Finlandii
zazika
napsal(a):
Jo tak to jo, no aspoň nebude Persi sám
To jo,ale muzu ti rict,ze mu to fakt prospelo,ze je sam,driv kdyz jsem mela tri kone,tak sem ho od nich nemohla dostat na krok a ani an vyjizdce nesel prvni.a ted kdyz jedu s tou Ivou z jamnyho,tak jde klidne prvni.A kdyz jedem domu,tak jde taky normalne od koni a nedela blbosti.
woldemortik
napsal(a):
a nevíš odkad ji vzal kalda já jen vim že jí koupila petruna a ta jí měla u silvy.no že by jí petruna prodala spátky kaldovy
Jo tak to jo,ne petra ji naprodala spatky kaldovy,ale ani ji nemela ona.Koupila ji moje segra se silvou na pul,ale vyrizovala to s Kaldou petra.A potom jsem ji mela doma ja.
zazika
napsal(a):
jj je to spletenec,ale koukám už se blíži ke konci
kati
napsal(a):
Ahoj,to nejsi sama.Ja jsem na tom podobne.Co kobylka?
Zas po dlouhé době zdravím budějičáky a posílám pár fotek z orientačního běhu v Jivně.
já s Ebroušem a Katka s Kuldou..
v v
napsal(a):
Zas po dlouhé době zdravím budějičáky a posílám pár fotek z orientačního běhu v Jivně.
já s Ebroušem a Katka s Kuldou..
další haflíci z Dobré Vody asi....?
v v
napsal(a):
závodníci z domácí stáje
v v
napsal(a):
zdarec bando tak co kolik je u vás shněhu tady docela dost.honzík začal kašlat tak dostal deku a je to lepší
zazika
napsal(a):
Ahojky Zuzi, tak co autíko, byla už jsi s ním poprvé za kobylkou..?
aluska
napsal(a):
Ahoj Edi, jak dopadlo nedělní stěhování v tom počasí? Zvládli jste to? Jste už v lepším? Já byla s Cipískem na procházce v neděli odpoledne, to víš že mě chytil ten obrovskej slejvák. Než jsme se vrátili do maštale, byla jsem mokrá až na kůži.
Koně mám v Jelmu u Libniče.
Edito tak co to stěhování??Zvládli jste to i v tomhle počasí??
Tady v Budějkách sních sice padá,ale neudrží se naštěstí,sníh ve městě nesnáším-ať si je na horách!!!
My už jsme začali dávat koně na noc domů.Sice Ebrouš by to venku zvládnul,ale nechce tam bejt sám když jde domů Kulina,tak chodí spolu do jednoho boxu a spokojeně si tam chrupaj vedle sebe.Příští rok nás čeká budování dalšího boxu a přístřešku do výběhu.Tak se fakt moc těším....
v v
napsal(a):
Koně mám v Jelmu u Libniče.
Edito tak co to stěhování??Zvládli jste to i v tomhle počasí??
Tady v Budějkách sních sice padá,ale neudrží se naštěstí,sníh ve městě nesnáším-ať si je na horách!!!
My už jsme začali dávat koně na noc domů.Sice Ebrouš by to venku zvládnul,ale nechce tam bejt sám když jde domů Kulina,tak chodí spolu do jednoho boxu a spokojeně si tam chrupaj vedle sebe.Příští rok nás čeká budování dalšího boxu a přístřešku do výběhu.Tak se fakt moc těším....
zdarec bando tak tady je snad půl metru snehu až půjdu ze psem tak vyfotrim a t mi věříte
woldemortik
napsal(a):
jj
tak holky dala jasem nayoutube svoje první video pak se dám odkaz ju
tady je http://www.youtube. com/watch?v=sUBps osvXmc
zazika
napsal(a):
Ahojda.. Od rána jsem sice byla nervózní, ale stěhování dopadlo na výbornou. Od Honzy z Vondrova jsme si půjčili přívěs a stáhli jsme koníky s naším teréňáčkem. Arna je v nastupování mazák a ani s Enzem nebyl žádný problém, bez mrknutí oka vlezl do přívěsu a čekal co bude dál . Pravda je, že jsme se docela po ránu hrabali ve sněhu a odpoledne pro změnu byl slejvák s vichrem. Arnuška si asi před necelým měsícem natáhla šlachu..
Díky tomu, že je březí, můžu na analgetika zapomenout, takže mažu kostivalem, kaštanem a arnikou. Snad jí pomůžou
neottia
napsal(a):
Ahojda.. Od rána jsem sice byla nervózní, ale stěhování dopadlo na výbornou. Od Honzy z Vondrova jsme si půjčili přívěs a stáhli jsme koníky s naším teréňáčkem. Arna je v nastupování mazák a ani s Enzem nebyl žádný problém, bez mrknutí oka vlezl do přívěsu a čekal co bude dál . Pravda je, že jsme se docela po ránu hrabali ve sněhu a odpoledne pro změnu byl slejvák s vichrem. Arnuška si asi před necelým měsícem natáhla šlachu..
Díky tomu, že je březí, můžu na analgetika zapomenout, takže mažu kostivalem, kaštanem a arnikou. Snad jí pomůžou
No tak to máte taky veselý, my jsme si před měsícem zase probodly nohu.
je to ještě vidět- LZ ale už se hojíme a dobrý. Jinak už nabírá svaly a začíná vypadat jak kůň
Ale co se mi líbí na těch tvojich zlatech to je to že jsou báječně pohodový, to se o tom mým vylítaným trdlu říct moc nedá ale jinak je zlatá
zazika
napsal(a):
No tak to máte taky veselý, my jsme si před měsícem zase probodly nohu.
je to ještě vidět- LZ ale už se hojíme a dobrý. Jinak už nabírá svaly a začíná vypadat jak kůň
Ale co se mi líbí na těch tvojich zlatech to je to že jsou báječně pohodový, to se o tom mým vylítaným trdlu říct moc nedá ale jinak je zlatá
Už se těším, až někam vyrazíme na procházku.. Kdy plánuješ, že se vyhoupneš do sedla..?