Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2007 14:06

Je tu někdo od Teplic tak sem i s koníkem.

10.11.2007 14:09

abonka napsal(a):

tak já první

10.11.2007 14:10

abonka napsal(a):
tak já první

ještě jedna

10.11.2007 16:22

abonka napsal(a):
ještě jedna

Tak to se přidám. Jsme Mstišováci

10.11.2007 16:23

zviratkova napsal(a):

10.11.2007 19:38

abonka napsal(a):

Tak já se taky přidám, my jsme z Domaslavic (část Hrobu), www.farmasedlar.estranky.cz. Je tu 11 koní a 2 hříbátka. Tohle jsou moji koníci Silvie, Holmes a Medunka.

10.11.2007 19:59

zviratkova napsal(a):

Hlásím se taky
Skoro Dubí, skoro Mstišov, přespolní sousedi koníků od Zvířátkové

10.11.2007 20:03

liala napsal(a):
Hlásím se taky

10.11.2007 20:05

liala napsal(a):
Hlásím se taky

10.11.2007 20:10

liala napsal(a):

Jéé, vy jste ti s těma 3 tmaváčkama nad Antoníčkem?

10.11.2007 20:16

zviratkova napsal(a):
Jéé, vy jste ti s těma 3 tmaváčkama nad Antoníčkem?

Jojo, nahoře na kopci, to jsme my

10.11.2007 20:27

liala napsal(a):
Jojo, nahoře na kopci, to jsme my

Svět je malej Co tam vůbec máte za koníky? Kobylky, valášky, hřebečky?

10.11.2007 20:37

zviratkova napsal(a):
Svět je malej Co tam vůbec máte za koníky? Kobylky, valášky, hřebečky?

Samý kluky, ty dva tmavý jsou valášci a ten světlý zatím ještě hřebeček. Ale dlouho už nebude, nejpozdějc na jaře půjde taky šmiknout

10.11.2007 20:40

liala napsal(a):
Samý kluky, ty dva tmavý jsou valášci a ten světlý zatím ještě hřebeček. Ale dlouho už nebude, nejpozdějc na jaře půjde taky šmiknout

Tak to jo. To spolu musí krásně vycházet

10.11.2007 20:54

zviratkova napsal(a):
Tak to jo. To spolu musí krásně vycházet

No, ten tmavý s hvězdičkou je kápo a má ty druhý dva tvrdě ošéfovaný (hlavně když jde o žrádlo ), ale jinak jo, jsou to kámoši a vycházejí spolu báječně

10.11.2007 20:59

liala napsal(a):
No, ten tmavý s hvězdičkou je kápo a má ty druhý dva tvrdě ošéfovaný (hlavně když jde o žrádlo ), ale jinak jo, jsou to kámoši a vycházejí spolu báječně

Nj, někdo tam musí být pánem Taky mi přijde, že se mají rádi. Pokaždé je člověk vidí na sebe div né nalepené. Zřejmě se od sebe skoro nehnou.

10.11.2007 21:02

zviratkova napsal(a):
Nj, někdo tam musí být pánem Taky mi přijde, že se mají rádi. Pokaždé je člověk vidí na sebe div né nalepené. Zřejmě se od sebe skoro nehnou.

10.11.2007 21:16

zviratkova napsal(a):

Tak trochu závisláčci, no
Však to dole máte taky tak, ne? Vždycky přesně víme, kdy jede Sheila na vyjížďku a Grantík zůstává doma. To ho tady nahoře slyšíme třeba i dvě hodiny v kuse U nás je to to samý, když nějakej zůstane sám ve výběhu, tak by si div hlasivky nevyřval.
Tady jsme třeba jednoho odváděli z výběhu a ty druhý dva už koukali, kam že to jde a navíc bez nich.

10.11.2007 21:22

liala napsal(a):
Tak trochu závisláčci, no
Však to dole máte taky tak, ne? Vždycky přesně víme, kdy jede Sheila na vyjížďku a Grantík zůstává doma. To ho tady nahoře slyšíme třeba i dvě hodiny v kuse U nás je to to samý, když nějakej zůstane sám ve výběhu, tak by si div hlasivky nevyřval.
Tady jsme třeba jednoho odváděli z výběhu a ty druhý dva už koukali, kam že to jde a navíc bez nich.

To jo, Grantík je takovej extra závisláček. Je to takové zlatíčko a bez těch dvou pomalu nemůže být. Bez nich tam lítá jako pakoň a dokáže řvát jak na lesy. To ho slyší i páníček, který bydlí na konečné busu.

10.11.2007 23:34

medunka napsal(a):
Tak já se taky přidám, my jsme z Domaslavic (část Hrobu), www.farmasedlar.estranky.cz. Je tu 11 koní a 2 hříbátka. Tohle jsou moji koníci Silvie, Holmes a Medunka.

Čauky holky tak to se asi pomalu všichni tady známe co. Tereza od Abony

11.11.2007 16:26

abonka napsal(a):
Čauky holky tak to se asi pomalu všichni tady známe co. Tereza od Abony

Ahojky! Asi budeme všechny poblíž, ale teda nikoho zatím neznám. Koníky od Liany jo, ale jí osobně taky ne. Jsou sice od nás nedaleko, ale já mám toho svého poníčka dost v okolí neoblíbeného, takže se do kontaktu s koňákama moc nedostanu.

11.11.2007 17:32

zviratkova napsal(a):
Ahojky! Asi budeme všechny poblíž, ale teda nikoho zatím neznám. Koníky od Liany jo, ale jí osobně taky ne. Jsou sice od nás nedaleko, ale já mám toho svého poníčka dost v okolí neoblíbeného, takže se do kontaktu s koňákama moc nedostanu.

Čau Terezo to je čiko že. máš ho pod Irenou. Ty neznáš Abonku

11.11.2007 17:41

abonka napsal(a):
Čau Terezo to je čiko že. máš ho pod Irenou. Ty neznáš Abonku

V tom bude ten problém, proč se neznáme. Záměna osob. Čika jsem od Terezy koupila já. Mám ho od února, ale můj tak nějak je už od loňského léta. Takže já vás kolem opravdu neznám Jsem přítelkyně jednoho ze synů majitele Granta.

11.11.2007 21:19

zviratkova napsal(a):
V tom bude ten problém, proč se neznáme. Záměna osob. Čika jsem od Terezy koupila já. Mám ho od února, ale můj tak nějak je už od loňského léta. Takže já vás kolem opravdu neznám Jsem přítelkyně jednoho ze synů majitele Granta.

12.11.2007 15:14

abonka napsal(a):

Tak já dám pouze odkaz: www.peterushka.ic.cz
Sídlíme v Úpořinách..pa

12.11.2007 20:03

abonka napsal(a):

Ahoooj! Jsem poloviční Tepličanda a jezdím v Domaslavicích u Medunky (Káti).
Já a Holmes

12.11.2007 20:07

muchlos napsal(a):
Ahoooj! Jsem poloviční Tepličanda a jezdím v Domaslavicích u Medunky (Káti).
Já a Holmes

s Medunou

12.11.2007 20:12

muchlos napsal(a):
s Medunou

a kdo byl s námi na honu??? přiznejte se!!!

photo by Andrea

12.11.2007 20:17

muchlos napsal(a):
a kdo byl s námi na honu??? přiznejte se!!!

photo by Andrea

poslední z honu....
Zatím se mějte a přidávejte fotky!!!!

photo by Andrea

12.11.2007 20:46

muchlos napsal(a):
poslední z honu....

photo by Andrea

Na fotky z letošního Huberta můžete mrknout sem
http://galerie.albumfotek.cz/13690/
Měli byste se tam najít snad všichni. Ale je to jen nástup a dojezd, letos nějak zlobilo auto, tak jsem za koňma radši nependlovala.

12.11.2007 20:50

muchlos napsal(a):
poslední z honu....

photo by Andrea

Většina z vás asi jezdí anglii, ale pokud byl někdo i v Přítkově na rodeu, tak pár fotek najdete tady http://galerie.albumfotek.cz/13921/

14.11.2007 16:44

liala napsal(a):
Většina z vás asi jezdí anglii, ale pokud byl někdo i v Přítkově na rodeu, tak pár fotek najdete tady http://galerie.albumfotek.cz/13921/

Ahoj! Koukala jsem na fotky z honu, jsou super. Fotky z rodea taky hezký!
A doufám, že se nás tu sejde víc. Hezký den.
Posílám pozdrav pro Abonku, známe se z Lahoště a také jsme společně jely loňský hon, malý lot.

14.11.2007 16:47

muchlos napsal(a):
Ahoj! Koukala jsem na fotky z honu, jsou super. Fotky z rodea taky hezký!
A doufám, že se nás tu sejde víc. Hezký den.
Posílám pozdrav pro Abonku, známe se z Lahoště a také jsme společně jely loňský hon, malý lot.

Ještě jeden Holmík, "Tepličák".....

14.11.2007 19:08

muchlos napsal(a):
Ještě jeden Holmík, "Tepličák".....

Ahojky,tak koukam,ze uz se nam tu predstavila teta peterushka,teta muchlos,teta pareli atd.,takze JÁ tady prece nemuzu chybet!Timto zdravim vsechny my konsky kamose,Vas MOKASÍN

14.11.2007 19:13

mokasin napsal(a):
Ahojky,tak koukam,ze uz se nam tu predstavila teta peterushka,teta muchlos,teta pareli atd.,takze JÁ tady prece nemuzu chybet!Timto zdravim vsechny my konsky kamose,Vas MOKASÍN

To Vam musim rict,mama me obcas odveze pryc z domova,tam se sejde parta podobne unesenych konicku,nutej nas behat cestou necestou a rikaj tomu Endurance!A co vic!Jeste nas konicky ubohy polevaji vodou!!!

14.11.2007 19:19

mokasin napsal(a):
To Vam musim rict,mama me obcas odveze pryc z domova,tam se sejde parta podobne unesenych konicku,nutej nas behat cestou necestou a rikaj tomu Endurance!A co vic!Jeste nas konicky ubohy polevaji vodou!!!

A tady ja,ubohy Mokasin,klopytam statecne do cile..

14.11.2007 19:23

mokasin napsal(a):
A tady ja,ubohy Mokasin,klopytam statecne do cile..

Tak se mejte hezky,pa A+M.

16.11.2007 10:17

mokasin napsal(a):
Tak se mejte hezky,pa A+M.

Ahooj Andreo! Jsem ráda, že vás tu s mokiskem taky máme !
Dnes to vypadá na krásný den...tak si užívejte i se svými koňskými miláčky!

20.11.2007 19:28

muchlos napsal(a):
Ahooj Andreo! Jsem ráda, že vás tu s mokiskem taky máme !
Dnes to vypadá na krásný den...tak si užívejte i se svými koňskými miláčky!

Tak kdepak jste vsichni???Prece to tu nenechame zaniknout v propadlisti dejin!Vim o spouste koniku v Teplicich a okoli,tak sup sup sem s fotkama,jak by rekla Vendulka

20.11.2007 20:24

mokasin napsal(a):
Tak kdepak jste vsichni???Prece to tu nenechame zaniknout v propadlisti dejin!Vim o spouste koniku v Teplicich a okoli,tak sup sup sem s fotkama,jak by rekla Vendulka

My jsme tady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLMES A KÁČA..

20.11.2007 20:32

muchlos napsal(a):
My jsme tady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLMES A KÁČA..

Já též.

21.11.2007 11:59

abonka napsal(a):

ak se teda taky přidávám, ne že bych si tohodle fora nevšimla když na faunu koukám docela často . jsme taky z dubí přespolní od lialy a zvířátkový. tady já s Moonym

21.11.2007 12:02

salitka napsal(a):
ak se teda taky přidávám, ne že bych si tohodle fora nevšimla když na faunu koukám docela často . jsme taky z dubí přespolní od lialy a zvířátkový. tady já s Moonym

Rasken

zvířátková

21.11.2007 12:20
zvířátková

salitka napsal(a):
Salynka

No konečně pro mě někdo známý .

21.11.2007 19:57

abonka napsal(a):

Tak já také Dubí-stáj Rectory
1) Grafit

21.11.2007 20:00

abonka napsal(a):

2) Monty

21.11.2007 20:03

kviddo napsal(a):
2) Monty

3 )Brooklyn

21.11.2007 20:05

kviddo napsal(a):
3 )Brooklyn

4) Tim - na prodej

21.11.2007 20:06

kviddo napsal(a):
4) Tim - na prodej

4) Daymoon Royal Jess - na prodej

21.11.2007 20:09

kviddo napsal(a):
4) Daymoon Royal Jess - na prodej

5) Kristián

21.11.2007 20:11

kviddo napsal(a):
5) Kristián

Jéé, to je ten ponclík, co se o něm traduje, že si chodí sám do pekárny?

21.11.2007 20:11

kviddo napsal(a):
5) Kristián

6) Baltazar - Hřebíno

21.11.2007 20:14

zviratkova napsal(a):
Jéé, to je ten ponclík, co se o něm traduje, že si chodí sám do pekárny?

jo to je on .........kriminálník

21.11.2007 20:20

kviddo napsal(a):
6) Baltazar - Hřebíno

A pak jsou tu ještě další tři a ty nemám nafocený ale dodám

21.11.2007 20:22

kviddo napsal(a):
jo to je on .........kriminálník

NO, ten je fakt rozkošný. Je to malej šikula

21.11.2007 20:26

zviratkova napsal(a):
NO, ten je fakt rozkošný. Je to malej šikula

Máš vidět jak složí velkého koně na zem akorát už je valach........koule mu byli odebrány, třeba se mu vzpamatuje mozek

21.11.2007 20:29

kviddo napsal(a):
Máš vidět jak složí velkého koně na zem akorát už je valach........koule mu byli odebrány, třeba se mu vzpamatuje mozek

No to ten můj černej by tam zamával se všema Je to jirčák, takže duchem si furt myslí, že je 100% hřebec.

21.11.2007 20:31

zviratkova napsal(a):
No to ten můj černej by tam zamával se všema Je to jirčák, takže duchem si furt myslí, že je 100% hřebec.

já vim znám ho moc dobře

21.11.2007 20:34

kviddo napsal(a):
já vim znám ho moc dobře

No jo, je velice oblíben v blízkém i širokém okolí .

21.11.2007 20:36

zviratkova napsal(a):
No jo, je velice oblíben v blízkém i širokém okolí .

To k vám vlítnul taky někdy? Jsme si tak rok, dva zpátky spolu psaly, co? Už jsi měla na spadnutí porod miminka.

21.11.2007 20:41

zviratkova napsal(a):
To k vám vlítnul taky někdy? Jsme si tak rok, dva zpátky spolu psaly, co? Už jsi měla na spadnutí porod miminka.

Ne jen tu běhal po ulici a chytil ho soused a myslel že je muj tak mi ho rval k hřebcům do ohrady,naštěstí dostal pecku od ohradníku a když soused viděl jak moji koně lítaj tak se šel zeptat našich a ty mu řekli že muj neni a že je ze Mstišova. Jinak ano psali, dnes mám holčičku , je jí rok a třičtvrtě krásnou

21.11.2007 20:44

kviddo napsal(a):
Ne jen tu běhal po ulici a chytil ho soused a myslel že je muj tak mi ho rval k hřebcům do ohrady,naštěstí dostal pecku od ohradníku a když soused viděl jak moji koně lítaj tak se šel zeptat našich a ty mu řekli že muj neni a že je ze Mstišova. Jinak ano psali, dnes mám holčičku , je jí rok a třičtvrtě krásnou

To jo, prý proháněl po dálnici jednou Artexe, tak to je možná ono. Já jsem si říkala, vím, že jsi chtěla chlapečka. No vidíš, paráda, jak to zvládáš s děťátkem a koníkama zároveň? Máte jich tam teda opravdu hodně.

21.11.2007 20:51

zviratkova napsal(a):
To jo, prý proháněl po dálnici jednou Artexe, tak to je možná ono. Já jsem si říkala, vím, že jsi chtěla chlapečka. No vidíš, paráda, jak to zvládáš s děťátkem a koníkama zároveň? Máte jich tam teda opravdu hodně.

Mno musim, je tu skvělí kolektiv takže bez problému. Mimčo je super, a kluk se nepovedl, je holčička. Koní je tu 10 ted jsou tři na prodej a dva se stěhujou tak se to tu zaplní zase novými koníky a lidičkami

21.11.2007 20:53

kviddo napsal(a):
Mno musim, je tu skvělí kolektiv takže bez problému. Mimčo je super, a kluk se nepovedl, je holčička. Koní je tu 10 ted jsou tři na prodej a dva se stěhujou tak se to tu zaplní zase novými koníky a lidičkami

No hlavně, že si koníci - chlapy spolu rozumí .

21.11.2007 21:00

zviratkova napsal(a):
No hlavně, že si koníci - chlapy spolu rozumí .

jo jsou v poho , žádnej problém, ted tu jsou už jen dva hřebci , tak je větší klid, zbytek jsme nechali ten nedavno vybrat.

21.11.2007 21:03

kviddo napsal(a):
jo jsou v poho , žádnej problém, ted tu jsou už jen dva hřebci , tak je větší klid, zbytek jsme nechali ten nedavno vybrat.

No to je hlavní, asi taky jak nemají za co bojovat, tak jsou klidnější. Jen tam poslat kobylu, tak se do sebe pustí.

21.11.2007 21:09

zviratkova napsal(a):
No to je hlavní, asi taky jak nemají za co bojovat, tak jsou klidnější. Jen tam poslat kobylu, tak se do sebe pustí.

Já tu mám dvě kobyly ale obě jsou březí je to vychytaný, a nervou se

21.11.2007 21:13

kviddo napsal(a):
Já tu mám dvě kobyly ale obě jsou březí je to vychytaný, a nervou se

Tak to je super Ten strakáček je taky fešák, ale akorát vypadá jak proutek, potřeboval by přibrat na bříšku.

21.11.2007 21:32

zviratkova napsal(a):
Tak to je super Ten strakáček je taky fešák, ale akorát vypadá jak proutek, potřeboval by přibrat na bříšku.

Je jen blbě nafocenej, je malej a dost robusní, ale vic už nevyroste na 147 je to pony x hucul..... dobrá barva na takovej paskvil

21.11.2007 21:41

kviddo napsal(a):
6) Baltazar - Hřebíno

Náhodou fešák, velikostně tak akorát.

21.11.2007 22:11

zviratkova napsal(a):
Náhodou fešák, velikostně tak akorát.

No drzej až na půdu, ale už je taky vybranej,ve čtvrek mi pohmoždil nos, až jsem musela do špitálu. Na jaře se bude obsedat tak doufám že z něj taky něco pod sedlem bude za to všechno co mi kdy provedl bude makat jak barevnej

zvířátková

22.11.2007 07:14
zvířátková

kviddo napsal(a):
No drzej až na půdu, ale už je taky vybranej,ve čtvrek mi pohmoždil nos, až jsem musela do špitálu. Na jaře se bude obsedat tak doufám že z něj taky něco pod sedlem bude za to všechno co mi kdy provedl bude makat jak barevnej

Teda, to je to takovej hajzlík, jo? Tváří se jak neviňátko. To jo, jestli má moc energie, tak to chce, aspoň ho pod sedlem unavíte a nebude mít čas na kraviny.

zvířátková

29.11.2007 08:00
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Teda, to je to takovej hajzlík, jo? Tváří se jak neviňátko. To jo, jestli má moc energie, tak to chce, aspoň ho pod sedlem unavíte a nebude mít čas na kraviny.

30.11.2007 21:45

abonka napsal(a):

Ahoj Abonko, tak já taky podpořím Teplice Dubí Mstišov s Cleou

30.11.2007 21:47

abonka napsal(a):

S Loránnkem

30.11.2007 21:50

abonka napsal(a):

S Crazynkou

30.11.2007 21:54

abonka napsal(a):

A za Simču s Merlinkem, třeba se taky přidá...

1.12.2007 08:39

iriska napsal(a):
A za Simču s Merlinkem, třeba se taky přidá...

Ahoj Iren
To je dost. Tak budeme pomalu kompletní. Ještě pár jedinců .Tak zdravím všechny. Hlavně Mokasína!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v neděli jsem tě čekala.

1.12.2007 09:09

abonka napsal(a):

Ahooj Terez, tak jsme dneska mělli vyjet na vitišku jako banda koní a spousta lidí to odřeklo.... Taky to počasí no uvidíme, ale my držáci, asi vyrazíme, taky Alča s koníky a Jíťa s Artem, Martin s Togurem,pán s Artexem, uvidíme uvidíme jsem mohla vzít foták a vyfotit nás, ale moc se mi s ním nechce tahat .... A co ty a tvoje kobylky, chtěla je prodat nebo ne? A jak se vyvíjí ta mladá??? Je celá máma viď.... já už chci léto a vodu

1.12.2007 09:36

iriska napsal(a):
Ahooj Terez, tak jsme dneska mělli vyjet na vitišku jako banda koní a spousta lidí to odřeklo.... Taky to počasí no uvidíme, ale my držáci, asi vyrazíme, taky Alča s koníky a Jíťa s Artem, Martin s Togurem,pán s Artexem, uvidíme uvidíme jsem mohla vzít foták a vyfotit nás, ale moc se mi s ním nechce tahat .... A co ty a tvoje kobylky, chtěla je prodat nebo ne? A jak se vyvíjí ta mladá??? Je celá máma viď.... já už chci léto a vodu

Iren
Tak to by se mi moc nechtělo v tom počasí . Abonku určitě pryč nedám. Je to můj mazel. Jo a Ambra tak tu od mámy nepoznáš.Se zastav uvidíš.

1.12.2007 18:48

abonka napsal(a):
Iren
Tak to by se mi moc nechtělo v tom počasí . Abonku určitě pryč nedám. Je to můj mazel. Jo a Ambra tak tu od mámy nepoznáš.Se zastav uvidíš.

Ahoj Terko a ostatni!Omlouvam se,navsteva bude asi az vanocni,jako kazdej rok.Jsem rada,ze to tady pokracuje,bo vim,ze jeste kompletni zdaleka nejsme!!!Chybi tady jeste spousta koniku s espezetkou TP.Arwen,gratuluju k uspechum s mladou,jen tak dal.A tady jedna letni..

2.12.2007 12:14

medunka napsal(a):

Přidávám ti Holmíka

2.12.2007 12:19

asharka napsal(a):
Přidávám ti Holmíka

A Silvinka

2.12.2007 12:28

asharka napsal(a):
A Silvinka

A a Medunka

2.12.2007 12:29

abonka napsal(a):

Ahooj lidičky, jinak díky Moky . Tak jsme teda včera opravdu vyjeli a byla to paráda udělalo se pěkně, a hlavně bylo teploučko, na horách pěkně sníh, fakt pěkný Foťák jsme neměli, a byla to škoda, ale tak telefon něco vyfotil, sice strašná kvalita, já se to ještě snažila upravit tak aspon něco snad pujde vidět...

2.12.2007 12:30

abonka napsal(a):

Tady jedna taková zajímavě upravená, jako abstraktní bych řekla

2.12.2007 12:34

abonka napsal(a):

Zdarec, jenom bych chtěla upozornit že jsem sem přidala nějaké fotky Holmíka, Medy a Silvinky, je to asi půlce, tak se jukněte

2.12.2007 14:34

asharka napsal(a):
Zdarec, jenom bych chtěla upozornit že jsem sem přidala nějaké fotky Holmíka, Medy a Silvinky, je to asi půlce, tak se jukněte

Ahojik, Asharko, děkuji za fota Silvinky, Holmika a Médi. Je to jedna z mála fotek, na který ještě vypadám alepoň trochu inteligentně (Holmík). Při fotografování zezadu není např. zcela jasné, kdo má větší pozadí, zdali já, nebo ten kůň..... Takže - fotíš moc hezky , doufám, že s nastávající sezonou to bude pokračovat. Až bude teplo, chtěla bych nechat udělat nějaké fotky našich koníků (Domaslavice) ve volnosti,takže se na tebe pak obrátím, zdali bude možno. Tady jedna na jízdárně.

2.12.2007 14:38

asharka napsal(a):

Tak, ta vrchní je ukázka, jak úúúúúžasně umím fotit já, že... a tahle, jak umíš fotit ty, takže si každý jistě udělá svůj úsudek.

2.12.2007 14:49

medunka napsal(a):
Ahojik, Asharko, děkuji za fota Silvinky, Holmika a Médi. Je to jedna z mála fotek, na který ještě vypadám alepoň trochu inteligentně (Holmík). Při fotografování zezadu není např. zcela jasné, kdo má větší pozadí, zdali já, nebo ten kůň..... Takže - fotíš moc hezky , doufám, že s nastávající sezonou to bude pokračovat. Až bude teplo, chtěla bych nechat udělat nějaké fotky našich koníků (Domaslavice) ve volnosti,takže se na tebe pak obrátím, zdali bude možno. Tady jedna na jízdárně.

Pozdě hele Na focení všech Domaslavičáků už jsem domluvená s Luckou Jsme domluvené až nasněží, takže není moc jisté kdy to bude, jelikož prý má být až do konce ledna teplo, takže t bude docela masakr, protože všude bude akorát bahňačka JO jinak teď právě znovuzpracovávám všechny fotky ze závodů, budu je i dávat na net, takže postupně Ti budu psát, když se tam objeví Holmík, Meda nebo někdo jinačí Mno a z toho 22.9. (fotky Holma a Silvy) mám fotek ještě více Tak si nad to pak někdy sednu, a určo pošlu

2.12.2007 14:52

medunka napsal(a):

jo a hoď mi pls skype nebo ICQ jestli máš

2.12.2007 14:57

medunka napsal(a):
Tak, ta vrchní je ukázka, jak úúúúúžasně umím fotit já, že... a tahle, jak umíš fotit ty, takže si každý jistě udělá svůj úsudek.

A náhodou foto krásná

2.12.2007 15:29

asharka napsal(a):
A náhodou foto krásná

ju neznate z teplic z dubí někdo Ditušku? je to asi 14 letá kobylka ČT ryzka se znakami krásná kobylka má altrozu, znáte ji někdo???

2.12.2007 16:28

basko napsal(a):
ju neznate z teplic z dubí někdo Ditušku? je to asi 14 letá kobylka ČT ryzka se znakami krásná kobylka má altrozu, znáte ji někdo???

Jo znám, copak potřebuješ vedět?

2.12.2007 16:44

kviddo napsal(a):
Jo znám, copak potřebuješ vedět?

ahoj to jsou tvoji koníci Daymoon Royal Jess a ostatní co jsou na prodej? chtěla bych vědět jestli jí ještě maj chtěli jsme si jí koupit, já sháním koníka už dlouho ale nemůžu sehnat

2.12.2007 16:50

basko napsal(a):
ahoj to jsou tvoji koníci Daymoon Royal Jess a ostatní co jsou na prodej? chtěla bych vědět jestli jí ještě maj chtěli jsme si jí koupit, já sháním koníka už dlouho ale nemůžu sehnat

Ahoj ne už ji dlouho nemají. Na prodej je už je jen Tim cena 25.000 a Brooklyn 30.000

2.12.2007 16:57

basko napsal(a):

Ahoj Verčo!
Dituška bývala moje. Byli jste se na ní u mě s mamkou a taťkou dívat, když jsem jí prodávala, jsi to ty, viď? Bohužel, lidi co si ode mě Ditu brali, ji po půl roce prodali dál a tak ani já teď bohužel nevím, kde přeně je.
Koukám, že koníka pořád ještě sháníš. Nebo už nějakého máš?
Jestli chceš, napiš mi na maila.

4.1.2008 14:47

abonka napsal(a):

Ahoj zítra 5.1.07 se my z Dubí opět chystáme na takovou společnou projížďku tak kdybyste někdo chtěli tak se určitě připojte. Sraz je v 11 hodin na tý louce pod bejvalou aralkou v dubí jak měli ohrady Týna a Tora

Přidejte reakci

Přidat smajlík